Sista april



Sista april idag då, ett av årets överskattade helg! Tycker nyår också är lite överskattat. Men då firar man ju att det blir nytt år och nya möjligheter iallafall. Men sista april, varför firar man det så hårt egentligen? Visst, jag skulle också ha festat idag om det inte vore så att jag jobbar imorgon.. men ändast för att alla andra gör det och att man känner sig tråkig om man bara sitter hemma. Det är min åsikt om sista april :P
Ikväll ska jag vara med Erica. Vi ska bara ta det lungt. Vara hemma hos henne först, sen kanske åka och hälsa på lite folk runt om i Gävle :P Och jag vill se en majkase!
Jag och Erica kör utgång imorgon istället! ;) yees, jag är ledig på fredag!

Idag efter skolan var jag, Angi och Emma på stan och shoppade lite och åt glass :) jag som bara skulle köpa mina jeans som jag la undan igår höll såklart inte det löftet. det blev två linnen också. inte bra för min ekonomi :/
- Ja, jag är shoppingberoende!
Måste också säga att jag har inte skrattat så mycket på länge som jag skrattat åt Emma idag i skolan! :,D Jag tänker inte förklara vad som hände för det låter inge kul om man berättar. Man var liksom tvunge att se det live för att fatta att det var kul. haha :D


image124

Jeans från Cubus, 199 kr
Linnen från Gina, 99/129 kr




Igår när min bror satt sig i min säng hända detta.

image125 
Ska köpa nya sängben snart innan jag vaknar av att sängen brakar helt.. Vilket jag nog gör snart :P


10 dagar kvar..



/ Viktoria



Hemska bilder



Sitter på msn och pratar med Johanna (Idas kusin i Paris) Hon har skickat lite bilder som inte jag har fått sen vi var i Paris. Haha, gud va ful jag är på alla! Ser så jäkla sur ut :P Verkligen fuuula bilder. Men det är svårt att se glad ut i tandställning ska ni veta. Det är inte så att man flinar frivilligt precis.

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli en timme framåt så jag kan gå till bussen och åka in till stan på träning :) det ska bli skönt att få dansa av sig lite.
Jag och Erica ska göra någonting imon på sista april.. men vad ska man göra liksom? Vi vill inte gå ut eftersom vi båda jobbar på torsdag plus att vi ska ut på torsdag.



Här är en hemsk vimmelbild på mig & Ida från Paris (Det är jag som ser hemsk ut)
Han som knäppte kortet tog två bilder på oss, och det var det här han inte skulle lägga ut sa han och så blev det så ändå. Det andra var mycket bättre!

image123




Nu är det 11 dagar kvar!



/ Viktoria






Tönt




Jävla unge, måste du vara så jävla irriterande! och en riktig tro-att-du-är nåt.
Försök ändra din attityd så kommer alla gilla dig mycket mer.


21




Min kära mor har städet mitt rum idag. hon har dammsugit, dammat och ruskat sängkläderna :) Så nu är det rent och fint här igen. - Tack mami, det uppskattades verkligen :D

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Det bästa i skolan idag var lunchen. Inte för att det var speciellt god mat utan att vi slapp stressa och kunde sitta i princip hur länge vi vela. Jag, Angelica, Erica och Mimi satt i två timmar :) haha! Det är ju så kul att kolla på allt folk, särskilt kommentera andra som jag är  väldigt duktig på. vilket inte alltid är särskilt bra engentligen. men så är det :P tyvärr. ibland bryr jag mig helt enkelt för mycket om andra.

Just nu gör jag ingenting. Ska ta en dusch strax, sen när Erik kommer hem ska han jag och mamma åka till Stadium och kolla lite. Ska nog köpa ett par träningskor som jag testade där förra veckan. Hur sköna som helst! :) och efter det ska jag hem till adam och kolla på film. vi ska se 21.

image122








Har sett trailern, och den verkar bra!



12 dagar kvar tills kryssning :D



/ Viktoria

ganska bra helg ändå


Sammanfatting av helgen.


Fredagen blev väldigt rolig! var först hos mimmis bror, hon hade lånat hans lägenhet. så var vi där drack lite och och åt ost och kex. det var nog jag och Isabell som var hungrigast ;P haha. det blev utgång på slick :) mycket bra!

