Rubrik?



Sheena Melwani, grym på sjunga!
Här sjunger hon Jordan Sparks ft Chris Brown - No Air







Idag har det jobbats mellan 9-15. Nu är jag trött. Ska ut och lägga mig i solen nu hade jag tänkt :)
Imorgon börjar jag 16 så då hinner man sola på dagen :D Blev frågad att följa med Emilie och Frida ut idag, men jag vet inte om jag är så tagg asså :/ Har inte råd just nu. Det blir massa fest veckan som kommer, och veckan efter den också. Så jag tror jag stannar hemma ikväll och sparar mig till det istället.



/ Viktoria




2 veckor kvar!



Idag var det min sista dag på praktiken, lite sorgligt men ändå inte. Vem vet, jag kanske kommer tillbaka dit en vacker dag :P Helene bjöd mig på lunch och jag fick 500 kr presentkort. Själv bjöd jag dom på jordbuggar och glass, och mammas goooda kaka :)
Nu sitter jag och väntar på seg adam som visst verkar vara på gymmet ska höra av sig. Vi ska umgås idag :) Och så håller jag på kliar ihjäl mig på mina myggbett jag fick i onsdags på festen. Myggor älskar mig, tyvärr!


Precis två veckor tills man sitter med släkten hemma efter att man gått och åkt runt hela staden och skrikit. Jag pratar såklart om studenten!!! :D




/ Viktoria






Personalfest


Igår var det personal fest/möte i en lokal här i Valbo. Mötte Frida vid pizzerian så cyklade vi dit tillsammans. Så underbart väder var det ju! (och idag också för den delen) När vi kom dit bjöds det på en sommar drink, sen grillade vi :) Sjukligt gott. Sen blev det femkamp och efter det lite kareoke och "disco" :P Det gick inte jätte bra för mitt lag i femkampen, team Tuborg. Haha, men det var otroligt kulit :D Hela kvällen var lycklad.. och jag älskar verkligen att se alla i vanliga kläder och inte i arbetskläderna ;) Alla är så mycket snyggare ju och alla är så grymma. Vilket jäkla gäng man jobbar med egentligen :D Medelåldern är väl typ 18-19 år, det är det som gör det så roligt :) 
Skulle tagit med kameran men det glömde jag såklart, annars skulle ni fått sett läckra bilder.

Idag var jag på min praktik som alla andra torsdagar. Det var faktiskt min näst sista dag idag där.
Jag har inte mått sådär strålande idag :/ Det känns som jag ska få feber när som helst och så har jag jätte konstigt ont i magen. Har aldrig haft så förr. Klart jag ska bli sjuk nu när jag ska jobba i helgen som jag inte gjort på länge och när det är barunda på tisdag :( - Snälla låt mig vara frisk fram tills vi slutar skolan iallafall!


Ikväll ska vi grilla här hemma :) Ska bli gött. Men nu ska jag byta om och lägga mig på studsmattan och vila ute i friska luften.


image170



/ Viktoria




Studsmatta


Att hoppa studsmatta 10-15 minuter det är som att jogga i en halvtimme, visste ni de? Och nu har jag sådan tur att vi har köpt en idag. Så nu blir det hoppa lite varje dag för flåsets skull :P Säkert bra ben och rump träning också. Jag har hoppat idag typ en kvart och jag förstår att det är bra träning, för det är sjukt jobbigt alltså. Men kul är det ju också! Haha

image167



Idag fick jag hem mina saker jag beställt från HM :) Ääälskar verkligen skorna! Dom ska jag ha i skolan imorgon :D
På tal om skola.. Jag tror jag ger upp att kämpa till mig ett VG i svenska B. Då måste jag göra ett läromedelsbidrag tills imorgon, det jag måste få väl godkänt på för att gå det i kursen och det pallar jag inte. Jag är nöjd att jag fick VG på nationella provet iallafall :)
Imorgon har vi bara två lektioner på förmiddagen sen slutar vi, och nästa vecka har vi ingenting i skolan.

image168
Bikini, mjukis-shorts och en t-shirt


image169
Mina fötter ser död ut men det är blixten som gör det, haha! Looove the shoooes!




