En vit lysande maskros


Sedan jag och Remi flyddade ihop har vi aldrig haft en taklampa i vardagsrummet, men i måndags köpte vi en :) Passade på nu när Ikea har sin cirkus-rea. Vi köpte Maskros lampan i den lilla modellen.
Kostade nu 349 istället för 499, perfekt :)



Coolt med skuggorna i taket!



(Kass bild eftersom jag tagit den med mobilen. Lånat ut våran kamera till Remis kompis, hoppas vi får tillbaka den snart!)

Upptagen


Här har man inte tid att sittta vid datorn. Fria midsommar och jobbat har stått på schemat :)

På mindsommar var vi ett gäng hemma hos Madde. Grillade, sjöng snaps visor, drack alkohol, dansade med människor man gillar... Finns inget bättre! Lyckad kväll med andra ord. Tog taxi hem vid halv fyra. Omg, jag känner mig ung igen. Det går att leva livet när man har barn också, bara det att det inte blir lika ofta som er utan barn ;) Kanske därför jag uppskattar alla kvällar med vänner och dans ännu mer nu, och alltid har så jäkla kul!

På midsommardagen blev det pizza och cola. Smakar alltid bäst dagen efter :P Sen åkte vi och hämtade hem våran älskade Elias som hade sovit hos sin mommo.
På söndagen jobbade jag 9-19.

Igår var det skit fint väder på min lediga dag :D Åkte till mamma på eftermiddagen och solade lite, men inte så mycket. Höll på smälta bort i värmen.
Och idag har jag jobbat 07:45-17. I denna värme, säger bara puuh! Så glad att jag inte stog i köket för där är det i alla fall tio grader varmare än i service. Stackarna som stog där alltså :P

Just nu kollar jag på livet på BB och där lite med dem.


Heja heja heeeeejaa


Det känns som jag har tusen saker att göra inför imorgon! Jag måste fixa mat till grillningen, göra Lilly en liten tjänst, helst hitta några nya skor, jobba, fixa stolar och bord, kanske hitta en outfit (om ingen av klänningarna jag köpte idag passar), jobba lite till och bla bla bla. Chips och sånt lär vi väl också ha?!! Jordgubbar kanske... Gaah!
Nu kommer jag säkert få munsår för bara för att jag är stressad inombords. Fattas bara det..

Aja, ska ta en powernap nu medans Elias också sover så jag orkar jobba 18-22.15 på det här :P

Det kändes som det här inlägget blev lite negativit, så ni kan ju roa er med den här bilden istället.
Haha! Tänk att en blandning av oss blev en sån underbert fin liten kille. Svårt att tro :P

Sova med rosor



Fick hem de här sommarsöta sängkläderna som jag beställde ifrån H&M för någon vecka sedan. Har inte bäddat med dom än eftersom jag inte har tvättat dom. Får bli på nästa byta-säng-kläder-dag :)



Lipstick



Har vart ute efter ett rött läppstift jätte länge men har inte haft lust att lägga ut över 100 spänn på ett om man ändå inte vet om man kommer använda det eller inte. Men hittade ett från MaxFator som de hade satt ner till 50kr inne på H&M. Perfekt! :)
Det range nagellackt känns fräscht nu i sommar!

Puuh


Stängningen igår tog fan knäcken på mig, haha. Så jädrans trött idag! Vi var klar tio över ett, och jag somnade väl ungefär vid halv tre.
Imorse hann man ju bara vakna, äta frukost, göra Elias klar sen var det bara mot dagis och jobb igen. Jobbade bara tre timmar idag som tur var. Gick lite på Köpis med Madde innan jag åkte och hämtade Elias på dagis. Vill hitta något att ha på mig på midsommar men det går ju inte... Finns inget. I'm going crazy! Men köpte två små grejer som jag ska visa er i nästa inlägg :)

Nu ska jag lägga mig på soffan och vila ögonen lite medans Elias kollar på Toy Story.




Beställt




Klickade nyss hem ett par skor på H&M rean som jag funderat på över länge. Nu är dom på väg hem till mig :D
Beställde även ett par höga svart jeans shorts, men kolla leveransdatumet! Då har det ju hunnit blivit kallt i detta vinterland. Jag hoppas på att hitta dom i butik istället så får jag skicka tillbaka dom jag beställde när dom kommer.






