Möbler



En fullspäckad dag, och det är anledningen till att jag inte skriver förrän nu.
Vi åkte hemifrån vid halv ett och började dagen med att tvätta bilen i en såndär "Gör det själv" hall. Det gick smidigt och bra och bilden blev som NY! Shit vilken skillnad. Den var inte speciellt ren när vi köpte den så vi har aldrig sett den så ren som den är nu. Jätte fin :)
Sen mina kära läsare blev det bra mycket shopping på Ikea :D Åt även god mat där. Nu ska jag räkna upp varje liten grej vi köpte..

  • Bokhylla
  • En liten mindre hylla, typ dvd och cd hylla.
  • Vitrinskåp
  • Byrå ( + en glas skiva man lägger på byrån)
  • Tavlor, 3 stycken. 
  • Stor blomma som vi ska ha på golvet och en kruka till den.
  • En fönsterlampa till sovrummet.
  • 3 små spotlight lampor. En ska vara i vitrinskåpet, dom andra två i bokhyllan.
  • Två djuptallrikar, lika som dom 4 jag köpte för ett tag sen.
  • Ett rivjärn.
  • En tesil som man har till lös te.
  • Typ torkade blommor man lägger på ett fat med ljus.

Efter Ikea var det dags för föräldrar grupp. Det var jätte kul :) Det var kul att höra hur alla andra hade det och så. Hoppas man behåller kontakten med någon av dom efteråt. 
Vi är några blivande mammor från den här gruppen som ska gå med i en mammagrupp som även fortsätter ett år efter barnet föds. Det kan säger bli jätte roligt! Där går bara mammorna och det är inte på Barnmorskemottagningen, det är några andra som håller i det. Men iallafall så ska det bli kul :D Då får man ju någonting att göra så man inte bara sitter hemma med sin bebis utan träffa andra mammor och deras barn. Kul grej.
Vi var även hem till mamma och fikade en snabbis. Men nu ska hemmafru Viktoria göra i ordning tacos till en hungrig karl som bygger ihop alla möbler ;)




Bilder på allt kommer imorgon :)









Hemmafru, javisst



Nu är jag klar. Jag har ätit och bakat också. Har vart klar ett tag men inte förrän nu ligger jag i soffan med täcke och datorn i knät som jag sett fram emot hela dagen. Skulle vart pricken över i:et med en chokladkaka, men det har jag tyvärr inte.
Jag skulle lätt kunna bli hemmafru om Remi skulle tjärna så mycket pengar att vi skulle kunna klara oss på det. 

Imorgon är det ännu en ledig dag och då är även Remi det :) Vi ska åka till Ikea och kika lite. Får se om det blir något inköp. Klockan 17 så är det första träffen med föräldrar gruppen, så dit ska vi också. Skulle gissa att Tessan på jobbet också ska dit. Hon är 4 veckor före mig men det skulle vara väldigt blandat sa barnmorskan. 
Sen ska vi laga tacos och mysa :)

Lill killen har vart i full gång i magen sen i förrgår. Han sparkar och har sig. För varje vecka som går bli sparkarna hårdare och man känner dom allt oftare. Förr kunde jag inte känna dom när jag stog upp men nu kan man känna det titt som tätt även då. Det är så härligt och tryggt att känna sparkarna. Hoppas han har roligt ;) 






Sötis lillasyster äter på allt 


Lillebror är STOREbror till LILLAsyster.



Paus



Tro inte att jag är klar med städningen. Tog bara en paus för att kunna andas :P Har gjort allt det drygaste klart nu iallafall. Diskat, torkat skåpluckor, torkat ur micron och spisen. Dammat ÖVERALLT! Rengjort toaletten, badkar, handfat och speglar. Har även dragit av sängkläderna och hängt ut täcken och kuddar på vädring på balkongen. Nu är det bara dammsuga och moppa kvar. Och bädda nytt i sängen. 
Sen ska jag göra nåt att äta. Hade även tänkt att baka lite som man kan frysa in och ta fram när man är sugen.






Åter till arbetet. Jag känner mig som en hemmafru. Men det är väl inget fel med det? Skulle hellre vara det än att jobba ;)






Free from work


När Remi åkte till jobbet för en halv timme sen kände jag att det var dags att gå upp. Sov alltså till kl 14 idag jag. Fast jag får dåligt samvete jag sover så länge så var det ändå behövligt idag. Har inte sovit ut riktigt riktigt på jätte länge. Nu sitter jag vid köksbordet och ska äta en rejäl frukost :) Sen blir det stor städning. Konstigt nog är jag på städ humör idag. Får se hur länge städningen tar, skulle tro ganska länge sen får vi se vad jag gör efter det. Inget planerat, ganska skönt faktiskt. En riktig slappo dag med andra ord.

