Gonatt bilder






Man kan använda en bebis som vikt när man tränar ;)




Elias älskar att sitta på pappas axlar <3


Med dom här två rygg bilderna säger vi godnatt!


My age




Your Exact Age

You have been living for 20 years, 2 months, and 4 days.
Your age in months - 242 months
Your age in weeks - 1053 weeks
Your age in days - 7371 days
Your age in hours - 176904 hours
Your age in minutes - 10614240 minutes
Your age in seconds - 636854400 seconds


Jajjemänsan! Det är min ålder, hade precis koll på det jag ;) Fast nu är det ju några sekunder mer.

Träningsvärk i magen imorgon.. ja det kan jag lova.



Såg att jag hade fått en till som prenumerant, kul kul! Fortsätt så hörrni :)


Kom nyss hem från ett sjukt jobbigt core pass. Min mage var liksom spänd 45 minuter i stäck och det var ju gaaanska längensen jag spände den sist. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon! Kan inte minnas när jag hade träningsvärk i magen sist. Det är skönt det :P
Nu ska jag ta en dusch sen ska vi gå och fika någonstanns. Man måste ju belöna sig efter en hård träning, haha. Det är mina takter det. Och håll med att dom är bra? ;)


Ikväll sjunger Gävle tjejen i Idol. Hoppas det går bra för henne och att hon kommer vidare. Tänk om vi yttligare får en Gävlebo som finalist, precis som förra året, det skulle ju vara lite kul.

Gåstol

Remi satt i telefonkö och hade kö nr 39. (Han hade sin hörsnäcka, ni vet en såndär trådlös sak som man stoppar i örat? Dom har väl nå coolare namn men jag vet inte vad det är :P) Han sitter i soffan och kollar på tv medans han väntar. Tror ni inte han somnar och missar att någon svarar i hans öra.
Han vakande av att jag frågade om han hade kommit fram än. Haha klant!


Elias har fått en gåstol av Remis kompis som hans dotter hade när hon var mindre. Den är faktiskt mer killig än tjejig vilket passar bra ;)



Han ska se så allvarligt ut på kort.
Ni ska se vad hans ansikte ändras så fort han ser kameran :P




Ungefär 10 cm ner till golvet.
Men det måttet uppfyller han nog snart, det går fort ;)




Tillslut var det inge roligt längre.


Tisdag



Jag och Elias sitter här och väntar på bättre tider, typ :P Nejdå men vi väntar på att Remi ska komma hem så vi får lite trevligt sällskap.
Klockan 17 ska jag och Emilie träna core, 45 minuter mag och ryggträning. Jag fick en reservplats, så det är inte helt säkert att jag kommer få vara med på passet. Om någon avbokar eller inte dyker upp så får jag platsen. Fast om jag inte får någon plats följer jag med dit ändå och cyklar eller springer på bandet :)


Nu ska jag försöka få i mig något så magen blir glad.




Så här skönt låg Elias igår medans jag städade :)


...




Nu kom min stora älskling precis hem. Jag har gjort mat som han ska få, man måste ju vara en bra hemmafru någongång ;)


Bilder på min lilla älskling (som vanligt) i sitt fina mys dress som han fick av sin mormor :) Första gången han har den och han är så söööt i den!


Suger på tummen


Busis <3


Ett paket ner i brevlådan



Detta paket fick jag hem idag. Köpte klänningen på bloggshoppen för 80kr. Ser och känns helt oanvänd ut, dock är det storlek 38 och jag skulle väl kunna ha 34 men jag ska se om det finns som skulle kunna vara snäll att hjälpa mig och sy in den lite.
Jag köpte den själv när den fanns i butik men ångrade mig för att jag hade inga pengar över och lämnade tillbaka den så jag fick pengarna tillbaka. Och att hitta den för 80kr nu är perfa :D


Klänningen


Reeent


Städningen, done!
Nu är det rent och fint här hemma i lägenheten, nystädnings-känslan är riktigt härligt. Eller vad säger ni? Elias har sovit hela tiden medans jag städat, och jag höll på säkert närmare 2 timmar. Duktig pojke! Han sover fortfarande. En liten tröttis där <3
Jag skippar att åka till mamma. Känner att jag inte alls har lust att gå utanför dörren, idag håller vi oss inne. Men imorgon åker jag nog till mamma för då finns det inget att göra här hemma, allt har jag ju gjort idag :P

Ikväll är det Svenska Hollywood fruar! Maria är bäst, haha hon är så rolig och verkar hur snäll och go som helst.
Som hon säger på reklamen: "Vi har ett fantastiskt system. Han betalar allt, toppen." Som här hemma typ. Nejdå inte precis så. Men stackars älskling betalar hur mycket mer som helst än mig. Detta beror på att jag får kasst betalt av försäkringskassan (dom borde ersättas av något bättre) och att han får typ 12-13 tusen mer än mig. Jag ska börja jobba en eller två gånger i veckan för att få lite mer kosing, det behövs!

 
Ja detta är samma person, tror det eller ej. Den hemska Ankan!


Tråkigt inlägg men söta bilder



Har brist på fantasi vad jag ska skriva om här i bloggen, hmm.

Remi har gått till jobbet och jag och Elias är kvar här hemma. Måste städa lite idag för nu är det dammigt här hemma ska ni veta. Golven behöver också sig en omgång med dammsugaren.
Får se vad jag hittar på när jag är klar. Kanske jag åker hem till mamma.

Usch vilket tråkigt inlägg, men så får det bli. Här kommer i alla fall två roliga bilder;



Så jäkla sött!




Hålller hårt i pappas öra ;)


Ge mig


Någon som har lust att skänka lite pengar så jag kan köpa dessa vackra ting? :)












H&M is the shit!!


Tv-kväll eller vad?



Är precis hemkommen från träningen. Idag körde jag och Emilie spinning. Å herre, jag höll på avlida. Men man blir så stolt över sig själv att man klarade sig igenom hela passet när det väl är slut. Min träningsvärk som hade gått över, chansar på att den ät tillbaka imorgon :P


Lillen sitter i sin babysitter, Remi spelar tv-spel och jag är nyduschad. Idag är det verkligen en sitta-framför-tv-kväll! Och det är 3:an som gäller. Som sällskap tar vi fram choklad och popcron ;) Så här ser det ut:

19 - Top model
20 - Ensam mamma söker
21 - Hitch, en komedi med Will Smith i huvudrollen
23.15 - Comedy fight club
23.45 - Efterlyst, repris från i onsdags då jag missade det


Nu ska Elias få bada.





