Sista oktober


Vilket väder! Det är ju värsta storm. Inte nog med att det bara blåser som tusan utan det är äcklig blötsnö som faller ner också. I natt när vi åkte hem från jobbet mötte vi två bilar som låg utanför vägbanan. Halt var det ju inte precis, men så fort man kom utanför hjulspåren så gled man lite snyggt åt sidan. Kom ihåg att byta till vinterdäck det behövs nu. 

Jag har nyss ätit upp min frukost. Ska ta bussen till jobbet om 20 minuter. Jobbar bara 12-15 idag. Det ska bli skönt efter gårdagens stängning. Både jag och Remi slutar tre, undra vad vi ska hitta på sen? Jaja, vi får väl se :) Ikväll ska vi iallafall kolla på film och dippa chips och sånt onyttigt. Myspys.


Dom här skorna fick jag hem igår från Ellos. Kanske hur sköna som helst.


Imorgon är det 1:a november, det är sjukt vad tiden går alltså. Party är det imorgon också.. Med gänget Mcd! Kul att jag jobbar till 21.15 :/ Men men, jag ska inte deppa ihop för det. Måste peppa ännu mer bara därför. Det ska bli skit kul!

/ Viktoria ♥

Först trodde jag det var en chokldask


Igår slutade Remi jobba före mig. Han stämplade ut och vad jag trodde gick till bussen. Men han kom tillbaka efter ett tag för "han hade glömt sina nycklar". Före han gick igen kom han till mig och viska att det låg en liten present i min väska. Så han hade ju inte glömt nycklarna, han sa ju bara så för han skulle lämna presenten :P
Jag blev så jäkla nyfiken och jag kunde inte gå och öppna den heller för vi hade mycket att göra hela tiden. Men till sist fick jag min sista rast så jag gick in i omklädningsrummet och såg presenten i väskan och öppnade den.

Detta fann jag i paketet som han hade slagit in helst själv. Det syntes ;) Sött!



Han sa att han visste ju att jag ville ha den där så han var tungen att köpa den för han tänkte på mig när han såg den :)
Hur gullit är inte det? Remi gör sånna här små saker som man blir helt varm i kroppen av .Det är tanken som räknas, och han kan verkligen få en att känna sig speciell. Jag har hittat rätt, världens bästa! <3


/ Viktoria ♥

The new dress


Här är klänningen jag köpte i förrgår.


Höga pumps till klänningen, det blir sjukt snyggt.

Frukost


Här sitter jag i min ensamhet och äter en god frukost. Remi åkte precis till jobbet. Själv börjar jag jobba kl 16.15 och slutar runt 00-00.30. Om det är mycket så kanske lite senare ändå. 

Igår var det att göra hela dagen. Först jobbade jag, åkte hem och duscha och gjorde mig klar. Var på stan med Isabell. Vi kikade runt lite, fikade och gick till träningen. Kan lova att jag vi tränade bort det vi fikade. Det var jätte jobbit igår, men kul! :)
Idag ska jag som sagt jobba. Men före det ska jag försöka göra något åt min vita kropp, nämligen gå och sola som jag inte gjort på hur länge som helst. Alltså förr gick jag och sola regelbundet. Varje fredag. Förstå vad brun jag var då jämfört med nu. Fast det var nog inte så bra att sola så ofta och jag förstår inte hur jag orkade lägga massa pengar på att sola jämt :P Nu solar jag kanske var tredje vecka, men ska försöka hinna med varannan.

Jag vill hylla Brämhults apelsin juice som jag sitter och dricker just nu. Så himla gooood!




/ Viktoria ♥




Tandläkar besök.


Kom nyss hem från tandläkaren. Det gick bra. Ändrade lite saker i munnen. Nu känns det att man är på slutspurten, men efter nästa gång kommer det verkligen kännas så :D Om jag själv för gissa så blir jag av med tandställningen i februari-mars, någonstanns där. Det är inte långt med tanke på hur länge jag har haft den. (Det blir 2 år i mars)

Remi är på jobbet och jag är själv hemma. Jag ska ta ett bad nu sen ska jag försöka ta mig till Valbo och köpa en jätte fin
klänning som jag har sett där. Hoppas den finns kvar bara för det fanns inte så många kvar när jag såg den. Frågan är bara om jag ska köpa svart eller lila?



