Nyår imorgon!



Tänk att det blir 2008 .. i övermorgon.
Vårt studentår!


Imorgon är det nyårsafton. Den mest överskattade dagen på året tror jag :P allt ska vara så perfekt. men så brukar det väl aldrig bli! men låt det bli perfekt imon för mig och dom jag ska vara med :) det skulle vara super!
Men dagen börjar för mig med jobb, haha.. kanske inte så perfekt ;P men jobbar bara 12-15 så de är lugnt. man får tänka på lönen! :D
efter jobbet måste jag till köpis och köpa strumpbyxor och ett halsband, sen hem och duscha och göra klart mat och allt. alla människor ska komma vid halv 6 :)

Jag och älskling var på Willys idag och handlade maten tills imon. Vi ska äta potatisgratäng och fläskfilé, sallad och goda såser! :D så skulle anton stå för efterrätten :P


kläderna kommer iaf bli perfekt för mig imon ;D min nya klänning.

image52




Gott nytt år allihopa!


/ Viktoria ♥

Nu var det slut :P



Då var julfirandet över! Ett år kvar till nästa jul.. smart va ;)


Julafton

På morgonen åkte jag och adam å gymma :P
Efter det var hemma med mamma, bröderna och morfar och åt massa gott och öppnade julklappar. sen helt plötsligt var det kväller :O dagen gick sååå fort. Klockan 23.30 var vi på midnattsmässa i kyrkan. (Jag är inte religös) sov hos älskling.
orkar inte säga vad jag fick i julkalpp :P det var så mycket grejer. men jag fick min klänning iaf :D och en morgonrock. likadan som jag hade köpt till mamma fast jag fick en vit och hon lila ;P haha. det var lite lustigt.
Så fick jag en jätte fiiiin BH och trosa av mamma :D hur fint som helst! från hm såklart, dom har så fina och skit braiga :) dom sitter så bra också ;D

image51 
Mina julisar från mami:)




Juldagen

Jag och adam gjorde ingenting på dagen, bara va liksom. så vi betämmde oss för att boka bio och då fanns det ingen plast på den bion som vi ville gå på förren 21:30. men vi bokade den ändå :) Arn - Tempelriddaren. Den var bra! :)

Annandag jul (idag)

Vaknade av att dom ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba.. nej, tack :P
Åkte till farmor på eftermiddagen för att fira lite där med pappa å dom :P fick sammanlagt 1500 kr :)
så ringde dom från jobbet igen och frågade om jag kunde jobba imon, så jag sa ja. var bara 12-16 så de är lungt.
kommer nog bli mycket folk imon också för det är ju mellandagsrea och då är folk hungrig ;P
har även träning imon som jag inte haft på skit länge känns det som :P 2 timmar ska vi ha. sen efter det utgång, slick med erica :D

Nu ska jag tvätta håret, sen sätta mig framför tven och trycka och längta tills efter jag slutat jobbet imon.
bläääääääää..





/ Viktoria ♥

Är det julafton imon...


..så känns det verkligen inte :P känns som det är typ 2 veckor kvar.


Torsdags, studentfest.. hur roligt som helst :D hade så jävla kul med mina två tjejer ;D erica & angelica! guld värda! vi sov hos erica på sörby i hennes soffor, det va skönt ;) slapp åka hem å betala massa 100 lappar på taxi.

i fredags var jag bara hemma och tog det lugnt :) gjorde ingenting.
igår jobbade jag, som idag också :P sjukt mycket folk! alla är ju och handlar julklappar i sista sekunden sen blir dom hungriga och kommer till oss för att äta, hehe.

och imon är det julafton. kan man tänka sig (nej). ligger massa julklappar under granen nere i vardagsrummet ;) sen äre bara en vecka kvar till nyår sen är det 2008 och då tar vi studenten :D shiiit vad najs!

utgång på juldagen :)


nu ska jag slå in lite julklappar sen ska jag duscha :)


GOD JUL ALLA !

image50 ho ho


/ Viktoria

Det går bra nu..

kompis det går bra nu ;P haha.

Jag fick VG på mitt religonsprov (buddism) som jag inte hade pluggat till.. hur bra som helst om man heter Viktoria! :D det var bra!
vi gjorde fruksallad på handel idag. och åt glass och kex å kollade på film :D fast de blev inte så mycket filmkollande, mest ätande ;)
Äntligen var angelica tillbaka i skolan idag, då vart allt som vanligt igen :) har saknat dig i ungefär en vecka nu!
-du är ju så jävla rolig så det är inte sant! :D

Klassens fruktsallad :) Det är vindrovor, inte svarta oliver ;)

image49

Den va goood!



