29 februari


Igår på min lediga dag var jag hos frissan och färgade utväxten. äntligen! mamma var så snäll att hon betalade det fast stor brist på pengar. men det är bara för hon är bäst :D
sen hade jag tärning, men jag var så jävla trött efter jag jobbat till 00.30 på natten så jag kollade bara på en liten stund sen åkte jag hem och gjorde mig klar för utgång :)
utgången va jätte kul :) dansa dansa dansa! jag säger bara: SLICK!
jag, angelica och antonia var först hemma hos mig ett litet tag, sen gick vi till pontus och var där en stund. skulle ta 10 i 11 bussen till stan, men någon sån gick det inte nu på vardagar :S så det fick bli taxi.
mamma kom och hämtade mig och skjutsade mig till adam. jag sov där :)

image82



Idag ska jag jobba :/ 16.30-20.00 så det är ändå lugnt. sen jobbar jag lördag och söndag också.. drygt! och sen på måndag är det skola igen :P som tur är så är jag inte ett dugg bakis idag, lite trött bara. skulle vara hemskt att vara bakis och jobba :O bläsh!

Min lillebror var på parkbadet idag och slog ut framtänderna :/ fast han vet inte om han slog ut dom eller inte. tandköttet är helt sööönder! men han kan se en tand sticka fram lite från tandköttet så den har nog gått av. men den andra är helt borta. han tror att den liksom åkt upp mot näsan för det är jätte hårt om man känner där :S jätte synd om han. så nu har mamma och han åkt in till akuten. får se hur länge som är borta.
hans otursdag, 29 februari. tänk om det inte vart skottår i år, då skulle det vart den 1 mars idag och då kanske det aldrig skulle hänt.



/ Viktoria




jobb, jobb och åter jobb!


Gissa vad jag ska göra idag? jobba. hade tiden 16-21, men ska nu stället få jobba 16-23.30. Diana var sjuk så jag tog hennes stängning för att vara snäll :) blir aldrig som man tänkt sig när det gäller det där jobbet, men hoppas jag får rast iallafall!

Idag har jag vart på köpis med erik och mamma. vi kikade lite sen åt jag och erik på sibylla. chickenbits och pommes. smakade inte sådär jätte bra :S så har jag solat idag också :P blev lite brun faktiskt ;) haha, det behövs!
och nu sitter jag här och gruvar mig inför kvällens arbete.. men kommer tjärna runt 600 och det behövs ju alltid.
jag kommer somna skönt inatt när jag vet att jag är ledig imon! istället för jobb blir det träning och utgång :D det ser jag mycket fram emot!


/ Viktoria ♥




Nu funkar det!


Det har vart något fel på min blogg så jag har inte kunnat skrivit något. men nu funkar det igen :)


Idag är det första dagen på lovet. blir inte så mycket till ledighet för mig eftersom jag är ledig 2 dagar på dom här 9 dagarna vi har sportlov :S men jag jobbar inte så långa pass så det funkar bra ändå :) får ju pengarna jag tjänar in nu nästa månad och då är jag i Paris, så det är inte helt fel. då är det snarare totalt värt det :D
har jobbat hela helgen och idag, imon är jag ledig, jobbar onsdag, ledig torsdag och jobbar fredag, lördag, söndag :P sen är det skola på måndag igen. menadas jag jobbar och sliter här hemma är ida och frida å thailand :O dom åkte i lördags och kommer hem den 16:de mars.. jag och ida åker till Paris den 18:de :P hon kommer vara så slut efter allt resade sen. - men det kommer vara värt det gumman ;)
känns som jag måste pumpa solarium här hemma för att inte känna mig som ett levande lik när vi går där på gatorna i Paris ;) och jag kommer inte ta någon bild när ida är bredvid mig ;) haha! det är sjukt vad bruna båda hon och frida kommer bli! jag är avis! :O (jag solade solarium senast imorse, höhö)

Just nu sitter jag hemma hos adam :) han är på träning, så då passar jag på att uppdatera lite. lite ensamt att sitta här. imon ska vi gå på stan och kika lite. ska hämta ut mina skor som jag lämnat in för omklackning. fy! pengarna kommer rulla nu :/ fick lön idag men den kommer ta slut lika kvickt som jag fick den. köpte en ny skinn jacka, så ska jag betala omklackningen. sen har jag två sker jag ska betala på b.young som jag tog hem, en tunika och ett par örhängen. sen ska jag spara 2000 kr tills jag och ida ska åka. och utgång på torsdag. så aa.. därefter var pengarna slut. usch usch! ibland skulle man vilja kunna trolla.