Såg att jag hade fått hem tidningen "Vi föräldrar". Beställde den på internet för ganska länge sen nu så jag trodde dom hade glömt bort mig, men nej då :) Det var ett erbjudande, 3 nr plus en jätte söt overall i storlek 62 som lillen ska ha sen.. 49 kr skulle det gå på och bara overallen var värd 249 kr så jag körde på det.




Sommartid



Opps! Vi har inte ställt fram klockan. Remi ringde nyss och sa det så jag inte skulle komma försent. Han hade också glömt det så han blev nog lite sen till jobbet. Jag åkte inte med han ändå för jag var inte klar när han skulle ge sig iväg och jag orkade inte stressa. Jaja, dags att ställa fram klockan då och börja göra sig klar :P

Någon mer som glömt att ställa om klockan till sommartid?




Jag vill gå i skolan



Igår var en trevlig kväll och det var så kul att träffa alla! Fast alla från klassen var ju inte där men dom som var där, så roligt! Och det finns alltid saker att prata om fast vi inte har träffats på jätte länge. Det är precis som när vi satt i klassrummen i skolan och pratade och skratta. Åh, vad jag saknar den tiden. Och det är läskit att tänka tillbaka. Det liksom vrider sig i min mage att tänka tanken att "Det kommer aldrig hända igen". 
Vi var hemma hos Mimi i hennes nya lägenhet. Fy vad fint det var. Hon hade lika byrå som vi ska köpa ;)
När vi satt i soffan och pratade började lillen i magen sparka. Mimi, Angelica och Amanda blev helt till sig när dom la handen på magen och kände hur det rörde sig :) Och vet ni, Mimi har suttit och kollat på babykläder på internet för att köpa åt oss. Det var väl hur gullit och snällt som helst :D hehe. 


Remi har nyss satt upp gardinstången som inhandlades när jag köpte de andra grejerna. Och så klart var det betongvägg där så det var lite trögt men det gick iallafall. Så nu ska det äntligen bara sättas upp en gardin så det slipper se så tomt ut.

Han kan sånt där.


Jag har fått önskemål att uppdatera bättre här i bloggen, och det lovar jag att försöka göra ;)
Nu ska jag göra mig redo för ett arbetspass. Jobbar 16.30-00, men Remi börjar 15 så jag ska åka med han och gå och kolla på Ikea och lite sånt tills jag börjar.

Mer hinner jag inte uppdatera idag på grund av jobbet.






Klassfesten


Let's Dance finalen igår var bra och det var rätt par som vann! Så klart var det min röst som avgjorde, säger vi.

Jag jobbade igår, och direkt efter det åkte jag hem till mamma och var där ända tills Remi slutade då han kom förbi och hämtade mig där. Idag har jag också jobbat. Men nu är jag hemma, tagit mig ett bad och nu tänkte jag sova i en timme innan jag ska göra mig klar och iväg hem till Mimi. Det är ett par stycken från klassen som ska dit och det ska bli så kul att ses igen :) !! Men vad ska en gravid tjock tjej som jag ha på sig då?! 

Mamma skulle beställa lite kläder åt vår lilleman. Snällt va?! :D

    

Det här ska hon beställa. Plus att par hel blåa mjukisbyxor till bodyn :) (Hittade ingen bild på dom)
Från Ellos.


Det är ju någonting med bebis kläder som gör att alla tycker det är kul att köpa.







Lite blandat



Det blev inga levande växter. Hann inte ens åka och kolla på Blomsterlandet. Åkte hem till mamma och fikade lite. Sen åkte jag och Erik upp på Ikea där jag handlade lite saker. När vi var klar där var det inte länge kvar tills Blomsterlandet skulle stänga så vi åkte inte dit. Isätllet kollade jag på Coop och hittade faktiskt plastblommor som får duga så länge. Tycker dom tar för lite plats i fönstret men som sagt, det får duga tills vi får nykaklat i köket. Vi kan man köpa mer nytt då.
Gick in på H&M en sväng också och där köpte jag mig en ansiktskräm och tre par nya trosor. Det behövs verkligen för mina andra börjar bli lite små nu och det är obehagligt! 

