Inflyttningsfest


Sitter i soffan hemma hos pappa, med bror vid sidan om mig. Han studerar vad och hur jag skriver. Sån nörd som han är. Verkligen helt inne i bloggvärlden är han.. Jag tror nästan han har gått vilse där :P Hehe.
Lillasyster hatar mig idag :/ Hon böjar grina så fort hon ser mig. Ser jag så farlig ut? Fast jag tror hon bara va trött, för nu sover hon som en stock.

Ikväll ska jag till Elina som har inflyttningsfest :) Det ska bli trevligt. Inte alls tagg just nu, men jag blir väl det när jag sitter hemma och gör mig klar och dunkar musik. Det brukar vara så iallafall.

/ Viktoria


Remi & jag


Idag före jobbet köpte jag ett par jeans som jag la undan igår på H&M, och en väska där ifrån också :)


Väska 198 kr
Jeans 398 kr




Älskling och jag på väg till krogen ;)




Räkan



Jag är så jäkla röd i ansiktet efter att jag solade igår :/ Alla gäster på jobbet måste trott att jag skämdes hela tiden. Men alla som jag jobbade med fick reda på hur det egentligen låg till iallafall :P
Jobbade 11-30-16 idag och nu är jag ledig heeela helgen :D Är hemma hos mamma nu en snabbis. Hade fått mitt nya bankomatkort hem skickat hit. Ska åka hem snart, duscha och gå och lägga mig en stund.

Det blev utgång för mig och Remi igår iallafall :D Jag hade kul! Det har man alltid när man är ute med han. Vi bara dansade hela kvällen. Just how we like it ;P
Vi ska inte på vising av lägenheten imon. Hon som bor där är bortrest så det blir nångång i veckan istället som vi går di och kollar. Om vi vill ha den så är inflyttningsdatumet 1 november. Hoppas den är fräsch!


Så här ser den ut








/ Viktoria

jobb, handling, städ (och utgång?)


Dagen började med att klockan ringde kl 06.45. Jag och Remi hade tvättid kl 07. Tog ett tag innan vi vaknade till. Men till slut tog vi oss upp. Vi la bara tvätten i maskinerna sen gick vi och la oss igen tills vi skulle ner i tvättsugan igen. Sen åkte vi iväg till jobbet. Andra gången Remi jobbar dagtid, annars jobbar han bara eftermiddagar/kväll. Så ni kan ju tänka er hur trött han var imorse när han liksom är van vid att sova till 13-14 nånting sånt. Inte För att jag var skit pigg heller, men han gick nästan i sömnen :P
Idag jobbade jag bara 11.30-15 :) very nice. Men dock kom jag 10 minuter försent för bussen åkte bara förbi oss :O Men Remi kom inte försent för han började kl 12, och tur var väl det! ;) Han jobbar till 21,. När han kommer hem ska vi göra oss klar sen kanske vi ska ut :D Hoppas! Jag vill jätte gärna men han vet inte om han orkar.
Efter jobbet tog jag en sväng in på Coop och handlade lite frukost. När jag kom hem tog jag reda på tvätt occh disk. Städade även vårt sovrum och det blev en viss skillnad kan man säga.

Före






Efter



Jag vet det är inte så jätte snyggt fast det är städat, men vi ska ände flytta snart så det känns onödigt att köpta massa saker före.
Vi ska faktiskit på visning på lördag kl 13. En lägenhet på Brynäs :) Hoppas den är fin så vi kan ta den!


Och nu för typ 10 minuter sen kom jag hem från solariet. Tog en liten promenad dit. Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag väl laga nåt att äta.

See ya!


/ Viktoria

Längta till helgen


Igår var både jag och Remi lediga. Underbart :) På dagen åt vi lunch på Brända Bocken. Jag åt black and white, fläskfilé. Så himla gott! Sen shoppade vi lite. Jag köpte 4 plagg på Gina tricot för 946 kr. Och det tyckte Remi var onödigt. Särskilt att jag köpte två lika tröjor fast i olika färger. Men jag tyckte ju om båda lika mycket, vad skulle jag göra då? Men grejen var att han ska inte tala om att vara onödig. haha. Han tänkte köpa en jacka för 1700 kr, en jacka kostar ju lite liksom.. fast han tvekade lite om det verkligen var värt det. Isället går han och köper en tröja för 1099 kr. Jag fick fyra plagg för som sagt 946 kr och han ett för 1099 kr :P Smarta älskling, klaga inte på mig ;)
På kvällen gick vi på bio och såklart blev det Arn. Bra, se den!

