I brist på annat


Jag...

är jätte rädd för katter!

tål inte ljudet/känslan när man öppnar ett glasspaket.

tyckte inte om läsk innan jag började jobba på Donken, speciellt inte cola. 

har en pappa som är chef över Remi ;)

haft en studsmatta i flera år, det ända "trixet" jag kan göra är att studsa på rumpan.

aldrig skulle föda barn, jag skulle minsann adoptera.

älskar berg och dalbanor.

vill gifta mig i unga år. Man måste ju se fräsch ut på bröllopskortet haha

har blivit bättre på engelska efter jag gått ut skolan.

är sämst på matte!

tycker det är kul att tvätta.

var sämst på att köra bil tills nu i sommar. Har kört mycket på sistånde vilket gett bättre resultat. Nu är det rätt kul!

har börjat avsky Blondinbella, men älskar Kenza!

skulle kunna äta soltorkade tomater tills jag dog.

älskar Elias och Remi <3



Jag är segast

Elias är jätte hård i magen! Han blir jätte ledsen när han ska bajsa och kryper fram till en fort som tusan för han vill att man ska ta upp honom. Det gör jag såklart, och tröstar min lilla prins. Han får bra ut en lite plutt som är hård. Ska köpa plommon puré och så får vi hoppas att det får igång magen.

I alla fall så har vi inte kommit ut än. Hurra för mig. Jag somnade jag också när jag la mig i sängen. Var tvungen att väcka Elias som fortfarande sov när jag vaknade för att han ska kunna somna ikväll vilket kan bli svårt.

Nu när jag höll på göra oss klar ringer Remi och säger att vi ska vänta med att gå ut tills han kommer hem för han vill också med. Så nu får vi vänta en timme till :P Jag ska packa lite till under tiden.




Någon som somnade i hundgården nedanför, haha.
Satt sådär ett bra tag, trodde först att hon/han höll på med mobilen men det fanns ingen mobil :P


Spotify i bilen

Igår köpte vi en sladd som man kopplar från kassetgrejen i bilen in i Iphone eller Ipoden så kan man lyssna på musiken man har i dom :D Säkert funnits länge men jag hänger inte med i inne grejer för bilar :P
Så nu längtar jag skit mycket till jag får min Iphone så kan jag lyssna på Spotify i bilen! Jag och Remi gjorde det igår från hans mobil, as bra.

Jag får koppla till Ipoden så länge..

Efter regn kommer solsken



Jag satt och ladda ner massa bra låtar på ipoden, skulle ta en dusch och sen klä på oss för en promenad. Nej.. Då börjar det åska och regna som tusan!
Elias blev sur och hungrig så jag la honom i sängen med en flaska välling och nu sover han. Jag har diskat och duschat, under tiden har ovädret lagt sig och solen tittar nu fram igen. Så när Elias vaknar blir det en promenad :)

Jag har beställt 107 bilder från Fuji. Man får 100 gratis så betalar man 0.75 kr för varje kort när man överstigit 100 bilder. Skit bra!
Det var jätte länge sedan vi beställde sist. Elias var jätte liten. Så jag fortsatte att beställa korten där ifrån jag slutade sist fram till julafton. Då var han typ 3-5 månader. Nästa beställning får bli därifrån fram tills nu :P



Klicka på bilden


Flyttpackar


Hej och hå, jag har packat två flyttkartonger nu på morgonen. Det som är kvar nu är gardroberna, toaletten, tallrikar och sånt i köket som man behöver och städskåpet. Typ det mesta haha. Men alla grejer som har stått framme är nerpackat och det är hemskt tomt. Ska tömma städskåpet och lite grejer på toan idag. 
I övermorgon får vi nyckeln :D

Nu lär jag gå till min son som sitter och skriker i sängen. Han vill inte sova sin nap :/



Igår blev det kvällsmys med ett glas rosé, ölkorv, oliver, chips och riskakor :)


"Färgen på kon heter kulör"


Hahahahah jag dör!! Så jävla smart egentligen :D Jag skulle aldrig ha kunnat hitta på något liknande när jag var i den åldern. Ni måste lyssna!



Solen gynnar inte mig idag i alla fall.


Idag blir det 4 timmars jobb mitt på dagen och det är typ varmaste dagen på länge. Är det inte typiskt?! Erica ringde och frågade om jag ville med och sola. Det vill jag!! Men kan inte :( Hoppas vädret är såhär i morgon också för vi skulle höras då istället.

Nu på morgonen har jag och Elias ätit frukost, borstat tänderna och bäddat sängarna. Mer har vi inte gjort. Men bara det tar sin lilla tid med en liten :)



Gårdagens lunch. Hade ingen annan bild :P


Det nya



Shortsen och bodyn jag köpte idag. Solhatten hade han på bilden i förra inlägget.
Shortsen finns även i ljusbeige som jag ska köpa sen :)


Inte som vi planerat, men bra ändå


Det blev inge hämta paket idag, ingen promenad och ingen glass. Vi gick dirket till stan istället och kollade efter shorts och det hittade vi. Det slank även med en body och en solhatt :) Sedan tog vi en fika på och satt ute. Det var mysigt men ganska kallt i skuggan efter ett tag. Vi gick när Elias tröttnat, som han gör ganska fort nu förtiden. Han har som jag tidigre skrivit en sjuk vilja!
Sedan gick vi hem hit och bara var och nu har Lilly åkt hem och Remi kommer hem från jobbet snart. Själv ska jag ställa mig vid spisen och göra köttfärsås och pasta.


Just nu ligger, står eller sitter Elias och gallskriker i sängen för han ska inte sova tycker han. Men jag har bestämt att han ska det och då är det så.



åååeeeeooo




Har inget vettigt att skriva egentligen men det är så tråkigt om bloggen inte uppdateras när man väl har tid.

