Ny jacka :)

Sov hos älskling inatt! Mysit som vanligt och jag blir alltid trött tidigt som vanligt :P

Åkte in med mamma och lillebror till stan idag vid lunch. Erik skulle ha en ny jacka men hittade ingen och jag skulle köpa en jacka också :) Jag hittade en på HM :D Gillade den jätte myyycket! Bra pris var det också! 698 kr :)
Sådär lagom :) - Tack mamma!! <3
Efter vi hade kollat lite så åt vi. Sen åkte vi hem och kollade på min andra lillebrors hockyematch. Dom förlorade.

Jag köpte dom där skorna igår.. Haha sa ju att jag skulle göra de! Dom är jag också jätte nöjd med :) Fick lite ont i fötterna av och gå i dom idag. Men det får man alltid första gången av klackskor. Antingen får man skavsår eller så får man bara ont ändå :P

Adam kommer nu :) <3





Min nya jacka.. :)


image10


Den ser lite konstig ut på kortet, kameran är kass :P Plus att den är snyggare på! Jag är nöjd! :) :)


Aloha!












Lördag, men det känns som Söndag.


Idag känns det som en trökig söndag. Vet inte varför, kanske beror det på vädret?

Usch usch! Har inte lust att sätta en fot utanför dörren idag. Men det ska jag ändå :P Jag ska upp till köpis och kolla lite. La undan ett par skor igår, men jag vet inte om jag ska köpa dom. Dom är as fina å allt sånt, men jag måste snåla med pengar :P Och dom kostade 580 kr. Men jag kommer säkert köpa dom ändå, det är typiskt mig. Så är man pank ända till nästa studiebidrag kommer :/
Efter köpis ska jag kolla på min lillebrors hockeymatch :)

Före jag ska till köpis ska vi äta tacos här hemma :) Känns som det var ett tag sen jag åt de. Sååå gott! Jag tror det inte finns någon som kan tröttna på tacos.. Inte jag iaf :P

Adam var inte med sina kompisar och lekte alkis igår. Han var med mig :) Antar att det var för att han hade match idag som han inte kunde gå ut, och därför var han med mig ;) - Stackars dig som ska ha match i det här äckliga vädret! Tror inte att vädret är bättre i Bollnäs precis. Men jag tror ni vinner ändå ;)
Jag ska hem till älsk när han kommer hem ikväll :) Och äta god mat! Dom gör alltid god mat på helgerna :D Det gillar jag, för jag gillar mat ;)

Haha, just ja. Vi gymade igår istället för.. hmm, kommer inte ihåg vilken dag vi egetligen skulle ha gymat, men men.. Det var kul! Så jag ska köpa gymkort. Men jag vet inte när riktigt, men jag SKA iaf ;P 900 kr för ett halv år. Det är egentligen för dyrt för mig när det gäller träning :P haha. men det kommer bli lätt värt det! :D



image9


Mina skor.
Dom är så fin! Eller hur? Jag vet inte hur jag ska göra med dom :/ vi får se!


Aloha!


Halkkörning



Waaah! Kom nyss hem från halkkörningen :P Det var inte så farligt som jag trodde, men det var lite skakit i början men de släppte. Jag överlevde och där med klarade jag det också :) Vi var bara 4 st i gruppen så det gick smidigt och fort.
Pappa betalade :D Vilket jag var beredd på att jag skulle ha fått göra själv. Men när jag sa att jag hade sökt extra jobb så tyckte han jag var så duktig så då betalade han :D haha, då sparade man 1120 kr då, det är bra!
Nästa gång jag ska köra en bil är på måndag för då har jag körlektion :) dit längtar jag.

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, sen ska vi till Läkerol arena och kolla på Brynäsmatch :)
Det ska bli kul! Jag, mamma, Jonas och Erik ska gå. Heja Brynäääs! ;)

Imon är det praktik igen :) Sen är det heeelg! Härligt häärligt hääärligt! Får se vad man hittar på dårå. Ska iaf vara med älskling på lördag :D men inte imon, för då ska han nog ut och leka alkis med sina kompisar ;) hehe.


Nu äre käk. Pusshej



En sak till.. Fucking love Victoria's Secret :D !! dom är ju så snygga alla modeller!



image6

image7

Speciellt Alessandra Ambrosio!! :D




Frissan.


Idag efter skolan så åkte jag till min frisör. Mitt hår var väldigt slitet, men inte nu längre :) Lite kortare blev det tyvärr, men inte mycket. Jag som försöker spara ut :/ Men det växer ju så jäkla sakta. Och när det väl växer då måste man toppa av det nästa gång man är hos frissan. Kommer aldrig gå det här. Sen är jag jag så kritisk mot löshår också, för det försör ju ännu mer och alla har det så det är inte så kul. Men om inte mitt hår har växt så mycket som jag vill till studenten, då du, då ska min frisör beställa löshår till mig sa hon. Gaaah! Jag som lovade mig själv att aldrig ha löshår, jag som skulle våga vägra det :S Men studenten är ett väääldigt speciellt tillfälle och jag ska bara ha det isf på själva studenten :P Skulle inte vilja ha det till vardags. Plus att jag har läst att det är sååå ute med löshår, lösnaglar, stora tuttar, you name it! Nu är de det naturliga som gäller och det är ju tur för mig varken har pengar eller vill ha sånt där :) hehe.