Idag har jag jobbat. Det blev 4 ½ timmes övertid. Som vanligt(?) Jobbar fram till helgen, sen är det ledigt lördag och söndag :D Dit längtar jag!
Nu är jag hemma hos mamma och bröder och hälsar på. Upptäckte att jag inte har mitt rum kvar här hemma längre :P haha. Mamma har tagit min säng och satt in sina saker där. Jag har verkligen flyttat hemifrån. Lite läskit.



 
Mina älskade inköp. De som jag inte fått med på bild är svarta chinosen jag köpte. Dom var as snygg!


/ Viktoria ♥

Jag ljög

Det var min brors blogg som var mest aktiv! Inte min.. Jag tyckte väl att det inte kunde stämma riktigt :P haha. Kul för han. Det är han värd. Så mycket som han håller på nördar med den ;) 

Idag fick jag vara ledig.. Guld värt! :) Har nyss duschat och nu ska jag göra mig klar sen ska jag och Remi kila ner på stan och kolla lite. Lön igår :D Men klant som jag är lyckades jag knäcka mitt bankomatkort på mitten igår. Jag hade kortet i bakfickan på ett par jeans, så böjde jag mig ner och pang sa det :P Måste gå till banken idag och fixa ett nytt. 
Så länge får jag föra över pengar till Remi så får han ta ut dom åt mig. 


Måste bara säga att i förrgår serverade jag latte till Jenny Kallur. Yeah


/ Viktoria ♥

Uppe med tuppen



Idag kära läsare är jag uppe tidigt. Iallafall tidiagre än vanligt. Klockan var inställd på halv 9 idag och inte typ 12 som den brukar vara nu förtiden. Jobbar ju oftast kvällar men hela den här veckan har jag bara dagspass. Det blev inge ledigt för mig idag, men kanske imorgon istället. Hoppas hoppas hoppas! 
Nu sitter jag och äter frukost och håller på göra matlåda samtidigt. Korv och spagetti.. Inte det roligaste att äta men lättast att göra. Har inte tid att tillaga något annat nu :P 
Pojkvännen ligger och sover. Han är ledig idag, fusk! Och imorgon också därför skulle det vara skit bra om jag också fick vara det så vi får en ledig dag tillsammans som vi inte kommer ha på ett tag framåt. 


/ Viktoria ♥

Mest aktiv..?

 Min bror skrev att jag var med på "mest aktiv listan". Kul! Men hur kan det komma sig? Jag hinner ju knappt skriva nånting nu förtiden eftersom jag jobbar hela tiden :P


Just nu sitter jag ny duschad i sängen, hemkommen från jobbet, vad annars? Har jobbat stängning 5 dagar i rad nu men imorgon blir det ett arbetspass på 11-20. Men förhoppningsvis ska chefen fixa så jag kan sluta nån timme tidigare eftersom träningarna för min del börjar imorgon igen :D Nu är det vara fem dagar kvar att jobba sen är jag ledig helgen. Dit längtar jag!
- Får jag komma och hälsa på hos dig pappa? :)


/ Viktoria ♥

10 dagars



Idag lyckades vi vara klar kvart över elva på jobbet vilket är helt sjukligt bra! Så nu är vi hemma. Jag har kollat på tv i 1 timme nu eftersom Remi bosatte sig på toaletten i en hel timme. Han är så seg men nu är det äntligen min tur ;)

Jag jobbar 10 dagar i streck nu, en arbetsdag är avklarad så nu har jag 9 st kvar :) PENGAR! På tal om pengar, på måndag är det lön och det behövs! Jag har 2,70 kr på mitt konto. höhö man får tycka vad man vill om det. Men jag har iallafall lyckats spara 1500 kr vilket kanske är hur bra som helst gjort av mig! 


Mot duschen...



/ Viktoria ♥



I want



Om lite mer än 1 timme ska jag ta bussen till Frida där jag ska umgås med henne och Emelie. Vi ska bara ta det lugnt och dega, hoppas jag för jag orkar inget annat :) Efter det ska jag gå hem och mysa med Remi, när han kommit hem från jobbet alltså. Får se hur sent det blir idag då :P



Snygga grejer jag har förälskat mig i !!















Coolt med Nike skorna och t-shirten.
Snyggt med Fornarina rosa skor och de vita Fornarina jeansen.



Inte utan er


Oj, det var längesen jag skrev nu. Men man har inte tid när man jobbar. En annan sak man inte hinner är att ta kontakt med sina vänner, det bästa man har. Usch, jag måste bli bättre på det! Det är så, man jobbar och när man är ledig njuter man av att inte göra någonting, bara vara hemma och ta det lugnt. Det är typ det skönaste som finns, att inte göra någonting, att bara vara. Men det måste bli en ändring på det, jag får sluta att bara vara helt enkelt. Jag måste ta vara på det jag har, mina kära vänner. Vad skulle man göra utan dom? Dom är guld värda!


