32 dagar kvar

 
 
Nu är det nära! Har aldrig längtat såhär mycket efter någonting sedan Elias skulle födas. Snart står jag där och suger i mig känslan, stämningen och musiken. Kan inte fatta att det är sant att jag ska få uppleva det! Helt sjukt! :D Kommer dö av lycka!

Ny soffa

 
 
Vi har varit utan soffa nu i ca två veckor. Vi sålde våran utan att ha varit och kolla på en ny, haha. Kanske låter hur dumt som helst men jag ville bara få bort den! När vi väl hittade en som vi ville ha (inte lätt att hitta en soffa som känns rätt!) så var det såklart lång leveranstid på den. Närmare bestämt 4-5 veckor. Fast jag tror det kommer ta 6-7 veckor. De säger alltid kortare tid än vad det egentligen tar. Lång tid kvar innan vi får den och gud vad jag längtar :)
 
Vi hade inget annat i åtanke än en divasoffa tills vi såg den vi tillslut bestämde oss för. Eftersom vi haft våran divansoffa sedan jag och Remi flyttade ihop för 4 år sedan och att divan har vart inne i typ 6-7 år nu kändes det roligt att testa något nytt. Så vi körde på en tvåsits + tresits soffa. Mycket skönare att sitta i än de andra sofforna vi kollade på. Det är många soffor som är snygga men sjukt osköna att sitta i. Vi valde mest efter konforten denna gång.
 
Här är den! Tänk bort bordet för det förstör hela bilden, haha.

Jag kommer nog tillbaka

 
Saknar att skriva på min egna blogg trotts att jag inte har några läsare kvar typ, men nu gör jag det ändå ;P
 
Känns som att på den andra bloggen som jag har med tjejerna är så rörigt. Det blir liksom inget personligt eftersom vi är åtta personer som blandas ihop med varandra. Och för er läsare som vill följa en person av oss åtta lär det bli jätte drygt. Nej, jag ska börja skriva här igen faktiskt :)
 

RSS 2.0