Hemska ögon

Mina ögon som jag skrev om i tidigare inlägget, det var ju ingenting om man jämför med hur det har sett ut/ser ut. 

I lördagskväll var Fia, John och Pernilla här och åt tacos och hade det mysigt. Medans de var här så började jag känna mig mer och mer hängig. När de hade gått hem och vi skulle gå och lägga oss kom febern. 
Sedan dess har det väl varit oförändrat, förutom att ögonen blir värre för varje dag. Men jag är iallafall lite piggare i kroppen idag.  

Jag har varit hos läkaren som gjorde massa tester men han kunde inte hitta något fel så det är inte något allvarligt. 
Han sa att det är ett förkylningsvirus som bland annat har satt sig vid ögonen och därav svullnaden. 
Jag hade nog blivit gladare om han kommit fram till något annat som hade gjort att jag var tvungen att äta någon medicin så allt bara kunde försvinna. Jag kan ju inte visa mig ute bland folk med de här ögonen, då lär de undra. 


Ska vila bredvid den här lillefisen medans han sover :)
Uppsvullen

Igår kväll märkte jag att jag var lite svullen runt ögonen. Nu när jag vaknade hade det blivit lite värre. Förstår inte vad det kan bero på. Kanske förkylning på gång? Eller är jag känslig mot något? Jag kan inte komma på att jag ätit något som jag inte brukar, så vad kan detta vara...
Jag blev så här för nästan precis ett år sedan också, men värre. Då hade jag som nässelutslag på armar och ben, och ett öra var helt rött och kliade som fan! 
Aja, hoppas det inte blir värre än så här! 


Ni ser ju själv hur jag ser ut! 

TGIF

Idag skulle det bli -14 grader ute, men än så länge visar termometern bara -4.
Vi får se om det blir en sväng till skogen för att grilla korv eller om vi tar oss till Fjärran Höjder och badar. Egentligen borde jag vara hemma hela dagen och städa men hur roligt är det jämfört med att spendera tid med barnen och Rémi? Inte så roligt. Får göra det när vi kommer hem isåfall. 
Vinterpromenad
Tog en skön promenad med Fia vid lunchtid idag :) Det var ganska kallt och ansiktet domnade typ bort men det var ändå skönt för luften var så frisk. Det var väldigt uppiggande också vilket behövdes eftersom jag gick upp tidigt med barnen imorse. Vi var på BVC för att vaccinera Liam och efter det lämnade jag Elias på dagis. 

Resten av dagen har vi varit hemma. Tvättat, lagat mat och bara tagit det lugnt. 

Bildbomb

 
 
Bättre sent än aldrig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är så glad att vi äntligen har köpt en systemkamera! Det är mycket att lära och man måste ha tålamod om man ska få bilderna exakt som man vill ha dom. 80% av bilderna som man tar är suddiga t.ex. Det är bara för oss att öva på :)

Back on track

Nu är det dags att ta tag i bloggandet igen efter julledighet och pappaledighet för Rémi. Jag har såklart också varit ledig och därför inte velat bloggat, ville vara tillsammans med familjen så mycket som det gick :) Kommer sakna att ha Rémi hemma så mycket som han har varit! Det kommer ju aldrig hända igen typ, jobbnarkoman som han är ;) Ska säga att han inte varit helt ledig, han har ändå jobbat lite varje dag hemifrån, men för mig är det som att han varit ledig iallafall med tanke på hur mycket han jobbar annars. 


Under jul och nyår var Remis mamma och syster här. Vi hittade på saker typ varje dag. Var bland annat till Uppsala, Stockholm, Borlänge och åkte med Eckeröbåten. Jag var helt slut flera dagar efter att de åkt hem, haha. 

Övriga dagar har vi bara haft det bra. Ätit mycket god mat, vilat, hängt med vänner, kommit igång med träning, inskolat Elias på nytt dagis och myst med barnen :)

Ska slänga in en bildbomb senare idag också! RSS 2.0