I lördags var vi hemma hos Frida. Mcd gänget. Vi satt och drack och bara umgicks. Istället för att gå ut på krogen gick vi till Max och åt istället. Sen gick alla hem till sig. Hur kunde vi äta hos våra kunkurenter? ;P Haha.
I söndags var jag på besök hemma hos pappa. Fick träffa lillasyster Sarah som har blivit så gooo :) Hon börjar gilla mig mer nu. Förut bara skrek hon när jag höll i henne men nu börjar det gå bättre. Hon måste ju lära sig att tycka om storasyster :P
Igår jobbade jag, idag är jag ledig. Men Remi jobbar idag. Jag ville att vi skulle vara ledig tillsammans. Vi kommer nämligen inte vara det på jätte länge nu :( Fast vi fick ju hela helgen ledigt tillsammans men ändå den gick för fort.


Sötaste gullungen min



Eftersom jag skrev i början av inlägget om mina vänner så får dom en extra hälsning nu.
Alltså det är ingen som har sagt till mig att jag är dålig på att ta kontakt eller så, jag känner bara själv att jag är det. Jag ska börja ta vara på er mer :) Jag vill aldrig vara utan er.


/ Viktoria

För mig själv


Kom precis hem (till mitt nya hem) Har vart hemma hos mamma och hälsat på över eftermiddag/kvällen. På väg till bussen stannade jag på affären och köpte lite smått och gott. Detta unnade jag att köpa till mig själv som jag ska mysa i soffan med framför tvn och kolla på Sex and the city :) Men jag måste nog dela med mig lite till Remi när han kommer hem.. Bara lite ;)


Mums! Eller vad säger ni?







Bara kolla inte köpa


Sitter hemma hos mamma och fönstershoppar på internet. Vilket inte är bra för mig med min ekonomi just nu :P

Dessa gosaker hittade jag på www.stajl.nu

119 kr


980 kr


49 kr


59 kr






/
Viktoria




Jag flyttar in


Remi åkte precis till jobbet så nu är jag ensam hemma. Ska ta mig en dusch nu sen ska jag packa in alla kläder som jag hämtade hemma igår in i gardroben. Nu har jag alla kläder här :) Eller typ en tredje del är kvar hemma men det är sånt som jag inte använder just nu. Jag har flyttat in här nu. Bara en egen nyckel som behövs nu, sen bor jag verkligen här :P Tyvärr bor vi inte helt själv än. Han delar lägenhet med sin kompis, men så länge ska det inte ta tills vi skaffar något eget. Och då blir det ännu mer på riktigt :D Kul kul!
Ska hem till mamma idag och hämta hårfönen som jag glömde igår. (Den som jag egentligen skulle hämta igår men det blev alla kläder isätllet) Stannar där ett tag och umgås också förstås. Ska försöka hinna sola och handla lite också.
Ikväll ska jag lägga mig tidigt eftersom jag ska upp till tandläkarn kl 08.45 imorgon bitti. Dom kommer säkert ringa och fråga om jag kan jobba imorgon så då vill jag vara utvilad inför det också. Nu gäller det att jobba och tjärna pengar så man kan nå dit man vill :)


/ Viktoria ♥




Helgens förslag

Emelie och Christian kom på ett jätte bra förslag som vi ska göra i helgen istället för att gå ut och slösa massa pengar som vi brukar göra.
Så här lyder förslaget: Limbo med pinne, kasta kula med stenar och dela på att köpa en torr limpa på extra pris och trycka ihop oss på en bänk och mata fåglarna. Bra va?! :D

Haha


Hemma


Nu är jag hemma i mitt riktiga hem. Har inte vart hemma på snart en vecka. Passade på nu när Remi jobbade. Det gör mig ingenting att inte vara hemma på ett tag eftersom jag har ändå allt hemma hos Remi, typ. Det ända jag saknar är en hårfön, badkar och hemma lagad mat :P Jag överlever utan det också. Men allt detta kommer nog att finnas inom räckhåll snart ;)
Om fem timmar ska jag ta bussen till hem nr 2 igen, hem till Remi alltså. Fast det är ju nu mer som hem nr 1 :P Hyrde American Gangster nere på stan som vi ska kolla på när han kommer hem inatt. Såklart hade han redan sett den men han kunde se den igen för det var ändå så längesen han såg den :)

Att träffa Ida igen var lika trevligt som vanligt och som alltid fanns det mycket att prata om :) Synd att hon åker tillbaka till Norge igen ikväll :/ Men jag hoppas hon kommer hem snart igen!


Här är halsbandet jag fick av Remi när jag fyllde år. Har ju glömt att lagt ut en bild på det, men där är det iallafall.
I LOVE IT!






