Lägenheten!




Jag har ju för tusan inte skrivit att jag och Remi fick lägenheten som vi kollade på sist! Skit kul! Vi får välja själv när vi vill skriva på kontraktet och flytta in eftersom den står tom. Förmodligen blir det på onsdag för då är vi båda ledig och då ska vi åka och handla grejer till den. Det kommer bli så spännande! Första natten kommer nog kännas skum.  Liksom sova i våran lägenhet. Vi blir ju sambo! :O :D Det ska bli så kul att köpa saker och inreda.. Men det kommer säkert dröja skit länge tills den blir helt klar, men ändå :)


















































Lite tid över


Det gick bra att öppna idag på jobbet :) Tiden gick jätte fort! Hucksflucks så slutade jag. Nu har jag kommit hem och har hunnit duscha fast kl bara är halv sex, helt sjukt vad skönt det är att sluta tidigt :D Känner som man hinner med lite mer i livet, haha. Annars sover man typ till halv 2, går upp och äter, duschar sen åker till jobbet och jobbar till 00-00.30 nånting sånt. Inte riktigt lika skönt :P Man hinner inte med så mycket då liksom.
Hade tänkt sola idag. Jag är VIT. Känner mig ofräsch som bara den. Ska klä på mig och så nu, tänkte hinna ner på stan en snabbis innan det stänger. Så ska jag vara lite barnvakt :P

/ Viktoria ♥

Här blev det väldigt mycket text


Börjar med att berätta vad jag gjorde igår efter jobbet.
Jag kom hem och duscha å gjorde mig klar för utgång. Hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig eftersom det känns fel att ha shorts eller klänning nu när det har blivit så jäkla kallt, och det är ju alltid det jag brukar ha på mig när jag går ut. Så det blev vanliga jeans och en t-shirt till slut och min rosa lilla jacka över det :P Men väl på krogen så märket jag att skulle det ju inte ha varit så konstigt att ha klänning eller shorts efter som typ alla tjejer hade det. Så då vet jag det till nästa gång. Det verkar inte spela någon roll hur kallt det är så kan man ha det. Jag har ju ändå så nära hem från stan så då går det ju :P haha. Så det var tur. Jag känner mig så vardaglig i jeans på krogen liksom :P Men men, för mycket snack om det...

Före vi gick till krogen, jag och Remi alltså, var vi ut och åt på Cherstreet.. Vet inte hur det stavas men det är världsgod mat där iallafall! När vi var klar och skulle gå till Hangloose fick jag jätte ont i magen och började må illa. Så mådde jag hela kvällen och natten, så vi dansade inte alls nå mycket och jag fick inte mycket sömn i natt heller :/ Vi 5 vaknade jag och det känndes som hela magen skulle explodera. Remi söt som han är, gick upp och gjorde te till mig och tog hand om mig som jag vore en prinsessa. Han bäddade om mig och höll om mig tills jag somnade. Hur sött är inte det?! Världens bästa älskling <3
Imorse var jag tvungen att ringa och sjukanmäla mig på jobbet, men jag föreslog att jag kunde komma senare och jobba om det behövdes och om jag blev bättre. Efter lite mer sömn så mådde jag faktiskt bättre och jag åkte och jobba fyra timmar. Nu är jag hemma och ska duscha och gå och lägga mig. Börjar 07:45 imorgon! Hur ska jag klara av det? Jag ska gå upp kl 06:30. Hjälp mig :O Jag är van vid att börja 16 på eftermiddagarna liksom :P Men men, det går säkert bra när man väl kommer till jobbet och kommer igång.


Fattar inte hur man vänder bilden, har försökt men den vill inte. Men på bilden är iallafall världens bästa :D


/ Viktoria ♥


Shopping


Kom hem för ett tag sen från Köpis. Var där med käre lillebror Erik. Gick först på Ikea och kollade lite. Köpte galgar, en skoho och ett lakan. Haha, kunde inte tvätta det som vi använder nu eftersom Remi sov när jag hade tvättstugan imorse. Och vi har bara ett lakan :S Fast nu två :D
Jag inhandlade även mig ett par nya skor och lite hår produkter. Nya produkter från Nivea som jag läst om och är sugen på att testa. 




