Seg som en deg

Shit vad seg jag är idag, har lust att bara ligga i soffan hela dagen. Men det kan jag inte. Har lite grejer att göra idag och vi börjar med att laga lunch. Det blir en svensk klassiker som jag inte ätit på år och dagar. Raggmunk med bacon och lingonsylt.
Och i eftermiddag är det skola. En timme idag bara för vi ska labba. Skit tråkigt! :P



Hallo


Ojoj, det går bara neråt för den här bloggen, haha. Men har man inte tid att blogga blir det inte intressand heller.

Har vart upptagen från morgon till kväll torsdag till söndag. Remis kusin med flickvän var här på besök från Qatar, plus att jag har jobbat. Trodde de kom från Dubai, men icke, fast det var nära :P Ser likadant ut i alla fall, coolt som fan, så hoppas vi får komma och hälsa på dom också ;)

Höjdpunken för dom var nog när vi åkte ut i skogen, tände en brasa och såg rådjur gick över isen på sjön. Dom tyckte det var "soo beautiful!!" Tog typ tusen bilder på träd men snö på :P Själv frös man bara, hehe.

Remi och jag ute på isen.


Hallöj!


Här sitter jag under en filt i soffan och mobilbloggar. Båda datorerna är upptagna av pojkarna mina, so what to do ;P

Idag har jag jobbat och gått i skolan. Hängde nästan inte alls med på naturkunskapen, var jätte trött och allmänt seg. Eller så var det för att läraren bara stog och prata och prata, så sitter man där och undrar "jaha, ska jag kunna det här eller? Hur ska jag kunna lägga det på minnet?" Men sen på matten vaknade jag till och det rullade på bra.

Ska hoppa i säng snart och ladda inför en fullspäckad dag imorgon. Remis kusin med fru kommer hit på besök från Dubai och ska vara här torsdag till söndag. Så vi ska fixa en massa, så som handla, städa och fixa sängar dom ska sova på :P


Skönig måndag

Jag har världens bästa pojkvän som kommer hem med semlor till mig. Sa tidigare idag att jag var sugen på det, och det hade snappat upp. Duktiga karl ;) Elias tyckte också det var gott.. tills han kom till mandelmassan, haha. Själv tycker jag den är bäst, det är ju den som är semlan :D

Idag har jag tränat lite zumba, ätit lunch buffé med Remi (sushi, får aldrig nog!), köpt nya löpare och fönsterlampor till köket. Dock passade varken lamporna eller löparna alls! Skit fult blev det där det väl stog på sin plats. Vet en som blir glad att få tillbaka sina pengar när vi lämnar tillbaka lamporna ;) Fick en mördarblick av Remi när hon i kassan sa vad det blev, haha!

Bjuder på en fulingbild på mig och karln. Fick brunt hår också, så nu vet jag hur jag ser ut som brunett ;P


Bra söndag


Det har inte vart en sådan händelserik dag idag inte. Elias och jag har bara vart inne hela dagen. Vi har lekt, kollat på film, sen har jag lagat mat två gånger, diskat två gånger, duschat och dammsugit. Tvättat och pluggat har jag ju också gjort. Okej, det har väl gjorts en del ändå :)

Under dagen har jag blivit helt återställd efter mina två och en halv dagar med magsjuka. Jag är frisk! Slipper gå på toa tjugo gånger om dagen (okryddat alltså) :D Det som jag är sur över är att jag var sjuk på mina enda två arbetsdagar den här veckan. Förlorade nio timmar. Inte så mycket kanske ni tänker men jo, så några timmar som jag fått denna månad så är det mycket att gå back med nio timmar.

Så här kan en kväll hos familjen El Eter/Andersson se ut.
Remi pratar med sin mamma på Skype, Elias kollar film och jag dampar med matten :)

Smyckeshängare


Jag är i behov av en snygg smyckeshängare men tycker det är skit svårt att hitta en! Av en ren slump komma denna bild upp på google när jag var där inne och sökte på hur galge stavades, haha.

Jag vill ha den!


Nytt på galgen


Här är mina nyaste inköpta plagg som har fått en fin plats i gardroben :)
Båda är köpt på H&M för 199kr och passar både till fest och vardag.



