Elias place



Fick ha Elias rum städat i alla fall en kvart innan det låg saker överallt igen, så då passade jag på att ta kort :)
(Kass kamera = kassa bilder)











Lite bajsdag


Idag gick det inte riktigt bra på jobbet. När jag stod i köket var jag sämst. Får typ stå där en gång i månaden, om ens det. Så jag blir fortfarande ganska lätt stressad och gör då fel. Måste få stå där mer så att jag vänjer mig och inte hamnar i den situationen. Usch, blev så jävla arg på mig själv när jag inte hade koll och det blev fel. Men för att lära sig måste man ju nästan göra något misstag, I guess. Aja, så kan det bli :P

Hämtat Elias på dagis, fixat mat. Håller på tvättar nu, sjunde maskinen är i nu sen är jag färdig. Har fan tvättat sen kl sex och nu orkar jag inget mer. Jag är trött!




En Erica träff


Idag har jag spenderat lite tid med Erica :) Det var länge sedan vi sågs men ändå kändes det som igår :P Visst är det så med sina vänner man haft länge.. Om man typ aldrig träffas känns det ändå som det inte alls var längesedan när man är med dom igen. Det är väl det som är riktiga vänner antar jag :) Men nu får det inte ta lika lång tid tills vi kan ses igen. Det måste bli snart, visst då Erica? :D

Jag har även hunnit träffa Isabell och Ida den här veckan också. Mitt nyårslöfte går ju bra! (Att träffa mina vänner oftare) Alla dom här braiga tjejerna på en vecka, wohow!
Och då kom jag just att tänka på att jag fikat 5 gånger på en vecka!!!! Med Ida, Isabell, Erica och två gånger med Remi. Oooh my! Fyyy mig :(


Jag har lite munsår men är glad ändå :D

iPad inlägg

Hejsan! Bloggar från iPaden och det verkar vara lika cp som på mobilen. Inga bilder, all text sitter ihop och bla bla. Känns det inte som att det ska gå på en iPad liksom? Det är 2011, hallo Mac?! Nejdå, ÄLSKAR Mac i övrigt! Men detta är fan dåligt. Vad har jag gjort idag då? Jag har jobbat, tagit en snabb fika hemma hos mamma innan jag åkte och hämta Elias på dagis. Sen har jag lagat mat, kört ett träningspass här hemma, myst med lillen i soffan innan det var läggdags för honom (lär väl erkänna att jag slumrade till i soffan men vakade av en smäll på armen och en Elias som såg sur ut, haha söt!) Sen har jag lagat mat igen, kollat på "en unge i minuten" och bölat, diskat undan lite efter maten och nu sitter jag här. Remi kom precis innanför dörren så nu blir det mys i soffan :) Hörs imorgon! Pöss

Hallo


Vill få min son att somna men han verkar inte vilja det. Han sitter här i mittt knä och diggar Swedish house maffia, Lady Gaga och Rihanna.
Ska ta oss till mamma nu på eftermiddagen men vill att han ska sova innan vi åker dit. Då hinner jag även köra ett träningspass här hemma. Tänkte gymma med Frida idag men det blir så krångligt med allt då. Så jag kör hemma istället. Beach 2011, yeah! Passa er, haha.

På morgonen här har jag sprungit runt med dammsugaren och moppen. Now its shining!

Just nu:

Mint choklad <3

Nej just ja, träna var det!


Yoga

Förstår inte riktigt vart han har lärt sig den här träningsformen? :P


Nappar hit nappar dit


Eftersom Elias nappar alltid försvinner på dagis och det ligger okända nappar i hans lilla napp-ask varje dag man kommer dit har jag nu märkt dom ordentligt med maskeringstejp jag köpte igår. Det är så äckligt när man inser att han har fått någon annans napp i sin mun. Jag är inte nojig annars med basiller och skit men just det är fan snuskigt.

Men nu är napparna fint märkta med hans namn och ligger i hans fina skål här hemma som han fick av Lilly i julklapp. Får se hur många vi har kvar nästa vecka. Känns som man tappar bort en napp om dagen. Vissa dyker upp igen, men andra är borta föralltid.


Hoppas tejpen sitter kvar bara!

