5 punkter



Nu börjar jag få ångest. Jag vill inte lämna Elias hemma när vi ska åka på tisdag. Men jag kan komma på fler nackdelar med att han följer med än fördelar med det. Nu lät det där kanske jätte dumt men så är det.

1. Han kommer bli sååå uttåkad på planet och kommer inte kunna sitta stilla en sekund. Ont i öronen kommer han nog också få.

2. Bussresan till hotellet från flygplatsen blir nog inte heller någon höjdare.

3. Han kan bli sjuk vilket inte skulle vara kul för någon av oss.

4. Vi kan inte vara i solen speciellt mycket.

5. Vi blir väldigt begränsad och kan inte göra allt vi har tänkt vi ska göra där.



Vi är fortfarande unga och ska väl passa på när min underbara mamma ställer upp och kan passa honom en vecka. Jag har inte vart på solsemester sen jag var 12, snart 9 år sedan och Remi har aldrig vart utomlands förutom Libanon där han kommer ifrån men det är inte utomlands för honom :P
Om ni tycker vi gör fel i alla fall så får ni tycka det. I don't care!



Lillplutt får följa med nästa gång.
Det blir roligare när han kan gå och förstår lite mer :)


På balkongen



Jag, Tessan och pojkarna var i Valbo typ 4 timmar. Strosade runt inne på Köpis ett tag. Jag letade ett par ljusa jeansshorts utan resultat. Måste hitta ett par innan vi åker! Men jag hittade ett par solglasögon och en piké åt Elias.
Sen åt vi på Donken. Där satt vi säket halva tiden av de 4 timmarna :P Elias blev så trött till slut så han somnade i mitt knä sittandes. Gofis <3

Vi kom hem från en timme sedan nästan. Vi satt oss direkt på balkongen en liten stund, det var så varmt och skönt där. Nu är vi inne igen och jag ska ta och dammsuga. Elias gillar när jag dammsuger, han kryper alltid efter och kollar fascinerat. Ser och lär ;)







Torsdag

Elias har somnat igen som han alltid gör när han har vart vaken i två timmar.
Ska  fräscha till mig lite nu sen ska vi träffa Tessan och Tage och åka ut till Valbo :) Lika bra att jag börja göra mig klar nu annars blir det stress i sista sekund, som alltid.
Jag måste köpa en bikini och ett eller två par shorts. Varmt i Mallorca jämfört med här hemma vett ni ;) 5 dagar kvar!

Vad ska man göra imorgon förresten? Någon som har något barnvänligt att erbjuda?

Våran tisdags


Idag var det meningen att vi skulle fixa allt till resan. Kläder, växla pengar och köpa lite små grejer så som solkräm mm men det blev inget. Vi var och handlade, åkte hem och lagade mat sen skulle vi gå till stan men vi var så trötta så vi somna, hur länge vet jag inte men skönt var det. Solkärm köpte vi på Ica Maxi i alla fall men allt annat får vi fixa imorgon istället på eftermiddagen. På förmiddagen ska jag till frisören. Äntligen! Klippa och färga. Mycket behövligt! Sen blir det jobb mot kvällen.

Nu ska vi ladda upp för Desperate Housewives med glass och massa goda nötter :)

Ha en fin kväll!



Hjälp



Någon som har en bra idé vad man kan göra på en personalfest? Vi har 10 000 att röra oss med och vi är typ 50 personer. Snälla kom med lite tips!!

Det kan bli sent ikväll


Elias somnade vid halv sju och om jag känner honom rätt somnade han inte för natten. Han kommer säkert vakna snart och vara jätte pigg och glad. Kanske blir uppe länge ikväll då alltså.. Men hellre det än att en ledsen unge håller en vaken, eller hur? :)

Aja om ett tag börjar Hollywoodfruar. Jag har längtat efter Maria! ;D


Snygga skor till semestern






Lunch-bilder


Hade lunch dejt med Lilly idag. Hon hade med sig två till, Carl-Hendrik och Nils. Det blev tag tre betala för en som hon sa. Haha.

