Jag har tråkigt

Jag har hittat två skit roliga effekter på Photo Booth på vår Pro. Dom heter groda och ekorre, haha!

Ekorre

Groda

Spring season 2012


Idag dunsade denna ner i brevlådan. Började längta efter våren med en gång!
Det fanns lite snygga plagg i den som skulle sitta fint i gardroben. Blev dock besviken på utbudet av badkläder. Bara fula och tråkiga. Men som sagt, lite fint fanns det :)





Pro

Inviger vår nya MacBook Pro med detta inlägg. Så jädrans mycket skönare än vår andra Macbook. Det blir Remi som kommer använda den här datorn mest för jobb och sånt. Det är ju trotts allt han som har betalat den så han får väl det då ;P Annars skulle jag viljat haft den hela tiden! Får nöja mig med den andra och blogga ifrån så länge den funkar... Men den lägger nog av snart. Remi har haft den i snart fem år och under dom åren har den används väldigt flitigt.

Hoppas på bättre tur imorgon


Hann inte med att göra allt som jag tänkt idag... Bara för att jag hade sönder bilnyckeln. Kul tjej. Men som tur är så har vi firmabilen så vi klarar oss nog en vecka utan den andra. Men mest tur är att vi inte behöver betala någonting för en ny nyckel. Känns bra att göra något annat för de där 1700 som det egentligen skulle kostat.

Det jag hann med var i alla fall att köpa de två sista julklapparna, köpa alkohol inför juldagen och en middag på Donken med Lilly och Jennifer. Elias fick göra sin egna glass där. Tack snälla restaurangchef Elin! Något stolt Elias gick iväg med sin egengjorda glass och satt sig vid bortet och mumsade! Tre tryck med chokladsås. Lyx ;)
Nu på kvällen kom Ida hit en snabbis och gav Elias en julklapp. Han fick öppna den på en gång. Det var en skit rolig bilbana med Blixten från Cars. Uppskattad? JA! :D

Nu ska vi gå och lägga oss snart. Jag ska upp tidigt och handla imorgon, sen kanske också åka och kika efter något att ha på mig på juldagen. För det hann jag inte heller med idag.

Btw, ingen vinst på Bingolotto...


Dagen före dopparedagen


Känner mig lite småstressad idag. Vem gör inte det denna tid på året? Fatta att det är julafton imorgon!!!?
Idag måste jag fixa de sista julklapparna, städa, handla mat och slå in de sista klapparna. Och gärna hinna tvätta lite där i mellan. Remi jobbar till 22 ikväll, så ni med barn förstår säkert att detta kommer ta dubbelt så lång tid när jag är själv och har Elias med mig :P

Ikväll ska jag och plutten ha mys här hemma :) Har köpt en lott till uppesittarkvällen. Så ska vi äta mumsig mat och lite onyttigheter får det också bli.


Dear Santa



Sängkläder



Våra fina sängkläder som vi köpte för ca en månad sen. Hade kollat in dom ända sedan jag såg dem när de kom in som "nyhet" så det var på tiden att slänga ner dem i kundvagnen och bädda fint hemma :)
Passar perfekt in i vårt sovrum som går i svart, lila och guld. Lägg märke till de söta små hjärtarna som hänger ovanför våra huvuden. På dom står det "Världens bästa mamma" och "Världens bästa pappa". Köpte dom till oss själva :D Haha!


Skoldags, igen!


I förrgår fick jag mitt antagningsbesked till Komvux! Kul med något nytt och en liten föränding i vardagen. Börja skolan igen liksom :P Dock bara två kurser men ändå. För mig kommer det bli en utmaning, men jag har bestämt mig att ta alla möljigheter som finns och tänka positivt! Det som inte dödar gör dig starkare :)


Time to say goodbye


Nu har mina Jeffrey blivit sålda. Ska skicka iväg dom idag till den nya ägaren. Hoppas hon kommer älska dom lika mycket som jag! Men det tror ja :)
Det kommer bli ett jobbigt avsked, men på ett sätt känns det ändå bra. Känns bättre att lägga så mycket pengar på ett par skor som sitter som dom ska än ett par för stora att klumpa runt i. Det är bara ovärt!

Hejdå älskade!

Bye bye Jeffrey


Länken till mina Lita Spikes hittar ni HÄR! Bara att börja buda eller köpa dirket :D

Och hörrni, var inte snål! Skorna är värd varenda krona <3

Dom ska bort...


Okej, det här kommer nog som en lite chock för er... Men jag ska sälja mina Jeffrey "Lita Spikes". Dom är en storlek för stora och det känns ovärt att ha lagt 2000 spänn på ett par skor som är för stor. Dom känns bara klumpiga att gå i och jag kan nog göra någon annan galdare som har storlek 39 och är lika galen i dom som jag är :)
Ska beställa ett par i rätt storlek åt mig själv när jag hittar ett par, men känner att jag inte har någon brådska som jag hade sist då jag beställde dom. Var helt crazy då :P

Kommer lägga ut dom på tradera under kvällen, så jag kan läka den här om någon av er skulle vara intesserad ;)


<3


Nu har jag hämtat ut mina Jeffrey Campbell! Så snygga så jag dör <3 Längtar som faaaan tills imorgon då vi är några på jobbet som ska ut, för självklart ska dessa skor smycka mina fötter då :D
Skorna är en halv storlek för stora, men hellre det än för små. Ska köpa sulor och lägga i så blir det säkert bra :)

Bilder på skorna får ni se imorgon, hihihi :D (Jag är som ett barn på julafton som precis fått det som man önskat sig allra mest så länge! :P)

Nu längtar jag efter att få beställa dessa så småningom, haha.


Nämen titta!


Titta vad som låg innanför dörren idag när jag kom hem från jobbet :D
Tullen blev 420 spänn som jag måste betala när jag hämtar ut dom. Totalt kommer jag betala 2000 spänn för dom här jädrans skorna! Lätt värt! (Om dom passar... som jag är sjukt rädd att dom inte ska göra)

Skorna med stort S har kommit!!!


Svart möter silver


 

Köpte den här tröjan förra veckan inne på H&M för 249 kr.

Passar både till fest och vardag. Älskar den!


Måndag


Jag har jobbat fredag, lördag, söndag, måndag och är helt slut! Är väl inte van med att jobba så långa pass som jag gjort under de här dagarna :P
Men imorgon är jag ledig och då ska jag till frissan! Wohow. Ska klippa topparna, slinga utväxten och färga fransar och bryn :D Längtar efter att få känna mig fräsch igen! Just nu känner jag mig som en avdankad gammal mullvad.

Nu ska jag borsta tänderna och sen soooova! Säng <3


Hihi, älskade lilla barn <3

Kärlek vid första ögonkastet


Jarå men såatte... NU ÄR DOM PÅ VÄG HEM TILL MIG OCH INGEN ÄR GLADARE ÄN JAG!!!! Älskar dom här jävla skorna och jag har vart helt inställd på att jag ska köpa ett par enda sedan jag såg dom för första gången.
Det läskiga är att jag beställt dom från USA, så jag hoppas verkligen att storleken passar! Ber till Gud alltså!



Säger som en annan tjej skrev om dom på sin blogg. "Skoporr" när den är som bäst!!


RSS 2.0