Earrings

Nyinköpta örhängen

Cubus och H&M

Hej och hå


Idag har jag och Elias vart på Bvc. Han vägde och mätte sig. Han har växt 11 cm och gått upp 2,7 kilo. Han följder sin kurva bra och är lite större än "det normala", det har han vart sen han föddes. En kille som mår bra helt enkelt :)
Han fick även vaccin mot rödahund, mässlingen och nåt mer. Han satt i mitt knä och bara pep till lite grann när läkaren sprutade in själva vaccinet. Inte en lite tår ens. Jag höll på börja grina mer än honom tror jag, bara jag såg nålen ryste jag. Men han klarade galant :)

Efter det mötte vi upp Remi och hans kompis på en snabb fika. Fikade på Pazzo där Ida jobbar och hon jobbade idag så jag fick träffa henne på köpte :D
Sen träffade jag Isabell som jag inte har träffat på säkert ett år. Helt sjukt! Och det var så kul att träffa henne igen. Vi kikade lite snabbt på stan och gick hem till henne och satt och pratade ett litet tag. Sen var hon tvungen att åka med sin mamma på ett ärende så det blev bara en snabb dejt för oss :P Men jag hoppas vi ses snart igen!

Nu ska jag laga en soppa och vänta på att älsko kommer hem.

Bye bye

Adidas


Elias nya skor :)



Love those days


Idag har både jag och Remi vart ledig, heeeela dagen... Båda två samtidigt! Helt sjukt. Det var längesedan sist!
Så vi har haft en riktig familjedag. Vi har vart på järnvägsmuséet, på stan och handlat lite små saker som behövdes, ätit och fikat, och en snabbis på mataffären blev det också.

Nu är vi hemma och ska väl sätta igång med maten om ett tag. Fast jag är inte alls hungrig. Inte än i alla fall, men blir säkert det när jag står där och lagar maten :P

Ikväll är det mycket på tv så det blir mys i soffan :) Gud vilken bra dag det har vart alltså!


Lilla konduktören <3

Beställt


Jag var bara tvungen!
Så söt.






199 kr H&M

Crazy day!


Idag har det vart full rulle!

Började dagen som vanligt med frukost, lite tv, påklädning av barn och mig själv, tandborsting på barn och mig själv, fixa till utseendet så man inte skulle skrämma iväg alla gäster på jobbet, ytter-kläd-påklädning.
Sen skjutsade jag Remi till hans kompis och Elias till dagis. På väg från bilen mot dagis med Elias i famnen kom jag på att jag hade glömt hans stövlar och min matlåda på parkeringen hemma... På marken asså!
Lämnade han fort som f*n eftersom jag redan var lite sen, sprang till bilen och körde så fort jag kunde hemåt. Stövlarna och matlådan låg så snällt kvar där på parkeringen. Kasta in det i bilen och brassade på mot jobbet. Hade nio minuter på mig hemifrån till stämpelklockan på jobbet. Hade glömt mobilen hemma så jag kunde inte ringa och säga att jag skulle bli lite sen heller, och jag var inte säker på att klockan i bilen gick rätt.
Bad till gud att det skulle vara grönt vid alla tio stoppljus jag måste passera här i stan för att komma ut på motorvägen. 9 var gröna och 1 var rött. TUR! Kom precis 10.30 Shit vad bra jag är! :D

Slutade kl 16, handlade med Lilly, Ika och Madde. Dom var med som stöd då det kan vara lite krångligt att handla med en son som helst ska springa runt i hela butiken. Sen åkte jag hem och gjorde matlåda och middag. Och mellan det hann jag även lägga lillplutt och duscha.
Nu väntar jag på att Remi ska komma hem från jobbet sen är det läggdags. Peppar ett 07:45-17 pass imorgon! :)


Såhär kände jag mig tidigare idag...


Men nu känner jag så här. Plus ganska trött, haha :D

Remis tattoos


Jag har inte visat tatueringarna Remi gjorde, så nu gör jag de :)

Fint va? :D

Badbilder

Elias fick bada för att bli lite tröttare nu ikväll. Och det hjälpte, han somnade redan kl sju :)
Mammas goshjärta <3

 

Ni kanske undrar vad ketchpflaskan gör i bakgrunden? :P

Mamma tog med den hit, han har en sån hemma hos henne också och tycker är kul att leka med i vattnet.

Självklart är den tom, haha.


Inte mycket gjort


Idag har vi inte gjort så mycket alls. Elias var på dagis, jag var hemma och gjorde nada. Vid två mötte jag upp Remi för en liten fika på stan. Det blev en snabbis bara för han hade rast och var tvungen att gå tillbaka till jobbet sen.
Jag hämtade Elias, mötte upp min bror och han följde med hem hit. Typ efter 20 minuter ringer mamma och undrar vart han är och påminnde honom att han hade klipptid om en halvtimme i Valbo :P Så han var tvungen att åka.
Typiskt... han har aldrig kommit hit efter skolan någongång och när han väl kom hit och hälsade på så blev det så här.

