Sthlm imorgon



Imorse fick jag sova lite längre än vad jag brukar göra nu för tiden. Sov ända till kvart i 11 :) Sen var det jobba 12-19. Efter jobbet skyndade jag mig hem och åt lite, sen dirket till bussen för att åka in till stan och träna. Och nu är jag hemma. Åt yttligare lite när jag kom hem fast jag inte ens var hungrig, men det var så god mat. (Känner mig tjock nu!)
Nu sitter jag här nyduschad och fräsch. Ska gå och sova strax för imorgon ska jag upp vid 7. Drar till huvudstaden med Isabell och hennes kompisar Johanna och Fredrik. Skönt att vi ska åka bil för då åker vi hem imorgon också, annars skulle ju vi ha sovit kvar och då skulle jag behövt sjukanmält mig från jobbet på tisdag. Men nu behöver jag inte det så det är skit bra.. Förlorar inga pengar då vilket är super. Jag menar, vem vill förlora pengar? Det går liksom inte att få för mycket av.


Fick denna bild nyss av Angi. Det är från när vi var hos Mimi innan efterfesten för vattenkriget. Då vi fortfarade var Hp3a :')




/ Viktoria

Stannar hemma


Äh, det blev inge umgås med Emma. Jag är så sjukt trött så jag ska bara vara hemma med family och kolla på tv. Jag behöver vila! Emmas vänner skulle ändå inte komma och hon skulle ut på krogen. Jag vill inte till det ställe hon/dom ska på :P Om det var på SunCity dom skulle till skulle jag lätt vart på, haha. Men nä, just nu känns det som det bästa bestlutet ever att stanna hemma. Ska nog kolla på filmen Jakten på lycka :) Fast för är det ju Sommarkrysset.


Alla åker utomlands utom jag! :( FUSKIT!


Bye

Jobbtrött!


Det känns som det ända jag gör nu är att jobba, men så är det absolut inte, tror faktiskt de flesta som har jobb jobbar mer än mig så jag ska inte klaga. Men jag tycker det ändå är skit jobbit :P Men man måste ju vänja sig. Det är ju så här det kommer fortsätta tills man är 65 :/ Nä usch! Jag är inte en jobb-människa, det är nog meningen att jag ska gifta mig rik. Hoppas Gud har bestämt det iallafall! Haha

Vad ska jag göra ikväll då? Emma ville att jag skulle träffa henne och någon kompis till henne från Enköpng(?) Men jag vette tusan alltså. Är inte alls på det där humöret att vara med folk jag inte känner. Då kommer de bara tycka jag är tråkig och sur för jag är så himla trött nu. Men jag orkar ändå inte sitta hemma, hur kul är det en lördag kväll liksom? Inte alls! Men ändå blir jag inte alls på humör att göra nåt när jag har jobbat.
Imorgon jobbar jag 12-19, så det blir inge sova ut här inte. Och på kvällen har jag träning i typ 3-4 timmar vilket också tär på kroppen :P
På måndag när jag är ledig ska jag till Stockholm med Isabell vilket betyder att man inte heller då får vila. Man blir ju grymt slut av att åka dit en dag. Vi ska gå på stan lite först, sen ska vi på Grönan mot kvällen och efter det kanske det blir utgång, så sover vi över i Isabells pojkväns lägenhet han har där :) Det ska bli roligt, så det är inte så att jag klagar på min lediga dag. Inte alls! För jag ser fram emot det jätte mycket! :D




/ Viktoria ♥




Dagen efter



Utgången igår var rolig. Tiden gick dock hur fort som helst väl inne på SunCity, kändes som vi bara hann dansa i typ 20 minuter. Men men, tiden går ju fort när man har kul (och kanske inte så nykter)
När det stängde vifta vi runt på stan lite bland allt folk, sen fick jag följa med Elina hem och sova där :)
När jag vaknade upp på hennes soffa imorse mådde jag inte bra. Jag som inte har blivit bakis på jätte länge, men idag slog det visst till. Elina var inte heller så pigg och hon skulle på fest idag igen. Hon skulle ta det lugnt men vad drygt att leka så pigg och fräsch när man egentligen bara vill ligga hemma framför tvn eller bara sova.
Själv måste jag ta en uppfriskande dusch nu. Känner mig skit äcklig. Jag har fortfarande gårdagens smink och underkläder. BLÄ!
Idag ska jag träffa Emma. Ska fråga om hon vill komma hit och kika på film. Har hyrt från Lovefilm.com Vi hyrde 4 st filmer och har fått hem två av dom nu. Jakten på lycka, som är verklighetsbaserad vilket jag älskar när filmer är för då blir det så mycket intressantare att kolla, och Unrest, någon slags skräckfilm som verkar vara en sådan som får mig att bli så rädd så jag tänker och inbillar mig saker i flera dagar.

