Mat och melodifestival



Idag var han och handlade av mig, igen. Rikard Olsson. Han var även där i förrgår. Då har han vart där 3 dagar i rad vilket måste betyda att han gillar McDonald's i Valbo. Weei! 

Har nyss klivit ur duschen. Ska göra mig lite i ordning för att sedan gå till Madde där vi är några som ska äta mat. Fast det är Ida som ska bjuda på mat för hon ska åka till Paris på tisdag och vara där i ca 2 månader. Så det blir en hejdå-middag kan man säga. Har förvarnat att jag kommer att komma i slappa kläder eftersom jag inte alls orkar klä upp mig. Inte ens lite grann. Jag är så jäkla trött och då är jag inte alls på humör för sånt. Och det skulle väl gå bra för dom ;)
Melodifestivalen är det ikväll också. Jag antar att vi kommer kika på det. 




Ostkrokar, cola och jag


Det är nu fredag kväll och jag har nyss kommit hem från jobbet. Eller aa, jag har faktiskt hunnit med en dusch också. Nu sitter jag och kollar på Hjälp på 4an, det är knäppt. Remi jobbar stängning så jag blir väl själv nån timme till. Själv har man dukat upp med ostkrokar och cola. Nu är det ju helg. Och förresten, vem njuter av att vara nyttig. Mycket godare och vara onyttig. Om man bara tycker om nyttiga saker så har man väääldigt tur, fas ändå otur som missar allt det goda onyttiga. Fast jag tror det inte finns en endå människa som inte tycker om onyttiga saker egentligen. Dom som äter nyttig anstränger sig nog väldigt mycket och jag tror inte att dom tycker det är så bra och kul som dom vill att vi ska tro.
Jag menar ju inte att man ska vara onyttig hela tiden, men man ska kunna känna att det är inte farligt att snaska i sig lite gott då och då. Det är bra för själen :)




Och vet ni vem som handlade mat av mig idag då.. Rikard Olsson. Han var faktiskt ganska snygg i verkligheten.Har inte ens tänkt på hans utseende förr. Men han såg bra ut live faktiskt ;)
Bingo Rimér vad där igår, dock handlade han inte av mig.. Men han var där iallafall. Vi har haft många kändisar på besök vi. Dom verkar gilla skräpmat dom också trotts allt ;P




Ha en bra kväll!





Grattis Diana



Igår kväll fick Diana sin lilla pojk. En vecka för tidigt kom han ut, men vad gör det? ;) Har inte pratat med Diana själv men jag hoppas allt gick bra för henne. Och det tror jag också. Jag längtar tills jag får se lillen hennes.









Tired


Nej det blev inte att vi hämtade akvariet igår. Tiden räckte inte till. Men vi får ju hämta det när vi vill så jag hoppas det blir av snart. 

Igår blev det utgång. Jag, Ida, Majsan, Madde och en till Ida var på Goya. Lazee uppträdde och han var sjukt bra! 
Jag har inte vart på Goya på hur länge som helst eftersom jag inte gillat musiken eller själva stämningen där men jag lär säga att det verkar ha blivit bättre, för igår var det grymt om man jämför med förr. Och det är alltid lika roligt att träffa folk som man inte träffat på ett tag. Det var kul igår :)

Ikväll jobbar jag stängning. Jag orkar inte, är så himla trött! Hoppas jag blir mer pigg när jag väl kommer igång på jobbet.