Barunda om precis en vecka! Härligt värre. Då är det bara tuta, köra och vara en gaaalet lycklig student!



/ Viktoria





Lyckad balkväll


Balen igår var väldigt trevlig :) Vi var där i ungefär 4 timmar sen åkte vi till stan och gick ut där.  Det var jätte god mat och dryck på balen, och allmänt skön stämmning. Hela kvällen blev lyckad!
Här kommer lite bilder från morgondagen.



Hos frissan
image160
Före


image161
Efter




Balen

image162
Bakifrån


image163
Vi

image164
Sura miner, haha

image165
Mingel

image166
Champange









Studentbal


Om ett litet tag ska jag till frissan och fixa till mig inför balen, efter det av till Emma och byter om där. Sen till Engeltofta där balen är :) Utgång senare också ;)
Bilder från balen kommer imorgon eller nåt.


Mami fyller år idag. Grattis <3


/ Viktoria



Shopping med Angelica


Direkt efter praktiekn idag åkte jag in till stan och mötte Angelica. Köpte ett antal grejer. Det flesta saker tills imorgon. Gud vad jag längtar! Snacka om fullt upp imorgon alltså :O Blir stressad bara jag tänker på det :P Mamma fyller år så jag måste åka till Köpis på förmiddagden en snabbis och köpa någon litet. Efter det är det bara hem och käka och fika födelsedagsfika, sen åka till frisören och göra uppsättning och sminkning, och sen direkt till Emma där det ska drickas lite och byta om till balklännningen. Och slutligen åka iväg till balen :) Och såklart utgång efter den ;D Jag ser fram emot morgondagen väldigt mycket!


Förutom det grejer jag köpte på bilden så köpte jag också en tröja, linne och en tubkjol. Kjolen och linnet blir det på imorgon när vi ska ut ;)

image157

                   Halsband och armband, Glitter
Väska, Wedins
Skor, Din Sko
Ögonskugga, Make up Store
Bröstejp, HM
(som jag köpte i onödan just idag, men kommer nog  till använding någon annan gång)

image158
                                       Shoppingmat på Mingel & bar




Nu blir det ett bad och äta popcorn framför tvn :)



/ Viktoria ♥







Ett litet inköp



Den här toppen köpte jag idag på lunchen. Perfekt att ha på stranden och när man bara springer runt ute på gården i sommar. Och när man hoppar studsmatta såklart ;) Vi ska visst köpa en sån till sommaren :P Jag kommer nog ligga och sola på den mer än att hoppa, jag tycker det är så skönt!
Alltid blir det så att man köper något fast man egentligen inte borde :/ :P
image156
49kr på Gina Tricot om ni vill vara lika mig, haha
 

Sitter på msn nu och har planerat massa om lördagen med Emma :) Det är ju bal då, och efter blir det utgång ;) Lördagen kommer bli stressig men perfekt. Det gillar jag :D
Ska vara med Adam nu på kvällen. Jag skulle sova hos han men jag känner inte för det så jag ska ringa och fråga om han vill komma hit istället. Ska offra mig och hämta honom om han vill komma ;P



/ Viktoria


Det händer ibland att man saknar någon



Visst saknar man närheten, beröringen, känslan att vara omtyckt av någon man själv tycker mycket om.
Visst saknar man kärleken man fick och gav.
Visst saknar man allt man hade tillsammans.




image155
Man möts och man skiljs åt








 


Har du bra kondition?



Idag har jag hunnit med mycket. Först var det skola. Efter skolan stannade jag kvar och pluggade 1½ timme. Har lite arbeten som ska bli klart inom lite mindre än två veckor så det gäller att ligga i.
När jag kom hem cyklade jag till solariet och sola, och efter det blev det en joggingtur med Erik i 3,5 km spåret. När vi äntligen var framme var jag helt död. Haha! Jag har ingen bra kondition, inte på en fläck, men det ska jag ändra på! Från och med nu ska jag ut och springa minst en gång i veckan. Att ha bra kondition är positivt på många sätt!

