Det blev hemma kväll ändå


Jaja, det blev så att jag blev hemma iallafall. Har städat det mesta i lägenheten. Dammat, diskat, rengjort toaletten och gått och små plockat. Nu är det bara dammsuga och moppa kvar. Men det sparar jag tills imorgon. 
Remi kom även hem ca två timmar då vi hann laga tacos och äta oss propp mätt. Nu har han åkt iväg igen och denna gång till jobbet. Han stänger så när han kommer hem ligger väl jag i däckad i soffan, som vanligt. Jag är sjukt trött på kvällarna!
Remi är aldrig hemma nu förtiden. När han inte jobbar så jobbar han på ett "hemligt projekt" kan man säga ;P Jag vet såklart vad det är men kommer avslöja det lite senare i bloggen. Även jag kommer är inblandad i det där. Och kommer bli det ännu mer sen. Säger så mycket som 12 timmars arbete varje dag. Men man måste börja så. Nu ska jag inte säga mer :P

Nu sitter jag och kollar på Körslaget finalen. Finns inget annat att se på.


Ska börja snaska på min kära chokladkaka nu. Mums


vad ska jag göra?!


Nej du. Det blir inget åka till mamma. Hon är ändå inte hemma. Nu är jag så där äckligt lat igen, men jag vill inte bara sitta hemma hela dagen heller. Vet inte hur jag ska göra. Jag har så tråkit! Bläää

Lööördag


Låg i sängen till halv två. Men tyckte att det var dags att gå upp. Men man måste ju utnyttja sängen när man är ledig.
Tänkte städa lite här hemma. Sen åka och hälsa på mamma lite. Tänkte passa på att sola idag också. Är så vit så att det är hemskt! Usch. Ikväll ska jag och Remi ha taco kväll. Få vad gott det ska bli!

Jag längtar så sjukt till sommaren. Grilla, ligga på stranden och få klaga på att det är varmt, ha finare skor och kläder än nu på vintern, sitta på uteserveringar och äta. Guuud vad härligt. Vi ska också göra i ordning var balkong. Köpa möbler, blommor och sånt. Det ska bli en lite oas :P





(Tröjan jag hade på bilden som jag la upp igår köpte jag på MQ)




Angelica blir 20



Hem kommen från Angelica som fyllde 20 år idag :) Grattis till henne! Det var trevligt! Massa mat, småplock, snacks och dryck. De hade fixat det där jätte fint. 
Tog samma buss som alla andra till stan men jag följde inte med ut. Ekonomin sviker verkligen :/ Men jag hoppas dom får det kul. Och det blir fler gånger hoppas jag :)



Köpte den färgglada tröjan idag. Jag föll för den direkt!



Lunch dags



Har nyss hoppat ur duschen. Ska göra mig klar för att gå och luncha med pappa, vilket ska bli trevligt! Efter det ska jag träffa Ida på stan. Hon var shoppingsugen, vilket jag också är men det är svårt att shoppa utan pengar. Jag får väl fönster shoppa jag då :P Efter det åker jag nog ut med henne till Valbo och hälsar på mamma. Dom bor grannar, Ida och mamma. Det gjorde ju jag och Ida en gång i tiden också innan hon flytta till Norge och jag flytta hit in till stan. Men nu har Ida flyttat hem igen iallafall :D Det jublar vi för!



Aja, ska börja göra mig i ordning nu. Jag är hungrig!




6 månader




Imorse när vi satt och åt frukost kom jag på att jag och Remi vart tillsammans i ett halv år. Tiden går fort. Men ändå känns det som vi vart tillsammans mycket längre. Vi känner varann så bra och allt funkar bra, det är nog därför det känns så :) Åhh, jag är fortfarande nykär och allt känns så great! <3
Skulle vart mysit och gjort någonting på halvårs dagen men båda jobbade denna dag. Men vi var ju ute och åt igår så det fick bli lite fira i förväg ;)


I början. Vi fulade oss framför kameran


Nyligen


Vi är bäst och han är min :D






Home alone


Kom nyss innanför dörren. Har nu fastnat framför tvn där dom avslöjar Trollkarlens hemligheter. Tänk hur dom kan få till det.
Men nu var det visst slut och nu börjar det där Pamela Anderson programmet. Snacka om brist på program så dom måste visa sånt. Varför får vi tjejer aldrig se lättklädda killar i tv? Alltid ska det vara tjejer! Det är till och med könsdiskriminering i media. (Det har det väl vart länge och det kommer väl bara bli värre, men man kan väl få drömma?) Ge oss mer tränade killkroppar istället! Jag orkar inte ens skriva nåt mer om det där för det skulle man kunna skriva hur mycket som helst om. Men det gör mig lite irriterad. 


Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag lägga mig med täcke i soffan och äta vindrovor.. Kanske lite chips också. Remi jobbar stängning så jag är själv :( Trist som tusan.
Jag har lock i ena öra! Jag får bort det, så kommer det tillbaka, får bort det och det kommer tillbaka. Det är läskit. 




Back to work



Middagen med Remi igår kväll var super! Vi var på Church Street. Coolaste stället i Gävle. Väldigt egen och rolig stil. Det är liksom Cowboy och jultema där inne. Om man inte är från Gävle men kommer på besök hit någon gång så tycker jag att man ska gå dit och äta! 
Igår så åt vi oss så mätta! Det var sjukt. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Ja, då blir man ganska proppfull. Efterrätten gick inte i. Tog bara någon tugga på den, så illa var det. Annars får man ju alltid i sig sånt smaskit. Vi åt för ca 700 spänn :O (inklusive dricks) Men sånt gör man inte varje dag så det får väl gå nångång ibalnd :P


Nu ska jag kila till bussen och åka till jobbet. Efter två dagars SLAPP ledighet börjar jag med ett skönt 3 timmars pass. 

Ledig med älsk

Ännu en ledig dag med min Remi. Idag ska vi bara vara, ta det lugnt. Senare ikväll ska vi ut och äta :) Det blir mys. Säkert jätte mycket folk med tanke på lön som alla fick igår. Själv fick man precis 100 kr kvar efter alla betalningar. Jag kan verkligen inte leva denna månad. Som tur är har man en pojkvän som ställer upp. "Tror du jag kommer låta dig leva på 100 kr i en månad?" Det sa han efter att jag blivit så upprörd över resultatet. Han bjuder på maten ikväll. Här ställer vi upp för varandra! ;)

Igår lånade vi mammas bil och åkte och handla. Så nu finns det lite mat här hemma igen. Bäst av allt var all god frukt vi köpte och åt till filmen vi kollade på igår kväll. (Eller inatt) När man köper god frukt är det faktiskt mycket godare än godis. Inte choklad då för det klassar inte jag som godis riktigt. Choklad är choklad.. En klass för sig.
Vi var även hos tandläkaren igår. Remi fick en akut tid eftersom hans förstörda tand har gjort att hela hans vänstra kind har svullit upp. Han såg ut som en hamster. Men dom fixade lite provisoriskt tills han ska få ta bort tanden helt nästa vecka. Han fick även en till medicin så imorse hade svullnaden nästan gått bort :) Nu kan man puss på honom igen :D








Blondinbella




Vår egen bloggdrottning åkte ut i kvällens Let's Dance. Kan förstå det till viss del. Jag mena bra var det ju inte men det fanns ju ändå de som var sämre. George och Carl Jan är det bara pinsamt och kolla på. Hasse, inte alls bra han heller, men han är ju underhållade på något vis. Jaja, jag tycker det hade vart kul att se Bella i någon vecka till iallafall. 
En sak är jag ganska säker på, Laila kommer gå till final! Och Morgan kommer också gå långt. Han är ju som en liten gummibolll :D


(Nu kunde jag ladda upp en bild!? Varför funkar det när man laddar upp på blondinbella helt plötsligt?)


Ellen


Jag älskar Ellen DeGeneres show! Hon är så jäkla rolig och verkar vara en stört skön person. Och den stil hon har passar henne perfekt! Hon skulle aldrig passa i feminina kläder. Hon är cool!

