Träning för den minsta

Här hemma tränar vi nacken :)


Duktig liten kille <3



5:2

Jag har börjat med 5:2 dieten. Har haft mina "svält-dagar" som jag kallar dom den här veckan, så nu kan jag unna mig det jag känner för i helgen :) Som tacos ikväll till exempel. Mums! 
I tisdags, första dagen, var det jätte svårt! Då åt jag endast en måltid på hela dagen eftersom en innehöll 500 kalorier och mer än så får man inte äta. Var så hungrig när jag vaknade dagen efter att jag var helt skakis och nästan svimfärdig. Jag vaknade halv 6 av hunger! Usch det var inte roligt. Men igår gick det lättare när jag delade upp måltiderna :) 

Nu ska jag och barnen göra oss klar för att möta upp Lilly för lunch på Läkerol arena. Dom har världens bästa prisvärda lunchbuffé där! Husmanskost när den är som bäst :D 



Detta var det jag åt igår. Plus frukost bestående av lättyoghurt med kanelknäcke och äpple.


Avicii

I februari kommer Avicii för en spelning i Sverige och självklart ska jag gå! Jag och sex stycken kompisar köpte biljetter idag :D
Denna gång får vi hoppas att konserten blir av. Sist när vi skulle se honom ställdes den in eftersom en plattform där inne hade rastat på spelningen innan. Nej den här gången ska allt vara perfekt! Det kommer bli så roligt :D 28e februari smäller det! Det är ett bra tag kvar men jag mår bra av att ha något att se fram emot :)



Klipp klipp

Idag var Elias hos frisören för första gången. Vi har klippt honom hemma med maskin innan men nu tyckte jag att det var dags att gå och klippa sig hos någon proffesionell. 
En väldigt skillnad jämfört med ruffset han hade innan. Nu har han en riktig frisyr och han är sååå FIN!! :) 



Jätte roligt förkläde :D

Korvgrillning

Igår var vi och grillade korv i skogen. Det var bra nära att vi fick äta kall korv, men efter si så där en timme av tålamod fick JAG äntligen igång elden! Blev fan riktigt imponerad av mig själv att jag orkade hålla på så länge. Jag var väl hungrig antar jag ;P

På kvällen var det bara jag och barnen hemma. Vi kollade på Idol och käkade popcorn :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite inför dagens äventyr. Vet inte vad vi ska göra men något hittar vi väl på. 
Remi har jobbat natt så han ligger och sover än, men vi ska nog se till att han vaknar snart stackarn ;) 






En väldigt bra torsdag

Dagen började med en promenad med Fia. När vi hade gått klart köpte vi med oss sallad hem till henne och satt där en stund och partade. Blev inte så långvarig eftersom Liam hade tid på BVC och före det skulle Elias hämtas från dagis. Men det är alltid skönt att få prata av sig :)

När vi kom hem från det gjorde jag mat till Elias. Sen blev det dusch och fix, lämning av barn till mamma och vidare till Church street där vi var ett gäng som käkade. 
Jag vet inte om det är jag som har tröttnat på maten där eller om de faktiskt inte har någon bra mat, men igår smakade det inte bra alltså :/ Kanske man ska testa något helt nytt nästa gång, typ pasta, soppa eller sallad. Det känns "fräschare". Är så trött på tortillas, kyckling och dollar chips! 

Nu är det fredag! :D 




Två månader

Det känns som han alltid har varit en del av familjen men han var bara funnits hos oss i två månader. Det är alltså Liams tvåmånaders dag idag :)
Tiden går fort! Det händer mycket nu. Han fäster blicken, flinar och"pratar". Favoriten är storbror, han flinar så fort han ser Elias. Så gulligt. Mina pojkar <3 





Word

Vi köpte en ny tavla igår som nu pryder hallen.





Skaldjurtapas

Igår var Lilly och Jennifer här på lördagsmys. Vi åt kräftstjärtar, räkor, toast med skagen och lite annat smått och gott. På tvn rullade Love and other drogs. Bra lördag :)





Inställt

Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle ut och dricka vin och dansa med tjejerna jag dansade med förut, men hon som vi skulle vara hos är sjuk så nu ska vi bestämma ett nytt datum. Men ganska bra för mig ändå, slipper man slösa de sista kronorna man har kvar att leva för den här månaden ;P 

Istället har vi nu bjudit hem mamma och Co. Det blir tacokväll och kolla på Idol. Tycker dock inte att det är värt att kolla på Idol det här året ens. Det är ingen som är riktigt grym, som man verkligen tycker ska vinna... Men vad ska man annars kolla på en fredagskväll? :P




Familjeträff, typ

Nu ska vi dra iväg till mamma och hälsa på! Snacka om att det kommer vara fullt hus där. Min ena bror har flyttat hem igen efter tre och ett halvt år på hockeygymnasium och en snabbvisit i Sollefteå. Han trivdes inte där så han bestämde sig för att flytta hem och spela hockey här istället. Skit kul tycker jag :D
Sen har vi Rene som är här på besök från Danmark.

