Lilla badankan








Hide and seek


Idag har jag inte haft någon tid alls för bloggen förrän nu. Lika så igår.

Igår öppnade jag på jobbet. Tog 07.20 bussen till jobbet och slutatde 15.45. När jag kom hem sov jag i en timme sedan åkte vi och handlade lite nödvändigt och plötsligt var det kväller :P
Idag har vi flyttstädat det sista i gamla lägenheten. Äntligen är det gjort. Nycklarna är inlämnade dom också. Hoppas den som flyttar dit är nöjd med städningen och att den ska trivas lika bra som vi gjorde där :)

Nu väntar vi bara på att vi ska bli hungriga så vi kan göra mat! Medans leker Remi kurragömma med Elias, haha. Elias går och ropar och ropar "eeeh, eeeeeh!" på tokpappan som gömmer sig :D Och jag skrattar.



Inte så bra gömställe :P
Längst till höger är vårt nya vitrinskp som ni ska få se mer av sen när det är rikgt färdigt.
Som ni ser har Remi bara satt fast ett handtag, men resten ska på också.. någongång.


Lite jobb ändå är jag typ död


Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan. Jobbade 3 timmar bara ändå höll jag på att somna på bussen. Det var så där hemskt när man bara inte kan hålla ögonen öppen. Som tur var missade jag i alla fall inte min hållplats :P

Nu sitter jag och inväntar Elias och Lilly. Hon har passat honom idag :) Dom har vart på stan och shoppat lite tror jag. Inte så kul skulle Elias säga om han kunde prata ;) Han hatar när man går på stan. Så fort man kliver in i en affär så börjar han dryga.
Vi ska köpa mat någonstanns, massa annat onyttigt och kolla på film.

Nu blir det duschen!



Broken

Snart är det dags för lunch. Ska börja med maten när jag skrivit det här inlägget. Det blir fisk idag :)

När vi käkat ska vi gå ner på stan en sväng. Min telefon hakade upp sig när Remi kopplade den till datorn och skulle uppdatera den :/ Vi tog till och med ur minneskortet men inget hände, så vi ska gå till Telenor och fråga vad det kan vara för fel och dom kan fixa det på något vis. Har bara haft den en månad.

Sen blir det åka ut till jobbet och slita 17-21.15. Jåååbba jåååbba jåååbba!



Såhär ser det ut på skärmen, det händer inget mer.


Riesen


I'm addicted...



Work


Ska strax gå till bussen och åka till jobbet. Ett 12-19 pass står på schemat idag.
När jag kommer hem igen ska vi äntligen bygga ihop vart as snygga vitrinskåp :D Offcourse får ni se bild på det sen!


Hur sööööt får man bliii


Ullared är bäst


När vi var på Ullared passade vi såklart på att köpa allt nödvändigt åt Elias som han behöver för att överleva på dagis och över hösten/vintern ;)
Det var kul att shoppa barnkläder där, man behövde ju inte ens kolla på prislappen.. Ner i vagnen bara. Jag skulle viljat köpt mer tröjor åt Elias men just hans storlek fanns inte på så mycket.

Overall, jacka, överdragsbyxor, regnställ, fem mjukisbyxor, ett par jenas, fyra t-shirt, tre mösssor, två par fingervantar, ett par tumhandskar, en keps och ett par mockasiner.
Nu är det bara höst och vinterskor som fisen behöver.

(Den vita saken på overallen är en lapp bara :P)



Fina minnen


Vafan, ingen uppdatering förrän nu?! Fy Viktoria!

Idag på dagen har vi inte gjort någonting. Men på eftermiddagen gick vi till vår gamla lägenhet för att städa lite. Vi gjorde köket och lite i badrummet. Det är ju dom två sakerna som tar tid, så det känns bra att det mesta grovarbetet är gjort :) Köket tog sin tid, puh säger jag bara! Sen är det bara golven kvar. Fönstern tvättade jag för längesedan.

