Onepiece


Jag måste vara en av dom få som inte äger en Onepiece. Kikade runt lite på internet och hittade en jätte fin och mysig på pieceofnorway. Men hallå, måste dom vara så dyr?!

Fönster, check


Fan vad jag har tvättat fönster idag, nio stycken! Nu är det gjort i alla fall och äntligen ser vi ut igen, haha. Julstjärnorna är uppe dom också. Måste köpa en ny till vardagsrummet, en större, så just nu har vi ingen där. Men imorgon är både jag och Remi ledig så då åker vi och letar en :)

Nu ska jag äta min sallad som Remi kom hem med. MUMS!

Fan vad jag saknar värmen!!
Önskar att jag hette Kenza och kunde åka utomlands 12 ggr om året.

Mitt allt


Innan jag hoppar i säng vill jag bara skriva att min lilla familj är bäst! Finns inget som jag någonsin kommer älska så högt som de! Mina pojkar, jag ÄLSKAR er sååå!! <3



Måndag, again



Idag har jag jobbat. När jag kom hem var det bara ställa sig och göra mat. Också har jag diska och nu håller jag på nere i tvättstugan. Typiskt "vuxendag". Skit tråkigt!
Nu ska jag kolla på "Mitt stora feta syrianska bröllop", det är i alla fall kul :D Kanske blir en skål popcorn till det. Har inte riktigt bestämt mig än. Ska jag vara dum och äta och skylla på att jag har mens, eller ska jag faktiskt hålla mig och tänka på beach 2012?

Tror fan jag inte kommer kunna hålla tillbaka (som vanligt)... Det blir nog popcorn.





Nyårsklänning


I år blir det troligtvis nyårsfirande i Stockholm med Remis kompisar. Har börjat letat efter klänning men har inte hittat någon som fyller mina kriterier... Förutom dom nedan, rena drömklänningarna! De kostar 3995 spänn styck så någon sådan blir det inte. Men drömma får man.



Retur


Hämtade ut ett paket idag som jag beställde från H&M för någon vecka sedan. Nada passade. Klänningen var as ful så den åker tillbaka fort som fan! Skrattade åt mig själv när jag speglade mig i den :P Men jeansen ska jag bara byta till en mindre storlek för dom gillade jag jätte mycket :)

Remi var ut med jobbet igår på julbord. Idag är han bakis och jag bara skrattar :D Tycker det är skit kul när andra är bakis. Men när jag själv är det vill jag bara vara ensam och typ dö, haha. Skadeglädje.

Här är bilder fårn när jag och Elias bakade lussebullar igår:

Lussebullarna blev jätte stora :D
Tycker Elias ser ut som André i Idol på bilden, fast sötare ;) Själv var jag flottig som fan, haha.

Super Push-up från H&M





Ja ni tjejer. Om ni precis som jag aldrig upplevt en ordentlig klyfta, här är lösningen!
Köpte denna igår och jag lär säga att bilden är väldigt nära inpå rättvis, haha! :D

Tant-varning!


Nu sitter julgardinerna uppe i köket, och ljusstakarna lyser. Hann inte göra fler fönster än dom i köket. Tog över en  timme att tvätta dom!! Skiten gick aldrig bort. Till slut fick det duga. Dom är ju renare nu än vad dom var innan i alla fall, vilket är bra för att vara mig.

Vi struntade i stan och tar det imorgon istället då det är skyltsöndag. Längre öppet då. Så är det ju invigning av Gävle bocken också! Fyrverkerier och grejer.