Elias sover och har gjort det ett tag nu. Hoppas jag hinner platta håret före han vaknar!
Ska vara med Lilly när vi är redy to go. Hon vaknade nyss så det tar väl ett tag för henne att göra sig klar också. Vi ska promenera förbi Konsum och hämta ut paketet från Ellos med Elias kläder, om det går.. Har inte fått någon kod att uppge men på internet står det att paketet är framme. Knas? Sen har jag fått ett par bikinitrosor som jag ändå ska skicka tillbaka eftersom överdelen var för liten.

Skulle även behöva gå till stan och införskaffa några shorts till Elias. Glass vill jag också ha!


the Twilight saga

På fredag ska jag gå med tjejerna på Eclipse :D



Idag söndag


Jag och Lilly gick till hennes mamma och åt maten som blev över sedan igår när vi grillade. Lika gott idag som igår! Blev inte alls där nå länge eftersom Lilly skulle skjutsa hennes mamma till jobbet och sen själv åka och jobba.

Så då promenerade jag och Elias till Willys och handlade allt behövligt till honom. Mat, välling, blöjor och gröt. Köpte en glass jag också som jag åt nu när vi kom hem. 88:an, så jävla goda. Skönt att svalka av sig med en glass, det är ju as varmt ute :D Tur att vi har massa Piggelin i frysen som jag kan ta och svalka av mig med under dagen ;)

Klockan är redan 5!?! Vart tog den här dagen vägen?



Var bara tvungen att köpa VM-blöjorna :D


Why don't you love me


Beyonce älskare som jag är måste jag lägga upp denna braiga låt.
Bra text och inte är hon så ful heller ;)



Grillmys


Nu när Elias blev frik efter hans hemska magsjuka och feber så har han blivit förkyld istället stackarn. Det är inte lätt att vara liten.
Förövrigt så har han blivit världens dammsugare. Han äter allt som han kryper förbi på golvet :P

Igår hade vi grillmys hemma hos Lilly. Det var jag, hon, Remi, Christian, Jenny, Byman och Johanna.
Jag och Lilly var på Ica Maxi och handlade allt på dagen, sen åkte vi hem dit och gjorde iordning sallad och pastasallad.
Sen gick vi hem hit och gjorde oss klar och sen tillbaka igen där alla redan var på plats förutom vi, haha. Typiskt! Det där med tider är i alla fall inte min grej.

Vi grillade, käkade massa och drack några glas vin. Hur mysigt som helst att bara sitta utan att gå ut på någon krog efter. Egentligen hade vi tänkt gått och satt oss någonstanns på någon uteservering, men Elias var med så det gick ju inte :) Fast vi hade nog trevligare där hemma än vad vi skulle haft om vi satt oss ute.
(Elias sov hela kvällen i vagnen vilket var skönt)



Glömde såklart kameran igår så här får ni en bild från midsommar igen ;)


Igår var det midsommarafton


Igår var det midsommar då jag varken skrev något eller knappt hade några läsare :P Upptagen med annat med andra ord.

På dagen handlade vi lite, skjutsade Remis kompisar dit dom skulle fira midsommar, besökte mamma på hennes jobb innan hon slutade och köpte glass därifrån. På väg tillbaka plockade vi blommor till en krans som jag gjorde åt Elias. Den blev lite för liten. Men han tog ändå av sig den direkt när jag satt den på huvudet, den skulle inte ha fått suttit där i alla fall :P

Mot kvällen så åt vi mat och grillade hos grannarna vid mamma. Vi var inte där så värst länge, vi åkte vidare till Jocke där lite folk befann sig. Där var vi typ en timme bara sen åkte vi hem, Elias var såå trött.





Joooobbbaa

Om ett tag ska jag åka till mamma och lämna Elias för att åka och jobba några timmar. Jag mår fortfarande inte helt bra, mår fortfarande lite konstigt. Men jag måste åka och jobba i alla fall för jag var hemma i lördags med Elias så då vill jag inte missa ett till pass. Sen vill jag jätte gärna jobba idag också för vi säljer som mest dagen före midsommar varje år och det är ju idag.. Då är det as kul att jobba! :D

Tidigare idag var vi på stan och kollade lite. Köpte ett par shorts och tabletter till min mage.



MQ


Då var det min tur


Har vart hos mamma idag också. Åkte dit istället för att sitta här inne och mögla. Vi har vart ute hela dagen så jag hoppas att man ha fått lite färg på fläsket :)

Jag började må illa precis när vi gick utanför dörren när vi skulle till mamma sen har det hållt i sig hela dagen. Och nu på kvällen har även huvudet blivit tungt. Fan. Jag vill inte vara sjuk på midsommar! Inte för att vi ska göra nåt värst specillet men man vill ju ändå vara frisk så man kan äta massa gott utan att vilja spy.

Egentligen skulle vi åkt med alla mina tjejer till Idas stuga med våra respektive men det blir så drygt när vi inte har barnvakt, plus att myggen äter upp en där ute vilket inte är bra för Elias och Remi börjar kl 10 dagen efter. Så vi har bestämt att inte åka och istället vara med mamma och hennes grannar.
Sen har jag aldrig förstått det där med midsommar att man måste festa och träffas då. Det kan man väl göra vilken helg som helst med sina vänner ändå :)

Tråk onsdag

Igår spenderade vi dagen hos mamma. Jag skulle sola där, men tror ni att det var någon sol när vi kom fram? Solade max 5 minuter sen försvann den. Typiskt. Jag kommer nog få vara blek i sommar. Har inte solat ett dugg i år. Tacka vet jag brun utan sol!

Idag jobbar Remi till 19 och jag har inte en aning om vad som händer idag. Kul. Kanske packa lite inför flytten. Typ en vecka kvar nu bara :)



Typ frisk


Nu är Elias mycket bättre! :D Han har skrattat, ätit blåbär och druckit vatten och vi har vart vaken i mer än två timmar utan att han har behövt sova. Han leker med sina leksaker och går runt och håller i alla möbler :) Men lite seg är han. Man kan säga att han är har 10% kvar till att bli frisk, sen är han 100.