Igår på min lediga dag var jag med mamma när hon handlade. Sen var jag hemma där ett tag innan jag var tvungen att åka hem och tvätta. När det var gjort gick jag och kollade på när mina dans tjejer tränade. (Jag har ju slutat dansa om jag inte tidigare har skrivit det. Pga tid och pengar.) Det var så roligt att kolla på. Dom hade börjat på en ny koreografi. Den var skit häftig och skit snygg! Inte alls som våra tidigare koreografier, den har har helt annan typ av stil. Ååh jag vill också kunna den! 

Idag jobbar jag ett tre timmars pass. Skönt värre.



 



I want nya kläder!


Jag är så sjukt sugen på att shoppa! Har inte gjort de på hur länge som helst. Kläder, skor, smink och sånna saker till mig själv. Ååh jag saknar det! Nya kläder i garderoben, gaah jag blir galen. Visst, jag har beställt en ny bikini, tröja och en fin topp men det räknas liksom inte. Jag vill gå på stan med massa påsar i händerna. 
Nu när man köper saker så är det mat, saker till lägenheten och sånt där som känns onödigt när man är kläd-shopping-sugen. Vore inte fel att få 10 lax att shoppa loss för. Att bara köpa sånna där "onödiga" saker får mig att känna mig mer vuxen. Men det är inte kul just nu. Uuuh, jag blir deprimerad. 

Nu ska jag springa in i köket och göra klart min nyponsoppa. Lite glass i det så blir det så mums!






Trött av att inte göra någonting



Igår fick jag vara ledig. Dom ringde från jobbet och frågade om jag ville vara det. Skulle ha jobbat ett 3 timmars pass så förlorade inte så mycket pengar. Så då var både jag och Remi ledig :) Men vi är så jäkla lat! Vi gjorde inte nånting. Vi gick inte ens utanför dörren. Men vi bakade iallafall en kladdkaka. 

Idag jobbar jag stängning. Inte jätte pepp om jag säger så. Men det är bara bita ihop. Är ledig imorgon, igen så ska inte klaga.
Snart får vi lön! På fredag. Fast det blir inte köpa något nytt tror jag för vi har saker att betala av sen blir det inte så mycket över. Blä.


Jag förstår fortfarande varför det inte går att lägga ut bilder. Datorn är knäpp! Det går inte alls.

Söndag kväll

Som Emeliles mamma sa på väg hem från jobbet. (Hon skjutsade oss) 
Den är gammal och dålig men för mig var den bra och ny.

- Fågel godis = Örngott. 


Jag sitter och tjockar i mig lite pizza medans Remi, Christian och Johan (vår chef) sitter i vardagsrummet och spelar NHL. Jag kommer aldrig få sova. Man vet ju inte hur länge dom blir här liksom :P Får väl försöka somna på nått sett. Ta en dos med Alvedon kanske. 



Som vanligt


Som vanligt jobbar jag och så, så tyvärr blir det inte så mycket inlägg som jag önskar att jag kunde skriva. 
Idag öppnade jag och Remi, så vi åkte med 7 bussen ut till jobbet. Trött? Jorå! Men så fort man kommer ut ur lägenheten är det ganska skönt ändå. Man vet att man kommer hem i tid och man känner sig mer normal som jobbar morgon/dag än middag/natt. Imorgon öppnar vi också. Hoppas det går lika bra då som idag :)

Det där skrev jag iförrgår. Men det blev något fel som det ofta är nu. Inga bilder går det att ladda upp heller :S Skit tråkit. 
Idag är det en tråkig dag. Remi slutar jobbet när jag börjar. Jag längtar efter honom redan!








Bort härifrån



Jag håller på tjatar på Remi att vi ska ta en sista minuten, men han vill inte :/ Han vill säkert men han säger bara "Vi måste bli klar med lägenheten först" Nej, det måste vi inte. Vi har ju allt man behöver i ett hem. Att bli klar helt och hållet kommer dröja ett tag till så vi kan lika gärna åka iväg. Man behöver komma bort ett tag. Jag har hittat jätte bra billiga resor och jag blir så sugen när jag ser det. Ska tjata lite till så kanske han håller med mig till slut. Vi får la se. 