Ska också berätta att jag fick Väl Godkänt på nationella proven i svenska B, så nu är jag en mycket stolt Viktoria :D Men för att få VG i slutbetyg måste jag lämna in två arbeten och få VG på dom också. Håll tummarna för mig är ni snälla!
Fick VG på religonsprovet idag också, och det som slutbetyg :)


Nu sitter jag här och har nyss ätit lite vattenmelon, en grym favorit! Väntar bara på att Grey's ska börja :)

image154




/ Viktoria




Brandstation



Kom nyss hem från en "utbildning" på brandstationen. Det var en karl som lärde oss lite mer vilka risker det finns och att man inte ska tro "det kommer aldrig hända mig" vilket är så rätt. Även människor som drabbas av olyckor har precis tänkt eller sagt likadant. Han berättade även om saker som hade hänt honom och om olyckor han hade vart med om och sådär. Det var väldigt intressant att lyssna på honom för han hade sån inlevelse när han berättade så det blev liksom aldrig tråkit fast vi satt där och lyssnade i nästa två timmar.
Jag säger bara: - Akta er för brandröken, två andetag av riktig svart rök så är det godnatt sen.

Nu hade jag tänkt plugga lite och sen ska jag till dansen och ha litet möte då vi ska få veta vad som gäller för sommaren och så :) När karnevalerna är osv.
På tal om dansen ska vi inte vara med i Globen i år så jag missar inget :D Det blir nästa år istället ;P


Nu har jag hittat ett par skor jag vill ha på studenten! Bara det att jag kommer bli fett lång i dom och att det kanske kommer vara väldigt jobbit att gå i dom typ ett helt dygn. Men jag kan inte säga annat än att dom är ruskit snygg! I love them!

image152


/ Viktoria



Helt slut



Efter gårdagens arbetspass är min kropp helt död. Det ända jag orkar är att sitta och ligga. Det känns som jag ska bli sjuk också :/ Det är bal på lördag så det förvånar mig inte ett dugg att jag har blivit sjuk till dess. Det är så typiskt!
Nu ska jag gå och lägga mig ett tag sen måste jag plugga religon eftersom det är prov imorgon. Islam.
Har inte så mycket mer att tillägga.


Grymma låten!
(Videon som visas är inte den rätta :P)

Kat Deluna ft Busta Rhymes - Run the show




/ Viktoria ♥



Jobb & InternetShopping




image151


Imorse ringde klockan 07.30. Jag gick till jobbet i regnet och var där till kl 09.00 då jag började. På frukosten var det typ helt dött men sen till lunch kom det massa folk så mina 6 timmars arbete gick fort idag. Imorgon blir det värre.. då jag jobbar 11.30-20.30 :/ Drygt värre! Men som jag tänker för att överhuvudtaget orka: Pengar
På vägen hem hade jag så klart mot vid och det blåste isvindar.

När jag kom hem från jobbet så tyckte jag att jag var värd en liten internet-shopping-runda! Så jag beställde lite saker. En bikini, espadrillos, en topp, ett par shorts :) Kommer bilder senare när jag fått hem dom.
Erica undrade om vi skulle köpa godis och kolla film ikväll.. och im jag skulle övernatta hos henne. Först var jag på men sen kom jag på att jag är helt död och att jag vill vara helt utvilad inför min långa arbetsdag imon :P Plus att jag måste plugga till prov på tisdag.
- Det var as gullit att du frågade gumman :) <3 Kanske fredag? För då är jag ledig på lördag ;)

Nu ska jag bara vara hemma och lata mig. Kanske är nå bra på tv ikväll? Vill ha något gott att äta till.