Här är min nya morgonrock förresten :)


/ Viktoria ♥

Slit på jobbet


Jobb från 11.45-20.15 har redan satt sina spår. Jag är jätte trött! Idag har vi haft väldigt mycket folk och mycket att göra hela tiden, vilket är bra eftersom det gör ju så att tiden rinner iväg. 
Imorgon är jag ledig. Men jag har ju sån tur att jag ska vara hos tandläkaren kl 08.45 så jag måste ändå kliva upp typ 07.45. Men det gör nog inte så mycket. Det är skönt att gå upp tidigt så man inte sover bort hela dagen :) Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. Remi slutar kl 15 så det är ju ändå inte så länge jag får vara själv :P
Imorgon får vi vår soffa. Äntligen! Det fyller ju upp vårt tomma vardagsrum ganska mycket iallafall. 



Den är våran :)



Nu är det min tur att hoppa in i duschen.

/ Viktoria ♥

En fredag kväll



Festen hemma hos Marielle vart lyckad tycker jag :) Jag har inte festat på en fredag på jag vet inte hur länge.
Jag då, som inte skulle gå ut, tror ni inte jag gjorde det iallafall. Remi och hans två kompisar träffade mig på stan så gick vi till Slick. Vilket var helt onödigt för ingen av oss var särskilt normal i huvudet när vi kom ut där ifrån. Och Remi och hans kompis hamnade i bråk såklart. 2 mot typ 15 och jag stog bara där och grät som ett barn. Jag har inte vart med om att min pojkvän har hamnat i sånt där bråk ju :/ Men men, ingen blev skadad och det gick bra till slut. Fast det var ju helt onödigt och vi fick med oss en skinnjacka hem :S Vems är det egentligen? Säg till om ni saknar en jacka. Ska gå med den till den krogen som vi hittade jackan. Vi hittade den utanför.

Idag ska jag och Remi åka och handla. Han ligger fortfarande i sängen men jag har redan tagit ett bad och ätit fyra hårdmackor. Måste bli lite klarare i huvudet om jag ska köra bil idag. Tänkte gå ut i friska luften ett tag också så kanske det blir bättre :) Kl 17 är det brynäs match som gäller! Hoppas dom vinner. Men bara för att jag ska gå så kommer dom säkert inte göra det. Det skulle vara så typiskt mena jag :P

/ Viktoria ♥

Shopping till hemmet


Remi hade tagit med sig min mobil till jobbet, och hans laddare. Han fattade inte riktigt själv varför. Haha, vad konstigt det kan bli ibland. Åkte förbi och hämtade mobilen på jobbet iallafall så nu har jag den!

Jag har nyss kommit hem från min och mammas shopping. Var även hemma hos henne och drack kaffe. Jag fick ta bilen tills imorgon :D Jag och Remi ska ju handla imorgon och det är lite svårt utan bil. Så det var ju perfekt. Imorgon ska vi ju på brynösmatch också. Det var ju kanske hur längesen som helst jag gick på en sån :P Tror jag gick en eller två gånger förra året. Men det är ju så jäkla dyrt :/ Man kan bara unna sig det ibland. En biljett för 220-250 kr, om man vill sitta.

Dom här sakerna handlade jag hem idag :) 


Ljusstakar som jag nu har satt i fönstret.


Gardiner till vardagsrummet. Den med mönster på är beige, den ser grå ut.
Pannlapp och grytvante fick vi av mamma.


Vas och växt, mina dagens favoriter! 
Och helt vanliga vita ljus.


Har även köpt gardinstänger, osthyvel och en potatis sticka men det var inte så mycket att ta kort på och lägga ut :P
Just ja! Jag har införskaffat mig en morgonrock också :D En ljus rosa. Bild på den i nästa inlägg.