/ Viktoria ♥

Norgeflickan


Förlåt för en dålig uppdatering, men det blir så när man jobbar så pass mycket :P
Idag är jag iallafall ledig. Om ett tag ska jag ner på stan och träffa Ida, min käraste vän som nu mer bor i Norge. Hon har vart hemma i någon dag men idag ska jag vara med henne :D Får säkert höra massa nytt och roligt skvaller ;) Det ska bli så roligt att träffa henne igen!

Jag är ledig måndag-torsdag. Eller "ledig", dom kommer säkert ringa in mig för att jobba minst 3 dagar av mina 4 lediga. Idag och på torsdag då kan jag inte, men imorgon och på onsdag spelar det inte så stor roll. Det är ju bra med extra pengar. Särskilt om jag och Remi åker utomlands i septemer :) 


/ Viktoria ♥

Så gick det



Ja, det gick som det gick. Flipp eller flopp? Mer flopp än flipp för min del iallafall. Det kändes inte bra men alla andra tyckte det var bra och det var väl tur det. Om dom inte säger så bara för att vara snäll då, men det får vi hoppas att dom inte gjorde :P Nu är det bara tagga nästa år, för detta var inte sista året som komunen hade sagt.. Det blir mer cityfest! Wohow :D
Kan säga att jag är så sjukt trött nu! Ska lägga mig och sova ett litet tag sen ska jag upp igen och åka till mitt andra hem (till Remi alltså) efter han har slutat jobbet. Jag skulle gått ut med danstjejerna ikväll var det bestämt men som jag är så trött. Vi ska ändå ut på fredag tillsammans :)
Imorgon skulle man igentligen vart ledig men jag tackade ja till att jobba. Lika så på fredag. Kanske dumt men pengarna behövs ju!

Ska packa innan jag lägger mig och sover ett tag.



/ Viktoria

Nu gäller det



Om en halv timme har vi samling i lokalen. Kl 13.25 ska vi dansa på stora scen. (Cityfesten börjar idag) Är jag nervös? - JA!! :O Plus att det inte alls blir lika bra som de andra åren eftersom vi dansar mitt på dagen i år och alla andra år har det vart på sent på kvällen och då har det vart värsta stämingen. Nu har vi bara 30 minuter på scenen också, och alla andra år en timme. Så aa, får se om det blir flipp eller flopp :P Får se om min hjärna funkar. Jag har bara sovit 5 timmar inatt, kom hem kvart i två eftersom jag jobbade stängning.
Kl 17 tror jag det är då är det karneval.

Skriver senare hur det gick.



Förra året på stora scen



/ Viktoria

Förfest



Snart kommer de lite folk hit :) Denise, Frida Nicole, Emelie, hennes syrra och hennes kompis. Nytt folk är alltid trevligt att träffa :) Förfesten kan snart börja :D Fast jag har redan tjuvstartat lite grann utan dom.

Ha en trevlig kväll alla! 



Du är bäst!

Utgång i regnet


Strax ska jag och Remi gå ner på stan och ta en fika. Finns inte så mycket annat att göra idag när det är sånt här tråkit väder när man är ledig :( På måndag när vi ska jobba igen så ska det bli fint. Så typiskt! Mitt hår måste torka först innan vi kan gå :P Måste köpa mig en hårfön hit.
Ikväll blir det utgång med Emelie och Denise. (Frida och Ida också?) Vi ska vara här hemma och förfesta först sen blir det Hangloose :) Trevligt värre. Jag är faktiskt skit taggad!


/ Viktoria ♥



Mys fredag


Det blev ingen solning igår. När vi hade gjort oss klar hade det hunnit blivit moln över allt. Typiskt :P Vi gick ner på stan och åt istället och kollade lite. Sen gick vi hem igen och la oss på soffan, jag somnade och sov typ i två timmar och kom försent till träningen. Men men den gick bra iallafall. Inte långt kvar nu till uppträdandet på cityfesten. Börjar bli stressad, allt ska verkligen sitta tills dess.

Jag och babe vaknade nyss. Man sover alltid länge när man sover med han. Kanske för man blir en nattmännsika och går och lägger sig typ alv 4 varje natt :P Ingen sol idag heller :( Så nu ska vi åka ut till Valbo, mitt kära hem och hämta lite kläder (jag ska få en egen gardrob här hemma hos Remi :D) alla kläder som jag har här har jag använt så mycket känns det som så nu måste jag hämta mer.
Vi ska också handla tacos som vi ska laga ikväll. Laddar nog hem någon film också :) Myspys!

Nu ska jag göra mig klar. Bye


/ Viktoria ♥ 

RSS 2.0