Nu börjar det regna, vilket är perfekt när man kollar på film.


/ Viktoria


Fixning


Sitter hemma hos Isbell i duschkön nu, (Jag kallar henne Isbell istället för att säga Isabell) haha. Jag ska duscha efter henne. Så ska vi göra oss klaroch dra vidare till Elina :) Ska försöka hinna få i oss nåt glas vin här hemma så man inte kommer ligga så långt efter när vi kommer dit.


Nu är det min tur :D


Jobb & UTGÅNG



Kom nyligen hem från jobbet. Jobbade 11.45-16, det gick bra men det var väldigt varmt.
Ikväll blir det utgång med danstjejerna :) Fast först har vi alla träning, lite uppvärming inför utgången ;P Sen ska vi alla förfesta hemma hos Elina. Det ska bli skit kul!
Direkt efter träningen ska jag få följa med Isabell hem till henne och duscha och så där, eftersom jag bor lite utanför stan så sparar jag mycket tid på det :) Tjatar på mamma att vi ska flytta till stan men hon är inte på min sida.

Igår var jag på shopping runda med Isabell ju, och hennes kompis Fredrik. Detta blev mina köp. Vilka tre av dom var rea grejer. Bra gjort av mig! :)



Äntligen hittade jag min lilla svarta
299 kr, Gina


En till liten svart, men inte lika festlig
(Rea 74,50 kr, Gina)


Örhängen och armband till den lilla svarta
(Rea 69 kr för båda, Glitter)



Nu ska jag börja packa lite grejer. Tagga kvällen! :D



/ Viktoria


Inget svar




Emma svara inte, hon dissar mig idag. haha! Så nu ska jag träffa Isabell på stan istället, går lika bra det ;) Jag ska springa in på Gina och kika på rean där. Man kan ju göra en bra affär, hehe. Fast jag är hemskt dålig på rea-shopping, hittar aldrig något. Men nu ska jag kolla igenom allt väldigt noga så jag hoppas på något bra fynd!

Måste springa till bussen nu.

Bye

Sarah



Onsdag idag, gud vad veckorna går fort :/ Och nu när man inte går i skolan håller man knappt reda på vilken dag det är heller. Man bara är, gör ingenting känns det som. Har försökt sola lite men alla moln är ju i vägen! Så typiskt. På morgonen är det skit fint väder, sen över dagen blir det molningt, sen på kvällen igen blir det klar blått. Men bättre det än att det ska regna.

Sist jag skrev inlägg så glömde jag säga att i lördags var vi hemma hos farmor och grillade. Lillasyster var också med, och gud vad stor hon har blivit :) Hon såg ut som en helt annan bebis sen sist jag såg henne och det var på min student, 1 ½ vecka sen. Tänk vad bebisar förändras snabbt. Hon har blivit så söt. Nu ser hon mer ut som en människa liksom :P Förr såg hon mer ut som en foster.
Idag ska jag vara med Emma, om hon vaknar någongång :P Ska gå på stan och göra lite ärenden som jag MÅSTE få gjort. Ikväll ska jag kolla på mina dans tjejers träning :) Inte samba för det dansar ju jag också, det är en dans som jag inte ska vara med på men det är så roligt att kolla när dom tränar och ser hur duktig dom blir ;) Man kan kalla det Latino-pop typ, lite jazz inspererat är det också.

Min sötunge!

Sarah ca 2 veckor



Sarah 1 månad och ca 3 veckor



/ Viktoria




 


Liten uppdatering


Nu har jag inte skrivit på ett tag. Jag har liksom glömt bort det :/ :P


Kan börja berätta om midsommar, inte för att det finns så mycket att säga men äh. Jag och Emma var iallafall hemma hos henne en liten stund och bara var. Sen åkte vi till någon fest där hennes låssas brorsa var, och där sög det så vi åkte hem. Jag åkte iallafall hem men Emma träffade några kompisar på stan och följde med dom någonstanns. Jag pallade inte, var så hungrig och trött. Åt med mamma när jag kom hem :) Min midsommar blev ju inte "lyckad", men det gör inget för mig för jag hade ju inget planerat eller nåt så jag hade ju inga förväntningar heller.

