Trötter jag

Sitter i soffan och är trött som en apa. Ska borsta tänderna och hoppa i säng när jag skrivit klart det här.

Egentligen har jag inget att skriva, men det är ju så lätt och smidigt nu när Blogg-appen är här :D Jag är så jävla glad över den för jag sitter mer med mobilen än datorn nu förtiden. Men det är ju bara för att Iphone har allt! Sitter vid datorn kanske 1-2 ggr i veckan en kort stund bara :O

Äh, godnatt! Ladda om inför more job tomorrow.


1 2 3 testing testing

Testar nya blogg appen! Har tänk länge på varför inte blogg.se inte haft någon app. Men nuså! :D

Sitter i bilen på väg till falun för jobb. Vi hoppas att vi är klar så vi hinner hem till fem för att hämta Elias på dagis. Om inte vi hinner, då vettefan asså :P Måste hinna, måste måste måste!
En till jobbdag imorgon också sen har ledig helg och då blir det vin med Erica :)

Hejs!


Roses are red



Igår fick jag en bukett med rosor av Remi. Dom var så fina!
I buketten låg det en hjärtformad sten som det stog "Jag älskar dig" på. Så fint <3



Jag lever!


Fast jag trodde nästan själv att jag hade dött. Det har vart tyst här i bloggen i en vecka och tre dagar. Säger bara: Skandal!
Under de här tysta dagarna så har jag jobbat, vart ledig nån dag, käkat tacos, hängt hos mamma, träffat vänner och helt glömt bort att skriva.

Idag ska jag jobba igen och ikväll ska jag och Remi ut och äta :) Gud så jag längtar dit! Lilly är så snäll och ställer upp som nanny på en lördagskväll! ;)



Städmani


Hej och hå!

Nu är jag jag äntligen klar med städningen! Började igår kväll med att damma alla rum och troka av alla lådor, alla skåpdörrar, kyl och frys och spisen. Idag fortsatte jag med disk, kakel i köket, dammsugit och moppat överallt.
Sen har jag fixat lite annat små fix också. Det tar sin tid lär jag säga, men fan vad duktig jag känner mig nu!

Elias somnade för en liten stund sedan (på golvet i hans rum, haha) jag och Remi ska också lägga oss och blunda en stund. Sen lär vi åka och handla, det är helt öde i kylen. Och toalettpappret är det bara några drag kvar på :P
Lilleman ska få ett par nya stövlar. Måste köpas idag!



Små söta


Idag var vi hemma hos min pappa och hälsade på för han fyllde år :) Elias och Sarah busade som vanligt. Han gillar att leka med henne, dom går så bra ihop. Dom skrattar och springer runt hela tiden. Så söta! :D
Elias var jätte trött när vi kom hem och somnade så fort han la sig i sängen. Man blir trött av att busa med moster :)


Elias & Sarah :) <3

En dag i skogen


Igår sken solen som den inte gjort på väldigt länge så vi bestämde oss för att vara ute. Vi tog med oss mamma och Erik ut i skogen. Vi grillade korv och hade det bra.
Det är så skönt att komma ut i skogen ibland tycker jag. Man rensar själen liksom. Och mysigt är det ju också!

Det tråkiga var att jag antagligen glömde kameran på biltaket när vi åkte därifrån. Hittar den inte! :(
Bilderna nedanför är tagen av Remis iPhone 4. Stor skillnad på hans bilder och hur mina från iPhone 3GS blir. Så hans kamera får samarbeta med mig här i bloggen nu ett tag framöver :P


Beautiful people



Everywhere, everywheeere... Everywhere I go

Försök hitta en bättre låt!
Älskar deeeeeen, blir helt crazy när jag hör den :D

Best thing i ever have


My boys

Beyonce gravid


Som det väldigt stora Beyonce-fan som jag är så blev jag sååå jävla glad när jag för några dagar sedan fick veta att hon och Jay-Z väntar en liten bebis! Äntligen :D Finns inget finare kändispar! Love them!

Jag såg klippet från Beyonces uppträdande på VMA. Började nästan gråta när hon visade magen, och Jay-Z i publiken som stolt blivande pappa. Ååååh!

Såhär avslutade hon uppträdandet:



Gråter nu när jag kollar på det, haha :P

Jag tror dom får en tjej :D

Nu så!


Nu ska jag gå och lägga mig och ladda inför ett 9-timmars pass imorgon, sen har jag äntligen ledig helg! :D Då j*vlar ska vi sätta igång här hemma med att tepetsera hall, kök och vardagsrum. Skiter i om det inte blir perfekt, upp på väggen ska dom! Om det inte alls går nå bra åker jag och köper färg istället.

Vi har bott här ett år och det är bara sovrummen och kontoret som är klart, typ... Dom skulle kunna förbättras dom också. Till exempel ska Elias ha ny säng, vi skulle kunna köpa sängbord och lite små grejer till sovrummet. Kontoret behöver mer förvarnng.

Sen när vi har upp tapeterna ska det köpas nya möbler till både hall och vardagsrum så småningom. Gud vad jag längtar! Vill sätta igång nu!

Godnatt :)


RSS 2.0