Nu: Bakismat



Ska gå ner på stan med Emelie och äta bakismat nu. Ska bli sjukt gott! Remi har blivit magsjuk så han får stanna hemma. Stackarn <3 Sen ska jag hämta Elias hos mamma. Skriver mer om gårdagen sendan :)




Krockad bil

Idag har jag som sagt jobbat. När jag slutade ringde jag Remi och kollade om han skulle komma och hämta mig eller inte. Till svar fick jag; Jag har krockat bilen. Jag sket i bilen och frågade hur det gick med Elias. Som tur var sov han bara. Remi stog still när en bil körde in i honom i full fart så det var inte en "riktig" krock, inte för honom i alla fall, men han som körde in i vår bil kom i full fart så hans bil var helt kaputt. Vår bil blev skadad i fram bara. Fy! Jag fick värsta hemska tankarna när jag hörde han sa att dom hade krockat. Tänk om bilen hade kört in i sidan där Elias satt eller att det hade blivit en stor krock så dom båda hade skadad sig. Usch!!
Jag gillar inte att köra bil. Undviker helst att göra det. Men jag kanske ska börja göra det så att det blir riktigt gjort. Haha nejdå, jag är sämst att köra.
Remi fick låna hans kompis bil så han hämtade mig i alla fall. Blev en sväng på systemet och köpte lite drickbart tills imorgon. Nu är vi pepp :D

Snart börjar Let's Dance. Favorit progremmet just nu. Gudrun är såå söt! Jag hejar på henne eller Mattias.




Tur att han klarade sig oskadd <3 Vet inte vart jag skulle tagit vägen annars...


Mot jobbet snart


Nu sitter jag och äter hårdmackor och dricker juice. Ska ta bussen om en stund ut till jobbet. 11-15 idag, känns som att det kommer gå sjukt segt. Anledningen att jag åker ut tidigt är att jag måste in på apotekt och köpa munsårsplåster till det där dumma munsåret. Det ska vara borta imorgon annars jäklar.. Nästan i alla fall.

Efter jobbet ska jag kolla efter en överdel att ha imorgon, och sen ska vi åka och handla. Så det blir så att jag skriver någon gång ikväll nästa gång. Hörs då!



Paljetter


Snart ska kommer Remi hem från jobbet och då ska vi laga en sen middag, som vanligt :P Har tagit fram fläskfilé från frysen, vi får se vad vi hittar på att äta till det.
Själv kom jag nyss hem från stan. Hittade paljett leggningsen som jag letade ihjäl mig efter igår, dom hade nog fått in dom idag för jag kollade i var ända skrymsle igår och hittade dom inte så gissa om jag blev glad när jag hittade dom idag :D Nu är bara frågan vad jag ska ha till...


Stan, again



Nu ska jag leta på nåt i gardroben att ha på mig, och i lådorna för att hitta nåt Elias kan ha på sig. Vi ska till stan med Emelie och Jennifer, idag igen. Fast Elias var ju inte med igår, men idag får han :) Det är skönt för honom att inte bara vara hemma. Om man är inne med honom en hel dag blir han typ galen nästa dag och måste ut.



Nu drar vi ner på stan ;)


Så att ni vet


Calle Kristiansson på Slick den 1:a april.
I'll be there!



New dress



Jag och Elias tog nyss en promenad och hämtade mitt paket från H&M. När jag hade öppnat paketet och fick se klänningen såg det inte ut som samma klänning jag hade beställt, trodde inte att den skulle vara nå bra. Men jag blev glad när jag provade den för den satt ändå jätte bra och var jätte fin! Nu längtar jag till sommaren :D



Vet inte om jag ska ha den på lördag.. Den är lite för sommrig.


HATA munsår



Bara för att det blir fest på lördag har jag fått väldens munsur på underläppen. Typiskt! Det började pluppa upp i förrgår och nu är det äckligt och stort. Bläää jag hatar munsår!!! Säg inte att jag ska köpa Anti eller liknande för det hjälper inte när det redan slagit ut. Jag tror det inte hjälper på mig över huvud taget.
Däremot har jag sånt där munsårsplåster, inte för att jag tror att det försvinner av det. Det är mer för att jag inte ska vara där och pilla, som jag annars lätt gör och då blir det bara värre.