Idag skiner solen för fullt, och varmt är det också om man ska tro termometern. Får se vad vi hittar på :)


Äntligen fick vi en tid


Nu har vi vart på Södertulls hälsocentral med Elias. Dom tog tempen och stack honom i fingret. Han var inte uttorkad, hade inge feber och sänkan var normal vilket betydde att han inte hade någon infektion, så vi hade gett honom bra med vätska tycket dom och det skulle vi fortsätta med. Det går åt rätt håll verkar det som iaf.

När vi var där så var han "pigg" såklart. Men ni skulle sett hur han var tidigare idag. Orkade inte sitta eller stå. Inte ens hålla upp ögonen nästan. Det är ju så att jag vill att läkaren ska se honom, men blir såklart glad att han är piggare också. Ah ni kanske fattar vad jag menar :P

Nu sover han :) Undra hur många gånger man får gå upp inatt då.



Ibland kan man locka fram ett flin :) <3


Gör din egen pizza


I fredags gjorde vi egen pizza. Vi köpte ett pizzakit med deg och tomatsås och sen var det bara lägga på vad som fall en i smaken :)

På min pizza hade jag ost, skinka, tomat, vitlök, oliver och ruccola och någon annan slags sallade som jag inte kan namnet på. Det blev så jävla gott! Ett tips om ni vill göra något enkelt men gott :)





Vätskebrist

När ska man söka hjälp?

Om barnet förutom kräkningar har ont i magen eller dålig aptit, eller man är orolig för att barnet inte får i sig tillräckligt med vätska, bör man kontakta en vårdcentral.

Man ska söka vård direkt på vårdcentral eller akutmottagning om barnet inte vill dricka, inte får behålla någon vätska eller verkar slött, dåsigt och passivt.


Så står det på 1177 hemsida. Elias har alla symtom och det sa jag också men ändå när man ringer dom säger dom bara "Ge han vätska var 5:e minut, det är därför han är trött för han har vätskebrist" Jajaja vi har hört det, ge mig en läkartid för i helvete! Vätskebrist är allvarligt när man är så liten!
Visst vi skulle ringa senare om han inte hade blivit bättre men då kommer man ändå få vänta tills imorgon och ringa hälsocentralen då. Idioter!

Still sick


Det är fortfarande sjukstuga här hemma därför dålig uppdatering.

Elias är piggare än de första sjukdagarna, men är fortfarande inte lik sig. Han blir trött när han vart vaken knappt i en timme typ, äter bara lite välling ibland, är väldigt svag och bajsar fortfarande vatten. Gnällig som tusan är han också men det förstår man ju. Han vaknar x antal gånger på nätterna också. Usch vad drygt det är när han är sjuk, det det är så synd om honom :( Imorgon ska vi ringa hälsocentralen och kolla om vi kan komma på ett besök.

Idag när jag hade gjort lunch började jag också känna mig konstig, mådde illa som fan. Åt lite mat ändå efterdom jag inte hade ätit på 22 timmar och det blev lite bättre. Sen somnade jag och Elias på soffan och nu när vi vaknade hade illamående försvunnit men något kontigt är det.



Igår var han hemma hos mamma ett par timmar när jag och Remi jobbade.


Det blir ändå lite fest


Nu har dom sagt ja till varandra. Medans satt jag och grät här i soffan, haha. Jag vill också gifta mig!

Det verkar som att Elias börjar bli bättre. När han är vaken sitter han eller står han upp och går runt bordet. Han vill också pilla på datorn och se vad jag håller på med. Det måste betyda att han börjar bli bättre för det gjorde han verkligen inte igår. Han är inte vaken långa stunder innan han somnar igen, men han sover inte lika länge i sträck heller som han gjorde igår.
Febern låg på 38,2 och igår kväll 39,2.

Emilie och Frida har sin fest idag. Jag hade inte tänk gå eftersom Elias är sjuk och det känns dumt om jag ska gå ut då. Men eftersom han nu är bättre ska jag åka dit men får se om jag följer med ut på krogen. Jag vill ju fira tjejerna och jag vet att Remi är duktig att ta han om lillen. Remi får ringa och be mig komma hem om han blir sämre :)



Famous wedding


Eftersom jag inte har så mycket att göra idag och inte kan göra så mycket med ett sjukt barn ska jag sitta och kolla hela dagen på Det kungliga bröllopet.
Vigseln är det jag längtar till. Undra hur Victorias klänning ser ut! :D



Så jäkla fin klänning!
Tur att Daniel hade svarta strumpor där ;)


Bli frisk!


Idag fick man lång sovmorgon. Elias bara sover och sover. Men jag vill hellre att han ska bli frisk än att jag får sovmorgon. Bli frisk nu lilla älskling!!
Han har varken kissat eller bajsat inatt. Vet inte om det är bra eller dåligt? Kanske dåligt för det måste ju betyda att han måste ha mer att dricka.

Jag skulle egentlien ha jobbat idag och Lilly skulle ha passat Elias men jag har ringt och sagt att jag inte kan jobba. Vill inte lämna honom till henne när han är sjuk. Vore jobbigt om han blev jätte ledsen och hon inte vet vad hon ska göra. Inte tror jag hon vill byta blöja heller ;)

Ge oss ett mirakel så han blir pigg idag.

Kökslära


Nu är alla ner spydda kläder och ner bajsade sängkläder tvättade. Vilken jäkla tur att vi hade tävttstugan idag säger jag bara! 

Runt halv sju befann jag mig på jobbet för att lära mig kök. Fick en genomgång av Lilly, hon visade och hjälpte mig lite i köket när hon helt plötsligt lämnade mig :O Det fanns ju andra där men inte vid min sida rikigt, inte som hon var :P Men det gick bra ändå, så nu kan jag en del av köket äntligen :D Har bara velat lära mig det i två år men nu så är det igång! Man lär ju ta tag i saker själv för att det ska hända något.

Nu måste jag hoppa in i duschen. Luktar lök, svett och os. Mums!