Just nu sitter jag och väntar på min älskling :D Han kommer hit! Vet inte vad vi ska göra, får se. Vi ska iaf kolla på Idol och Grey's anatomy ikväll :D

Imon har jag halkkörning :S Sååå jäääkla nervös! tänk dahlan då, hon fick körkort idag :D grattis gumman :D


Hejs

Tisdag


After Dark igår var hur kul som helst :) Skit bra faktiskt! Man förstår inte att det bara är karlar som är med i showen, dom ser verkligen ut som tjejer med allt smink, sina klänningar och allt glitter & glamor. Och deras kroppar och rörelser.. det är helt sjukt! :O :P Men mycket bra :)

Efter skolan idag var jag och sola på Bruno :D Mycket längsen och mycket efterlängtat. Skulle behövt sola för länge sen men det har inte blivit av. Men nu så, nu ska jag börja sola regelbundet igen. Jag känner mig så äcklig när jag är blek.
Sen åkte jag hem och åt lite mat och nu kom jag nyss in från en liten promenad.

Imorgon har vi sovmorgon :) Vi slapp första lektionen. skönt!
Efter skolan ska jag till frissan och vara med älsklis :) vi ska köpa gymkort ;) 

Om en timme börjar Idol och efter det är det Desperate housewives :D Tv-kväll, like it!


image5



Nu ska jag ta en dusch och göra lite läxa.


Chao!

Måndag, igen.

Var i skolan som vanligt, som alla andra måndagar :P sista lektionen hade vi individuelltval :S trökigast av allt, vad man än väljer så tröttnar man. Jag var där första gången idag eftersom jag bytt från astronomi till bild och from :) asså, jag kan inte ens rita. Men det går faktiskt lättare i skolan än om man skulle sitta och rita hemma :P Så det är ju bra, så man får nått betyg iaf.

Nu sitter jag här hemma och väntar på att maten ska bli klar. Är så huuuungrig! Åt inte i skolan.. eller jo, en biff och en potatis men det räknas inte. Just nu känns det som jag inte ätit på flera veckor :S
Efter maten ska jag och mamma åka in till stan, konserthuset och kolla på After Dark. Dom där karlrarna som klär ut sig till kvinnor och har en show :P Mamma ville inte gå själv så jag offrade mig att följa med :)

Har inte något mer att säga än att nu är det maaaat :D !! och att jag sov hos min adam inatt. Det var så mysit <3


Aloha !


Slapp Söndag!

Gårdagen blev ganska lyckad.
Det började med att jag var på väg till bussen, skulle ta fem över 5 för att hinna med bussen till Skutskär som gick tjugo i 6 från stan. Då kom jag på att inte fan går det bussar 5 över på lördagar! shiiit, jag fick panik.. jag skulle aldrig hinna med bussen till skutskär om jag skulle ta 20 över här från valbo. Och jag hade ingen mobil med mig så jag kunde ringa till mamma heller.. Men jag gick iaf till busshållsplatsen och på väg över övergångsstället kommer min räddning. Emilie! Hon skulle till tempo och köpa mat, men hon var sååå jäkla snäll så hon skjutsade mig till stan :D TACK VÄNNEN! - Jag skulle inte ha kommit iväg om inte jag skulle ha fått åka med dig! tack tack tack! Jag hann med bussen till Skutskär, hem till Isabell :) Jag träffade alla danstjejer på bussen :)
Isabell bor jätte långt ifrån busshållsplatsen så vi fick oss en riktig promenad :P När vi kom hem till henne så satt vi och pratade lite först, sen fick vi jätte goood mat :D så satt vi där och drack åså. Och helt plötsligt var det dags att åka till stan. Jag, Elina och Stina missade bussen och vi visste inte vad vi skulle göra för nästa buss skulle inte komma förren två timmar. Vilket var irriterande med tanke på att vi sprang den där långa biten till bussen. Men Stina ringde en kompis som kom och hämtade oss. Elina och Stina hade tappat suget på att gå ut, men jag gick till Brända för där va alla tjejer som vart hos Isabell :) Därefter gick vi till Goya. Va inte skit kul där, för det va så jäkla kass musik. Alla vi drog hem strax efter 1 :P HAHA. vilken konstig kväll :P
När jag kom hem så ringde jag min älskling och pratade lite med han :) Han kommer hit snart :D Då blir det bara slappa och lugnt :) det är mysit!

Jag glömde mina chips i Elinas och Stinas kompis bil :( :P haha.