Det känns sorligt att lämna vår 2a! :( Jag önskar att vi kunde ha kvar den så man bara kunde gå dit ibland och bara minnas. Ååh, alla minnen. Elias blev ju fan till där, och han bodde där sitt första år :) Usch vad sorligt, jag trodde inte att så mycket känslor kunde välla upp bara för en liten flytt. Tur att vi är kvar i samma stad iaf :P


Nu mera den gamla lägenheten



Vardagsrum



Sovrum



Kök



Matplats



Toaletten



Regn = tvättväder


Jag håller på med det roligaste i världen just nu.. Tvätta. Nerå så kul är det inte men jag har inget emot det, särskilt inte när det är sånt här väder ute. Regn och rusk.
Har tvättid till klockan två, efter det ska vi ut till Ikea och kolla efter lite behövande saker som tex rullgardiner, duschdraperi och lite ljus. Sedan får vi se vad dagen bjuder på :)



Nya golv


Här är bilder från hallen och vardagsrummet. Har ingen "före och efter" bild från vardagsrummet, men det var en ful plastmatta där. Visst blev det stor skillnad och sjukt mycket snyggare? :D Mer helhetsbilder får ni se när tapeterna är på plats.
Klinker i hallen och ekparkett i vardagsrum.





Nu blir det riktiga blogginlägg igen, äntligen!

Första riktiga blogginlägget på länge. Från en riktig dator alltså, fan vad skönt!


Igår kom ju vi hem från västkusten som sagt. Resan hem var ganska seg, men den gick bra. Elias blev inte ens lika uttåkad som jag :P Vi stannade bara två gånger på 63 mil. Ett stopp för käk och ett för att bara sträcka på på benen.
Hela resan, alltså hela veckan var mycket lyckad. Elias var så duktig han också överallt :)

När vi kom hem möttes vi av nya lagt golv i hallen och vardagsrummet. Sjukt fint! Drygt bara att det är damm överallt. Har moppat gloven 3 gånger men det är fortfarande dammigt :P Aja, resten av golven ska dom börja lägga i slutet av den här veckan eller nästa vecka så det är ingen idé att försöka få det helt dammfritt för det kommer ju komma mer. (Bilder på det får ni se snart)



 Utsikten från stugan.


Vi är på väg hemåt. Har åkt ett par timmar...

img_0066 (MMS)

Vi är på väg hemåt. Har åkt ett par timmar redan så vi har inte så långt kvar :) Har typ bara    25 mil kvar. Elias somnade precis vilket är skönt för både honom och oss för det blir lätt långtråkigt när man åker ca 63 mil :P Ska bli skönt på ett sätt att komma hem men ändå inte, då blir det liksom vardag igen på en gång. Har inget planerat att se fram emot nu, får lite panik då ja. Okej, Elias ska börja på dagis snart  och jag börjar jobba som vanligt igen, men jag vet inte om det är något jag ser fram emot. Tycker mest att det är sorgligt :( Han är stor nu.. På riktigt!! Gaaah!  Just ja, nytt golv i vardagsrum och hall har vi fått. Parkett i vardagsrum och klinker i hallen. Det ser vi såklart fram emot att få se ;) Visst är Elias söt med sin Lisebergskanin på bilden :D


Ullared, igen

Tjolahopp! Sista dagen här nere på västkusten, sorgligt men lite skönt ändå att få komma hem till sitt igen. Vi var en snabbis på Ullared idag, igen. Men den här gången köpte vi typ sånt som vi glömde första gången vi var där och jag lämnade tillbaka två saker som jag inte ville ha. Blev bara med en påse hem men det är bra för det blir lätt att man köper massa skit bara för att det är så billigt. På tv kommer vi också vara med. Dom var där och spelade in "Ullared" som kommer sändas i höst och vi kom och gick i bakrunden haha :D Morgan såg vi första gången vi var där förresten :P Igår var vi ju på Liseberg. Det var roligt. Jag har aldrig hört en kille skrika så mycket i en karusell som Remi gjorde i Ballder haha! Jag höll på dö av skratt. Nu ska vi käka sen ska vi väl bara chilis här i stugan. Alla bilder får ni när vi kommer hem. Och all shopping :)

Nu är vi på väg till Liseberg :) Åka karus...

img_0057 (MMS)

