Fram med dammsugaren


Idag är det tisdag och jag är ledig. Håller på att städa som en galning! Detta hem är i ett stort behov av omsorg. Typ förra måndagen skrev jag att jag skulle städa men det gjorde jag inte. Så det är sjukt äckligt här hemma.
Men nu har jag bara golven kvar sen skiner det :) Skönt att få något vettit gjort såhär en ledig dag.

Ska ta en dusch och fräscha till mig lite efter jag är klar med städningen. Blir svettig som en gris då solen lyser in här hela dagen, blir väl siså där 144 grader här inne känns det som. Sen ska lillplutt hämtas hem från dagis, och efter det vet jag inte vad vi ska göra :P

Hej det är jag, städtanten.

Alltså

Vill ni se kaos idag? Välkommen till McDonalds i Valbo.

Idag får vi jobba asset av oss, men det går bra, vi ba köööör!! :)



Utelek


Elias fick vara hemma med mig igår. Vi gick ut i fin vädret och lekte :) Elias tyckte det var jätte roligt och jag frös inte ens. När jag inte fryser då är det varmt för jag är världens fryslort! :P

Här kommer en bildbomb på världens finaste!

Det obligatoriska "ute-snoret" ;)



Hett


Plagg som jag gått och förälskat mig i.
Jag dör vad snyggt allt är!



Typiskt måndag


Idag har jag gjort lite grann av allt :P Gjort fint i köket, plockat ihop Elias leksaker fyrtioelva gånger, skjutsat mamma på ett ärende, vart på Ikea och Owes, käkat mat på Donken, tvättat hela kvällen och gjort matlåda åt karln som han ska ha med sig imorgon till jobbet.

Imorgon är jag ledig igen men ska lämna Elias på dagis i alla fall. Hemmet behöver en rejäl uppfräschning. Ska passa på att träna zumba också. Var ett antal veckor sedan sist. Fyfy!!


Lycka!


Just nu går det ett lyckorus genom hela min kropp!!
Förra veckan bestämde jag mig för att följa med mina tjejer till Sthlm den 2/3 och kolla på Avicii. Dom bokade biljetterna när dom släpptes i november. Då var jag inte alls nå pepp på att följa med, men tiden har gått och dom har pratat om det där när jag vart med och jag kände bara att jag inte får missa det. Det kommer bli en as rolig upplevelse och ett roligt minne som jag kommer leva länge på :) Det bästa av allt är att alla tjejer ska med! (utom Line som bor i Florens och Frida som bor i Norge, men dom är med oss i tankarna ;P)
Idag fick jag äntligen tag på en biljett. Köpte den för 500 spänn på Tradera. Så nu väntar jag bara på att tjejen som sålde den ska höra av sig!

Och en till rolig sak... Igår beställde Remi resa till Libanon :) Så i maj drar vi dit! Wowhow. Jag mår så bra när jag har saker att se fram emot! Då mår jag som bäst! :D

 


Skjut mig



Ångest, ångest, ångest! Ordet förklarar rätt bra hur jag känner nu. Och det handlar självklart om de där jädrans proven jag har imorgon.
Har pluggat till och från enda sen imorse vid nio. Men nu tar jag en liten längre paus än vad jag haft innan. Har tryckt i mig en 100 grams marabou och hoppas på att jag får en kick av den. Nu är det matte som gäller. Svårast i världen, men det måste ju göras ändå...

Btw kan Elias ränka till nio, fast han glömer sju men det gör ju inget ;) Han kanske kan hjälpa mig med matten, min lilla gullis!

