Första advent


Sitter här och äter frukost. Jag är jätte hungrig men blir bara äcklad av att äta macka. Men ska ändå äta lunch snart, klockan är ju så pass mycket. 
Hade tänk att gå ner på stan idag och kolla igen om någon överdel till att ha på personalfesten. Den som jag köpte sist var inte så bra som jag trodde. Ska lämna tillbaka den. Skorna som jag köpte vet jag inte heller om jag ska ha kvar för jag har precis ett par sånna bara det att dom är mer utsliten. Men det kanske bara är att lämna in dom på omklackning. Det är också det att det är inte så hög klack på dom och det är mycket snyggare med hög klack till kjolen jag ska ha. Men jag blir ganska mycket längre än Remi, och det ser väl konstigt ut? :S 
Jag ska nog ta en tidigare buss ut till Valbo så jag kan gå in på Ikea en snabbis och kolla på gardiner till sovrummet. Sen ska jag också ljusstakar till fönstret i köket. Det är ju första advent idag! Börjar jobba kl 17 till stängning. Imorgon är jag ledig men måste ändå upp tidigt för att gå upp till tandläkaren. 

39 kr på Clas Ohlson, den duger ju.






Tack Sverige


Johan åkte ut ur Idol igår kväll! Yes, då kan man alltså fortsätta kolla. Såg hon i publiken som typ dog när han böjde sig ner mot henne när han sjöng? Jag hoppas det var uppgjort annars har hon skämt ut sig för livet :/ Stackars flicka!
Hon älskade visst han mer än sin egen familj sa hon. Har man en familj om man kan säga så?



Ingen soya

F*n. Dom hade inte soya i den butiken som jag var i, så nu blir det inte min sås :( Skulle vara om Remi hinner springa in på Coop efter han slutat. Hoppas han hinner för jag är jätte sugen på just den såsen till fläskfilén. Ja, det gör han nog :) (Måste tänka lite positiv) Det blev en japansk godis mix istället. Skit gott! 

Idag ska Johan bort bort bort!



Blev nyss klar i tvättstugan. Har tvättat handdukar, sängkläder och arbetskläder idag. Jag är så duktig så! Fast jag glömde nästan att jag skulle tvätta idag. Kom på det på bussen på väg hem från jobbet och då hade det redan gått 45 minuter på min tid. Men jag hann ändå :) Nästa besök i tvättstugan blir nästa fredag, fast då får Remi fixa det för jag jobbar. 

Om en halv timme börjar Idol. Spännande! Idag måste måste MÅSTE Johan åka ut! Annars kommer Idol bli ett skandal program som Big brother typ. Så alla små-fjortis-johan-fans, rösta inte idag!  Hoppas era kontant kort är slut, för ringa och rösta hemifrån får ni väl inte för mamma?! Nej, han måste bort den lilla kråkungen annars kan jag inte fortsätta kolla.. Det blir liksom pinsamt då.

Remi slutar kl 21, ska göra mat till han kommer hem. Fläskfilé och potatisklyftor. Oh, shit! Jag måste springa och köpa soya till min sås jag tänkte göra innan Idol börjar. Hejdå!


/ Viktoria ♥



Viktoria mår inge bra




Blä blä. Jag är fortfarande förkyld. Det har väl gått över lite men nu börjar jag må illa och få ont i magen istället. Har inte kunnat gjort ett dugg idag för jag har inte haft någon ork. Gick upp kl 13, tog ett bad, åt lite mat, sen la jag mig på soffan och somnade till i typ 2 timmar.
Jag har drickit lite Proviva, det ska ju vara magens bästa vän så jag hoppas det hjäpler.


Nu ska jag tvinga mig själv ner på stan bara för att göra någonting. Det blir skönt med lite frisk luft också. Jag ska leta efter en överdel att ha till personalfesten som äger rum den 6:e december. Så får se om jag hittar något som passar. Är ute efter en halv vanlig svart tubtopp men vette tusan om dom har kvar några sånna nu i vinter. Men det är en sån som skulle passa bäst ju. Hoppas jag hittar någonting iallafall.


