Idol och choklad. Testar en ny med apelsin...

img_0131 (MMS)

Idol och choklad. Testar en ny med apelsin. Köper alltid mint men tyckte det var dags att förnya sig lite.. I alla fall en gång :P Ingen annan choklad kan slå mintchokladeb :D


Kolla vad älskling överraskade mig med! Pr...

img_0127 (MMS)

Kolla vad älskling överraskade mig med! Presentkort från Make up Store. En 50 minuter lång makeup introduktion, de sminkar och samtidigt ger tips och råd. Sen får man även välja produkter för 495 kr :) Jag är så jäkla glad!  Smink är något jag aldrig lägger pengar på om jag verkligen inte behöver det. Som tex pudret jag köpte igår, det var ett måste liksom. Så en sån här present passar ju mig perfekt :D Tack bästa i världen!!! <3


Är det fredag den 13:e eller?

Jävla apa!! Mina muffins blir alltid cp! Dom sväller inte upp nåt och dom smakar mer scones än muffins. Hur jävla svårt kan det vara?! Jag gör ju allt som står i receptet förutom att jag råkade ha alla ingridienser istället för lite i taget. Men kan det bero på en sån liten grej? Allt ska ju ändå i så om det är bara därför så är det sjukt. Fan!! Jag vill kunna baka!!!!! När man ända har lite otur så fortsätter oturen. Hårat bredband har gått ut så nu måste vi välja ett nytt. Vi hade hyresvärdarnas egna men det slutade dom med idag tydligen. Vad fan ska man välja för bredband då? Nu måste jag blogga från mobilen så länge, hur kul är det då?

Ny planet


Astronomer i Amerika har upptäckt en ny planet. Planeten är i lagom storlek och ligger lagomt långt bort från sin stjärna vilket innebär att det kan finnas flytande vatten på planeten och en atmosfär.
Tyvärr kan vi inte fly till den om vår planet skulle gå under. Det dröjer nämligen flera generationer att åka dit :P



50-öringenen, the end


Imorse fick jag sovmorgon :) Gick upp typ 08.40 istället för 07 som man vanligtvis gör med Elias. Men idag klev Remi upp på sin lediga dag och gick med honom till dagis. Han ska få sin sovmorgon imorgon ;)

Ja, vad ska vi göra idag då? Gissar på att vi kommer käka lunch på stan, kolla runt lite. Sen ska Elias hämtas. Ikväll har vi tvättid. Sen blir det väl till att packa lite. Vi ska åka upp imorgon till min lillebror och hälsa på över helgen :) Det ska bli kul att få se vilken lite håla han bor i nu. Och jag hoppas att vi ska få se honom spela lite hockey också.

Idag är det sista dagen vi kan betala med 50-öringar så se till att växla in dom eller handla upp något för dom. Imorgon är dom värdelösa. Fan vad skönt att dom försvinner!





Vitast


Tror ni Remi fick rast när jag var på stan. Nej så jag och Elias vandrade runt själva ett litet tag. Köpte jacka åt honom, puder och en byxdress-pyjamas åt mig. Hans jacka var för stor så den måste vi byta till en mindre storlek.
Jag måste vara blekast i världen.. nästan. Av typ 12 fäger på puder så har jag den tredje blekaste. Haha kul va? Men hellre det än att vara solarieorange i fejan och bli rynkig och få cancer senare i livet. Får börja använda lite brun utan sol nu såhär på vintern istället :)

Iallafall så ringde Remi sa "Jag fick rast nu" när jag satt nyckeln i dörren. Är det inte typiskt? :P


NU.. Blöjbyte!








Elias ser as blek ut på bilen. Sanningen är att vi är lika bleka. Fast bilden är ju lite orättvis :D


Hämta barnet


Nu åker jag och hämtar hem Elias från dagis. Vi ska möta upp Remi på stan för en kaffe, eller lunch? Är as hungrig. Aja, får se hur lång rast han har. Annars blir jag väl tvungen att laga mat hemma.



Songs


Tänkte göra en Kenza och lägga ut låtar som är speciellt för mig. Hon gjorde det får någon dag sen och jag tyckte det var en kul grej :P Så här kommer mina låtar!



En låt som påminner om den gamla goda party-tiden:





En låt som jag och Remi lyssnade och söng sönder i början när vi träffades:





En låt som jag spelade konstant när jag var gravid och som Elias blev knäpptyst till så fort jag spelade upp den när han var ledsen när han var mindre:





En låt som gör mig glad:





Min och Remis låt:


Kom på att vi har ett badkar så det blir s...

img_0122 (MMS)

Kom på att vi har ett badkar så det blir såklart ett bad istället för dusch. Tänk i vinter när man kommer in och är riktigt sådär as fryssen och lägger sig i badet och tinar upp.. Skönt! Ligger här i och tänker på hur onödigt många duschkrämer och shampoon vi har. Använder inte ens hälften tror ja. Och dom på bilden är inte alla, har väl typ fem flaskor till som inte syns. Haha! Har ni också så?


En stund för mig själv


Lillplutten är nu lämnad på dagis. Utan ett ända litet gnäll. Han har varit lite ledsen när man lämnat honom sen han var sjuk första gången för någon vecka sedan. Han har inte hunnit blivit 100% frisk efter det. Nu är han ju förkyld och hostig som sagt (skrev ju det igår) Sjuka barn är något man får räkna med när de börjat på dagis, tyvärr.