Bora bora skulle inte vara fel. Men så mycket pengar kommer vi nog inte ha på ett tag. Inte det billigaste precis, men finast är det nog. Jag vill! Man får nöja sig med Grekland så länge. 



(Snart ska jag avslöja en lite hemlighet för er)




Benjamin Bottons otroliga liv


Filmen var bra. Men det var lite längre än vad den egentligen skulle behövt. Men annars så. Och den är sjukt bra gjord. Hur kan dom få Brad Pitt och Cate Blanchett att se så gammal ut, och ung för den delen. Hon är väldigt vacker i mitten av flimen. Hon passar som rödhårig! Brad är snyggast i filmen när de möts i åldern. Tycker han verkar lite överskattad annars men där kan man inte säga något annat än vrålsnygg!

Kan so m vanligt inte ladda upp bilder, fattar inte vad problemet är. Jag som tänkte bjuda på en riktig snygging. 





Bio med mammsen


Hoppade nyss ut ur duschen. Jobbade tre timmar idag. Kändes som typ sex timmar. Sjukt lugnt och inget kul att göra. Men nu är jag äntligen hemma. 
Om ca en timme kommer mamma och hämtar mig. Vi ska gå på bio :) Förhandsvisningen av Benjamin Bottons otroliga liv. Den verkar ju ur bra så detta ser jag fram emot. Vet inte varför mamma ska hämta mig före, jag bor ju mitt i stan. Men jag anar att hon inte vill åka och leta parkering själv, det är nämligen något hon inte gillar.. Hitta parkeringsplats i stan. 


Remi då stackarn. Han har världens tandvärk så hela munnen har svullit upp, inne liksom. Han har typ problem med fyra tänder så jag förstår om det gör ont. Det onda har kommit och gått men nu är det värst! På grund av på hans enorma tandläkarskräck har han inte bokat tid och gått dit tidigare. Men tack vare att han fått så pass ont bokade han tid idag och fick akut tid imorgon kväll. Det var bra. Han minns inte sist han var hos tandläkaren. 
Själv tycker jag att det är lite små äckligt att inte gå till tandläkaren regelbundet. Man får liksom tid för undersökning per år. Det tycker jag man kan stå ut med om man vill ha en fräsch och fin mun. Det är viktigt tycker jag! Jag är ju ganska ofta hos tandläkaren, ca var sjätte vecka. Men det är ju för att jag har tandställning. Ska dit på torsdag sen är det inte många besök kvar, inte med tandställningen i iallafall :D 








Vanliga söndag


Kom hem från jobbet för ca 1 timme sen. Har duschat, ätit och suttit här ett tag. Men nu är det dags att borsta tänderna och gå till sängs. Det är en arbetsdag i morgon också. Dock bara tre timmar, men det är ju ändå jobb. 


Här har vi köks bilden som inte gick att ladda upp igår. Då är köket klart snart. Fattas bara lite blommor och gardinerna kommer någon gång i veckan som vi beställde från Ellos. I vår får vi även ny kaklat och nya bänkskivor :) Då blir det perfekt. 



El taco




Här är de bilder jag kunde ladda upp innan det började krångla igen. 
Köks bilden fattar men den får ni väl se senare då.



Hyllorna blev bra..



.. Men tavlan passar inte alls där :/ Det ser ut som den har en svans.
Den ska till sovrummet!


Idag hämtade jag ut bio biljetter till förhandsvisningen till Benjamin Bottom som visas på måndag. Eftersom Remi jobbar då ska jag gå med mamma. Det kan ju bli trevlig det också :) När gick jag på bio med henne sist liksom?
Nu har vi handlat köttfärs och ska laga tacos. Fy vad gott! Jag är sjukt hungrig.


dryyyyg




Varför funkar inte det att ladda upp bilder?! Jag blir tokig!

Fix och tricks i hemmet


Idag jobbade 12-18 idag. Skulle vart ledig egentligen men vem tackar nej till jobb när man behöver mer timmar? Sitter nu i soffan ny duschad och har diskat upp lite i köket. Efter detta ska jag baka paj åt Remi. Han har tjatat på mig om en paj i några dagar nu och nu orkar jag inte höra något tjat om det så jag ska ta mig tid att göra en. Det lär väl gå fort. Plus att jag får något gott att äta till tvn ikväll.