Lillgubben sover <3
Blääää, hatar att se honom sjuk! Ont i själen får jag.


Sjuka barnet <3


Asså det är så synd om min Elias! Hans spyor har nu övergått till feber. Tog febern imorse då den visade lite feber, men nu verkar han hängigare så ska ta den igen och se.
Vi har fått i honom lite blåbär, en flaska välling med vätskeersättning och vatten idag. Så han äter rätt bra för att vara sjuk. Hoppas han fortsätter med det!!
Bajsar ofta gör han fortfarande, löst. Det typ rinner.

Han sover mycket så hoppas han sover sig friskare. Det är väl det dom säger, vila och sova är den bästa medicinen.
Just nu ligger han i Remis famn och sover.


Förresten så tappade Elias ner hans napp i vattnet där sköldpaddorna simmade i igår på Furuvik. Så klart sköljde jag av den direkt efter, men skulle det kunna vara det?




Bli frisk så vi kan busa igen!


Lugn natt ändå


Natten blev inte alls lika hemskt som vi föreställt oss. Han somnade sent men sov ändå 6 timmar innan han vaknade och hade bajsat ner sängen. Det var bara att lägga allt i badrummet, lukar inte gott där inne nu kan jag lova. Han fick ligga i vår säng på ett badlakan för att inte samma olycka skulle ske igen.
Vi vaknade för dagen kl kvart i nio, så trött efter natten är vi inte. Det gick bättre än vad vi trodde som sagt.

Nu måste vi åka och köpa blöjor för vi har bara två kvar efter igår. Snacka om bajsmaskin!



Lillfis


Bajs och kräkstuga


Sen jag skrev sist har Elias kräkts (gjorde precis ett avbrott för det hände igen) 6 gånger och bajsat ner blöjan 4-5 gånger. Nu efter de senaste två gångerna går han ändå runt här och låssas vara pigg, men tror inte på det riktigt för rätt som det är spyr han igen. Stackars min pojke!

Känns som att det kommer bli en natt med mycket lite sömn så nu ska vi hinka kaffe. Det känns bra att Remi är ledig imorgon så vi kan hjälpas åt inatt. Det hade vi väl gjort ändå men då får han göra det utan att jag behöver känna dåligt samvete för att han ska behöva vara vaken och sen gå och jobba :P

Kaffebryggaren nästa!



Såhär pigg och glad vill jag att han ska vara <3
Jag HATAR att se honom sjuk!


Idag


Elias kräktes nyss :/ Han kröp runt här på golvet som vanligt och helt plöstligt flyger nappen ut och massa spyor rätt ner på mattan. Det rann ur näsan på honom också och han försökte liksom svälja det igen så han kunde inte andas och blev rädd och började gråta. Lillplutten <3 Men nu är han som vanligt igen :)
Mattan hade vi tänkt lämna in på kemtvätt innan vi flyttar, så han kunde ju inte syp lägligare ;)


Furuvik var förresten sådär. Jag var nog inte på humör att gå just där idag. Vi var där typ två timmar bara.
Sen gick jag bara och var orolig att Elias skulle få utbrott när som helst eftersom han inte hade sovit lunch, och då är han inte att leka med precis. Men det gick bra ändå, han somnade direkt i bilen på väg hem :)
Visst var Furuvik bättre när man var liten? Nu finns det inte så mycket. Mest samma samma hela tiden.
Längtar till Kolmården, där finns det häftiga djur att kolla på i alla fall!


Bilder kommer sen någon dag :P

En tur till Furuvik


Idag ska vi ta en tur till Furuvik och kolla på djuren, äta glass, sockervadd, kanske spela på nåt chokladhjul och förhoppningsvis vinna och ha det mysigt :)

Just nu sitter jag själv här och äter frukost, Remi ligger i sängen och Elias håller på med något i hans egna lilla värld :P Vi får nog rappa på lite nu för vi ska ut till mamma först och låna med oss Eriks systemkamera också. Så det blir en lite omväg det å.

(Kjolen jag visade igår är köpt på Vero Moda)



Bild från förra året när vi var på Furuvik och Remi var helt fashinerad av alla djur ;)
Då var Elias med i magen :)


Purple


Nu är vi hemma från stan. Vi fikade och gick runt och kollade. Träffade på Diana och Josef också. Elias och han ska börja på samma dagis. Josef börjar veckan före honom, värsta kul :)

Jag köpte en jätte söt kjol som jag ska ha i helgen. Då blir det nämligen party. Frida har fyllt år och Emilie fyller på måndag så vi ha lite fest för dom i helgen. Det ser vi fram emot :D



Kommer vara skit snyggt tillsammans med mina lila pumps!


11 månader


Idag blir lillälskling 11 månader!
En månad kvar till 1-års kalaset :D



<3


Idag skiner solen


Jag vaknade av mig själv halv åtta och kunde inte somna om. Hur fan? Det måste vara nå fel. När vaknade jag av mig själv sist liksom?
Elias sover fortfarande så jag har passat på att duscha. Nu ska jag smörja in mig och göra naglarna lite fina.
Lillen borde vakna snart, fick honom i säng vid 21 igår :D YES!

Vid 11 ska jag och Lilly gå till stan och bla byta ut våra ungdomskort till "vuxenkort" på banken så vi kan betala när vi åker buss och taxi ;) Haha.




En beställning åt Elias


Beställde en body, en huvtröja och ett par skor åt Elias idag. Var ute efter skorna men orden fick inte understiga 200 kr så då fick det komma med två saker till :)


Förstoringarna


Vi fick hem våra förstoringar typ 4-5 dagar efter vi beställt dom men har glömt visat dom för er.
En av dom blev inte lika bra som den andra. Det blev så konstigt ljus och den blev fööör skarp. Så dom får inte sitta bredvid varandra på när dom väl kommer upp på väggen. Ska förstora en annan bild som passar bättre :)

Vi ska vänta med att sätta upp dom för vi flyttar ändå om två veckor och två dagar (!!! kanske ska börja packa snart då) och då är det bara onödigt att banka in två till hål i väggen :P

Kan rekomendera att förstora bilder från Fuji. Det går snabbt och dom har väldigt bra priser. Våra bilder blev med frakt 89kr :)



Det var ögabilden som blev bra, den andra lite konstig men det syns inte på den här bilden :P
Storlek 30x45.



