Perfekt väder

Idag har vi hittills bara varit hemma. Jag har tvättat, städat lite, lagat mat och packat några flyttlådor med massa kläder som inte används just nu.
Det är så skönt att det är grått ute idag! Är så less på värmen och solen nu. Min gravida kropp klarar inte av det längre. Idag är det precis lagom!

Men snart ska vi ta oss ut. Vi ska åka och köpa tapeter och lämna av dom i radhuset. Där ska de börja tapetsera på övervåningen idag och det kommer vara klart till helgen. Nedervåningen väntar vi med tills vi fått vårt nya kök på plats och har slagit ut lite väggar och så :) Det kommer bli i vinter någon gång.
Det känns bra att övervåning blir klar på en gång så man kan bo in sig där och göra fint i alla sovrummen :)

Nu ska jag klä på en nybadad Elias och göra mig själv klar. Kanske ska väcka karln också som ligger och sover middag, hehe. Ikväll ska till Fia och John och grilla. Vi står för efterrätten så den får vi inte glömma att inhandla! :D


Härlig helg

I helgen har jag hunnit med mycket roligt! I lördags var jag och Elias med mamma och Erik ut till Limön. Fikade och dom badade. Sen åkte vi hem till dom och grillade. Jag grillade lax för första gången.. Sjukt gott! Blir nog mest lax istället för kött nu framöver. Iallafall denna sommar :P

Igår hängde jag med bästa Anna på dagen. Vi var på Barnens hus och käkade lunch på stan.
Jag köpte lite grejer till bebis. Nappflaska, babyolja, tvål och lotion. Det närmar sig med stormsteg nu och det känns verkligen på riktigt att han är här snart :) Dags att sätta fart med inköpen som behöver göras innan han ploppar ut alltså :P
På eftermiddagen kom pappa med familj och farmor för att fira mig i efterskott. Och på kvällen kom mamma och bröderna mina. Mamma hade med sig världens fruktbricka! :D









Så var man 24

I fredags fyllde jag år. Inget speciellt då jag fyllde 24. Alla jobbade så jag har blivit firad lite hur som helst under helgen. Men nästa år så jäklar! Har redan planer på hur/var/när festen ska bli :D Mamma vet att hon ska vara barnvakt då också, haha.

I fredagskväll var jag, Ida, Pernilla och Frida ute och åt på Meat. De andra fem tjejerna i gänget hade tyvärr inte möjlighet att vara med :/ Men vi hade det jätte mys ändå. Och vilken mat!! Det var första gången vi åt där, och absolut inte den sista! Fick världsfina presenter av tjejerna. En jätte fin ljuslykta och ett presentkort på Gefle Gamla Spa :) Det ska jag utnyttja när bebis har kommit. Behöver definitivt fräscha till mig då! Plus att man får lite egentid också.


5 underbara år

Igår firade jag och Remi 5 år tillsammans! Det firade vi över en middag på kvällen då vi gick ut och åt på Kalles. Lika god mat som vanligt! :)

Vi började med fyra goda förrätter. Älskar förrätterna där. Dom är så små och prisvärda så man kan beställa in flera stycken och äta lite av varje :)
Sen blev det oxfilé för mig och kalv entrecote för Remi. Vi avslutade det hela med en varsin efterrätt!

En jätte mysig kväll med mitt hjärta :) <3


Mäta väggar

Idag har vi vart i huset och mätt alla väggar, tänkt ut vad och hur vi ska göra och vad som behöver köpas. Det är en hel del faktiskt, men Gud så fantastisk slutresultatet kommer bli! :)

Vi köpte med Kinamat och satt och käkade på mitt på vardagsrums golvet. Så gott! Och ganska mysigt faktiskt.