Nu ska jag baka lussebullar! Degen har precis jäst färdigt :) Sen kommer Ida och Madde och gör mig sällskap ikväll.. Ryktas om Max mat! ;D

Adventsljusstaken är också på sin plats. Jag kör på den gammelmodiga :)

Toffsar


Igår var vi på Owe Jansson - Lundins säljlager och fann några roliga saker. Jag hittade bland annat två toffsar som jag ska ha i vardagsrummet.
När jag knäppte kort på de upptäckte jag att de var olika :P Samma färg men själva bollen var inte av samma mönster. Storleken är inte heller lika :P Smart. Jag tog de sista av den färgen så jag kollade inte så noga, jag bara haffade åt mig. Kanske åker dit och kollar om de fått fler så jag får två likadana, annars får jag ha två olika helt enkelt. Det kommer i alla fall inte synas för dom ska inte hänga bredvid varandra.

En söt liten tomte hittade vi också. Han får sitta och vakta i hallen på byrån :)

Toffsarna ser typ gul aktiga på bilen för kameran är så kass. Men de är typ grå/silver.
Som ni ser så är de olika, haha. Sjukt irriterande! Jag vill ha båda som den till vänster.

Börjar dra fram julen



Nu ska jag sätta igång med att tvätta fönster här hemma. Julgardinerna ska upp! Börjar i köket och vardagsrummet. Har förresten inga julgardiner till några andra rum men kan tvätta fönsterna där ändå.
Sen ska ju stjärnor och ljusstakar upp. Känner mig inte redo än. Gräset är fortfarande grönt ute :/ Märkligt.

Senare ska vi åka till Rusta och även ner på stan en sväng. Och ikväll ska vi baka lussebullar :D Älskar lediga helger!



Uppe med tuppen

Igår somnade Elias strax efter sju. Han hade inte sovit någon middag, bara slumrat till i bilen en snabbis. Så jag var beredd på att han skulle vakna tidigt idag. Eller beredd och beredd? Kan man vara det när det gäller att vakna tidigt. Sova är typ det bästa som finns ju!
Jaja, han vaknade typ halv sex i alla fall. Kan inte komma ihåg senast han vakande så tidigt. Men det var ju bara för att han somnade så tidigt :)
Jag fick i alla fall ligga kvar i sängen och slumra till och från fram till åtta. Gick upp och bytte blöja, böt film tre gånger, gjorde välling och gav plutten vatten under dom två timmarna också :P Men lite sömn samlade jag ihop.

Idag skiner solen, tack och lov, har vart grått för länge nu. Är det förresten inte dags för snön att komma snart? Det skulle vara mysigt. Första advent på söndag ju, så lite jul-feeling skulle sitta fint :)

Elias har badat nu på förmiddagen. Alltid lika kul tycker han :)



Snart blir jag tjock!


Här sitter jag och smackar i mig en lussebulle som jag och Tessan bakade igår hemma hos henne. Dom blev så himla goda! ...

Måste sätta stopp på mitt ätande. Varje dag stoppar jag något onyttigt i munnen. Till exempel kakor, bullar, godis, chips, glass. Varje dag! Det är fan inte bra alltså. Inte rör jag på mig heller. Undrar egentligen hur min kropp mår. Kanske inte vill veta det, fast det kanske jag skulle behöva för att få en spark i rumpan.
Och bara det att man har bil gör också att man blir så jäkla lat. Man tar bilen överallt, till stan och till affären fast det är så nära.
Sen så tänker jag saker som gör att jag äter i alla fall. Typ som "men bara en kaka" eller "det är ju onsdag idag, det betyder lill-lördag" eller "men jag åt nästan inget godis i helgen så jag kan göra det nu". Haha, sånna sjuka, töntiga bortförklaringar.

Och det där med att träna. Blääää! Det enda jag tycker är roligt är dans. Så är det något jag kan tänka mig i träningsväg är det zumba. Inget annat, inte såhär att börja med i alla fall.

Det måste ske en förändring!!!



Dresses <3


Jag säger bara Nastygal. BÄSTA hemsidan ever! Skulle vilja ha allt därifrån.
Här är några sjukt snygga favorit klänningar! <3














?


Känner mig annorlunda idag, vet inte varför...


Måndag och jag är trött!