/ Viktoria ♥



Jag ser det snöar



Det är nu en månad kvar till julafton :) Snön bara yr utanför fönstret. Hoppas det är så på självaste julafton också, det blir så mycket mysigare då ju.

Imorgon är det lön. Jag får faktiskt mer än vad jag trodde jag skulle få så det var skönt :) Inte så mycket mer men nån tusen lapp iallafall och det gör ju skillnad! 
Idag ska jag jobba (nu kom posten :P) 16.45-19.45 bara. Förresten så är jag fortfarande sjuk. Förkyld som bara den. Många på jobbet tycker jag låter konstig, som en man när jag pratar. Men det blir så när man är täppt i näsan och halsen krånglar. Och illa mår jag nu också :S Usch usch, hoppas detta går över snart!
Nej nu ska jag poppa musik och göra lite mat till Remi kommer hem från jobbet tror ja :D





/ Viktoria ♥

Blogg


Min brors blogg ligger på första sidan på blogg.se. Orättvist. Han har några hundra fler läsare mig.. Men kanske för att han har blivit beroende av sin blogg och svarar på alla kommentarer han får och allt bla bla bla vilket leder till fler läsare. Själv anstränger jag mig inte ett dugg för att folk ska läsa min blogg. Jag skriver för att det är kul och få ur sig något ibland. Sen är det ju roligare ju fler som läser så klart, men jag anstränger mig inte som vissa andra som sagt :P Har inte tid med det känner jag. 
Det finns redan dom som blivit stor genom sin blogg och jag tror det bara skulle bli jobbit om alla försöker bli den "nya blondinbella". Äh, nu måste det hittas på något nytt att bli stor igenom, alla försöker med blogg nu känns det som :P 
Jag skriver som sagt när jag känner för det, det är ju alltid roligt att roa nån där ute.

Eyecandy



Måste bara inlägga att han är snygg han! 


Mattias från Idol förra året, vet ni?

Det sätter sig liksom i huvudet


Imorse när jag vaknade var jag helt tjock i näsan. Är alltså väldigt förkyld nu. Förkylningen sätter sig som ett blyblock i huvudet och det känns som det väger några kilo mer än vanligt. Min reaktionsförmåga är inte heller lika snabb så vi får väl se hur det går på jobbet idag. Man måste ju vara väldigt alärt, pigg och trevlig. Men gästerna får stå ut med mig som sjuk just idag. Sorry. Det är brynäs match idag också, vilket innebär mer folk. Typsikt.
Jag ska gå till bussen om några minuter bara. Jobbar 17-22 idag. Det betyder ingen rast på 5 timmar. Det är jobbit när man är frisk.. Hur blir det nu dårå? 

Fast jag mår som jag mår har jag tvättat idag, Jag är såå duktig!


/ Viktoria ♥

Jätte trötta jag


Idag har jag arbetat 12-20.30. Dagen gick ganska fort ändå. Men alltid i början av ett sånt där långt arbetspass känns det som det aldrig ska ta slut. Men till slut gör det ju det, som tur är. Jag är bara ledig två dagar till denna månad. Att tänka på det tär ju på krafterna. 
När jag kom hem duschade, lagade mat och åt. Nu ligger jag i soffan med datorn i knät. Ska borsta tänderna nu och sen ska jag lägga mig här i soffan och sova en blund tills Remi kommer hem. Han kommer väl om en timme eller så. 

Om en typ timme är det en vecka kvar till lön. Hurra! 

När är Victoria's Seacret show?

/ Viktoria ♥

Nice life


Jag vill tacka Emelie för det fina och lååånga inlägget ;)


Tänkte bara säga hur mitt liv ser ut just nu:
Äta, sova jobba, sova, jobba, äta, jobba, äta soooova. KUL VA?

Emelie Skriver:

Hej allihopa! Emelie här på tangenterna.
 Tänkte att jag skulle göra mitt första blogginlägg i någon viktig persons blogg när jag väl skulle orka engagera mig och göra det, men dom planerna sprack ju ganska rejält,  Haha!

