Kondition

Idag blev det en timmes konditionsträning på gymet :) Dags att få upp flåset nu innan man blir riktigt tjock och ska gå runt och bära på 3-4kg extra i magen. Och för att inte tala om själva förlossningen. Om man har bra kondition då underlättar det väldigt mycket!
Under förra graviditeten ansträngde jag inte en muskel eller tränade alls. Men nu ska jag träna in i det sista. Så länge allt känns bra och det inte gör ont någonstans.
Mitt mål är att få tillbaka min kropp fort! Inom en månad vill ja komma igång med träningen igen.
Det som är bra med att få barn på sommaren är att man har ett helt år på sig att träna inför nästa :P Det måste jag väl klara? Eller hur.


Detta lilla liv var planerat :)

 
 
Idag var det ingen vanlig dag kan man säga. Idag var dagen då vi fick se våran lille bebiskotte som ligger i min mage och växer för fullt :) Yes, ni läste rätt.. Elias ska få ett syskon, eller närmare bestämt en lillebror!
Vi har hållt på det rätt länge nu, jag har precis gått halva tiden idag visade det sig på ultraljudet. (v21+0) Två veckor längre än vad vi räknat med. Allt såg bra ut och det känns underbart! Nu längtar man ännu mer till sommaren!!
 
Så nu är det dags att ta tag i bloggen igen för nu finns det ju något kul att skriva om :D
 

Hola

Ville bara kika in efter tre månader och säga hej :)
 

RSS 2.0