Jag ska passa på att ta en lång dusch, smörja in mig, måla naglar och lägga ansiktsmask. En liten ta-hand-om-mig-själv stund :)



Fast han är är förkyld är humöret ändå oftast bra :)

Pricken på vid överarmen kommer han alltid ha där typ. Det är från en spruta han tog när han var mindre, mot Hepatit B tror jag det var. Alla barn med utländsk bakrund får den.


Nalle Puh


I fredags när vi var och handla köpte vi en tidning åt Elias. Hans första serietidning :) Nalle Puh. Han har knappt kollat i den, men det var roligt bara för själva grejen. Leksaken som följde med var däremot mycket roligare!





Den här var roligare än tidningen.. Såklart :D


Sådär ja


Golven klar, sängen bäddad, disken diskad, Elias hämtad från dagis och nu sover han en liten nap. Han får inte sova för länge för då somnar han inte i tid ikväll. Men han var så himla trött och jag skulle aldrig kunna ha hållt honom vaken till sju. Lilltröttisen <3 Snorig som tusan är han och hosta har han fått också.
Jag håller tummarna att han blir bättre tills på fredag då vi troligtvis ska åka upp och hälsa på Jonas över helgen och se hur han har det. Det beror på hur mamma mår också. Hon har varit sjuk i två veckor nu.

Oj, nu kom Remi hem :D Trodde han slutade sju. Weeei!



Elias har blivit värsta gosig av sig :) Här gosar han med Pingu.


Golvstädning

Idag ska det städas golv. Det är den saken man måste passa på att göra när Elias är på dagis. Kan inte göra det när han är hemma. Det är ju omöligt att moppa med en unge som går på det blöta golvet och helst skulle vilja hoppa i mopphinken och bada :P
Såg ett mopp-set i miniformat inne på Designforum igår, kanske blir en julklapp till honom. Synd att det bara fanns med rosa hinkar. Men vafan, våran mopphink är ju också rosa och den gillar han, haha.

När jag är klar med golven ska jag ta en nap. Fan vad skönt!



De nyinköpta


Remi håller på med maten, eftersom jag har dammat hela lägenheten så får han göra mat. Det var våran deal :)
Tacos blir det. Jag längtar tills den är klar. Är så jäkla hungrig och sugen så jag dör snart :D MUMS!

Elias sover sen typ en timme tillbaka. Han somnar jämt så gott efter en dag på dagis och ännu mer gott efter ett bad på det. Gullungen!
För övrigt så har han blivit så sjuuuukt mammig och pappig. Han är typ rädd för alla andra. Han har aldrig vart så tidigare så jag hoppas verkligen att det bara har något med åldern att göra för det kan bli jobbigt annars. Det är typ en mardröm att han ska bli för fast vid oss. Snacka om no freedom.

Aja, nu var det ju inte det här snacket som var meningen med inlägget. Jag skulle ju visa er vad jag köpte idag.
En kofta och ett par skor blev det :)





Jag är väldigt nöjd med köpen!


En bra start på veckan


Det blev en vuxentid-på-stan-dag idag :)
Vi lämnade Elias på dagis imorse. Sen gick vi till stan och åt frukost på ett café. Vi åt upp lagomt tills dom öppnade butikerna. Gick och kikade lite. Varför hittar man aldrig något när man har pengar? Fast det kanske är bra för då får man ju behålla pengarna längre. Aja, jag köpte i alla fall två saker som jag visar i nästa inlägg.

Sen mötte vi upp Remis kompisar och käkade sushi och sen hämtade lillungen från dagis :)
Nu ska vi sätta igång och städa här hemma. Är det bara hemma hos oss det känns värdelöst att städa? Damm, grus och massa skit är ju tillbaka igen dagen efter städningen i alla fall. Så jävla drygt!



Money never sleeps


Två dagar sedan? Ajaj, fyfy! Men jobbar man så jobbar man.. Nada to do about it.

Kom precis hem från bio med älskling. Vi såg Wall Street som han har tjatat att få se den och nu har vi gjort det ;) Handlade endast om pengar. Man måste ju fan ha pluggat ekonomi för att fatta pengasnacket i filmen, detaljer och sånt, men själva helheten fattade man i alla fall :P Inte min typ av film. Jag hann inte ens läsa texten. Haha.
Lilly satt barnvakt, snälla hon!

Nu är jag ledig fram till nästa måndag! Elias ska gå på dagis imorgon i alla fall så han inte glömmer bort hur det är eftersom han är så pass ny och har inte gått sådär jätte mycket.
Remi är också ledig imorgon. Kanske blir en heldag på stan med shopping och lunch, utan barn vilket betyder lugn och ro, inget spring, tålamodet kvar och inget "okej, nu går vi hem.. Får ta det här en annan dag".



Läggdags


Nu måste jag hoppa i säng snart. Klockan står på 05.50, blir morgontrött bara av att tänka på det. Väntar på att Remi ska komma hem först. Jag gillar inte att gå och lägga mig själv.

Godnatt vänner!



Tagen av Erik


Frestelse


Elias somnade precis så nu sitter jag här själv. Funderar på om jag ska ta lite vaniljglass med chokladsås eller om jag ska motstå frestelsen.. Om jag kan. Är sämst på att motstå goda saker. Jag måste lära mig det, för tillslut försvinner suget. Men på helger får jag äta gottis, så imorgon är det okej :D Åh vad jag längtar tills imorgon!