Nu är händerna upptäckt



Elias börjar uppfatta att han har händer nu. I alla fall höger handen men vänster verkar inte finnas riktigt än ;P Detta är väldigt nytt och jag upptäckte igår när han plötsligt sög på tummen! :O <3 Åå vad glad jag blev! Ett riktigt framsteg. Och idag har han haft handen i munnen ganska mycket. Han liksom äter på den. Gullisen min!!!





Detta var igår när jag upptäckte det :D




Och han fortsatte med det idag ;)




8 matkassar


Dålig update idag igen, aj aj.

Halva dagen spenderade vi bara hemma. Gjorde inte ett dugg :P Fast Remi var och tränade två (!) pass på Sats på förmiddagen. Han är duktig han. Jag och Elias klev upp ur sängen när han kom hem, latisar. Remi har nämligen också kommit igång med träningen nu. Första gången han tränade idag. Både han och jag behöver det, så det är super att vi är igång. Dock är det svårt och tajma in tid till träningen eftersom Remi jobbar, han tränar också och plus att jag ska börja jobba lite snart igen, typ 1-2 gånger i veckan. Men vi får försöka och gör det bästa vi kan för att byta av varandra här hemma. Jag menar Elias kan ju inte vara själv hemma ;P

Vid fyra åkte vi och handlade. Först var vi på Lidl och sen på Willys. Det blev 4 kassar från vardera affär.
Vi håller på lagar god mat. Fast just nu är Remi själv i köket för jag sitter ju här.. Men ska nog gå och hjälpa honom nu :D Det är roligare och laga mat tillsammans!






Han är söt i linne!

Elias invigde sitt söta linne idag som Remi köpte åt honom när han inte ens fanns. Han var väldigt liten i min mage då. Varför finns det inte bodys utan ärmar, som ett linne alltså. Eller finns det sånna?


Framkalla kort




Idag har vi tillbringat dagen med lite städning och en tur ut till Valbo. Rensade i städskrubben och lådorna i köket, diskade och plockade lite. Mycket skit man samlar på sig asså :P '
Därefter åkte vi ut till Valbo och kikade på Ikea. Vi fick med oss ett överkast (lila, värsta mysigt!) ännu mer galgar och nya tallriksunderlägg.. Heter det så? Aja, vi blev i alla fall några hundra fattigare. Åt gjorde vi där också. Jag älskar Ikeas mat! Jag har testat 7 olika maträtter där och alla är goda.
För första gången åkte vi och framkallade kort. Det var lätt som en plätt. Vi kommer få dom om 5 dagar och jag ser fram emot att få sätta in dom i ett album istället för att bara ha dom på datorn.




Min data freaks



Han trivs i vagnen kan man säga.


10 veckor



Idag blev Elias 10 veckor.
Min älskade lilla prins! <3










:)


Fy fy fy mig som inte har uppdaterat tidigare idag fast vi inte gjort nångångting typ. Jag och Elias tog sovmorgon till tolv. Skulle ha blivit längre om inte Remi hade ringt och väckt oss. Men tolv får duga, det är inget att klaga på precis ;)
När Remi kom hem från jobbet åt vi mat sen var det tvättstugedags. Mellan tvättandet tog vi oss en ner på stan en snabbis och köpte mat till lillen och hämtade ut p-piller åt mig. Elias ska ju inte få ett syskon redan nu om ni trodde det ;P Och förresten, när ska det komma p-piller för killar?

Nu ikväll har det vart en dam här från Skandia och pratat försäkringar med oss. Mycket bra och behövligt. Vi tecknade tre olika försäkringar. Livsförsäkring och olycksförsäkring till mig och Remi, och barnförsäkring åt Elias. Bra försäkringar för lite pengar :)
Nu ska vi bara mysa och kolla på Idol. Klockan nio visar kanal 6 Click, den ska vi också kolla på :)


Och hörrni, tror ni jag har liiite träningsvärk idag då?! Mina lår, aj. Men gud så bra ;D




I sin badrock

Nu har jag ätit upp mina pannkakor. Två stycken med ost och skinka, och en med jordgubbsylt och chokladsås. Den sist nämnda var efterätten kan man säga ;) Sjukt gott med ost och skinka på pannkaka lär jag säga. Muuuums!

Elias har badat :) Det blev inte av igår. Men nu är han ren och fin, ligger här i sin badrock som han fick av Ida. Han invigde den nu ikväll.
Remi har inte kommit hem än. De fick ett problem ca en halv timme innan han skulle sluta. Han berättade vad som hänt men orkar inte förklara med text, men tid kommer det ta. Men nu har han ju snart jobbat över i två timmar så vi får hoppas han kommer hem snart. Stackarn börjar ju jobba 5 imorgon bitti :/


Så här söt är min lillkille i sin badrock <3








Hjärtat


Första passet gick bra



Träningen gick jätte bra. Jag tränade ett muskelpass tillsammans med Lina :) Egentligen är inte muskelträning inte min grej. Men det är väl för att jag inte är van vid det, för jag har ju bara tränat dans innan och det är ju mer kondition och flås liksom. Men nu är det bara börja vänja sig vid muskelpass också ;) Det kändes så bra efter träningen! Dock har jag redan hunnit ätit en lite skål med ostkrokar. Höhö, men nu tränar jag ju så nu är det inte lika illa att äta sådant.

Jag var nyss och köpte ägg och mjölk för att kunna göra pannkaka till min älskling när han kommer hem :) Han sa i telefonen att han var så sugen på det, och det är jag också så jag tog mina slutkörda ben och gick den lilla biten till Ica. Så här ska det stakas pannkakor :D



Idag sätter jag igång med träningen



Idag sätts det igång med träningen :D Jag har vart ner på stan och köpt ett par träningsbyxor. Inga speciella men dom duger bra som nybörjar byxor. Remi gick precis till jobbet, han slutar klockan tio ikväll. Tråkit. Fast jag ska ju ändå iväg och träna så jag blir ju sysselsatt någon timme i alla fall. Inte för att det är tråkigt att vara med Elias, men det blir ju liksom samma samma hela tiden. Träna ska faktiskt bli skit roligt! :D Mamma ska komma hit och vara barnvakt.