Nu ska jag kolla på lite Grey's Anatomy avsnitt. Jag gjorde aldrig det igår för jag var så trött.
Vet inte om jag kommer orkar hålla mig vaken tills Remi kommer hem. Blir nog sent på jobbet idag :/

Godnatt folk!





Lite bättre







Efter en natt med ganska god sömn för att vara sjuk mår jag lite bättre idag. Jag mår iallafall bra nu men det är mot eftermiddagen/kvällen det sjukliga brukar komma krypandes. Men får hoppas att det fortsätter vara så som jag mår nu eller bättre så klart :P
Nu ska jag och Remi ta oss en dusch, fast först måste jag springa ner till tvättstugan kom jag på :O Jag har tvätt i maskinerna. Sen ska vi gå ner på stan. Får se hur länge jag orkar gå där utan att må som ett as.
Lönen har ju kommit så nånting kommer man ju säkert köpa :)


/ Viktoria ♥





Ensam och sjuk


Nu har vaknat upp från min sjuksömn och lyckats tagit mig till soffan. Kollar på Vem kan slå Philip och Fredik. Sen är det So you think you can dance och efter det Seinfeld :) Riktig tv kväll. Deg behövs när man är sjuk. Det som mer skulle behövas är Remi, men han är och jobbar. Längtar efter han nu!
Jag som skulle shoppa imorgon, men det kommer inte gå om jag mår så här :( Typiskt!




Remi tycker nog den här bilden passar mig perfekt ;)





Magsjuka?



Fy! Jag mår inte bra just nu :( Jag har jätte ont i magen! Kan inte ens stå upp utan att behöva vika mig framåt. Usch vad ont det gör!!
Före det onda kom hann jag gå på stan med Emelie ett tag iallafall. Hennes mormor var också med. Vi åt på stan och det var då magonten började krypa fram. Sen skulle Emelie iväg till jobbet så jag gick hem. Kunde inte vara kvar på stan på grund av magen, annars hade jag jätte gärna velat kollat runt lite. Så typiskt det är! Bara för att jag är ledig idag så ska jag bli dålig och näst intill sjuk. Jag kanske är magsjuk? :/ Springer rätt mycket på toaletten så.
Nu ligger jag i sängen och ska kolla på Grey's Anatomy avsnitt som jag laddat ner. Eller rättare sagt som Remi laddat mer åt mig :) Gos baby! Så ska jag sova en stund också så får vi se om jag blir lite bättre. Remi är på jobbet så jag får ta hand om mig själv.


/ Viktoria ♥


(-Pappa, lägenheten ligger på Nordost :P)




Ser fram emot löning



Yes, jag kommer få 8573 kr i lön :) Då blir det till att köpa lite saker!

Ska ta bussen till jobbet om en stund. Ska börja 1 timme och en kvar tidigare än vad jag egentligen skulle :/ drygt! Men jag är ändå ledig imon och på torsdag :)
Lägenheten som vi kollade på igår var jätte fin. Hoppas vi får den! Alltså inte jätte jätte fin men jag menar den duger nå fruktansvärt bra för att vara första lägenheten vi har tillsammans :) Det ska bli så himla kul att köpa möbler och inreda.

Aja, ska ner i källaren nu och boka tvättid innan vi åker till jobbet.


/ Viktoria ♥

Bakis söndag

Igår var det avskedsfest för chefen, hemma hos honom. Det var kul! Kanske lite för mycket folk, för det var sjukt varmt. Till och med fönstren blev helt immiga. Men man stod ut med lite alkohol i kroppen, jag satt mest ute på balkongen också så. Sen gick vi ner på stan och in på Hangloose. Det var en lyckad kväll faktiskt. Det blev även nattmat på Mcd. 