Nu sitter jag här och Elias sover. Remi kom hem en snabbis innan han åkte iväg igen till sin kompis på middag.
Jag och Remi skulle lika gärna kunna vara särbo. Haha. Vi är aldrig med varandra hemma, gör saker tillsammans väldigt sällan och jobbar jämt olika tider. Vi sover bara med varandra typ. Nu vill ju jag inte vara särbo såklart, jag vill bo med min baby. Älskar han mest!



Det här var för en vecka sedan när min andra bror var hemma på besök (han går hockeygym i Kramfors. Han till höger) Sen är det Erik till vänster, som fick åka hem på en gång idag :P
Och så lilla jag och Elias. Mig kommer ni aldrig få se så hemskt på en bild igen. Lodare hej. Fy!

Hurra för 20 månaders pojken


Idag blir vår lilla goding 1 år och 8 månader!



Härom kvällen :)

Impulsgrej


Jag fick ett ryck och beställde hem en ny skinnjacka och en jumpsuit. Hittar ingen skinnjacka ute i butikerna (när kommer dom in egentligen?) så jag beställde hem en. Den kommer typ om en månad så om de hinner få i butikerna före det köper jag en där istället och skickar tillbaka den jag beställt.
Jumpsuiten kommer hem nästa vecka :D Hoppas den blir lika bra som jag föreställt mig!


Solen skiner men vi är inne


Halloj!

Idag skiner solen ute, precis som igår och visst är det underbart :)
Igår var ut en sväng efter jobb och dagis. Vi matade ankorna med mögligt bröd i Boulongern. Elias tyckte det var jätte roligt! Han försökte klappa ankorna ett par gånger men det gick inte så bra. De bara sprang iväg, konstigt :P Och dum som man är så glömde jag så klart kameran hemma. Annars hade det blivit ett par roliga bilder. Men det var inte sista gången vi matade fåglar preics så den blir med nästa gång. Och nästa gång bli när brödet har möglat upp i skafferiet.

Idag har vi dessvärre inte tagit oss ut. Jag tränade med lite vikter och gjorde några övningar här hemma på förmiddagen medans Remi var på gymmet. Sen duschade vi, gjorde lunch och sen helt plötsligt skulle Remi till jobbet. Strax efter det somnade Elias och sover fortfarande. Dags att väcka honom snart kanske. Jag har inte gjort något vettigt alls medans. Men tänkte ta tag i disken nu snart. Sen ska vi nog ta en promenad till affären och köpa fil och flingor, blev su sjukt sugen på att käka det till frukost imorgon, hehe.




Bildbomb

Jag hittade några bilder till här på Eriks dator som jag bara måste lägga ut :D
Dööör för sista bilden. Så jävla sööööt, men skrattar på samma gång, haha <3














Hos mami


Sitter hemma hos mamma och bror nu. Vi kom hit strax efter fyra så vi har inte vart här så länge, men måste väl ändå ta oss hem i god tid så det inte blir för sent. Det är så jobbigt att klä på sig själv, en trött Elias, gå till bussen och sitta på den i typ 30 minuter när man är trött. Med lite tur kanske Remi kan komma och hämta oss. Hoppas vi får tur ;)

Jag är hungrig och sitter och tänker på vad man kan äta när man kommer hem. Kommer inte på något vettigt.

Har hittat jätte många fina bilder på Eriks dator som jag glömt bort att de finns! Och säkert flera 100 som jag inte ens visste fanns.
Här är fyra stycken från i somras när vi var i Furuvik. Elias var såå liten! Btw, ni som längtar till sommaren, kolla inte för man mår bara dåligt efteråt.




Bortse från min hemska kroppsbyggnad på denna bild :P
I sommar ska den se bättre ut!


Dåliga nyheter


Det som hände i Japan i torsdags är riktigt läskigt! En jordbävning på 1 km djup nere på havsbotten orsakade en tsunami och en riktigt katastrof. Dödssiffran stiger hela tiden och mer än 10 000 människor saknas.
Sen att ett kärnkraftverk har tagit rejäl stryk av jordbävningen gör inte saken bättre. Det är värre än vad de tidigare trott vilket inte alls förvånar mig. Det är ett kärnkraftverk vi snackar om, inte saker att leka med precis. En härdsmälta är vad de nu varnar om eftersom reakorerna inte kyls ner då hela kylsystemet gick sönder vid jordbävningen. Konsekvenserna av detta är att hela byggnaden helt enkelt kommer smälta och alla radioaktiva ämnen sprids.
Landet har även förflyttats 2 meter också säger dom.