                                      Jordan Sparks ft Chis Brown - No air


/
 Viktoria ♥





Frisör & balskor



Jag gick till praktien idag ändå. Jag fick dåligt samvete när jag tänkte på att jag skulle vara hemma bara för att gå till frisören. Så jag pallrade mig dit, var där en timme, köpte med mig Sibylla till frissan och käkade där sen åkte jag tillbaka till praktiken då det var bara två timmar kvar. Så jag var där i 3 timmar idag bara. Haha!
Vad gjorde jag med håret då? Jo, jag färgade utväxten. Men inte så ljus som jag är i övriga håret. Hon gjorde det lite mörkare så att det liksom ser natiligt ut och inte sådär vitt som det annars brukar göra när jag är nyfärgad. Jag blev faktiskt nöjd :)

Kom nyss hem från "Köpis". Vi kollade på bal och student skor. Hittade inga student skor, men bal iallafall :D Ganska vanliga vita, men man ser dom ändå inte så värst mycket under klänningen det är långklänning. Blir riktigt snygga att ha i sommar också!

image147

Jag vet att det ser mer ut som studentskor än balskor. Men som sagt, dom syns ändå inte så mycket under klänningen plus att jag vill ha svarta på studenten men det kanske blir dom här på studenten också om jag inte hittar några snygga svarta. Men det ska jag verkligen första göra :P



Nu ska jag kolla på Talang med lillebror Erik och äta popcorn ;) Sen är det hockey kl 22.30. HEJA SVERIGE!!

image146




/ Viktoria





Dansuppvisning



Klockan 19 hade vi vår lilla uppvisning i lokalen, den gick bra :) Inte mycket folk på grund att vi var i just vår lokal. Den är inte så stor om man säger så. Men men, nu är det gjort och som sagt det gick bra.
Imorgon ska jag till frissan klockan 11.30 och jag börjar min praktik klockan 10, så på något vis känns det lite onödigt att gå dit.. Alltså till praktiken. Vi får la se hur jag gör. Jag ska ju jobba hela helgen :/ Usch va jobbit! Men pengar blir det ju iallafall. Det är så man får tänka helt enkelt för att orka i livet.



image144
Jag med scensmink och allt. Crazzzzy!!



Kan man någon gång bara få bestämma över sin hjärna vad den ska tänkta och inte.



Lloyd -  Hazel



/ Viktoria ♥

Varför så trött?



Jag förstår inte hur jag kan vara så trött. Jag har ju sovit mycket sen jag kom hem i förrgår med ändå är jag helt veck. Idag gick vi i skolan i två timmar bara. Inte ens det, typ 1½ kanske. Men ändå sitter jag här och kan knappt hålla upp ögonen. Jag ska lägga mig och sova ett tag efter jag skrivit detta inlägg.

Träningen igår gick väl sådär för att ha uppvisning imon :P Men jag ska vara där tidigt så man hinner träna på korografierna före. Jag ska inte vara med på våra två samba danser. Jag har missat några gånger när vi lärt oss dom för längesen men det är jätte svårt att komma ikapp och lära sig precis allting när man lägger till nya steg hela tiden fast man inte kan dom andra liksom. Men det blir mycket träning inför sommaren så det ska nog gå till slut :) Jag ska iallafall vara med på våra tre pagotchi danser. Dom är roliga! Så här ser en av danserna ut: http://www.youtube.com/watch?v=cwzZBcrQy_M

Vi reda på två roliga saker igår på träningen också, berättar den häftigaste först och det är att vissa i vår dansgrupp ska få uppträda på Globen när det är Latino Festival där! Fatta hela Globen är fylld :D Det är grymt! Men det är bara 6 st av oss som kan vara med som Pilar (vår tränare) hade plockat ut. Det som är lite tråkigare med just den grejen är att Pilar hade inte räknat med mig eftersom det är lite kabaré aktig dans och jag får jätte problem med min rygg när jag dansar det, så det var synd. Men jag blev ju inte liksom besviken för jag vet ju själv hur ont jag får :P Det som också är synd är att det är på vår student, 13 juni, så man kan ju inte ens åka dit och titta :(
Den andra roliga grejen var att vi ska inviga Suncity torsdag den 5 juni och lördag den 7 juni. Det ska bli roligt! För er som inte vet vad Suncity är så är det den bästa krogen i Gävle ;)



29 dagar kvar i skolan! Sen är det byebye. Lite sorgligt lär jag säga :/ Jag vill inte gå ut skolan. Inte så som det känns just nu iallafall.