Efter maten gick Lilly och jag runt lite på stan. Köpte ett par skit snygga sandaler som jag ska ha utomlands. Lägger upp dom senare. Så köpte vi glass och satt oss i solen och åt. När vi satt oss började det blåsa såklart, men glassen var lika god för det. Elias tyckte också om glass :)









Elias ba stekte han ;P


Hallåååå


Har inte uppdaterat på grund av att jag jobbat, men nu är jag tillbaka :)

Jag var och solade tidigare idag innan Remi gick till jobbet, men det tog ju ingenting. Jag blev lite röd i pannan men inget mer. Jäkla skit. Sist jag solade där var det jätte bra men nu ba uuooh. Måste ju få liiite färg innan vi åker nästa vecka :D

Jag ska göra mig och Elias klar för att möta upp Lilly på stan för lunch. Om vi hinner kanske vi går runt och kikar lite också. Hon har sin sista lektion halv tre så det kan kanske bli lite tight, vi får se. Elias sover just nu så hoppas han vaknar snarast för jag hatar att väcka honom.



Busminen


Jobb

Godmorgon sunshines!

Har sovit mycket inatt, som vi får göra varje natt om vi går och lägger oss i tid. Det hänger på oss om vi får sova mycket eller inte. Elias vaknar kl 8 varje morgon så det gäller för oss att lägga oss tidigt för att få sova länge :)

Idag ska jag jobba heeela dagen, 11.30-20.30. Hoppas det är bra med folk så det rullar på annars är det nada kul.

Mot affären


Vi har beställt grejer från airshoppen (Teaxfree) nyss. Det blev massa godis och annat roligt :) Vi får se om vi får grejerna, vet inte om vi kommer iväg över huvud taget på grund av (äckel) vulkanen.

Nu har vi kommit överens om vad vi ska äta ikväll. Det blir kyckling och tabouli. Mums! Ska packa ner Elias i vagnen och gå till affären och köpa lite tillbehör som behövs som vi inte har hemma. Remi orkar inte följa med (latast i världen, jag lovar :P) så han får stanna hemma och förbereda kycklingen.



Let's go to the shop sötis!


Tävla du också





Jag är med och tävlar om ett valfritt paket med namnnappar från Namnnappen.se hos Chicmommy.
Klicka
här och var med du också!


Lycka till!


Äntligen någon nytta


Jag har diskat, torka alla lådor och skåp utvändigt i köket + kyl och frys, dammsugit och slitit av alla sängkläder. Nu ska jag bara bädda rent och moppa så är städningen klar för idag :) Det är lite svårt att moppa när Elias är vaken för han kryper ju runt överallt så jag får vänta tills i eftermiddag när han sover sin nap. Han vaknade precis upp från sin förmiddags nap därför hann jag inte moppa nu :P


Och ute fortsätter det ruskiga snövädret!(?) Jag tror vädergudarna tog lite fel nu va. Soool ska det vara, inte snö!
Får se vad vi hittar på idag, Remi slutar 12 så vi har hela dagen framför oss och det var typsikt att det skulle vara sånt här oväder då :/



Vi får hålla humöret uppe trotts det tråkiga vädret.


Snö??!?!?!?!



Vad fan hände????!!!!!!!



Övertrött kanske?


Lika tråkigt idag som igår. Remi slutar om 7 timmar. Gaaah! Vad ska jag göra för att fördriva tiden. Tänkte baka, men vi har inget margarin. Plus att jag ska bli smal igen och då är det ju inte så bra att gå och små äta sånt gott hela tiden.

Elias somnade nyss så jag ska nog hoppa i sängen och passa på att sova lite jag också. Fattar inte hur jag kan vara trött fast jag får sova 8-9 timmar per natt. Hur kan jag över huvudtaget klaga på att jag är trött? Jag har tur som får sova så mycket med barn och allt. Aja, alla är olika. Jag är trött i alla fall. But I guess it's för att jag bara är inne och inte göra nåt.


The jacket

Hatar spegelbilder men det fick bli så när Remi pratar i telefon och inte har tid att sälla upp :P







Love it!


Goodiebag värd 2000 kr!






Jag tävlar hos knoddenojag.blogg.se om en barn goodiebag
i samarbete med
:


http://mybabys.se ,
http://gladagrodan.se ,
http://Discshop.se ,
http://Inneonline.se ,
http://Babysmart.se
http://Namnnappen.se ,
http://IOB-BUTIKEN.se ,
http://Hippahem.se
http://Sakfabriken.se ,
http://GurraJr.se ,
http://Barntrygghet.se ,
http://Ungers.se ,
http://annacill.se


Tävla HÄR du med!