Tisdag


Imorse när vi vaknade gjorde vi oss klar och gick vi ut på en prommis hela familjen. Vi trottsade regnet ;)
På väg hem gick vi in i affären och köpte sallad som vi gjorde iordning här hemma till lunch. Gott var det väl inte men mätt blev man :P Vi kunde ha spettsat till den lite med mer saker men orkade inte, Remi skulle iväg och jobba också.

Nu har han gått och jag och Elias är ensam. Får se vad vi hittar på :) Senare ska vi umgås med Lilly i alla fall :D



Piggelin

Nu har jag gjort allt jag lovat mig själv att jag skulle göra idag, det som jag skrev i dagens första inlägg. Så nu känner jag mig nöjd :) Annars brukar jag vara väldigt dålig på att göra det jag sagt att jag ska göra.
Jag har till och med hunnit hämta Remis mamma på stan och skjutsat hem henne.

Elias somnade i bilen så han sover nu. Han får inte sova för länge för då somnar han inte i tid ikväll. Hans nattningar har rubbats den senaste veckan och han har vart bråkig när han ska sova. Nu vill jag bara få tillbaka 21-08 rutinen vi hade.

Jag har nyss ätit upp min Piggelin. Jag är så hungrig så jag kan inte hålla mig tills Remi kommer hem från jobbet så jag har lite pommes i ugnen som jag ska ta ut nu och doppa i ketchup. Healty i know men ska äta riktigt sen med Remi :)



Det kan inte göra mer ont

Jag satt nyss och läste Katrin Zytomierskas blogg. Har inte läst den sen hon fick barn så jag har inte hängt med på hur det går eller hur förlossningen gick. Kan ju säga att hon hade en mardrömsförlossning! Asså när hon berättade hur det hade vart så gjorde det så jävla ont i mig. Stackars henne alltså!! Jag förstår att hon är rädd för att bli gravid igen.

Jag skulle vilja ha ett barn till snart om det inte vore för att jag är så sjukt rädd för att känna den där smärtan igen. Den skrämmer mig nå fruktansvärt. Men visst, om förlossningen gick på 4-5 timmar, fine. Men inte 11 som det gjorde med Elias. Kändes som min kropp skulle ge upp när som helst de sista timmarna. Det var som Katrin sa att det var för henne, "söv ner mig eller låt mig dö!"

Den rädslan måste jag tackla ner någongång om Elias ska få ett syskon för det vill vi ju :) Inte just nu alltså men om ett år eller två. Så jag kan vara rädd ett tag till i alla fall, haha.




Kolmården


Den 17-18 juli åker jag, Remi, Elias till Kolmården med pappa, Hannah och Sarah :) Vi har bokat stugor som vi ska övernatta i. Det ser vi fram emot.

Delfinerna är det bästa! Vad tycker ni? :D



Mycket to do


Usch vad jag är på dåligt humör just nu! Jag ska sätta igång och göra lite grejer så jag slipper tänka på det. Jag ska bada Elias, lägga honom för att sova lunch, diska, tvätta fönstern i sovrummet och vardagsrummet, ringa ang dagis och ringa försäkringskassan. Allt det här kommer ta sin tid :) Sen lär jag promenera till affären och köpa mat till Elias.



Exakt två år har gått



Idag är det 2 år sedan jag tog studenten. Den 13:e juni 2008. Fyfan, jag vill bara göra om det en gång till! SNÄLLA! :( Den känslan när man springer ut på trappan, sista kvällen med klassen, åka på flaket och rocka sönder.. Helt obeskrivligt. Nej, bu börjar jag gråta snart :P



Smal var man också.



Jag står längst till höger och skriker halsen av mig :D
Min klass är saknad!


Studsmatta


Här får ni se lite härliga bilder :D











Haha


Hela dagen hos mamma


Vi kom precis hem från mamma. Jag och Erik har hoppat studsmatta och tog massa roliga kort :D haha. Det kommer en bildbomb snart med bilder!
Farmor var också och hälsade på så det blev fika och massa prat. Lite käk blev det också :)

Remi har slutat jobbet men åkte och hjälpte sin kompis med nåt. Vi får se om han kommer hem snart eller om det tar ett tag till. Jag skulle vilja åka och handla frukt. Elias måste ha mat han också för det är slut.




Busigare får man leta efter :)


En braigare dag

Här sitter jag och käkar äggmackor. Så jävla gott och allderless för längesedan!

Idag ska nog jag och Elias åka ut till mamma. Det var några dagar sedan jag var där då nu är det väl dags :P Hon jobbar i veckorna, likaså mina bröder som börjar sommarjobba imorgon. Så det är typ bara på helgerna man kan åka dit och hälsa på nu ett tag framöver.

Solen skiner idag, men det är mycket moln på himmlen och blåser gör det också. Fast bättre det än att ha sånt väder som det var igår. Usch.

Nu ska jag göra iordning gröt åt Elias :)


Hemmafru-inlägg

Nu har jag dammat som jag lovade mig själv att göra. Har även dammsugit lite men det är något fel på den jäveln! Den suger inte som den ska och den låter jätte illa. Det där lät ju lite fel kanske men aah :P haha.
En ny dammsugare skulle sitta fint.

Här även gjort en bit mat till mig själv som jag nyss käkat. Hatar att laga mat till bara mig, jätte tråkigt.

Sitter och kollar på mina fina blommor som jag plockade ute i veckan när vi var på väg hem från affären. Dom ser lite ledsen och död ut nu. Men såhär fina var dom :D



Blommit




Nytt från Gina.