/ Viktoria






En till grej om kryssningen bara..




Jag glömde säga en sak om kryssningen, men detta visste jag innan vi klev på båten också. Jag tog bara 8 bilder :O Jag är sämst på att ta bilder för man orkar liksom inte men fatta sen vad kul det är att ha och kolla på och minnas. Men nä det blev som vanligt, inga bilder (8 st då men de räknas inte) Kameran hittade jag i sista sekund innan vi gick från hytten. Den låg under en säng.
Här är några bilder.

image139
Allt vårt dricka


image140
Erica, som vanligt med sin mobil :P

image142
Pontus har en snus i käften. Icke så vanligt



image141
Toni vill gå ut i korridoren och visa upp sig. Haha


image143
Jag med min skumpa som jag länmade ute på däck av någon anledning. Jag ville ju spara den där flaskan!


Sådär, nu var det färdig tjatat om kryssningen. Vill bara lägga till att jag och Emma är lätt på nästa år ;) Då blir det röj och då menar jag röj på riktigt!


Ciao







Kryssning!



Studentkryssningen var grym! Fast det fanns saker som jag ångrar att jag inte gjorde och får lite panik över det!
Till exempel satt jag i hytten typ 80% av tiden på båten. Det ångrar jag stort! Vet inte varför jag gjorde det men det blev så bara. Alltså jag satt ju inte själv, det var ju alltid någon där inne med mig också.. typ Erica ;P Fast en gång var jag själv, det var när Erica och Pontus skulle till en annan hytt och kolla läget och Toni var på vift någonstanns. Fast jag var själv typ bara 15 minuter.
Så ångrar jag att jag inte var uppe hela natten och bara röjde järnet! Varför gjorde jag inte det?! det är ju det kryssingen är till för :O Jag är dum! Jag mår dåligt när jag tänker på det jag borde gjort som jag inte gjorde :/ Då känns det som jag var sååå tråkig. Jag kunde haft roligare. Fast det såklart, om jag skulle fortsatt att dricka kunde det hänt att jag inte kom ihåg något alls av resan och det skulle ju inte heller vart så kul :P Men men, så är det. Jag kan ju inte spola tillbaka tiden precis. Just nu känns det som att jag måste åka nästa år också, men troligvis har jag kommit över den här ångesten att jag-satt-i-hytten-mest-av-tiden-och-inte-var-ute-och röjde. Vi får väl se.
Det skulle fan vart en 48-timmars som förra året det skulle vart hur grymt som helst! Nog prat om detta, jag får panik :P Men slutsatsen blir: Jag hade kul ändå fast man kunde vart lite mer på G hela dygnet.


Just nu sitter jag i skolan och har administration. Sen har vi handel och efter det slutar vi.
Har träning ikväll. Sista träningen innan uppvisningen på torsdag. Får la se hur det går :)




/ Viktoria





Syster & bror


Sötisbebis
image137
Sarah :)



image138
Erik uppe i skyliften :D haha shit vad jag skratta!




Inte bara du..



Det är inte bara du som tycker det är jobbigt ibland, det tycker faktiskt jag också! Så visa lite respekt för f-n och sluta spela något du inte är.

Dag hos pappa



Denna soliga dag har jag och Erik spenderat hos pappa. När vi kom dit höll pappa på att måla lite på huset. Han hade en skylift som hjälp. Han gillar inte att stå på en stege sa han :P Så han hade hyrt en sån isället. Och Erik var snabb att testa på den. Haha. Som vanlig var han värst och åkte mycket högre än vad pappa vågade. Och jag vågade inte alls prova att åka i den med tanke på min höjdrädsla.
Vi var också på husvisning. Var inte så bra som dom trodde. Det var för stort. Gården och allting. Så det blev inget med det. Det gör inget för min del för jag gillar det stället dom bor på just nu mycket bättre än det där.
Fick träffa lillasyster! Hon var sööt. Jag höll i henne idag för första gången och såklart började hon gråta då :P Hon var hungrig för hon försökte nämligen äta från mig haha :D

Nu ska jag och Erik kolla på final i körslaget :) Heja Brolle!