<3

Alla hjärtans dag plugg

(Inlägg från igår som aldrig blev publicerat)

Skulle kunna ha spenderat denna dag på ett bättre sätt, det är ju trots allt alla hjärtans dag, men har man prov på torsdag så har man. Inte så mycket att göra åt. Det är bara plugga på och se glad ut.
Har hittills bara pluggat matte eftersom det är den jag oroar mig mest för. Men nu när jag slog upp naturkunskap boken en snabbis insåg jag hur mycket som ska läsas och lära in där också så nu fick jag panik. Hur fan ska jag hinna lära mig allt?! Kommer komma till proven ganska oförberedd och nervös. Fan också! Det här blev inte alls nå kul :(

Nu vill jag bara att Remi ska komma hem så vi får äta våra skaldjur vi har köpt. Och dricka lite vin så ångesten kanske lägger sig lite :P


De svarta klassiska


Alla känner väl vid det här laget till Members.com. En hemsida som säljer ut plagg från olika märken, dyra som billiga, till nedsatta priser. Jag har inte hittat nåt som fallit mig i smaken förrän igår, då slog jag till på ett par klassiska svarta pumps för 139 kr från Nelly shoes. Har ett par här hemma som konstigt nog är för stora nu? Så att hitta ett par för ett sånt pris var kanon! Skorna passar dessutom till allt (förutom träningskläder då kanske, haha) och gör en vardagsoutfit lite snyggare :)


Fredagsmys!


Åh vad skönt det känns att det är äntligen är fredag! Trotts att jag jobbar två nio timmars pass i helgen känns det ändå skönt med helg :P Kanske är det bara för att jag vet att jag bara jobbar två dagar den kommande veckan. Däremot har jag både matteprov och kemiprov. Det känns ju sådär om jag ska vara ärlig. Känner mig inte säker i något av ämnerna. Jäkligt tur att jag är ledig så jag kan plugga!

Ikväll ska vi göra god mat, mysa och kolla på film. Nu mot affären och köpa ingredienser.. Och chips! :D

En lillplutt som älskar att hjälpa till med maten :)

Nya tag



Måndag igen och en ny vecka framför oss. Den här veckan jobbar jag mycket jämfört med förra, och går i skolan som vanligt. Men börjar första dagen med att vara ledig i alla fall :)
Idag ska jag hänga med Ida. Ska lunchdejta på stan, gå runt där lite sen får vi se vad vi gör :) Men före det ska jag ta tag i denna hemska lägenhet! Har inte städat på över en vecka, så nu är det faktiskt dags.

Elias med sin favorit Erik, eller Kiki som han säger :D

Torsdag och lite fetare än igår


Igår kväll friade vi tjejer Ida som fyllde 24 år. (Fan, vi börjar bli gammla nu tjejer!) Hon bjöd på smörgåstårta, jordgubbstårta, chokladbollar och muffins. Allt hembakat. Behöver jag säga att vi alla kände oss X antal kilo tyngre när vi gick därifrån, haha.
Köpte med mig vita tulpaner och en kruka till dom som Ida fick. På lördag när hon ska ha födelsedagsfest ska hon få en mer riktig present. Inte en aning vad jag ska köpa än, men får tänka på det under dagen för jag måste köpa den imorgon. Svårt det där :P


Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsch till mig lite. Till och med tävtta håret då det är min tvätta-hår-dag idag :D Sen ska jag försöka räkna lite matte innan det är dags att fara iväg till skolan.







1 februari



Mår illa. Betyder det att jag ska bli sjuk igen eller kan det vara kladdkakan jag nyss tryckte i mg? Hoppas på det sist nämnda för jag orkar fan inte ligga i magsjuka igen! Äckel grejer.
Men förkyld har jag blivit, och knepig i halsen. Har inte ont (peppar, peppar!!) men är hes och lite hostig.

Jag har vart och köpt en pulka till Elias idag. Hade världens bråk här imorse, kom 30 minuter försent till dagis på grund av det. Så min förlåtelse är pulkan, och jag hoppas han accepterar den ;)
Täkte att vi skulle åka med den efter jag hämtat hem honom från dagis  men nu hamnade jag i nån jävla trötthetskoma och håller på somnar. Rolig mamma sådär ja. Jag kanske piggnar till lite senare, vem vet.


RSS 2.0