.

Gott nytt år allesammans!



Mitt lilla blåbär






Victoria's secret fashion show 2009

Ni missar väl inte Victoria's secret fashion show som är på 3an just nu?! Det är så roligt att kolla på, alla är så jäkla snygg! Man känner sig ganska ful när man sitter här hemma i soffan och kollar.



Bäst!


Skrattar lika mycket varje gång jag ser den. HAHAHA



Nike








Har tänkt köpa skorna länge och slog till igår. Det var 30% på dom så jag fick dom för 559 kr istället för 799 :) Tur att jag inte köpt dom tidigare för då skulle jag blivit på sur att dom var billigare nu.
Liiite stor är dom men va tusan, det var dom sista förutom ett par 40 eller vad det var för storlek.
Värsta turen alltså!

Remi har likadana fast med blått Nike märke så nu ska vi matcha varandra ;)


Näst sista dagen på året

Vilket underbart vinter väder, men så kallt. Det var 20 minus när vi klev upp idag :O BURR!

Nu ska vi äta frukost sen ta en sväng ner på stan. Måste byta ett par leggings som jag köpte igår. Köpte xs och hoppades att jag skulle kunna ha dom, vad som fick mig att tro det vet jag inte :P Man hoppas så mycket efter man fått barn när det gäller storlekar, oftast måste man ha en eller två större fast man tycker själv att storleken man hade före måste ju gå på nu. Alla överdelar kan jag ha samma storlek på men inte nederdelar. Där har det växt haha.
På eftermiddagen ska jag, Elias och mamma åka till farmor och hälsa på.




Fin bild som min bror tog förra vintern


Pulka


Idag tog vi en tur med Elias pulka som han fick i julklapp av mamma, Elias mormor alltså ;)
Erik och mamma gick med oss till bussen när jag skulle åka hem så han fick inviga den och jäklar vad han tyckte om att åka i den. Han satt där helt tyst och bara njöt. Ibland kom hans jag-tycker-om-det-här ljud; Mmhmm aahhuu mmm.. typ. Så jäkla gooo! <3








Julbilder


Lite bilder från julafton som Erik tog. Lägger ut fler sen när jag får hem min kamera, den är hos Emelie :P
Varning för extremt söta bilder!



<3



Gul jul



Oj jävlar! Snart har jag inga läsare kvar. Haha kul då. Men har inte kunnat skrivit eftersom jag har ett annat liv än att bara sitta här också.

Har inte tid nu heller men skriver detta som ett livstecken.
Ska göra oss klar för att bege oss till mamma och lämna Elias. Vi ska ut ikväll så han ska sova där inatt. Tredje gången han sover borta :) Imorgon ska jag sova ut!! Har vart trött i flera dagar nu.

Hoppas ni fick en bra julafton allihopa. Vi hade det jätte mys. Mycket julklappar!



Julgran


Klockan är snart halv tolv och jag ska börja klä granen. Vad gör man inte för julstämningen?
Vi högg i alla fall ingen riktig gran. Vi kom in i förrådet och fick tag på vår fula plastgran. Nästa år måste vi köpa en ny alltså. Den vi har nu är så bar och gammal. Vi fick den av morfar förra året eftersom han inte använder den längre. 

När jag klätt på den ska jag hoppa i säng. Ska upp tidigt för att åka till Valbo och handla det tre sista julklapparna sen blir det någon timmas jobb.



...


Jag såg idag att Elias har små celluliter på sin rumpa när han spänner den. Då är jag alltså inte ensam.

:D


Granproblem



Vi kommer fortfarande inte in i vårt förråd i källaren. Hallå, vi måste ha våran gran!? Remi får ringa gavlegårdarna så får dom komma och öppna åt oss, men om dom inte kan det får vi åka och hugga en gran :P Kanske blir så ändå för jag vill ha en riktig i år :) Luktar så gott! Aja får se hur det blir.

Ska jobba ett pass på eftermiddag/kvällen idag. Idag ska vara den värsta dagen på hela året. Med värsta menar jag mest folk. Får se hur det går då.
Nu ska jag ta tag i diskberget i köket.



Emelie spökade ut Elias igår, men lika söt ändå.


Big cheez doodle



Jag och Emelie hittade världens ostkroke!! Hahahahah
Guiness?


Onyttigt är gott


Jag och Emelie åt på Flanör som vanligt, och köpte julklappar. Fick nästa alla julklappar köpt som jag hade tänkt. Julstressen har försvunnit nu.
När vi kom hem från stan slog jag in julklapparna och sen vandrade vi till Willys och köpte lite onyttigt.
Innan vi äter det ska vi äta pommes och fiskpinnar. Jaja det är ju jullov för Emelie i alla fall ;P Tur att vi åt sallad till lunch då.