Älskar denna topp! Skit snyggt med höga svarta jeans, höga klackar och rött läppstift!



Denna passar också jätte bra in stoppat i höga jeans och höga klackar till det! :)

På bättringsvägen


Om jag var uttråkad i fredags och igår, vad fan är jag inte idag dårå?! Gaash!
Idag mår jag bättre i alla fall. Har bara lite magont kvar, och lite yr i skallen är jag också. Men det beror väl på brist av frisk luft. Hoppas på att jag blir ännu piggare under dagen så jag och Elias kan ta oss ut en sväng. Är så less på att bara sitta här!

Nu ska jag göra Elias sällskap i badrummet medans han badar :)





När går det över?



Jaa, hurra. Missade ännu en arbetsdag och förlorade pengar på grund av illamående och en dålig mage. Blir så jävla arg!! Och hur rastlös jag är ska vi inte ens prata om! Hate this shit!
Lyckades på något vänster rycka upp mig själv lite medans Alvedonen värkte och skjutsade hem Elias till min mamma och bror. Remi jobbar så att vara hemma magsjuk med en 2årings energi är inte sådär jätte roligt. Har ingen ork att leka, byta film fem gånger i timmen, göra mat till honom, höra "mamma! mamma, kom!", hela tiden. Och det värsta, byta bajsblöja när man mår som värst. Blääää! Spyr bara av tanken.

Har nyss lyckat fått i mig lite mat som Remi köpte hem igår. Blev mätt på typ åtta tuggor igår eftersom magen var så tom. Så nu har jag käkat av den två gånger men det är ändå nästan hälften kvar.

Är sååå risig!
Nu längtar jag till en kväll jag får ta på mig snygga kläder och mina Lita Spikes!!

Det ända positiva med idag


Idag fick jag hem mina smycken som jag beställt från StyleByTyra. Väldigt fina och jag är mycket nöjd :D Det kommer garanterat bli fler beställningar därifrån!


Sjuk


Det här är så tråkigt! Har vart ledig mån-tors, och då har Elias vart sjuk. Han blev helt bra i magen igår. Men istället så började jag må kasst på eftermiddagen. Mår illa och är tung i huvudet, och magen mår inte alls bra. Missade skolan igår, men ränkade lite matte i alla fall här hemma i soffan. Det värsta är att missa naturkunskapen, för matten kan man ju i alla fall göra hemifrån.
Nu är jag så jäääävla uttråkad! Fick ringa och sjukanmäla mig idag nu när jag äntligen skulle få jobba lite.
Just nu mår jag illa som f*n!

Okej, nu orkar jag inte skriva nåt mer....

Haha wtf?!



Haha det här är så fult! Såg detta på Tyras blogg. H&M har redigerat, klippt och klistrat så att alla modeller i underkläder och badkläder har fått samma kropp på vissa bilder. Visst, man fattar ju att dom är redigerade på ett eller annat sätt men inte att man sätter samma kropp på dom. Haha!

Nu ser ju! Samma bröst, mage, ben, armar, hand, navel och pose.

Plugg...a


Här sitter jag vid datorn när jag borde plugga. Tänk att det fortfarande är så.. Att man dras hit liksom. Trodde det hade med åldern att göra men antagligen inte. Spelar nog inte roll hur gammal man är så drar man sig för att plugga :P
Nä men jag ska göra det, efter jag suttit här lite...

I eftermiddag kommer Erica och hälsar på. Eller ah, jag vet inte om vi ska vara här eller om det blir en sväng på stan eller liknande. Men nåt sånt :)

Mitt lilla monster <3 Han ser så liten ut i ansiktet på den här bilden, hihi.

Drömmer om skor



Skulle sitta fint med alla dessa skor i gardroben! Men då skulle jag bli nio tusen kronor fattigare också.
Man måste ju få drömma lite annars blir man knäpp, mitt "mål" är ju nämligen att ha alla dessa en vacker dag hur länge det än kommer ta ;P

Vad säger man?


Charmig kille! ;)



Tulpaner!


I söndags var det Tulpanens dag. Älskar dessa enkla och fiiina blommor. Jag fick en jätte fin bukett av Remi :)
Vill alltid ha en bukett på köksbordet! Så får det bli, från och med nu!