Elias ligger just nu i sin babysitter och gömmer sig under filten ;)




Gosehjärtat mitt <3



Tur att det hjälpte



Chokladpuddingen hjälpte, nu är jag på mitt vanliga humör igen :) Vilken tur! Haha.

Hade tänkt bada Elias men han bara sover. Vill inte väcka honom heller för då blir han väl ledsen. Men om han vaknar av sig själv innan vi går och lägger oss måste han få sig ett snabbt bad. Han har inte badat sen i torsdags. Fast när barn är så här små ska dom inte bada mer än 1-2 gånger i veckan, men ändå.. Torsdags är längesen :P

Imorgon sätter jag igång med träningen :D Det börjas med ett skivstångspass.




Jag & Elias <3




Han sover på mig som vanligt ;)


Chokladsug är farligt



Jag är skit irriterad för att jag inte kan baka kladdkaka!
När Remi köpte blöjor så bad jag honom även köpa vaniljsås och margarin så vi kunde göra kladdkaka nu ikväll. När han kom hem hade han köpt flytande margarin. Great, men inget större problem, bara chansa lite hur mycket som är 100 g. Men nu när vi skulle sätta igång och baka så hade vi inga ägg.. Gaaaaaaaaaaaaaah! Jag blir så jävla irriterad när man har planerat att baka eller göra någon maträtt så fattas det en ynka ingridiens som man inte kan vara utan. Det går ju liksom inte att baka utan ägg. Jag är så sjukt sugen på choklad och när inte jag får choklad när jag är sugen på det så blir jag SUR! Kan inte rå för det men ilskan kryper i kroppen och jag har lust att slå sönder allt i min väg. Visst, vi har en mack typ 100 meter här ifrån men jag är för sur för att orka klä på mig och gå ut i kylan.
Nu har jag ställt i chokladpudding i kylen, men det är ju inte alls samma sak :(

Så ni vet så var det inte jag som tog sista ägget, så jag hade ingen koll. Och ja, jag har lingonvecka och jag är så arrrrg!




Ett ärende

Nu ska jag göra oss klar och kila ut för ett ärende. "Oss klar", ja så måste man ju säga nu när man har sig själv att göra klar plus en liten pojk ;) Han ligger just nu och gnäller i sin babysitter. Han har ju nyss fått mat och blöjan är också gaska ny bytt.. Han har säkert ont i magen som han har typ en-två gånger om dagen. Stackars <3
När vi kommer hem igen ska ta tag i städningen här hemma.
Hej så länge!
(Texten sätter ihop sig av sig själv)

Lägg bort mobilen



Filmen var jätte bra. Jag gillar Katherine Heigl, hon är en grym skådespelerska!
Det som var lite drygt var att det satt två fjortisar bredvid oss och hon som satt närmast höll på med mobilen hela tiden så jag såg en lysnade mobil i ögonvrån heeela filmen. Jag hatar när man ser en mobil lysa i en biosalong. Det stör så in i norden! Så ni som känner er träffad, lägg mobilen åt sidan när vi är på bio med respekt för andra. Okej? Bra!

Kollade nyss på Svenska Hollywoodfruar. Jag måste säga att jag skulle kunna sätta ett skott i pannan på den där jäkla Ankan! Det är ju så kul för hon ser ju ut som en anka också. Hennes 100 framtänder ser ut som en näbb :D
Men Maria Montazami, haha vilken stjärna. Hon är så himmla rolig! Hon är så lugn, och verkar så snäll.





Min blöjrumpa



Finns inget finare <3
Mina pojkar när dom sov tidigare idag på dagen :)





Rensat bort små kläder



Jag har precis rensat bort kläder som Elias växt ur. Alla strl 50 åkte ner i en påse som ska ställas ner i källaren tills nästa barn ploppar ut. Jag tänker inte ge bort någonting. Allt är ju nytt, Elias använde inte en ända body mer än fem gånger. Vissa två, gånger andra tre. Så självklart sparar vi dom tills nästa lilla människa :)
Stora killen har strl 56 nu men kan även ha strl 62. 62 är ju lite stort men det är bara bra, han kan växa i det men han drunknar inte i det liksom :P

Jag ska platta håret och klä på mig. Remi och Elias ligger och sover i sovrummet. Dom är så söta mina två <3
Sen ska vi åka till mamma som ska sitta barnvakt åt Elias medans vi går på bio :) Vi ska se The ugly truth. Den verkar så rolig!



Komma igång



Jag klippte nyss naglarna på Elias. Lite pillit är det när han helst inte vill sitta still, men det gick :) Jag råkade klippa honom lite i skinnet så han började gråta. Men det gick bra, han somnade på en gång så nu ligger han på mig och sover så sött <3

Remi slutar klockan 12 så jag ska göra lunch tills han kommer hem. Det blev potatis kvar sen igår så jag tar fram köttbullar och gör steker på bara. Och brunsås. Det får duga. Äkta husmanskost ;P

Förresten så blev det ingen promenad igår :O Jag gick och fikade med Ida och Pernilla istället, höhö. Ida åker till Norge i morgon och ska vara där fram till jul så det var som ett hejdå.
På onsdag ska jag ändå börja träna på riktigt. Ska köpa träningskort på Korpen. Ska träna med Emelie och Lina, vänner från jobbet. Det ska bli sjukt skönt att komma igång! :D Så nu är det beach 2010 som gäller. Haha.




My baby <3



Dubbelhakan..



..Och "lilla" magen ;)


Söndag



Det blev dålig uppdatering igår eftersom vi inte var hemma. Som jag skrev igår så var vi först och åt lunch på stan, sen kollade på min brors hockeymatch och efter det åkte vi hem till mamma och åt tacos och umgicks lite. Där imellan åkte vi och tvättade bilen också. Jag älskar lukten i själva bil-tvätts-hallen. Den är gudomlig :P

Idag ska vi inte göra något speciellt tror jag. Remi börjar jobba om två timmar så jag och Elias blir själva ända till tio ikväll. Ut och gå ska vi i alla fall. Nu struntar jag i hostan, vi måste komma ut ändå.


