Jag ser bara siffror


Åh herre! Har suttit i fem timmar och pluggat matte. Nu är hjärnan mos! Jag hoppas verkligen detta pluggande kommer ge resultat på provet imorgon, annars vet jag inte vad jag gör...
Som sagt, blir så trött på mig själv att jag inte gjorde detta i gymnasiet!

Jag känner för att träna! Men hade verkligen inte tid idag och inte har jag det imorgon heller. Eller jo, kanske imorgon efter provet, wohow :D

Nu ska jag fortsätta proppa i mig hårdmackor och äta hummus med sked! Nam nam.


Underbar fläta som min frisör gjorde på mig!
ÄLSKAR DEN!

Usch och blä, usch och blä!


Ska sätta mig och plugga matte nu. Har prov på torsdag och som vanligt känner jag mig inte säker på nåogt :( Vi går för fort framåt! Min hjärna hänger inte med. Fattar inte hur man kunde vara så jävla dum och lat och inte valde ett sånt här ämne när man gick i gymnasiet. Då hade det varit så mycket lättare. Varför göra det svårt för sig själv? Dumhuve som man är. Ååh vad arg jag blir på mig själv nu!

En av mina störta önskningar är att ha ett mattehuvud, för det går inte att träna upp. Är man duktig så är man, är man kass så är man. Det går liksom inte att ändra på. TYVÄRR!

Men jag ska försöka kämpa på nu, fast det känns tungt...


Kankse behöver sola en eller två gånger innan vi åker till Libanon, haha

Älskade skinn


Nyinköpt skinnväst, jag köpte den på Gina idag. Gillar den som satan!
As snyggt att matcha med ett par Jeffreys :D










Ursäkta det stökiga köket i bakgrunden ;)

Ledig helg...


and I love it!

Igår var jag, Ida, Stina, Madde och Sandra på premiären på Söderhielmska. Självklart regnade det så det var inte öppet utomhus. Alla var inne, men det gjorde oss inte något, så himla mysigt där inne också! Det bjöds på buffe och vin.
När vi kände att vi var klar där åkte vi vidare mot Fullriggarens Sky Bar som också hade premiär. Måste säga att det var väl sädär. Inget folk man kände igen och mycket 40+. Men det kanske är annat i sommar när man kan sitta ute och solen skiner och fler folk har hittat dit. (Var nyöppning igår)

Redan vid tio drog vi oss ner på stan och tog stämpel sen gick jag och Ida hem till henne innan det var dags för utgång på Heartbreak. De andra tre bangade och det var synd för dom för vi hade kul ;) Lite drinkar och ett väldigt glatt hockeylag vid namn Brynäs som var som galna! Dansade på baren, sjöng, sprutade ner folk i champange och var så jäkla glada! Håret och kläderna luktade inte så gott imorse kan jag säga :P Rolig kväll! Tack bästa Ida för det <3

Söderhielmska


På Sky Bar


Ida och Sebbe ;)



Galet folk :D

Paus från plugget


Har tagit en paus från pluggandet. Inget sätter sig i mitt huvud om jag sitter 4 timmar i sträck, måste få lufta lite.
Nu har jag käkat lunch och tagit mig ett bad. Tror jag ska joina Remi som sover tills det är dags att hämta hem lillen från dagis. Fortsätter plugget efter det :)

Btw längtar jag jätte mycket tills på fredag! Inte bara för att jag har en ledig helg framför mig utan även för att jag och tjejerna ska på säsongsöppningen av Söderhielmska! Gratis mat och dryck, vem är så dum att tacka nej till något sånt?! Ska bli skit kul! :D



Plugggaaa


Ska skjutsa Elias till dagis nu sen ska jag sitta och plugga hela dagen inför prov imorgon. Genteknik/genetik. Jätte kul! Eller...?



Fransar

Provade denna snygga fransväst inne på H&M i lördags, storleken var för stor och det var den sista dom hade i butiken. Jag blev kär i den så nu har jag beställt hem den från deras hemsida. Beställde både 34 och 36 för att vara riktigt säker att jag får en och slipper skicka tillbaka och byta och få vänta ännu längre ;D Den är mycket snyggare irl än på bild. Älskar den.
Den söta väskan fick också följa med!







Så var denna påsk över


Sedan jag skrev sist har jag jobbat, ätit påskmiddag hemma hos mamma, varit ute och slira med tjejerna, tränat och haft det ganska bra :) Har inte fått något påskägg i år men det är jag glad för. Äter så mycket skit ändå ;P

Idag var jag hos frisören och blev fin i håret. Slingade utväxten och klippte topparna. Denna gång led jag inte av utväxten som jag brukar göra, utan nu var det topparna som var så slitna så jag vet inte vad. Sexton hundra fattigare, men det var det värt!
Sitter nu och kollar på första finalmatchen mellan Brynäs-Skellefteå. Två minuter kvar och Brynäs leder med 6-2 :D Blir att fira med jordgubbar och grädde, mums!




Bra dag


Oj vad duktig jag vart idag. Började med ett träningspass vid lunch. Sen åkte jag hem och pluggade i två timmar och efter det lagade jag mat. Blev över till fyra matlådor, inte dåligt. Sen drog jag till skolan och hade lektion i nästan två timmar. Remi hämtade mig när jag hade slutat och då åkte vi ut till Ikea för att köpa balkongmöbler men insåg på en gång när vi såg kartongen möblerna låg i att den aldrig skulle få plast i bilen. Den kartongen + fyra pers i en liten renault clio, haha glöm det! Så vi får köpa de en annan dag :P

Nu på kvällen har vi kollat hockey och beställt hem sallad. Och BRYNÄS ÄR TILL FINAL!! HURRRRAAAA :D Är lite stolt att vi bor på Brynäs faktiskt. Haha.

Imorgon är det jobb igen. Vill inte! Det var så skönt att vara ledig.

Min goda frukost imorse. Hade ingen annan bild från idag :P

Kärlek


Min lilla fis och jag.
Älskar dig min älskade unge!










<3

Let's get fit!



Från just idag kommer det ske en stor ändring i min vadag. Idag köpte jag ett all-årskort på Korpen! Fattar ni hur långt ett år är, och förstår ni vad jag måste träna nu. Tog just årskortet för att jag ska känna att jag måste träna och så småningom kommer det väl förhoppningsvis bli än vana.

Körde mitt första pass idag med Ida. Mjukstart. Vi körde "bara" crosstrainer och trappmaskinen (det är som att man går i trappor och det tar som fan i lår och rumpa och kalorierna bara rinner bort. BÄST!). Får se när nästa träningspass blir.. Kanske imorgon, annars på onsdag! :)

 


Lilla älskling

Idag klippte Remi av Elias hår. Det som hade blivit så fluffigt och mysigt! Men han är så jävla söt när han är nyklippt, och han ser ett år äldre ut. Stora lilla pojken min <3



Han är så sjukt lik Remi på den här bilden! Mini Remi :D

RSS 2.0