Nu ska jag göra mig klar för Marielles inflyttningsfest :) Hoppas det blir kul! 
Ha en bra fredags kväll läsare!

/ Viktoria ♥
 

Det måste spöka


Det här är sjukt. Jag skulle hämta min mobil i sovrummet och ringa till frisören och boka tid för färgning av ögonbryn och ögonfransar. Så klart så är inte mobilen där fast jag vet att jag hade den där sist. Jag letade ändå i hela lägenheten men har fortfarande inte hittat den. Då kom jag på att jag kan ju ta Remis mobil och skicka sms till min mobil för då hör jag ju vart den är. Han tog inte mobilen med dig till jobbet eftersom det inte var nå batteri i den. Och jag började leta laddaren. Tror ni jag hittar den då? NEJ. Både min mobil och hans laddare är helt borta! :O Det måste ju ha någon förklaring till varför, men just nu kan jag inte komma på den förklaringen. Jag är så jäkla arg!
Tänk om Remi råka ta den med sig till jobbet? Nej, sånt hjärnsläpp kan han väl inte få.

Ska åka med mamma idag och köpa lite grejer hit till lägenheten. Ska kolla på gardiner och mattor mm. Hoppas att jag hittar något fint :) Ikväll ska jag hem till Marielle som har inflyttningsfest. Det ska bli trevligt att få vara med alla danstjejer ;)
Nu ska jag fortsätta mitt sökande efter mobilen. Den måste ju vara här någonstanns. 

/ Viktoria ♥

Jag känner mig fattig, jag är nog det också


Igår hämtade jag och Remi lite grejer som vi beställt från Ellos. Det här fick vi hem igår.

Det vart skit snyggt i vardagsrums fönstret!


Vi har bara fått hyllorna än så länge, men dom är mörkbruna. Ljuskopparna kommer i december.


Även dom här små växterna fick vi. Dom är jätte söta och jätte små.


Ska gå till bussen strax. Ska åka och jobba och jag känner på mig att det kommer bli tungt efter två dagars ledigt. Man blir ju förslappad. Är även ledig imorgon och på lördag. Fast imorgon skulle jag faktiskt vilja jobba. Behöver mer pengar. Kommer få jätte lite nästa månad :/ Det kommer vara 4000 mindre än den här månaden, och den här månaden krisar det ändå.. Vad ska inte nästa månad göra då :( Shit jag får panik när jag tänker på pengar. Man hade det jäklit bra när man bodde hemma hos mamma. Tänk och tjärna det som jag tjänar nu och bo hemma, då skulle jag tycka det var skit mycket för då skulle man ju bara köpa sånt man ville ha, göra massa saker. Men nu går pengar bara åt att handla mat, betala räkningar och sånt där tråkit. Okej, jag kanske har blivit vuxen. En fattig vuxen :P Men det kommer bli bättre när vi är klar med allt i lägenheten. Det går mycket pengar till möbler och sånt nu också ju. Det kommer de inte göra sen. Men då blir det spara till en resa istället :)


/ Viktoria ♥




Hormoner som får dig att gråta


Jag måste uppdatera oftare. Detta är inte bra!


Igår var jag och Remi ledig tillsammans. Vi var hemma hos min mamma och hälsade på och vi hann även kolla på en massa Gray's Anatomy ansnitt. Är inne på tredje säsongen nu. 
Även idag är jag ledig och Remi jobbar bara 17-20. Jag har nyss skurat bort alla färgfläckar från golvet som var kvar sen vi målande. Har även sorterat tvätt och ska diska efter jag skrivit detta inlägg. Jag gör bara vuxen grejer när jag är ensam hemma. Men just nu känner jag mig inte så vuxen. Min kropp spelar mig ett spratt och mina hormoner verkar vara igång riktigt ordentligt. Jag börjar alltså gråta för ingenting. Fast först blir jag arg sen börjar jag gråta. Haha. Tur att Remi står ut med mig. Så här känslig har jag nog aldrig vart. Jag skulle kunna börja gråta nu om det var så.. Helt sjukt. Jag antar att det är min röda vecka som förbereder sig. Jag känner mig som ett litet barn.