Han sov så skönt i sin mjukisoverall på matchen igår :)




Elias just nu. Kolla dom små hängtuttarna ;)


Hockey och tacos



Nu har vi vaknat här i huset. Fast det var ju ett tag sen man ah, vaken är vi i alla fall. Sitter och kollar på Wipeout US. Haha, herregud.
Ska börja göra oss klar och gå och äta lunch någonstanns. Halv fyra ska vi kolla på min brors hockeymatch och efter den är vi bjuden på tacos hos mamma. Det kommer inte sitta fel!


Jag har glömt att visa två roliga bilder som vi tog när vi var på Kupolen i Borlänge för någon vecka sedan.
På cafét där kunde man beställa bröllopstårta och kolla gubbarna man kunde ha på.




Tjej och tjej


Kille och kille


Kul va? :D


Barnbidrag



Barnbidrag kom idag. Det är ju den 20 på söndag så då fick vi det idag istället. Och det var ju tur, barnbidraget vi fick förra månaden tog precis slut. Det räckte alltså precis till blöjor, mat och våtservetter. Synd ändå att man ska behöva köpa den där dumma maten, just för att den är så dyr! Ett paket kostar ca 70 kr och det räcker typ 3-4 dagar. Och han börjar ju äta mer och mer så man kommer få köpa det ännu oftare snart. Ni kan ju tänka hur mycket pengar det är bara på maten hans. Typ 600-700 kr bara på maten, just nu :S Där har ni ett plus ni som kan amma. Men jag trivs med att ge flaska ändå, skulle faktiskt inte vilja amma om jag fick bestämma :P Man måste tänka på att ha "ammningsvänliga" kläder, om man är ute bland folk måste man amma bland folk vilket jag tyckte var jobbigt de få gånger jag gjorde det och det som måste vara jobbigast av allt är att man kan inte dela upp arbetet på natten med sin partner. Nu kan ju Remi gå upp och värma mat och mata medans jag kan ligga kvar i sängen och få en "ledig natt". Det är super :) Och lillen växer och mår bra som vi vet ;) <3


Nu ska vi dricka vårt kvälls te. Det har liksom blivit en rutin att dricka te såhär på kvällarna. Skönt för halsen är det också.



Vill ta mig en blund



Jag stekte på wok och åt en väldigt sen lunch. Jag åt inget ris till det, var bara sugen på själva grönsakerna. Dock slängde jag i lite skinka och blandade i. Sweet chilisås och soya på det och det blev super gött! Jag åt inte så mycket eftersom jag ska äta igen med Remi när han kommer hem :)

Städningen är jag helt done med. Elias ligger och sover på mig nu men kommer nog vakna när som helst och vilja ha mat. Hoppas han somnar igen efter det så jag också kan ta mig en blund. Man blir trött av att bara vara inne.


Tha food



Paus



Bara badrummet kvar att städa, men var tvungen att ta en liten paus :P Har ju ändå hela dagen på mig för jag ska inte göra något annat idag. Skulle vilja ut och gå men jag börjar hosta när jag gått 50 meter typ. Jag väntar med det tills hostan är borta så att det inte blir värre.

Vad ska jag äta då? Tror jag lagar lite wook.

Cleaning day



Jag har ätit frukost och Elias har fått sin frukost han också. Idag har jag inte tänkt göra någonting förutom att städa. Var en vecka sedan det blev något gjort här hemma, så jag känner att jag måste ta ta i det nu. Damma, dammsuga och moppa. Och rengöring av badrum så klart :P
Har väl inte så mycket mer att säga.. Remi slutar kl 19 så vi är ensamma hemma ett tag till. Jag tycket det är roligare när hela familjen är hemma.

Idag var det förresten en vecka sedan vi hade festen. Tiden går skrämmande fort :S




Elias var nöjd när han fick en ren blöja :)




Tur att jag har världens goaste unge <3


Min lilla badanka



Lillen har badat nu ikväll. Eller storisen kanske jag ska börja kalla honom. Han var lite ledsen före badet, men så fort jag la ner honom blev han lugn. He loves it! :)
Nu sover han sen typ en timme tillbaka, kanske mer till och med. Remi spelar tv-spel och jag sitter här och dricker te mellan host attackerna. Får se till att jag inte får en attack med te i munnen.. Det kan gå illa.

Middagen på stan med Ida och Pernilla var good. Vi hittade Pernilla på H&M nämligen så hon joina oss. Vi åt inne på Cafe Flanör (det heter så va?) Har aldrig ens vart där inne någongång men det var ju super! Där ska jag börja gå och äta och fika i fortsättningen :)





Ni ser ju själv att han älskar det :D




Snart kan vi åka till badhuset och bada. Fatta kul?!
Allt är fan roligare med barn :)


Big boy


Jodå, lillen växer. Nästan så att man inte kan kalla honom lillen mer. Han är stor för sin ålder sa sköterskan. Väger mycket och är lång. Alltså inte tjock eller så, utan en fin växt bebis :) Det håller jag med om. Han har storlek 56 på kläder nu, men det dröjer nog inte länge tills han kan ha 62 :P Ett problem jag har är vilken storlek jag ska köpa på jacka och overall tills i vinter. Jag villl inte att han ska växa ur den efter två veckor, men jag vill inte att det ska bli så att han växer i den i vår när han inte behöver använda den mer heller. Uh vad svårt. Vi får se hur jag löser det där :P Han kanske inte växer lika mycket i vinter då det är så kallt ;) Han har kanske växt på sig allt nu inför vintern, haha. Min älskade son! <3


Förövrigt så ska vi bara gå till BVC en gång i månaden nu istället för en gång i veckan. Ganska skönt faktiskit.