Nu är vi på väg till Liseberg :) Åka karuseller hela dagen lång, det bästa jag vet :D Tänkte bara säga det. Och förresten går Elias för fullt. Inte ute men inomhus :) Så sööt! Bra att han kan gå innan han börjar på dagis. Skriver later. Puss


Godmorgon! Nu ska vi äta frukost och göra ...

img_0055 (MMS)

Godmorgon! Nu ska vi äta frukost och göra oss färdiga för dagen. Vi ska in till Varberg igen idag och gå på stan. Igår var vi där och tittade runt i fästningen som har en sån sjukt fin utsikt. Vi har sett allt ett antal gånger men inte Remi :) På kvällen grillade vi, det blev såå gott! Aja nu dags för frulle. Bye!


Hej på er! Imorse vaknade vi av att Elias ...

img_0046 (MMS)

Hej på er! Imorse vaknade vi av att Elias hade fått tag på burken som vi har vällingen i och det var pulver i hela sängen och utanför, plus att han hade bajsar också ganska rejält. Så det var bara direkt in i duschen :P Efter vi hade ätit frukost gick vi ner till havet och kikade lite, och Erik fota. Nu håller vi på gör oss klar för att åka till Varberg och handla. Vet inte om vi går lite på stan också eller om det blir en annan dag. Kanske går och kikar runt där bara, det är ju så sjukt fint där! Hörs sen!


Nu är vi på plats

Nu är vi framme. Ligger i sängen och ska sova nu. Vi käkade lite onyttigt innan. Det blev inte Donken för vi kom på att vi åt det till lunch så vi åt kebab och pizza. Min pizza var skit äcklig. För det första var den inte klar och för det andra smaka det carbonara pastasås. Uh! Inget planerat vad vi ska göra imon än, får se hur vädret blir. Det ska typ vara dåligt hela veckan :P men men huvudsaken att vi få vara här och komma hemifrån lite. Godnatt!

Vi närmar oss Göteborg. När vi passerat dä...

img_0042 (MMS)

Vi närmar oss Göteborg. När vi passerat där har vi ca 8 mil kvar sen ska vi bosätta oss i stugan :) Men först blir det ett stopp på Donken för käk. Gissar på att de inte har lika bra burgare som oss i Valbo ;) Jag längtar lite efter att få gå och lägga mig om man ska vara ärlig :P Man blir trött av att bara sitta och glo hela tiden. Värre för mamma och remi som kör bilarna, usch. Elias sitter lugnt och gosar med sin kudde <3 Skriver igen när vi är framme :) Puss


Nu funkar mms-bloggningen

Yes jag gjorde det! Hade det gamla nummert ja, inte undra på att det inte funka :P Nu får ni vara med nere på västkusten ni också ;)

Det är Elias som kör oss ner till Tvååker ;)

img_0038 (MMS)

Det är Elias som kör oss ner till Tvååker ;)


On the road

Jag kan fortfarande inte mmsblogga?! Jag har fyllt i mitt nr och allt som folk skrivit och beskrivit för mig men det går inte. Det ser ut som det ska gå men inlägget kommer inte upp här på bloggen :/ As tråkit utan bilder!!!! I alla fall är vi på väg till mitt favoritställe... VÄSTKUSTEN! Vi har inte alls kommit långt än men vi är på väg iaf och huvudsaken är det. Finns inget bättre ställe än där. Elias somnade nyss och det skulle även jag behöva :P gick upp halv sju imorse, Elias vaknade då. Fråga mig inte varför han brukar ALDRIG vakna så tidigt. Aja det ska iaf bli hur kul som helst det här. Liseberg, Ullared och massa mer :D

Help me

Hur mms bloggar man?

Babbel

Det blir jätte tråkiga inlägg nu för vi har inget internet här än så jag bloggar från mobilen, och jag vet inte hur man lägger ut bilder då :/ Elias leker med sig själv, så jävla sött när han sitter i sen egen värld utan några problem alls :) min gofis! Remi jobbar till 22 ikväll och vi har nada att göra. Eller det är en del kvar att packa upp som jag ska ta tag i sen när jag hittat orken. Måste börja träna så kroppen kommer igång så slipper man vara så trött hela tiden. Det får bli när Elias börjar på dagis. Han skolas in den 6:e september. Mindre än en månad!! Han som är så liten, ska han gå på dagis utan mig? Åh lillplutt.