Mina nya saker



Vi var på stan i ca 4 timmar idag. Tiden bara rann iväg. När stan stängde kom vi på att ingen av oss hade hittat nåt att ha på lördag. Men jag har en klänning som jag beställt från H&M som jag ska hämta imorgon, så antingen blir det den eller så vet jag en grej jag ska testa och köpa om det är bra. Ja, vi är taggad till lördag ;)

Jag köpte två skjortor, treggings, trosor, en eyeliner, hårsnoddar och en ring. Det visade sig när jag kom hem att jag köpte lika treggnings som jag redan har :P Men ändå inte, hmm.. Dom jag köpte idag tyckte inte jag satt lika bra som dom andra och kan även vara en aning mörkare. Aa jag vet inte, ska testa som imorgon och jämföra om det är lika för just nu orkar jag inte.


(Bilden blev på den blommiga skjortan blev tyvärr suddig)






   



Shopping!



Om ett tag ska jag ner på stan och möta Emelie och Jennifer. Vi ska äta och shoppa lite :) Inte så kul väder ute men inget väder är dåligt för shopping! Ska kolla efter något som jag kan ha på mig på lördag. Då är det nämligen fest. Vi är ganska många från jobbet som ska ut :) Längtar som en tok. Det kommer bli hur roligt som helst :D
Remi är ledig idag så han ska vara hemma med Elias mendan jag ska på stan med dom. Skönt att få äta i lugn och ro och få gå och strosa runt i butiker och få kolla runt riktigt ordentligt för en gång skull :)


 


Bloggar från Remis dator

Hej och hå.. Dålig update.

Jag sitter hemma med Emelie och Elias. Vi kollar på So you think you can dance. Bästa programmet som finns!
För övrigt så går det inte så bra med några av mina nyårs löften. Att bara äta onyttigt på helger bröt jag igår då jag åt godis, och jag sitter och äter det även nu. Så kan det gå. Nej men allvarligt jag ska lägga undan godiset och poppa popcorn istället.


Jag: Hur stavas Think?
Emelie: T h i n k
Jag: Vilken tur att jag har en personlig svenskalärare.
Emelie: Think är på engelska om jag får be.
Jag: Å just ja!

HAHAHAHA

Nya mottot








Det är faktiskit sant så kom inte och säga nå annat! ;)


Rensa



Idag har jag lust att rensa bort allt som vi inte har nytta av här hemma. I lådor bland alla papper, saker och kläder. Och ta ner saker i källaren som inte behövs här uppe. Jag hatar massa krimskrams som bara ligger och som man verkligen inte behöver.

Nu känner jag att det är en blöja som behöver bytas :P

Sleep tight



Godnatt!


Söndags kväll


Elias är nybadad och fin nu. Han älskar att bada och tur är väl det så att man slipper ha en lortunge :)
Själv sitter jag här och kollar på Blåsningen. Klockan 21 blir det Johan Falk. Jag gillar att dom visar filmerna på tv för jag har inte sett någon av dom. Dom är bra! Popcorn till det, jajjemän.

Remi slutar jobbet 22 så jag väntar mest på att han ska komma hem då det blir en sen middag. Spagetti och köttfärsås. Jag har inte ätit nå mat idag och är konstigt nog inte hungrig.. Inte än i alla fall :P Kankse blir när jag får se maten.



Nybadad och i en ren pyjamas :)


Tänderna gör ont


Nu börjar nog Elias känna av sina tänder. Mycket gnäll och han bli trött oftare. Humöret är inte på topp hos honom kan man säga. Stackars lilla <3
Just nu ligger han och sover. När han vaknar ska vi ta en liten promenad till Willys och köpa blöjor. Två kvar nu bara och det räcker inte långt precis.