Husägare

Detta blir ett datum att minnas. Jag och min älskade familj köpte vårt alldeles egna radhus :) Vårt första köp någonsin.
Känns underbart, fast ändå overkligt.
Det är ett väldigt fräscht hus, men för att få det som vi vill måste det ändå göras ganska mycket. Nästa vecka ska det börjas tapetsera i sovrummen. När dom är klar flyttar vi in, för då kan man liksom sova ostört.
Just nu bor vi alltså kvar ett tag till i vår lägenhet. Vi har den till sista augusti så det är ingen brådska precis, vilket känns skönt. Men man vill ju ändå vara på plats i sitt nya hem så fort möjligt men vi måste gå efter hur det ser ut med rusten så det får bli när det blir. Vi ska försöka bo där fr.o.m. 5 augusti i allafall :)



Mys helg

Igår åkte jag och Remi ut till Gåsholma till Emilies stuga där hela gänget redan befann sig på plats för årets klubb-kräfta. Denna gång dock inte så mycket kräftor men massa annan god mat! Alla hade gjort olika rätter och tagit med. Blev värsta buffén. Det var så gott!
Lite lekar blev det också. Bl.a. skjuta pilbågar och luftgevär. Skit kul! :D

För det flesta blev det så klart fest, men lär säga att vi var väldigt lugna mot för föregående år. Men det gjorde inte mig någonting som måste vara nykter :) Det var skönt som tusan. Jag höll mig till och med uppe ända till halv 04 - 04 tiden! Men idag har jag vart trött kan jag lova ;P

Elias fick vara med Lilly medan vi var där borta. Man kunde inte gå miste om att han hade haft det bra när han kom hem i eftermiddags :) Helt uppe i varv efter massa lek och bus. Gullplupp!


Baby shower

Måste dela med mig av igår då mina fina, underbara tjejer hade en överrasknings baby shower för mig. Helt sjukt var det!

Remi sa att vi skulle träffa vår mäklare och de gamla husägarna i radhuset vi har köpt för att få en inblick i huset en gång till innan vi flyttar in liksom. Det var jätte längesedan vi var på visningen då vi bestämde oss att köpa det så att få se det en gång till sådär innan vi flyttar in var ju en bra grej tyckte jag. Inget konstigt med det. Men före det skulle vi åka förbi Fia och John som bor gatan bredvid vårt blivande hem för att hämta ett papper om "värsta bra avtalet" på huslånet dom hade på sitt hus. Remi ville kolla med mäklaren om det avtalet skulle funka för oss också. Jag frågade Remi lite undrade om det inte är banken man skulle ta upp det med men han sa att man måste höra med mäklaren först och se om det är okej för henne också eftersom vi redan påbörjat betalning och så. Så vi åkte hem dit för att hämta pappret.

 

Jag, Remi och Elias plingar på och när Fia öppnar står alla tjejer där och skriker surprise. Jag bara stod och gapade och fattade ingenting tills Line skrek: "Det är din baby shower!! " Det var så nära att det kom tårar när jag såg allt fint som de hade fixat.. För MIN skull. Helt sjukt! Dom är underbara <3
Remi hade ju alltså lurat mig totalt! Vi skulle inte kolla på vårt radhus. Han ville bara få dit mig på något vis utan att jag skulle misstänka någonting, och det gjorde jag verkligen inte. Hade inte anat ett skit. Haha, han är bäst på att luras! :D

Tack alla mina fina flickor!! Massor av kärlek till er :) <3

 

 
 
 
 
 
 

Mot barnmorskan

Sitter i köket och har precis tryckt i mig frukost. Ska vara hos barnmorskan kl 9.15 :) Missade min tid i tisdags förra veckan så jag fick skämmas och ringa dit för att få en ny tid så snabbt som möjligt :P
Idag ska hon känna hur bebis ligger, om han har fixerat sig än. Hoppas han har gjort det så han är redo att komma ut snart!

Bilderna är tagen v.37 (36+2) Idag är jag 36+4 :)


Eriks student

I fredags tog min andra bror studenten. Då här hemma i Gävle. Tänkt att båda är klar med skolan nu! Hur ska dom klara sig ute i arbetslivet? Tycker dom fortfarande är för små för att behöva jobba, fast det är dom ju egentligen inte :P Aja, man vänjer väl sig vid att det faktiskt blivit vuxna nu :)

(Gammalt inlägg som inte kunde publiceras förut men som låg kvar nu när jag loggade in)


RSS 2.0