Just nu så ligger jag i Viktoria och Remis soffa, jag trodde att det här med macbook skulle vara lite utöver det vanliga, alltså vanliga datorer, men det är lite jobbigt! Vissa ord blir understrykna med röda prickar, precis som när man skriver någonting i word som är felstavat. Emelie tillexempel blir understryket? varför? förstår ingenting just nu!
(Viktoria har precis ätit en burk majs och Denise har tryckt en pizza, varför äter man en burk majs för?)

Iallafall, jag kom nyss hit typ, vi ska inte göra något speciellt, jag har bara legat hemma i sängen med datorn i knät från att jag vaknade tills jag åkte hit, det är min andra helg i rad som jag inte dricker alkohol, och det är mycket bra gjort utav mig måste jag säga, jag tror att det var förra året, så räknade mina vänner ut hur mycket pengar vi hade hällt i oss, och hur många helger det var i rad, och det var ganska skrämmande om jag inte minns det fel! Då kunde vi utan några problem festa fredag och sen vara på topp och festa på lördagen också, mycket roliga tider måste jag säga. 

Aja, inatt så ska jag sova hemma hos min mormor, det blir mysigt! Jag och Viktoria har bytt pass imorgon så jag ska jobba 11-18, jobbigt men endå bra, bättre det än att jobba kvällen som jag egentligen skulle ha gjort. 

Det är så svårt sånt här, jag vet inte riktigt vad jag ska prata om, om hur otroligt fint Viki och Remi har det hemma? 
(( REMI BLIR INTE UNDERSTRYKET?!? )) 
Eller om mitt liv, mitt lite halvt sådär kriminella liv, haha! Nu vill ni allt bra gärna vilja veta va? Jag vet inte hur många det är som läser viktorias blogg,  fyra stycken? kanske fem? Nej nu var jag elak! 
Men min kriminella historia kan vi kanske ta en annan gång. 

Kanske vad man ska göra i livet? Jag vet inte, som det ser ut nu så vill jag nog föralltid vara kvar på Mc'donalds, men man kan ju inte stå och stampa där livet ut, men det känns lite som att om jag ska byta jobb, då ska mina arbetskamrater också byta jobb? och det kommer ju inte att gå? vissa är ju lite mer intelektuella än andra så vi kommer ju hur som helst att gå åt skilda håll, Christer kommer väl säkert att bli något högt uppsatt inom donken yrket, det tvivlar jag inte på, han är så inne i det där och alla saker som går att avancera till, men Denise då? tex. hon kommer väl att åka till Kina och bli kinesisk hemmafru, haha, och jag och Viktoria kommer väl sitta kvar här, tillsammans med Remi, Byman, Fredrika, Edvinsson kanske? Haha det ska bli roligt och se om kanske tio femton år, vad alla har gjort med livet osv. 
Tänk att besöka vår restaurang långt fram i tiden, å se alla som arbetar där då? Och kunna se tillbaka och veta att där har man gjort det förmodligen roligaste och bästa man har gjort i hela sitt liv! 

Nu så försvann jag från banan igen och började prata om annat! 
Jag vet inte,
vad har ni alla gjort idag då? 
- Ja tack själv har jag ju redan berättat om min dag somsagt, kom jag på nu! 

Jag vill åka på en medelhavskryssning! Det ska Viktorias fader göra, men hon får inte följa med! Hehe! 
Det ska bli min nästa grej i livet, kryssning med en butler! woho! 

Nu ska jag och Denise gå ut och röka! Men på återseënde mina vänner, hittade inte knappen som man använder för att få den där flingen över E:t. 
Denise blir också understryket, så det känns betryggande! :) 
Men vi kommer nog att höras igen. 
Ha det så bra, 
:) 

Fru: Marie Emelie Af Liljedahl.