     
Nya blommorna och ny lampa. Köpte även en till sån till det andra fönstret i köket. 
Den tredje bilden visar en vas och en plastväxt jag också köpte. Den står nu bredvid tvn :)

   
Nya muggar och djuptallrikar som passar med vårt andra porslin som också är svart :P Och sen mina nya trosor. Haha


När jag ändå håller på lägger upp massa bilder kan ni få en till på min bebis mage. Den är lite slarvigt tagen bara för att ni skulle få se nu :) Vecka 24+1.





Godnatt!





Gröna fingrar



Idag jobbar Remi till 20 så jag får tillbringa min dag själv, nästan. Ska väl åka hem till mamma en snabbis sen men först måste jag göra mig klar och ta mig till "Blomsterlandet" och köpa blommor till köket. Får se om dom har något bra att erbjuda annars fanns det mycket fint på Ica Maxi såg vi igår, men ville då vänta att köpa utifall det fanns bättre på "Blomsterandet". Det jag hoppas på är att det finns snygga plastblommor. Jag är inte så duktig när det gäller att sköta levande växter. Men för att bli bättre på att sköta dom måste man väl ändå köpa sånna så man lär sig :P Vi får se då.
Ska även åka till Ikea. Dit lyckas jag nog få med mig lillebror Erik iallafall :)

Ikväll ska det ätas tacos :)




8 månader tillsammans



Jag och Remi har vart tillsammans i 8 månader idag :) Eller ska jag säga igår ? Aja, jag pratar iallafall om onsdag så ingen blir förrvirrad. Ni kan ju räkna ut själv hur fort jag blev gravid egentligen när jag är i månad 5 nu. Men vi har det bäst i världen så hur länge man vart tillsammans spelar ingen roll egentligen :) Jag älskar min Remi <3




Idag går jag in i vecka 24. Tiden går så fort! Vilket är bra så klart ;) Han börjar bli stor nu :D
"Den här veckan är din bebis ca 21,5 cm lång från huvud till stjärt och väger omkring 540 gram."











Det ska bli ett sant nöje att döda dig



Det blev den svart och lime gröna vagnen till slut :) Hoppas vi tog rätt beslut och att jag inte kommer ångra mig. Jag gör ju det ganska lätt. Särskilt om det är så allvarliga saker som nu då till exempel, en barnvagn. 

Idag hann vi med allting vi skulle göra. Inte att köpa byrån dock, men det var ju det jag visst att vi inte skulle hinna heller. Får se vilken dag det blir då.
Hos barnmorskan gick allt bra. Lill killens hjärtljud lät jätte fint och slog normalt, mitt blodtryck var bra och blodvärdet var också jätte bra. Blev tipsad om att köpa järntabletter för det är vid den här tiden man brukar få järnbrist eftersom barnet "tar" så mycket utav en. Behöver egentligen inte äta dom nu men man kan väl lika gärna börja nu medans jag inte har någon järnbrist så att inte får det sen. Usch, blodprovet gör ondare nu än när man var liten tycker jag. Även fast det bara är ett litet stick som går på en halv sekund så tycker jag att det gör ont och är hemskt obehagligt. 
Jobbet gick också bra fast jag höll på somna ett tag.

Och vet ni. Jag köpte en bok idag. Kors i taket :) Hoppas det är fint väder imorgon då jag är ledig så man kan sitta ute på balkongen i solen och läsa. Det var mest därför jag köpte den. "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Hanna Graaf.



Hoppas den är bra.

Nu ska jag äta en passionsfrukt :) Min favorit frukt.






Barnvagn

Imorgon är det en fullspäckad dag, och lön! Vi ska börja dagen med att åka och handla på Ica Maxi. Skrev en in-handlings-lista tidigare idag och än så länge har jag inte kommit på något mer. Men man lägger alltid massa saker i kundvagnen som inte står på listan. Alltid.
Efter det ska vi beställa barnvagn!! :D Har inte bestämt oss riktigt än, eller jag har inte bestämt mig. För Remi spelar det ingen roll vilken av dom två jag väljer. Typiskt killar. Får väl höra lite vad dom tycker i butiken också. Dom kanske kommer med nåt bra tips eller så om vad dom vet och tycker.
Klockan 14.15 ska vi vara hos barnmorskan. Remi följer ju så klar också med :) Därefter ska jag jobba. Stängning, precis som idag.
Om vi hinner ska vi köpa vår byrå som vi har planerat att köpa hur länge som helst, men varje gång har vi tyckt att den kan vänta tills nästa månad. Men nu måste vi verkligen ha den. Men som sagt, får se om vi hinner. Jag tror inte vi kommer göra det men då tar vi det på torsdag isätället :)



    Eller     


Det som är knasit med den som är beige är att liggdelen inte är i samma färg som sittdelen. Jag vill att sittdelen ska ha samma färg som liggdelen för den färgen är finare. Varför kan det inte vara så? Bara för att det är så kom den svart och lime in i bilden. Det lutar mer åt den faktiskt. Tänk vad fin den kommer vara att gå runt med i sommar. Även synlig i vinter :P Vad säger ni, vilken tycker ni vi ska köpa?