 Pojken <3




Så här har han växt sen han föddes.
(Längst ner är dagens mått och vikt)


9 veckor



Igår blev han två månader, idag blir han 9 veckor :) Vi får se hur stor han har blivit hos BVC om ca 1 timme. Har inte vart där på tre veckor så det har nog hänt mycket.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra oss klar. No more vettigt att säga :P


Hejsvejs


I love cheese



Har inte uppdaterat nå bra idag eftersom jag har vart hos mamma hela dagen. Fick tvätta där eftersom jag missade vår tvättid igår när jag var sjuk.
Nu sitter jag och äter ostkrokar och dricker Sprite och kollar Seinfeld. Det är ju lill-lördag!

Imorgon ska vi till BVC. Fick en ny tid imorgon eftersom vi missade tiden vi hade i måndags. Sen ska jag träffa Ida på stan och ta en fika :)




Älskis


Back to tha cheesedudes :D


2 månader



Idag blir vår lilla stjärna 2 månader <3



En liten Elias, 2 dagar.


Heja Gävle



För ett tag sedan slutade Idol. Den här gången så var dom här i Gävle. Kände igen två-tre stycken som sjöng, sen var det någon man kände igen som bara skymtade förbi :P Trodde jag skulle se fler faktiskt.
Hela 22 guldbiljetter delades ut. Gävle levererade!

Nu sitter vi här i soffan och dricker te och väntar på att Hells Kitchen ska börja. Jag tycker det är så roligt att se på!




Nya muggar som vi köpte igår på Ikea 25 kr styck.
Jätte goda att dricka ur.


Skar av den


Jag sitter och kollar på Oprah där hon intervjuar en dam som för 15 år sedan skar av penisen på hennes man. Han hade i ett flertal år misshandlat henne både psykiskt och fysiskt. Sagt massa elaka saker och tvingat på henne sex, mm.
En kväll hade han tvingat henne till sex och gjort henne illa och samma natt gick hon ut i köket, hämtade en kniv och skar av hans penis medans han sov. Hon blev alltså sinnessjuk av det han gjorde mot henne.
Idag är hon frisk. Hon har gått i terapi och så. Hon har en ny man och barn med honom. I'm happy for her.
Jag kan känna med henne. Vem skulle inte kunna skära av "mannens bästa vän" om han hade försökt våldta dig i ett antal år?! Jag skulle!



Host host



Idag blir vi bara hemma. Jag är fortfarande sjuk fast inge feber tror jag, men en väldigt dryg hosta. Även fast jag var dålig igår så var vi till Ikea och en liten sväng på stan. Kanske inte var så bra, det är väl därför jag har den här jädrans hostan nu. Inatt vaknade jag typ 4 gånger och hostade nå hemskt. Usch och blä.
Remi slutar klockan tre. När han kommer hem ska jag passa på att sova!

Nu ska jag gå och koka nudlar och kolla på Ellen DeGeneres show.




Min ängel, mitt allt <3


Bild på presenterna



Jaha, nu börjar en förkylning smyga sig fram också. Säg bara inte att en läskig gris influensa, haha.


Förresten så var vi inte på BVC idag. Remi tog med sig Elias när han skulle hämta nya bilen och få pengar av sin kompis för vår gammla bil som han köpte. Så blev det lite tjafs för hans kompis hade glömt sin plånbok i en bil han lånat som var i Skutskär som ligger en bit härifrån, så han skulle inte hinna dit före halv tolv då vi hade tid. Remi fick ringa och säga att vi inte kunde hinna dit i tid, för det var ju han som klantade till det. Typiskt killar kan man ju tycka! Får väl se när vi får en ny tid då, Elias skulle verkligen behöva gå dit.

Kollade på Svenska Hollywood fruar som hade premiär nu ikväll. Inte så mycket budskap än typ "kolla vad rika vi är", men roligt att kolla på ändå :P


Här är presenterna jag fick på festen;


Babybjörn bärsele, matchande till vagnen
Presentkort på MQ 200 kr
Örhängen och armband från SNÖ
Vita pärlörhängen
Leopard mönstrad scarf
Och skit fina underkläder


Nya bilen

Här är vår nya bil :)






Fin va?


Sjukare



Jag mår jätte dåligt. Feber som igår och ont i halsen, men det är värre idag. Jag vågar knappt prata. Det känns som jag har ett öppet sår i halsen. Jätte rädd att smitta Elias! Usch, jag tror fredagen tog knäcken på mig.

Remi och Elias är och hämtar den nya bilen nu. Dom kommer strax och då ska vi till BVC. Sen vill jag hem och sova, sova och sova. Tur att Remi är ledig idag, men imorgon blir det jobbigt :/




Sjutton igen



Nu på kvällningen när Remi kom hem så åt vi kyckling, pommes sallad och goda såser. Till det drack vi cola så klart. Borde egentligen inte dricka så mycket cola som vi gör. Inte bra för tänderna.. Hur mycket socker är det inte i en 1,5 liters liksom? :P Jag tyckte inte ens om läsk före jag träffade Remi, men det blev det ändring på. Haha.
Idag hyrde vi en ny film som vi kollade på medans vi åt. 17 again, den var helt okej :)

Imorgon ska vi till BVC. Får se om skrutten växt på sig nånting, men det har han ju sannerligen gjort.
Därefter ska vi hämta vår nya bil :D Ska även lägga ut bilder på presenterna jag fick på min fest. Missa inte det!




Han har sovit hela dagen!



Fula föräldrar, fint barn. Det är väl så man säger?





Fina kläder åt Elias


Det här skulle jag vilja köpa till min älskade son :) Allt kommer jag inte kunna köpa, men någonting i alla fall.
Den bruna mysdressen med Nalle Puh och tröjan med Tiger är mina favoriter!




Allt från H&M.




I soffan med Elias och feber

Jag har inte vart sjuk på typ 3 år, men nu har jag blivit det :O Jag var redan konstig i halsen igår och började känna mig lite hängig på eftermiddagen. Inatt när jag vaknade till av att Elias skrek så kände jag verkligen att jag hade fått feber. Höll på svettas ihjäl och höll på frysa ihjäl på samma gång och var helt tung i huvudet och hade hosta. Usch usch! Så med krasslig hals och feber ligger jag i soffan framför tvn med Elias. Remi åkte för ett litet tag sedan.. Han ska hämta en bekant och hans familj på Arlanda som har varit utomlands. Kommer vara ensam med en bebis och feber i typ 4 timmar :/ Hoppas han fortsätter vara lika snäll som han har varit hittills idag. Han har bara sovit, ätit, sovit och ätit. Jag är rädd att jag har smittat honom eftersom han är så pass slö. Och hosta gör han nu också. Stackars min lilla Elias <3

Har kollat på Idol repriser och tur var väl det för då fick jag en chans att se min favorit igen :D Jag hoppas verkligen att han kommer komma långt i programmet!