På tal om imorgon så kommer det inte bli mycket bloggande. Jobbar heeeela dagen. Elias stackarn ska vara på dagis från 7-17.30 men det kommer nog funka det också.

Nu börjar Halv åtta hos mig :D







Blommigt


Den här fina skålen köpte vi med oss hem från Ikea i förrgår.
Jag älskar den!



Inget speciellt

Remi gick till jobbet för ett litet tag sedan så nu är jag och Elias själva. Vi ska väl inte göra nåt speciellt. Ska laga mat så fort kycklingen tinat och sen kanske vi går ut här utanför bara så Elias får komma ut och gå lite. Sist tog det över en timme att gå runt huset bredvid oss ;)

Jag är sugen på McFlurry Magnum!



Nya golven



Nu är alla golv klar här hemma :) Bara tapeterna kvar! Jag hoppas dom kommer snart och gör det. I alla fall att man får hämta hem prover innan den här månaden är slut, annars jäklar.





Sovrum





Kontor/träningsrum





Elias rum


Nästa resemål


Vi siktar in oss på Thailand, Krabi i december 2011 :)




Hello Kitty.. Nej tack!


Jag förstår inte hur man kan tycka Hello Kitty är så söt. Jag har ogillat den katten ända sen den fick sitt hysteri här i Sverige. Vad är det för speciellt med den? Den är inte ens söt, och det är ju ett katt! Katter är hemska och läskiga.

Om jag får en dotter en vacker dag så hoppas jag att Hello Kitty hysterin lagt sig och att hon inte finns på allt.
Jag vill ha kläder utan den katten på. Katten har ju inte ens en mun. Man vet inte vad hon är på för humör. Det kanske är en riktig bitterf*tta som är sur hela tiden, det vet vi ju inte. Varför har hon ingen mun förresten?!
Nej, få bort Hello Kitty från alla tjejgrejer innan jag får en dotter tack.

Nu kommer jag säkert ändra mig om jag skulle få en dotter, men just nu.. Hate the ugly cat!



Vart är det söta?


Jag håller med Katrin


Jag lär ju vara den ända som inte har sagt vad jag tycker om att SD kommit in i riksdagen och hur fan folk kan ha samvete att rösta på dom. Visst det är ett rätt hemskt parti, men jag kan inte säga det bättre än Katrin Zytomierska. Hon tog orden ur munnen på mig.

Så här skriver hon på sin blogg:


"Jag tycker att det är bra att det gick som det gick för SD av två anledningar. Dels för att det är en väckarklocka och dels för att det så tydligt visar att media inte kan påverka allt. Och dels för att vi en gång för alla får det hela svart på vitt. Utläningar är inte så populära i Sverige. Anledningen till det vill jag inte spekulera i, men det är ganska uppenbart att det är så och det ska man kanske ta åt sig av? Det tycker jag i alla fall. Varför är det så? Hur kommer det sig att det finns så många människor som röstar mot invandrare? Svaret är ju superenkelt såklart. Det är fel i vårt system. Systemet är uppbyggt på ett sätt som gör att det det tas in många flyktingar (vilket är bra) (det tror jag de flesta håller med om), som hamnar fel (på grund av bidrag tror jag) och sen stannar i det här onda mönstret. Lär sig inte svenska, acklimatiserar sig inte i vårt samhälle, kanske blir bråkiga och kriminella... vad vet jag vad som sker med dem, men tydligen är det inget positivt eftersom så många inte tycker om dem. Men det är så. Det är ju fakta.

Nu är valet klart och SD ska in i Rikstagen. Vad händer då? Alla tar avstånd från dem. Är inte det så typiskt Sverige? Vi har en demokrati, men när alla sagt sitt så ska det inte gälla ändå?? Nu får man gilla läget. Folket har bestämt att SD ska vara med och bestämma och då ska de få vara det tycker jag. Jag tycker att det är omoget och oproffsigt av de andra partierna att vända dem ryggen. Gå ut ur sminket bara för att Åkesson kommer in, sluta fika om en Sverigedemokrat kommer in i fikarummet? Jag blir mörkrädd när jag lyssnar på våra politiker. Hela valvakan kändes det som om det var BigBrother på ett dagis. Och varför vad det ingen som ifrågasatte? Varför var det ingen som sa "Folket har röstat fram dem. Vi lever i en demokrati. Ska de då inte få vara med och bestämma? När folket vill det?

Näe... Istället satt de där och snyftade om att det är så hemskt och förargerligt. Men va fan kom igen. Ta tag i saken istället. Sätt er ner och disskutera med Åkesson han verkar inte helt oresonlig. Det är de där supertragiska Mona och Lars som inte är det. Sitta där med armarna i kors och sura som små barnungar är vad de gör. Och att hon inte avgår??? Hur jävla många bevis behöver en människa för att förstå att hon inte är populär? Hos någon. Lite narcissistisk kanske?

Äe, jag tycker att det är bra det som hänt. För att det rör om. För att det visar hur läget faktiskt ligger till. Och för att det måste få politkerna att inse att de totalt misslyckas med sin politik. Nu gäller det för Alliansen. Nu har de fyra år på sig att bygga ett trevligare Sverige där folk inte röstar på ett främlingsfientligt parti.