Vi ska införskaffa oss ett akvarium



Jag hann hem till The Mentalist började. Jag slutade visst halv nio och hade sån tur att jag fick skjuts hem av Sanna som också slutade då. Så nu sitter jag här och kollar. Har även tjockat i mig nuggets och pommes med Beadipp från jobbet. Svårt att tro, men man blir sugen på McDonald´s maten fast man jobbar där. Hel knäppt egentligen! Men jag är beroende av nuggetsen så det finns inget att göra :P

Imorgon ska vi åka och stor handla. Ska bli väldigt skönt att fylla upp alla tomma skåp. Sen blir det väl åka och kolla lite på Ikea också. Vi ska även hämta ett akvarium som vi ska få av mamma. Hoppas vi hittar ett bra bord att ställa det på bara. Om vi gör det köper vi nog fiskar och så imorgon också :) Jag älskar akvarium, det är så fint. Om man håller det rent så klart. Jag skulle kunna sitta och kolla på fiskarna som simmar runt där inne hur länge som helst. Det är liksom så avkopplande.

    
Älskade nuggets!
       
       
Ungefär den här storleken har vårt blivande akvarium.


Nu ska jag kolla på Hannibal, käka popcorn och bara vänta tills Remi kommer hem. Då ska vi betala alla räkningar så vi har det gjort. 


Godnatt med er andra som inte sitter uppe halva nätterna.









The mentalist


Imorgon är det löning. Denna månad kommer jag iallafall ha lite pengar att leva för. Vilket jag hade väääldigt ont om förra månaden. Trodde det skulle bli lika illa nu också, men det blev det visst inte :) Tur det!

Remi har åkt och jobbat. Jag själv ska ta bussen om 1 timme. Jag jobbar bara 17-20.30. Så jag börjar efter Remi och slutar före. Vilket betyder att jag får vara ensam hemma ikväll ett tag. Gud vad tråkit! Men jag ska nog fördriva tiden med att käka popcorn och kolla på Hannibal som går på 3an ikväll. Tyvärr kommer jag precis missa min nya favorit serie, The mentalist. Den hade premiär förra veckan och jag gillade det på en gång. Men man kan ju säkert ladda hem avsnittet.




Hörs senare!






Mary Kay, I like it


Idag har vart en ledig dag från jobbet :) 
Jag & Remi vaknade vid halv 1. Slö som vi är. Vi åt frukost, sen diskade han och jag dammsög. Sedan gjorde vi oss klar och gick ner på stan och åt på Java. Ida kom också in till stan så vi gick på stan och fixade lite som hon skulle fixa. Hon skulle bland annat köpa Singstar till hennes syster som bor i Paris. Ida åker dit nästa tisdag och blir borta i ca 2 månader :/ Hon bara far och flänger den där gumman. Hon ska jobba med sin systers klädbutik. Det blir säkert en ganska intressant upplevelse. Klädbutik i Paris liksom. Najs!
När vi var klar i stan åkte vi hem till Ida där Line skulle ha lite visning utav Mary Key produkter. Det var jag, Ida, Line och Pernilla som fick lite tid att umgås :) Line var jätte duktig att berätta och presentera de olika produkterna, hon visste mycket om dom. Vi fick ju även testa allting som hon presenterade och man kände sig så himla fräsch och jag vill ha allting! Jag köpte eller beställde ingenting nu, men jag ska göra, det kan jag lova. 

Mary Kay är ett märke på hud och make-up produkter. Det riktar sig både åt tjejer/kvinnor och killar/män. Det finns inte att köpa i affärer, (vilket var Marys egna beslut när hon kom på affärsidén för ca 40 år sedan) så man måste känna eller veta någon som säljer produkterna för att få tag på dom. Märket finns i ca 36 länder och säljs mest I Usa och Sverige. 
Vem som helst kan bli medlem och börja sälja produkterna. Antingen som ett jobb eller bara en hobby. Och nu är det Line som jag känner som säljer Mary Kay och det är jag väldigt glad för. Nu vet jag vart jag ska vända mig när jag vill ha något  BRA för min hud. 
Try it, love it, shere it.




Det här var bland annat vad vi fick testa och jag vill ha ALLT!



Mary Kay.








Lovely dresses



Snygga klänningar jag hittade på Gojane.com


  


 






Jag vill ha alla!