Nu ska jag fortsätta leka hemmafru.


/ Viktoria ♥

Hösten är ju inte tråkig





Jag tror att jag har lärt mig tycka om hösten. Har alltid ogillat den tills nu. Vet inte varför med helt plötsligt tycker jag att den är så fin. Speciellt när solen skiner, då är det underbart med alla fina färger överallt. När det inte är fint väder är det hur myskit som helst att bara vara inne och tända massa ljus. Och fina kläder finns det att köpa och använda också. Så i detta inlägg vill jag hylla hösten. Ni som inte gillar den, gör som jag börja gilla den.

     


Nog prat om det. Idag har jag vart med Frida Nilsson på Ikea. Hon köpte hem lite små saker till sin lägenhet som man behöver. Tex lampor, hatthylla, duschdraperistång(?) mm ;P Allt sånt måste jag och Remi också köpa, fast när vi får lön. Men Frida var snål, hon lät hennes pappa betala ;)
Efter Ikea gick vi till jobbet och åt. Lär vi inte ha tröttnat på det än? :S Verkar inte så. Nu är jag hemma. Har tagit ett bad och nu ligger jag med datorn i knä nerbäddad i sängen och bara myser för mig själv. Ska kolla på Grye's Anatomy avsnitten som Remi kollade på innan han åkte till jobbet idag utan mig när jag var med Frida. Äta chips ska jag också göra. Mums!

/ Viktoria ♥


Seg deg


Ska åka och jobba om en stund. Känner att idag kommer det inte gå bra för jag är så trött i skallen. Lika var jag igår, visste inte vad jag höll på med riktigt :P 
Efter jobbet ska jag troligtvis hem till Frida i hennes nya lägenhet och dippa chips och grönsaker. Det ska bli mys. 
Jag har fortfarande pyjamas på mig och klockan är lite över halv tre. Shit, det måste jag ändra på nu.

See you guys


/ Viktoria

50 kr kvar


När vi var och handlade igår köpte vi sånna här små citronmuffins. Det var ju synd för nu är jag beroende av dom.

NU är målningen klar förresten. Äntligen! Jag gjorde klart det i förrgår kväll. Igår justerade Remi små sakerna som skulle fixas lite bara. Så nu är det helt klart :D Bra blev det också, tycker vi iallafall.

Före







Efter





Som vanligt ser det bättre ut i verkligheten än på kort :P


Idag har jag och Remi vart en snabbis på stan och bestämt vilka gardiner vi ska köpa till vardagsrummet. Hittade dom perfekta. Remi åkte till jobbet efter det och jag har bara suttit framför denna aparat sen dess (mer än två timmar vill säga)
Har beställt två hyllor och ett par vinterskor från Ellos. På hyllorna ska vi ha ljus. Ska köpa nå mysiga ljuskoppar att ha på dom. Sen har jag hittat massa andra saker också som jag vill betälla men väntar med det tills hyran och allt sånt är betalt :)

Ska åka till jobbet om ca 2 timmar. Jobbar bara 3 - 3,5 timmar. Men före det måste jag tvätta håret och diska. Kanske dammsuga också.
Om en vecka kommer lönen. Till dess har jag 50 kr att leva på. Haha


/ Viktoria ♥




Målning = krävade



Det är inte lätt att måla ska jag säga! Är på slutspurten nu, har en och en halv vägg kvar. Ja, vi håller fortfarande på :P Haha. Vi har vart lite seg med detta projekt men det är ju faktiskt första gången. Det har ju även vart mycket jobb i vägen också. Det är jag som har fått stått för målningen, det visade sig nämligen att det är jag som var bäst på det.. Tro det eller ej. Och det ser faktiskt bra ut där det är färdig målat. För att vara första gången iallafall :) Det duger för oss men en riktig målare skulle nog inte vara lika nöjd. Men som sagt vi är det.
Har tagit en liten paus nu för det är jobbit och jag har gått ont i handlederna. Remi åkte till jobbet för ungefär en timme sedan så jag är helt själv och jag har inget annat att göra än att måla så jag måste ju bli klar idag eftersom jag inte har något att skylla på som kommit i vägen för att inte kunna måla klart. Jag är helt slut i händerna så jag kanske inte ska sitta här och skriva egentligen, men men. 