I helgen har jag inte gjort nåt speciellt. Jobbade igår och shit vad folk det var! Helt sjukt. Det var väl många som åkte från midsommarfriandet och stannade på vägen och ville ha mat antar jag :P
Idag har jag vart med Adam och vi har inte gjort någonting. Var bara på Ikea en snabbis och åt mat.


Vilket konstigt väder det har vart idag. Kan det inte bara bli SOL&VÄRME någongång!!!?





/ Viktoria

Midsommar?


Det jag ska ägna mig åt denna midsommardag är ännu oklart. Har jobbat 10.30-15.30 iallafall och nu sitter jag här och inte vet vad jag ska göra. Det gör mig inte så mycket eftersom midsommar är bara en av de överskattade helgerna som finns. Men man vill ändå inte bara sitta hemma och inte göra nåt för man vet att alla andra göra nånting och då blir man tokig. Men men, får se om jag bara blir hemma eller om jag hittar på något :)





Ha en trevlig midsommar alla! :)



/ Viktoria






Pinsamt



Usch vad Sverige var dåliga igår! Man skämdes ju nästan att vara svensk. Urdåligt helt enkelt! Jag som till och med hade köpt ett blått linne till mina gula shorts för att kunna vara ett bra Sverigefan. Det hjälpte ju inte precis, det var bara onödigt :P

Det skulle ha blivit utgång igår med så blev det inte. Var hemma hos Emma och drack å kika fotboll sen gick vi hem till Max och bara var, prata och så. Sen tappade vi helt enkelt suget att gå ut. Skulle ha vart mer pepp på utgång om vi hade vunnit. För min del var det bra att vi inte gick ut, man sparade ju pengar. Jag är nämligen pank, typ. Vi åkte och åt på Max istället, Max-mat alltså, haha. Sen sov jag och Emma kvar hos Max- människa.
Nu sitter jag här hos mig och väntar på att maten ska bli klar, vilket dröjer ett tag till :S Jag är hungrig!


Adam kommer hit strax och hälsar på :)



/ Viktoria

SVERIGE!


Idag spelar Sverige mot Ryssland. Jag tror Sverige vinner den här gången, jag känner det på mig.
Kanske Zlatan ger oss ett mål, eller två? HEJA HEJA HEJA!


Just nu sitter jag bara hemma. Är så trött så jag tror jag ska lägga mig ett tag och vila ögonen lite. Jag är alltid trött nu förtiden. Vad är det för fel? Jag mena, jag anstränger mig inte skit myckte på dagarna. Haha. Jag bara är. Men på fredag ska jag iallafall jobba och tjärna lite pengar. På tal om pengar så är det lön om en vecka och då blir det utgång på torsdagen :)


 

Zlatan är rolig han




/ Viktoria


Då var det bara att boka resa


Nya resväskan! Fin va? :D




Emma, åka till Barcca och hälsa på Ida? ;)



Arbetsförmedlingen



Jag har vart med Emma på arbetsförmedlingen där vi registrerade oss på en dator. Inom 14 dagar måste vi boka ett personligt möte med någon som jobbar där för att få prata lite om hur det går till och så. Tror inte jag kommer få ett riktigt jobb med hjälp av dom men det är ju ändå alltid bra att vara registrerad där :P Så man har det gjort liksom. Jag har ju mitt extra på McDonald's så länge. Vill helst komma där ifrån nu. Men jag måste ju ha något tills jag hittar nåt annat, annars klara jag mig aldrig. Någon som har ett jobb till mig? Haha
Efter vi var klar på arbetsförmedlingen gick vi och åt lunch på Geroge. Kilda in på H&M en snabbis också. Sen tog jag bussen hem och nu är jag hemma. Jag och mamma ska åka och byta färg på min resväska jag fick av henne i studentpresent och sen måste jag sola solarium, färgen håller ju på att försvinna på mig vilket inte är bra.

Ska väl åka in till Emma igen lite senare :) Ska bara fixa allt först. Får se vad vi hittar på för bus ;)





Sminkväska från H&M
Herbal Essences, Shampoo & Balsam
Brush från H&M


/ Viktoria







Vad håller msn på med?!