Öialjföajfgm



Uh jag har så tråkigt! Bara sitter och räknar minutrarna tills Remi kommer hem. Fast han ska bara hem och hämta bilen så ska han iväg igen och sälja vårt babyskydd, men det går fort. När han kommer tillbaka ska vi ta en promenad och få lite luft. Hoppas Elias somnar i vagnen då och sover för natten.

Bla bla bla... Tråkigt!!

Två nya i lådan


Igår köpte jag två fina plagg till Elias :) Och så hämtade jag ut min baseball jacka (tröja) som jag hade lagt undan. Den får ni se bild på senare!
 


En baseball tröja, såklart ;)



T-shirt


Prasslade påsar

Elias tycker det är jätte rolígt att dra ut alla påsar ur lådan :)





Busfröet <3


Orättvist om vi får stanna hemma


Jag har inte fattat dom här facebook grupperna ";P;PPP:P" men nu gör jag det och det är så jälva kul! Hahaha.


Idag är det förresten 2 veckor kvar tills vi ska åka utomlands. Tror ni att vi kommer iväg? Jag böjar bli väldigt orolig att vi inte kommer göra det för jag läse på internet att experterna säger att det verkar som att vulkanen ska ta ny fart snart och det betyder ju ännu mera ask skit moln.
Skulle inte förvåna mig ett dugg om vi blir kvar hemma. Det är så typsikt mig att ha otur med sånt där. Jag har inte vart på solsemester sen jag var 12, vad fan är det som gör att jag förtjänar att vara hemma då? Typiskt är det rätta ordet!

Microsofts lön: 3 kronor i timmen


Toalettbesök är inte tillåtna förutom på rasten i KYE Systems fabrik i Dongguan i södra Kina där de tillverkar spelkontroller åt Xbox, även datormöss och webbkameror. KYE Systems tillverkar också produkter åt Hewlett-Packard, Samsung, Acer och Logitech.
För mindre än 3,50 i timmen jobbar män och kvinnor upp till 15 timmar om dagen, sex eller sju dagar i veckan i 30 graders värme. Ibland med 1 000 personer hopträngda på en yta på 32 gånger 32 meter.
Samtal är inte tillåtna. Ingen musik får spelas och arbetarna bor i fabrikens sovsalar där man tvingas sova på plywoodskivor om man inte köper en egen madrass.
Lunchrasten är på 10 minuter men de allra flesta försöker ta igen lite sömn då.

Så här säger en arbetare där: - Om någon hade erbjudit mig en lyxmiddag då hade jag troligen tackat nej. Då vill jag bara sova.




Nu fick jag dåligt samvete för att vi äger ett Xbox...


Vi kommer nog överleva


Det Remi säger ganska ofta nu förtiden är "Hur ska jag klara mig utan Elias i en vecka?"

Jag tror inte det blir några problem när man väl är där. Vilka föräldrar skulle tacka nej att åka bort själva en vecka om dom kunde liksom? Men det är klart man kommer sakna honom, men överlever gör vi nog allt. Nästa gång får han följa med :)
(Frågan är nu om vi kommer iväg på grund av det där jäkla askmolnet. Det är ju ingen som vet hur länge det kommer hålla på.)



Dom gillar varandra dom där två.. Och jag gillar dom ;)


Älskade bikini <3


Har jag lite tur nu eller?! Jag har just beställt min bikini som jag har väntat på! Den tar slut så fort den läggs ut och nu var jag ute precis i rätt tid. YES!!!!!!!! Har gått in och kollat ett antal gånger varje dag så gissa om jag blev glad när den äntligen fanns?
Dock fanns bara överdelen i grön men skit samma det är den jag vill ha. Beställde svarta underdelen till.


ÄLSKA!


Heja sverige

Vi har vart vaken i lite över en timme, både jag och Elias har ätit frukost och snart ska jag in i duschen och fräscha till mig. Jag ska tvätta håret med mitt nya shampoo, Bobby's extreme repair. Hoppas det är lika bra som man har hört att det är.

Elias har på sig en sverige tröja på sig som han fick av sin mormor igår. Se så söt!