Solen lever


Solen finns kvar! Det trodde man inte med tanke på hur vädret har vart den senste veckan (veckorna?), men nu vet vi att den även finns kvar i Sverige. Skönt!
Jag hade tänk lägga mig på balkongen och sola men som vanligt fastnar man här. Men jag ska så fort jag skrivit det här inlägget, kanske.

Elias är på dagis och Remi jobbar. Jag börjar inte jobba förrän 16:45, jobbar till 01. Får se hur det går.. Kan inte minnas sist jag stängde. Men det blir nog kul :)
Före det ska jag möta Lilly så vi kan planera midsommar. Haha, igår gjorde hon ett evenemang på facebook.. Lite sent ute sådär vi. Jämt :P Men några stycken kommer vi nog bli i alla fall. Bättre det än att inte gör någonting som jag och Remi hade tänk från början.


En liten plutt förra året på Fjärran.


Flopp


Gud vad jag inte gillar H&M's nya hemsida. Den påminner om Ellos och Haléns. Och alla kläder ser så mycket fulare ut :/





Ser ni inte vad fula alla plagg ser ut?


Levis 501





Ny kärlek <3


Bästa festen


I lördags var jag hos Madde ute i Valbo på hennes gård med tjugo andra tjejer. Tjejfest! Tyvärr var inte vädret det bästa men det regnade inte i alla fall så vi kunde sitta ute hela kvällen ändå :) Blev lite kallt där ett tag men efter ett stnd när man fått i sig lite alkohol gick det kanon.
Vi grillade och käkade, gick tipsrunda, pratade och skratta. Precis som en fest ska vara!

Vid tolv var vi inne i stan, då gick vi till Brända och satt oss där en snabbis och tog en cider, sen gick vi vidare till Heartbreak. Fan vad kul det var! Alla vi stog och dansa loss och jag var taggad som aldrig förr. Men tiden gick för fort! Det stängde och det var dags att gå hem. Lilly ringde och hämtade upp mig efter vägen (hon hade stängt på jobbet) och så åkte vi förbi Max och köpte med oss käk. Nam nam! När jag kom hem var jag fortfarande uppe i varv. Brukar vara skit trött vanligtvis efter en utekväll men inte nu inte. Så Remi stackarn fick sitta med mig vid köksbordet när jag åt min Max mat och pratade sönder hans öron. Haha, sorry babe ;D

Förövrigt bröt jag dresskoden som var klänning. Jag var ensam om det också, höhö :P Kollade i gareroben och insåg att jag inte har någon :/ Måste köpa mig några stycken!

Feeeeet kul kväll tjejer. Det lär vi göra om snarast!!! :D



Har inga kort sen i lördags förutom den här som jag tog i Max-driven, haha :D


Nu taggar vi till



Den här videon är helt galen, låten är helt galen, dansen är helt galen, hon är helt galen.. Hon är BÄST!!!
Den som gör koreografier till Beyonces videos får mer än gärna lära mig. Dom är alltid så jävla grym!





Enjoy


Rea-plagg







Jag har beställt två plagg från H&M-rean.
De vita shortsen och det ljusa linnet.


Student 2011


Förra fredagen tog Borgis studenten. Jag, Lilly, henns mamma och mormor var där och kollade. Och efteråt var vi bjuden till både Jennifer och Bella. Men vi hann bara med Jennifers bjudning innan det var dags för flakåkning för dom lyckliga studenterna. Fast det gjorde inget, träffade ändå på Bella och hann gratta henne :)

Shit vad jag bara ville spola tillbaka tiden när jag kollade på dom. Alla var så jävla glada och taggade inför deras bästa kväll ever. Jag var så avundsjuk, jag vill igen!

På Jennifers bjudning bjöds det på så mycket god mat, snacks, tårta och dryck så det var inte sant. Höll på svimma när jag såg allt ätbart. Men trivdes gjorde jag, och nog alla andra också. Särskilt Elias vid snacksbordet ;) Där stog han hela dagen/kvällen. Haha!



Paraden



En del av maten!



Hundarna var jätte roliga tyckte Elias :)



Bella!



Elias bland studenterna. Bara 16 år kvar för honom ;)



Fina Bella & Angelika



Fullt ös


(Bilden på snackbordet försvann tyvärr :P)


Jag har mått bättre!

Jag är sjuk, bloggar när jag orkar. Magont så in i helve**! Gör mig frisk nu, snälla Gud! Amen.

