Najs dag


Idag har jag och Elias vart i Högbo med Ida och Madde. Solat, badat och ätit glass :) Mitt första bad för iår faktiskt. Har inte badat på hela sommaren. Sista juli, bra gjort Viktoria :P Vi var inte där så värst länge, så nu när vi kom hem blev jag sugen på att åka iväg igen och kvälls bada. Det är ju så varmt och skönt ute!


Nu ska jag sätta mig på balkongen, bara sitta där i solen och njuta av sommaren. Älskar sånna här dagar <3



Då och nu


Haha, kolla vad Remi har gjort för rolig bild. På den första bilden var det bara någon vecka kvar innan Elias skulle titta ut, och den andra bilden är tagen två år senare :D Kul va!



Det blir grillat


Hoj hoj!

Sitter här och äter tårtan som är över sedan min födelsedag. Den smakar lite konstigt så jag vågar inte äta nåt mer. Fyllde trotts allt i måndags så den är rätt gammal :P Usch nu fick jag ont i magen!

Har vart på stan med Remi en snabbis och fixat en grej, sen släppte jag av honom för han skulle göra ett ärende. Jag och Elias fortsatte hemåt och han har nu somnat. Ska hoppa in i duschen och sedan vänta på att Remi ska ringa, då ska vi hämta honom, åka och handla lite grill grejer sen hem till mamma och grilla :) Nam nam!
Jonas åker upp till sitt hockeygymnasium imorgon så grillningen blir som ett litet farväl :P Får väl inte träffa honom förrän jul nästa gång.



What we dream, it’s all that matters


Är det nåt som får igång mig så är det den här låten!!




ooooohhhhh ooooohhhoooohh


The barber



Nästa fredag fyller käraste, finaste, bästa Lilly 20 år och då blir det fest! Och lagomt till det (på onsdag) har jag bokat tid hos min frisör för att klippa toppar, slinga utväxt, färga fransar och bryn och plocka bryn.
Skönt att få det gjort innan vi åker utomlands också så man känner sig fräsch i håret och inte behöver sminka sig alls på ögonen. Senast jag var hos frissan var i början av april så det är verkligen på tiden att ta sig dit nu!



Första semesterdagen

Vilket fint väder det blev på min första semesterdag! Hoppas det fortsätter såhär nu tills vi drar utomlands. 13 dagar kvar dit :)

Jag och Elias har chillat på balkongen. Käkat melon, druckit vatten och lyssnat på musik. Nu sitter vi inne och äter mat. Efter det hoppas jag att han vill somna annars blir det alderless för sent och det kommer resultera till en sen kväll. Medans han sover ska jag lägga mig i solen en stund till. Dags att jobba på brännan nu lagomt till sommaren är slut, haha. Nerå, men det har inte alls blivit så mycket solande för mig denna sommar som jag önskat. Så det är tur att vi ska dra iväg till vita stränder och klarblått vatten snart :)







Kors

Mitt nyaste örhänge.
Handgjort och köpt på ett ställe man aldrig skulle gissa på :)

Älskar det


3 årdag


Precis idag för tre år sedan blev jag och Remi ett par :) Den 25 juli 2008.

Jag älskar dig <3


Inspiration


Hittade världens bästa hemsida! Nasygal.
Love it <3




 

 

SÅÅÅ SNYGGT ATT JAG DÖÖÖR!!

VILL HA ALLT!


Furuvik 2011


I söndags var vi i Furuvik. Väldigt roligt tyckte Elias! Det roligaste var nog att kolla på Amy Diamond som uppträdde på scenen. Han dansade, klappade händerna och kollade förtjust hela tiden på uppträdandet :D Hans första "konsert", haha.


Sjuk i magen



Jag har vart sjuk i två dagar och borta från jobbet vilket betyder att jag förlorat ca tusen spänn :/ Idag är jag ledig men imorgon är det back to work igen :)
Blev tillsagd av läkaren på hälsocentralen att stanna hemma från jobbet. Eftersom jag jobbar på restaurang och smittorisken är mycket stor där var det bäst för alla, både gäster och arbetskamrater,  att jag var hemma dom här två dagarna. Magen är inte att leka med :P

Remi har gått till jobbet. Jag och Elias ska göra oss klar för att åka till mamma och hälsa på. Kanske ska träffa Erica senare också :)


Mamma/mormor & Elias :)

2 år


Idag blir vår lilla älskling 2 år!