Igår blev det inte lika bra :P jag jobbade 17-22, då åkte jag hem fort som tusan och gjorde mig klar. hann med tjugo över 11 till stan. träffade toni på stan så vandrade vi upp till solo där vi träffade emma. och inne var det helt dött :/ inte skit kul. vi bara satt där. adam var också där, vi bestämmde oss till slut för att gå till max och äta :P men vi fick köpa med oss maten för annars skulle vi missat sista bussen och det vill man ju inte om man inte har råd att betala taxi :P (erica följde inte med ut, som jag skrev tidigare att hon skulle)
Och nu sitter jag här, kom nyss hem från adam. ska cykla till jobbet om tre kvart ungefär. gud va jobbit, jag är så himla trött! hoppas tiden går lika fort som igår!

Idag skulle man ju fått en lillasyster också, men hon verkar vara lite sen ;)


2 veckor kvar tills studentkryssning! :D



/ Viktoria







19års party



Praktiken idag var seeg! tiden gick så sakta. men nu är jag hemma :D har vart de ett tag men ändå, har inte haft tid att skriva förrän nu. trodde inte jag skulle hinna heller, för jag har stressat ihjäl.
Samba tjejerna skulle ta 3an buss mot anderberg 19.20 men fick precis reda på att vi ska ta 20.20 istället, för alla var så seg :P tur för mig också annars skulle jag inte ha hunnit. nu ska jag bara fixa naglarna och sminka på mig lite innan jag åker :) sen äre klart! 19års party ikävll ;) hoppas på utgång också, men det ska det väl bli tjejer?! ;)

Jag skaffade mig Conviq idag, äntligen! så nu har jag nytt nummer. jag kan det redan utantill :D


Imorgon blir det jobb 17-22, sen utgång :) då gäller det att skynda och göra sig klar :P det blir utgång med erica då ;) <3


/ Viktoria



Sommarvärme



Underbart väder! hoppas det fortsätter så här heeela sommaren! :)

Igår var jag med mamma till hemlingby och gick i 6km spåret där :) det var skönt att få röra på sig utomhus lite också. jag hittade blåsippor och vitsippor :D då är det ju typ sommar ;P

image119

image120



Imorgon är det prakit, precis som idag. sen på kvällen är det 19år fest ;) det blir trevligt!
så är det ju lön imon också! ;D


Nu ska jag gå ut i solen och njuta!


/ Viktoria ♥







Nationellt prov & frisör besök




Det ändå vi hade i skolan idag var nationellt prov i svenska B, skriftlig. det gick väl bra, hoppas jag. jag skrev krönikan med rubriken "Sagans underbara värld". jag tror den hette så iallafall, haha! och igår hade vi muntligt, tal alltså. det tror jag faktiskit gick bättre än det skriftliga idag, förutom att det var lite kort. men det känndes ändå bättre ändå. jaja, det visar sig :)
Vi fick sluta när man hade skrivit klart, men jag, Erica och Pontus gick och åt sen satt vi ett bra tag vid datorn :P vi var klar vid kvart i elva, men åkte hem fem över ett. vi gillar skolan så mycket ;)

Klockan kvart över två hade tid hos min frisör :) hon hade fixat klart mitt löshår det vill säga sytt dit clips :P så hon satt i det och klippte till det och jag lär säga att det blev grymt bra :D jag är jätte nöjd! nu är bara frågan om jag kommer kunna sätta i det lika bra själv när jag ska använda det. måste träna på det! :P men det är ju två och en halv vecka kvar tills jag ska använda det på riktigt för första gången. nämligen studentkryssningen ;D så jag har ju ett tag att träna.
Shit, två och en halv vecka! det är inte långt de eller! iiiiiiih.. börja tagga! synd bara att det är världens trökigaste tema :/ beach. jag säger bara: finns det något tråkigare?! men de är ju bra för dom som vill visa upp sig.. sånna finns det ju 100 tals av! blä! men men, jag tänker då inte följa något tråkit tema.. jag vill och ska klä mig snyggt! :) visa upp sig på det rätta sättet helt enkelt ;) jag läääängtar!


image118
Så här ser mitt hår ut när jag har löshår i!