Vinterland



Gud så vitt och fint det är ute! Precis som det ska vara såhär vid jul. Tänk att vi får en vit jul ändå, det hade jag aldrig kunnat trott för någon vecka sedan.

Jag ska börja göra mig klar, Emelie kommer hit snart och sen ska vi ta en tripp ner till staden. Fast hon kommer väldigt snart så hon får nog komma in och vänta på oss en stund :P
Ska köpa julklappar. Mamma var visst skyldig mig pengar sen långt tillbaka som jag glömt bort men det är perfekt så slipper jag stressa i sista sekunden :)

Vi ska till BVC på läkarbesök idag, Elias ska få en spruta. Och det vanliga mäta och väga. Ska bli kul att få se hur stor han har blivit ;)



Lax dags


Tiden har nog aldrig gått så sakta som den gjorde idag på jobbet. Usch! Min rygg höll på dö. Men nu är jag i alla fall hemma och är väldigt glad för det. Vi kollar på Anna Ankas jul. Vet inte vad jag ska tycka om den kvinnan. Vissa saker hon säger är puckat och vissa saker helt rätt. Har blandad uppfattning om henne.
Laxen står i ugnen och potatisen på spisen så snart är det matdags :)



Blev paff när jag såg på blogg.se startsida att Brittany Murphy är död...



Söndag och jobb



Sitter och laddar för ett 11-19 arbetspass med skinkmackor. Idag orkar jag egentligen inte jobba, men man tänker ju på pengarna. Det blir roligt när man får lön sen istället.
Över lunch är vi tjugotvå stycken som jobbar :O Massa folk! Men det är det som är roligt, att det är många som jobbar och inte bara en eller två då skulle jag bli knäpp.

Elias och Remi ligger i sängen och kollar på film. Tycker jag också hör att Remi pratar arabiska med honom. Det gör han alderless för sällan! Jag vill att han ska prata det jämt med honom så han kommer förstå språket lika som svenska. Fel att få ett till språk på köpet liksom? :P



Lucky puppy


Det gick bra att jobba idag. Kändes som jag var där i typ en timme.

När jag kom hem hade Remi tänt ljus i hela lägenheten och lagat mat. Mysigt! Tänk vilken tur man har alltså ;)
Elias somnade precis och jag hoppas verkligen att han sover för natten nu. Jag ska också lägga mig i tid ikväll för jag börjar jobba kl 11 imorgon och vill vara utvilad någolunda i alla fall. Har blivit sent de senaste nätterna. Fastnat framför datorn, ni vet hur det kan vara ibland :P




Seg



Idag är jag riktigt trött. Ingen anledning till det utan jag bara är det. Somnade i soffan när jag hade gått upp med Elias och sov i nån timme så lite piggare är jag nu i alla fall. Tillräckligt pigg för att klara av ett tre timmars pass nu på eftermiddagen/kvällen. Gissar att det kommer vara full rulle nu när det är jul snart. Alla blir som galna :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för jobbet. Ska med bussen om en timme typ.



Nyvaken


Väggord



Idag fick vi hem väggorden jag vann :)






Fint va?


:)


Har inte kunnat bloggat förrän nu, haft fullt upp.
Julklapps köpten gick bra. Vi flängde hit och dit men fick tag i det vi skulle i alla fall, nu är det bara några saker kvar. Det här året känns julklapparna riktigt bra, alla kommer bli glada.. Hoppas jag haha. Nejdå men det tror jag faktiskt :)

När vi kom hem slog vi in allting och sen gjorde vi mat. Gick också ner i källaren och kollade om dom är klar med ombyggnaden i förråden, men icke. Vi kommer inte in. Kul att vi har julgranen där. Kanske blir julgranslös den här julen :/ Då jävlar!


Elias vid frukosten imorse. Så attas go! Det skulle kunna bli en bra Bravo reklam ;)







<3


Lite klappar


Nu håller vi på göra oss klar för att åka iväg och julklappshoppa lite. Remi ska först åka till jobbet och fixa nån grej som han glömde igår. Men jag gör mig och Elias klar så länge, det tar ju sin tid.
Jag är så stressad när det gäller julklapparna men det ska bli skönt att få stryka några på inköpslistan idag. Resten får jag kuta runt och beta av på självaste julafton. Tur att Köpis har öppet 4 timmar då. Dom tänkte nog på mig, haha.