Det finns väl ingen som inte blev lite småförälskad i Calle Kristiansson?!


Dagen efter


Kan börja berätta att gårdagens fest blev lyckad! Vi var här hemma hos oss som sagt, i vår 2:a. Fast det var mycket folk så gick det super. Jag fick jätte fina presenter av alla. Tack så himlans mycket!! Bilder på dom kommer i morgon.
Vid halv ett kom vi in på Slickcity. Det var mycket folk så man knuffades och blev själv knuffad hela tiden typ. Sånt är skit drygt tycker jag, plus att jag hade sjukt ont i fötterna. Sist jag gick i högklackat var i februari, så ajaj.
Efter krogen tog jag, Remi och Emelie taxi till Max och åt mat, och därefter gick vi hem utan skor :P
Jag och Remi hade inte alls kul på krogen. Vi har kommit överens om att det räcker att gå på krogen en gång om året, det är så sjukt överskattat. Men här hemma hos oss var det jätte roligt i alla fall :)


Idag var jag inte ens bakis. Tur att jag slapp det för det är typ det värsta som finns. Visst, lite tung i huvudet var man, det var ju inte som vanligt men bakis var jag inte. Remi klarade sig han också :)
Vid halv fyra åkte vi och hämtade Elias hos mamma. Som jag längtade efter honom! Jag sov till och med dåligt inatt för det känndes så skumt när han inte låg bredvid i hans säng. Men nu är han här! <3



Jag och min lilla <3



Mina :) <3
Elias vinkar åt sina kompisar som hänger ovanför hans säng ;)



Vi köpte en pizza och delade på och kollade på en skräckis som vi hyrde. Mys!



I gotta feeling..


..that tonight is gonna be a good night!

Det är ikväll min fest hålls. Det ska bli suuuper kul. Så fort Elias har blivit på lite bättre humör ska jag börja städa. Remi slutar jobbet klockan tolv så då ska vi väl äta någonting sen ska vi åka med lillen hem till mamma som ska vara barnvakt. Kommer kännas skit konstigt att åka därifrån utan Elias, men han kommer ju hem imorgon igen. Varför vi lämnar honom tidigt hos mamma är för att hinna göra iordning allt tills ikväll. Emelie kommer hit och ska hjälpa till :)


Jag glömde skriva att Elias blev hela 8 veckor igår <3

Imorgon



Jag har inte städat idag!! Måste alltså göra allting imorgon.. Så kan det gå :P
Ida och jag gick på stan en snabbis, tog en fika gjorde vi också. Sen träffade jag Emelie och tog en promenix och hämtade bål skålen. Så gick vi hem hit och satt här och umgicks och kollade på tv :) Emelie gick strax före Remi kom hem från jobbet, så jag har sluppit vara ensam. Fast jag är ju aldrig ensam för jag har ju Elias, men ni fatta vad jag mena :)

Jag ska nog städa och göra rent i badrummet nu så har jag gjort någonting inför imorgon i alla fall. Jag är inte så värst trött så jag orkar :P

Som vi längtar tills imorgon! :D

New car



Jag hade planerat att vi skulle städa här hemma tills imorgon innan Remi började jobba kl 14 men så blev det inte. Istället åkte vi till Volvo och köpte en ny bil :P En Volvo S60. Lite skillnad på att stanna hemma och städa och köpa ny bil.. Men ja, så kan det gå. Jag får städa senare helt enkelt, för nu ska jag snart gå och träffa Ida på stan och efter det ska jag möta Emelie. Jag ska låna en skål av hennes kompis och ha bål i imorgon på festen :) Den är skit stor och bra.

Detta är bilen;







:)


Nytt till Elias



Igår köpte vi en "häng-grej" till Elias vagn så han får något att kolla på när han blir lite rastlös. Den kanske ser lite tjejig ut men det är ju färger och former bebisar drar deras uppmärksamhet till :) Den är rätt stor också, jag ser inte Elias när den hänger där för den är mitt i vägen, men den behöver ju inte hänga där hela tiden :P
Så har jag glömt visa er namnskylten också som jag beställde från Skyltexpressen.se som sitter så fint på barnvagnen :)







Lägg märke till Libanon flaggan ;)


Världens sötaste flin



Jag tror inte jag har skrivit att Elias har börjat flina tillbaka när man flinar åt honom. Han ligger även och flinar åt sin mobil (inte mobiltelefon :P) han har ovanför sängen. Haha, så jäklans söt :D

Om en halvtimme åker vi till mamma.




Världens gooaste <3
 


Charmtroll ;)



En vanlig dag



Jag och Elias klev upp för lite mer än en timme sedan. Jag har ätit frukost och lillen har fått en flaska mat. Nu håller han på somnar på mig, när han somnat ordentligt ska jag lägga honom på soffan och skynda in i duschen. Sen ska jag plocka lite och diska upp disken som finns. Runt ett - två ska vi åka hemn till mamma och hälsa på :)


Snart är det fredag :D I övermorgon rättare sagt, och dit längtar vi!

Första köpet på Systemet



Idag har jag slarvat ordentligt när det gäller blogg, men vi har vart upptagen med annat.
Började dagen med att Bassel kom och åt fruksot med oss imorse :P Jag och Remi gjorde oss klar lite fort sen åkte vi ut till MediaMarkt. Vi köpte en vattenkokare där igår och den gick söder lite grann imorse första gången vi använde den, bra gjort. Det var inget fel på den, den ramlade lite så det lossnade en grej. Men vi fick en ny :)

Inhandlade även dryck tills på fredag. Jag blev av med "system-oskulden" idag asså ;P Kändes inte så speciellt dom man kanske trodde det skulle göra. Men det var väl trevligt, haha.
Sen bar det av hemåt och diskades. Värsta berget! Och mat lagades det också. Kräftor. Vi dukade upp i vardagsrummet och kollade på Idol. Därefter Överlevarna, den nya serien som går på 4an. Än så länge är den bra. Men det känns som den kan komma till översyr om ett tag, typ som Lost :P




Nu ska vi sova, godnatt!

