körlektion, sol, shopping & gym ;)



Idag gick jag upp tidigt! 06.20. Skulle ta 07.05 bussen till stan för jag hade körlektion. Och den gick bra fast jag var en aning trött :) Man skärper till sig rätt bra i trafiken ändå :P Nu har jag bara 5 eller 6 körlektioner kvar, sen gäller det :D guuud vad skönt det ska bli att slippa alla lektioner och att bli friii, haha :D
Efter det var jag hem en sväng, sen åkte jag till banken å fixade nåt sen efter de solade jag :)

Nu sitter jag här nybadad och varm.. Men ska ut i kylan snart för jag och adam ska till köpis å kika lite och äta tjockismaaat ;D donken nästa :P Sen blir det träning i gymmet, och bort med alla pommes ;P hehe.


Greys ikväll !! :D

Och så ville jag bara säga:

I tried to be chill but you're so hot that I melted !! 
 <3 <3 <3 <3

Grymt roligt :)


Igår dansade vi på estraden på hockeyfesten.. Grymt roligt :D Huuur mycket folk som helst = 850 pers :P
Efter uppträdandet fick vi mat, den var kall :/ sen lite öl. Ganska snålt faktiskt.  Jag åkte hem för att byta kläder för jag skulle med Stina och Elina på fest. Men det blev att jag stannade på estraden med alla andra istället, och det var tur att jag gjorde annars skulle jag ha slösat massa pengar som jag egentligen inte har, plus att vi hade skit kul! :D Vi dansade hela kvällen lång! :)
Så hände det en onödig grej så vi är skyldig estraden 3000 spänn :/ och vi var bara 10 st kvar när de hände så vi måste betala 300 kr var :S Jag har inte ens pengar och mamma kommer bli tokig att man ska behöva betala för nåt som man inte själv gjorde.. Vilket jag också tycker är dåligt :(
Jag och Isbull gick till stan från Estraden, barfota :O Vi hade så himla ont i fötterna. Sen tog vi våra bussar hem och sov :) Älskling väntade på mig vid bussen när jag kom hem, så vi gick hem tillsammans :)

Idag ska jag till farmor, inte så kul men aa :P Och ikväll ska jag och adam på bio. 1408 !! Jag kommer skita på mig :P


Saaambaa gänget är sååå hääärliga !! <3 Man har jämt så jäkla kul med er !! :D
Puss på er!


Adios amigos














Plugg & träning.


Dagen började med en körlektion som gick skapligt :P Har imon också, kl 07.50 :O Hur vågar dom ens ha körlektioner då, man kan ju somna framför ratten! Men man är ju så skärpt hela tiden så det kanske inte skulle gå.

Kom hem från skolan för ett tag sen, nu ska jag plugga lite sen upp på köpis med mina två frida.. fridis och fridus ;) Jag ska lämna cv på två ställen så ska vi gå och kika lite också :) hihi.
Sen har jag träning och sen äre dusch och despret housewives :D

Sista dagen i skolan imon sen är det loooov :D !!!!!!!!!! härligt härligt!

jag vill ge en puss till min adi.. - PUSS ÄLSKIS! <3 :D

chao!

Myskväll


Lördag igen nu då..
Jag och adam gick aldrig på bio igår :S :P Vi ska gå på lovet istället. Fast då ska vi gå på 1408 inte Heirspray :P Vi ska ladda hem Heirspray och kolla på den hemma :) 1408 är en skräckis och dom är roligare att se på bio, det blir liksom mer stämning då. Plus att det är mycket läskigare då, vilket inte är så bra för mig för sen kan jag tänka på den där filmen när jag är ensam hemma eller nåt och så inbillar jag mig saker :P haha. Men sånna filmer är ändå bättre på bio så vi ska se den på lovet :)

Ikväll kommer tjejerna hit på lite myskväll :) Godis och annat gott! Adam kankse också ska vara med om han inte ska göra nåt annat. Han är van med oss nu ;)
Innan dess ska skölja ur min hårinpackning som jag har i just nu, så ska jag läsa lite sen ut och gå :) Skulle ha gått ut och gått minst två gånger sen sist, men jag har aldrig haft lust, men nu jäklar :P Nu SKA jag!