Jag såg en Hollywood kändis, trodde jag.


Glömde skriva en sak om när jag och Remi var och fikade. Jag hade sett ett bord som var ledigt och var på väg mot det för att sätta mig. Vid bordet bakom det som jag hade sikte på satt en kvinna som var så läskit lik Christina i Greys Anatomy. Hjärtat slog en volt innan jag hörde att hon pratade svenska. Om hon hade pratat engelska skulle jag vara helt säker på att det var hon! Att hon skulle vara just i Gävle skulle väl också vara konstigt men ändå.. Det var skit äckligt! :O 
Tyvärr blev det inget bra tillfälla att smyg ta ett kort på henne. Men jag kan bjuda på det här för så här såg hon ut iallafall fast med uppsatt hår :P

'



Ge mig lite tips

Förresten! Är det någon som har nå bra tips vad man ska göra när man är torr i ansiktet? Någon bra tvättkräm, ansiktsmask, kräm eller kanske någon rolig huskur? Jag smörjer och smörjer men så fort jag lägger på foundation eller puder blir jag torr. Inte något med olja i för då blir jag bara glansig efter en halv timme.
Jag vill ha baby hy!


Så vill min hy se ut!



Bion igår var jätte bra! Jag rekommenderar att se den. Filmen hade mycket humor, men mycket allvarliga scener också. På slutet satt jag och grät som en tok. Och det var precis i slutet också så när lamporna tändes och man skulle gå så var man ju fortfarande blöt under ögonen och snorig i näsan. Det var lite drygt. Remi bara skakade på huvudet och skratta när han såg att jag grät. Men jag kan inte rå för det, jag börjar gråta jätte lätt när jag ser på film eller tv. Extreme home make over och spårlöst är tex två program som får mig att börja böla. Haha, det är hemskt!
Har glömt säga att jag träffade Frida igår. Vi ta en promenad och hade mycket att berätta och prata om. Kanske för att vi inte har setts på hur länge som helst (!) eftersom hon bott i Norge. Det var kul att ses igen :)

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har jobbat i 5 timmar. Det var jätte mycket folk idag. En lunchtimme sålde vi ca 3000 på tio minuter. Då är det många som är hungrig samtidigt. 
Remi kom och hämtade mig efter jobbet. Åt lax när vi kom hem som han hade gjort. Sen la vi oss och vilade i 1-2 timmar, och kände oss sedan för lata så vi bestämde oss för att gå och ta en fika nere på stan. Så det gjorde vi :) Nu är jag här hemma och små kollar på Beck och Remi är med sina kompisar.. Spelar kort som vanligt :P





Gran Torino



Vi har bokat biljetter till filmen Gran Torino kl 21.15 nu ikväll :) Har hört att den ska vara bra och det tror jag också. Det ska bli gott med bio popcorn och cola faktiskit!




Ha en bra lördagskväll!



23+3


Har nyss ätit 4 rostade mackor till frukost. Det är ju så gott! Tog god tid på mig, läste tidningen samtidigt. Jag är ju ledig idag, så varför ha bråttom eller stressa? Det gör man ju varje dag på jobbet och det behövs inte mer av det för min och bebisens del. 
Ska torka håret, klä på mig och åka hem till mamma en stund tänkte jag. Remi jobbar till 16 och jag vill inte vara själv här hemma. Senare ska jag kanske träffa Diana. Har inte träffats sen hon fick sin lilla Josef :) Så honom ska jag också få se! Säkert hur go som helst :)

Nu är det bara 3 dagar kvar sen är man inte lika pank längre :P Eller 4 dagar om man räknar med idag. Då ska vi besätlla vår vagn och jag vill köpa någonting till lillen. Det finns inget roligare än att shoppa bebis grejer nu. Helt underbart! 


         
Från profil ser jag minst ut, större från sidan och störst framifrån.
Vecka 23+3 idag :)

Nu har den underbara solen kommit fram också :) Om det håller i sig såhär så blir det kanon. Humöret blir bra mycket bättre om vädret är bra. 