Tänk att jag betala typ 1100 kr för mitt och mitt ser verkligare ut en många andras som betalat ca 6000 kr för sitt. där gjorde dom sitt livs misstag :P


Nu ska jag kila ner och äta!



/ Viktoria ♥







Dejt på McDonalds



Har nyss sittit med mitt tal, och det går framåt lär jag säga. kanske hittar på lite till att skriva senare ikväll. men sen får det vara bra! måste ju träna i det också, vilket kommer dröja ett bra tag :/ men men.. jag säger bit ihop, inte bryt ihop! jag är en bita-ihop-människa helt enkelt. man lär sig ju att bli starkare med tiden.


Ikväll eller aa typ snart, ska jag och Adam på dejt. vi ska äta på McDonalds ;) härligt eller hur? :D bästa stället för mig just nu. är så sugen på något onyttigt! haha
På tal om onyttigt. jag fick feta Tobleronen av pappa i lördags. han och bröderna var på Eckerö, så då köpte dom en stor sån åt mig på båten eftersom dom vet att jag älskar det!

 image117


Aja, nu lär jag fixa iording mig lite inför dejten ;) höhö


/ Viktoria



Pretty Women




Jag glömde säga att det är Pretty Women på tv ikväll! :D
den är ju såååå bra! och romantisk :)

image115




image116
Julia Roberts.. vackra människa!


Söndags kväll



Yes, då har man ännu en gång klarat av en helg med massa arbete :) det gick bra!
pengar pengar pengar!
Och nu sitter jag här igen, helt slut i kroppen :P men måste ta nya tag nu och fortsätta på mitt tal. det måste bli klart idag så jag har tid att träna på det imon, för sen på tisdag gäller det :/ usch, det kommer inte gå bra.


Igår kväll åkte jag hem till Angelica och Tobias. Han var inte hemma länge för vi skjutsade ner han på stan direkt när jag kom typ.. med Angelicas bil ;) den är gullig. och ett jäkla drag i den för att vara en sån gamling, haha! ;)
vi åkte tillbaka hem till dom, rostade mackor och hade skagenröra som pålägg :D I love it! jag åt sex stycken, höhö. så tog vi två glas vin till. sen åkte vi ner på stan med bussen. men vi lyckades missa den två gånger för vi satt och babbla så jäkligt. vi hann till och med dricka en lite grogg var :P
när vi var på stan mötte vi Sandra och gick vidare till Mingel&Bar där vi köpte oss ett glas var. det var faktiskit riktigt mysit och trevligt :)


/ Viktoria



14 års kalas


Idag efter praktiken gick jag och Adam på köpis en snabbis. han ville hitta jeans och det gjorde han. skit snygga på Carlings. dom satt riktigt bra :D ojoj! nu kommer tjejerna springa efter dig ;) haha, skoja. - låt han va!

Ikväll händer det ingenting. inte vad jag vet nu iallafall, kommer troligvis inte dyka upp nåt heller. men det är bra för mig på ett sätt eftersom jag jobbar imon :P jag ska bara vara hemma med familjen. mina små bröder fyller idag. eller små och små.. dom fyller ju 14 ;) plus att båda är större än mig. Jonas kanske är 2-3 cm kortare men ändå. till sommaren är jag nog minst i storlek ;P
Nu ska jag fortsätta på mitt tal tills på tisdag. nationellt prov asså :/ kom igång lite i förrgår men sen tog det stopp. kanske är en minut långt nu.. de ska vara fem :S
sen blir det ett bad, och efter det mysa framför tvn. det ska va någon film på 3:an som jag tänkte kika på :)



Jag har införskaffat mig två nya plagg.

image112 Linne från B.young 199kr

Vanligt vitt linne med rosett i bak. kan ha både till lite fint och vardags.



image113 Tröja från B.young 99kr.

Vanlig vardags tröja. fin på :) 
jag har kommit på att jag passar ganska bra i blått ;D





image114
Adam ville också vara med på ett hörn. och det kunde han väl få ;)

vad gör man inte för sina bästa? :D




/ Viktoria






Viktorias svar på 82 frågor

1. Vilken svordom använder du mest?
Fan
2. Äger du en iPod?
Nej, har inget behov av en just nu heller.

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

har ingen väckarklocka.
4. Hur många resväskor äger du?
en
5. Använder du flip-floppar?
flip-floppar? om det är samma sak som flip-flopp, så ja :P
6. Var köper du dina matvaror ifrån?
om det skulle hända, så kanske coop forum.