I dont like this

Här sitter jag i min ensamhet och ska även sova i min ensamhet. Inte utan Elias men remi :( i den nya lägenheten.. Usch! För er som inte sett på Facebook så är jag ganska rädd! Jag måste dra in Elias säng till vårt sovrum annars kommer det aldrig gå. Jag gillar inte att vara ensam. När so you think you can dance är slut ska jag gå och lägga mig, typ nu alltså, så det blir imorgon snart. Annars då? Jo, jag har vart inne hela dagen och packat upp massa saker, mamma å erik var här och hjälpte mig. Vi åkte och hämtade maten i andra lägenheten så vi får mat i magen :) så nu är det bara städningen kvar där. Det kommer gå smidigt när det är helt tomt. Men det tar vi om två veckor typ för på lördag bär det av på en veckas semester :D Säger mer om det senare! Godnatt puss. Önska mig lycka till inatt nu!

Fest bilder


















Idag går flytten



Idag är det full rulle med att packa det sista och skruva ihop möbler för idag flyttar vi allt till den nya lägenheten. Dock är jag inte skit peppad eftersom de inte rustat än, men det kommer dom inte göra förrän oktober heller typ så vi måste ju ändå flytta..
Jag kommer sakna den här lägenheten som fan! Min första lägenhet och den första gemensamma med Remi. Vi kommer flytta ifrån så många minnen. Buuh! Men dom följer med i en väska dom också.

Remi är på ett ärende just nu. När han kommer tillbaka ska vi åka och hyra släpvagn. Sen kommer mamma och Erik och hjälper till.. Hoppas jag :P Måste ha någon som håller ett öga på Elias. Annars är det väldigt svårt att flytta, det går inte!





Hjälper pappa att skruva isär möblerna :)


Lugn dag såhär dagen efter

Det blev en lyckad kväll igår.. Tills det kom objudna gäster, då blev jag på dåligt humör och det satt i hela kvällen. Blev arg när jag tänkte på det, men med mina vänner var det sjukt roligt :) När vi hade kommit ner på stan och stod i kön in till krogen kände jag och remi inte alls för dansa och trängas där inne så vi hoppade ur kön och gick och köpte kebab istället som vi tog med hem :) Sen städade vi undan allt innan vi gick å la oss vilket var guld värt när vi vaknade upp i morse. Nu sitter och väntar på att remi ska komma hem från jobbet så jag kan pussa på honom :) Elias sover sen en timme tillbaka.

Lite att göra sen kör vi


Snart ska vi åka ut till Valbo för att inhandla lite från systemet och Remi skulle kolla på nåt och ville att jag skulle följa med.. Fast det vill inte jag. Men man måste ju ställa upp ibland ;)

Efter det blir det hem att stoppa i sig lite mat och dammduga. Sen ut till Valbo igen för att lämna Elias hos mamma som ska agera barnvakt tills imorgon :)

Nu taggar vi!!


Mer än vad man tror

Imorgon är det fest. Jag och Lilly ska ju ha våran omtalade 40års fest. Just nu är jag inte så taggad, men så fort jag slår på musiken imorgon och öppnar min första öl så är jag på gång ;) Det kommer bli kul!

Vi handlade grejer idag som vi ska bjuda på. Det blir alltid dyrare än vad man tror. Lite kex, ost och chips, vad ska det kosta liksom? Jo, så mycket så att jag bara har typ 50 spänn kvar på kontot. Haha!

Jag har goooodissuuuug!


Högt upp i skyn



Nu har jag hämtat ut Marble skorna. Shit så höga dom var! Måste träna att gå i dom för det känns som mina vrister ska gå av då jag är väldigt överrörlig. Men det är skönt att kolla på dom i alla fall ;)

Jag som är 174 cm utan skor då kan ni ju tänka vad lång jag blir i högklackat. Och jag blir bra mycket längre än Remi. Det är det som stoppar mig från att använda högklackat, att jag blir längre än honom. Jag bryr mig väl egentligen inte så värst men det kan se lite kanastigt ut ibland. Vad tycker ni?