Grattis på din dag gullis <3

Importet day tomorrow


Imorgon är det en väääldigt viktig dag. Älskade Elias blir blir 2 år!
Ååa herre alltså! Snart börjar han skolan, tar hem kompisar, kämpar med läxor och betyg, går ut på krogen, skaffar flickvän, tar studenten. Nej jag skoja, inget av detta kommer hända min lilla plutt, han kommer ju alltid vara så här liten... Eller?

Idag har jag handlat saker inför kalaset, hämtat fika som mamma bakat (jag kan inte baka, blir alltid fel!) jobbat och städat hela lägenheten vilket betyder: Dammat, dammsugit, gjort rent toaletterna, plockat lite här och där och putsat speglar :P
Nu har jag gett Elias välling i hopp om att han ska somna... Men det gick visst inte så bra. Så fort han har somnat ska jag göra sallad. Blev så sjukt sugen på det!

Förövrig så för två år sedan vakande jag upp i soffan efter en nap, lite deppig över att jag inte alls kände att det var någon bebis på väg. Men lite "mensvärk" hade jag.
På dagen hade letat rosenbladste som jag hade läs skulle sätta igång värkarna men inte hittat något. Käkade kebeb med Remi på stan innan han började jobbet gjorde jag också :P Haha.


Hereafter


Nu blir det filmmys med gammelgubben min <3



Sol <3


Idag har jag och Elias hängt med Erica :) Vi har vart i Årsunda och badat, solat och ätit glass. Sen blev vi bjuden hem till hennes föräldrar på grillat.. Och lite mer glass :D Mycket härlig dag!
Kanske den blir ännu mer härlig. Ett gäng med vänner sitter på en uteservering och jag funderar på att gå dit. Dessvärre är jag ensam med en sovande Elias. Vet inte när Remi kommer hem heller. Men men, vi får se hur det blir :)

ÅÅh vad jag älskar solen! Ska aldrig mer klaga på att det är för varmt. Mer sånna här dagar tack!


Badpremiär


Igår eftermiddag invigde vi badsäsongen. Vi var till rullsand och badade. Eller inte bada riktigt, jag satt bara i vattnet, likaså Remi. Det var väl Elias som badade kan man säga :P
När vi kom fram till stranden så kom det massa moln såklart, men solen skymtade fram lite då och då. Sen när vi skulle åka hem kom den fram igen, men klockan var sex då så den värmde inte så mycket ändå. Vi hade kul i alla fall :)
När vi kom hem käkade vi sushi och jordgubbar. Namnam!


Har fortfarande inte nå roliga bilder eftersom vi inte hämtat vår kamera än. Men imorgon ska vi hämta den!


Solen, kom tillbaka


Nu har fin vädret försvunnit :( Fatta man ju, att det skulle vara kortvarigt. Heja Sverige. Men om 40 dagar åker vi till Kreta, som vi längtar!! :D Och om exakt tre veckor går jag på semester. Najs najs najs! Och nu har jag ledig helg, kan inte bli bättre. (förutom att jag saknar solen)

Idag har dagen bestått av jobb. Blev kaos där sista timmen när det kom folk från alla håll och kanter och vi hade knappt personal just då. Kändes skönt att stämpla ut och lämna kaoset bakom sig fast ändå inte. Ville stanna och hjälpa dom men kunde inte eftersom jag var tvungen att hämta Elias på dagis.

Hoppas på att Elias somnar i tid idag, han har somnat sent nu på sista tiden. Vet inte om det är för att det är ljust ute.
Känner bara för att sitta i soffan med datorn, göra mat och äta i lugn och ro :) Sen kommer älskling hem efter tio nångång då han slutar. Längtar efter han <3

Våran älskade kille! :D


RSS 2.0