Måste msn messenger sluta fungera helt plötsligt? Det jag skriver till folk kommer inte fram och det är sjukt irriterande! Det verkar krångla för andra också för just nu är det en person som är online på min lista, eller så är det bara min dator som fått fnatt. (Nu är det ingen online)


Idag har jag varit på stan och käkat lunch med Angelica. Emma kom lite senare så då åt hon och jag tog en fika till efterrätt :) Ida var också med, men satt bara bredvid och gjorde sällskap. Hon var inte hungrig ;) Angelica åkte hem dirket efter vi ätit och vi andra tre gick på stan och kikade lite. Sen vandrade jag och Emma hem till henne och Ida åkte hem. Vid sju tog jag bussen hem till Adam. Vi kollade på film, The Mist. Den var faktiskit bra, men slutet :O HALLÅ? Säger inget mer än att dom kunde gjort ett bättre eller iallafall ett annat slut. Jag blev galen.

Imorgon är det arbetsförmedliningen som gäller. HAHAHA! Jag, Emma, Ida, Mickis och Angelica ska pallra oss dit vid lunch imorgon. Det är ju nästan ett måste.. Ska bli lite kul faktiskit, eller är det jag som är knäpp? :P




En sådan här lite söt flaska kom jag med ut från gallerian idag.



Glans droppar till håret. Bra för topparna!





/ Viktoria


Första måndagen på "lovet"



Ångesten att aldrig gå i skolan nå mer har lagt sig, lite. Vad ska man göra åt det liksom? Man kan ju inte spola tillbaka tiden. Hur gärna man än skulle vilja så går det inte :/ Det är bara att kämpa vidare och jobba tills man är 65. Blä!
Nu skulle det har vart första dagen på sommarlovet om man inte tog studenten i fredags. Gud va lyxigt! Jag vill också kunna säga att jag har sommarlov. Det är det bästa som finns ju.

Idag ska jag vara med Emmi. Vi ska träffa Angelica på stan och käka nåt gott. Och jag lovar att det blir massa prat om i fredags ;P Det känns som när vår klass festar tillsammans blir det som ett BigBrother hus, alltså det blir kaos! Jag håller mig undan så mycket som det går, haha!



Igår kväll hemma i tv-soffan:

Mamma utbrister (fråga mig inte varför): Pulliruskan.
Erik: Var inte det hon som var med i Pippi Långstrump?
Jag: HAHAHAHA
Mamma: Nej, hon heter ju Prussiluskan!





/ Viktoria



Nu är det över :(


Nu var det slut på det roliga. Jag börjar bara gråta när jag tänker på det :( Tänk liksom, man kommer aldrig gå in i ett klassrum där ens underbara klass sitter, man får aldrig mer en tillsägelse av läraren för att man pratar eller skrattar för högt med någon på en lektion, vi kommer aldrig sitta i matsalen nå mer och äta mat och kolla (och klaga, haha) på allt folk. Det är dom där små sakerna som får mig att och sakna allt! Shit asså, jag kommer inte komma över det här på lääänge! Men måste säga att det var en underbar dag och kväll med HP3A.. Bästa dagen någonsin <3
Vi höll ihop hela dagen och kvällen, så som det ska vara på studenten!


Fan vad jag kommer saknar alla studentfester och allting sånt! Kan man inte bara spola tillbaka tiden?! Åååh jag blir galen! :(


HP3A


Tryck på flaket


Älskade människor, mina stjärnor!


Emma & jag <3


HP3A, kommer er alla sakna som in i helv*te! Vi var och kommer alltid vara världens bästa klass! Looove you all! <3



/ Viktoria

Imorgon



Idag samlades vår klass i skolan kl 12 för att göra våra skyltar till lastbilen imorgon. Vi blev klar vid 15 ungefär, men då hade vi ätit lunch där imellan också. Nån äcklig soppa :/ Så efter skolan gick jag, Emma och Angi när på stan och åt Donken. Vi köpte även visselpipor som det ska blåsas i imorgon ;D Sen var det skynda sig hem, tvätta håret, åka till frissan och sätta i löshåret. Så nu är jag fin i håret :) Men på något sätt tror jag ändå att jag är den tjejen som inte ska ha långt hår egentligen. Varje gång jag tar ur löshåret känner jag mig som den riktiga Viktoria igen. Jag tror faktiskit jag passar bättre i kort :P

Nu är Erica hemma hos mig. Vi har nyss gjort oss fräscha inför morgondagen ;P Och nu käkar vi lite chips och ska väl lägga oss snart så vi kommer upp imorgon. Vi ska samlas kl 07.30 i boulongern, så det blir väldigt tidigt upp!
Imorgon är dagen D. Vad ska man göra sen liksom? På måndag kommer man in i det riktiga vuxenlivet med jobb och allt :( Kommer sakna det här med skola, kompisar och allt det runt omkring! Men det ska bli skit kul imorgon ändå!