En fredag


Idag var jag ledig igen. Jag och Remi sov ändå till 12.50 idag. När jag vakna var jag fortfarande trött men var ju tvungen att gå upp eftersom klockan var så pass mycket. Åkte till jobbet samtidigt som Remi. Han skulle jobba och jag skulle bara hämta några papper som jag ska skicka till A-kassan för att bli medlem där. Vore ju synd att bli utan jobb någon dag och gå helt utan pengar. Egentligen skulle jag ha gjort det här för längesen men det har inte blivit av förrän nu. Så kan det vara.
Kollade även december schemat som chefen la ut idag. Vill ni veta en roligt sak? Jag och Remi jobbar julafton :P Fast vi jobbar inte så länge så vi kommer gott och väl hinna fira jul vi också :) Mer betalt på julafton ju ;) Vi har bestämt att vi ska vara hemma hos mamma på jul så det ska bli mys :) Nyår och nyårsdagen är vi iallafall lediga. Det var ju ännu bättre att vara ledig då än på jul. Nyåret måste man ju fira in med sin kära.
Förresten jobbar jag i morgon. Jag som trodde jag var ledig. Tur att jag var där idag och råkade fråga. Men det är bra, jag behöver inte vara ledig jag behöver jobba :)

Efter svängen till jobbet åkte jag hem till mamma. Jag och Erik spelade Gitarr Hero (Stavas det så?) som Jonas hade lånat av någon kompis. Jag har blivit så avancerad så jag kan spela på Medium nu. Men det är sjuk svårt att gå från bli till röd. Haha, jag fick damp på just det.


Det är lite krångligt det där med att hitta tekniken.


Man blev på hugget när man spelade gitarr. Kände mig som en riktigt Rock star!


Efter vi hade spelat kollade vi på Idol. Fel person åkte ut. Johan skulle ju åka! Vad är han med i Idol överhuvud taget för? :/ Han låter som en kråka när han försöker sjunga. Robin E som hade blivit bra i mina öron nu. Han blev ju bara bättre och bättre medans Johan bara blir sämre och sämre. 

Tack för mig.

/ Viktoria ♥


En vanlig onsdag



Idag har jag jobbat efter två dagars ledighet. Tiden gick väldigt fort idag vilket är jätte skönt. Direkt efter jobbet åkte jag till mamma och hämtade bilen. Jag måste hämta Remi i natt när han slutar för det går ju inga bussar och det finns ingen med körkort som jobbar. Så det är alltså jag som få ställa upp som chaufför. Jätte bra att jag har bilen nu. Då kan jag ta den till jobbet i morgon, så ska vi hämta vårt soffbord som har kommit också :)
Det första jag gjorde när jag kom hem var att åka ner i tvättstugan och boka tid. Jag kom på att vi har ju ingen tid inbokad och det är svårt att få tider när det passar en själv. Så nästa torsdags ska det tvättas. Och då kommer vi säkert ha hunnit samla på oss massa smutskläder så det kommer bli mycket att tvätta. 
Här även hunnit diska undan all disk. Nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräsch. 

Så här ser bordet ut som vi ska hämta i morgon. 


999 kr på Ellos



/ Viktoria ♥





Priset gör inte plagget


Den var någon tjej som hade skrivit detta på min brors blogg.



Kläder från H&M, är inte det stil? H&M blir ju bara mer och mer populärt. Alla jag känner tycker H&M är super. Och det är dom ju! Man köper ju typ bara kläder därifrån. Kläder med stil för bra priser. Det är väl inte priset på ett plagg som gör så att de får stil eller inte?! Sen beror det ju på hur du bär upp plagget också.. Med stil eller ej. Det är just det du kanske inte kan lille tjej ;)



Tisdags träning


Pappa, Hannah och lillasyster åkte nyss. Vi fick jätte fina blommor som passar jätte bra i sovrummet. Det är perfekt att få blommor. Det är inte sånt som man tänker på att köpa när man går och handlar liksom. Inte jag iallafall. Men när jag väl tänkte på det en gång så tyckte Remi att det vara var onödigt :P

Nu ligger jag i soffan och laddar inför träning. Jag är trött så vi får väl se hur den kommer gå. Var inte med förra veckan eftersom jag jobbade. Kommer inte kunna vara med dom närmaste två veckorna heller. Jag har inte råd att byta bort tiderna. Plus att det är svårt att få bort kvällstider. Det är ingen som vill jobba då.