Tårta


Jag och Elias kom hem från mamma nyss. Det blev massor av kakor och tårta :) Även toast innan vi tog bussen hem. Nu väntar jag på att Remi ska komma hem från jobbet, han kommer väl hem inom en timme hoppas jag :)

OCH VET NI??? Jag hittade en baseball jacka idag :D Jag trodde dom skulle vara slut överallt men det fanns EN röd i small på Gina kvar! Sen var det bara stora storlekar kvar och den i rosa. (Ingen verkar vilja ha rosa) Mitt hjärta bara hoppade ut ur bröstet när jag såg att den fanns!
Fast det var ju inte en jacka, det var en tröja. Men lika fiiin ändå.

16 år


Klockan ringde fem i sju för jag hade tvättstugan sju. Det var inte så jobbigt att gå upp eftersom vi la oss redan vid halv elva igår. Nu är jag i alla fall klar där, jag har plockat in tvätten och plockat lite allmänt och ska hoppa in i duschen strax.

Remi börjar jobba om några timmar så vi hinner nog ner på stan och kikar lite. Solen lyser så man måste ju komma ut, men det är iskllat ändå. Värme vill vi ju också ha!


Senare ska jag åka på 16års kalas. Mina bröder fyller 16 idag :D Jag kommer ihåg att jag tyckte att jag var skit stor när jag var 16, men det var man ju verkligen inte :P Jonas och Erik kommer aldrig bli stora för mig. Dom kommer alltid vara små :)



Förra året i tidningen


Sol men kallt



Lilly kom och hämtade Elias för att jag skulle få sova ett litet tag. Sov i en och en halv timme, gjorde mig klar, diskade och gjorde lite finare på balkongen. Nu ska jag bara köpa fina blommor och ha därute :)
Nu är dom här och vi har suttit på balkongen ett tag men solen försvann bakom huset bredvid och det blev kallt. Alltså solen lurar en riktigt ordentligt, när inte den är framme så är det ju iskallt.

När Remi slutar klockan sju ska vi åka och handla åt mamma och även åt oss själva. Hon har opererat sig så vi ska hjälpa henne :)

Månadsdagen


Idag blir Elias 9 månader :)
3 månader kvar till 1års kalaset!




<3


Vaccinerad



Jag och Elias kom nyss in. Elias hade tid på lungmottagningen 08.15 för att få vaccin mot tuberkulos. Han var tvungen att ta det för att Remi är utländsk och oml vi skulle åka till Libanon och hälsar på så är han imun :)
Vi tog en liten omväg hem så det blev en liten promenad där på köpet.

Nu får vi se vad vi hittar på. Elias somnar nog snart igen, frågan är om jag ska passa på att sova lite då eller diska..

Neh, nu känner jag att det luktar bajs.

Fixidé?


Elias äter fortfarande inte barnmaten han åt före han blev sjuk, 8 månaders alltså. Han får bara kvälningar och sätter i halsen. Nu äter han välling, gröt och puréer, som en liten 4-6 månaders bebis. Efterrätter går också bra. Undra när han vill äta vanligt igen då? Det kanske bara är en fixidé han har jag vet inte. Vad tror ni?





Blåbär är en favorit


MÅSTE HA


Jag vill ha och måste ha en baseball jacket!!



Tomt


Remi kom hem med kycklingsallad åt mig när han kom från jobbet. Inte fel, jag var jätte hungrig och vi saknar ingredienser för att laga mat över huvudtaget. Handlas behövs med stors B! En toarulle har vi kvar också.. Inget nr 2 får man göra här hemma alltså.

Vi kunde ha åkt och handla om vi inte vore så lata och gick och la oss när Elias somnade. Vi sov en timme och det var skönt det också :P


Här är Elias i ny mössan :D







Busmonster var det ja ;P


Ny mössa


Idag fick vi äntligen hem mössan som jag beställde från Busmonster för några veckor sedan. Elias var jätte söt i den, men han gillade inte att jag provade den på honom när han precis var nyvaken så ni får se en bild på när han har den på sig senare idag :)



Gillar namnet Busmonster för det passar precis in på Elias ;)


Utsedd vinnare


Vinnaren i tävlingen var utsedd för någon timme sedan. Det var då inte många av er som ville delta. Konstigt, och dåligt gjort av er ;) Aja, det var i alla fall Ullis som vann, grattis :)





Tävling!