Igår fixade jag och Remi lite här hemma, eller aa mest han.. Vi satt upp våra nya hyllor i vardagsrummet. Även en tavla som vi köpte igår. I köket har vi också satt upp tavlor och vår nya klocka. Tänkte ladda upp bilder på dom men det gick så klart inte nu. Det krånglar, så det blir senare.








På bio


Kom nyss hem från bion. Var på Australia med bror Erik. Den var bra! Värld att se på bio faktiskt. Visst den var lång och man fick hålla sig att gå på toa till filmen slutat om man inte ville missa något.. Precis som jag gjorde. Lite svårt var det när man hade druckit en sån där stor cola. Köpte den största popcorn som fanns och delade på. Den var riktigt mättande.
Jag tänker inte ens försöka förklara vad filmen handlade om. Man måste nog se den helt enkelt :) 

Imorgon är jag och Remi lediga tillsammans. Undra vad vi ska hitta på. Jag ska föreslå en bakdag. Vi har köpt hem ingredienser och vi har fått bakformar av morfar för han bakar ju inte längre. Så vi kanske bakar lite sockerkaka, muffins och paj imorgon. Mysit värre. Förresten fyllde morfar 80 år i förrgår. Vi var där och grattade han, fikade kakor och tårta :)



Han är ju inte sådär skit ful.


Jag hoppas baby kommer hem snart. Dom skulle åka från jobbet nu iallafall.





Jag bjuder på en sköning



Jag säger ingenting annat än att den är grymt party!



All across the world - Lazee ft Million Stylez

Det var ett ett litet tag sedan


Kom nyss hem från en sväng ner på stan, till bowlinghallen. Ida och de andra tjejerna bowlade. Jag gick dit och sa hej och hejdå till Ida som åker hem till Norge imorgon igen :/ Men hon kommer ju hem snart igen :D 
Nu sitter jag hemma och har nyss fixat popcorn. Brände den första påsen och fy vad det luktar nu. Förstår inte hur dom kunde bli så bränd som de blev :P Men det andra blev perfekt. Aromat på popcorn = självklart. Socker är också gott, men aromat lite godare. Beror ju på vad man är sugen på. Testa vet jag!

Över till nyår.
Det blev en lyckad kväll :) Vi var på Engeltofta, Ni som inte vet vad det är är det ett stort hus som ligger vid havet. Mycket populärt. Det är en restaurang, det finns lokaler att hyra, pensionat, nöjen. På sommaren är det bad och uteservering. Det är faktiskt jätte fint där! Vi hade även vår studentbal där.
Kvällen började med lite vimmel. Sen var det att ta plats vid borden. Fick ganska god mat (den kunde vart bättre), en trerätters middag. Det tog sin tid. Efter det gick jag och Remi till dansgolvet och dansade loss. Haha. Jag hade inte min mun stängd på hela tiden vi dansade. Skrattade och flina hela tiden åt Remi.. Lite full och glad som han var :) Vi dansade ungefär en timme, lite mer kanske till och med. Sen var det dags att hämta jackan och gå ut vid tolvslaget och kolla på den fina himlen som fylldes av fyrverkerier. Efter det åkte vi hem till min mamma och var där en timme ungefär. Tittade bara förbi och sa hej :) 
En lyckad nyårskväll med andra ord. Annars brukar nyår bli en flopp för man har förväntat sig för mycket. Men den här gången hade jag inte tänkt så mycket så det var nog därför det blev så bra. Plus att jag var med Remi och det var ju han som gjorde hela kvällen så rolig <3

         
 Så här ser det ut.




Gott nytt år puss


Vi på tolvslaget <3





Uppdatering i morgon


Jag har inte skrivit på ett tag nu, men jag tänker inte skriva nu heller. Tänkte bara säga att jag fortfarande lever. 
Nu ska jag g och lägga mig. Men imorgon blir det uppdatering efter jobbet :)

RSS 2.0