Matvanor


Vi har vart dåliga på att ge Elias smakportioner. Han har vart lite bortskämd med välling. När vi träffade Tessan och Tage i förrgår och Tessan berättade att Tage äter ofta en hel burk barnmat när han är hungrig så gav jag mig tusan på att Elias också måste börja med det nu så han inte blir unge som inte kan äta barnmat förrän han är ett liksom :P Men Elias tycker inte om barnmaten, fast nu får han alltid det ändå och lite ersättning efter. Han vänjer sig väl till slut. Han måste ju! Sötsaker däremot går jätte bra, som banan och fruktpuré. Inte så konstigt egentligen man vet ju själv hur det är ;P


Nu har jag börjat gett honom gröt på morgonen.
Varje gång han blir hungrig får han barnmat och ersättning efter det.
På kvällen får han välling.
Någonstanns där i mellan banan eller nåt sånt.



Tänder!


Nu har Elias första två tänder börjat växa upp, jag la märke till det igår kväll. När han tuggar på ens finger så känner man dom små risgrynen. Dröjer inte länge innan man får bitmärken på händerna ;)



Suddig bild men dom är där :)


Robinson



Nu ska jag och Elias äta godis och kolla på Robinson. Okej han ska inte äta men jag. Popcorn.. Ååh popcorn är jag också sugen på! Slänger nog in en påse i micron strax :)



Helst nu



Detta är vad jag vill just nu


Resa

Flytta

Shoppa sönder mig

Att Remi ska komma hem från jobbet









Jag skulle vilja sova en timme eller så


När Elias äntligen somnade lunch efter mycket stånk och rulla runt så somnade även jag.. Kul att han vaknade efter 20 minuter igen bara. Jag som hade hoppas på typ en eller en och en halv timme i alla fall med tänke på hur sur han var innan han somna. Men men det behövdes bara lite sömn enlig honom.
Nu sitter han i gåstolen och börjar gnälla igen, typiskt. Jag ska i alla fall diska och sortera tvätt för jag har tvättstugan kl 16.



Han ville inte vara med på kort :P


Elias & Tage


När jag mötte Tessan var Theo redan där. Han fick mata ankorna och det uppskattade han :) Sen gick vi och åt lunch. Vi åt pasta fläskfilé och Theo fick pannkakor med glass och sylt, eller hylt som han säger haha. När vi hade ätit så kom Theos pappa och hämtade upp honom jag och Tessan tog en rätt lång promenad hem till henne.
Dom hade det jätte fint där hemma :D Skit mysigt och väldigt stilrent. Snyggt!

Nu är jag och Elias hemma igen och han ska få äta lite. Sen ska vi ut igen för vi ska möta Emelie och köpa onyttigt :)





Bråk om våtservetterna ;)


En bra dag


Här sitter jag men tänkte börja göra mig klar för att möta upp Tessan och Tage på stan 11.30. Vi ska käka lunch och passa Theo en timme, chefens barn. Sen ska vi åka hem till Tessan. Dom har flyttat till radhus och rustat om allting så det ska bli spännande och se hur dom har det :)
Elias sover fortfarande han. Lilla sömntuta <3

Ikväll ska det hängas med Emelie. Vi ska köpa lite onyttiga godsaker, äta pizza och kolla på Let´s Dance. En perfekt och väl planerad dag :)

Elias hjälper mamma i köket


Nu kommer Remi hem när som helst. Jag har lagat en sen middag, det blir så när han slutar sent. Jag har gjort rotsaker i ugnen, stekt kyckling och gjort egen sås. Elias hjälpte också till på ett hörn ;)





Päron är gott








Mums


Hoho



Idag har jag misslyckas med uppdatering men så blir det när man jobbar och står i, plus har en gullunge.

Ja jag har jobbat idag och efter det gick jag hem till mamma och hämtade Elias. Fikade lite där och tog sedan bussen hem. När jag kom hem möttes jag av en fin lägenhet. Remi har diskat, plockat och bäddat sängen. Bäst! Det är så skönt att det är gjort när man kommer hem så man slipper börja med det det första man gör när man kliver innanför dörren.