Undra om jag håller på bli sjuk? Det känns lite så. Ont i huvudet och ovanligt trött. 

/ Viktoria ♥





CSI eller nåt

Efter jag hade skrivit inlägget om det som hände igår gick jag ut i trappen för att kolla om det fanns något blod eftersom polisen sa "Det är blod överallt i trapphustet och vi ska ta bort det så ni vet". Och jag kan lova att det var blod överallt :O Typ på varenda trappsteg, och även på väggarna. Och allt det såg man bara när man stog vid vår dörr. Tänk hur mycket det var i hela trapphuset då.. Han gick ju från 4:e våningen och ner. (Vi bor på 3:e) Jätte läskit. Värsta CSI typ. Killen måste ha förlorat mycket blod! Undra hur hans kläder såg ut egentligen, och undra hur han mår idag?


Det är inte alls samma känsla och se det på kort som i verkligheten. Det ser mycket mindre ut på kort. Plus att vi såg ju det på väggar och allting så det är ju mycket mer när man ser det live.


Utanför vår dörr


Längre ner i trappen.


Jag vet inte om man får lägga ut sånna här bilder eller om det är olagligt eller något sånt. Men det kan det väl inte vara, själva personen är ju inte med på kortet?


Nu måste jag skynda och göra mig klar och åka och jobba!

/ Viktoria ♥


Jag är lite utav ett vittne



Vill ni veta nåt läskit?! Så här börjar det.
Jag och Remi kommer hem från jobbet. Vi tänder ljus och badar i badkaret och har det mys. När vi är klar så hör jag någon kille som är högljudd i trappan så jag kollar ut i titthålet och efter ett tag så ser jag en kille som går förbi. Han kommer uppe från och går neråt och han höll sig för halsen medans han pratade i telefon med någon och sa att han hade skit ont i nacken sen hörde jag inget mer vad han sa för han mumlade ganska mycket. Så jag sa till Remi "tänk om han hade blivit knivskuren eller nåt?" Sen tänkte vi inte mer på det. Vi la oss på sängen och vilade lite. Efter en halv timme typ så plingar det på dörren, och vem var det då? Jo, polisen.  Dom frågade om vi hade hört nånting och bla bla. Det handlade alltså om den där killen så jag sa vad jag hade sett och hört. Han låg nu på sjukhuset för han hade blivit knivskuren i halsen och det var blod alla trappor i trapphuset. Jätte läskit. Vi har liksom bott här lite mer än en vecka bara så händer det här. Ja, så jag fick lämna namn och nummer till polisen.. så är jag lite utav ett vittne nu eller? :P

Här målas det

Idag har det vart fullt upp. Började dagen med att jobba ett skönt tre timmars pass. Sen åkte jag hem och duscha och åt. Pappa kom förbi med målargrejer som vi fick låna av honom. Tur var det annars skulle det blivit ganska mycket dyrare än vad det blev på Flügger. Jag och Remi var där idag och köpte färg till vardagsrummet vi ska måla eller aa, som vi nu håller på att målar. Trodde det skulle bli katastrof efter lite missar här och där men första väggen ser faktiskt bra ut efter första lagret med färg. Mitt upp i målandet stack jag iväg och träffade Ida som är på hembesök från Norge. Jag, hon och Madde tog oss en matbit på Interpool :) Det var trevligt! Bara sitta och prata massa liksom.
Just nu håller Remi på att slipar ner kanter på tapeterna på den andra väggen för att det ska bli jämt och snyggt. Han är jätte duktig! Jag bara sitter här bakom honom och kollar på. Men när det väl ska målas då går det bra och hjälpa till för det är iallafall roligt :P Tur att jag har han, han är bäst på allt verkar det som :) Han bar 10 liters hinken med färg hem från affären också. Och den vägen är lång om man bär på en sån. Jag säger ju det, han är bäst! ;)

Imorgon blir det jobb, sen fortsätta på vårt projekt här i vardagsrummet.