Jag tog hål i öronen igår. Det gick bra, och det gjorde inge ont. Så nu har jag tre st på högerörat :)

image28 Så där ser det ut :P Jag vet att jag har konstiga öron. haha



Hejdå!

Hål i öronen & bio.


Kom nyss hem från praktiken..Fick gå liiite tidigare för jag mådde inte så bra :/ Lite bättre nu men de känns som jag ska bli sjuk. Men det kommer jag säkert inte bli för de är jag aldrig :P Jag kan ofta känna att jag håller på bli sjuk, men det slår aldrig ut. Men det är bra, jag klagar inte :P

Sitter just nu och väntar på älskis. Han ska följa med mig in till stan. Ska ta två hål i höger örat idag så det liksom blir tre :) hehe. Sen ikväll ska vi troligvis gå på bio. Jag fick 2 biljetter av Helene! :O Hon som jag praktiserar med asså, för ni som inte vet. Det kanske var hur snällt som helst! :D :D Så jag ska ta med mig adam. Fast han vill inte se den filmen vi ska gå på då, men va tusan, man kan väl gå på typ vilken som helst när man går gratis ;) Eller hur adi? ;) Han följer nog med för min skull :) <3 Hairspray ska vi se!! :)

Igår köpte jag en tröja på B.young (där jag praktiserar), det är en vit huvtröja som är lite längre och så är den uringad :) det är lite annorlunda, och sånt tycker jag är kul. Och idag tog jag hem ett par mörkgråa jeans :) De är stretch (eller hur de stavas) i dom så man får inte sådär platt rumpa. Sånt hatar jag! Nä, dom här var perfekt i baken :P




image26

Hairspray! :D



Chao

Brynäsmatch



En snabb skrivning vad jag har gjort idag.

Missade bussen till skolan kom typ 4 minuter försent. Skulle ta en kvart senare buss, men satt och väntade en halvtimme för den bussen var en kvart för sen :/ Så typiskt när man redan är sen. Jag blev 20 minuter sen, men det gjorde inget som tur var. Dagen i skolan gick snabbt och smidigt :)
Åkte hem, ida ringde och fråga om jag ville följa med på brynäsmatch och det ville jag. Hon bjöd mig :D så söööt och snäll! Vi pratade mest under hela matchen men vi hann iaf se tre mål :) Dom vann med 4-0 förresten! :D
och nu är jag hemma och sitter och kollar på världens bästa film! Moulin Rouge !! Den är så  sorglig, men hur bra som helst! Jag bara grinar :P


image25



Imon ska jag vara med älskling <3 :D


Tack och adjö!



Morgontrött måndag!


Har inte skrivit sen i onsdags :O Mycket grejer har hänt ska ni veta! hehe, närå, inte hänt nåt sådär speciellt alls :P

Hade som vanligt praktik torsdag - fredag. Fick skit mycket varor i fredags!! Så hade mycket mycket att göra. Fick inte ens hela min lucnh för det var tvungen att bli klart med alla varor som kom in. Så ist ska jag få gå tidigare nån dag :) Helene som jag jobbar med och som är min handledare, hon är sååå snäll & go! :) Trivs mycket bra där!
I fredags kväll var jag och kollade på min lillebrors hockeymatch och inte så mycket mer. I lördags var jag med adam och tog det easy :) Då var det våran dag.. 2 år & 2 månader :D <3 Det känns som att vi träffades igår för jag är lika kär, men ändå känns det som jag kännt dig mycket längre än 2 år och två månader.. Jag vet precis vad du går för ;) hehe.
Igår gjorde vi inte heller så mycket, bara va liksom :) Så sov jag hos han inatt <3 fast jag sov med han i fredags och lördags också så klart ;)

Idag har jag vart i skolan som vanligt. Det var så hemskt att gå upp imorse! Alltid lika på måndagar.
Gjorde lerfigurer på bilden idag :P Tiden gick fort som vanligt på den lektionen, så det är tur att en sån lektion får vara sist ;P
Nu är det bara den här veckan och nästa vecka i skolan, sen är det höstloooov :D 5 skoldagar och 4 praktikdagar kvar asså! Tummen upp för det!