Tisdag


Jag och Elias var ner på stan en sväng tidigare idag och köpte en Matte B bok av en tjej som jag gick i parallellklass med på gymnasiet. Fick den för 100 spänn! Bra affär alltså.

Efter det gick vi och käkade på McDonald's, för Elias skull. Men han var inte alls intresserad av maten. Åt en tugga av burgaren och ett pommes typ. Otacksamma unge! Haha nejdå. Han har ätit jätte dåligt dom här dagarna han har vart dålig i magen. Man är ju inte sugen på mat när man är det, så jag förstår honom. Men jag trodde att pommes skulle gå i i alla fall, men icke.

Nu sover han och jag sitter här och har det bra. Laddar inför skola kl 16. Idag ska vi labba!


Denna bok kommer jag ha uppenbarligen ha många fighter med!

Smycken på ingång



Gjorde nyss en beställing på StyleByTyra.






Snygga va?!

30 månder


Har spenderat 20 minuter hos tandläkaren denna förmiddag. Trodde att jag skulle få skäll då jag inte riktigt gjort som hon sagt att jag ska. Men de få gånger jag gjort det verkar ha hjälpt för nu såg allt tipp topp ut! Och jag är glad att jag slipper dyra fakturor från Folktandvården :) Nästa besök blir nästa år. Skönt!

Idag är jag ledig, så även Remi. Men vi har tänkt splittra på oss ändå. Han ska fixa med företaget (kanske inte så ledig ändå :P) och jag ska städa här hemma innan jag och Elias åker till mamma och Erik och hälsar på i eftermiddag :)

Idag blir Elias två och ett halvt år! <3

Mitt lilla lyckopiller! :)


Andra skoldagen


Känner att Remi inte stödjer mitt inte-äta-något-sött-och-gott-före-den-24:e, han sitter och äter digestive med choklad på :O Dör lite här bredvid, men får väl nöja mig med mitt te jag då. Puhu!

Idag har jag gått i skolan ca fyra och en halv timme. Första matte lektionen och jag såg ut såhär: ????!! Hängde med lite då och då, men det kommer vara glömt till nästa vecka :P Det kommer bli mycket plugg hemma om man ska hänga med. Det man inte hinner på lektionerna enligt planeringen måste man ta hem och göra. Så jag är sjukt glad att jag har Remi som är duktigt på matte och kan hjälpa mig :)
Jag har inte räknat matte på 6 år!!!!!!! Förstår ni? Det är fan hemskt! Och fatta vad gammal jag har blivit!! Gaaah, jag vill inte. Nu fick jag ångest, hejdå!

Ska dricka upp mitt te sen blir det sängen. Helt slut i huvudet.

Inristat


Jag är så jäkla sugen att tatuera mig igen! Det är snart ett år sedan jag gjorde min två första?! Jag har fyra stycken i huvudet som jag vet att jag verkligen vill ha. Kanske till och med fem. Frågan är bara vart dom ska sitta, för det har jag inte en aning om :P Klurigt det där!
'

Måste fylla i dom här två också. Ser inte alls ut som på bilden nu vill jag lova.

Inget socker


Hoho! Kom hem från stan för ungefär en och en halv timme sedan. Träffade Erica över lite käk på Java. Alltid lika trevligt att träffa den babbel-tanten ;)
Elias var med han också. Han fick en kladdkaka som han inte åt upp. Om detta var för en vecka sedan skulle jag ha gluffsat i mig den på en gång. Men jag har gett mig tusan på att inte äta något sött, alltså kakor, godis och sådant på två veckor. Bestämde mig igår och ska hålla mig till den 24:e. Det är andra dagen idag och jag lär säga att det är svårt. Gaah, allt som har med choklad att göra vill jag bara stoppa i käften! Allt annat är egentligen inte alls svårt, men just den där goda, underbara chokladen... Efter den 24:e blir det kanske bra lite sött på lördagar :)


Tillbaka i skolbänken



Ååh! Idag satt jag för första gången vid skolbänken på 3,5 år. Lär säga att det känns väldigt bra! Mycket bättre än vad jag trodde, och det är en sådan lättnad. (Kommer nog kännas annorlunda när matten har börjat, haha)
En kille som jag jobbar med går lika kurser som jag, vilket är kul. Sen är det två tjejer som jag är bekant med, ena går matte kursen och den andra naturkunskap kursen. Har tur sådär jag :)

Har nyss beställt hem en Naturkunskap B bok för 450 spänn! Känns så ovärt för efter den här terminen kommer dom göra om kursplaner och grejer på Komvux, och det betyder också att de byter böcker så jag kan inte sälja den vidare när jag är klar med kursen... Vilket känns surt! :P Likaså kommer det bli med matteboken också.. Blä. Men i slutänden är det väl värt det, fast det känns onödigt nu :)

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng. Jobbar öppning imorgon :)


Godnatt!