Regniga dag


Vaknade imorse av en pratande och bajsluktande Elias. Han verkar vara på bra humör idag :) Igår var han som en liten gud, inte ett gnäll på hela dagen. Annars brukar det bli rätt mycket gnäll nu förtiden när han har fått en stark vilja och gör mycket bus som han inte får göra :P

Idag stannar vi inomhus. Det regnar som tusan ute! Då kanske jag får lite gjort här hemma. Möblerna är rätt dammiga så dom lär jag göra något åt.


Hoppas alla studenter hade en toppen kväll igår! Nu får Arbetsförmedlingen ännu fler medlemmar ;)



Tråk väder men glada studenter!


Dagen har jag tillbringat med Lilly. Efter vi kollat på två utspringningar i regnet tog vi en lunch på stammis stället på Flanör. Vart annars? Sen var vi här hemma och bara var. Hon somnade som vanligt i soffan efter ett tag och då passade jag på att diska. Elias sov han också, så båda mina barn sov och jag fick diska i lugn och ro ;)

Nu på kvällen mötte jag upp Ida, Emilie och Line och hyrde film. På väg ner mot stan åkte två flak förbi med glada studenter och vinkade, och jag var inte sämere utan vinkade tillbaka glatt :D Jag kommer ihåg när man själv var på flaket och folk bara gick och såg tråkiga ut. Nej usch, studenten är ren glädje ju!
Filmen kollade vi på här hemma. Elias var i full gång hela tiden och trivdes mycket bra bland tjejerna ;P Haha han är rolig han.


Här får ni ett sjukt roligt klipp också. Hahahaha så jävla kul!!



Kontraktet är skrivet


Vi har nyss vart och skrivit på det kontraktet för den nya lägenheten :) Den 1a juli blir den vår. Fast vi har den här lägenheten som vi bor i nu till den sista augusti så det är ingen brådska med flytten, vilket är skönt för då kan man flytta allting och flyttstäda här i lugn och ro.

Jag och Lilly ska gå och kolla på Borgis student som börjar om 40 minuter så jag måste göra mig redo.
Jag vill också vara student en gång till!


Bla bla


Igårkväll blev det ingen sanering. Dom ringde och sa att dom inte kunde, vilket passade bra eftersom vi absolut inte orkade ha hem dom :P Istället kom Remis föräldrar och åt mat och fikade. Mycket trevligare än att ha en sanerare här hemma.

Idag har jag jobbat. Så typiskit när det är sånt här väder, men vad ska man göra? Jobba hårt, tårta sen. Som någon konstig människa sa till mamma när hon jobbade :P Haha.

Idag tog vissa studenten här i Gävle. Resten tar imorgon och då ska jag gå och kolla och bli anvudsjuk!!
Grattis till Baz som gick tog studenten idag och gick ut Natur med alla MVG! Det är helt sjukt. Man kan alltså jobba på Donken fast man är bäst i skolan och ska plugga vidare till läkare ;P Det trodde ni inte va? Haha.


För mycket svammel.. Hejdå!



Liten blir stor



Min lilla pojke har plötsligt blivit stor. Elias har fått plats på dagis!! Det är lycka blandat med lite sorg. Vart tog tiden vägen? Min lilla bäbis <3
Visst stunder har jag längtat tills han ska börja på dagis och att jag får jobba igen, men nu känns det bara läskit.
Jätte konstigt!

Vi fick det dagiset vi ville och det datum vi önskat. Men nu är det så att Remi har sökt pappaledighet i oktober för vi trodde aldrig att han skulle få dagisplats så pass tidigt för vi sökte jätte sent. Och så ska vi flytta också.. Men men, får se hur det där blir. Jag är i alla fall glad att vi fått plats :D



Kolla vad liten!!


Mina stora småsyskon



Mina bröder gick ut nian idag. Så stor dom blivit ;) Jag kommer ihåg själv hur stor man tyckte att man var när man skulle börja 1an i gymnasiet. Pssst!



Mina små ;)


Onsdag



Ååh klockan halv nio ska dom komma och sanera sängen. Nu vill jag inte att dom ska komma längre! Orkar inte ha hem folk, så kommer som tjata att vi ska köpa grejer också. Usch och bläää! Trött är jag också.

Idag har jag jobbat lite grann. Tog även på mig ett pass imorgon. Varför vet jag inte men jaja :P
Nu är det väl bara invänta den där sanerargrejen och längta tills det är gjort. Jag gillar inte att ha främmande människor i mitt hem. Det är läskigt.

Bye bye kvalster



Hahahahaha. Dom ringde nyss från ett företag och vi har blivit erbjuden att få sängen sanerad gratis! Det är ju skit bra. Du blir sängen som nu tills vi flyttar.
Tack för det Christian Byman ;)




Då blir vi av med dessa husdjur imorgon. Kvalster, bläää!


Biff a la Viktoria



Vi kom hem från Valbo strax efter fyra, Elias somnade i bilen så även vi la oss när vi kom hem.
När jag vaknade gjorde jag iording biffar som vi ska äta lite senare. Just nu är vi inte hungriga.
J
ag känner mig så duktig när jag gör något eget. Ofta köper vi färdiga biffar, såser och mycket pulver som man bara blandar i maten. Tex, chili con carne, mousska, potatisgräng.. Aa ni vet sånt. Men det är skit bra att det finns för sånna som mig :D Och gott är det också!




Mina fina biffar :D


Familjedag


Elias är så snäll mot mig. Igår somnade han halv tio utan problem fast han sov middag ända till sju och han vaknade 09.10 imorse! Han är som mig, gillar att sova :) Han är så duktig att sova <3

Remi slutar snart. Då ska vi åka ut till Ikea och Onoff, han ska köpa något skydd till sin Iphone som han köpte för någon dag sedan. Han är så stolt över telefonen sötisen min :P Jag ska vänta tills dom får in med vit baksida, dom hade inte den just då. Det blir väl i juli/augusti någongång.
På Ikea vill jag bara kolla lite vad som kommer passa in i vår nya lägenhet, kolla ut lite möbler till Elias rum och så :)

Om vädret håller i sig såhär pass bra ska vi kanske ha picknick senare idag. Det kommer Elias gilla :)

Nu ska jag duscha och göra mig klar. Kram!