Lycka till Alliansen! Jag håller tummarna."


Barnvakt?


Fy fan hur det ser ut här hemma just nu! Vi har tömt alla tre sovrum för att dom ska lägga nytt golv. Igår gjorde dom Elias rum och idag ska dom göra vårat somrum och Remis kontor/träningsrum. Alla möbler, saker och allt som legat i byrån och gardroberna ligger här i vardagsrummet. Jag har organiserat lite så man kan ta sig fram här i alla fall men stökigt är det. Äckligt :P Kläderna från klädkammaren ska ut därifrån också. Vart fan ska jag lägga allt? Jag får lite lätt panik när det är saker överallt.

Ja annars då... Jag och Elias har nyss ätit frukost och Remi jobbar. Elias nya favorit är smörgåsgurka. Något som han kom på igår :)
Jag ska jobba kväll. Barnvakt efterlyses från 15.50 till lite efter 19. Mamma skulle vara barnvakt men både hon och Erik ligger i feber. Dagens problem!



Skön tisdag

Elias är på dagis. Lämnade honom 10 och vi ska hämta honom vid två igen. Han blev ledsen när han såg att vi gick men så fort en fröken tog upp honom så blev det bra :)

Vi har bara tagit det lugnt här hemma. Duschat i lugn och ro. Remi ska ta tag i disken nu och jag ska göra mig klar. Tar ju lite mer tid på mig än honom så han hinner gott och väl diska ;) När vi har hämtat Elias ska vi åka ut till Valbo och köpa en sak till vårt vitrinskåp på Ikea och kolla efter en jacka åt honom på Lindex. Hittade en här i stan men såklart fanns det ingen storlek som passade, så nu hoppas jag att den finns i Valbo.
Efter det blir det jobb i fyra timmar.



Jag och Elias sitter och kollar på Halv åt...

img_0114 (MMS)

Jag och Elias sitter och kollar på Halv åtta hos mig. Bäst! Snart kommer Remi hem från jobbet, då ska vi göra biffar eller köttfrärslimpa. Elias ska få sig ett bad strax sen ska han läggas i säng :)


Rent och snyggt


Jag har en liten städ och tvättdag idag. Fast snart är jag klar. Ska hämta det sista i tvättstugan när jag käkat klart och gjort mig klar. Ska nämligen ner på stan sen och träffa Ida :) Måste köpa en jacka och vantar åt Elias.
Gloven är dammsugen och moppade. Hoppade över att moppa i sovrummen. Dom ska börja lägga nya glov där på onsdag så det känns lite onödigt när gloven ändå försvinner snart :P

Nu måste jag skynda mig lite. Bye!


Min sötaste tvätthjälp ;)



Fårga mig inte vad det där är för min. Haha, tokunge!


Kolla vilka söta kort mamma och Erik har f...

img_0101 (MMS)

Kolla vilka söta kort mamma och Erik har framkallat från när Elias fyllde 1 år! Det här är bara fyra av MÅNGA :P lite suddig bild men det är för att jag tagit med mobilen och jag är lite darrig på händerna, haha.


En jobbdag


Idag har jag jobbat i sju timmar. Det var full rulle hela tiden. Men liiiite mer kunde det ha vart. Älskar när det är fart och fläkt, när det står nån på pommesen och när det är bra och mycket folk i köket. Då är det bara ösa i kassa och DT :D Det är kul!

Remi kom och åt när jag slutade och jag tog en glass. Vi har en ny kampanj flurry, Magnum classic och Magnum Browine. Så jäääävla goood! Lätt godaste Flurryn vi haft hittills. Om man tycker om mörk choklad så älskar man glassen, som jag!
Hämtade Elias hos mamma där han har spenderat dagen :) Han har bara sovit 40 minuter på hela dagen :O Han somnade ovaggat ikväll kan jag lova. Hoppas han sover längre än till sju imorgon bitti också, då blir vi glada ;)

Nu ska jag nog poppa popcorn.



Mina älskade <3


Svart golv


När vi kom hem från dagis och jobb hade dom lagt nytt golv i vårat kök :) Hade glömt att dom skulle komma idag så golvläggarna fick tömma köket själva :P På onsdag ska dom börja i sovrummen, dom ska vi i alla fall tömma annars blir det väldigt mycket jobb för gubbarna.
När golven är klar så är det bara tapetseringen kvar :D Eller det är väl inte så bara och bara, det tar ju längre tid än golv. Sakta men säkert går det framåt :)



Nytt och fint



Golvet före


Torsdag


Lillfisen är lämnad på dagis. Han verkade glad att få vara där :)
Remi ligger fortfarande och sover och jag sitter här. Ska ta och börja göra mig klar om ett tag, ska träffa Ida nere på stan vid 12 :) Jag är sugen på sallad.. Salladen på flanör! Mums! Hoppas Ida också vill äta där ;P
Sen ska Elias hämtas vid 14.

Hmm, har inte nå mer att skriva. Ska hoppa in och jobba 16-21 ikväll så det blir inte nå mer blogg idag. Kanske om jag slänger in ett mms-blogg inlägg.

Have a nice day!



Bild från västkusten


Monsterbaaaarn


Damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp damp daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamp!!!!!