/ Viktoria





Vem vill inte vara en Longoria?


Kan man vara snyggare än Eva Longoria? Skulle inte tro det va!



Jag vill inte vara en blondin med blå ögon. Jag vill vara en brunett med mörka ögon och Mexikanskt ursrung precis som Eva. Finns det något snyggare?


Vattenkrig & efterfest


Efterfesten på Goya i måndags var skit kul.. Värsta draget alltså!
Igår efter vattenkriget var det efterfest på Hangloose. Det var också kul men jag tror det nog var lite roligare på Goya. Och själva kriget var också kul :) Bara det att vår klass kom en timme försent. Det var lagomt med folk kvar att kriga mot fast vi kom sent. Om det hade vart mer hade jag inte orkat för jag blev tillräckligt blöt ändå :D

Idag har klassen vart hemma hos vår studiehandledare och käkat hambugare och haft trevligt. Det pratades om film hos nån ikväll, men hos vem då? Vi är verkligen sämst på att planera :P Skulle vara skönt med film eftersom det har blivit att man har druckit i 6 dagar på en vecka och det blir kroppen sliten av ska jag säga. Jag har inte blivit bättre i min förkylning precis av det heller, bara sämre. Jag är hes som en åsna och jag har en blåsa på nederläppens insida som gör sjukt ont eftersom det skaver mot tandställningen hela tiden. Haha aa, så idag och imon blir det lungt sen kööör vi sista gången med klassen på fredag! Usch jag vill inte tänka på det, för det är sjukt sorligt :(
Hela den här veckan har vart sjuk roligt och man kommer aldrig vara med om samma sak igen. Om man tänker så, vilket också är sanningen, så kan jag gråta hur mycket som helst. Det har vart så rooooligt! Sånt jäkla drag överallt har det vart. Aja nu räcker det för annars börjar jag gråta.




Marcus, Angi, Emma och Markus

Pizza & fotbolls EM

Jag & Emma :)

Angelica & Jag

Taggad som man var



Får se vad som händer nu då...



/ Viktoria




Brännboll / Utgång



Brännbollen idag var ju vår inte klass med på vilket man ångrar ganska mycket för det såg jävlit kul ut och alla var sååå på G förutom vår klass typ :P Men man blev grymt taggad av allt folk och all musik som spelades HÖGT i bolungern :D Jag ska iallafall på efterfesten på Goya nu ikväll. Det ska bli kuuul! Jag och Angelica ska gå med nårga andra tjejer vi känner :)
Man kommer väl hem kanske tre - halv fyra inatt. Så ska man upp vid sju igen för det är förfest hos en kille i min klass innan vattenkriget imon :D Vi ska vara hos han kl 9, ska man krångla med buss och grejer så då lär man upp tidigt och TAGGA! Kanske kommer bli hur kul som helst! Klockan 12 börjar kriget så håll er hemma om ni inte vill bli blöt ;)



För vi är studenter


Shaaalalalalala


Så mycket folk ser det bara ser ut som myror




Nu ska jag duscha och börja fixa mig :) Sen blir det feeeeeest!




/ Viktoria

En liten present




Jag fick ett par Adidas shorts av min mami idag, rosa såklart :) <3






Ännu en varm dag


Det gick mycket bättre att dansa igår än i torsdags :) Men lika jobbit och varmt var det. Shit asså! Vi bytte om och var kvar där efteråt, och man hade värsta eftersvettningar typ haha, det var helt sjukt! Min klänning vart till och med blöt :O Äckligt som tusan!!
Jag har vart och solat och bada med Emma på fjärran idag :) Massa andra människor också, men dom kände inte jag, bara Emma. Haha. Så till slut gick jag och satt mig med Salle och Max, dom är iallafall mer min stil på folk att umgås med om man säger så :P Dom är så roliga! Sen var det typ bara småbarn där :/
Har nyss ätit fetaost, sallad, potatis och rostbiff, jätte gött :) Nu ska jag ta en dusch, måste bli lite fräsch känner jag.