Studentkruyssning imorgon :D



/ Viktoria

Ledig helg


image135
Praktiken idag var lika seg som igår. Sista timmen höll jag verkligen på att avlida.
Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Blir efterrätt med galss och jordgubbar också. Mums! Jag gillar hallon mer, men jordgubbar är näst intill lika gott. Jag menar, jag klagar inte.
Dansuppvisningen igår var bra. Min kära bror gjorde mycket bra ifrån sig <3 så duktig så! ;)

Ikväll ska jag vara hemma och inte göra någonting. Skönt faktiskt. Inte ska jag ut någonting imorgon heller. Känns som det var längesen man var hemma en hel helg. Men på söndag är det kryssning, så då blir det inte lugnt :P Men den kan man ju inte undgå! Ledig i helgen, så himmla skönt :D
Imorgon ska vi till pappa och träffa lillasyster :) Mysigt!


Tog hem en klänning idag . Den är jätte fin på!
image136
149 kr B.young



Ha så kul ikväll alla som ska ut :) Själv sparar jag på mig tills söndag ;)

/ Viktoria

Studentskor



Jag har hittat ett par skor som jag funderar om jag ska besälla till studenten. Jag vill inte köpa skorna i någon affär här hemma för då kommer ju alla ha lika känns det som. Sånt gillar inte jag.

image134
Enkla pumps. Aa, det kan vara snyggt det med :P

Teater och uppvisning



Besöket i Stockholm igår var kul :) Tiden gick fortare än vad jag trodde. Teaterna var bäst av allt, den var jätte bra! Vildanden. Den rekomenderar jag starkt! Det var bra skådespelare. Jag kände igen alla utom en och det var väl det som gjorde att teatern blev bättre eftersom alla dom skådespelarna är grymma!  Johan Rabseus, Marie Richardsson, Peter Andersson, Ingvar Hirdwall och Nils Falk var några av dom som jag kände igen.
på bussen hem kollade vi på Aceventura (tror jag det stavas) och man var ju trött efter att ha vart i Stockholm hela dagen.. så tror ni man skratta lite åt filmen eller?! hahahaha! Jag, Emma, Marcus och Markus skratta skit mycket. Jag började till och med gråta :P Shit det var kul!

Ikväll blir det "teater" igen. Ska med danstjejerna och kolla på Ackes dansuppvisning på Gävle teater. Håller på i ca 3 timmar så det är ungfär som en teater, hehe. Fjärde året jag är på den avslutningen nu. Alltid lika bra! :) Min bror är ju med så därför är det lite extra bra ;D
Vi har vår uppvisning 13 maj. Då kommer man inte vara den piggaste eftersom det är dagen efter vi kommer hem från kryssningen, haha! 2 dagar kvar nu. På söndag smäller det!


image132


Ska kila iväg och sola nu.



/ Viktoria




Storstads besök



Imorgon kl 8.30 går bussen till Stockholm. Vi ska dit med skolan och besöka en synagoga, Cosmonova och gå på stadsteatern och se en tester som heter Vildanden. Det verkar vara en såndär teater som man inte riktigt kommer förstå :P Vi åker hem igen vid 21 någongång, så vi är hemma typ 24 :/ Jobbit att ta sig upp till praktiken på torsdag morgon. Men jag kommer nog överleva det också :)

Kom hem från träningen för ett tag sedan. Nu börjar den här bra perioden i dans för mig komma :D Perfekt till sommaren ju eftersom det är då det är uppträdanden och karnevaler lite varstanns i Sverige! Har haft en dålig period jätte länge nu! Men idag tycks det har vänt. Hoppas det kommer fortsätta så! :)


4 dagar kvar!