Det var Elias andranamn idag, eller förnamn kanske. Gnäll och skrik och skrik och skrik. Vägra, lägga sig på backen, åla sig ur famnen, grina, skrika. Så fort han inte såg mig skrek han rätt ut, har väl aldrig hänt förr. Inget av detta har hänt förr, inte så här mycket i alla fall. Klart han har sina bad moments ibland men inte en hel dag. Något måste det vara.
På dagis hade han vart duktig som tur var. Han vill kanske inte vara med oss mer, han vill bo på dagis tror jag. Eller så är han så för han nyss var sjuk. Jag vet inte.

Nu sover han... And I love it!

Behöver jag ens säga hur mitt humör har varit idag?



En liten Elias.
Lilla hjärtat, bli dig själv igen <3


To late


En sån här bil fundarade Remi att köpa. Han tänkte visst lite för länge för nu är den såld :/



En låt jag fastnat för


You are my sweetest downfall
I loved you first


Aldrig mer buss i sällskap av Elias


Igår var jag hemma hos mamma på eftermiddagen/kvällen. Vi kunde inte vara ute eftersom det började regna och jag hade inga regntåliga kläder åt Elias med mig.
På bussresan både dit och hem fick Elias damp när vi var nära hållplatsen vi skulle av. Det är en konst nu mera att kunna åka buss med den lilla mannen. Han blir sådär varje gång nuförtiden. Neh, jag ska aldrig åka buss med honom mer! Isåfall bara typ i vinter ner på stan eller nåt.

Nu är det lilla monstret på dagis :) Lämnade honom där sju imorse.. Gäsp! Ska hämta honom vid ett efter sovningen.
På fredag börjar allvaret, då börjar jag jobba "på riktigt", då blir han ett äkta dagisbarn :)



Monsterkaninen ;)


Nu ska jag väcka dom här två sömntutorna s...

img_0099 (MMS)

Nu ska jag väcka dom här två sömntutorna så vi kan göra oss klar och kila till dagis <3


Lunchen avklarad


Vi har nyss ätit lunch. Säger bara en sak.. Ät aldrig couscous med en unge som inte kan äta ordentligt med bestick, haha! Ni skulle sett hur Elias såg ut och golvet ska vi inte ens tala om. Han tyckte det inte var nå gott så allt hamnade på kroppen och golvet istället för i magen :P Det var bara att ta fram dammsugaren på en gång.

Nu har jag kört en varv med den och ska nu göra oss klar för dagen. Har tänkt åka ut till mamma och hälsa på. Orkar inte sitta hemma en dag till. Där kan vi vara ute också, på baksidan och i lekparken :)



Couscous, falukrov med stekta tomater, keso och sallad.
Var väl sådär, smakade nada :P


Ännu en dag hemma från dagis


Jag och Elias är hemma idag också. Men imorgon får det bli dagis, han kommer ju hinna glömma bort alla därifrån annars. Inte för att jag skulle lämna honom om han var sjuk, men nu verkar han så pass pigg att han klarar några timmar på dagis. Han kanske blir bättre när han kommer dit och får vara ute, leka och vara med de andra barnen. 
Det enda problemet nu är att han är gnällig av sig. Jag tycker det är as jobbigt när han gnäller bara för att gnälla liksom. Om han blir för mycket imorgon så får dom väl ringa efter mig då så kommer jag och hämtar hem honom.

La Elias i sängen nyss med en flaska välling och hoppas på att han ska somna. Jag ska hoppa in i duschen och diska upp disken som finns. Sen får vi se vad dagen bjuder på.