Lördag kväll


Remi gick nyss hem till en kompis för att spela kort med några killar, så nu är jag helt ensam. Lite sent nu tycker jag. Klockan är liksom elva. Jag mena inte att det stör mig, men jag skulle aldrig orkat så här sent. Fast han är ju en nattuggla så ;) 
Vi har kollat på Melodifestivalen och ätit supergod sallad och lite kyckling till det. Nu kollar jag på e film som går på tv. Om en pojke. Jag har sett den förr, men det finns ju inget annat att kolla på. Har snart proppat i mig en stor Marabou, bara två rader kvar. 

Tidigare idag har jag vart hos mamma. Tvättade min jacka där. Det behövdes verkligen! Den var mer svart än röd, typ. Tvättade även mina kära Converse som också var ganska svart. Men nu är dom vit igen så nu får dom vara med ett tag till :) Tur är väl det, för det är de enda skor som jag använder.




FAN



Gör INTE det där testet! Det verkar kosta 249 spänn. Jävla skit sida! Tack Malin som sa det. Men vafan, hur kan dom luras sådär? :/

Lazee på onsdag



Sitter vid köksbordet och har nyss proppat i mig frukost. Men nu är frukosten slut så det är nog dags att köpa hem lite bröd, pålägg, mm. Jag tycker det är hemskt att inte ha någon frukost hemma kylskåpet. Frukost är ju det viktigaste målet på hela dagen säger alla. Så jag själv borde skärpa mig lite. Det är inte alltid jag äter frukost heller. Brukar hoppa över den när man börjar jobba på förmiddagen. Aja baja.

Ska ta bussen till jobbet om 3 timmar. Vad ska man hitta på före det då? Det blir väl till att snygga till här hemma kanske. Dammsuga och så. Ikväll jobbar jag ett drygt  5 timmars pass. Men jag får tänka på att jag är ledig imorgon iallafall :) Då blir det åka hem till mamma och hälsa på. Det var en vecka sen nu, kanske mer? Då är det dags att hälsa på lite tycker jag. 
Jag & Remi även blivit bjuden till Christians 20 års fest imorgon, men vi vet inte om vi pallar att gå. Jag känner mer för att laga nån god mat här hemma, köpa lite godis och annat snacks och sitta framför tvn och kolla på Melodifestivalen. Får se hur vi gör. Men det lutar då mest åt att stanna hemma. 
Jag och Ida ska ändå ut på onsdag. Då kommer Lazee till Goya. Det ska bli kul! 






Nu ska jag plocka undan frullen efter mig. Bye





En torsdag



Idag har jag jobbat lite grann. Trodde inte jag skulle kunna det eftersom jag vaknade i natt och mådde illa som bara den! Känndes som jag skulle bli magsjuk. Låg vaken en timme och trodde jag skulle kräkas när som helst men det kom aldrig. Och imorse kändes allt som vanligt igen. Frisk och kry. Jag kan inte bli sjuk jag eller. Inte för jag vill det heller, men jag kan bara inte. Hel knäppt.

Efter jobbet så var jag med Ida. Vi gick på stan och hon bjöd även mig på mat och fika. Snällt va?! :D Det var super gott och jag är fortfarande mätt. På väg hem hittade jag en oskrapad Trisslott vilket jag trodde betydde tur. Men det var ingen vinst på den, så jag antar att det inte betydde tur. 




Syndar.. igen



Remi gick nyss till Max och köpte mat med sina kompisar. Dom ska köpa hem maten, så vi ska äta hemma hos dom. Det känns som vi syndar för mycket med snabbmat. På helger känns det inte lika hemskt att äta sån mat men såhär mitt i veckan känns det fruktansvärt Men mat som går snabbt är ju så gött, så vad ska man göra?