Hade tänkt att gått ut och gått men nu börjar det bli så mörkt å kallt så jag tar och gör lite sit-ups här inne i värmen istället. Sen ska jag ta en skönt dusch att tvätta mitt flottiga hår :P Och sen läsa lite. Ska vara klar nästa vecka med boken för då ska vi ha muntlig redovisning. Har kommit lite mer än halva nu = mycket kvar :/  Så nu måste jag verkligen lääääsa! Skärp till mig!

Igår kom jag på att jag inte har träning idag. Vi har bytt till tisdagar istället :) tur att jag kom på det igår, för jag skulle inte kommit på det idag för då skulle jag vart så inställd på att åka till träningen och då hade jag stått där helt själv och sett dum ut :P haha.

Å vet ni en sak! På min lillebrors idrott idag snodde nån hans levis byxor som han gillade så mycket. Så tog "den" hans kompis nya mobil för 5000 och skor. Och busskort och sånna grejer. Han tog sakerna i omklädningsrummet medans det var idrottslektion. Det var nån som hade sett den där killen som snodde sakerna, han kom inte härifrån. Va fan gör dom där?! Och varför i helvete kommer man till en skola man inte går på för att sno saker?! Sånna människor skulle jag kunna skjuta ett skott i huvet! Köp egna grejer, och om ni inte har råd ska ni fan inte ta andras saker för det! Och var han svensk då? Hmm, låt mig tänka.. NEJ!

Hejdå folk!


image24

Mycket längesen ;) Men lika kär! <3

Trött trött och åter trött.



Hade körlektion imorse, kl 08.35. Var ganska så trött så det gick inte sådär jätte bra. Gick bättre igår. Men men.. alla har kanske sina dåliga kör dagar :P

Efter skolan åkte jag hem, satt mig vid datorn en snabbis, men kunde inte sitta längre för ögonenlocken bara hängde.. Jag var så trött. Så jag gick och la mig och sov i 2 timmar. Det var skönt! :) När jag vaknade gick jag ut och gick en promenad, det var också skönt :) Men nu är jag sådär trött igen, säkert bara för att det redan har blivit mörkt nu och klockan är bara 19.06 :/
Nu sitter jag här och väntar på att Bonde söker fru ska börja :P Sen är det Grey's. Förra veckan var det ett såntdär förbjudet slut som det alltid är i den serien :P Det får bara inte sluta så spännande. Visst, jag skulle kunna laddat ner det.. Men då är det liksom inte lika kul på något sätt :P

Jag har lagt in lite bilder på Facebook idag. Ärligt talat förstår jag ingenting av den sidan. Måste den vara på engelska?! :| Jag är sämst på det! Men man kanske börjar förstå så småning om. Jag lärde ju mig iaf och lägga in bilder idag :) hehe.

Nu ska jag kila ner och sätta mig i soffan och läsa lite ut min bok. Jag har läst halva boken och jag vet inte ens vad den heter :P haha. Den är bra ändå tycker jag.

P.S. Jag köpte inget gymkort igår :S Mamma hade inte pengar löst, så det får bli en annan gång :P Jag som verkligen skulle göra det nu. Fast vi gymade ju iaf :)


Jag saknar min lilla Leo :)

 Min bäbis!


Bye bye!

Körlektion och gym.


Idag började jag dagen med en körlektion :) Det gick bra. Backar runt hörn nu. Det är lite krångligt, men det sätter väl sig som allt annat har gjort hittills hoppas jag. Men jag tänker nog inte backa runt hörn så ofta när jag får körkort :P Har inte planerat det iaf. hehe. Nästa gång ska jag gå igenom det igen och börja på något annat också :)
Känns som det börjar närma sig körkortet nu. hihi! För nu har jag till och med bokat uppkörning ^^ Men jag tänker inte säga när, det ska bli en riktigt överraskning! :D Så de så!