Då var det tävlingsdags!





Var med och tävla om produkter från pingpongbarnklader.se för 300 kr!

Skriv en kommentar vilken produkt du vill ha från hemsidan, vilken storlek och färg :)



(Tävlingen avslutas på torsdag förmiddag)


Lungont


Hej och hå nu var det längesedan jag skrev något här. Jag har jobbat i tre dagar så det har inte funnits mycket tid heller. Och igår åkte vi direkt till mamma efter jag slutat jobba och umgicks. Remi lagade mat åt oss alla på kvällen. Oxfilé :) Det var gött!

Nu sitter jag och väntar att på att hälsocentralen ska ringa upp så jag kan boka in en tid för att kolla upp mina lungor som gör väldigt ont. Jag kan bara ligga på rygg när jag ska sova, det gör ont när jag lyfter, när jag hostar och när jag går rakt i ryggen. Nu går jag lite som en potatissäck.
De skulle egetligen ha ringt för en timme sedan så jag ringde precis nu igen och nu ska dom ringa upp vid 13 i eftermiddag. Great!

Gungeligung

Här är en liten video som jag glömt lägga ut. Det är sedan vi var och gungade sist :)
En tjej som gungade bredvid sa hela tiden till sin mormor eller farmor som gjorde fart "Ända upp till månen!" Haha. Men det hörs inte på videon.



Lilly was here

Viktorias blogg är från och med nu, hackad.
H A C K A D.
Utav tjejen med noll liv...

Sitter på jobbet nu, Viggson jobbar förfullt och tjänar pengar så hon kan shoppa all tax-free som hon planerat.
Jag ska också beställa, men det behagar hon inte att skriva, så jag får väl skriva det själv då!
Så alla vet tänkte jag.


Jag ska beställa mascara, kanske bästa någonsin, tre stycken för typ 249:- min favoritmascara,
Maxfactor masterpiece, det gör mig superglad.



Sen ska dom smuggla spanska ciggaretter åt mig, och smuggelsprit. Fantastiskt!

Viktoria har förövrigt punkterat lungan, hon har hittat på själv att hon har lunginflammation, vilket vi andra inte tror? Men eftersom vi gillar henne såpass mycket så låter vi väl henne tro det då.
Lugnast så.

Nu ska jag ta och bege mig hemmåt, titta på web-tv och SOVA! Är så sjukt trött.
Var på after dark i Sundsvall igår, och det var det bästa på länge, och Sundsvall är kanske den finaste staden jag har sett på länge, dit ska jag flytta när jag blir stor (?) Haha.
Blir ju ett äventyr för Elias när han ska komma och hälsa på gudmor i stora staden S. :)

Nej nu måste jag gå, men som alltid.
På återseende.
/L.



Bästa killen, med bästa kepsen som han fått av bästa tanten.
Skulle bara säga det.
Ciao.


Taxfree



Detta är vad vi ska beställa.
Kanske blir någon flaska också men vet inte vad än :)



Tvätt


Nu har jag vart sjuk i två veckor, går in på tredje veckan nu och ingen förbättring med förkylningen. Har fått ont i höger lunga också när jag tar djupa andetag och när jag hostar. Aj.

Det slog mig att jag hade tvättstugan klockan 10. Hade inte en aning vad klockan var och fick lite panik. Som tur var visade bara klockan 09.20 då jag kollade. Puh! Nu har jag vart ner en sväng och lagt i de första maskinerna.
I vår tvättstuga är de jätte svårt att få tid och tvättiden är bara 3 timmar på två maskiner. Hur många timmar har ni på er i er tvättstuga?
När vi flyttar MÅSTE vi köpa en tvättmaskin!

After dark

Kom hem för ett litet tag sen från en grym show, After dark! Cant belive att det är karlar allihopa. Helt sjukt!! Alla är ju så snygga. Det blir liksom när man sitter där och kollar och är helt inne i showen "åh just ja det är ju killar det där" Om jag var kille skulle jag aldrig våga gå och kolla då skulle man ju bli bög :D Haha.
Roligaste var när dom var Victoria och Daniel, hahahah.



