Vecka 36



Klockan 14.15 har jag tid hos barnmorskan. Ska inte ha henne som jag brukar ha för hon var inte där idag, men jag hoppas denna barnmorska som jag ska ha i stället är lika snäll och go.
Sen vet jag inte vad jag ska göra. Remi slutar kl 22 ikväll. Jag ska nog ringa Tessan och fråga om hon vill gå och fika. Hon ska ha barn om 6 dagar, så får se om hon vågar ta sig ut ;P

Idag fick vi en lapp i brevlådan om rusten i badrummet och köket. Dom kommer på måndag :D Dom jobbar mellan 07-16 på dagarna så vi kommer verkligen flytta hem till mamma när dom är här och håller på. Det går ju inte att vara hemma. Och jag som går på toa 3-4 gånger per natt tänker inte springa ut till någon bod dom satt upp med dusch och WC i. Nej nej, vi får bo tillfälligt hos mami :)


Idag är jag i vecka 36. Eller, 36 veckor har gått och i morgon är jag inne på vecka 37. 
Jag börjar själv bli förvirrad hur man tänker veckorna :P Måste fråga barnmorskan idag.

I vecka 36 är medelkroppslängden 48 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2800 gr. Huvudets omkrets är 33.5 cm. Moderkakan börjar åldras.
Alla inre organ är färdigbildade. Barnet gör sig färdigt att födas när som helst. Underhudsfettet tilltar snabbt i mängd, kinderna är runda och det skrynkliga utseendet är försvunnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0