Nu sitter jag här och väntar på att Adam ska komma. Vi ska gymma.. Men han är så seg som vanligt ;) Och idag ska jag köpa gymkort! Som jag tänkt i nån vecka nu :/ Men idag blir det av, jag lovar! Vi ska ha våra gymdagar på onsdag och lördag :) Fast i nån vecka nu måste vi nog gyma på tisdagar istället för onsdagar, Adam ska nämligen träna fotboll fram till dom ska på nån cup. Men efter det blir det tisdag.. Det passar bättre :)

Jag är så trött :( Skulle behöva lägga mig jätte tidigt idag, men det kan man ju inte för det är ju Desperate housewives! ;D Så jag får vara trött en dag till, sen ska jag lägga mig tidigt. Eller nä, för imon är det Grey's så då kan jag inte heller lägga mig tidigt :P Men jag kan sova på dagen imon för jag ska inte göra nåt speciellt.

Igår på vår träning var Pilar tillbaka. Det var bra :) Men vi ska lägga ihop grupper nu :S Dom som har dansat ett år och längre ska vara i samma grupp. KUL?! NÄÄÄ! Man känner sig ganska kass när man är med nåra som har dansat i några år :/ Men men, det är bara bita ihop och fokusera på sig själv och göra sitt bästa. Försöka iaf :P



Lite fräscha bilder sen klassfesten kommer hääär! ;)



Många trodde Dahl va deckad, men jag känner henne och jag vet att hon inte var det.
Den sista som skulle decka är hon, i know it ;)

image17




Jag är rööööd :O Och Angi blir alltid lika bra på bild :)

image18



Angi & jag har övat på den där länge ;D

image19



Ohlala, tjejer! ;)

image20



Höhö, jag vet att Mimi är brunare än mig.. Vi kör ändå ;D

image21



Handbojor är en finulig uppfinning ;D haha

image22



Det var det!  Och fler klassfester blir det :D :D



Aloha! 

Sjukt rolig helg ;)


Ojoj, vad ska jag börja? :D
I fredags efter praktiken var jag med älskling :) Gjorde mig klar och så, sen var de dags för Elina och Stinas 20års fest :) Åkte dig vid sju. Vi satt och prata, lekte lekar och drack lite :P Lekarna var jätte roliga :D det gjorde ni bra tjejer, hitta på sånna roliga lekar :) Sen åkte jag, Isabell, Liza och Natta in till stan lite tidigare än alla andra. Vet inte varför, men det blev så iaf :P Så vi gick in på Slick eftersom vi trodde att dom flesta skulle dit och vi visste inte riktigt för Elina och Stina visste inte själva riktigt heller :P Så vi gick in där iaf. Men sen kom ingen dit typ. Det var bara jag isabell och så såg jag nån av födelsedags tjejernas kompisar, men dom kände ju inte vi. Så då var det bara jag och Isabell. Och sen kom Mimmi, hon kom inte in först men sen så ;) Liza och Natta bara försvann till Goya :P Men jag tror dom kom tillbaka sen igen, men jag är inte säker :/ :P
Det var synd att inte alla var på samma ställe. Men vi hade ju redan gått in på Slick när dom andra gick till Goya, å jag ville inte betala inträde på Goya också, nä aldrig! Hade, eller aa, har skit lite pengar kvar att leva på den här månaden så jag kunde inte! Gissa hur mycket?! 80 kr :S det är skit! Men men, jag och Isibellis dansade hela tiden ändå fast vi var själv :) Synd att det inte var mer folk man kände igen bara.


Så lööördag då :D Det va klockrent! KLASSFEST !! HP3A, har klassfest, det är ett under! Och jääklit rologt var det :D :D Vi var hemma hos Mimi i Furuvik :) Jätte fint bodde hon! Perfekt klassfest hus ;) haha. Dom flesta kom faktiskt :) Och dom som inte kom vet jag ångrar sig.. för det skulle jag ha gjort! ;D Men det blir fler gånger, det har vi alla lovat och de kommer vi nog hålla för alla hade skit trevligt :) Vi tog jätte mycket bilder.. mohahaha :D (dom kommer senare!)
Man kan inte tro att det är klassen som man sitter där och festar med. Det är inte alls samma personer som i skolan! haha. Alla är så jävla skön! Och jag kommer nog faktiskt sakna dom flesta efter studenten om jag ska vara ärlig :) hehe. Asså, vi hade sååå roligt!
Efter vi vart hos Mimi drog vi till Solo. Desireé hade skrivit upp hela våran klass där.. Det va så snällt gumman :) Alla följde inte med ut, men många iaf. Det var roligare hemma hos Mimi än vad det var ute. För då höll ju hela klassen ihop liksom. Men det var kul ute också :) ALLTING var såå bra! :)