Äntligen är helgen över! Jobbat 9-18 både lördag och söndag så det har liksom inte vart helg för mig. Idag skulle jag vart ledig men ska jobba 18-22.30. Det är Brynäsmatch idag så det kommer bli kaos som vanligt. Fööör lite personal och för mycket gäster. Ingen bra kombo alls!

Nåväl. Har hunnit damma här hemma nu på morgonen. Nu är det dammsugning och städning av badrummet kvar. Sen ska vi bege oss till stan, Elias ska på sitt första tandläkarbesök :D Hoppas det kommer gå bra! Men det kommer det säkerligen, han är jätte duktig när det gäller att borsta tänderna, så dom ska nog vara hela och rena :)


Fredag, igen.



Idag jobbade jag skönaste passet man kan jobba, 10-13. Sen åkte jag och mötte upp Remi för lunch på Sakura.
Sen åkte vi och hämtade Elias på dagis och sen vidare och handlade tacogrejer. Menningen är väl att vi ska börja med maten typ nu men varken jag eller Remi är hungriga :P Blev så jäkla mätt av sushin! Men gör det nog ordning det ändå, tacos går alltid ner liksom ;D Elias behöver ju käka han också.

Gaah! Idol börjar snart. Dags att sätta fart med maten! Freeeedagsmyyyys! <3


Back in the game

Jag är glad att glitter, silver, guld och paljetter är hett nu igen för då kan jag äntligen börja använda min snygga "paljett-jacka" igen! Visst, jag skulle kunna använda den ändå även fast det inte var inne med paljetter och så. Men det känns bättre nu när det är det för den är rätt extrem och syns mycket!




Jag gillar den jätte mycket!

Stan-häng, det var längesen!!

Väntar på att Erica och hennes syster ska komma hit. Dom ska parkera sin bil här sen ska vi gå ner till stan för att fika (jag ska äta!!) och kika runt lite :)
Elias är med Lilly och Tessan i Hemlingby. Käkar bullar och är ute i friska luften. Mycket roligare än att gå på stan med mamma ;)

I eftermiddag ska vi åka till mamma och hälsa på :)


Love it


Var på premiären av Breaking Dawn - Part 1 nu ikväll. Behöver jag ens säga hur den var? GAAAAAHH, grym!
Ett år kvar till Part 2 kommer. Orkar inte vänta!


Nämen

Oj, titta vad jag hittade för fin insändare i tidningen igår :)

Så var farsdag


Började dagen med att göra en stor frukost bestående av bacon, ägg, baguette, grönsaker, te, juice... Ja, you name it! :) Sen slappade vi bara, lekte och gjorde oss klar för dagen.
På eftermiddagen styrde vi ner mot stan utan att Remi visste vad vi skulle göra. Det var en överraskning! :D Jag vet att han hatar överraskningar för han är en riktig kontrollfreak, därför är det så kul att överraska honom för han tjatar som fan och försöker gissa vad överraskningen är hela tiden. Men jag ger aldrig efter! ;)

Jag hade bokat biljetter till nya Nalle Puh filmen som går på bio just nu. Det var jätte mysigt och Elias älskade det! När filmen var slut skrek han "Meeer Puh!" Haha. Remi tyckte att det var en rolig överraskning :)
När vi kom hem käkade vi god mat, och till efterrätt kladdkaka med grädde.

En väldigt bra farsdag helt enkelt! <3


Jag & mina bästa!


Mossplock


Sättter mig och skriver lite här medans kocken står i köket och fixar med maten. Men imorgon ska han få sitta hela dagen och JAG fixar maten för då är det hans dag. Farsdag! :D

Idag var jag, Elias, mamma och Erik ute i skogen och plockade mossa (mina fötter höll på förfrysa!) som ska sättas i adventljusstaken om två veckor. Det är första advent om två veckor... Hur sjukt? :O
Sen åkte vi hem till mamma och var där en stund innan vi åkte hem till mannen i huset :) Vi har inte gjort något sen dess, bara slappat och kollar på Så mycket bättre :)

Nu äre mat dags!