Morgonbad


Håller på nere i tvättstugan nu. Hade inte så mycket tvätt som jag trodde, men det är skönt så man får allt klart utan att stressa ihjäl sig.
Det krångliga är att Remi jobbar och barnvagnen är hemma hos mamma så jag får bära Elias plus tvättpåsarna. Men det går det också om man vill ;P

Klockan ett ska jag jobba. Är det inte typiskt nu när det är fint väder, när var det soligt sist liksom? Jag har sån otur med sånt där.


Elias fick bada bubbelbad nu på morgonen :)



Skönt att vi har badkar i den nya lägenheten. Hatar den där baljan :P


For her


Detta är en parfym som jag letat efter länge. Jag har velat haft den ända sedan jag var i Paris, vilket är rätt så länge sedan :P Den heter Narciso rodriguez for her. Någon vänlig själ som vet vart man kan köpa den?



Grönt är skönt


Idag käkade jag med mamma och Erik på Ikea sen var vi en snabbis in på köpis. Hittade ett plagg jag ska ha på lördag, då är det fest! Köpte även en stor ring som jag såg var lite missbildad nu när jag kom hem. Det var typ torkat lim på den som syntes. Hoppas det går att byta till en annan.

När vi kom hem till mamma fikade vi. Elias vart helt galen. Han tryckte i sig en bulle och en muffis på typ 3 minuter. Haha, gud vad vi skratta! Han är en sån clown ibland :D

Nu inväntar jag Remi som slutar jobbet snart. So you think you can danca börjar också snart!





Små detaljer gör plagget.


Marble


Beställde nyss hem Marble skorna från Nelly. Om dom är bra ska jag beställa dom i leopard också.
När jag skulle gå tillbaka för att spara en bild på dom fanns dom inte kvar. Haha, lite tur jag hade! Och ja, jag beställde åt dig också Lilly ;)



Ska ta mig ut till Valbo


Idag har jag tänkt åka hem till mamma. Känns som det var skit länge sedan jag var där så nu är det dax. Mamma jobbar väl men Erik är i alla fall hemma. Ska fråga om han vill med upp på Köpis en sväng.
Den andra brorsan, Jonas, flyttade i söndags till hockeygymnasiet han ska gå på. Jag hann inte säga hejdå :( Men vi ska försöka se till att vi kommer upp dit i slutet av den här månaden och hälsa på och se hur han har det.

Ja annars då... Nagellacket är sämst! Det har redan låssnat färg från alla naglar. Ska ta mig tid att måla om dom när Elias sover sin nap som han borde göra snart.

Frukost-bilder:



Jag och Elias är stora fan av Kalaspuffar :D



Haha kolla texten!



Haha, nöjdkille_09 ;)


Turkos


Nu har jag äntligen köpt ett turkost nagellack. Har alltid glömt bort det när jag har gått på stan, men i fredags slog det mig när jag var inne på H&M :)





Färgen heter U Must Have This


Årets Klubb-kräfta


Helgen har spenderats i Gåsholma i Emilies stuga med massa skönt folk. Årets klubb-kräfta är nu över.
Tyvärr var jag inte nå fest-taggad någon av kvällarna så det blev nyktert för mig. Tråkigt att den otaggade känslan just var den här helgen, detta händer ju bara en gång om året, men man kan inte rå för hur kroppen känner. Det gick verkligen inte att dricka alkohol, allt smakade bara skit. Tur att vi åt otroligt god mat! Tacos, grillade hamburgare, olika pajer, kräftor, potatis sallader och goda efterrätter :D

När jag kom hem igår var det bara peppa inför jobb 17-21.45, var så trött! Jag lyckades hålla ut fast det kändes som jag skulle börja gråta när som helst.

Idag får vi se vad som händer, inte mycket gissar jag på. Ska iaf ut på en promenad så jag piggnar till. Förstår inte att jag kan vara så trött hela tiden.



MUMS!


RSS 2.0