Igår kom jag och Remi äntligen överens om hur vi ska göra på juldagen och nyår. Juldagen blir det party party och nyår ska vi spendera hemma hos mamma. Det är så tråkigt att ha värsta planerna för nyrå för det blir ändå aldrig lika kul som man tänkt sig.





Godnatt video

Med denna SÖTA video säger vi good night <3


Om en vecka



Jag har nyss duschat, rakat benen, skrubbat och smörjt in mig. Det är vardagslyx för en mamma det :)

Om ett tag ska vi åka till mamma och hälsa på. Ta en fika och prata. Min bror var i Huddik igår och provspelade för att se om han platsar in på ett hockeygymnasium där så får höra hur det gick för honom. Hoppas bra :) Han lever ju för hockeyn kan man säga.

Precis en vecka kvar till julafton hörri. Känner mig stressad när det gäller julklappar. Hur ska jag hinna? Men annars ser jag fram emot den mysiga dagen :)




Elias åt en hel måltid själv igår :D
Jag fick bara stödja lite när han höll på tappa den 3-4 ggr.


Min lilla badanka


Elias tyckte verkligen att det var roligt att bada. Han satt där och skvätte ner hela hans ansikte och hela mig. Han har aldrig gjort så förr. Synd att vi valde bort vårt badkar när dom rustade här, då skulle man ha kunnat bada med honom fast då skulle vi inte kunnat ha dom saker vi har i badrummet nu, hyllor och så. Men vi ska ju så småningom flytta så vi får se till att ha skaffa ett ställe med badkar :)






En trevlig fikastund


Nu har jag vi kommit hem igen efter en lång stund på fiket. Vi satt där i 3 timmar. Jag älskar att bara sitta och prata sådär på cafér. Särskilt när det är mörkt ute och tända ljus på borden och trevligt sällskap såklart :)
Hon med bebisen kunde inte komma. Jag som ville se en sån liten igen och minnas tillbaka när Elias var så.
Jag kan sitta och kolla på kort från när Elias var nyfödd, bara några veckor och längta tillbaka. Den åldern är ju inte så rolig för dom kan ju inte göra nåt jämfört med nu när det händer nya saker hela tiden, men det är kul att titta tillbaka på. Kan inte fatta att han har vart sådär liiiten. Gulligull!

Remi slutar 22 så jag och Elias får mysa själva till dess. Måste bada honom också, lilla lortgrisen. Hoppas han somnar tidigt idag. Tidigt när det gäller Elias är 21-22. Måste börja vakna tidigare på morgonen och väcka honom, för då borde ju han inte somna så sent på kvällarna :)






Korvstroganoff



Vid fyra ska jag möta Emelie och hennes två kompisar på stan för en fika. En av kompisarna har en dotter på lite mer än en månad. Ska bli kul att få se en sån liten. Elias kommmer se jätte stor ut bredvis henne ;)
Nu ska jag ta en dusch, diska och plocka lite här hemma tills jag ska göra mig klar för att träffa tjejerna.

Remi gjorde förresten världens konstigaste korvstorganoff till lunch. Han hade i tomatsås, tomatpuré, korv och lite peppar. Han pratade med sina kompisar på Skype så jag antar att det var därför det blev så fel. Två saker samtidigt går inte ;)
Man ska inte ha tomatsås utan matgrädde.


5 månader





Idag blir Elias 5 månader <3
Vi älskar dig lillplutt!


Önskelista


Nu har jag verkligen kommit på vad Elias vill ha i julklapp


Nappflaskor (MAM)
Nappar
Sängkläder
Svart åkpåse
Spjälsängskydd
(det limegröna på Barnens Hus)
Haklappar
Tallrik och bestick
Dreggelsjalar
Kläder




Våran snöiga dag




Idag har vi vart och lämnat tillbaka dunskorna som var för små för Elias som vi köpte på Barnens Hus och såklart fanns det inge större storlekar heller. Vi får leta på andra ställen :) Sen börjande magen kurra så mycket så vi åkte hem igen och hämtade barnvagnen och tog en promenad ner till stan för att äta inne på Nian. Inte för att det var så mycket till promenad eftersom det tar 5 minuter att gå här ifrån till stan :P Men det var mysigt att gå med lilla familjen i snön <3

Vi köpte en skit snygg Adidas dress på Stadium åt Elias. Han kommer bli så fin i den!






Någon som vet när man får lön förresten?!