Nu ska jag hoppa in i duschen.



Jobb nästa


Jag och Elias är klara för att bege oss ut till Valbo. Jag ska lämna Elias hos mamma som ska passa honom när jag jobbar. Jobbar ett 4 timmars pass. Hoppas tiden går fort, inte för att jag tror det men hoppas kan man ju.
Ska klä på lillen ytterkläderna nu, då är man inte så poppis ;)

Hörs sen!


Frukost



Här sitter jag och äter skagenmackor och dricker Oboy. Jag har börjat dricka det igen. När jag bodde hemma hos mamma så drack jag jämt Oboy till frukost, men sen blev det juice ett tag men nu Oboy igen.
Egentligen är det väl bättre med juice, det innehåller väl inte lika mycket socker som Oboy som är en riktig sockerbomb.. Tyvärr. Men är det gott så är det :P



Pinsam middag


Vi var ut och åt på Church Street. Både jag och Remi tog något nytt som vi aldrig ätit där förut. Jag brukar alltid ta samma sak annars utifall jag skulle bli besviken och inte tycka om det. Men nu var jag våghalsig och det var faktiskit gott :)

När Remi hade halva sin tallrik kvar och jag var nästan klar så fick Elias damp :/ Visst att han kan börja gnälla lite och bli tyst ganska snart, men detta var hemskt. Han bara skrek och skrek i typ 15-20 minuter. Det blev väldigt pinsamt till slut kan jag lova. Fatta inte alls vad det var med honom. Han hade sovit 3 timmar på eftermiddag så han var inte trött och inte hungrig för han hade fått mat en timme innan bara. Trodde jag ja... Han fick mat i alla fall och blev nöjd och somnade. Puuh, tur att något hjälpa till slut.
Nästa gång får Elias vara hemma med barnvakt. Haha.



I sin nya Adidaströja :)



Efterrätten
(Glömde ta kort på maten, kom på det när jag ätit halva)



Efter damp utbrottet :P


Sovande killar


Mina pojkar ligger och sover. Dom har sovit över en timme nu, kul. Jag bara sitter här och inte gör nånting.
Jag har fortfarande mjukisbyxor och linne på mig, ruffsig i håret och osminkad. Ska fixa till mig lite så att jag är klar tills tröttisarna vaknar :) Jag har förberett en falska åt Elias till han vaknar. Han kommer vara jätte hungrig då.

Fortfarande vet vi inte om vi ska äta på restaurang eller café :P



En pytteliten Elias som sover med pappa.
(Sängen på bilden fick mamma när vi köpte ny)


All kärlek







Bilder säger faktiskit mer än ord <3


Paus från städningen



Jag har börjat städat och gjort jätte fint här hemma. Det var verkligen skitigt innan, usch och fy. Har köket och toaletten kvar bara, sen skiner det :)
Remi slutar kl 16 idag, jag trodde 19 så det var ju bra. Kanske blir så att vi går ut och äter på restaurang eller bara på nåt café lite senare. Jag är sugen på Church Street. Alla som kommer från Gävle vet hur jäkla god maten är där. Man skulle kunna äta där var och varannan dag, lätt! Nu blev jag hungrig :D


Idag då?


Inatt har vi alla verkligen sovit gott. Elias sov hela natten :D Det är andra gången han gör det, vanligtvis vaknar han en gång och får mat och ny blöja. Men inatt skippade han visst det, det var skönare att sova ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Det visar sig. Ska börja med att ta en dusch i alla fall.






Frukt








Fruktstud framför tvn


Elias saker



Nu har jag ätit skagenmackor, Remi åt nån korv och Elias välling. Alla är mättna och belåtna :)
Vi har kollat på "Familjen annorlunda", jag får panik när jag kollar på det. Hur fan orkar dom?! Själv räcker det med max tre barn. Nio ungar, aldrig i livet!

