Vi ses i november!!!

 
 
I förrgår släpptes biljetterna till Swedish House Mafias konsert här i Sverige! Vi fick inte tag på några, Ticnet kraschade och biljetterna sålde slut på 42 minuter. Förståeligt! De satt in en extra konstert och de biljetterna släpptes imorse och även de sålde slut på mindre än en timme. Satt i en och en halv timme framför datorn men det hände inget, hemsidan hade även då laggat ur totalt. Så jag fick åka till jobbet i vetskap om att jag även denna gång inte hade fått tag på biljetter :/ Segt! Fast tänkte ändå att det går ju alltid att köpa på blocket eller tradera. Bara det att därt mångdubblar dom priset per biljetter vilket känns lite tungt att betala.
 
Sen när jag kom hem från jobbet och kollar på facebook är det en tjej som jag har dansat med som skrivit till mig att hon har biljetter över som jag får köpa för ordinarie pris av henne! :D Hur sjukt?!!!! Fan vad glad jag är nu. Kan inte vänta tills vi står där framför scenen och röjer sönder oss själva. GAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!! Bara fem månader kvar kvar, haha!
 
 
Ryser!

Dagen före midsommar



Jag är helt död efter dagens arbetspass! Även fast det inte alls var så mycket som jag hade tänkt mig så är jag slut i hela huvudet. Hade velat träna nu ikväll men det blir inget. Gäsp!

Imorgon är det midsommarafton. Då ska jag först tillbringa några timmar på jobbet, sen ska jag och Elias åka ut till Hedesunda och vara med Ida, Madde och Line i Idas stuga :) Myyyys! Det blir en lugn kväll men jordgubbar och annat gott.


Shobre


Idag var det den soligaste dagen på länge, och självklart jobbade jag. Jag som ville sola! Visst, jag jobbade bara tre timmar men det är de timmarna som solen tar, 12-15.
Jag måste fan bo i solariet i sommar. Alla mina tjejer åker till Spanien på lördag och är borta i två veckor (!!), dom kommer komma hem som pepparkakor. Själv kommer man se ut som en isbjörn i deras sällskap. Kul! Så därför blir det solariet och jag nu ett tag framöver.

Efter att jag hämtat Elias från dagis åkte vi till Boulongern med Ida. Vi köpte glass och lekte i lekparken. Nu är både jag och Elias helt slut! :P

Imorgon blir det också jobb. 07.45-18. Dagen vi säljer mest på hela året. Vi slår alltid försäljningsrekord. Så ikväll blir det tidig kväller så man kan köra järnet imorgon!!



Snodde den här fina bilden från Ida som hon tog idag :)


Happy face!!



Halloj!


I helgen så har det ju vart Summerburst som alla vet. Igår sände dom där ifrån på svt2, och jag kan ju säga än sak.. Jag var på helt fel sida om tvn. Jag skulle vart där! Inte suttit hemma i mammas soffa. Fy satan alltså! Men det var ju rätt najs att dom visade det på tv ändå. I slutet stog jag, Erik och mamma och dansade i vardagsrummet så vi fick ju uppleva det vi med, fast på ett minimaliskt sätt :P

När Axwell och Ingrosso avslöjade att Swedish House Mafia kommer hit till Sverige så höll jag på svimma av! GISSA VEM SOM SKA GÅ?? JAAAAAAG!! Har väntat på detta bra länge nu, och nu kommer dom äntligen hit :D GAAAAAAAHHH!! Kan det inte bara bli november NUUUUU :D :D :D :D



Skön ledig dag



Idag har jag vart ledig och den lediga dagen har spenderats med Ida på stan. Köpte några plagg åt Elias och hittade en klänning på rean till mig själv :) Egentligen inte alls min stil men jag kunde se mig själv i den när jag och Remi sitter ute och äter någonstanns, eller när jag sitter på en uteservering och dricker vin med vännerna :)

Nu på kvällningen var jag med Hanna, Sandra och Lilly och gick 5 km i Hemlingby. Ska åka dit med Elias imorgon efter jag slutat jobbet om vädret är bra. Det var så mysigt och fridfullt! Synd att Remi jobbar så sent och att han inte kan följa med, men jag och Elias kan ha det mys ändå. Elias älskar ju skogen så :)


Se så fina skor Ida köpte åt mig i Paris när hon var där :D Älskar dom!


Kusins student



Igår var det studentfirande för min fina kusin vitamin Josephine. God mat, tårta och dricka. Blev dock alkohofritt för mig eftersom jag körde bil, typiskt ;P Men det var trevligt ändå såklart.
Jag ville bara byta plats med henne, bara uppleva den dagen en gång till! Det har gått fyra år sedan jag tog studenten och jag känner lika varje år när jag ser alla studenter. När ska jag växa upp och sluta tänka på det? :P

Idag har jag jobbat, och hör och häpna, tvättat bilen har vi också gjort! Den såg förj*vlig ut innuti. Grusigt, dammigt, kladdigt och allmänt äcklig. Men nu efter månaders uppskjutning är det äntligen gjort :D Vi gjorde detta hemma hos mamma, och efter det blev vi bjuden på tacos :)

Jag & fina kusin!


Grattis Sverige på din dag



Ja, idag är det nationaldagen och den har inte firats dirket. Har jobbat, solat solarium och hälsat på hos mamma. Nu är vi hemma och slöar. 
Sverige måste vara det enda landet i världen typ som inte firar nationaldag på något speciellt sätt. Men om vi skulle det så skulle väl det bli som midsommar, sista april och nyår... Alla skulle supa :P Så det kanske är lika bra att vi inte firar den.

Imorgon är en lite bättre dag. Jag ledig, Elias ska på dagis, då hinner jag träna och sen ska jag på dejt med Anna också. Så kommer bästis hem från Paris, med en present åt mig :D Jag är så förväntansfull och glad för det verkar vara en BRA present för hon kunde nästan inte hålla sig från att skicka en bild ;P Kul!




Gullisen idag, med glass i hela ansiktet ;P


Zara



Köpte dessa underbaringar på Tradera för 400 kr nyss. Älskar dom!



Skokärlek

Aaaooo



Till att börja med... Hur fan botar man träningsvärk?! Förutom att träna bort den för det klarar jag inte. Kan lova att jag har träningsvärken från helvetet. Jag kan knappt sätta mig på toa, det gör ont när jag kör bil och för att inte tala om när jag går. Det ser ut som jag fått upp något i rumpan på gångstilen :P
Jag jobbade i tre och en halvtimme idag och det kändes som en evighet pågrund av värken. Jätte seg var jag också eftersom jag inte kan röra mig speciellt fort. Haha, jag var kass.

Nu ska jag och Elias åka till affären och köpa lite grejer till tacosen vi ska äta när Remi kommer hem från jobbet. Fredagsmys :)



RSS 2.0