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

det bror väl på..
8. Vilken var den senaste filmen du såg?
27 dresses :)

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna?

med en vännina, såklart!
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

shit va svårt.. hmm, en bil kanske ;P
11. Har någon någonsin kallat dig lat?
haha aa.

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

nej, jag är den levande sömntabletten.
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
har ingen cd-spelare. jag kör på datorn ;)

14. Vilken är världens bästa artist just nu?

jadu..
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
nej, inte vad jag kommer på. isåfall kanske utan att jag visste att det var en hemlighet :P

16. När var senast någon stötte på dig?

jag vet inte om man kan kalla det stötte men.. äh, jag vet inte. inte nåt jag lägger på minne :P
17. Vad åt du till middag senast?
potatis med någon sås och bolmkål.. det lät ju gott.

18. Använder du huvtröjor?

jaa det är ju mjukt och skönt :)
19. kan du vissla?

lite grann. utan min jädrans tandställning kan jag :D
20. Vem var den senaste som ringde dig?
adam

21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Berg- och dalbana :D gryyymt!
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
det hoppas jag verkligen inte!

23. Vilket riktnummer befinner du dig i?

026
24. Tittade du på tecknat när du var liten?

vem gjorde inte det liksom? :P
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
det duger och det heter valbo köpcentrum ;P finns väl runt en 60 butiker.

26. Hur många syskon har du?

2 bröder som fyller 14 imon.. lillasyster föds om 10 dagar :)
27. Är du blyg inför det motsatta könet?
njae.

28. Vilken film kan du alla replikerna till?

ingen.
29. Äger du några popband t-shirts?

nejnej.
30. När flög du senast?
jag har aldrig kunnat flyga men jag flög flygplan för 19 dagar sen :P

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?

två.
32. Läser du för skojs skull?

nej, bara om jag måste.
33. Pratar du några andra språk?

lite engelska.
34. Diskar du din egen disk?
nej, det gör diskmaskinen.

35. Har du gråtit offentligt?

jaa.
36. Har du en stationär dator eller en laptop?

stationär = inte laptop? isåfall har jag en stationär dator.
37. Försöker du alltid lära dig nya saker?

nej inte alltid. men ganska ofta :P
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
jag vill tatuera en tatuering som jag vet precis hur den ska se ut :)

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
nej, inte första.. men andra ;)

40. Kan du kasta macka?

jaa, både i vatten och på land :D
41. Har du någonsin varit på Jamaica?
Nope.
42. Vad har du med dig in på bion?
en eller några andra att kolla på bion med och popcorn eller godis.

43. Vem var din favoritlärare och varför?

Elisabet som vi hade i svenska 1-2an på gymnasiet. hon va så snäll!
44. Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej.

45. Vad har du för väder?

Vårsol! :D men det är ändå ganska kallt.
46. Har du en blogg?
jaa, jag skriver ju i den just nu :D
47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
religon är mitt favoritämne.

48. Gillar du att flyga?

Flygplan? neeeeej :O
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

trevlig!
50. När sov du senast på golvet?
det var nog längesen :P

51. Vilken är din favorit drink?

white russian! och den där som smakar jordgubbs milkshake. inte rosa pantern, den heter något annat.
52. Gillar du din boende-situation?
jorå, fast skulle vilja bo närmare stan :)

53. Vilken är din mammas hemstad?

gävle
54. Din pappas hemstad?

gävle
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

8-9
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?

nej, det kan jag inte påstå. inte just nu iallafall.
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
haha aa, på högstadiet. jag och ante ägde :D haha shit

58. Vilken är din favoritfrukt?

Passionsfrukt. och hallon, fast det är ju ett bär :P men jag älskar hallon
59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
hehe näe.

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?

19 år den 26 juli
61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
stavning, sådär.. grammatik, nja.

62. Tror du på liv på andra planeter?

jaa det gör jag nog.
63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
kommer inte på.

64. Tror du att Gud är man eller kvinna?

han är neutral :P
65. Vad var det senaste du åt?
potatis

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?

båda.
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
antagligen tog dom det som dom tyckte var finast.