Vad händer om det blir en till jordbävning i Japan. Kommer vi förlora att ett helt land eller?

Asså i mina ögon är det här så sjukt läskigt! Vart är världen på väg? Gör Moder jord detta för att jorden är överbefolkad och vi människor inte sköter oss och därför vill bli av med oss? Eller närmar vi oss slutet... 2012?
Usch, otäck tanke!

 


Dagen i korthet.



Jobbat, gått på stan med Lilly och Jennifer (hittade ingenting eftersom jag har pengar, men hittar alltid saker när jag inte har pengar), hämtade Elias på dagis, till stan igen för käk och nu är jag hemma.
Elias somnade på vägen hem och jag håller på somnar nu. Nejdå, ska hålla mig vaken tills kl 22 i alla fall. Sveriges mästerkock och nya serien Blue Bloods måste ju ses på.

Ska hoppa in i duschen nu sen lägga mig med täcket i soffan och mysa! Ska ringa Remi och fråga om han kan köpa med sig choklad hem. Eller nej, skärpning nu Viktoria!



Vampyr grannar?


Asså det här är nästan lite läskigt. Varje kväll sedan vi flyttade hit har grannarna ovanpå oss hållt på bökat och stökat på kvällarna. Alltid rätt sent typ vid 22-23. Det låter som hårda steg, saker som dras på golvet, det dunkar till då och då och någon gång har vi även hört hur de skriker åt varann eller på något :P
Och jag sa till Remi "De är säkert vampyrer eller nåt för de lever jämt om sent på kvällarna aldrig på dagarna."

Så igår när jag stog i hissen kom en kvinna in som också skulle upp.. Till våning fyra, ovanför oss. Så säger hon "Trivs ni här" Och jag svara glatt "jaa, det gör vi!"  "Hehe, jag hoppas att vi inte stör er" säger hon med ett litet läskigt men ändå snällt leende på läpparna. Jag ba "Ehe nejdå" Hissen stannar och när jag går förbi henne tar hon mig på axeln och säger "Okej vad bra" och små ler och säger hejdå.

Det första som slog mig var dom är vampyrer. Om inte så håller de på med något annat konstigt. Det var faktiskt lite läskigt. Och när jag berättade det för Remi sa han "Du ska aldrig öppna dörren när det plingar på! Och ha den låst, jämt." Men så är det redan. Jag öppnar aldrig när det plingar på och dörren är alltid låst :P




Lite färg gör susen


Det har vart tomt på väggarna i Elias rum sedan vi fick tapetserat där. Men förra veckan prydde vi väggarna lite och jäklar vilken skillnad det blev. Mycket finare :)


Wall sticks från Village



De här tavlorna köpte vi för 20kr styck på Ullared i somras.
(Kass bild)

I'm going crazy



Dagarna bara flyger förbi, fast det gör inget för då kommer våren snart. Problemet är att det händer liksom ingenting. Dagarna går och går och det händer ingenting. Fan jag blir stressad, måste ta tag i mig själv och få saker att hända. Men jag vet inte vad jag vill.. Gaaah blir galen alltså! Det bara snurrar i skallen.


Elias somnade precis efter att ha vart ledsen och grinig sen jag hämtade honom på dagis. Så det var väldigt skönt när han väl kom till ro och somnade.
Nu sitter jag här i min ensamhet som vanligt. Remi slutar kl 22. Jag vill äta hela tiden, är suger på allt. Jävla mens gör ju en tjock!


Nom nom!



Sleep tight


Nu har tjejerna åkt hem efter massa tacos och prat. Remi är ute och äter med sina kompisar. De åkte runt elva så han kommer nog hem rätt sent. Själv ska jag hoppa i säng och hoppas på att Elias får sova utan att hans feber eller hosta ska väcka honom. Han har gnällt till några gånger medans tjejerna varit här men inte så att jag behövde gå in till honom, han har somnat om på en gång igen. Låt det bli så inatt också. Stackars lilla <3

Godnatt!




Märkt för livet


Det jag tatuerade idag var Family på högra långfingret och Love på det vänstra långfingret. Jag skrev det inte bara för att skriva. Båda orden är två av de finste ord som finns enligt mig och de hör ju liksom ihop med varandra.
Starka ord som betyder mycket för mig helt enkelt. Sen att det är sjukt snyggt är ju ett plus i kanten ;)
Nästa tatuering blir Elias namn och födelsedatum :)

Som ni ser så är det fortfarande lite utsmetad färg runt om, men jag hoppas det går bort snart :P


Nu ska jag bära med mig de här fina orden i resten av mitt liv.
Nöjd tjej!