Söndag vart en slappdag med adam <3 :) som dom flesta söndagar brukar vara :)
Nu ska jag byta om och åka till träning, daaansa :D Och nu är Pilar tillbaka! Det är mycket bra att hon är tillbaka :)


Körlektion imon 08.35, sen plugget :P


Chao! :)












:(


Var på praktiken idag till kl tjugo över 12 bara. Då tog jag bussen in till stan och tandläkaren. Efter det skulle jag ju fixa nytt recept på p-piller, det var drop in och det var fullt. Så jag vet inte när jag får nåt nytt recept :/ Det kan dröja. Finns ju aldrig tid på den där jädrans ungdomsmottagningen, skit dåligt!

Åkte sedan hem och åt och sen tillbaka till stan för att fixa lite inför morgondagen :) Då äre feeest ;D Stina och Elinas fest! :) Det ska bli kul!
Grattis små gummor :D ni fyller IDAG! 20 ååååååår! fett naaajs asså ;)

Ikväll har jag varit ute och gått i DIMMAN :O Man såg typ bara 15 meter framför sig sen var det hel täckt av dimma.. Det var lite läskit. Och bilarna hade väl inte alls nån koll. Dom kunde ju knappast se något.
Efter promenaden gick jag hem till Ida :) Hon, Frida, Frida och Emilie hade lite för fest där ;) Dom skulle ut på slick. Shara Hotnights är ju där ikväll och jag tror det kommer vara äckligt med folk :P

Har inte varit på så bra humör idag :( Vart på värsta "vill-grina-humöret" efter jag kom hem från stan. Men sen när jag gått en promenad och jag var hos Ida så blev det bättre. Då tänkte jag inte lika mycket på allt som jag är så osäker på.

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig :) Ska upp på praktik imon ju. Hoppas dagen går fort! Jag ska ju träffa älskling en snabbis då :) Vi ska vara med varann fårn efter jag slutat till jag ska till festen :) Så ska vi sova med varann då också.
-Älskling, jag är rädd om dig. Det är därför jag reagerar som jag gör. Jag är sååå rädd så rädd för att bli sårad så det finns inte.


Gonatt! Det är en ny dag imorgon också.


chao!

Solarium.



Idag har jag vart i skolan och trökat som vanligt.
Efter skolan åkte jag och solade med adam :) Det behövdes verkligen! Vi skulle egentligen ha vart med varann hela dagen idag men vi hann bara sola. Han hade samling kl fyra för han skulle spela match i Stockholm :/ Men det var ändå bra att vi träffades ett litet tag :) Vi kommer inte att träffas förren på fredag natt när jag kommer hem från Elina och Stinas 20 årsfest. Men det ska bli jätte roligt på fredag hos tjejerna :) Dit längtar jag! Plus att jag får träffa älskling då! :) <3

Imon ska jag till praktiken igen :) Veckorna går så fort nu när man bara går 3 dagar i skolan och har 2 dagar praktik! Vilket är skit bra :D
Ska gå tidigare imon för jag har tid hos tandläkaren kl ett, och efter det ska jag fixa ett recept på p-piller. Och där efter ska jag träffa samba tjejorna på stan och fixa lite grejer till fredagen :)

Efter skolan idag har jag inte gjort nånting, bara läst i min deckare :P Skulle ju ha köpt gymkort idag och gymma med adam, men det blev inget för han åkte ju på match :( Men det får bli i helgen ist, - Eller hur baby? ;)
Och jag vill beställa tid imon för att göra min tatuering. Men jag får inte för Adam :( :( :( :( !! Jag vet inte varför!? Men jag ska ändå gå dit och fråga hur mycket den skulle kosta ungefär. Om jag vill göra den så ska jag det :D För min egen skull!

Snart börjar Grey's! Just nu är det Bonde söker fru ;P hehe.

image14


Byeee! :)









En såndär skön dag.