Ha en strålade dag!







Baby i want


Detta vill jag köpa till lillen :) Allt från Ellos.se.


  
Bodys



Pyjamas



Onsdags mys



Nu blir det filmkväll för oss :) Mitt i veckan bara sådär, men strunt samma. Det är mysigt! Vi kan låssas att det är lördag. Eller hur? Det blir cola, popcorn, godis och filmen Step Brothers. 



Banana kids, som man alltid åt när man var liten. Så jäkla goda! 
Får se om det går så bra att äta den med tandställningen :P


Idag gick jag in i vecka 23 :) 




09 kommer vara vårt år :)



Grattis till älskling som har fått ett nytt jobb! :) Det här kommer bli jätte bra för vår blivande familj ;)



2009 är verkligen ett händelserikt år. Detta kommer hända eller har hänt:
  • Skaffat bil.
  • Remi har fått ett bra och mer "riktigt"  jobb.
  • Jag ska få ta bort min tandställning. 
  • Badrummet ska rustas om helt och hållet och fräscht! 
  • Möblera klart lägenheten.
  • Skaffa oss husdjur. Fiskar, det är fint.
  • Vi ska få vår efterlängtade lill kille <3 Det bästa av allt!
  • Och jag får får vara hemma hela sommaren, plus lite till ;)
Kan det bli bättre? NEJ!








Det tar lite på krafterna



Igår kväll eller snarare natt, så pratade Remi lite med min mage. Sen sa han:
- Ååh, det är så jobbit att umgås med barn. Jag är helt slut nu.

Haha, bäst du vänjer dig älskling ;)




Pannkakor


Idag blev det pannkakor till brunch. Antingen ska man ha Nutella på, hur gott som helst. Eller sylt och chokladsås :)
Jag kom på idag att jag är jätte duktig att steka pannkakor. Dom blir så fina. Vissa kan ju inte alls, men jag kan! Hoppas vår lill kille kommer tycka om pannkakor när han blir lite större. Då ska mamma Viktoria göra riktigt goda och fina pannkakor till honom :D
Själv har jag aldrig vart ett fan av pannkakor men jag har börjat lärt mig äta dom med åren. Men högst 2-3 stycken sen säger magen ifrån.

Nu kom vi nyss hem från stan. Vi har köpt bilen nu. Det enda som vi blev lite missnöjd med var att backen är sjukt svår att få i. Hoppas man får in snittsen och att det inte blir ett problem framöver. Remi är sur över att han som sålde den inte sa nåt. Men som sagt,  vi får hoppas vi klarar det bättre med tiden.
Remi håller nu på att raka sig och sen ska han duscha. Sego! Sen ska vi hälsa på både min mamma och pappa. Frågan är vilken vi ska åka till först. 



Min perfekta pannkaka.


Ha en bra eftermiddag och kväll allesammans!






Utvilad




Nu har jag sovit i en och en halv timme. Mycket piggare och redo för att åka och jobba. Eller aa.. mer redo iallafall. 

Tänkte bjuda på ett Two and a half men klipp innan jag går. Jag älskar Jake! Fast jag skulle inte vilja ha ett sånt barn själv. Haha.



Squab!!!!



Slow



Ååh, jag orkar inte jobba stängning idag. Tur att jag börjar fem, för då blir det typ bara 6 timmars arbete iallafall. Men ändå, jag känner verkligen inte för det.
Jag undrar om jag börjar bli sjuk. Jag känner mig ovanligt seg när jag vaknar på morgonen, och nu har jag ont i magen och mår lite halv illa. Eller så är det min kropp som lurar mig. Det kan vara så här i två-tre dagar sen händer det inget mer. Jag blir ju aldrig sjuk liksom. Men jag är glad att jag är en av dom människorna än att vara en sådan som blir sjuk minst en gång i månaden. Det lär vara jobbigt. 
Nu ska jag ta mig ett bad. Sen funderar jag på om jag ska sova ett tag till tills jag ska åka till jobbet. Jag är jätte trött!!


Snart är det måndag och då får vi våran bil :D




Glassen Wich


Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Men jag har iallafall jobbat hela dagen och nu är både jag & Remi hemma igen. Just nu sitter vi och kollar på Let's Dance, för det finns inget annat att kolla på. Remi har nyss tagit fram lite te och kex som vi ska fika :)

Kan ju berätta att jag köpte Ben & Jerrys nya glass Wich som GB glass har. Den var god, dock lite smaklös men den var liksom mysig att äta och god konsistens. Den kanske inte är värd 25 kr, men Ben and Jerrys är ju Ben and Jerrys. Om jag skulle betygsätta den skulle den få 3 av 5. En glass som man bara jag skulle köpa ibland. 