The dentist


Har nyligen kommit hem från tandläkaren. Förhoppningsvis är jag klar någon gång i sommar med tandställningen. Det beror ju på hur fort de två små gluggarna går ihop och det kan man ju aldrig förutspå.. Så vi får väl se :) Men jag ser fram emot att bli av med den iallafall.
Ska göra lite mat snart för att mätta magen innan jag ska åka och jobba. 17-20. Skönt pass. Remi slutar kl 14 så vi hinner ses en stund innan jag åker :) På tal om Remi. Vet ni hur mycket jag tycker om den karln! Jag tänkte på det igår. Jag bor med honom, vi jobbar på samma jobb, vilket betyder att vi är med varann och träffar varandra ofta. Ändå har jag inte tröttnat en enda liten smula på honom. Jag vill bara vara med honom mer och mer. Jag bli mer kär för varje dag som går :) Det är en sån skönt känsla och jag är super glad att jag känner så!

Jag har glömt att lägga ut bilderna sen Alla hjärtans dag, så dom ska jag bjuda på.


Fick den av Remi





Så här fint hade han gjort. Det var ljus i hela lägenheten


Lagar mat


Min present! Lovely shoes.
 (Jag är blek + att kameran är kass)

Ha en bra dag!





Jag gick på det..



Igår när jag och Remi var på stan så blev vi stoppad av en Telenor kille, dom som vill sälja mobiler. Alla vet ju hur dom är och alla har nog råkat ut för dom. Iallafall.. Vi stannade för att lyssna vad han ville säga. Det slutade med att vi gick därifrån med en varsin telefon. Remi gjorde ett bra klipp, men för mig blev det bara dyrare egentligen. Mobilen kostar 279 kr i månaden i 24 månader, av dom 279 kronorna ringer man och smsar för 200 kr. Jag ringer inte för mer en 100 kr i månaden, medan Remi ringer för 300-400 eftersom han ringer utomlands ibland också. Så han tjänar ju på det men det blir ju mer än dubbelt så dyrt för mig. Man har ju i ge för sig två veckor på sig att ångra sig. Jag vet inte hur jag ska göra.
Min är rosa och Remis är svar :)







Vilken kommentar


"Min mormor är äldre än dig"

En kommentar Ida fick höra ikväll av en man på runt 60. Vi får verkligen hoppas att hans mormor är äldre :P Tror ni jag skratta lite när han sa det. Asså, vad fick han det ifrån?




Våra dörrar


Har vart ner i tvättstugan två ggr. Har nog två eller tre svängar kvar innan jag är klar.

Måste bara skriva en grej som jag tänker på varje gång jag är ensam hemma. Det är att bakom våra dörrar som finns i lägenheten har jag lite onda aningar om. Vet inte varför men det känns obehagligt när man har en dörr öppen så att någon skulle kunna få plats bakom, mellan dörren och väggen liksom. Förstår ni? Men om dom är helt öppen eller helt stängd så är det bra. Men just när dom är lite halv öppen sådär. Usch. Och värst är det mellan toadörren och hatthyllan, (när man har toadärren öppen blir det ett mellanrum mellan dörren och väggen för att hatthyllan tar emot dörren) där lovar jag att det finns något som man inte riktigt kan förklara. Många gånger när jag suttit på toa och haft dörren stängd så har det känds som att någon står utan för och väntar på sin tur liksom. Det har hänt flera gånger att jag tror att det är Remi som vill in efter mig men så är det inte. Det är lite läskit faktiskt. 
Nästan varje gång jag kommer hem och ska låsa upp dörren så känns det som någon står till vänster om mig uppe i trappan och bara står där. Trappan som fortsätter uppåt i trapphuset är precis till vänster om vår dörr om man står med ansiktet mot dörren. Där är det också något mystiskt. 

Allt har med dörrar och göra också.. Undra varför?



Precis så här känns det att någon kollar på mig när jag står där nere och öppnar dörren.
Alltid när jag öppnar aldrig låser.