Möte


Jag har vart och käkat kinabuffé med Lilly på Österns Pärla idag. Kom hem för en liten stund sedan men ska dra vidare igen om tio minuter. Ska iväg på informationsmötet på Komvux. Hoppas det går snabbt och att de inte babblar om massa onödiga saker som gör att man får myror i brallan och bara vill gå därifrån :P

Efter det ska vi bege oss ut till Ikea och köpa en ny säng åt lilleman :) Tror att han kommer tycka det blir skit roligt med en större säng där även mamma eller pappa kan få plast och ligga och mysa med honom :D

Äh, nu drar jag. Måste hitta någonstanns att parkera också vilket kanske kan ta tid nu när alla slutar jobbet. Ej tidsoptimist för en gång skull :P

Skön dag


Imorgon är det informationsmöte om kurserna jag ska gå på Komvux. Klockan 16.. Jag är sååå nervös. Känns som dagen då man var sju år och skulle börja första klass. Haha usch :P Men jag har verkligen en vilja denna gång som gör att jag känner mig säker och rätt så lugn ändå!

Just i detta nu sitter jag och kollar på Australia medans jag surfar runt lite.
Tidigare idag har jag och Elias vart hos mamma och Erik och hälsat på. Jag drog med Erik upp på Köpis också. Både han och jag hittade ett varsitt plagg inne på H&M. Egentligen var det meningen att jag skulle kolla inne på Gina, men glömde presentkortet hemma såklart :P Men dom hade i alla fall ingenting. As lite kläder! Mest rea och det är ju bara skit.

Mamma är bäst på att baka!

Lediga söndag, hej


Oj, idag är jag trött. Vaknade kvart i tio men klockan kändes ändå som sju. Vad är det för fel? Aja strunt i det!

Igår kväll kom Ida och Madde hit för film och mys. Vi hade köpt massa ost och kex, vindruvor och oliver. Kollade på en dålig film... Så vi dissade den och hyrde en thriller i stället, "Julias ögon", som inte heller var så bra. Men bättre än den första i alla fall :P

Idag är jag ledig och själv med lillskrutt. Vi får se vad vi hittar på idag. Är sugen på att köpa något nytt. Fick 600 i presentkort på Gina så det är inte omöjligt ;) Ska nog fråga Erik och han vill hänga med oss idag. Kära lillebror!
Nu ska jag sätta Elias framför en film och själv ska jag ställa mig framför tvn och köra Zumbaaaa! :D Skönt att träna såhär på morgonkivsten så har man det gjort sen.

Elias för några veckor sedan när vi var hemma hos Fia med tjejerna och gjorde julgodis och spelade spel :)



Jag är kär... igen


Det finns inte ens ord. Jag dör nu!!



Jeffrey, you fucking killing me!

Middags hos farmor


Idag har jag jobbat tre snabba timmar. Efter det for jag hem och duschade sen åkte jag, Elias, mamma och Erik till farmor på middag. Var proppmätt när jag åkte där ifrån, men matvrak som jag är så börjar jag bli hungrig nu igen.
Hur fan gör man för att inte vara sugen på saker hela tiden? Ska man motstå suget och sen blir det liksom lättre att moststå ju fler gånger man gör det, och till slut blir man inte sugen? Är det så det är? Isåfall, hur fan lyckas man med det?!

Remi kommer hem från jobbet strax så jag fortsätta med maten jag har börjat lagat åt honom. Man måste ta hand om sig man :) Speciellt någon som är som Remi <3

Vår nyklippta lilla kille med fräsiga morsan, haha.