68. Gillar du senap?

jaa!
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

sluta tänkta så mycket!
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
ALDRIG. kanske för mycket pengar.

71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
svår fråga! kanske Mikael Persbrant i Beck. han har ju lite damp som mig :D så är jag ju lika cool också, höhö.
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
kläder.

73. Tycker du om att krama folk?

om dom inte är äckliga, aa :) det är gött med kramar!
74. Skulle du säga att du är trendig?
nja, jag sätter ju inte på mig vad som helst!

75. Äger du en digitalkamera?

ja, två stycken. båda suger lika mycket!
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Idol amanda?! på krogen.. så hans om sa det måste var jäääklit full!

77. Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det?

beror på vem det är :P
78. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
inte nån.

79. Tycker du att du är attraktiv?

det är inte så att jag tänder på mig själv :P haha
80. Vad är du allergisk mot?

ingeting vad jag vet.. så himla skönt!
81. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
nej, varför skulle jag? människan har ätit kött i urminnes tider.

82. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
bernst-gunnar?



Hur orkade jag svara på alla dom där frågorna? - jag vet inte! :P


/ Viktoria







annoying



Idag skulle jag, Isabell och Mimmi träna för att verkligen lära oss danserna vi har lärt oss nu på ganska kort tid. vi fick hålla på i ungefär en halv timme sen kom några som skulle träna breakdace. så typiskt :/ dom sa att dom brukar träna på måndagar med sedan efter lite information så fick vi reda på att dom inte alls brukar göra de, så dom lurade oss helt enkelt. och jag tror faktiskt vi behöver träna mer än dom. vi som har lärt oss massa nytt och ska snart visa upp det också. irriterande! vi hann dansa vår korografi 2-3 gånger och gå igenom lite steg. jag skulle behövet mycket mer träning ju :/ men men. nästa gång ska dom inte få lura oss!
Vi gick till mcdonalds istället och köpte oss en varsin glass. det passade bra med en glass just idag, för nu är ju vårsolen framme :D hihi, man blir på så mycket bättre humör då tycker jag!


image111



Nu sitter jag här igen och har ångets över muntliga nationella på tisdag. jag kommer aldrig kunna skriva ett tal tills dess. jag förstår liksom inte :( men kanske tar mig i kragen och försöker, jag repeterar försöker komma på något vettigt att skriva om. men först måste jag ta mig ett bad!
Lite senare ska jag åka till Adam och gratta honom :)


du är en ego-tönt som tror att alla tycker du är så bra. men icke sa nicke! HA HA, så löjligt irriterande..



/ Viktoria







Adam



Grattis vännen min :) <3 Idag blir du 18 år! hurra hurra hurra!
nästa lika stor som mig nu, men bara nästan ;)
jag kommer med presenterna ikväll :D





Det närmar sig



När jag kom hem gick jag upp i mammas rum, och där hängde min balklänning :D så fiiin! längtar tills jag får visa den för någon, hehe. men vi måste hänga undan den så inte jag ser den för mycket och hinner tröttna på den.

Idag i skolan hade vi religons prov. det gick faktiskt bra :) bättre än jag trodde iallafall.
sista lektionen på handel satt vi och planerade lite inför studenten. men den planeringen ska fin slipas imorgon på handels lektionen. ska även försöka börja lite lätt på en studentsången, för det kommer dröja tid med vår fantasi ;P
när man börjar prata om studenten med varann i klassen och man börjar planera sådär som vi gjorde idag.. asså man blir helt till sig! man längtar skit mycket, det pirrar liksom av längtan :D skit rolig känsla! och de börjar ju faktiskt närma sig, sakta med säkert ;) alla är så förväntasfulla och glada!

Ska gå till bussen om typ 20 minuter. ska in och träna :) idag känner jag mer för det än vad jag har gjort på länge :) kanske det är för att jag började lära mig det jag missa när jag var borta i Paris. nu går det bättre och de är roligt! det går som en berg-och dalbana det där. ibland har man inte alls någon lust och ibland vill man inte sluta dansa för det är så roligt.