Efter skolan var det jobba som gällde. Har jämt ångest över att jobba men sen när man väl kommer dit så går det bra :) vilket är skönt! idag jobbade jag 17-21. det gick bra!
vet inte när jag ska jobba nästa gång, har inte fått tider men jag ska ringa chefen imon och fråga :) fler arbetstimmar = mer pengar, och pengar gillar vi :D !! hoppas jag slipper jobba torsdag-fredag, men det går nog att ordna. om jag säger att jag inte kan så slipper jag nog. dom verkar så snäll så, och det finns ofta andra som kan jobba :)

Imon slutar vi 11.15! men jag ska bara gå första lektionen eftersom jag inte kan redovisa på svenskan som vi ska göra andra lektionen. och om jag inte gör de får jag IG. därför är det bättre att vara sjuk. men asså 4 lektionstillfällen för att göra ett sånt arbete var faktiskt lite för lite :P men aja.
efter skolan måste jag sola! känner mig sådär äckligt blek! så är det ju utgång på torsdag och då ska jag ha klänning så man måste ju få lite färg! tagga torsdag :D


Idag skulle älskling ha sovit här, men han var tvungen att plugga + att han var lite sjuk.. så jag ska sova hos han imon istället :) myyyspyys <3


Sista dagen i skolan imon, sen är det jullov :D
5 dagar till julafton!


/ Viktoria ♥


Tröttast!


Nu sitter jag här och håller på somnar, försökte plugga men det gick inte att läsa :/ ögonlocken bara föll ihop. det är inte bra med tanke på att jag har prov imon och jag har inte pluggat nåt innan :S jag som tog med böckerna hem förra veckan för att jag för en gång skull skulle plugga i tid, men så blev det såklart ändå att man sitter och försöker trycka in massa saker i huvet kvällen innan :P det är så typiskt. men jag har jobbat och haft mig så mycket så jag har ju egentligen inte haft tid :P så aaa..
Buddism prov är det förresten, för er som ville veta. fast det var det inte nån som ville ändå så :P


Idag i skolan hände det en liten grej :D haha fast en jävlit bra sak, tyckte jag! så jävla rätt. du satte dom på plats gumman ;) nu vet dom att vi, eller aa, framför allt att du inte ser upp till dom som dom tror att alla gör.
vill inte gå in på det just nu.. men ni skulle bara vilja veta :D det känndes bra efteråt! HAHA!
tror faktiskt ingen ser upp till er förutom ni själv. så synd små OMOGNA pojkar! wiihoow!


Imon är det skola och jobb som gäller. jobbar 17-21. hoppas det är lugnt så jag får sluta tidigare :)


älskling är bäst! <3





hejdå

/ Viktoria





Praktik & jobb :/ + typ sjuk


Imorse när jag var på väg till praktiken fick jag ett sms och blev tillfrågad att jobba idag fast jag egentligen inte ska göra det. Orkar verkligen inte plus att jag har träning, som jag nu kommer missa. jag kunde ju inte säga nej till att jobba andra dagen liksom. så tror jag att jag håller på bli sjuk också :/ jonas är är sjuk och jag tror det är han somhar smittat mig.

haha, pliar ringde precis nyss och sa att träningen va inställd! bra för mig för då missar jag ju inget :)
men de kommer fortfarande vara lika jobbit att jobba när man är på väg att bli sjuk. eller så kanske jag bara allmänt trött och seg.. men det känns som jag är sjuk :(

idag är det min & adams 2år och 4 månaders dag :) <3

image45 här hade vi vart tsm typ 4 månader ;) hiiihi




hejdå

/ Viktoria

Första jobb dagen, redan imon!



Jaa, idag var det inte så mycket skola om man säger så. skönt! va där och bara gick runt å satt vid datorn typ 3 timmar :P sen tröttnade jag och åkte hem.
Kl 17 skulle jag vara på mcdonald's för att få arbetskläder och gå igenom hur saker och ting går till :) kläderna var inte sådär jätte snygga. alla andra passar mycket bättre i dom än jag :/ överdelen var för stor, men de fanns ingen mindre storlek för tillfället så jag får ha den så länge. Byxorna va as hög i midjan och satt hårt över rumpan.. jag fick en mammasjärt i dom :P haha. kanske måste ha större, jag vet inte. får fråga om det imorgon för då är det nämligen min första arbetsdag. nervöst, pirrit, spännande och roligt :) det är värst såhär i början när man inte kan nånting. men efter ett tag när man lärt sig och det flyter på blir det ju roligare.
ska jobba efter skolan, 16-21. kommer tjärna 366 kr då :) det är bra för att vara mig ska jag säga :P
Efter jag vart där och hämtat sakerna å så, var det bara att åka och träna direkt :) och nu sitter jag här i handduk och nyss har duschat :P ska läsa igenom nåra papper som jag fick från jobbet idag, (fick hur mycket som helst som man ska läsa) sen är det despret housewives.. säsongsavslutning :/ och efter det blir det sussa i gosiga sängen.


Jag tror mamma har köpt klänningen jag vill ha i julklapp :D det är jag 99,9% säker på ;P
den är så fin! kanske inte när den bara hänger, men när den kommer på är den jääätte fiin :)


Hejdå!