Blommorna



Sarah gillade vår stora soffa. Även vår mjuka matta :)


Nu är det två veckor kvar till lön. Tyvärr får jag inge mycket alls denna månad. Men det är mer än vad jag har nu. Haha. Jag älskar löning!

/ Viktoria ♥




Vart går resan?


Även denna kväll (som i fredags) har jag ätit en skål med chilinötter i väntan på att Remi ska komma hem från jobbet. Men han kommer nog snart skulle jag tro. Om en halv timme eller så. 

Nu längtar jag bara tills vi är helt klar med våra viktigaste inköp till lägenheten så man kan börja spara till en resa. Bara komma bort och göra roliga saker, shoppa, äta god mat. Uppleva lite andra saker än man gör här hemma. Åka iväg med min älskling och ha det superduper bra!


Ska man åka till Paris igen.. (Love it!)


eller satsa på Thailand december 2009? 

Eller så tar man en sista minuten i sommar bara och faktiskt sparar till Thailand till december 2009. Ja, det var smart av mig! Det förslaget ska jag ge Remi när han kommer hem :)






Den lilla lila



Idag är det en ledig dag för mig. Är hemma hos mamma nu och hälsar på the family. Ska äta middag här och så. Så jag blir nog här ett tag. Det finns inte så mycket att göra hemma ändå för Remi jobbar. Det blir bara väldigt ensamt coh det gillar jag inte. Visst ibalnd kan det var skönt, men just idag känner jag inte för det.
I helgen har det bara vart jobb, jobb och jobb. Jag som knappt hade några timmar nu i november och helt plötsligt är jag bara ledig sju dagar denna månad. Man kan fixa tider om man vill.. Och jag vill.

Imorgon eftermiddag kommer pappa och hälsar på hemma hos oss. Senare är det träning som gäller. På dagen är det ännu inte något planerat så vi får se vad som händer.

Den här fina kjolen kom hem i postlådan idag :)


Ur snygg



/ Viktoria

Fredag kväll hemma i soffan


Kom hem från jobbet för ett tag sen. Nu sitter jag i soffan och har kollat på Idol. Har även proppat i mig chilinötter, och nu en banan. Vi har ju inte haft någon tv på hur länge som helst så jag har inte sett Idol riktigt. Alla verkar ju jätte duktiga.. Iallafall i rock temat som är ikväll. Min favorit är Alice! Hon är jätte bra, jätte fin och hon kommer ju här ifrån också ;P Go Gävle! Men Kevin är inte så dålig han heller.
Ja, så jag sitter här i min ensamhet i soffan som vi fick hem igår. Remi jobbar stängning så jag har nog hunnit somna innan han kommer hem. 


Vi köpte en jätte fin matta idag på Ikea. Den ska vi ha i vardagsrummet. Det blir nog super.




Det var galet


Hur vi höll på igår mitt i natt med att flytta vår soffa alltså. Haha! Helt sjukt. Berättar mer sen om just det. 

Idag skulle ju jag vart ledig. Men nej. Jag tog Dianas pass eftersom hon inte var så pigg idag. Men det är bara 17-20.30 så det är lugnt :) Jag behöver pengarna ju. Det är bra att jag jobbar mycket denna månad för då får jag ut lönen i december som innebär jul och julklappar. Gud vad mysigt med jul! Det är mindre än två månader dit. Tiden går fort. Nästa för fort.


Precis vad jag behöver!


Nu ska jag göra mig klar för att sedan gå ner på stan med Remi och kolla lite :)


/ Viktoria ♥

Typiskt


När jag kom ner till tvättstugan och skulle gå in står det "Passet ej bokat". Och där står jag som ett frågetecken. Jag är 100 på att jag bokade det passet. Remi var ju också med när jag bokade så han trodde ju också att jag skulle tvätta. Men nej då, det måste blivit en lite miss där någonstanns. Och inte fanns det något ledigt tills typ nästa fredag. Eller det fanns väl men inte när jag var ledig. Jag blev skit arg och irriterad så jag ringde till mamma och frågade om hon kunde kolla hemma hos henne om det fanns något ledigt där i tvättsugan. Och det fanns det som hur var! Kl 17.30 ska jag tvätta där. Det är typ 5 maskiner som ska tvättas så vi skulle aldrig ha kunnat vänta i över en vecka :O 
Jag har nu stor städat hela lägenheten. Oj vad fint det är nu. Framförallt rent. Jag älskar känslan av nystädat. Man kan gå barfota på golvet utan att det fastnar massa äckel smulor under fötterna.