Köpen



Skorna på bilden nedan köpte jag idag. Ser ut som herrskor, men skit snygga när man ser dom med en hel outfit! Sedan köpte jag block, pennor, sudd och en mapp tills nästa vecka. Börjar ju plugga lite smått nästa vecka. Miniräknaren saknas dock fortfarande, måste köpa mig en sådan också annars blir mattetalen fööööör svåra ;)

Just nu sitter vi och väntar på att JVM finalen ska börja. Men vet inte hur länge till jag klarar av att mina blåa öppna. Håller på somnar i skriandes stund. Vill så gärna se men ah, will see. HEJA SVERIGE!!!!

Som vanligt är bilderna kass. Har fortfarande vår skitdåliga kamera! Tomten gav mig ingen ny :(


På stan


Var och handlade lite små grejer idag på stan :) Lägger upp senare vad det var för något.
På bilden ser ni Elias som stolt ville bära pappas påse :P


Är du en väsk-tjej?


Jag är inte någon väsk-tjej. Det ända tillfället jag använder väska är när jag går ut på korgen. Annars har jag plånboken och mobilen i jackan eller i barnvagnen. Men jag måste börja använda väska oftare. Hela outfiten kan bli så snyggare med en såndan på armen. Så har man någon stanns att ha händerna också. När man är van med att gå med barnvagn typ hela tiden känns det jätte skumt att inte har något att hålla i. Därför är en väska perfekt då. Känns inte lika tomt liksom :)

Och eftersom jag inte är någon väsk-tjej så skulle jag heller aldrig lägga mer än typ 400-500 kr på en väska. Tycker bara det är skit dyrt :P Så här är fyra snygga budget alternativ från H&M.
Den högst upp till höger kostar dock 599 spänn. Inget budget alternativ alltså. Men sjukt snygg! ;)


Tacosmys


Haft mina bästa tjejer över på tacomys ikväll. Vi lagade tacos tillsammans, pratade, åt, pratade, pratade lite till, satt i soffan och kollade på tv... Eller nej, vi pratade. Nu är jag så trött efter allt babbel, but I love it! Älskar sällskapet av mina vänner. Kan leva på det en vecka typ! Lite mer kanske. Men jag blir lika ledsen varje gång när jag hör någon säga "Ska vi åka hemåt då?" Jag vill bara "NEEEJ, stanna och var med mig!!" Haha, det är ju så mysigt! <3

Dock blir det inte sånna här kvällar så ofta. Alla pluggar, + jobbar. Line pluggar i Italien, Emilie i Linköping, Madde i Östersund, och Ida i Uppsala. Men Ida och Madde ska flytta till en lägenhet tillsammans här i Gävle snart så då ska vi träffa varandra oftare :D Jag ska hänga där jämt. Haha!

Inte har jag någon bild heller. Måste bli bättre att ta bilder! Men ah, dom är ju i alla fall de snyggaste vännerna man kan ha! Vem behöver en bild då ;D


Tillbaka till vardagen


Har inte jobbat sedan i torsdags, har bara suttit inne... Ja, det har jag fan. Knappt vart ute någonting. Shit, inte undra på att det kryper i kroppen. Men imorgon jobbar jag i alla fall ett kortispass, lika så ons, tors, fredag och lördag.
Enda dagen jag har gjort någon nytta var väl idag. Körde 40 mintuter Zumba, städade, diskade och så har jag tvättat tre maskiner också.

Men imorgon börjar vardagen på riktigt. Nu är det slut på allt vad jul och nyår heter. Och om en vecka börjar jag plugga på Komvux två dagar i veckan också. Ser fram emot det, men är sjukt nervös också! :)

Me and my baby <3

Happy new year


Gott nytt år alla fina!

Nu är det 2012! Året då jorden går under enligt mayaindianerna. Tror ni på det?! Jag som typ tror på sånt där kommer ha ett nervöst år, haha närå. Men man vet ju aldrig.

Igår var vi bara hemma. Jag, Remi och Elias. Vi gjorde tre-rätters middag, sköt fyrverkerier, kollade på tv och åt chips. Elias somnade på golvet vid halv ett. Då hyrde jag och Remi Hangover 2. Inte lika rolig som ettan, men skrattade gjorde man i alla fall. Stackars er som känner er sådär idag ;)


RSS 2.0