Snöfall


Vitt vitt vitt. Det har snöat hela natten så det är snö överallt ute. Mysigt faktiskt. Jag tror jag börja gilla snö igen, som när man var liten. Lika julafton.. Jag längtar skit mycket dit! Det brukar jag inte göra men nu gör jag :)
Låt snön ligga kvar nu!

Idag vaknade vi av en skrikande Elias. Stackars lilla, jag tror han har ont i magen. Har aldrig hört han skrika sådär som han gjorde :( Men nu efter lite mat är det bra igen. Undra om det är magsjuka för han kräks mer än vanligt också.
Jaha, undra vad man ska göra idag då? Remi är ledig men vi vet inte vad vi ska hitta på. Inga pengar att köpa julklappar för har vi heller, annars skulle det vart skit mysigt att gå på stan idag. Julklapps shoppingen får bli en sista sekunden grej i år.



Snön har kommit



Oj så det snöar ute. Jag är egentligen inte så stort fan av snö. Men på jul och nyår så måste det vara vitt ute tycker jag, precis som alla andra :P

Vi åkte till Ica Maxi och handlade frukt. Och tacos blev det också, så det åt vi till middag. Dock blev det ingen frukt äten för vi var mätta. Vi spar den till Desperate och Hells kitchen imorgon kväll :)

Nä nu blir det sängen!!



Vi är bäst i Sverige



Bara så ni vet är McDonald's Valbo bästa restaurang av 224 McDonald's restauranger i Sverige :D Helt okryddat alltså. Vi har bäst mat, bäst service och renast restaurang. Vi är så jävla grym!!! Nu har chefen lovat oss en hemlig resa. Fan vad coolt!


Jag vann!



Jag vann tävlingen hos Crazyangel :D Så jäkla glad! Annars brukar jag ha otur i spel och tävlingar, men inte nu :D En perfekt julklapp till oss själva!

Att träffa Isabell var lika trevligt som vanligt. Vi gick på Flanör (såklat) och åt lunch.
Kollade runt lite på stan också. Det finns så mycket fint jag skulle vilja ha. Ge mig pengar att shoppa ihjäl mig för!
Nu sitter jag här i soffan med en bebis bredvid mig och en sovande sambo. Elias har inte varit allt för lättroad sen igår. Hemskt! Han har gråtit hela tiden, för att han inte skulle gråta var man tvungen att stå upp eller gå runt med honom, men det orkar inte jag så länge med mina klena armar :P Men nu har han blivit lite bättre när han bajsade i förmiddags, lite gnälig fortfarande men inte alls lika mycket som igår och tidigare idag. Så det går mot det bättre i alla fall :)

Jag är så sugen på massvis med god frukt. Tror ni jag får med mig en sovande Remi till affären?


Good morning


Vid lunch ska jag träffa Isabell. Hon är hemma från Tyskland över jul :) Vi ska ta en fika nere på stan, eller en matbit det visar sig.

Ska hoppa in i duschen strax men först måste jag byta en riktig kissblöja på lill skrutt :P Och lite mat behöver han också.
Ni kan ju njuta av världens bästa Calle medans jag gör det :D Jag måste vara den mesta insatta och nördiga mamman som följt Idol ever.



Älskar låten, texten, allt :D


Han kissade ut den



När Remi kom hem från jobbet bad han mig sträck ut min hand, och gissa vad han lägger i den? Världens minsta sten. Just det, njurstenen :D Äntligen är den borta!! No more pain, hallelulja.
Jag har sparat stenen. Den får vara kvar ett litet tag till i alla fall men sen slänger vi den åt skogen och den får aldrig mer komma tillbaka.. Så det så!


Orka inte ta kort och lägga ut en bild på den för den var ändå såå lite så den skulle inte synas :P Tänk att nå så litet kan göra så förbannat ont.



No sugar



Lussenbullsbaket gick bra ända tills jag kom på att jag hade glömt att ha i socker i smeten! Jävla skit också.
Inte så mycket att göra åt. Måste ändå baka fler för de vart inte så många. Då ska jag inte glöma sockret, och inget annat heller. Egentligen är detta ett bevis på att jag inte hör hemma i köket men jag ger mig själv en chans till.

Förresten så vet jag vad jag ska köpa till alla i julklapp nu :D Så jäkla skönt. Bara vänta tills pengarna rullar in på kontot nu.









Det syns att sockret fattas..


Baka



Nu har jag dammat och julpyntet är på plats :) Till och med lussebullsdegen ligger i köket och jäser. Klockan ringer när som helst så jag ska börja baka snart :D Hoppas dom blir bra bara för jag gjorde ett eller två fel när det gällde själva blandningen, men det kan väl inte vara så farligt?