Det här är det ända jag behöver när jag solar



Imorgon är det brännboll för alla studenter. Är inte skit taggad eftersom vår klass varken har kommit på vad vi ska klä ut oss till eller ens när vi ska träffas. Vi är verkligen sämst på att planera :P Inte bra egentligen men så är det. Jag har alltid hamnat i klasser där ingen tar tag i saker och ting förren sista sekunden, varför är det så?



/ Viktoria



Då var det dags igen


Nu är det bara peppa inför dans på SunCity igen, hoppas det går bättre idag än i torsdags. Då gick det inte bra för mig! Men som det som var bra var väl att alla var full så det var inte så många som märkte att det gick dåligt. De var ju ändå många som sa att man var duktig. Men det var inte min dag så nej, det var jag egentligen inte :P Haha. Men ikväll ska vi köra järnet ;)

Blir min fjärde dag jag är ute den här veckan :P Fast igår gills egentligen inte för då satt vi bara och smådrack och åt gott bara, men ändå.. Det är mycke för mig ;P Först var vi på Brända Bocken och åt sen drog vi vidare till Berggrenska och satt där :) Det var trevligt fast jag var väldigt trött. Kanske ska berätta vilak jag var med också. Elina, Stina, Emma och Anna :)



Sånna här drinkar är ju farliga. För goda liksom


Anna & Elina



Aja nu ska jag börja göra mig klar ska gå till bussen om typ 40 minuter.


/ Viktoria


VARMT



Idag har det vart den varmaste dagen denna sommar, inte för det gått så lång tid på den men ändå. Det var sjukt och också skönt. Men låt det inte bli riktigt så här varmt på vår student! Några grader mindre våre perfekt :)
Har vart på Fjärran höjder med Emma idag och solat. Först la vi oss i början av Boulongern typ, men asså det gick inte. Vi var tvungna att gå till ett ställe där det fanns vatten tillgängligt för att kunna doppa sig, så då gick vi dit.

Snart är det dags att gå till bussen och åka in till stan. Vi har samling kl 22 då vi ska förbereda oss inför dans på SunCity. Det ska bli kul men lite nervös börjar man ju bli :P


/ Viktoria





Barrunda



Japp, igår var det barrunda! SJUKT roligt asså! Värsta stämmningen och allting. Orkar inte berätta i deltalj, men lite kan jag skriva :P Vi var hos mig först och förfesta några stycken från klassen, sen bar vi oss iväg till stan och gick till Hangloose där Borgis började sin runda. Efter det var det Solo, Goya och slutligen samlades alla studenter på Slick :D Tyvärr tappade man typ bort alla där inne och det var inte skit lätt att hitta på varandra igen, men kul var det ändå :D Nu är det bara tagga nästa tisdag då det är vattenkrig och efterfest på Hangloose! :)

Idag har jag vart sjukt trött. Somnade på studsmattan ute i solen, det var faktiskit skönt. Sen har jag vart på ätit på McDonald's med Erica och Stefan. Man får äta sån mat dagen efter ;)


image174
Jag och Amanda


image175
Jag och Amanda, igen.


image176
Angi och Dahl är på G


image178
Emmi


image177
Kalle, Erica och Angi


image179
Jag
(men vilken jäkla stil)




/ Viktoria





Små inköp


Glömde visa vad jag köpte idag när jag och Emma var på snbbis på stan.
Så klart blev det ett nytt inköp, som alltid. Kan inte hålla mig ifrån dom där små inköpen som tillslut blir stora summor.

image173
Bikini överdel, 79 kr
Vanligt svart linne 99 kr


Sommardag


Nu är sommaren här på riktigt, och förhoppningsvis här för att stanna!
Idag efter skolan gick jag och Emma till stan och köpte lite saker att äta, jag köpte nötter och en loka :) Sen gick vi vidare till boulongern och la oss där och sola. Shit vad skönt det var. Jag älskar sooolen!
När jag kom hem var det bara att äta och sen in till stan igen för att träna.

Imorgon är det barrunda som gäller :D Hela klassen ska vara antingen här hemma eller hos Mickis före och förluva. Det ska bli sååå gryyyymt kul! Vi ska partaja järnet ;) Säger bara HP3A, shaaalalalalala HP3A!!!



image171





/ Viktoria




RSS 2.0