Vill tillbaka till Mallis!


Tjocka jag


Popcron eller ostkrokar? Det är frågan.
 Egentligen borde jag träna istället...



Se så hurtig vi var på Mallorca.


Tvn och jag


Jag och Elias vaknade kl sju efter att ha sovit middag. Kanske sov lite för länge för att kunna få honom i säng för natten kl nio. Vi får se hur det går :)
Vi har ätit mackor och kollar nu på tv. Och det blir väl tvn hela kvällen.

Förresten så struntade jag i att putsa fönsterna. Jag får göra det när Remi är ledig så han kan underhålla Elias medans annars kommer han bara klättra på mig och grejer :P



En tappa-andan-situation


UUh, jag börjar bli trött. Hoppas Elias också blir det så vi kan sova middag tillsammans. Myspys!

Ååh, vet ni igår när jag skulle byta bajsblöja på Elias så ställde jag honom som alltid på toalettstolen för att ta av honom blöjan. Jag höll i honom med ena handen och satt på vattenkranen i handfatet med den andra. I ögonvrån ser jag hur han tar ett steg utanför toalettstolen och han ramlar ner mellan den och väggen! Jag fick tag i hans arm igen men han slog sig :( Tyckte så synd om honom!! Men som tur var gick det bra, han var lätt tröstad. Och jag kände på huvudet om han skulle vara öm någonstanns men han reagerade inte.
När sånt där händer hoppar hjärtat upp i halsgropen och jag tappar andan för en stund. Usch!
Mammas lilla plutt <3



Han fick som ett skrapsår :(


Seg måndag



Nu är jag och Elias hemma efter en lite snabbis i Valbo. På vägen släppte vi av Remi på jobbet, han slutar kl 22.. Skit tråkigt! Till dess ska jag fördriva tiden med bla att diska och putsa fönster sen får vi se vad som händer. Tippar på ingenting :P

Dom ringde nyss från jobbet och frågade om jag ville jobba. Så synd att Remi jobbar så mycket nu i juni och juli för det gör att jag kan jobba mindre :/ Men men.. Ska väl njuta av ledigheten jag har kvar vilket inte är så länge om man jämför med hur länge jag har haft.



Dessa följde med hem från Gina. Bra längd och super sköna!
199 kr


Mmm


Elias sover, jag sitter här men ska fortsätta göra mig klar strax. Remi ska åka och träffa hans mamma innan han börjar jobba. Jag och Elias går och möter upp dom sen när vi är klar. Vill inte väcka honom, han måste få sova annars blir han ett monster om någon timme :P

Har jag inte en aning om vad jag ska göranär Remi jobbar...



Så här kan man ju också sova ;)


LOVE AUDI


Jag trodde inte att man kunde bli kär i en bil, men det kan man!
Jag har blivit kär i allt som heter Audi Q7 och A4.



Q7 <3

Någon som kan skänka 600 000 - 700 000?


Lillys dopdag


Idag döptes Lilly, på nationaldagen och allt. Hon är ju gudmor åt Elias och var inte döpt och för att vara gudförälder måste man vara det. Men idag blev det av, så nu är hon gudmor "på riktigt" :)
Vi var såklart där och kollade. Jag hällde upp vattnet i dopfunten eller vad det heter. Sen fikade vi dopfika på Flanör :) Haha.

Nu är jag, Elias och Lilly här hemma bara tar det lugnt och inte gör någonting.


Sommardag



Som sagt spenderade jag dagen hemma hos mamma. Jag solade, jag vet inte riktigt hur länge för jag somnade där på sköna studsmattan men lite färg tror jag att jag fick i alla fall :)
Jag, Erik och Elias tog en promenad och köpte glass. Älska Twister!

Klockan 18 hämtade jag Remi på jobbet, vi åkte och handlade grillmat och åkte hem till mamma igen för att grilla. Gottigott! Men shit vad mygg. Det kommer nog bli en riktigt myggsommar. Och jag är inte den som kommer undan myggbett, dom älskar mig dom jävlarna! Blääää!!


Nu ligger vi i sängen och ska sova. Godnatt, pöss!



Bilderna snodd från bror.


Trovärdigt?



Tror ni på den nya mirakeldrycken? Haha



Gaddarna



Jag är redy to go jag men Elias sover sin förmiddagsnap.

Jag ska åka hem till mamma och sola. Mamma är inte hemma men bröderna är det. Före jag åker dit ska jag ner på stan en jätte snabbis och kolla om det finns en skjorta på H&M som Erik vill ha. Den finns på internet men den hinner knappast komma innan onsdag då dom har skolavslutning då han ska ha den.


Här får ni se en bild på Elias gaddar som växer för fullt. Han har en tredje där uppe också som inte syns på bilden :D Nu kan han bitas om han vill, men som tur är har han inte kommit på den grejen än ;)



Så jävla söta!


Soliga tider



Vi vaknade för en och en halv timme sedan här hemma :) Jag har redan diskat upp diskberget, bäddat sängen, Elias har fått gröt och borstat tänderna och hunnit bajsat. Haha :P

Solen skiner för fullt ute :) Funderar på att åka hem till mamma. Remi jobbar till 18 så vad ska jag annars göra liksom? Skulle behöva lite färg på kroppen och här mitt i stan är det inte så kul att sola. Skönare att ligga på studsmattan hos mamma.


Nu blir det ett skutt in i duschen och sedan göra oss klara för dagen :)




Såhär glad var Elias igår kväll.



