Olearys



Kom nyligen innanför dörren. Det blev käk på Olearys med elva tjejer från jobbet. Trevligt och gott! :)
Men nu ropar sängen, jobb 9-18 imorgon, igen.



Måndag


I onsdags skrev jag ett inlägg men det blev visst inte publicerat :/ Så nu känns det som det är aaaaap längesen jag skrev här. Och det är det ju också.
Skrev då i alla fall att vi hade vart på begrevning och att jag aldrig mer vill gå på en sådan! Det tog på krafterna! Och det var mycket jobbigare och sorgligare än vad jag trodde det skulle vara. Usch och fy!

Sedan dess har jag jobbat. Var ledig igår och då var vi på bio med Elias. Alvin och gänget 3. Den fick inga bra betyg av mig eller Remi... Vi somnade mot slutet och Elias satt och sa "Gå hem nu mamma" typ fem gånger så den fick nog inge toppbetyg av honom heller, haha.

Nu ska jag göra mat, magen kurrar. Trött är jag också (som vanligt)


Min lilla gris :)

BFF


Såg att min Ida hade lagt upp en bild på hennes blogg och skrivit en fin mening om mig. Jag blev så glad! :D
Så nu har jag snott bilden av henne och ger kärlek tillbaka till henne <3

Kärlek till dig bästa du!

Det står Viktoria i almanackan idag


Hoj hoj!

Sitter och kikar på en svensk film, kommer inte ihåg senast jag såg en sån. Alla är ju typ lika, som Beck, mord och bla bla bla. Inte sådär jätte underhållande men jag ger den en chans för på alla andra kanaler är det ännu mer crap :P
Nu ska jag äta brända stekta ägg, kaviar och hårdmackor. Måndagslyx! Höhö.

Har suttit och räknat klart uppgifterna i matteboken som vi har prov på på torsdag. Känns skönt att jag inte låg efter denna gång så som jag gjorde sist. Nu ska jag "bara" kolla igenom kaptilet och försöka limma in allt i huvudet så det sitter.. Det är ju det som är det största problemet.

Btw har jag namnsdag idag! Det flaggas till och med för mig, det tackar jag så hemskt mycket för :D

Foxy Spike


Jag som älskar, älskar, älskar mina Lita Spike dog när jag såg de här skorna på Henry Kole.
Sommar-modellen av dom liksom. LOVE!

Tänk dessa med höga jeansshorts och en snygg överdel. Eller tuffa till en klänning som är lite för söt.
Åååh, nu kom det upp massa bilder i mitt huvud hur jag skulle matcha dom. Men nej, plånboken tillåter det inte!

Slagsmål?


Karln kom hem med en sönderslagen Elias från dagis idag. Han hade halkat ute och slagit ansiktet, mammas lilla <3
När han kom hem sa han och pekade i ansiktet "mamma titta, ont jag" :( Men han verkar inte ha ont av det nu så här efteråt. Men kan tänka mig att det gjorde jätte ont när det hände. Uscha buscha! Han fick lite smärtstillande när han kom hem... Glass. Två stycken ;)

Nu sitter vi bara och degar framför tvn. Kollade nyss på filmen jag la upp i senaste inlägget. Vilket budskap! Så jäkla bra. Vi kan göra skillnad, tillsammans!
Lite senare kommer Remis pappa hit på middag. Får se vad Remi hittar på för gott :)



Kony 2012


Gör honom känd!
Tillsammans kan vi hitta denna hemska människa och övervinna honom!




Gör vad du kan!

Nytt på väg

Beställt hem




Tisdag

Leklandet igår var en succé! Elias började springa redan utanför på parkering och när vi kom in hade han nästa inte tid att ta av sig kläderna ens. Ögonen lyste på honom :) Vi köpte fika åt honom mot slutet innan vi åkte hem. Men inte hade han tid att sitta där och ta det lugnt. Efter två minuter var han och klättrade runt igen :P

Vi var där i 2,5 timme, sen var vi alla tre trötta. Jag och Remi sprang ju runt lite mycket som Elias. Haha. Gullisen däckade på en gång i bilen :)

Remi och jag köpte mat från Donken. Nuggets med morötter och mjölk, (juice åt Remi, han har aldrig druckit mjölk :P) duktigt va?! Remi har hållt på med LCHF i snart två månader, utan träning och han har gått ner 6 kilo! :D Jätte duktig! Han är mycket mer motiverad än vad jag är. Men jag har gått ner 2-2,5 kilo i alla fall. Duger ju! Nu ska jag bara köpa träningskort så jag kan fästa allt på sin plats :P

Nu lite zumba sen hämta hem Elias från dagis, skjutsa han till mamma som ska passa honom medans jag är i skolan.

 

image description

image description

image description

image description


Kom och köp

Rensade lite i gardroben igår och hittade lite grejer som är säljbara.
Gå in häääär och buda!

Kan hända att jag kan ge någon tjuga eller tia billigare. Vet inte hur man ändrade priset. Tror man behöver ta bort hela annonsen och göra om då, och det orkar jag inte :P




Min lilla butik ;)

Leklandet

Jag och Elias sitter i soffan och äter frukost framför Monsters Inc. Sen ska vi göra oss klar för någon timme på leklandet. Jag har aldrig vart där tidigare men Elias har varit där med Lilly en gång och han gillade det som tusan! Får se om jag också tycker det är lika kul ;) Efter det ska vi äta på Donken. En riktig vara-barn-dag. Sen kommer han antagligen däcka och sova middag ett tag. Kanske även så jag, haha.

Btw blev det ingen Avicii konsert i fredags. Den blev inställd för oss pga att en plattform där inne hade rasat och ett 30-tal ungdomar hade åkt ner i ett hål i golvet. (På konserten som var före den vi skulle gå på alltså) Vi var ju ändå där så vi drog in till stan och gick ut på krogen. Spelade endast dunka dunka musik men det var rätt kul ändå. Kul att göra något annorlunda, var liksom första gången jag var ut i Sthlm :P Men lär säga att det är roligare att gå ut här hemma. Här träffar man på folk man känner då och då. Det är ju en av anledningarna till varför det är roligt att gå ut liksom :) Tycker jag iaf.
Aa men i alla fall så blir det ett nytt datum konserten blir, så det blir ännu en trip till Sthlm med mina tjejer :) När den är vet vi inte än, men hoppas de sätter ett datum snart!


RSS 2.0