Det är bara jag och mamma och massa killar. Jag och Remi måste få en dotter när vi är redo för vårt tredje barn, annars jäklar!! ;) 




Utflykt

Bara för att Elias ska på sin första riktiga utflykt med dagis idag så har det spöregnat hela natten. Det regnar nu också men inte lika mycket. Så typiskt!
Men det var bara på med fodrade regnkläder, stövlar, mössa och vantar. Med dom kläderna klarar han sig nog väldigt bra i regnet :) 
Han var så ivrig att komma iväg imorse. Och så nöjd över sin bilar-matlåda med smörgås och satsumas, och sin bilar-flaska med mjölk. Gooofis!! Hoppas han har det kul :) <3


 


Godmorgon

Jag sitter och kollar på "Efter tio" med en sovade Liam på magen. Ska strax göra mig klar och ta en promenad till affären och köpa smörgåsar som Elias ska ha med sig imorgon på hans första utflykt! Så jäkla gulligt att jag dör!! Dom ska åka buss och grilla korv i skogen. Han är super förväntasfull, gullhjärtat :)




Soffhäng

Här ligger vi i soffan och slappar efter maten, men strax ska jag och Rémi göra det sista i trappen sen är den färdig rustad och klar :) Före och efter bilder kommer.





Härliga helg

Den här helgen har vart kanon!

I fredags var jag och barnen hemma hos mamma på eftermiddagen. Mot kvällen åkte vi hem till Fia och kollade på Idol och myste. 
I lördags var vi med Lilly. Vi grillade, åt massa gotta och kollade på film. 

Igår var jag och barnen hemma hos Anna och Robin hela dagen. Vi bakade bullar och lagade mat. Anna myste loss med Liam medan Robin mest hängde med Elias. Och där satt jag och slappnade av en stund ;P 

En toppen helg helt enkelt :D







Katt? NEJ TACK!!!

Alltså nu blir jag förbannad! 
I samfällighetspärmen som vi fick när vi köpte vårt radhus står det olika regler som områdena här runt omkring kommit överens om. (Eller det kanske är så överallt) Bland annat att man inte ska låta sina katter gå löst och "besöka" andras trädgårdar. Tror inte en jäkel i det här område följer den regeln, bara man går utanför dörren här ser man två-tre katter. 
Dom "besöker" våran gård dagligen. Vet inte hur många gånger jag har fått skrämma bort dom härifrån. Fick precis nyss skrämma bort en som krafsade i jorden efter väggen på baksidan. Jag hörde hur det lät när jag satt i soffan. Så jävla äckligt! Om man har ett husdjur ska man väl ha det inne? Ser ingen anleding till att låta sin katt springa runt i ett bostadsområde och skita i sandlådor, rabatter och altaner. Usch, fan vad arg jag blir! Kanske jag ska be Elias att gå och sätta sig och bajsa på andras gårdar. Minst lika upprörande och äckligt. 
Håll katterna inne annars kanske ni inte ser skymten av dom något mer en vacker dag...

Blir galen

 
 
Idag har jag inte gjort någon nytta här hemma alls medan Elias var på dagis och Remi jobbade. Det går inte att göra något för så fort man lägger ifrån sig Liam så börjar han skrika. Jag får vänta med att göra saker tills Remi kommer hem. Jag kan inte ens diska liksom :S Detta gör mig galen när jag tänker på allt jag vill ha gjort. Stressad är vad jag blir. Men men, det kanske går över snart.
 
Handla har vi i allafall gjort tillsammans idag. Sen var jag med Elias hos tandläkaren också direkt efter att jag hämtade honom på dagis. Allt såg jätte fint ut och nästa besök blir nästa år. Han fick en Spiderman tatuering och gissa om han blev glad?! Det såg ut som att han skulle börja gråta nästan. Gullhjärtat!
Han fick välja vilken färg han ville ha på tandborsten jag köpte och gissa vilken färg han valde... Rosa så klart. Hans favoritfärger är lila rosa och röd säger han. Får se vad det blir av den där pojken. Hehe nerå ;P
 
 
 
 
 

Härlig tisdag

Igår träffade jag min fina vän Anna. Vi tog en runda på stan och fastnade inne på H&M där vi shoppade en del :) Sen satt vi på Java och myste en stund innan vi åkte och hämtade Elias på dagis. 

På eftermiddagen kom mamma och brorsan hit och hälsade på en stund. Dom åkte hem vid halv nio och då gick vi och la oss, fast Liam ville inte sova förrän närmare halv elva. Men det var sjukt skönt att lägga sig i sängen så tidigt och bara slappa! 






RSS 2.0