Lördagen

Nu ligger lillgubben i sängen och sussar. Storgubben är inte hemma med hoppas på att han ska dyka upp snart så vi kan få äta. Vi äter alltid jätte sen middag. Vid typ nio. Inte bra! Men idag kommer det nog till och med bli senare.
Elias får såklart tidigare middag, den tid man ska äta middag, men jag väntar alltid på Remi och äter med honom.
Usch, man skulle ju äta mer regelbundet alltså men det går inte när man jobbar olika tider varje dag och vi slutar olika tider på jobbet och blabla. Ja, det är som det är.. Nu blev det bara massa babbel, haha.

Igår var jag och några tjejer från jobbet hemma hos Magda och käkade trerätters och drack massa gott. Sen blev det utgång och vet ni?! Första gången jag inte behövde vis leg, hahaha! Jag höll i det och var beredd på att visa upp det för vaken men han kollade inte ens. Wohow, jag såg myndig ut då i alla fall :D Vilket är lite skumt för det var också första gången jag gick ut i låga skor. Har alltid höga klackar men igår körde jag på Converse. Ser man äldre ut i platta skor eller? haha. Väl inne på krogen kände jag mig cp i låga skor, men man kunde ju röja loss mer på dansgolvet! Var nära flera gånger att gå till garderoben och hämta mina 14 cm som låg i väskan, men jag höll mig :D

Har tyvärr inga bilder sen igår men här får ni på mina fina skor som fick ligga kvar i garderoben igår helt ensam medans jag dansade med mina Converse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0