Idag har det vart en skön bakis dag. Vi har legat i soffan hela dagen :D Nu håller vi på att laga mat och kollar på Hål i väggen på 6an. Hittills har dom inte klarat än enda vägg. Det ser ju så lätt ut. Men undra hur duktig man själv skulle vara, haha. 
Imorgon ska vi kolla på en lägenhet :D Hoppas den är fin! Den ligger i samma område som vi bor i nu. Vi trivs ju så bra här. Aja, får se hur den ser ut :)


/ Viktoria ♥



Bussen till jobbet



Ska gå till bussen om tio minuter. Jag är ganska tagg på att jobba idag, vet inte varför men det kanske är för att jag är ledig hela helgen ;) Fy vad skönt det ska bli! Och jag är sååå pepp inför imorgon så det är nå helt sjukt! :D wohow!



En Viktoria innan jobbet.





Kalas puffar

Sitter här vid köksbordet och har nyss ätit upp min frukost. Kalas puffar såklart!
Remi gick till stan för ett tag sen. Sen ska han åka till jobbet. Jag ska åka om 2 timmar. Vad ska jag göra till dess? Städa skulle behövas, så jag får väl ta och göra det.

Satt och kollade på nårgra klipp från So you think you can dance på youtube. Hittade det här klippet som jag även såg på tv för några dagar sen. Det programmet skulle jag kunna sitta och kolla på flera timmar i sträck. Man kan liksom aldrig få nog av att kolla på dans.
Comfort är så grym på sin grej! Hiphop.





/ Viktoria ♥





Inta hayati


Sitter här och äter sallad som jag tog hem från jobbet igår. Remi åkte till jobbet för några minuter sen. Så nu är det ensamt men även jag ska kila till bussen strax för att åka och jobba. Ville inte ta samma buss som Remi för då skulle jag komma till jobbet en timme innan jag skulle ha börjat och då skulle jag säkert fått hoppa in tidigare och det har jag inte lust med idag känner ja.
På tal om tid och jobb. Både jag och Remi fick jätte lite tider på vårt schema nästa månad. Det är inte bra :/

Igår när jag kom hem från jobbet la vi oss i sängen och kollade på en film vi laddat ner. The Orphanage hette den. En läskig film. Kanske inte var så läskig egentligen men som vanligt när det gäller skräckfilmer höll jag för öronen och kollade på något annat än på datorn :P (Vi kollade på filmen på datorn)
Nu ska jag borsta tänderna och göra mig redo för att åka till arbetet :P

En vecka kvar till lön! Vilken lättnad. 



Inta hayati ;)


/ Viktoria ♥


2 days


Två dagar kvart till chefens avskedsfest.. Tror ni man är lite taggad? :D Det kommer bli så kul!

Träning



Idag har Remi fått tillbaka sin dator :D Äntligen! Nu kan man kolla på film, skriva oftare i bloggen och hålla kontakten med flickor i Norge ;) Det är bra!

Är hemma hos mamma nu, men ska snart åka igen. Har träning kl 19.. Det ska bli skönt att röra på sig! Känns som man mest degar när man är ledig. Det blir ju lätt så. Men nu blir det dans ;P
Igår var jag och bror hemma hos pappa och hälsade på en snabbis. Syster var dock inte på så socialt humör, hon vart bara ledsen när man höll i henne :P Men pappa tyckte det var jätte kul att vi kom förbi iallafall :)
Jag och Remi har fortfarande inte hittat någon lägenhet. Det går inte så bra just nu med andra ord :/ Skit tråkit.

Aja, måste skynda till bussen nu.


/ Viktoria

Återgår till arbetet


Precis kommit hem till mamma efter åktur i stan. Jag, Remi och Bassel lämnade tillbaka nyckeln hos gavlegårdarna. Nyckeln som gick till den där äckliga lägenheten. Kändes bra och lämna tillbaka den faktiskit. Hur svårt ska det vara att få tag på en bra lägenhet egentligen!? Börjar bli less.
Jag som inte har kört bil på över en månad var skit rädd när jag körde i stan. Men det gick bra. Jag hade mitt stöd från Remi, haha. När vi hade lämnat nyckeln skjutsade jag ner Remi och Bassel till stan. Jag åkte hem hit till mamma och lämnade bilen. Börjar jobba kl 16.45 så ska väl försöka ta mig dit snart :P Har vart skönt med två dagars ledighet iallafall :)

Idag åt jag på Subway för första gången :D Själva brödet var skit gott, resten dög väl. Fler gånger blir det nog. Det som är bäst är ju att man får en liten chips påse med också (eller en kaka, men jag föredrar chips till det där)


/ Viktoria

Tillbaka


Ja, det var längesen jag skrev. Och det beror väl på att Remi fortfarande inte fått tillbaka sin dator. Hur trasig är den egentligen, eftersom det dröjer så länge att laga den? :/ Men nu ska jag börja skriva dagligen igen. Får låna hans kompis dator.