Så här insatt ser jag ut när jag målar :D



Remi är kort, så han fick ta stolen ;)

Jag ska lägga upp före och efter bilder på vardagsrummet när målandet är klart.


/ Viktoria ♥


Inget-liv-Börje



Den mest upptagna människan i världen som har tid att ge min brors blogg töntiga komentarer. Även min, en gång.
Hur orkar man läsa någons blogg som man ändå irriterarar sig på. Läs någons blogg som du tycker är bra istället och som du inte irriterar dig på. Mycket bättre tycker jag, och ett bra tips eller hur?! Men det kanske är så att du har så dålig självkänsla och att det går ut över andra, inte vet jag. Det verkar ju så iallafall. Nog pratat om han, den eller det. Jag vet vad jag ska kalla "Börje".



Är hemma hos min mamma och hälsar på nu. Skulle egentligen gått ner på stan, men jag tappade helt suget. Så här var det. Emelie kom förbi hemma och hälsade på och kolla hur det såg ut. Gjorde mig klar medans hon var där för att sedan gå till stan och köpa lite små grejer. (som jag skrev i senaste inlägget) Emelie åkte hem för hon skulle göra nåt annat. Men iallafall, när jag var halvvägs ner till stan kändes inte kläderna nå bra så jag gick hem och bytte. Halvvägs ner på stan för andra gången kom jag på att jag inte hade kortet i plånboken utan i en jacka som hängde hemma. Jag blev så jäkla irriterad och arg på mig själv så jag sket i stan och åkte hit hem till mamma istället. Jag gjorde alltså ingenting som jag skrev i det senaste inlägget att jag skulle göra förutom att raka benen och lägga en ansiktsmask. Jag diskade inte ens, och inte gjorde jag någon peeling heller. Shit asså! Jag hade massa saker att göra nere på stan ju :S Nu känner jag mig stressad!






Mycket att göra


Ligger fortfarande i sängen. För seg för att kliva ur den, och jag är ju ledig idag så varför stressa upp? Remi åkte till jobbet för ett litet tag sen. Det betyder en ledig dag utan honom.. som vanligt. Vi är ledig en dag tillsammans den här månaden tror jag. Högst två är det iallafall. Dålig tajming helt enkelt.

Vad ska jag gör på min ledig dag då? Jag ska börja med att äta frukost och diska efter det. Sen ska jag ta en dusch, raka benen, göra peeling, lägga ansiktsmask mm. Ta hand om kroppen lite extra helt enkelt. 
Sen ska jag ner till stan och köpa lite små krams. Till exempel den där lilla glödlampan jag aldrig köpte som jag sa att jag skulle göra för någon dag sen. Efter det ska jag försöka få med mamma eller pappa och köpa färg. Jag och Remi ska jag ta tag i något som blir ett projekt för oss. Måla om i vardagsrummet. Det ska bli kul :D Och roligare blir det ju om resultatet blir bra. Efter det hade jag tänkt sola. Ikväll när Remi kommit hem från jobbet ska vi gå på bio. Step brother heter filmen vi ska se. Ja, så min dag ser ganska full späckad ut.

Det som är drygt nu bara är att gavlegårdarna ska komma hit och måla en dörr. Så jag måste verkligen tänka på att inte råka kissa med öppen dörr, gå runt i underkläder eller liknande. Dom klampar ju bara in liksom. Och jag som tycker det är så skönt att bara göra vad man vill utan att tänka "just ja, den människan kommer ju så nu kan jag inte bla bla bla". Hoppas jag hinner komma här ifrån innan han kommer. Så måste nog sluta skriva nu och kliva ur sängen och börja på mitt schema som gäller för denna dag :P


Från i lördags när en del av klassen festade lite :)

 