12 dagar kvar..

image110

tills en liten flicka föds :)




/ Viktoria ♥


Balklänning



Igår kväll åkte jag tillbaka till Erica och Tobias. kollade på The 40 Year Old Virgin. den är ganska rolig den filmen lär jag säga. särskilt när han blir vaxad :P haha! när filmen var slut åkte jag och hämtade adam så åkte vi hem hit och sov. efter jag duschat och så imorse gick vi hem till han och hämtade Leo (hans hund), gick tillbaka hem till mig och lämnade Leo här medans adam gymade. hans föräldrar jobbade så han var tvungen att få gå ut och gå så då gick vi hit med han :) sen var han här hemma tills adams pappa kom och hämtade honom.. även adam åkte hem då :P och mellan allt detta så åkte jag och mamma och kollade på balklänning. och gissade om jag hittade en? ..... jaa, det gjorde jag faktiskt :D jätte fin! de var den första klänningen jag provade, och jag fastnade direkt för den! jag som trodde jag skulle vara jätte kräsen och petig. men den här var alltså perfekt! mamma ska köpa ut den imorgon medans jag är i skolan :D hon gillade den mer än mig tror jag, haha ;D

Jag tänker inte lägga ut nåt kort på den eftersom det ska ju vara lite hemligt fram till balen vad man har för klänning tycker jag ;) men jag kan förklara lite hur den ser ut iallafall.
den är hallonröd, tubtop, snörning i ryggen ner lite över rumpan (det är sjukt snyggt!), sen är det ju så klart lite pälor på överdelen av den som får den att glittra lite.. så som det är typ på alla balklänningar :P
ååh, jag längtar tills jag får använda den ;)
nu ska man bara hitta balskor och skor till själva studenten :P sen var det klart!


Nu måste jag gå ner och plugga. vi har religons prov imon, kristendom. har inte pluggat någonting så detta är ju ett måste!


image109
samma bild som på bal biljetterna..


/ Viktoria




that was fun



Gårdagen blev ändå rätt bra till slut. tiden gick fort på jobbet och jag blev inte tillfrågad och jobba idag så idag är jag ledig :) skönt! kvällen blev också bra. jag och mamma hämtade Erica och Tobias hemma hos henne och därefter hem till honom där vi gjorde oss klar och drack lite. eller jag drack, inte Erica (som vanligt nu för tiden) för hon hade vin och hon har kommit på att dricka vin är inte hennes starka sida ;) haha.
När vi kom in på krogen så satt vi och kikade lite i baren först sen dansade vi och hade trevligt :) Adam Tensta var ju där och uppträdde. han var väl okej men Lazee förra helgen i sandviken var bättre ;) faktiskt.
efter de hade stängt stod vi utanför och pratade med lite folk, då kom Tenstas kompis fram till Erica och frågade om vi skulle med på efterfest.. jag tror vi sa nej, men varför vi gjorde det vet jag inte :P haha
vi gick ner på stan och jag köpte en hamburgare för mina sista pengar. onödigt! för jag var inte ens så hungrig. men men, sen kom en taxi och skjutsade hem oss och jag somnade på soffan :)
om man drar en slut sats av kvällen så hade jag kul! fast jag levde i min egen lilla bubbla mesta dels av kvällen :P men det var det som en del av det roliga ju :D

Nu sitter jag här ganska trött. (somnade på bussen hem typ 7 gånger) ska nog sova en liten blund nu.. sen skulle jag behöva plugga också :/ får se hur det blir med det.



"När jag säger Gävle säger ni stad!
gävle stad, gävle stad!"



Släpp lös lite till, så blir det bra sen.

image108




måste pack upp väskan också. sånt är jobbit :P


/ Viktoria


Vill inte jobba



Ska iväg och jobba snart, jag vill inte :/ jobbar 4 timmar bara, men ändå. dom kommer väl säkert fråga om jag kan jobba över. nej nej tack! ledig imon iallafall, och hoppas jag får vara de nu också. jag kan ändå inte jobba imon så jag får väl säga det om dom skulle fråga.



Tagga kvällen vännen ;)


image106




/ Viktoria


En månad kvar!




Jajjemänsan, en månad kvar till studentkryssningen ;)
Jag, Erica, Pontus och Toni.. vilket jäkla gäng :D det kommer bli grymt! gaaalet!