Back on track



Sådär ja, sitter uppkopplad på internet via usb från mobilen. Funkar jätte bra, än så länge :P

Idag har jag jobbat några timmar på dagen. Slutade redan halv två, värt.
Vi har hälsat på Remis mamma som bor hemma hos hans pappa under hennes vistelse här i Sverige :) Hon kom hit i fredags (hon bor i Libanon annars ju men är här på lite semester) och ska vara här någon vecka till.
Efter det drog vi iväg till Ica Maxi och handlade lite... Som alltid blir mer än "bara lite", hittar alltid massa saker som är "bra att ha" :P Visst är det så?

Elias har fått kvällsmat, badat med Remi och nu ligger han i sängen och ska sova :) Vårt duktiga lilla troll, han är bäst <3
Remi står nu i köket och lagar god mat åt oss. Mums! Har inte ätit sedan halv tolv, så mat i magen kommer sitta fint :D Myskväll såhär på lill-lördagen och allt.



Maaaat



Nybadat och fin :)


Imorgon vid lunch drar jag och Erik till storstaden för shopping. Måste köpa mina shorts inne på Urban outfitters. Ber till Gud att dom finns kvar!





It's gone

Igår när jag äntligen skulle ta mig tid att blogga på min lediga dag så fattas såklart den typ viktigaste grejen för att kunna blogga.. Internet. Vi har ett mobilt bredband och det är spårlöst försvunnet. Jag såg det i hallen på byrån, alltså jag vet exakt att det låg. Men efter jag hade städat, duschat och tagit reda på tvätt var det borta. Antar att det är Elias som har tagit de och lagt det någonstanns. På det bästa gömstället ever! Har letat överallt. I soffan, i sängarna, tvättkorgen, under och bakom alla möbler, lådor och skåp, i Elias rum. Jag har till och med gått igenom sopåsen. Den är borta på riktigt och jag får psyk! Ska leta lite till idag också. Men om jag inte hittar det får jag koppla upp via mobilen. Remi påminde mig idag att man kunde göra det. Hade glömt det jag. Blev genast gladare när han sa det :P

Plaska


Igår när det var så sjukt varmt fick Elias svalka sig lite genom att leka med vatten på balkongen. Det var roligt i en kvar kanske innan det var dags för Toy Story :P
På kvällen tyckte han att det var vovven och nallens tur att svalka sig. Så då åkte dom i vattnet också, haha. Han är så rolig <3




(Den oranga stora skålen brukar agera bålskål på fester ;P)

Kom igen nu hörrni


Börjar med att säga detta: Visst jag har inte mycket läsare eftersom jag uppdaterar sällan och det är mest massa babbel jag skriver :P Vet inte vad man ska skriva för att "locka" läsare, men det är inte det jag är ute efter. Jag har mest bloggen för min egen skull (kul att kolla tillbaka på sen) och att bara få skriva av mig.
Men det jag ville komma till är att jag vill att ni som läser ska slänga in en kommentar då och då. Jag får aldrig kommentarer! Har bara börjat fått engelska konstiga kommentarer ibland som jag liksom inte förstår grejen med. Alltid på gammla inlägg också.. Hmm :P
Kommentera mera alltså, på svenska helst! Haha :D


Idag har jag jobbat sex timmar inne på en varm och skön hamburgerestaurang. Höll på flyta bort fan. Men det gick. Glad att jag inte jobbade igår då det var mycket värre.
Skulle åkt nu på eftermiddagen och träffat några vänner, men kom inte så jävla långt då bilen krånglar allt mer och mer. Så jag och Elias fick gå upp igen. Nu kollar han film och jag sitter här. Men jag ska också joina filmen, slumra till lite på soffan kanske. Shit vad skönt! Jag är jätte trött.


Elias i lördags när han var sjuk. Han fick trösta sig med lite lördagsgodis :) <3

Kom igen nu hörrni


Börjar med att säga detta: Visst jag har inte mycket läsare eftersom jag uppdaterar sällan och det är mest massa babbel jag skriver :P Vet inte vad man ska skriva för att "locka" läsare, men det är inte det jag är ute efter. Jag har mest bloggen för min egen skull (kul att kolla tillbaka på sen) och att bara få skriva av mig.
Men det jag ville komma till är att jag vill att ni som läser ska slänga in en kommentar då och då. Jag får aldrig kommentarer! Har bara börjat fått engelska konstiga kommentarer ibland som jag liksom inte förstår grejen med. Alltid på gammla inlägg också.. Hmm :P
Kommentera mera alltså, på svenska helst! Haha :D


Idag har jag jobbat sex timmar inne på en varm och skön hamburgerestaurang. Höll på flyta bort fan. Men det gick. Glad att jag inte jobbade igår då det var mycket värre.
Skulle åkt nu på eftermiddagen och träffat några vänner, men kom inte så jävla långt då bilen krånglar allt mer och mer. Så jag och Elias fick gå upp igen. Nu kollar han film och jag sitter här. Men jag ska också joina filmen, slumra till lite på soffan kanske. Shit vad skönt! Jag är jätte trött.