Viktoria









Pepparkakas bak!



Idag har vi vart hos pappa över dagen. somnade i soffan en stund där, gud så skönt! har inte fått sovit ut nånting i helgen :/
när vi kom hem därifrån la jag mig i sängen dirkekt och kollade på tv :P efter ungefär en timme fick jag nog med energi för att gå ner och baka pepparkakor med erik :) det va julmys! vi gjorde jättemånga smågrisar :P haha, det bara krylla av dom. Kolla!
image44


Imon är det måndag igen.. måndagar borde inte finnas! dom är hemska. så slutar jag kl 17 också :S men sen ska jag vara med älskling :) de gör saken lättare ;) kanske inte ens går på de där jäkla individuella valen imon, så dryyygt!


Nästa studentfest är den 20de på slick har jag hört. hoppas de är så och inte bara nåt påhitt. men om det är så.. TAGGA! :)




  image43 
Med lite mjöl i fejset får man mer pepparkaksbak känsla ;)



hejs! 





Lördags mys :)



Igår var det ju Idol final.. och rätt person vann! :) fast marie skulle gärna för mig ha kommit tvåa för det är oftast tvåorna de går bra för :P men men..

Idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att städa mitt rum väldigt noga så här innan jul :P så nu är det kliniskt rent! skönt. sen har jag bara latat mig och sovit lite. så var jag ner på tempo och köpte cheesedoodles ;) gott gott! ska hem till frida om ett tag och mysa med tjejerna och kolla på film :) dom flyttar ju imon, emilie och frida :( men jag tror dom kommer ha det bra i sälen.. kommer ju troligvis och hälsar på över nyår hos dom ;) hihi.

jag är sååå jäkla seeg idag :S undra om jag håller på bli sjuk.. nej tack! det vill jag inte bli såhär före jul. men det skulle ju vara så typiskt för jag är ju aldrig sjuk annars.

och förresten! jag fick jobbet på donken :D ;P så nu är det dags att tjärna lite kosing, äntligen! :D ska dit på tisdag på ett litet möte om hur det kommer gå till och sådär :) hehe. spännande tykcer jag.


jag läääängtar så till jullov :D bara 5 skoldagar kvar för oss ;D och tre praktik.

image40



byebye!








Praktik, arbetsintervju och träning



Idag har det vart mycket att göra :P Slutade parktiken kl 16 och gick på köpis och köpte julklappar till mamma tills jag hade min arbetsintervju kl 17, på donken :P det gick bra, alla verkar vara snäll där :) han som intervjua va västa rolig :P hehe. han ska ringa senarst imon och säga om jag får jobb eller inte. hoppasjag får det! bra med lite extra pengar ju.. det behövs alltid!
Efter intervjun hämtade mamma mig, då var det bara hem och byta om och äte lite sen till träning. Fast jag hann hämta mitt körkort där imellan ;P Vi var vara 4 st på träningen. men de gick bra. det är lättare att lära sig när man är nåra :P

Imorgon ska jag vara med älskling :) om inte jag ska vara med tjejerna innan emilie och frida åker. dom får inte åka :( men vi ska ju iaf troligtvis hälsa på dom över nyår :) hoppas verkligen det blir så :D




Här är mitt körkort :)

image38
Bilden blev västa ljus :S och körkortet ser annolunda ut en andras.. dom har nog gjort om dom :P


hejdå

ojoj


Tisdag igen nurå.. veckorna går fort och snart är det jullov :) det ska bli så underbart skönt! och så mysit med jul !!
 

Idag i skolan hade vi religonsprov, hinduism. blev gondkänd iaf och det nöjer jag mig med för den här gången :P nu är det bara plugga till nästa veckas religonsprov, buddism. då ska jag försöka få vg! var inte så svårt att få vg idag heller men jag kände att det var inte min dag att sitta och skriva egna reflektioner. skulle inte blivit nåt vettigt skrivet om jag hade gjort det :P och imon har vi organisation och ledarskaps prov :S hoppas det går!

När jag kom hem från skolan idag så hade jag fått hem adams julklapp ;) säger inte vad det är utifall han skulle läsa det här. Kankse inte skulle bli så bra då :P Men saken/sakerna var jätte fin och bra iaf :D - så det vet älskling ;)

Nu ska jag byta om och kila på träning :) sen ska jag till adam och sova där ^^, <3

Igår körde jag bil själv för första gången! :O det va läskit lär jag säga! men skönt. hämtade adam och åkte till gymmet, sen skjutsade jag hem han efter :) de gick bra.. fast de va så mörkt och regnit, det va lite obehagligt för att köra själv första gången. men jag krocka inte iaf :P


Studentfest på fredag.. ska man gå eller? :S



LUSSEBULLE !!
image36 
här är årets lussebulle som jag bakade :D den förblev utan russin, så jag känner igen den när jag ska äta den :P



hejdå!

RSS 2.0