It's all about me

1. Hur gammal är du om fem år? - 26 :O 
2. Vem var den sista du träffade? - Remi
3. Hur lång är du? - 174 cm.
4. Vilken var den senaste filmen du såg? - Eastern Promises
5. Vem ringde du senast? - Remi
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? - "Nej men måste väl ta en lite promenad så Elias för luft" Till Remi.
7. Vad är dagens planer? - Ska tvätta om typ två timmar. Innan det inget planerat. Hoppas att Elias somnar en stund så även jag kan vila lite :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Skicka sms.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? - Skilda
10. När såg du senast din mamma? - I förrgår :)
11. Vilken ögonfärg har du? - Blå.
13. Har du någon gång hittat en katt? - Nej tack och lov. Är as rädd för katter!
14. Vilken är din favoritplats? - Borta bra men hemma bäst. Och västkusten, dit vi åker varje år!
15. Vilken plats föredrar du minst? - Bredvid eller bakom en illaluktande människa.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? - Hoppas jag har hittat ett bättre jobb, kanske utbildad till något. Gift med Remi och att vi har fler barn och bor i ett hus.
17. Vad skrämde dig som barn? - Att dra ner persiennerna på kvällarna när det var mörkt ute. Var rädd att det skulle stå någon utanför och bara glo på mig på ett sånt där läskit sätt.
18. Vem fick dig att skratta senast? - Elias eller Lilly :P
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? - Vet inte ens vad det är... Googlade och jag lär säga att det är jag :P
20. Har du stationär eller bärbar dator? - Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? - Utan.
22. Hur många kuddar har du i sängen? - Fyra. Jag två och Remi två :)
23. Hur många landskap har du bott i? - Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? - Ja så jävla drygt! Men oftast mår man ju mycket bättre efter.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - Skor ute, barfota inne.
26. Är du social? – Om jag vill så ;)
27. Vilken är din favoritglass? – Alla sorters Magnum
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? –
29. Tycker du om kinamat? - Nja, jag gillar thimat mer.. Tror jag. Kan inte skillnad på sånt. Men jag vet att sushi är japanskt i alla fall :D
30. Tycker du om kaffe? - Latte, ja.
31. Vad dricker du till frukost? - Juice eller Oboy.
32. Sover du på någon särskild sida? - Den som inte är närmast dörren. 
33. Kan du spela poker? - Haha nej.
34. Tycker du om att mysa? - Ja.
35. Är du en beroendemänniska? - Vadå som folk blir beroende av eller att jag blir beroende lätt av nått? Isåfall inget av dom. Haha!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? - Inte känner, men typ bekant :)
37. Vill du ha barn? - Ja, fler lär det väl bli någongång :)
38. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska och något ord på arabiska. Jag är ju en arabkvinna!
39. Har du någonsin åkt ambulans? - Nej, inte än...
40. Föredrar du havet eller en pool? - Det beror på vart det är varmast :P
41. Vad spenderar du helst pengar på? - Elias eller något fint till mig själv.
42. Äger du dyra smycken? - Några.
43. När känner du dig lycklig? - Jo :)
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? - En daimstrut.
45. Vem är den roligaste människan du känner? - Jag känner många roliga människor. Dom flesta jobbar på McDonalds i Valbo ;) 
46. Välj ett ärr på din kropp? - Jag vet inte om jag har något ärr. Kanske något från nåt sönderkliat myggbett :P
47. Vad har du för ringsignal? - Alors on danse. Måste byta, har fan tröttnat på den nu.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? - Nej inte vad jag vet.
49. Flirtar du mycket? - Nej, jag håller mig till min Remi :)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? - I vår förra lägenhet.
51. Kan du byta olja på bilen? - Det kan jag nog men har aldrig gjort det.
52. Har du fått fortkörningsböter? - Nej, men parkeringsböter. Vi samlade på sånna ett tag.
53. Vilken var den senaste bok du läste? - Nån bok för Elias.
54. Läser du dagstidningen? - Nope.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? - Nej, köper om jag vill ha någon.
56. Dansar du i bilen? - Ja om det kommer en bra låt.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? - P3.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? - Räknade ut hur mycket vi har köpt blöjor, välling och sånt åt Elias. Så lite siffror är svaret.
59. När var du i kyrkan senast? - Den 27 Mars 2010, Elias dop.
60. Vilka personer utmanar du? - Alla som orkar och vill.



Outside


Jag och Elias kom nyss in från en liten promenix till Remis jobb för att lämna matlådan han glömde imorse. Innan vi gick in stannade vi i parken här utanför så Elias fick gå av sig lite. Tråkigt att bara behöva vara inne när man inte är helt frisk. Han tyckte det var mycket roligare ute än inne kan jag ju säga :) Men vi var tvungen att gå in när han hade gjort i blöjan, det luktade långa vägar :P

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 18 så vi kan börja tvätta. Sen kommer Remi hem strax efter 19 :)







Prickar




Kolla lill gubbens utslag. Jag tror det är typ värmeutslag för att han är sjuk och varm. Hoppas att det bara är det i alla fall. Nu ska jag ta av honom blöjan så han får lufta.
Uuh jag hatar prickar!!

Sjukstuga


Jag är ledsen för urusel uppdatering men lillplutt är sjuk och han går såklart före den här burken. Men nu sover han så nu passar jag på och skriver ett inlägg :)

Allt började i fredags. Han var inte pigg på dagis, hade mest sovit bort hela dagen där vilket jag tyckte var konstigt eftersom han sov 12 timmar på natten. Jag misstänkte att det var sjukdom på gång, det är vanligt när man börjar på dagis. Alla barn blir sjuk då. Och ja, han blev kokhet kort efter vi hade hämtat honom.

Han har blivit bättre för varje dag som gått men är inte riktigt 100 än, så han fick vara hemma från dagis idag. Han blir fortfarande ledsen väldigt lätt och har även fått röda prickar, mest på underkroppen. Undra om det bara en reaktion eller om det är något annat?




Nu

Inlägget som kom upp senast var från igår men det hade visst inte publicerats så då gjorde jag det nu :P Men nu är jag hemma hos Lilly och det vankas festligheter :) puss hejdå

Är hemma hos mamma och ska sova här :) Våg...

img_0082 (MMS)

Är hemma hos mamma och ska sova här :) Vågar inte sova hemma själv, remi är nämligen i Sthlm. För övrigt fick vi med oss en sjuk unge hem från dagis idag. Lite snorig och har feber Lilla stackare! Med Alvedon fick vi igång honom här på kvällskvisten och han blev sig själv igen ett tag. Sen somnade han kabums i sin mormors knä med en bulle i handen ;) Två chokladbollar hann han trycka i sig innan han somna i alla fall. Det botar sjuka barn det med ;) Hoppas ni haft en bra kväll alla. Snart blir det sängen för mig också, godnatt!


Turkos ring


Just ja, en ring följde också med hem i H&M-beställningen. Jätte fin. Dock var stenen helt runt och jag hade trott att den skulle vara lite oval. Men men, 49 kr är den värd i alla fall :P



Den finns även i silver och vit sten här.


