2,5km

Efter att jag lämnat Elias på dagis imorse åkte jag till Hemlingby och gick en liten promenad. Eftersom jag inte tränat på över en månad så tog jag 2,5 km spåret. Hade glömt hur jäkla många uppförs backar det är där, haha. Skit jobbigt, men det behövde jag ;P

Jag som har sagt att jag ska träna in i det sista i graviditeten... Det höll ju inte precis. Men det är så tråkigt när man inte märker någon skillnad. Jag blir ju tjock i vilket fall liksom. Och jag kan bara lyfta lätta vikter och jag känner att det inte ger mig nånting. Jag vill vara slut i kroppen när jag har tränat klart annars kan jag lika gärna skita i det.
Men så fort jag blivit återställd efter bebisens ankomst ska det tränas! :) På tal om detta måste jag frysa mitt gymkort

 

 


V.32

Magen växer och växer. Gick in i vecka 32 igår, nu känner jag mig verkligen gravid! Bebis gör sig mer och mer påmind. Sparkar och rör på sig ofta :)

Imorgon ska jag till läkaren och få ett intyg för att få flyga. Vi åker ju till Rhodos nästa söndag och flygbolaget kräver läkarintyg när man gått så lång in i graviditeten som jag har gjort.
Hämta ut mitt och Elias pass ska jag också göra. Det var bara en slump att jag såg att mitt pass hade gått ut när jag letade fram Elias. Och det var väl en jäkla tur! Haha.
Fem kvar

Det närmar sig! Nu har jag bara fem arbetspass kvar :D
Efter dagens arbetsinsats har jag nå fruktansvärt ont i fötterna. Det ända man gör är att stå och gå heeela tiden så det är inte så konstigt. Stödstrumpor nästa tack!

Elias sitter i badet nu och jag ska börja göra köttfärslimpa till middag. Medan den står inne i ugnen måste jag ta en nap. Slut tjej vill jag lova!


Helt slut

Puuh! Jag har jobbat 8-15 båda dagarna nu i helgen, plus lite övertid idag. Bara efter de här två dagarna säger kroppen ifrån. Sammandragningar och ont i benen och fötterna som bara den. Men får bita ihop i två dagar till innan jag är ledig. Det värsta är bara att det är 10 timmars pass jag jobbar :/ Ber verkligen till Gud att bebis i magen inte blir påverkad av detta påfrestande och stressande jobb, för då jävlar.Tack och lov har jag bara 6 arbetspass kvar nu!!!!


Jonas student

Då var vi hemma igen efter en dag med lite studentfirande. Jonas skötte sig fin fint... Han var så klart galnast av alla när de kom upp på scenen, men annars väldigt lugn för att vara student ;P Men antar att det blir andra bullar nu ikväll!

Han fick stipendium för bästa idrottsman på skolan och han blir även med i tidningen imorgon :)


Studentfirande imorgon

Idag åker vi upp till min bror som går hockey gym uppe i Kramfors för att se när han tar studenten! Imorgon är det dags för honom. Min andra bror går ut nästa vecka. Kan inte förstå!!!?? Tar dom studenten nu liksom?! Herregud. Dags för mig att sätta fart med studierna kanske. Snart är väl dom ikapp mig. Haha. Det är fem år sedan jag tog studenten, så det är väl på tiden! Men först ska bebis komma och bli minst ett år iaf, sen kan jag satsa och sätta igång på riktigt :)

Nu ska jag fixa med tvätt och grejer innan vi åker :)02.06.13

Graviditeten rullar på. Går in i vecka 31 imorgon. Jag har bara åtta arbetsdagar kvar innan semester och mammaledighet. Helt jävla underbart!! Allt känns så mycket lättare nu när det är så få dagar kvar på jobbet. Har räknat ner sedan det var månader kvar och nu är det bara dagar :D

Om exakt tre veckor åker vi till Rhodos. Jag, Remi, Elias och mamma. Det ska bli hur härligt som helst. Ser dock inte fram emot att gå runt där i bikini med tjockmagen i vädret och svettas ihjäl. Jag kommer nog ligga och flyta i poolen som en jäkla valross. Haha fyfan.
Elias ser också jätte mycket fram emot resan. Lilla hjärtat. Han tjatar var och varannan dag om att få åka flygplan och gå till havet :)

RSS 2.0