Jag har behöv gjort två avbrott i allt fix. Elias har blivit ledsen, bara sådär. Skrek och skrek. Gissar på att han har ont i magen för han bajsar inte lika som han gjorde förr. Kan bero på att vi har bytt mat till Baby Semp 2. Hoppas lill plutten blir bättre.




Min suris


Lucia



Idag ska jag damma och ställa fram julpyntet. Granen får vänta till nästa helg :) Ska nog tvinga mig själv att göra lussebullar också som jag tänkt göra så länge men inte orkat. Dom ska man väl egetligen ha idag när det är lucia? Ja, jag måste väl göra dom idag då eftersom det är lucis idag.
Tänk, inte nu på torsdag men nästa är det julafton :O Helt ofattbart när det inte finns någon härlig vit tjock snö ute.
(För övrigt så var Lucia ett namn jag funderade på under graviditeten, om det skulle blivit en tjej alltså)

Remi gick nyss till jobbet så nu är det jag och Elias kvar här hemma. Skulle egentligen hem till mamma och fika lussefika men hon kunde inte förrän klockan sju och jag tyckte det var onödigt att åka ut dit och sen lika snabbt hem igen för att det inte ska bli så sent. Jag har ju att göra här hemma i alla fall som sagt :)




Händerna och fötterna är det roligt att inspektera.




Lika lat som sin mamma


Pojken


Min lilla pluttis har blivit så stor! På onsdag blir han 5 månader, vart tog dom vägen liksom?
Nu går allt så fort! Han gör nya saker rätt ofta nu, kan halvt sitta.. en liten stund i alla fall ;) Idag märkte jag att han vill ta tag i saker som är nära honom. När vi satt vid matbordet idag och jag hade han i mitt knä tog han tag i mitt glas och skulle tugga på det. Allt ska in i munnen nu, till och med fötterna börjar närma sig munhålan nu ibland ;) Pratar och skrattar gör han som aldrig förr. Och om han har tråkigt säger han till på en gång, högt ;P
Vår egna Elias El Eter <3


Igår när vi var hemma hos mamma var Elias också delaktig i pepparkaksbaket och formarna åkte in i munnen dom också och jag kan ana att dom smakade sött och gott :)











Snön borta lika fort som den kom



Idag har det snöat mina vänner, men nu är allt bara blött och slaskit. Inte för att jag trodde på att det skulle ligga kvar men.. Jag tror det är klimatförändringarnas fel! Alltså vårt eget.
Usch man kan läsa så läskiga artiklar om den globala uppvärmningen nu förtiden. Mycket sker i snabbare takt än vad dom trott osv. 2012 hörrni?

Nu ska jag göra mig klar och snart åka till jobbet för ett 5 timmars pass.




Lika som bär



Inte för att vara taskig eller nåt, men ser ni så lik dom är varandra!












Tusan också



Jaha, Erik vann trots att jag ringde och rösta på Calle ett antal gånger. Man borde få tillbaka pengarna om den man röstar på åker ut eller inte vinner som i det här fallet :P
Men en sak som är positiv är ju att det flesta gånger har gått bättre för ettan än för tvåan i svenska Idol. Och nu får Erik göra den där "vinnar skivan" som har vart klar sen säkret veckor tillbaka medans Calle för göra en platta med hans egna stil och musik. Det slutar gott ändå alltså :)

Måste erkänna att jag fällde en tår när Erik hade vunnit och stod och sjöng vinnarlåten panna mot panna med sin flickvän och kollade henne i ögonen. Precis som det bara kan vara på tv, haha.
Jaja, slutet gott ändå som sagt :D



CALLE





Ikväll hoppas jag på att jag ska få höra det här:


Och vinnaren är...



CALLE KRISTIANSSON!!


Annars jävlar!


Hoppgungan invigd


Nu är vi klar för avfärd till mamma. Pepparkaksbak, najs :D För min del åker nog degen ner i magen mer än att jag kommer lägga nåt på plåten :P

Elias har nyss fått testa sin hoppgunga för första gången. Han tyckte det var jätte roligt! Det blev inte så mycket hoppa men gung, snurra och bara sitta där nöjde han sig med. Sötast i världen <3









Moussaka



Vi ska äta moussaka till lunch. Jätte lätt att göra så jag hoppas den är god också så man kan göra det fler gånger. Det är bara att skära potatis, bryna köttfärs och hälla i mjölk och vatten i den och tillsätta en Moussaka mix påse från Knorr. Lägg allt i en ungsform, och sist men inte minst riven ost på det :)
Göra Moussaka utan en färdig mix påse skulle jag aldrig ge mig på med mina matlagnings skills.

Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta det sista. Jag älskar nytvättat! Bara därför ska jag boka en tid så jag ska tvätta mina mina kläder som ligger i lådor och hänger i gardrober som jag inte använt och tvättat på länge. Då blir precis allt fräscht.






Jäkla njursten

Jag har inte skrivit på ett tag nu. Jag har haft annat att göra.

I förrgår var jag ju med Emelie. Hon sov här då eftersom jag fick hämta Remi på jobbet och skjutsa honom till sjukhuset och jag ville inte sova själv. Remis njursten spökar och han har ont. Eller nu har han inte ont för han har fått morfin in sprutat i sig ett antal gånger. Han är fortfarande där men kommer hem idag :) Och som vanligt så gör dom inte så mycket, han ska få mediciner. Suck! Ibland känns det som att jag också skulle kunna bli sjuksköterska utan utbildning. Det är väl inte så svårt att bara skicka hem en patient med lite piller och säga att dom ska hjälpa? Så gör ju alla.

Igår jobbade jag hela dagen. Och nu håller jag på tvättar i tvättstugan, sen ska vi åka hem till mamma och baka pepparkakor :)

Onsdag



Min lilla gobit ligger här bredvid mig på soffan och sjunger och pratar med sin ljusaste stämma. Mammas bästa i världen <3 Oj nu kräktes han också ;P

Det verkar som att jag ska följa med Emelie till jobbet. Hon ska hämta något där. Sen skulle jag vilja gå in på Köpis och kolla ut vad jag ska köpa till mina bröder och Remi i julklapp. Har inte tillräckligt med pengar men som sagt, jag ska kolla ut så man vet till sen :)



Fuskolle



Vi åkte till Barnens Hus tillslut. Jag älskar affären! Vill ha typ allt som finns där :D Köpte julklapp till lilla syster och Elias. Men om snön kommer snart måste Elias få sin julklapp i förväg. Det är en tjockare mössa och en "fuskolle" som vi sa när jag var liten.. Vet inte vad dom heter egentligen :P
Dunskor/tofflor (?) köpte jag också till honom för dom vi fick ärva av lilla syster var för små men dom vi köpte ni var också för trånga. Elias måste ha stora fötter eller nåt för det var liksom storlek 17-22. Aja vi ska i alla fall lämna tillbaka dom och köpa ett par större :)

Nu ska vi äta sen är det Desperate som gäller ;D


Det nya


Rubrik



Nu är det lite finare här hemma :)
Remi kliver innanför dörren när som helst. Han ska äta sen ska vi åka till Barnens Hus och kolla. Om han orkar vill säga, han har fått ont nu igen. (Njurstenen vettni) Det kommer och går lite som det vill. Han kan vara smärtfri två dagar sen får han ont en dag och sen går det över, så fortsätter det sådär. Snart borde ju sten jäklen komma ut. Han ska på röntken nästa vecka i alla fall så får vi veta precis hur det ligger till.


Här är Elias igår när han åt potatis;



Efter ett tag blev det äckligt



Haklappen var godare


Hejsan



Idag vaknade jag av att Gavlegårdarna plingade på dörren. Men jag öppnade inte dörren eftersom jag och Elias fortfarande låg i sängen och jag hade ingen lust att skynda och klä på mig, väcka Elias och bädda sängen. Dom skulle fixa sladdarna till taklampan i sovrummet och då är dom tvungen att stå på sängen. Nej, hade inte lust att fixa det helt nyvaken. Hoppas dom kommer snart nån dag igen fast en bättre tid :)

Åt lunch med Emelie och hennes tre klasskompisar på Kungshallen. Det var inte så gott jag hade hoppas på. Salladen smaka konstigt och kebaben som att den var värmd i micro.
Just nu sitter jag och kollar på förlossningskliniken och inte kan fatta att jag också har gjort sådär :O Det känns overkligt. När jag kollar klart ska jag lyfta på min lata rumpa och dammsuga och diska.


 


Squab

 


I love Jake


Tävling



Tävla hos Crazyangel om en väggdekor hos PaxLux precis som jag :)


Jag vill vinna den här!





Inget gjort

 

Haha ja ni mina vänner. Det har varken blivit städa eller åkt och kikat på julklappar. Vi har inte gjort någonting, vi var för lata att göra något idag. Imorgon ska Remi jobba så vi spenderade sista dagen lediga tillsammans hemma. Vet inte när vi kommer vara ledig samtidigt nästa gång.
Städa kan jag göra imorgon, har ändå inget planerat.