Hårprodukter + nagellack


Shampoot och värmeskyddet var slut här hemma så det blev en sväng på stan och köpte nytt.
Fortsätter använda Bobby's extreme repair. Skrev förut att jag inte tyckte det var så bra som det verkade men jag har ångrat mig.. Det är faktiskt bra :)

Jag har vart jätte slarvig när det gäller värmeskydd, vilket inte är bra eftersom jag plattar håret varje dag. Men nu ska jag börja använda det flitigt! Köpte ett från märket SF, Scandinavian Formula. Har glansdroppar i det märket och dom är bra.

Nu ska vi äta en sen middag. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge :)





Vitt blir/är det nya svarta.. Som Kenza sa ;)


Här kommer ett klagomål



Var det bara jag som inte visste att det inte går att betala kontant på bussen längre? Eller är det bara tillfälligt?
Till jobbet fick jag i alla fall åka med ändå eftersom jag inte hade en aning om det och för att mitt ungdomskort är elektronkort och därmed inte funkade att betala med på bussen. (Har tänkt byta skit länge och nu ska jag fan göra det också) Men när jag skulle åka hem blev jag tillsagd att gå till en annan buss, där fick jag inte åka med. Så jag fick glatt promenera en bit till en annan busshållsplats och vänta på en annan buss som gick in till stan.

Varför tar vissa bussar kontanter och andra inte? Att inte bara ta kort är ju helt cp. Det har ju gått så bra att betala med pengar i alla år tills kortgrejen kom på bussarna typ nyligen. Äh, jag fatta ingenting. Blev så jävla sur!



Jobb


Idag blir det lite jobb. Har inte jobbat på hela maj = inte bra ekonomi för mig nu i juni/juli, typiskt när man ska flytta och allt. Men det löser sig, alla har vi ju våra kriser ibland :)

Vi får se vad vi hittar på när jag slutat jobbet. Kanske blir en mysig picknick i Boulongern med lilla familjen :)



Bild från Mallorca


Vitt


Här är det som jag köpte idag, från H&M of course :)




(Färgen blev lite konstigt på bilden)



Älskar BH:n!
Testade den för någon dag sedan men den var för liten, men idag hade den fyllts på med fler storlekar. Ibland har man tur :D


 

 


Sommarbär



Jag skulle köpa jordgubbar på stan idag men glömde bort det och nu blev jag jätte sugen.. Typiskt!
Någon som kan fixa hemkörning? :D






Lite nytt



Vi spenderade två timmar på stan idag.. Typ som vanligt :P Jag hittade jätte fiiiina underkläder och ett linne som jag vela haft länge men inte hittat. Linnet bara hängde där och ropade på mig, i rätt färg och rätt storlek :) Vet inte hur länge sedan det var jag köpte nya underkläder! Måste se till att lägga pengar på det oftare.
Ni får se bilder lite senare.

Nu ska jag och Remi olja vårt köksbord medans hans mamma tittar till Elias här i vardagsrummet. Sen blir det daimtårte-fika :D



Torsdag


Idag är det den varmaste dagen av dom tre soliga dagar det vart den här veckan. Men nu jäklar ser jag stora moln som drar in över stan. Det var ändå lite bra tycker jag för jag hade ingen lust att sola idag. Det är så jobbigt, men ett måste :P

Remi slutar 12, då ska vi äta lunch på stan med hans mamma.



Onsdag


Ännu en solig dag. Idag blåser det inte lika mycket så det är säkert varmare ute än igår :) Dock är det dismoln på himlen idag. Det är bara för att jag ska åka och sola hemma hos mamma som det är det, och dom har väl hunnit ikapp solen innan jag är hemma hos henne. Det är min tur det :P

Kom ihåg solkrämen!


Nattinatt



Elias är fortfarande vaken, vilket inte riktigt är okej. Han börjar bli trött nu verkar det som, jag ska göra välling åt honom så somnar han nog. Sen ska jag också lägga mig för jag är jätte trött.

Nu säger jag godnatt, puss!



En dag i Boulongern



Vi kom hem från Boulongern för ett tag sedan. Köpte med mig en sallad och physalis som jag åt där. Emelie och Ida hade köpt jordgubbar vilket Elias älskade. Han bara slukade upp en på ett naffs :D Haha.

Solen skiner och det är klarblå himmel men det blåser kallt. Om det inte skulle blåsa skulle det vara varmt. Trodde jag kunde sola så jag skulle få lite färg men jag behöll kläderna på. Elias tycker det är så skönt att vara ute. Han blir så nöjd då i jämförelse med när man går på stan som han har tröttnat rejält på, och det förstår jag :)

Glömde kameran hemma. Men här får ni en ful bild på mig och Elias som Erik tog i helgen. Jag ser ut som en blandning av lodare, tjockis och kanin. Tur att man är snyggare i verkligheten än på kort ;P



Elias är i alla fall söt :)


Picknick



Det blir Boulongern med Emilie och Ida, och Elias så klart :) Det blir picknick, sola och kanske minigolf. Precis som det ska vara på sommaren. Ska träffas om ca en timme. Före det ska Elias ha mat och sådär. Det tar sin lilla tid så lär väl börja typ nu. Ska stanna till på affären på vägen dit för att köpa något gott.

Ha en fin dag!


Filt






Någon som vet vart man kan köpa picknick-filtar?


Blå himmel


Idag vill jag sitta i boulongern och äta massa gotta, leka med Elias och mata fåglarna. Men jag vill inte göra det själv. Någon av mina vänner som är på? Smsade Emilie men har inte fått svar än. Aja, får se hur det blir med det :) Men ut måste jag.. Solen skiner som aldrig förr.

Jag trodde jag hade tvättid kl 10 men det visade sig att det var kl 16. Passar ju bra om man ska göra nåt nu under dagen men det passar mindre bra eftersom jag tänkt åka ut till jobbet och käka med Lilly någongång då. Men jag gör det efteråt istället. Då kan Remi också hänga med för han slutar sju då tvättiden slutar.

Elias satt nyss på tv-bänken!! Inte första eller sista gången, I guess.




Han är och kommer bli en riktigt bus och hyss unge!
Det gäller att vara med :)


RSS 2.0