 


Idag ska vi umgås med Diana och Josef



En tjej undrade vad dom där bollarna hette som vi åt igår. Det står i inlägget men kan skriva det igen ;) Falafel heter dom.

Snart ska jag och Elias åka ut till Valbo med Diana och hennes barn Josef. Han är 4 månadar och någon vecka äldre än Elias. Men snart hinner Elias i kapp lite så dom kan leka tillsammans ;) Dom kommer bli goda vänner hoppas jag :)
Vi ska kolla runt lite på Ikea och inne på självast Köpis. Och jag vill fika, är så himla fikasugen!

Runt fyra kommer Remi hem från Sthlm, han har vart på någon kurs där över dagen bara. Sen är det kräftor som står på mat-schemat ;) Det blir fjärde eller femte gången vi äter det nu under kräftsäsongen. Det är ju så himlans gott!




Lilla dubbelhakan min ;)


Ikväll sitter jag framför tvn



Första avsnittet av Top Model 12 tog just slut. Det kommer bli en bra säsong. Nu längar vi tills nästa söndag!
Nästa program är Ensam mamma söker, det ska också kollas på :D Och klockan nio börjar det något nytt på 4:an. Snacka om att söndagar kommer bli tv-kvällar. Det är perfekt eftersom söndagar annars alltid är så tråkiga, men nu blir det en ändring på det :)

Nu ikväll åt vi Falafel som Remi gjorde. Det är typiskt Libanesisk mat. Det får en 7,5 av 10 och det är väl bra :D


Maten



The boys ;)


Smalare? Nej, tack



Hurra! Jag kan knäppa knappen på ett par jeans igen :D Bagyjeans men ändå! Förra veckan gick det inte, men nu så. Det går åt rätt håll alltså :)
Men jag vill inte bli lika smal som jag var tidigare! Har kommit på det ganska nyligen. Jag satt och kollade på kort hemma hos mamma när jag dansade. Usch och fy, min mage! Det såg ut som jag inte hade fått ätit på några veckor. Men jag kunde inte rå för det, kunde äta vad som helst utan att gå upp i vikt. Nu är det annorlunda. Jag vill behålla mig precis som jag är nu. Bara det att man kan göra tex magen och benen fastare, men inte smalare!

Jag har bestämt mig för att vi håller oss inne idag. Söndagar är söndagar. Ganska deppiga och det finns liksom inget att göra :P


Elias tidigare idag ;)


Handling



Fyra matkassar inhandlades igår när vi handla på Ica Maxi. Nu är kylen påfylld igen.
På väg hem stannade vi på McDonald´s och åt för vi båda var så himla hungriga och orkade inte vänta på något som skulle tina från frysen. Vi åt den nya burgaren. Den var jätte god! Sen fick man lite dåligt samvete. Men på helger får man faktiskt unna sig såndat :)

Får se vad som hittas på idag. Nu ska jag äta frukost i alla fall. Rostat bröd med skagenröra. MUMS!




Skulle inte förvåna mig



När jag har ätit så börjar jag må illa och känna mig lite hängig. Det skulle inte förvåna mig om jag är sjuk på fredag, jag som aldrig blir sjuk annars! Jävla skit rent utsagt.


Finaste ungen i världen.. Det är min det! :D



Blev klar i tvättstugan för över 2 timmar sedan, men har haft att göra ändå. Jag har diskat, tagit reda på tvätten, dammugit i hallen efter barnvagnen som tar med sig massa grus in och suttit vad datorn. Mellan det så har jag sprungit och bytt blöjor och matat Elias. Det är så det är att vara mamma och jag älskar det :) Men ibland behöver man vila som precis alla andra och det skulle min kropp behöva nu. Remi slutar om två timmar och då ska vi åka och handla lite. Så jag får försöka vila nu då, om Elias går med på det vill säga ;P

Jag var och lämnade in vår MacBook dator som vägrar att starta. Eller startar gör den men hela skärmen blir vit sen händer det inget mer. Hoppas vi får tillbaka den tills på fredag då jag har min fest så vi kan ha musik :P Utan musik ingen fest, hallå! I värsta fall får vi hämta mina högtalare som jag har hemma hos mamma och koppla dom till den här datorn. För om man kopplar den här datorn till högtalaren vi har till MacBooken är det skit dåligt ljud och inte bas för 5 öre :P Uscha!
På tal om min fest så längtar jag nå hemskt! Ska bli så himla roligt! 6:e december var sist jag deltog i festligheterna, så det är ett tag sen :P



Elias på sin fina lekfilt han har ärvt av sin moster, nu 1 år 4 månader :D


- Kolla vad stark jag är mamma..



Woopps!



Som alla säger som inte har egna barn: Han är den finaste bebis jag sett!
Stolt mamma kan bara instämma ;) <3


Tvättar



Idag har jag tvättstugan igen. Första två maskinerna är igång. Ska ner igen om en halv timme. En bärsele vore guld! Skulle underlätta mycket just när man tvättar när Remi är på jobbet. Måste köpa någon begangnad bara, men det blir ju aldrig av. Nu lovar jag mig själv att vi måste ha köpt en till nästa gång jag ska tvätta :)

Nu sitter jag och äter Lindt Intense Orange, chokladen ni vet. Finns det någon godare? Nope!





Godast!


En bra film klockan 21.