Elias i lördags när han var sjuk. Han fick trösta sig med lite lördagsgodis :) <3

Vattkoppor?




Elias fick 39,8 i feber igår kväll. Små röda prickar på magen och ryggen, lite på ben och armar. Idag är febern borta men prickarna är kvar. Hittade denna i hans knäveck idag, en stor röd sak.

Syns knappt på bilden :P

Projekt balkong


Idag var vi och köpte blommor till balkongen. Summan slutade på femhundra nånting, gissar på att Remi tyckte det var en onödig utgift men ska det vara fint så kostar det lite ;)
Måste ha en till blomlåda som ska hänga på balkongräcket, just nu har vi en och det ser puckat ut. Får bli en till så småning om. Sen ska vi skaffa bättre möbler och fixa så att mysfakorn blir hög! Då kan man sitta är på kvällen med tända ljus och bara mysa.

Nu är maten klar! I'm so Hungryyyy!!!


Typ nåt sånt här skulle vara najs :)

Strååålande soool


Mitt inlägg som jag skrev från mobilen imorse har inte publicerats?! Är det ett nytt nr man ska skicka till eller?
Synd att inte det kom upp, hade tagit en sån söt bild på Remi när han sov ;P

Men nu ska vi inte deppa över det. Solen skiner och det är as varmt ute! Blåser lite men det gör inget eftersom jag oftast dör efter 20 minuter i solen, så jag tycker bara att det är skit skönt :P
Ska åka hem till mamma snart, fast hon är inte hemma men bröderna är. Sola där på gården, på studsmattan. Det är så jävla najs :) Elias måste bara vakna först. Han somnade på vardagsrumsgolvet för en timme sedan så han lär väl vakna snart.

Gulle <3


Ligger i sängen och slöar bredvid en snark...

img_5283 (MMS)

Ligger i sängen och slöar bredvid en snarkande snygging ;) Elias sitter i vardagsrummet i vanlig ordning så här på morgonkvisten och kollar på Toy story 3 :) Jag ska kliva upp och tvätta håret så jag har det gjort. Tycker det är så drygt :P Sen duka fram frukost och väcka den sovande :) Slutligen göra oss klar för en härlig dag! Solen lysen idag, inte ett moln på himlen :D Kanske åker ut till Valbo hem till mamma och solar där på gården men först ska jag höra med tjejerna om dom ska lägga sig någonstanns :) pusshejs!


Köpen


Här är det bästa köpen vi gjorde idag.
Skippade handdukarna och vågen, kanske inte är så kul att se, hehe :P



Fotölj åt lill-älskling :)




Ramar till förstorningarna som jag beställde för säkert över ett år sedan.
(Aa, vi ska tapetsera :P)



Spetsgardiner. Gillar dom sååå!

En braig dag


Idag har vi haft en ledig dag allihopa tillsammans :) Det blev inget bad som vi tänkt oss, det blev lite shopping på IKEA istället, och mat på Donken. Handla har vi också hunnit med. Gud vilken bra dag det blev!

På Ikea köpte vi en rullgardin till Elias rum. Solen går ner på den sidan som vi har sovrumsfönstren så det blir väldigt ljust såhär på sommaren då det inte mörknar förrän vid tio, halv elva. Och det gör ju att lilleman får svårare att somna. Har fått hängt upp en filt på gardinstången, men nu har vi en riktig rullgardin äntligen :P
Köpte även en ny våg, bra att ha nu när strandlivet närmar sig, hehe. Ramar och nya fina gardiner. Har haft gardinerna i mitt huvud, hur dom ska se ut alltså och idag hittade jag dom :D
Elias fick en liten fotölj som han har suttit i ikväll och kollat på film. Visar bilder på allt lite senare.

Nu Grey's!



RSS 2.0