Ungefär såhär har dagen sett ut, haha


Måndag



Elias vaknade kl 11 idag. Ibland är han extra duktig ;)

Idag ska vi ägna oss åt städning här hemma. Golven behöver sig verkligen en omgång om man säger så. Visst är det äckligt när man går barfota och känner hur grus och små smulor fastnar under fötterna? Uuuhh!
Vi ska inte vara hemma hela dagen. Vi ska åka och kika på lite klappar också, men först ska vi äta lunch.
Jag har fått Remi att äta kalvsylta, så vi ska äta det med potatis, ägg och rödbetssallad nu :D
Jag är en sån som tycker om saker man inte ska tycka om. Tex bruna bönor, kåldolmar, istebandslåda, kalvsylta, pölsa, fiskbullar och jaa you name it. Jag älskar mat helt enkelt!




Nike jackan


Nattdjur som vi är. Men det blir faktiskt sängen efter jag skrivit det här.


Jag tänkte bara säga att Emelie köpt Nike jackan som jag la ut förr och sa att Elias ville ha i julkapp :D Bra att skriva ut så det inte blir dubbelt av den :P Och tack tack tack Emelie, han kommer bli så jäkla snygg i den!

I'm hungry



Yes, äntligen åkte vi och handlade. Nu känns det bra igen :P Blev mycket gott, och mycket av det goda ska ätas nu ikväll. Fläskfilé med potatis och beasås, cheddar popcron och mint choklad. Kan det bli bättre? Ja, och en bra film till det. Flickan som lekte med elden ska vi kika på. Både jag och Remi är ledig imorgon så det är ingen brådska till sängen :)
Jag är så grymt hungrig så maten kommer sitta bättre än någonsin!



Elias får ofta sitta upp i sin vagn nu när vi är inne i varuhus eller gallerior för han tycker det är jätte tråkit att ligga. Han är ju ännu för liten för sittvagnen, men snart så :)


Söndags jobb



Idag ska jag åka och jobba några timmar. Jag ser faktiskt fram emot det. På helger är det roligt att jobba för det är mycket personal och mycket gäster, och det rullar på hela tiden.



Det är så kul att komma hem från jobbet och få träffa lill plutten <3


Tjoho



Vi åkte inte och handlade idag. Men vi kollade på lite julklappar. Vet vad jag ska köpa till alla förutom till bröderna. Vad ger man två 15-åriga killar?
Åkte hem till mamma efter det. Remi var inte där nå länge för skulle äta julbord med jobbet. Jag stannade kvar och kollade på tv, åt chips och choklad :)

Nu är vi hemma igen och bara sitter här. Skulle behöva lägga mig tidigt för en gångs skull men det blir väl inte av som vanligt :P




Elias provade en mössa på H&M. Haha


Handla?



Vaknade och var förkyld imorse. Hoppas det inte utvecklas till en svininfluensa bara. Vi har ju inte vaccinerat oss så... Men en lite förkyling kan ju inte vara någon fara.

Idag vill jag åka och handla. Fylla på både kyl och frys skulle behövas, lite grann i alla fall. Har en liten lista jag skrivit på behövliga saker. Fast vi har en lista att gå efter blir det alltid så att man köper mer saker som inte står med på listan, visst? :P Ska bara övertala Remi att vi ska handla. Han visste inte om han orka. Varför kan ju jag undra då? Jag vill inte sitta inne hela dagen!


Ni får ursäkta om det inte blev ett ända inlägg igår men jag jobbade 11.45-20.45. Heeela dagen alltså.

Förresten, synd att Tove åkte ut ur Idol igår. Men kul med två killar i final :)



Korten



Ojdå jag och Elias somnade i två timmar. Jag som lovade att lägga ut bilder från igår, och det ska jag göra också.



Jag i Martins glasögon



Frida och Emelie



Bella, Sanna och Denise



Maten



Anna tyckte det stog "Välkomna till Jerusalem" HAHA

 

Ett glatt gäng



Tåget


PF


Blev bara ett inlägg igår. Men hade det lite stressigt. Jag mötte Emelie på stan och jag fick äta min sallad i alla fall :) Klockan blev så mycket så jag skynade mig hem och gjorde mig klar och Emelie hem till sig för att förbereda inför förfesten vi skulle ha där. Jag kom dit strax efter fem och då var det lite folk där men sedan kom ännu mer. Vi var typ 16 personer där. Sedan blev det taxi ner på stan till stället vi hade personalfesten.
Vi fick jätte god mat, grekisk buffé! Gick igenom hur året har gått för vårt McDonald's, kan bara säga att vi är bäst :D Sen var det lite aktion på Donken vis, jag och Emelie ropade hem biobiljetter ;)

Ja, sen var fest, en sådan fest som bara vi kan lyckas med :D Dans, prat och MASSA skratt.
Vid 12 blev cd-spelaren överhettad och musiken dog. Så sluade festen, tyvärr. Men kul var det i alla fall :)

Idag har jag vart hos frissan och färga håret, och klippt topparna. Nu är jag fin igen :P Nu får vi se vad som händer. Inte mycket skulle jag tro.