Haha, bus Remi då!

Bra fredag!


Det närmar sig farsdag! Detta år ser jag fram emot det jämfört med föregående år. Nu har jag allt fixat.. Inte praktiskt men i huvudet i alla fall ;) Kommer väl sluta med att jag stressar i sista minuten ändå. Tidsoptimist som jag är :P Kan inte skriva vad jag tänkt mig eftersom Remi kikar in här lite då och då, hihi.


Jag kom hem från jobbet för ett litet tag sedan, har ätit och tänker snart köra lite på crosstrainern. Måste bara låta maten sjunka lite så jag inte får håll. Sen ska jag fixa lite här hemma med disk och plocka undra grejer. Ta en dusch och sen gosa med Elias. Ikväll kommer Ida hit och kikar Idol med mig :) Dom är här i Gävle på Läkerol Arena idag, coolt.. Men det känns skönare att sitta hemma i soffan och ha det gött än att sitta där med massa fjortisar runt om sig, haha.

Okej, dags att köra igång!

Ett paket kommer lastat


Det här två plaggen kommer hem till mig om ca 3 veckor. Jeansen fick jag för 199 (hade en 50% rabattkod) och klänningen var på rean. Sparade 400 spänn där :) Perfekt!




Älskar hög midja!

Jobb och röda fötter


Äntligen ligger jag under täcket i vår varma säng. Karln fattas men det är skönt ändå!
Hoppade nyss ur duschen, den blev lååång och vaaarm. Så varm att hela kroppen blev röd och svällde upp. Speciellt fötterna. Mina fötter sväller alltid upp och blir knallröda när jag duschar varmt, haha. Anteckna!

Idag har jag jobbat. På dagen hade jag en hemstäning och på kvällen blev det 4,5 timme på Donkilonken. Och lite där imellan har jag städat vårt badrum, käkat jätte god lunch som Remi gjorde iording och kollat på The Walking Dead. Ska se det sista avsnittet av säsong ett nu. Sen ska jag följa säsong två som går på tv. Första avsnittet var i fredags. Tycker serien är skit bra, synd att det är så några avsnitt per säsong bara.

Bjuder på den här såhär på kvällskvisten. Fyan hur jag ser ut, haha!

Rena drömmen <3

Den dagen jag blir ägare av detta par kommer vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv! Kan inte förklara med ord hur jävla kär jag är i dom!!! Och för er som inte vet vart dom finns att köpa tänker jag inte berätta det för heler. Det är ren tur om man lyckas klicka hem dom. Dom brukar ta slut på 2-3 minuter.

I'm gonna fight!




Cupcakes

Detta är rena drömmen för mig som är sämst på att baka. Ett färdig paket med bakmix, tio muffinsformar, frosting och topping. Allt du behöver för att baka cupcakes!

Toppingen ser inte ut att vara den roligaste, men man kan ju själv köpa något roligare och som man själv gillar :)



Kinect-kungen


Igår spelade vi Kinect här hemma.
Elias provade på bowling, och tror ni inte att ungen gör en strike!!!? :D



1 november


Var hälsad! (Den var för Lillys skull)

Dag 2 av 8 check. Närmar mig lediga dagen med stormsteg ;P
Här hemma springer vi mest runt och gör olika saker. Jag springer upp och ner från tvättstugan, Remi fixar med lite jobb. Innan det har vi hunnit gjort mat, Remi har diskat, jag har suttit och kollat när Elias badat, jag har parkerat om bilen så vi står på rätt sida så vi slipper böter. Full rulle :)

Nu ska jag ner i tvättstugan igen, sen ska jag hoppa på crosstrainern en kvart innan jag hoppar in och tar dagens dusch. Sen blir det mys i soffan!


RSS 2.0