Nu har jag vart och handlat. Det är faktiskt ganska dyrt att handla grönt och nyttigt. Jag köpte ingridienser till två stycken sallader och det blev strax över 200 spänn.
Jag ska börja med maten så det är färdigt när Remi kommer hem. När jag pratade med Remi i telefon och sa att jag skulle vänta med att äta tills han kom hem kom jag på att jag har inte ätit något idag förutom frukost. Jag glömmer typ jämt äta när jag bara är hemma och bökar. Det blir väl lätt så när man har en liten lilleman att ta hand om :)

Igår när vi satt och kollade på Sceary Movie 4 så var det en scen får Brokeback Mountian och jag sa till Remi: "Ååh, jag vill se den filmen! Det var så längesedan och jag kommer inte ihåg någonting."
Och gissa vilken film dom visar idag på 1:an?! Just det, Brokeback Mountain. Den ska jag sitta bänkad framför ikväll :)




Salladsdags



Nu har jag dammat, dammsugit och moppat hela lägenheten. Badrummet är också rent. Jag har till och med frostat av frysen och slängt öppnade påsar med innehåll som bara var is typ :P

Nu har jag suttit och kollat igenom vår nya bok med recept på sallader och skrivit ner lite ingridienser till två olika som jag hade tänkt gå och handla nu. Jag älskar sallader och skulle lätt kunna leva på det! Och det har jag sagt förr :P



Boken köpte vi igår för 69 kr på en affär som jag inte minns vad den hette, men den är suuuper :D


Sovmorgon


Nu har Remi kommit in från en kort springtur efter att vi tagit sovmorgon ända till 12. Det gick väldigt fort tyckte jag, men han verkar väldigt trött och det är ju det man ska vara ;P Själv skulle jag inte orka springa 100 meter typ. Finns inget kul med att springa, jag går hellre. Men faktiskt borde jag ta mig ut och springa någongång jag också.
Nu ska vi äta något.

Här är Elias i en av sina nya pyjamaser;


Gofis!


Detta köpte vi



Dagen i Borlänge var bra. En perfekt dagstur. Vi shoppade, åt och fika. Tyvärr var fikat det äckligaste jag fikat i hela mitt liv. Och ännu mer tyvärr var att vi betalde över 100 spänn för det också. Bläää!
Maten var skit god! Taco Bar hette det lilla stället som låg inne i Kupolen. Öppna ett sånt i Gävle vettja, typ inne på Nian. Det skulle gå skit bra tror jag. Jag som många andra skulle välja just det istället för det andra restauranger som finns där som man tröttnat på.

Ja, shopping blev det. Remi köpte två jackor. En höst/vinterjacka och en skinnjacka, hur fina som helst! Och två t-shirtar. Jag köpte en höst/vinterjacka och en topp. Elias fick två pyjamas och en huvtröja :)

Här är bilder på mina och Elias saker;



Tröja från Åhlens, 129 kr och pyjamas från Cubus, två för 129 kr



Topp från H&M, 198 kr



Jacka från H&M, 599 kr


Kupolen


Här är lite bilder som vi tog under dagen :)




Han sover jämt i bilen :)



Solen i ögat




Maten som var hur god som helst! Tacos kan inte vara äckligt.



Va liten och söt han ser ut :D  Typ minus 4 år.



Världens ÄCKLIGASTE chokladboll! Kunde inte äta mer än sådär.



Haha! Kolla Remi :D


En tripp till Borlänge



Jag är klar, ska bara klä på mig och Elias. Remi däremot är inte klar. Men när han också är det ska vi bege oss till Kupolen som ligger i Borlänge. (Ett köpcentrum) En lagom dagstur :) Får se om vi hittar något fint att köpa.




Inne i kupolen.




7



Elias är en stor kille på 7 veckor nu. Som jag och alla andra säger "Gud vad tiden går fort asså!"
För precis 7 veckor sedan låg jag på förlossningen med världens värkar och skulle ha min bebis hos mig om 1 timme och 14 minuter.




<3


Snabbt inlägg



Ikväll var jag hemma hos Ida med tjejerna och åt tacos. Myspys! Att få vara med dom en kväll kan man leva länge på :)

Nu har jag vart hemma ett tag och kollat på tv med famlijen. Remi försöker natta Elias men han tycker det inte är nå kul :P Har haft en mycket pigg pojk idag.Han har vart vaken typ hela dagen. Ska gå  och hjälpa Remi nu. Godnatt med er!


Så trött är han tyvärr inte nu.


Rostfri?

Jag kollade på ett stand-up program med Magnus Betner förr veckan då han tog upp rostfritt i köket, att det ska vara så bra. Rostfritt känns så nytt, fräscht och wow liksom. Men som han sa, och så tänker jag..
- Hur ofta ser man en rostig "vanlig" kyl och frys då? Man öppnar kylen och handtaget lossnar för det har rostat sönder. Det har väl inte hänt?
Nej, jag förstår inte det där. Dom som inte är rostfri rostar ju inte heller.

Dammsuga

Passade på att dammsuga när Elias somnade på soffan. Han vaknade precis när jag var klar. Nu kan man gå på golvet barfota igen utan att fötterna samlar på sig massa skit. Det är det så fruktansvärt äckligt! Dammsugaren är verkligen en bra uppfinning.
Mamma ska hämta upp mig och Elias om någon timme. Hon ska vara på stan kl 14 sen kommer hon när hon är klar. Vi ska inte göra något speciellt där, bara hälsa på. Jag kanske får ta mig en nap också medan mamma och bror är med Elias. Man kan aldrig få nog av sömn när man har barn :P

Till slut tog oss ut


Efter att vart hemma ända till strax före 18, efter att ha sovit en blund och bara segat tog vi oss ut.
Vi var till det nya cafét som jag ville. Dock åt jag fel sallad. Gillade den inte, typiskt. Men då vet jag det till nästa gång :P Sen tog vi en promenad som det var planerat. Efter det skulle jag ha gått och kollat på Ida och tjejerna när dom spelade fotbollsmatch men så fort vi kom innanför dörren här hemma så fick Elias ett ont-i-magen.anfall. Han var så ledsen så ledsen. Men nu är han glad igen :) Tur att det kom när det kom och inte i natt. Det hade blivit jobbigt.


Detta ängnade jag och Remi oss med igår kväll;



Gå in på YearbookYourself.com och gör roliga bilder :D


Jaha?



Vet inte vad vi ska göra idag. Det blir en promenad senare i alla fall. Så kanske vi ska checka in det nya fiket som har öppnat på söder. Hur fint som helst ser det ut! Hoppas dom har något gott att äta också.


Jag & Elias
Bilden i sig är fin men skulle vart finare om inte jag såg så töntig och tjock ut :P


RSS 2.0