Detta köpte vi till Elias idag;



Elias första bil, den lilla gröna. Haha :D


Barnens Hus



Nu har jag vaknat efter en två timmars powernap, lika så Elias. Nu är jag jätte pigg :D När jag vaknade hade Remi kommit hem. Och nu har jag, mamman i huset, bestämt att vi ska åka till Barnens Hus. Mitt favorit ställe.. efter Café Lounge såklart.
Förhoppningsvis hittar vi nåt fint åt Elias. Måste kolla på en ny bilbarnstol också och se vad priserna på en sån ligger. Jämföra liksom om man ska köpa en ny eller en från blocket, det duger ju lika bra. Den syns ju inte, den ska ju bara vara i bilen :P



Kaputt


Jaha? Nu slutade strykjärnet funka helt plötsligt.





Wake up snälla strykjärn!!


Blev fel


Haha ja det blev lite fel med vikten i det senaste inlägget, haha.. Glömde en nolla ;) Men han vägde inte riktigt så mycket. Han väger 9840 g och är 70,5 lång. Gissade nästa rätt på längden i alla fall.
Elias är en välbyggd unge ;) Han ligger två streck över "normala" kruvan. Men det är så det ska vara ;)

När vi hade vart på BVC gick vi och fikade på Café Lounge. Har nog aldrig fikat så tidigt i hela mitt liv, kl 11 typ. Brukar ju oftast bli att man fikar på eftermiddagen. Sen åkte Remi och fixade ett ärende och jag och Elias gick hem. Jag ska stryka gardinerna nu och sätta upp dom.. Det blev aldrig av igår.




Bästa stället!


Nu BVC




Jag gissar på att Elias väger 1012 g och är 70,3 lång ;)



Sen middag



Nu ska vi åka hem till Christian och Johanna på middag :) Dom har flyttat in ganska nyligen i sin nya lägenhet och vi har aldrig varit där så det ska bli skit kul och se hur dom har det.
Två katter har dom också, jag är jätte rädd för katter.. Får se hur det går :P Hoppas dom är snäll mot Elias i alla fall.
Det ryktas om tacogratäng. MUMMA!


USA flickorna


Emelie, Ida, Line och Frida som är i USA kommer hem om en månad. Fatta lång tid det är kvar! Just nu är dom i San Francisco. Läste på deras reseblogg att dom blev jagad på en bakgata av nått psyko. Han skrek och sprang efter dom och dom sprang för sitt liv. Som jäkla tur var så var dom sabbare än han. Jag skulle nog ha skitit på mig.
- Gå inte på bakgator flickor, var rädd om er ;)



H&M


Hemklickat för någon dag sedan..





Tjoho



Nu har vi kommit hem från stan. Blev en väldig snabbis. Skulle bara köpa en grej, men vad kan jag inte säga för det finns folk som kanske läser och inte får veta det än ;)
Elias ligger i vagnen och sover fortfarande och jag ska nog göra lite övningar. Träna för mig själv här hemma alltså, haha :P Måste ju hitta på sina egna knep om man inte kan gå på gym.



Söndag


Jag och Elias ska gå till stan om ett tag. Ska bara hitta orken att fixa till mitt yttre lite, om jag inte gör det så kommer jag skrämma hela stan.
Sen tänkte jag dammsuga lite här hemma, såg att dammråttorna har kommit fram i hörnen. Blä! Ska nog byta gardiner också, har fortfarande julgardinerna uppe.

Seg söndag!

Lördag


Idag har jag och Elias vart hos mamma medans Remi jobbat.
När jag kom till mamma så lämnade jag bara Elias innanför dörren och gick och solade. Har skjutit upp det så länge nu så det var verkligen dags! Var längesedan jag var såhär blek, usch. Måste sola på sig till sommaren, man vill ju ha lite färg så man kan sola på den sen. Även kroppen måste trimmas till sommaren. Eftersom jag inte har tid att gå till nåt gym för att träna måste jag göra övningar hemma, men det går ju det också, bara man ligger i :P

Sen tog jag och Erik en promenad med Elias i pulkan till affären och köpte chips. (Inte så bra kanske med tanke på det jag skrev ovanför, men ah) Sen kikade vi Robinson och efter det tog jag bussen hem :)
Så såg min dag ut alltså.