Det är liksom en cookie med glass imellan. 






Javisst!


Bilen såg bra ut och den verkade okej så på måndag blir den våran :) En Volvo v40, 97a. Det som behövs fixas är dimm ljuset som har liksom åkt bak under bilen på nåt konstigt vis och ett sommardäck skulle behövas köpas nytt. Men egentligen är det ju inte någon panik med just nu, så det är bra.
När vi hade kollat på bilen gick vi hem för att äta lunch. Sen gick vi ner på stan och fixade lite på banken. Det var en jätte snäll dam som hjälpte oss där. Hon får dagens ros av mig :) Sen tog vi en fika på Java, och där efter en runda och kollade på barnkläder. Nu är det ju lättare när man vet vad man ska kolla efter. Lite farligt är det också, för plånboken alltså. Jag skulle kunna köpa allt! Remi är rädd att det är just det jag ska göra också :P Men nejdå, ska försöka hålla mitt shoppingsug efter barnkläder i styr.

Nu är vi hemma igen och ska ta det lugnt bara. Jag är så jäkla trött fast jag sov över 10 timmar i natt :O Kanske tar mig en sov stund nu mellan sju till åtta. 



Lite missfärgning på huven är det också. Men inget jag tänkte på iallafall..


Det finns ju grejer som tex katalysatorn, avgasröret och kopplingen som är helt nytt.
Det är väl bra för 15000?




Bilköp?


Har tagit mig ett bad, klätt på mig och ska fixa lite till sen ska jag & Remi gå och kolla på en bil vi troligtvis ska köpa. Om den ser bra ut och verkar bra så köper vi den, så hoppas den är i gott skick för då är den våran :)
Sedan ska vi hem och äta lunch sen blir det väl en sväng ner på stan.

Framifrån ser magen skit stor ut på kort :P Förstår inte riktigt hur det kan bli så.. Men jag är ju tjock det är jag.


  

Vecka 22+1


Hörs senare..




Bebis bilder



Jag & Remi har vart lediga tillsammans idag. Vi har inte gjort någonting förutom att vi har vart duktiga. Vi har tvättat, stor städat och lagat mat.  Det tog ju några timmar, så när vi var klar var det kväll. Har kollat på tv sedan dess.
Vet inte vad jag ska skriva. Det har inte hänt nåt idag liksom. Imorgon är jag ledig också, så det händer kanske lite mer då får vi hoppas. Man kanske går utanför dörren iallafall :P


Scannade nyss in ultraljuds bilderna på vår lilla pojk :) Och som sagt var han väldigt stor eftersom jag gått mycket längre än vi trodde, så hela han fick inte plats på korten riktigt :)

Lilla krabaten <3


Jag och Tessan ska troligtvis börja på yoga för gravida i april. Det ska bli kul!


Godnatt







Ultraljud



Idag var vi på vårt efterlängtade ultraljud :D Det var så jäkla häftigt! Vi fick se vår egen lilla bebis och jag längtar ännu mer till han kommer ut nu. Ja just det, HAN! Vi ska få en lite pojke, en son. Det trodde jag inte. Men så är det iallafall, så vi ska få en liten Elias :) Allt såg ut som det skulle och det var en lättnad. Han var väldigt stor, fick inte plats med hela kroppen på korten ens. Det kan ju bero på att jag är i vecka 22 nu. Haha. Vi som hade utgått från att jag var i vecka 19+2 dagar. Så tre veckor i bonus gjorde ju ingenting ;) Lillen är nu beräknad att födas 14 juli, istället för 8 augusti. Jag hinner inte fylla 20, så jag kommer få vara smal på min 20 års dag. Hehe. Men vem vet, man kan få barnet tre veckor innan eller två veckor efter beräknat datum. 

Efter ultraljudet åkte jag direkt till jobbet och jobbade stängning. Kom hem för ca en halv timme sen. På jobbet kunde jag inte tänka på något annat än när vi var på ultraljudet. Jag vill igen! Det var så mysigt! 
Imorgon ska jag ringa barnmorskan och boka tid. Får se när det blir ett besök där då.
 
Bilder lägger jag upp imorgon.


God natt!