/ Viktoria ♥





Jag gillar inte måndagar



Åter igen är Remi inte hemma när jag vaknar. Han jobbar. Jag börjar kl 17 idag och han slutar 15, så vi hinner nog inte träffa varandra idag :/
Min lediga dag igår gick för fort :P Som jag skrev igår så sov jag till halv tre. Sen åkte jag ut till jobbet och mötte Remi där sen gick vi på Ikea och kika och köpte lite så saker. Sen kom vi hem, han lagade jätte god mat som vanligt och sen var det lägg dags igen. Men är ledig på onsdag igen så ska inte klaga. Man kan förresten säga att jag är halvt ledig imorogn för jag jobbar bara 3 timmar :D

Eftersom det är 3 timma kvar tills jag ska ta bussen till jobbet måste jag hitta på något sätt att fördriva tiden. Jag ska nog få i ordning alla mina kläder. Hänga och lägga allt där det ska vara. Diska måste jag också göra. Sen ska jag nog ta en promenad till Willys. Måste bland annat köpa glödlampa till vår nya lampa vi köpte på Ikea igår. En vanlig taklampa som ska sitta i hallen. Ja, så är det.



Dom här fina blommorna fick vi av mamma och Erik när dom var här och fika i förrgår :)


Så här ser vår matplats ut just nu med vårt nya fina köksbord och stolar.


/ Viktoria ♥

Lång sovmorgon



Oh shit. Jag vaknade nyss, klockan är halv tre ju! :O Sällan jag sover bort mina lediga dagar, så typiskt mig. Fast ibland kan man ju göra det men inte jämt.
Igår blev det lite fest hemma hos Mimi. Det var så roligt att träffa folket igen. Tyvärr var vi bara hälften där men ändå, det var jätte kul att träffa dom :D Vi skulle ut på krogen men jag struntade i det för kön var typ en mil lång och kl var nån minut efter 1 när vi inte ens var halv vägs i kön. Orkade inte betala 80 kr för typ 40 minuter. Så jag gick hem och sov bredvid min älskling som sov över imorse och kom försent till jobbet. Han vakna av att dom ringde och fråga vart han var. Han hade stängt av klockan i sömnen :P Nu ska jag kila iväg och sola, sen ska jag åka till jobbet och möta Remi så ska vi kika runt på Ikea lite. Och ikväll ska vi ner på stan och fika eller så :) Det ska bli mysit! 

Kan fortfarande inte lägga upp några bilder för jag måste hitta sladden till kameran. Min mobil laddare vore också bra om jag hittade eftersom min mobil är helt död nu :/



/ Viktoria ♥

Inflytt


Nu har har och Remi äntligen flyttat till vår egna lägenhet! Vi fick nycklar och så i förrgår och vår första natt vi sov här var igår, så nu blir det andra natten :) Det är så himla skönt! Vi har köpt lite småsaker men mer behövs ju. Nytt köksbord och nya stolar har vi också köpt. Skit fint. Kommer lite bilder sen när jag har tid att fixa med det. 
Det är en sån härlig känsla att ha en helt egen lägenhet och egna grejer man köpt för sina egna pengar man jobbat ihop. Jag känner mig helt enkelt mer vuxen. Men det som fattas för att känna mig ännu mer vuxen är kunna betala räkningar. Det ska Remi lära mig för det har jag aldrig gjort. Sen är jag vuxen.. Eller inte?! Plus att jag bor med världens bästa och det är bäst av allt! 

Imorgon jobbar jag bara fyra timmar mitt på dagen. På kvällen händer det nåt fruktansvärt roligt, gissa vad? Jag ska festa med min gamla klass :D (Som fortfarande är mig klass men ändå) Det ska bli så jäkla KUL!! :D Har inte träffat någon sen vi gick ut skolan förutom typ ett hej på stan eller inne på krogen. Åh vad jag längtar tills imorgon tills jag får träffa mina favoriter! :) <3

Nu ska jag ta en dusch sen gå och lägga mig. Måste ju orka upp till 10 imon bitti.
Godnatt!


/ Viktoria ♥ 



RSS 2.0