/ Viktoria




Studentklänningen är nu köpt



Jag har hittat min studentklänning nu :D säger inte hur den ser ut och säger inte vart jag köpt den. det som är bra är att det bara finns 5 st av den, så det är inte många som kommer ha den på studenten.. om ens någon kommer ha den. hoppas inte det ;) om jag måste erkänna så var det Frida och Ida som hittade den åt mig ;P TACK GUMMOR! och på tal om dom så flyttar dom till Norge på tisdag :( det blir inge kul alls!

shit asså, mina pengar bara rullar nu :S idag har jag gjort av med 1150 typ. köpte även en annan klänning idag (än studentklänningen asså) och en t-shirt. får se om jag lämnar tillbaka något. köpte ju klänning och en tröja igår också ju. sen måste jag köpa present till adam eftersom han fyller på onsdag. men mamma kommer nog hjälpa till att betala lite där också :) men men, vi får se hur jag löser det här. så vill jag jätte gärna ha ett par skor som jag hittat :O shit! jag älskar dom! svarta pumps med svart trä klack. men jag har ju redan 3 svarta pumps, lite onödigt känns det ju om jag skulle köpa dom men dom är ju så snygg så jag vet inte vad!
öööh, är jag shopping beroende eller?! :O

image105




17 dagar kvar tills lillasyster kommet till världen :)



/ Viktoria ♥



Filmkväll




Skolan idag.. som vanligt, gjorde inte så mycket. men nu börjar jag bli stressad! vi har muntligt nationellt i svenska B om två veckor :/ usch! och då måste allt vara klart till dess. hur ska jag hinna det?! jag har skit svårt att komma igång. jag behöver nog en personlig assistent för det. men när man väl ha kommit igång så brukar det rulla på ganska bra :P

Efter skolan gick jag och Erica på stan. jag köpte en klänning och en tröja som går över rumpan så man kan liksom ha strumpbyxor eller leggings under. klänningen gillade jag mycket! :D

image101image102

Fin fina!



Nu hade jag tänkt äta lite grann, ta ett bad sen åka till adam. vi ska ha filmkväll :) han har laddat ner en speciellt för mig ;) 27 Dresses. den ska vara bra har jag hört. måste nog köpa något onyttigt på väg till bussen. kanske ostkrokar! det godaste som finns, typ ;P

Imon efter praktiken ska jag nog följa med Ida till stan. vi ska kanske ta hål i naveln igen :P vi vill inte att våra ärr ska synas. men grejen är att vi vet inte om det bara blir värre om vi tar om det. vi ska iallafall fråga dom som gör det vad dom tycker. på ett sätt vill jag ändå inte göra det.. dels för att det gör grymt ont och sen för att man gjorde det liksom när man gick i 7an, så kommer man nu igen ba "hej hej" :P haha. jag hade aldrig tagit om jag inte hade haft det förr, då skulle man känna sig lite efter. hahaha! men vi får se hur det blir :) ska även fråga hur mycket det kostar för den tatuering jag vill göra ;P



Just ja, jag hämtade mitt löshår igår som jag ska ha under student grejerna :D haha. mamma tog ett kort på mig

image103

Jag har det liksom inte i. jag bara höll det på huvudet :P var till min frisör idag och lämnade det till henne. hon är så snäll så hon ska sy på clips ut mig :D



/ Viktoria ♥





En bra dag



Skoldagen idag gick fort som alla andra. slutade tidigare idag eftersom vi inte hade någon hadelslektion. slutade tyyp kvart i 2 :) imon slutar vi ännu tidigare eftersom vi skjutit upp svenskan på handelslektionen istället för att ha den sista timmen.. då slutar vi kvart i 1 imon! ska gå på stan med Erica då :)

Idag efter skolan hämtade jag och mamma mitt löshår :) det var jätte bra! precis samma färg som jag har på håret nu. kommer slippa färga och slita på det. perfekt ju! efter det sov jag typ i 2 timmar, sen åkte jag och tränade i 2 och en halv timme. det gick jätte bra idag faktiskt. har missat ganska mycket när jag var i Paris men nu börjar jag lära mig det, så det är jätte skojsit :D allt blir liksom roligare då. det är as tråkit när man inte kan, man tappar bara suget då. men nu så, nu kom suget tillbaka ;)
och nu är jag hemma igen. träffade Ida och Frida på väg hem från bussen. dom tyckte jag skulle följa med till Norge och jobba i höst. verkar shysst när det gäller pengar och så, men nja.. jag kommer nog bara få hemlängtan :P vi bestämde att vi ska planera sommaren snart iallafall ;)
Har hunnit ätit kladdkaka med vaniljsås och jordgubbar innan jag satt mig här och började skirva ;P gött!
nu ska jag gå och duscha så man blir lite fräsch igen ;P hehe

Om man sammanfattar dagsen lite så har det faktiskt vart en rikigt bra dag. har vart på bra humör och haft skoj idag :)

FAN! jag kom på att jag måste plugga lite nu innan jag går och lägger mig :S har administrations prov imon :/ shiiit också!