Främmande


Idag har vi haft besök här hemma ända sen vi vaknade tills nu. Mamma och Erik kom hit lite före klockan ett. Mamma gick igen vid två för att kolla på Jonas hockey match. Men hon hann iallafall ta en kopp kaffe och säga hej. Erik stannade kvar och vi gick till Willys och handlade in små saker som behövdes hem hit. Sen kom pappa, Hannah och lillasyster. Dom var här i nån timme. Remi och pappa pratade jobb största dels av tiden. Hoppas det kommer gå vägen :)
När dom återvände hem som var fortfarande Erik kvar, och vi lagade mat. Fajitas, mycket gott! Men nu har även Erik åt hem så nu är jag och Remi själva igen. Vi ska kolla på Wipeout som har premiär nu. Det verkar hur kul som helst. Jag skulle också vilja vara med!

Vi fick bilbarnstol, babysitter, hoppgunga och kläder av pappa och Hannah idag :D Skit bra och jätte fina kläder! Hoppas vi får en flicka nu då. Det får vi ju veta i övermorgon :)





Glass, eller var det hamburgare?



Det där med barnvagn. Vagnen vi ska köpa kostar sex tusen nånting.. Det man får för priset är sittdel, liggdel och skötväska. Är inte det bra? Då kan man ju ha vagnen länge. Eller har inte jag fattat det där med vagn? :P

Jag & Remi ska laga en fiskgryta som vi tog receptet på när vi var och handlade på Ica Maxi. Den verkar skit god! Kan lägga ut receptet sen om den var lika god som den verkar.
Sen ska vi käka godis och chips. Och bara mysa. Det är ju faktiskt fredag. Och jag får äta sånt nu, nästan hur mycket jag vill. Jag ska ju ändå bli tjock, så vad spelar det för roll? ;)

Idag på jobbet stog jag i driven. Så var det en kvinna som kom och frågade var det var i Oreo, vår nya kampanj Mcflurry. Jag svarade glatt "Det är som krossade kaksmulor i den" och hon sa "Nej men gud vad äckligt. Jag tar en QP meny." Jag packade det hon hade beställt och precis när jag hade gett ut maten och hon hade åkt slog det mig att det hon hade frågat var ju "Vad är det var i Royal?" Det är vår nya kampanj burgare. Haha. Hennes fråga hade jag hört väldigt fel och jag förstår att hon tyckte det lät äckligt med kaksmulor på en hamburgare. Hon kanske nu kommer säga till folk hon känner "Vet ni, McDonald's har en hamburgare med kaksmulor på!"  Så om ni skulle få höra det så är det inte så. Haha!

Jag trodde det var den här hon mena.




New desigen


Tack Malin för den nya designen! Den blev jätte fin och den passar liksom in på mig :)


Erik har vart här sen jag slutade jobbet. Mamma och Jonas kom hit efter Jonas hockeymatch och var här en halvtimme typ. Nu har dom åkt hem och jag är själv. Remi jobbar stängning och jag kan tippa på mycket folk så här efter Brynäs matchen, kvartsfinal och allt. Så han kommer nog inte komma hem på ett tag. Förresten undra hur han kommer hem? :O Både Jens och Carro som han stänger med bor ju i Valbo så dom går väl, och det går ju ingen buss så sent. Ojdå. Men hoppas Carro ska till sin kille som bor i stan, då får hon säkert skjuts och då åker Remi med. 
Mamma satt och kollade igenom väskorna som vi fick med kläder utifall jag hade missat något användbart. Hittade väl några plagg till som dög. Plus en overall och galon kläder som lillen kan ha nästa höst/vinter. Dom såg faktiskt helt nya ut och var mycket fin. Hade inte ens sett dom :P Tur att mamma kikade igenom dom en sista gång. 


Och vet ni?! Remi fick körkort igår!! :D Efter han läst igenom teoriboken (på arabiska) en gång, och kört två körlektioner så klarade han det! Varför skjutit upp det så länge om det var så lätt? ;) Han kunde ju köra bil före som ni kanske fattar. Men det är teorin han inte orkat tagit tag i. Men det var ju också lätt gjort :) Grattis baby!



Fina pojkkläder 

    
      



Och fina flickkläder

  
   


Jag längar så mycket till på tisdag så jag spricker. Då vet man vad man ska kolla på för kläder bland annat :) Och man kan börja kalla barnet hon eller han istället för "den".. Det låter ju trevligare också. Fast just nu kallar jag den "lillen". 


Godnatt alla!