Ojoj. Börjar redan bli trött, kanske är för att det mörkt ute och klockan är bara sju :O Snart blir det sådär att man inte få se så mycket dagsljus. När man vaknar och går upp till skolan är det mörkt och sen när man går hem från skolan, ja då är det också mörkt :/ usch! det gillar jag inte! Det är lite mysigare på vintern när snön har kommit för då lyser den upp lite iaf. Det är ju artonde vintern man kommer vara med om nu så lite van är man ju ;)


Idag hade vi lite sovmorgon, det va skönt. och vi slutade fem i halv 2 :)
Efter skolan har inte jag gjort nånting :) det är så skönt! eller, jo jag har pluggat svenska. Hade tänkt att gå ut och gå och sen sola. Men jag kände att det här äckliga höstvädret gjorde så jag ville stanna inne ist för för att gå ut och gå. Jag ska ju ändå gymma imon så det jämnar ut sig ;P Sola har jag inte heller gjort för det ska jag göra med adam imon efter jag har slutat :) han är ledig den fuskungen! Men vi hade ju längre sommarlov så ;)
Hade mina nya skor idag i skolan :P Det var jobbit att gå i dom. Inte så bra skol skor tror ja ;P haha.

Just ja, igår fick vi skolkortet :D haha! Det va kul! Det blev inte så dåligt som jag trodde. Inte för att jag tyckte jag blev bra på kortet, men det blev inte den där jätte hemska bilden som fotografen visade oss. Det var tur för alla i klassen typ blundade på den bilden :P hehe. Bilden dög ju iaf :)

Nu ska jag läsa min svenska deckare :P den ska vara utläst om två och en halv vecka och jag har inte ens kommit halvvägs fast jag haft den ett bra tag. Men nu ska det börjas läsa seriöst, det lovar jag :P
Sen blir det titta på Desperet Housewives sen sova :) Och så måste jag hinna ta en dusch nånstanns där imellan.


Tagga helgen! Elina & Stina 20år, fest fredag ;) Klassfest på lördag :) Måste ju vänja oss vid varandra till studenten :D


Jag längtar till imon när jag ska vara med älskling :D <33 Han är så goo!

image13




Nu äre kolsvart ute! :O bläää!


Aloha! :)

P.S. Jag har hittat en tatuering jag vill ha :)



image12

Fin va! :D

Tandläkarn och körlektion.



Gick upp kl 6 idag :/ Skulle vara hos tandläkarn kl halv åtta. Jag tog tio i sju, trött som bara den! :P Det är en timme tidigare buss än vad jag brukar ta till skolan så man är lite ovan. Gjorde det jag skulle göra hos tandläkaren sen åkte jag hem och var hemma ca 40 minuter. Sen tog jag bussen till stan igen till körskolan. Hade körlektion 10.20, kom till skolan halv 12. Då hade det redan gått en halv timme på lunchen så alla hade redan ätit så min lunch fick bli en drickyoughurt :P
Jag hann bara ha tre lektioner av fem idag, men det gör inget ;P Jag hann vara med på religon, svenska och individuellt val, det vill säga bild & form. På svenskan läste vi våra deckare som vi ska göra en redovisning på sen. Asså jag kunde inte läsa, min ögon bara föll ihop, så jag gav upp. Jag somnade på bänken till slut :P
Sista lektionen var jag as hungrig eftersom jag inte hade ätit nån riktig lunch och som tur var mamma precis klar med maten när jag kom hem :) Då blev magen gald!

Har träning idag, dans :) Var inte med förra veckan för då var jag ju på After Dark, men nu så :D Nu ska de tränas. Idag blir vi nog kvar ganska länge eftersom vi måste lära Mimmi klart dansen för hon måste kunna den nästa vecka när Pilar kommer hem. Men det fixar vi Mimmi ;) Är nästan klar ju. Måsta bara finslipa lite ;P
Åker buss in till träningen. Det var ett jädrans buss åkande idag förresten :P haha.


Imon har vi sovmorgon i en halvtimme. Det hjälper faktiskt mycket. Så slutar vi tidigt också, typ ett eller nåt :) Sköönt!
På onsdag ska jag och Adam gymma ;) hihi.







image11

Mina samba sötisar i Karlshamn :) Jag är fotograf för jag hade glömt mina nätstrumpbyxor.. illa illa :P
Men vi hade sjukt kul ändå ;D Dit ska vi nästa sommar! Eller hur tjejer? :D


Aloha!






RSS 2.0