Nu ska jag fortsätta slappa, bye hejdå!





18års fest :)

Inatt sov jag hemma hos älskling :) det va mysit! <3 lika mysit som alltid!

Kom nyss hem från Lager157. Hittade bara en WE tröja. Jag behöver en såndär vanlig skön tröja så jag köpte den :) Sen var det bara skit som fanns där, just nu :P Fast de fanns ett par jeans spom jag testade, men det fanns inte storlek :/ Jag skulle ha 26 å det minsta va 27. Men men..
På hemvägen somnade jag i bilen så nu är jag helt seeeg :S Måste tagga till lite för idag ska vi ha kuul ;D men det kommer jag göra så fort jag gör mig klar :)
Jag ska ta fem över halv 5 till stan och träffa Elina och Stina där, så ska vi gå å köpa nåt litet till Isabell.. sen drar vi till henne på kvart i 6 bussen :) Där blir det fest och sen utgång! :D Kul tjejer!

Nu ska jag börja göra mig klar :D giiirlpower!


image5


- Älskling, ringer dig när jag är hemma :) <3 <3 <3 <3


HEJDÅ

Inte bra.

Idag fick jag gå 20 minuter tidigare från praktiken, det var skönt för det fanns inget kvar att göra ändå så :)

Jag har varit jätte knasig i halsen hela dagen, och nu när jag kom hem börjar jag känna mig hänging :( Jag får INTE vara sjuk imon!!! :O då ska ju jag till isabell å fira henne plus att vi ska ut! vi ska ha skit kul imon, så jag får verkligen inte bli sjuk! men jag ska ändå bara vara hemma idag, inte göra ett dugg. det är den bästa medicinen säger dom ju.

På lunchen idag köpte jag en lila tunika från Gina Tricot. Jag älskar lila :D det är så fint! Jag har redan två sånna tunikor i röd och svart. Dom är ju så sköna och änkla så jag va bara tvungen att köpa en till! man kan båda ha dom som vardags och festligt :) det är bra! fast det är en såndär tunika som ganska många har eftersom dom är så billiga. men det struntar jag i, huvudsaken att jag tycker om den :)

Imorgon förmiddag ska jag, mamma och mina bröder åka till Lager157 i dalarna och kika lite :) hoppas jag hittar nåt fint till bra pris! det är ju ett stort outlet så det mesta är ju jätte billigt där om man jämför med i vanliga butiker.
Efter det ska jag höra med pappa om vi kan övningsköra lite. Ska ju på halkbana nästa torsdag så jag måste köra lite innan dess :P Är så nervös inför det! men men.. alla måste ju göra det så. inklusive jag, tyvärr :P

Ser fram imot morgondagen :D särskilt kvällen ;) jag och mina danstjejer ska ha kuuul ;D


Puss&kram på er


Min nyköpta tunika. LILA :D

image3


Torsdag med flickorna :)

Min dag började kl halv 9 idag, då gick jag upp ur min käraste säng.
Åt frukost, duschade, smiknkade och klädde på mig.. Sen drog jag iväg till praktiken :) Jag är på B-young i här hemma i Valbo, varje torsdag-fredag fram till studenten. Så är det när man går handel tredje året, väääldigt sköönt! Skulle inte palla vara i skolan 5 dagar i veckan sista året. Det är härligt att man får göra lite andra saker :)
När jag slutade cyklade jag hem, bytte om och åt en banan. Sen åkte jag, ida frida emilie och frida till stan och kikade lite och så åt vi på Cofféhouse :) Varmamackor, det gillar jag!

Och nu sitter jag här och kollar på sjukhuset och skriver blogg :P Klockan åtta är det Idol som gäller :)

Idag fyller Isabell! tagga lördag, för då är det fest ;D

Imorgon ska jag vara med min älskling och ha myys :D - Vi måste köpa godis adi ;) !!


image1

Mina flickor :) Ni får inte flytta till Norge :(

Första inlägget

Jaha ja, första inlägget.
Jag är inte van att skriva blogg om man säger så, men jag blir väl det så småning om :P

Idag har jag vart ute och gått, det är så skönt tycker jag. sen duschde jag och nu väntar jag bara på att
Grey's Anatomy ska börja :D det har jag väntat länge på! men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)
Idol är det ju också.. det får man inte heller missa :)

I skolan idag beställde vi studentmössor! Rätt häftig känsla faktiskt ;) så tog vi skolfoto också, men det behöver vi inte prata om :S shit asså hur man såg ut! men orka bry sig, dom som vet hur jag ser ut vet att jag inte ser ut så som jag blev på skolfotot och dom som inte vet får väl tro att jag ser ut sådär då :P ser hellre normal ut i verkligheten än på kort.

imon är det praktik.. och isabell fyller 18, hon är taggad ;)

nu har jag inget mer att få ur mig..

Say goodbye to the 80's !! ;D


RSS 2.0