Jeans & shoes

Skorna jag visade i ett tidagre inlägg var det som jag köpte idag :D Inte båda paren men ett par. Dom andra köper jag efter jag fått lönen.
Jeansen på bilerna nedan fick jag hem igår från H&M. Helt vanliga blå. Det är en av kampanje jeansen så dom kostade bara 99 kr. Lätt värt! Och rätt storlek prickade jag in också. Det är as svårt när man inte provar byxor tycker jag, för jag vet inte riktigt vad jag här efter Elias kom till världen. Men 28erna satt bra! :)
Jag är jätte nöjd med båda köpen.. Skorna lite extra eftersom jag är helt förälskad i dom. Längtar tills jag får ta på mig dom och gå ut!!





No one is perfekt


En sak som jag måste få ur mig att jag avskyr är mammor som försöker vara "den perfekta mamman". Den som gör allt för att omvärlden ska tro att hon, hennes barn och hennes karl är perfekta. Blääääää!!
Det är klart att alla vill och försöker göra sitt bästa med sina barn och vill dom det bästa men varför ska man försöka vara perfekt? Ingen kan det, det går inte. Alla har någon svaghet.

Måste amma, måste gå i en mammagrupp, babysim, bara ekologisk barnmat, ingen burkmat bara egengjord, inte nå gottigheter, bära runt ungen hela tiden, man kan inte släppa loss om man är mamma" Gaah släpp loss lite för fan!! Tror inte ungarna blir bättre barn för att man försöker vara allt det där. Snarare tvärtom.

Som ni märker är jag verkligen ingen hönsmamma och kommer aldrig bli. Barnen lär och utvecklas så mycket mer om man släpper lite på allt.

Gör på ditt sätt och inte "så som det ska vara".



Det är ju gott med god mat!


Jag pekar inte ut någon så ni vet. Jag bara skriver det jag tycker :)


Det flyter på



Dagis idag gick såklart bra. Jag gick ifrån dagiset ungefär en timme på förmiddagen och kom tillbaka till lunch, (även Remi var med då, jag gav honom lite sovmorgon imorse ;P) sen var det sovdags då en fröken fick honom att somna och då gick vi till stan en timme till :) När jag kom tillbaka var han vaken så jag klädde på honom och gick hem. Remi är kvar på stan med Basel.
Elias åt jätte mycket vid lunchen idag! Falukorv, potatismos och ketchup var alltså en favorit :) Han äter bättre på dagis än hemma.
Imorgon ska jag lämna honom vid 9 och komma tillbaka och hämta honom efter sovning runt 13. Då ska jag passa på att ha städdag!


Gissa vad jag köpte idag?! Ledtråd.. Tidigare inlägg ;) Så jävla happy about it!




Orka?


Remi fick för sig att han skulle ut och gå. Han får jämt för sig sånt där när han har duschat på kvällen och när man ska ta det lugnt, haha. Han har vart uppe sen 4 imorse också, hur fan orkar man? Jag gick upp tre timmar efter honom och jag håller på somnar här. Skulle väl följt med jag också för att få lite frisk luft och blivit piggare men jag övervägde och bestämde mig att stanna hemma. Det är ju tvkväll som sagt ;) Elias följde med ut, sen är det läggdags för honom. Han somnar somnar nog i vagnen :)

Jag tog fram en fläskfilé ur frysen nyss. Blev så sugen på god mat, köttigt!

Efter det här inlägget blir det inget mer förrän imorgon så.. Godnatt :)



Libanesen och jag ;D <3


Tv fängslad ikväll då


Snacka om tv-kväll!

19.30 - Halv åtta hos mig

20.00 - Idol

21.00 - Skåne fruar

22.00 - Hell's kitchen




Kommer nog somna innan jag hunnit kolla på allt. Men jag ska försöka!


Tredje dagen


Trejde inskolningsdagen gick lika bra som det andra två :) Idag sov Elias där också, han somnade efter lite protest :P Remi slutade 12 så medans Elias sov gick vi ner på stan och käkade lunch.
När jag kom tillbaka hade han precis vaknat så då gick vi hemåt.
Imorgon ska jag nog vara med lite i början bara sen gå och sen komma tillbaka när han sovit klart.

Nu är jag skittrött och skulle vilja sova 1-2 timmar, men det vill inte Elias. Han vaknade ju typ nyss :P



Ute och leker på dagis


SKA köpa










I protest


Det är en sur och arg Elias jag la i sängen nyss. Jag vill att han ska sova lite, i alla fall en halv timme så kanske surheten går över. Han har stått och smiskat och sparkat på mig här i soffan så jag antog att han började bli lite trött, men han protesterar för fullt bortifrån sängen. Jag står inte ut med en sån sur unge i lite mer än två timmar till då det är läggdags för natten, så jag hoppas han slumrar till liiite nu.