Inte en oturs dag


Idag är det fredag den 13:e. Sist det var fredag den 13:e var det en underbar dag! Studenten. Något man ALDRIG kommer glömma. Usch, jag vill igen. Jag är så avis på alla som ska ta den i år. Det som är hemskt efteråt är att alla skiljs åt. Det är svårt att hålla kontakten när alla jobbar och har sitt eget liksom. Uuh, det är så synd! Aja, det kommer ju aldrig hända igen så det är lika bra att sluta drömma.

Idag är jag ledig :) Har tvättid kl 16-19. Före det ska jag gå till Konsum och hämta ut mina skor som jag beställde från H&M som jag ska få av Remi imorgon som alla-hjärtans-dag present. Ni vet dom som jag la ut på bild för bara något inlägg sen? Kommer en blid igen på dom imorgon när jag fått dom ;)
Efter jag tvättat ska jag hem till Madde med några tjejer. Dom ska väl ut, men jag har inte en krona kvar så jag ska inte ut. Men jag ska vara med på förfesten iallafall, den är ju ändå trevligast. 


Nu ska jag koka lite nudlar sen ta mig en promenad och hämta skorna :)



Studenten!







Vaknat upp från en skön sömn

Nu till en uppdatering. Inte för det har hänt så mycket men ändå.
Har jobbat, och när jag inte jobbat så har jag slappat och sovit. Det är därför jag inte har hunnit uppdatera.

Idag jobbar jag också. Börjar 16.15 till 00. Det kan bli lite folk ikväll efter Brynäs-matchen. Eller inte, för hur bra går det för Brynäs nu då? Ingen vill ju kolla.
Imorgon och på lördag är jag ledig. Det ska bli skönt.

Jag och Remi har kommit på att vi struntar i den där resan vi tänkte göra. Det kommer hända så mycket annat och vi ska göra klart lägenheten. Istället ska vi kanske åka till västkusten i sommar med mamma och bröderna. Dit som vi brukar åka varje år, fast vi gjorde inte det förra sommaren så jag hoppas vi göra det nu! Det är så underbart där! 

Snart är det ju alla hjärtans dag också. Undra vad som händer då :)

Nu ska jag äta frukost sen ska jag göra mig klar. Vi ses!

 

Uppdatering imorgon


Jag har inte skrivit på länge nu. Hinner inte göra det nu heller för nu ska jag hoppa i säng. Men imorgon så :)
Sorry.






H&M I want



Vår och sommar fräscht.



   
         


                          
    


   

     







Nattmat



Igår kväll/natt åkte vi från jobbet strax efter 12. Var klar kvart i men sen skrapade vi rutorna på Christians bil ett tag också. Det var verkligen is. Men vi fick till ett litet hål som vi såg ut igenom. Haha.
Vi fick för oss att åka till Max och köpa mat. Så vi gjorde det, tog hem maten hem hit och satt och åt, mitt i natten :P Remi och Christian spelade tv-spel medans jag och Emelie satt vi datorn. Det var faktiskt trevligt :) Och Max mat satt inte helt fel! De gick hem vid lite efter 3 så då var det bara hoppa i säng. 






I vår soffa :) Killarna är helt inne i tv-spelet.


Försöker få tag på Emelie men hon svara inte. Jag vill gå på stan eller åka ut till Valbo och kolla lite där. Svara människa, om du ser det här!



Herr guldsko


Igår serverade jag denne igenkända man på jobbet.


Rickard Herreys

I mina gyllne skooor!






Utomlands


I maj blir det troligtvis en resa till Alcudia i Mallorca för mig & Remi :) Måste bara vänta på att chefen kommer hem från sin semester och fråga om vi kan få ledigt och så. Jag hoppas verkligen det kommer gå och att ekonomin kommer tillåta det! För att ekonomin ska tillåta det ska jag jobba idag fast jag egentligen skulle vara ledig. Men man måste ju om man vill någonstanns, då kan man inte bara sitta hemma och tro att det fixar sig ändå. För det gör det inte.. Inte för mig iallafall. Jobba, jobba, jobba!