Kläder, till mig och bebis



Det här är mina ny inköpta tjockis kläder :) Jag älskar den vita! Och jeansen, tack för ett par sköna andvädbara byxor!




 
Alla kläder jag valde ut från väskan med kläder vi fick.


Fatta små dom är :) !


Nu ska jag äta upp min kiwi, sen somna på soffan tills Remi kommer hem.









Så är det! :D


Det var den 5 december som graviditets testet visade ett +. Första tanken var "Opps". Det var inte planerat men absolut inte konstigt eftersom inget skydd användes. Någonstanns innerst inne fattade man ju att det skulle hända så småningom. 
Vi bestämde oss för att inte behålla det. Tänkte mycket fram och tillbaka under ett antal dagar, typ en vecka och tankarna börja luta mer och mer åt att behålla barnet. Och till slut bestämde vi oss för det också.. Att behålla det. Egentligen fanns/finns det ju ingen anledning till att inte behålla det. Vi har en fin lägenhet som vi trivs i och båda har fast jobb, kanske inte bästa jobbet med bäst betalt men vi får ju pengar så vi klarar oss, och vi kommer klara oss när barnet kommer. Vårt förhållande är på topp vilket är bra eftersom att få barn kan vara en påfrestning i förhållandet och för många blir förhållandet sämre när man får barn tillsammans. Man börjar tjafsa om ekonomin och sånt. Men jag tror vårt förhållandet mellan mig & Remi kommer stärkas ännu mer :) Skulle ha ångrat mig som tusan om vi hade tagit bort vår lilla. Nu är det bara så kul när man märker hur man växer och när man får sig en liten buff i magen :) Så har man ju en anledning till att äta massa också. Och det bästa, äta vad man vill utan att få dåligt samvete ;) Cola light är något jag har blivit lite beroende av. Tycker egentligen inte ens om det, men nu gör jag.
Så 5 december det är längesen, och jag har inte sagt någonting till er. Tänk att jag har kunnat hållt mig. Och varför jag har gjort det är att jag ville gå en bit längre än det här osäkra veckorna. Nu är jag ju i vecka 18+ 2 dagar. Men det är vad vi tror bara, för jag kommer inte riktigt ihåg när jag hade min senaste mens. Och det är ju den man måste gå efter. På tisdag ska vi gå på vårt första ultraljud så då får vi verkligen veta hur långt jag gått. Kanske kortare, men hoppas lite längre ;) Och inte ni som kan räkna hur långt man gått när man pratar veckor så är jag troligtvis någonstanns i månad fyra. (Man är gravid i ca 40 veckor)

Nästa löning ska vi beställa en barnvagn från Emmaljunga. Våra första kläder har vi köpt. Hur söta som helst!
Vi har fått två stora resväskor av Remis kompis med fullt av barnkläder som hans barn har haft. Dock var det en väska med kläder för lite större barn. Men jag plockade ut väldigt mycket av de bebiskläder som fanns :D Rena rama julafton! Det är ju hur bra som helt att få ärva eftersom dom ändå växer ur kläderna så fort när dom bara växer och växer. Ska även få kläder av pappa som lillasyster växt ur och kommer nog få ärva allt i framtiden som hon växer ur. Så bra! Hon har ju kläder som både passar pojkar och flickor. Av det som vi fick av Remis kompis var det mesta också så att pojk och flicka kunde använda. Suuuper!



Copper..




Eller Pro Java? Säg vad ni tycker! Jag behöver hjälp!

Vill egentligen ha en hel vit, skit snyggt men kanske inte så smart om man ska ha vagnen 3 år. Eller vad säger ni?

   
Det här har vi köpt. Strumpor som passade till också men hittade ingen bild på dom på internet.


Vi även få bilbarnstol, babysitter och hoppgunga av pappa. Säng skulle vi få i present av Basel, om han håller det han lovar vill säga. Så det vi behöver betala är barnvagn och barnstol. Och alla dom där småsakerna så klart, men av de stora grejerna kommer vi alltså få det mesta :)





Tjockis


För ni som inte vet, så ska jag nu tala om en rolig sak. Jag & min kära Remi ska få en liten bebis :)
Jag har gått ganska långt, är i vecka 18. Om 2 veckor har jag gått halva tiden. Jag har blivit tjock alltså. 
Mer om allt detta imorgon efter jobbet för nu är klockan för mycket :P 

Imorgon börjar historien



Imorgon ska det avslöjas en en rolig grej här i bloggen! ;)





RSS 2.0