Igår på väg hem från dagis stannade vi och kollade på fula fiskarna.. Då var han i alla fall glad :P

Nu blev det tyst :)


Andra dagen


Idag började andra inskolningsdagen med att vara ute på gården i två timmar. Elias ignonerar oss fortfarande, han trivs som fisken i vattnet :) Sen gick vi in och åt lunch och det gillades lika mycket det med.
Efter maten var det dags att sova, men det ville inte Elias. Han bara gick runt och ville leka. Så vi gick hem för dagen så får vi försöka det där med sovning imorgon istället. Med lite välling och napp kommer han nog till ro lättare, och om inte det funkar får jag testa ha honom i vagnen och om inte det går... Ja då vet jag inte :P

Vi gick och käkade lunch på stan innan Remi gick till jobbet. Köpte ett par skor till Elias också.
Nu är jag och Elias hemma och jag vill sova en stund känner jag. Det är jobbigt att sitta på en bänk och bara glo på dagiset ;)



Första inskolningsdagen


Dagis idag gick toppen! Elias anpassade sig på direkten. Han var inte blyg han inte, han lekte för fullt och gick rnt överallt.

Vi var själva med en fröken som pratade och visade oss runt och så. De andra barnen var ute på gården, men det sista 20 minuterna innan vi gick hem kom alla barn in och Elias tyckte det var jätte kul. Han ignorera oss totalt. Haha, han kollade inte ens på oss. Jag antar att det betyder att detta kommer gå super :)
Vi var bara där två timmar idag men imorgon ska vi vara där 9-14. Då får vi vara med ute och leka, äta lunch och se hur det går för Elias att sova där. Hoppas det går lika bra som idag!

Det ända problemet är våra jävla arbetstider. Går egentligen inte alls ihop med dagis-öppettiderna, jag måste fixa det där på något vis.



Innan dagis :)


Dagis imorgon


Imorgon är det dagen med stort D. Dagen då Elias börjar på dagis! Fattar ni?! Det gör inte jag. Helt sjukt! Min lilla älskling. Jag vet att det kommer att gå bra för han är så nyfiken på andra barn och han klagar inte om vi inte är med, han är social av sig :)

Nu blir det läggdags så man är pigg när klockan ringer kl 7 imorgon bitti. Ska vara på dagiset kl 9 :)
Jag är nervös!



I wanna be like the Montazami family



Om jag fick byta liv med någon skulle det definitivt vara Maria Montazami, utan tvekan. Hon har allt! Fin familj, pengar, snygga bilar, roligt jobb, hus, hon ser bra ut och hon verkar vara en människa med båda fötterna på jorden. Trotts att hon har allt det som alla drömmer om så är hon ändå normal liksom, hon är ingen skrytnisse.
Jag är ett stort fan av henne! Och jag tycker dom kan skippa alla svenska hollywood frurar och göra en egen serie om henne :D



O'learys

Vi kom nyss hem från stan. Vi kikade lite på Salem al Fakir som var på stan och uppträdde i samband med invigningen av det nya stortorget. Efter att vi hade stått på samma ställe i en timme tröttnade Elias så då gick vi och åt på O'learys. Där fick Elias papper och kritor av personalen att pyssla med :) Jätte smart och bra för barnen! Fast sen blev han mer intersserad av popcornen som man fick in att smaska på innan maten ;P
Och som vanligt beställde jag fel mat. Beställde en sallad som inte alls var nå god :/ Det smakade bara grill och typ rök av allting, vilket jag inte gillar! Nej uuusch!!

Här får ni en söt video på lillplutten från när vi åt :)



Äpple


God förmiddag!

Någon annan än jag som är sjukt suuuugen att åka utomlands?! Jag skulle kunna tänka mig kanarieöarna i vinter eller nåt. Jag ska tjata på Remi :P

Jaja, nu var det inte det jag skulle skriva om. Tänkte berätta om vad vi sysslade med igår.
Vi började dagen med en promenad på ca 3 timmar. Vi stannade till i Boulongern och kollade på ankor och gungade lite sen fortsatte vi och stannade till och åt och plockade äpplen. As goda. Jag gillar när äpplen är sura.
På väg hem stannade vi på Konsum i stan och köpte lunch med oss hem.
När vi hade käkat åkte jag och Elias ut till mamma och Erik och hälsade på en stund. Vi fikade och Elias fick busa med mormor och morbror :)









Snart kommer chokladen


Har nyss suttit och gråtit till Välkommen hem. Haha, typiskt mig. Gråter till allt och Remi mobbar mig jämt för det. "Nämen ååh, gråter du nu, hehehe."

Jag börjar bli lite friskare nu, bättre än igår i alla fall. Men är fortfarande trött och slö. Är redan så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt står inte riktigt rätt till än, men det är nog på god väg. Det var fan efter jag krossat spegeln som jag blev sjuk! :O
Nu väntar jag på att Remi ska komma hem med mintchoklad åt mig. Marabou Premium 70%, finns inget godare!
Fan jag som skulle börja ett nyttigare liv i måndags... Vad hände? Äh, det får jag börjde med någon annan gång.



Vadå nyttig?


Olycka

Igår hände det mig något hemskt som kommer ge mig sju års otur! Gissa vad? Jo detta...





Kraschbaaambooom!


Rött eller blått? Vänster eller höger?


Fan vilket tjat det är om riksdagsvalet! Reklamfilmer, nyheter, tidningar, valstugor på stan och broschyrer dunsar ner i postlådan.
Jag kan inget ingående om politik, bara ungefär vad vänster och alliansen står för. Jag vet att jag ska rösta på rött i alla fall, det passar mig bäst just nu.

Vilka röstar du på?


Sjuk

Jag är sjuk...Bloggen blir lidande då tyvärr. Tänkte bara säga det.

RSS 2.0