Rolig post


Posten dunkade nyss ner i golvet. Deklarationen! 500 kr ska jag betala tillbaka, trodde det skulle vara mer så jag är glad för det. Undra om Remi får betala tillbaka eller om han får tillbaka. Jag vill veta nu! Men jag får inte öppna hans för han vill se först ;P

Men det roliga som kom i posten var taxfree katalogen :D


Härligt omslag!


Lite uteaktivitet


Vi kom precis in. Vi har vart i stadsparken Boulongen (stava?) och gungat. Och vi köpte med oss Sibylla som vi satt och åt där. Remi kastade mat åt fåglarna så ett tag var vi omringade av äckliga skrattmåsar, smarto. Elias tyckte det var roligt i alla fall, han kollade och var nöjd :)

Nu har Remi gått till jobbet och jag och Elias ska bara ta det lugnt och mysa.
Lilly kommer hit lite senare för hon ska vara barnvakt medans jag ska med farmor och kolla på After Dark :)




Fin besök hela dagen


Igår jobade jag hela dagen och tjänade lite pengar.

Idag har inte internet funka som jag vill, men jag har haft fullt upp så jag har inte haft tid att sitta här heller.
Vid lunch vad Erica och Minna här och hälsade på. Dom har velat sett hur vi bor så länge och idag fick dom det och jag hoppas dom blev nöjda med vad dom såg ;) Vi fikade och pratade massa. Elias blev väldigt fast för Erica, en ny kompis. Han somnade till och med i hennes famn när hon gick och bar på honom!
När dom två tjejerna gick kom det två nya tjejer och hälsade på. Lilly och hennes mamma. Hon ville också se hur vi bodde och hon tyckte också det var hemskt fint :) Idag har jag visat upp lägenheten för tre personer alltså :P

Sen gick jag och Lilly och käkade på Flanör, gick förbi babyproffsen och sen gick vi och gungade lite. Första gången för Elias och gud vad han gillade det :D Synd att jag glömde kameran bara.



Erica och Elias.
Kolla vilken rolig min han gör, haha :D


Favorit


Jag har fått en favorit, Katrin Zytomierska. Hon är så rolig och känns lite lik mig på nåt sätt. Elak fast ändå snäll och har fördommar mot de flesta. Precis som jag, haha. Hon skulle passa mycket bra som kompis. Ah hon är skön faktiskit!



Dö internet dö

 
Hemskt jäkla lessen för dålig uppdatering asså, men vårt internet har börjat bråka med oss väldigt ofta nu. Förut aldrig, men nu typ jämt. Fattar inte varför. Men nu när jag inte uppdaterar vet ni att det är internet som krånglar och inte att jag bara skiter i det :)

Idag är det en sån där riktigt seg dag. Har inte alls gjort någon nytta. Tänkte precis ställa mig och diska då jag upptäckte att internet funkade igen :D Haha. Men det ska bli av, jag lovar.
Det snöar ute? Det är slasksnö som kommer ner men ändå. Någon själ som kan förklara detta?! Imorgon kan det ge för sig vara stålade sol eftersom vädret är skitsofrent, men i alla fall. Man mår ju dåligt när man kollar ut.

Inga kort har jag att dela med mig heller för kameran är hemma hos Lilly sen i torsdags. Gud vilket uppmuntrande inlägg det här blev (inte) men det är ju bara sanningen. Skriver sen.. Om internet vill funka då.

Hejs :)


En kvar



Om precis en månad är jag och Remi framme på Mallorca. Som jag längtar!

Påskafton


Nu har jag vart sjuk i en vecka och en dag. Först ont i halsen som övergick i feber, kräktes, feber och hosta, nu förkyld och hosta. Eftersom jag aldrig är sjuk så kommer allt på samma gång. Men hellre det än att vara sjuk ofta.
Elias är också jätte förkyld och har hosta. I förrgår natt hade han hög feber men tack och lov gick det över under den dagen. Men som sagt, nu är han förkyld men lika pigg och busig som vanligt :)

Jag ska ta mig en dusch nu, göra mig klar och lyssna på Calle. Sen beger vi oss mot mamma när vi är klar. Där blir det middag och påskägg :) Remi slutar 18 så han kommer senare.

Ha en fin dag alla fina!


Walking in Memphis


I torsdags var jag och Lilly ut. Calle uppträdde på Heartbreak och det kunde man ju absolut inte missa.
Han är så jävla bäst!



RSS 2.0