Ibland kommer saknaden...



image100




/ Viktoria



Tröttaste måndag



Sitter i skolan nu på administrations lektion. har just gjort klart ett häfte med övningar som vi har prov på på onsdag. kallelse och protokoll, inte så kul. ganska mycket att hålla reda på :P

I helgen blev det ju utgång både fredag och lördag. och jag jobbade både lördag och söndag, kl 11.45-19 så just nu är jag ganska död :P haha. var dock inte kul i lördags :/ har nog aldrig haft så tråkit. men det beror absolut inte på sällskapet eftersom jag alltid haft roligt med det alla andra gånger ;) vet inte vad det var för fel i lördags. inte tillräckligt pepp helt enkelt.. kanske :P

När jag kommer hem ska jag inte göra någonting :D bara vila vila och vila lite till.


/ Viktoria

Erica skriver :)



Kom nyss till Viktoria nu.. Sitter och kollar på när hon pudrar näsan ; )

TAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D


Shopping med Idisen




Efter praktiken idag så tog jag och Ida bilen till stan och kollade och shoppa lite :) jag köpte en snygg "jacka" på HM. asså det är inte en jacka men typ.. man har den liksom inomhus :P den är grå. sen när vi gick till gina så såg jag en liknade fast en gul, så jag var tvungen att köpa den också. höhö. dom är sjukt snygga. blev väldigt nöjd med dom plaggen :D sen köpte jag en ansiktsmask och en glitter eyeliner också :)
efter vi shoppat klart gick vi och åt på Mingel & Bar. Ida åt kyckling och klyftpotatis. hur gott som helst! :O det var godare än min räk sallad ;P jag måste äta det nästa gång jag går dit!

Nu ska jag gå ner och kolla på ett program med min kära bror :) Spårlöst heter det. premiär nu kl 20.00.
sen ska jag beställa en jacka från HM, ta mig ett bad och sen slutligten sussa i sängen.

Imorgon blir det utgång med Erica! Lazee på Kharma, peppa ;) synd att man ska jobba på lördag bara :S men börjar halv 12 så det är ganska lugnt :)

PS. sista april blir det uppsala med tjejerna! :D


/ Viktoria


Narciso Rodriguez



Narciso Rodriguez.


image99
Jag vill ha! Eller snarare, jag ska ha! ;) så jävla goooo!




Idag gjorde vi ingeting i skolan.. känns att man närmar sig slutet :P jo, jag köpte bal biljett åt adam ;) hihi
efter skolan var jag och lämnade in mina käraste skor jag köpte i Paris på omklackning. Erica och Angelica var så snäll som gjorde lite sällskap :) så va vi in på glitter en snabbis för angelica ville kolla (vem annars ;P) så ser jag en väska där inne som jag köpte i Paris :O kul att den finns här.. inte! fast de fanns inte den färgen jag har iaf, men ändå! jag köpte den i värsta B affären där, haha så fanns den på Glitter här ;P höhö. Angelica köpte den ;) och Elina också.. träffade henne där inne :) sen var dom slut :P

Nu sitter jag bara här och väntar på att klockan ska bli 16 för då ska jag vara hos frissan. ska klippa topparna och beställa clips till studenten :) man kommer känna sig fräsch efteråt, det gillar jag. älskar känslan av friskt hår! känns som det växter bättre och snabbare.. det gör det ju också :P
sen ska jag nog sola efteråt.

Om två veckor blir adam stooor! ;) måste börja tänka på vad jag ska köpa i present. svårt! men det ska gå :)


På fredag blir det riktigt kul! ;) rock awaaay



/ Viktoria

<3




Du kommer alltid vara han med stort H





RSS 2.0