Nu väntar jag på att Remi ska komma hem. Han borde komma när som helst. Vi ska laga mat. Jag är så jäkla hungrig så jag sitter här och äter upp hans chips. Men säg inget.

Ska tända lite ljus i denna höst dimma. 

Det är mysigt!





Min lediga helg blir en torsdag och en fredag.


Idag är jag ledig, och imorgon också! Känns hur underbart som helst när jag jobbat nio dagar i streck. Men när man är så van att jobba varje dag typ så känner jag "jaha, vad ska ja göra idag då?" när man väl är ledig. Så vill man nästan jobba ändå :P Men jag ska inte göra det för idag ska jag tvätta, städa hela lägenheten, laga mat och förmodligen få soffan. Nej, vi har inte fått den ÄN :/ 
Tyvärr har jag inga pengar kvar till nå shopping, så något sånt roligt får jag inte göra idag eller imorgon. Pengar bara rullar ut, inte in som jag helst vill att det ska göra. Nu är jag sådär fattig igen så man får lite panik. 

Jag vill hylla ett program som heter Spotify. Det musik program som kanske är hur bra som helst. Du kan söka på vilken låt som helst och den finns. Man gör egna spel listor och sparar den musik man vill ha där. Hur bra som helst! Det kostar dock 99 kr i månaden men det kanske det är värt. Dom/den som gjorde detta program kommer säkert kunna bli rikare än dom/den som gjorde youtube. Youtube är ingenting jämfört med det här. Fast om man är ute efter musik videor så får man hålla sig till youtube, men annars är det Spotify som gäller ;)



Han är inte trött, han ville bara inte vara med på kort <3


/ Viktoria ♥

Det var ett tag sen


Ja, det var ju ett tag sen jag skrev nu. Jag som lovade mig själv att skriva varje dag men äh.
Idag vaknade jag några minuter efter ett :O Typ en timme sedan. Jag märkte inte ens när Remi gick till jobbet. Jag måste ha vart väldigt trött! Men det är väl så efter sju dagar arbete, har bara två dagar till nu sen är jag ledig tre dagar i rad, torsdag, fredag och lördag :) 
Just nu håller på lagar mat. Matlåda till jobbet. Det bli wok och ris :) Har blivit jäte duktig att ta med matlåda nu ja. Man sparar ju pengar. På senaste lönebeskedet stog det att jag hade ätit för ca 600. Då bestämde jag mig för att skärpa till mig lite och börja ta med mig egen mat. 

Och gissa vad.. Vi har inte gått vår soffa än :/ Killen som ska hjälpa oss verkar hur upptagen som helst. Vi får väl se när vi får hem den. 
I överigt har väl allt vart som vanligt. Jobbat, vart hemma, sovit. Fast igår natt sov jag och Remi hemma hos mamma. Det är väl det ovanliga som hänt. Kan inte minnas sist jag sov där. Det var lite mysigt. Det tyckte även Remi :P Jag har redan bivit så van att vi har flyttat och så, så när jag sover hemma hos mamma känner jag ändå inte riktigt att jag är hemma fast jag bott i just det huset i 12-13 år. Jag anpassar mig fort till andra miljöer. 

MIn nya klänning som jag la upp en blid på här på bloggen var jag tvungen att byta. Jag såg att det var en Medium. Jag tyckte väl att den var lite stor på vissa ställen. Jag gick tillbaka till B.young  där jag köpte den och tyvärr hade dom inte svart vita kvar. Det fick bli en lila istället men den var också lika fin :) Kanske lite mer roligare färg också eftersom man har ju så mycket svart vitt redan.

Nu ska jag försöka göra något vettigt.

/ Viktoria ♥



RSS 2.0