Bilder från igår kommer strax, ska bara leka lite med Elias <3

Salladsugen


Jag är jätte sugen på sallad från cafét på Flanör! Skickade sms till Emelie och frågade om hon ville hänga med efter hon slutat skolan men hon svara inte :( Fast hon slutar ju om nån timme så hon har ju tid att svara.

Har nyss testat vad jag ska ha på mig ikväll på personalfesten. Det blir en hög svart kjol i alla fall, men överdelen vet jag inte, har två altenativ. Antingen en leopardtopp eller en volang. Hmm får se vad det blir.

Jag har glömt berätta att Elias nästan kan vända på sig ibland. När han ligger på mage trycker han ifrån med
ena foten så han hamnar på sidan.



Halv nio

Vaknade halv nio av att Elias låg och jollrade i sin säng. Han somnade halv nio igår så då var han pigg och redo att börja dagen :) Själv skulle jag kunnat sovit två timmar till, men men. Jag skulle ju kunna sova hela tiden så :P

Jag måste gå och köpe en nappflaska för Remi glömde den vi hade någonstanns igår. Typiskt karlar ;)
Ikväll är det förresten personalfest som gäller.





Kärleksmums



Sitter och kollar på Hells kitchen och äter popcorn. Funderar på att ta fram Vinettan som ligger och frästar i frysen. Ibland funderar jag allvarligt på om jag är gravid ibland. Är sugen på allt, hela tiden. Kanske man ska testa sig för att vara säker :P Haha.

Här är mina kärleksmums :) Lyckat för att vara första gången jag bakade de.
Egentligen ska dom vara fyrkantiga men jag hade ingen långpanna med höga kanter så det fick bli runt istället. Det smakar ju lika ändå :)



No lussebulls



Jag som blev på bra humör när jag kom på att jag skulle baka lussebullar. Remi köpte med sig saffran hem (33 kr för 0,5 gram :O) och det var det enda vi saknade, trodde jag. När jag tittade på jästen hade den gått ut i datum. F*n, då blev jag på ännu sämre humör. Egentligen skulle jag behövt gå till affären för att få lite luft och bli lite piggare men jag total vägrade för jag blev så arg. Det får bli baka lussebullar någon annan dag. Nu står det kärleksmums i ugnen istället. Så kan det gå.


Här får ni bilder på världens gulligaste unge så det blir lite roligt att kika igenom detta inlägg.






Elias önskar



Jag har kommit på en sak som Elias verkligen önskar sig i julklapp. Det är ett nytt spjälsängsskydd. Det som han har nu är för smalt och han slår snart i huvudet i spjälarna när han rör sig. Det som han önskar sig finns på Barnens hus och är grönt, lika grön som på barnvagnen. Dock kostar det ca 500 men snyggt, tjock och brett är det i alla fall :D

Det finns sjukt mycket mer saker på Barnens hus som jag skulle vilja köpa. Typ allt. Så presentkort där skulle inte heller skada!

Lite julbak



Jag kom på en sak som jag ska göra som fick mig på bättre humör. Jag ska baka lussebullar ikväll :D



Solen



Jag ser blå himmel, weeei! Dock kommer jag inte kunna gå ut nåt före klockan fyra och då är det mörkt. Ska tvätta mellan 13-16, gud så irriterande. Bara för att jag ska tvätta blir det så här fint väder. Är det inte typiskt? Jag som skulle böhöva gå ut och se lite ljus så man inte deppar ihop här inne. Jaja, får hoppas på sånt här väder imorgon också då.

Idag tog jag sovmorgon till kvart över 11. Skönt? JA! 
Remi tog med Elias. Han skulle träffa en kompis och lämna in vår bil. Bakluckan går inte att stänga riktigt. Dom åkte typ nyss och får se när de kommer tillbaka. Elias följde med så jag slapp släpa med honom varje gång när jag ska ner till tvättsugan.


Ni som är ledig och kan, njut i solen :)




RSS 2.0