Sjuk son


Ååh lilleman är sjuk :( Han har fått lite feber och är fortfarande hostig. Han fick vara hemma fån dagis idag, men fick vara hos min mamma så länge vi taturerade oss. Vi hade tid på hälsocentralen och där fick vi recept på en hostmedicin som dämpar hostan och även öppnar upp luftvägarna. Han har fått en gång nu på kvällen och det har hjälpt :) Han har legat med sin kudde i soffan och tittat på tv sen vi kom hem tills nu <3
Nu sover han och hoppas på att han får sova mer nu inatt än vad han gjorde natten som var då han hostade hela tiden. Medicinen verkar super så det kan ju bara bli bättre.

Om ett tag kommer Ida och Line hit. Då blir det tacomys! :) Fan vad gott det ska bli.

Efter att ha fått lite ostkrokar orkade han förflyttade sig till golvet.
Men sen var det läggdags.

Torsdag

Idag har jag jobbat 12-19, tagit en skön dusch och nu sitter jag och äter.
Käkar bacon, äggröra och boldpuddning och hoppas på att blodpuddningen gör mig till en piggare människa. Järn är det jag behöver tror ja. Eftersom jag kan somna när, var och hur som helst har jag nu bestämt mig för att äta sånt här med mycket järn i lite då och då. Köpte blutsaft ska jag också göra. Mamma säger att det ska bara bra :)

Imorgon blir det en spännande dag, då ska jag göra min första tatuering. Är så jäkla nervös. Blir en på fingret. Kanske kan hända att det blir på två fingrar om jag kan stå ut med smärtan. Remi ska också tatuera sig, fast på underarmarna.

Mitt lill hjärta har fått hosta :( Hör hur han ligger och hostar till inne i sitt rum då och då. Stackars älskis <3 Måste ringa hälsocentralen imorgon så vi kan få något som dämpar hostan. Fick recept sist han hade hosta men den flaskan gick sönder i skötväskan någon dag efter bara :/ Typiskt. Annars hade vi ju haft den nu.

Lille bebis <3

Makrigialos



Just ja, jag har inte skrivit att vi bokade resa igår :) Det blir Kreta i augusti... fem månader kvar. Tur att den svenska sommaren är här om typ bara två och en halv så man inte behöver vänta sååå jäkla länge på värmen.


Från hotellet :)


Den där Urban


Jag är nu stolt ägare av en Urban Jungle. Efter min desperata facebookstatus erbjöd sig min chef att sälja iväg deras :D Dom har inte använt den sen i sommras, men hon har inte velat sålt den ändå för hon gillar den så mycket. Nu hade hennes sambo lyckats övertalat henne att dom faktiskit inte behövde den då den ändå bara står i trapphuset och då fick lilla jag köpa den! :D Happy face!

Jag har inte tagit mig ut med den än och imorgon jobbar jag så då kanske jag inte heller hinner. Men jag kanske kan klämma in en lite promenix före jobbet ;P




Rita är kul


Om man vill sysselsätta Elias ska man ta fram papper och kritor. Det kan han underhålla sig med i 7 minuter i alla fall ;) Vi har några teckningar som pryder kylskåper nu :) Skit gulligt <3

Ser ni koncentrationen?

Arg.nu



FAN! Hittade en perfekt Urban Jungle på Blocket för bara 3500, hur fin som helst. Jag ringde på den och jag var den andra som hade hört av sig. Så tjejen skulle höra av sig och säga om den blev såld eller inte. Och man fatta ju på en gång att dom skulle köpa den eftersom den var så fin... Och det gjorde dom såklart :(
Ååh vad jag är ledsen nu, och ARG! Annars hade jag fått min vagn IMORGON! Gaaaaah! Jag är desperat.
Vi har ju sålt våran vagn så jag måste ha en NU. Man blir så fast inomhus utan :(

Om jag bara hade sett annonsen lite tidigare, då hade det vart MIN.

Nu ska jag deppa ihjäl mig!!!! Och göra situps, för nu börjar jag bli tjock också! Kul, fet morsa utan barnvagn. SKITKUL!!!!!!
Om det inte kommer ut någon bra imorgon på blocket ska jag beställa en helt ny för jag orkar inte vänta längre!!!!!!


Dampargtjej_89

HEJDÅ


RSS 2.0