Bild från hotellet.




Give me shoes!


Mitt pass idag kändes som en evighet. Imorgon jobbar jag 1 och en halv timme kortare så jag hoppas det kommer gå lite bättre iallafall. Jag blir på så jäkla dåligt humör det sista 3-2 timmarna! Jag tycker folk inte fattar någonting, att dom krånglar mm. Det gör dom också, men man tänker inte på det lika mycket när man är på bra humör iallafall. Haha jaja.

Igår beställde jag ett par skor från H&M. Jag var (är) så kääär i dom så Remi ska betala dom så det ska bli som en Alla hjärtans dag present :) Weeeii.


I'm in love!


Dom här skulle jag inte heller tacka nej till. H&M blir bara bättre och bättre. Tycker ni inte?



De svarta med kilklack har jag redan men dom är lite sliten så jag skulle vilja ha ett par till för dom är super!







Tvätta


Idag var ju jag hemma hos mamma och fick tvätta i tvättstugan där. Vilken tur! Tvättade 6 maskiner så vi kunde verkligen inte ha väntat längre med att tvätta. Men nu har jag iallafall bokat den 13:e i vår tvättstuga så man är säker på att få någon tid. Ni förstår inte hur fullbokat det är jämt! 
Vi bor i ett relativt stort hyreshus med en liten tvättstuga. Två tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare och en liten bänk där man kan vika tvätt på. Det finns inte ens någonting där man bara kan tvätt upp något för hand. Det borde finnas två tvättstugor i ett hus eftersom husen är stor och tvättstugorna så liten, svårt att få tag på tider och man kan bara tvätta i 3 timmar. Det låter länge men det är det inte om man har mycket tvätt och man vill att allt ska kunna tvättas och torka klart.
Jag vill ha en tvättmaskin i lägenheten!
Nu räcker det! Varför skriver jag ens om det här?




Imorgon jobbar jag 12-21. Ett långt pass efter man vart ledig i två dagar.

Yrat runt hela dagen


Idag har ju jag & Remi vart ledig tillsammans. Vi började dagen med att åka till Gavlegårdarna och fixade ny nyckel till mig. Efter det åkte vi ner på stan och åt, åkte och handla, hälsade på Remis kompis en snabbis på hans jobb. Var även hem till vännerna som bor i lägenheten där vi bodde förr. Jag höll på somna där så vi gick hem efter en timme eller nåt. Dom bor här på samma gata så det är inte så långt. Något som har vart långt är den här dagen. Vi har hunnit gjort så mycket, åkt och flängt runt :P Remi har gått hem till dom igen nu så jag är själv. Kommer nog somna i soffan idag också ;P

Jag är ledig imorgon igen :) Skönt. Om jag kanske inte tar Remis pass då. Men det är bara ett stort kanske.
Jaja, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken nu då. 



Godnatt på er!







Vanlig mat



Imorse gick jag och Remi upp i tid. Vid typ 9. Vi gjorde oss klar och åkte och fixade lite på på lilla hemlisen ni ska få veta sen. Hoppas allt går vägen bara :)
Efter det åkte jag och jobba, 12-19. Nu sitter jag i soffan, proppmätt! Idag var jag hemskt sugen på "vanlig" mat. Köttbullar och makaroner. Fy vad gott det var.
Har även hunnit dammsugit och moppat som jag sparade sen i förrgår, och nu är det gjort. Jag är så duktig. Fast egentligen skulle det behövas göra minst dubbelt så ofta än vad det görs nu. Så det ska jag försöka uppnå. Det är en sån härlig känsla när man har städat allt i lägenheten och allt är rent och snyggt. 

Imorgon är jag & Remi lediga tillsammans. Då ska han bjuda mig på lunch nere på stan ;)



Min mat



Hoppas Remi kommer hem snart. Jag längtar efter honom <3




RSS 2.0