I lördags blev det ingen utgång med Ida och Frida som var hemma på besök :( Var tvungen att jobba, ingen ville jobba åt mig. Det var skit tråkit! Men som tur var fick man uppmuntring av Remi när man kom hem. - Tack baby, det var så himla fint gjort :) Han skämmer bort mig.
Jobbade hela helgen och även den här helgen som kommer jobbar jag :/ tors-sön. Men igår och idag är jag ledig. Igår hade jag tvätttid så jag tävttade helt själv i tvättstugan :D Det har jag aldrig gjort förr, så nu känner man sig duktig. Vet precis hur man gör nu. Längtar lite till nästa gång faktiskt, haha. När jag var klar i tvättstugan umgicks jag med Emelie och Frida. Emelie var hundvakt så vi hade sällskap av honom också. Fendel tror jag han hette. Var riktigt rädd för honom i början. Men han var ju inte alls nå dum :)
Idag är jag hemma hos mamma och hälsar på. Det var över en vecka sen jag var här så det var väl dags nu :P Passar på när jag är ledig men Remi jobbar. Då kan jag hänga här hemma, hehe.


























Detta hände imorse när Remi trodde han var smart och tog diskmedel istället för en disktablett (dom var slut) i diskmaskinen. HAHA. Det var nog inte så smart ändå. Ibland undrar man vem av oss två som är blond egentligen.



/ Viktoria

Sökandet fortsätter


Lägenheten vi kollade på idag var katastrof! Vad var det för en som hade bott där egentligen?! Man mådde verkligen dåligt när man tänkte tanken att flytta in där. Det var så äckligt. Gaaah, jag fick panik nästan. Ville bara därifrån. 
Vi ska börja ringa runt till privata företag nu istället för bajs gavlegårdarna. För att få dom fina lägenheterna måste man ju ha så många poäng. Dåligt tycker jag! Varför är det inte bara först till kvarn som gäller? aja, vi kommer fortsätta leta lite till. Om vi inte hittar nåt som vi verkligen vill ha stannar vi väl i den här lägenheten som vi bor i nu. Tapetserar om och så, för vi trivs ju här också. Bara det att vi kan göra det lite snyggare. Vi får se vad vi tar oss till :)

Nu ska jag ut till köket igen där Remi håller på göra mat åt oss. Klyftpotatis och fläskfilé, mumma! :)

Jag vill flytta!

Jag har inte skrivit sen i lördags. Det är förfärligt! Och vad har jag hinnit gjort då?
I lördags kväll så var jag ju på inflyttningsfest hos Elina. Trevligt. Jag var nykter och gick hem ganska tidigt för jag var jätte trött. Har inte gjort så mycket mer känns det som. Var ledig hela helgen, jobbade i måndags och nu har jag vart ledig sen i tisdags. Skönt :)
Igår var jag och Remi till IKEA och kollade på grejer vi ska köpa till lägenheten. Vi har inte fått någon än men man kan ju planera ändå, för flytta ska vi ju. Ska kolla på en lägenhet idag :) Det blev ingenting med den lägenheten som jag skrev om sist.. Någon annan hade tackat ja till den före oss. Men det är inte säkert än om dom vill ha den, det får vi veta inom ca två veckor. Hoppas dom inte vill ha den! Jag längtar tills vi köper massa nya saker och möblerar i vår egen lägenhet :D Sköna känslan!

Imorgon blir det jobb igen, slut på den 3 dagars långa ledigheten. Det har vart skönt att få vila upp sig lite :) Nu är det frukost som gäller.

RSS 2.0