Skulle verkligen behöva färga min utväxt nu.. men som sagt. inga pengar :( det ser mörkt ut för mig just nu, både i håbotten och i plånboken! :/


Efter den efterlängtade resan blir det till att spara till en efterlängtad tatuering :) wiihii!

image81


Imon är träningen inställd, så jag skulle behöva gymma istället :) ska fråga adam om han vill.


Vi hörs!


/ Viktoria ♥



nära ögat


Shit, snacka om stress moment! sista dagen idag att betala och boka studentkryssningen :P vi hade ju tänk bokat idag men vi visste ju inte att det var sista dagen att betala :O så var vi bara 3 personer i en 4 pers hytt och man va antagligen tvungen att vara 4 för att kunna åka överhuvudtaget. men det löstes av toni, han ska åka med oss. en hjälte i det här fallet! haha. så jag fick lägga ut 600 kr per person så länge :P hoppas jag får tillbaka dom snart ;)
jag och ida var på banken så jag fick betala in det där. sen gick vi på stan och kollade lite så käkade vi pizza :) mätt som tusan nu! men shit vad jaghar ringt och fixat med det där asså! viktoria fixar, höhö :D det var ganska nära att vi själv fixade så vi inte skulle fått åka på kryssningen :P men som sagt, det löste sig :D

Kom på att jag orkar inte gå ut imon :/ får bli torsdag nästa vecka istället.. på lovet :) då har man ju fått lön. just nu är 60 kr det ändå jag äger, så det är lite svårt att gå ut då :P

nu kom adam :)


/ Viktoria ♥





STUDENTMÖSSA



Visst är den tjusig!
Viktoria Hp3a ;)

image80
Längar tills den kommer till användning ;D yeeahs



Vaknade imorse och höll på dö för jag var så trött! helgen har satt sina spår.. utgång i lördgas och jobb igår :P
Skolan var lika seg den också. vi gör ju ingenting! fast imon är det prov i judendom och redovisning i organisation -och ledarskap. får se hur det kommer gå :/ ska plugga efter att jag skrivet detta inlägg.
Men iallafall.. det va jätte kul i lördags :) missade bussen hem, men mamma var så snäll att hon hämtade mig :)
nu blir det ingen utgång förrän torsdag på lovet.. slick, lätt bäst! har lite brist på pengar just nu. men om en vecka kommer ju löööönen och därmed har jag råd att gå ut på torsdagen :D resten av lönen går till sparkontot, till Paris ;)  Vi åker om precis en månad nu! hihi. längta längta längtarrrr!



" I party like a rockstar!

I-I shake Buildings! In the club with Tommy Lee and Paris Hilton! "




/ Viktoria



bebis shopping


Kom hem för ett litet tag sen. Har vart och fika med pappa, hannah och erik :) det blev ett wienerbröd och en latte för mig. sen handlade vi lite bebiskläder på Exit. tre st bebisbody, skit söta.. jag fick välja en :D jag valde en som inte var så tjejig. den var grön och blå, hängde egentligen på killsidan men skit samma. jag tycker de är töntigt när man bara har rosa och rött på tjejer. lite överdrivet med sånt nuförtiden :P tyvärr. hannah tycker lika dant. varför ska tjejer ha rosa och killar blått liksom?! - ingen som vet, ingen som vet.
sen gick vi till IKEA och köpte lite saker där :) typ gosdjur, överkast åså :) gullit! det börjar närma sig nu :)

ikväll ska jag och erica gå ut :) blir solo. suger där engentligen, men dom 3 sista gångerna vi vart där har det faktiskt vart trevligt :) så är det ju gratis, det gör ju att man går dit också ;)
ska träffa erica på stan efter hon slutat jobbet sen ska vi vara hos henne och förluva lite.

Filmen igår var grym! jag måste se den igen :D
- tack baby ;)


Lazee - Rock away



/ Viktoria


I find it !!



Jag har hittat dom!! ett par byxor som angelica har som jag blev helt jävla såld i efter jag lånat dom.
halva priset ;) fast jag har silverknappar på mina, hon har guld :P så är hennes tyg lite annolunda också tror jag. men men, det är nog dom ända byxorna jag kunde hitta som var mest lik dom kan jag lova :D snyyygga! det är Fornarina btw.. Love it!  dom sitter så bra på rumpan! är kräsen för sånt förstår ni :P jeans måste sitta perfekt där bak! och då är fornarina bäääst för mig!