Jag har blivit lite kär i den här söta Justin!
Han är jätte duktig!!

http://www.youtube.com/watch?v=eQOFRZ1wNLw



/ Viktoria







Ge mig!

image131

Jag vill ha! Men så klart finns den ej i storlek :/



Sommaren närmar sig



Kanon väder idag! Känndes som riktig sommar.. Den börjar ju närma sig! :D

Inatt sov jag hos Adam. Var hur trött som helst när jag vaknade, så jag skippade första lektionen och sov lite till. Man får göra så någon gång ibland, om man alltid annars går i skolan som jag faktiskit gör.
Efter skolan följde jag med mamma och Erik till HM. Jag köpte en ansiktsmask och hårspännen med gula blommor på. Jätte söta! Jag ska ha dom på kryssningen på söndag. Blommor, det är väl lite beach iallafall? ;P (Jag som lovade mig själv att inte följa temat, men lite kan man ju anstränga sig. Jag ska vara sommrig! ;D) Så köpte jag röklödder också. Upptäckte till min fasa att det var slut i lördags när jag skulle raka benen. Sånt kan vara väldigt frustrerande i nödlägen :P
När vi kom hem la jag mig ute på en filt i gräset och njöt av solen tills det blev mat. Sen bar det av till kusin vitamin och tittade in en stud på en fika. Kollade även på Talang :P
Nu sitter jag här.. TRÖTT! Aa, det är precis det jag är. Ska duscha sen gå och lägga mig.


P.S. Utgång lördag blev riktigt kul :) Mycket folk på Hangloose.. Helt perfekt!



/ Viktoria







På G



Nu sitter jag här ensam med min första cider :P Haha! Amanda kommer om typ en timme :) Och det blir ingen Erica med, så vi får ha kul själv då ;D Hon laddar järnet inför kryssningen istället. Fast det gör jag också kan jag lova :O :D !! Fy vad kul vi ska ha! 7 dagar kvar.. tagga tagga taggaaaa!


Paris lyckliga dagar!
image130
Johanna, Jag & Ida :)



Kankske jag ska fortsätta göra mig klar nu jag :P
Ha så kul ikväll alla som ska ut!



/ Viktoria

Nu så



Nä, ingen utgång igår heller. Men idag! ;P Jag, Amanda och kanske Erica. Men hon MÅSTE!
- Jag blir galen på dig ungjäkel!
Vi ska träffa Markus också för han fyller 20 år idag :D Hurra hurra hurra!


Nu ska jag göra mig klar!



/ Viktoria

Studentfest




Har just duschat och peelat mig, min hud är så känslig så jämt när jag peelat så kliar det skit mycket. Bara ett tag sen går det över. Men om man vill vara fin får man lite pin :P

Det blev ingen utgång igår. Får bli idag istället ;) Studentfest på Hangloose. Blir nog mer folk idag än vad det skulle vart igår. Men före utgång ska jag till stan och kika lite. Måste köpa lite smågrejer som jag behöver. Måste sola solarium också! Sen får vi se vart det bli förkrök, haha.


Ida och Frida har vart hemma i Sverige två dagar (dom bor ju i Norge) men jag har inte träffat dom och dom ska åka om nån timme :/ Dom ska iallafall fixa så dom kommer hem på min student! :D Dit är det ju inte så länge om man tänker ;)


image129



Jag längtar tills jag träffar lillasyster igen ^^



/ Viktoria

Utgång, eller?



Kom nyss hem från BB. Jag lär säga att jag har fått världens sötaste syster! Hon var sötare i verkligheten än på kortet. Hon var så liten och mjuk :) hihi



image128
Snart kommer väl mamma hem också, då ska vi grilla för första gången i år :D gött! Sen skulle jag och Erica gått ut men nu verkar det inte bli nåt :( Hon är inte så mycket på humör för det. Men troligtvis ska Emma med ut iallafall :D Hoppas hoppas!



/ Viktoria

En lillasyster



Inatt vaknade jag av ett sms. Det var från pappa där det stod:

01.48 föddes eran syrra Sara.
Allt gick bra. / Farsan


Så nu har lillasyster kommit till världen :) Och det blev en Sara, inte en Nemi :P
Jag och mina bröder ska hälsa på på BB efter jag slutat jobbet :D


image126
Hon ser väldigt nyfödd ut :) hihi



/ Viktoria





RSS 2.0