Idag har jag vart på praktik. jätte seg dag för det hände ingenting :S men nu är jag hemma iaf :) ska raka benen nu sen ska jag pallra mig ner till solariet. måste raka benen före annars känns det som man tar bort all färg om man rakar dom efteråt, haha.
kvart över åtta är det bio som gäller :) jag fick det som alla hjärtansdag present av adam igår <3 Cloverfield heter filmen vi ska på :)

imon blir det utgång med erica :) kanske ska jobba på dagen också, men bara kanske. dom skulle höra av sig idag om dom behövde hjälp :) sen blir det inte nån utgång förrän torsdag på lovet! tagga! då är det slick som gäller! :D



image79 CLOVERFIELD



ha en trevlig kväll!


/ Viktoria


2 och ett halvt år..



IDAG, 13 februari <3

image78

Tiden går fort när man har roligt ;)


/ Viktoria


DU


image77


Du
var den bästa, är den bästa.. kommer alltid vara den bästa!



/ Viktoria



Helg



Idag har jag vart på praktik. fick sluta lite tidigare så jag skulle hinna hem innan jag skulle börja jobba. Så jag har jobbat hela dagen idag kan man säga. först på B.young och sen donken :P från 10.00 - 21.00, fast minus en timme där imellan nånstanns för då var jag hem och åt och sådär :) men jag tycker jag har vart duktig iallafall!
har nyss ätit lite och nu ska jag ta en efterlängtatd dusch, sen kommer adam och ska sova här :)

Imon jobbar jag 12-16. lagom tid :) sen ska hem och göra mig i ordning, träffa erica på stan, åka hem till henne och sen utgång :) fast jag ska vara nykter, eftersom jag ska upp och jobba på söndag också. men det kan ju vara kul ändå, eller hur? jag kan faktiskit dansa nykter också :D
men man kan säga att helgen består av jobb, jobb och jobb :P och lite kuligheter ;) men skönt med helg ändå!

Jag kom på att jag har nog inte skrivit när jag och Ida ska åka till Paris.. vi ska åka 18-28/3 :D shit va kul vi ska ha!
Lite häftigt att testa på utelivet i Paris liksom.. tycker jag iaf! ;P när jag kommer hem därifrån är det bara en månad kvar tills lillasyster Nemi föds :) mycket att se fram emot! sen är det studentkryssning och grejer också ju :D

ååh! jag måste hitta dom där fornarina byxorna jag fick låna av angelica förra veckan.. jag måste ha sånna! jag älskar dom! skiter i om dom är använd av en annan, jag måste köpa sånna :O så är det bara.


Vad ska man ha för kläder imon då.. hmm? :P


image76

Lite tjejor :)





/ Viktoria


Sista morgonen



Nu känns det bättre!


Helgen har vart jätte bra :) kul kul med utgång både torsdag och lördag :D men torsdag blir det inte nu på ett tag, var hemst på praktiken i fredags.. fick gå hem 2 timmar tidigare :P men på lovet blir det torsdag! :)
i lördags natt kom adam ju hem från alperna ^^
haha, i söndags var jag och adam på väg till mcdonald's i stan.. och vad tror ni händer!? jo, jag får bensintorsk! fy vad pinsamt! fick lite panik men det löste sig och det gick bra, haha! kom ändå rätt fort därifrån. hans föräldrar kom så åkte vi och tanka i en dunk så fick adam pappa fylla på och köra därifrån.. sen åkte jag och adam och tankade riktigt sen fick vi äntligen vår efterlängtade mat ;D gotti gotti! behöver sån mat nu jag men tanke på hur måga kilo jag gått ner på en vecka :/ jätte knasit! har ingen matlust typ, men den börjar sakta men säkert komma tillbaka :)
jag älskar ju mat! :D


image74
älskis


Idag var jag hos tandläkaren och fixade lite tog bort stygnen från operationen :) fick tid igen dagen före jag och ida ska till paris ;) så då kommer man sitta på planet och ha ont i käften :P haha. shit vad jag längtar tills vi ska åka :D fatta kul vi kommer ha. och jag ska gå på disnyland ;)
just nu sitter jag bara här och väntar på att klockan ska bli 10 över sex så jag får gå till bussen och åka in på träning :) dansa dansa!
sen ska jag hem och kolla på gynning :D



Sista morgonen med Niklas Strömstedt

"förälskade satt vi på balkongen och berusade
vi delade en flaska till och älskade varandra till sömns"

så fiin!


/ Viktoria

DAMP



Kan folk inte bara sköta sina egna liv och sluta lägga sig i andras!?






Jag säger bara..



SHIT!

Bra eller dåligt? ... det vet jag inte.

RSS 2.0