Ett halvår



Idag är det Elias 6 månadersdag!




Hurra till lillhjärtat <3


Enligt FBI






Haha ja, varför inte?




Candy


Innan jag gick hemåt så gick jag till stan och köpte godis. Det är fredag och då får man äta sånt :) Ikväll blir det fläskfilé till middag och kika Let's Dance. Och äta godis så klart!



Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.


Utsövd



Elias har inte vaknat en enda gång inatt, inte ens för mat. Vi somnade vid 23 igår och sen sov vi ända fram till 09.10 imorse :) Däremot vaknade jag och var tvungen att springa på toaletten, men inte Elias inte.

Satt och kollade på lokala nyheterna typ nyss. Dom sa att det var ovanligt lång dagiskö här i gävle nu. 250-300 barn. Speciellt i cantrala Gävle var det lång kö. Kul, precis där vi sökt. Vi som sökte så sent också :/ Elias kommer få börja på dagis när han är två typ...

Nu ska jag göra mig redo för jobb.



Jag fick HIV i Thailand.. NOT



Denna grupp har jag visst gått med i på Facebook.





Jag antar att dom bytte namn på någon grupp för att försöka vara lite roliga och jag tyckte det var roligt :D HAHA


Charlie kom idag



Emelie en jobbarkompis, inte hon som jag jämt hänger med utan en annan, hon fick sin lilla son Charlie idag :) Så gosigt med små bebisar. Grattis till henne och Jesper och Charlie på sin födelsedag såklart ;)



Jobbet idag gick bra, bara det att 3 timmar kändes som typ 8. Alla tyckte tiden bara sniglade sig fram. McDonald's Valbo har blivit förhäxat eller ville den bara att jag skulle vara där.. Höhö, fan va tråkig jag är!

Har jag nyss tagit mig ett bad här hemma hos mamma. Var ca 7 månader sen jag badade i ett badkar och lär säga att det var lika härligt som förr. Saknar badkar ibland hemma jag. Man skulle kunna bada med Elias, och när det är kallt ute är det inte fel att lägga sig i ett varmt bad med massa bubblor.






Jobb idag

Hej och hå!

Idag ska miss Viktoria jobba. Det var ett tag sedan sist så jag har liksom vant mig att vara hemma nu så lite jobbigt ska det faktiskt bli, men pengar.
Emelie ska vara barnvakt åt Elias. Hon skickade ett sms och sa att hon var nervös men jag vet att det kommer gå skit bra :) Och det är typ två timmar bara för Remi börjar två och jag slutar tre.

Nu ska jag packa väskan och göra mig klar. Ska sova hemma hos mamma inatt för hon och Jonas är någonstanns i Sverige för att Jonas ska provspela på ett hockeygymnasie. Erik blir själv då så hon ville att jag skulle sova där. Elias ska också sova där :)







(Treggingsen köpte jag på H&M. Svar på en fråga :P)



Fick hem shortsen idag








Jag älskar dom!


Tvätta



Nu ska jag ner tvättstugan. Sex maskiner ska hinnas med, kanske sju. Önska mig lycka till, haha.

Elias ligger och rullar runt på golvet som vanligt. Han har blivit så stor! Om man lägger honom i babygymmet och kollar till honom efter 5-10 minuter så brukar han oftast ligga utanför en bra bit bort. Han förslyttar sig genom att rulla, och hasa sig lite grann gör han också. Dröjer inte länge till man inte vågar ta en dusch utan att behöva låsa in honom med en inne i badrummet :D Sita kan han ordenligt nu också, har jag kanske sagt det? Aa men det kan han i alla fall. 6 månader på lördag blir han. Ojoj.



Så här hittar man honom alltid i babysitern nu för tiden, halva kroppen utanför den.





Treggings



I förrgår köpte jag ett par treggings :) Det måste vara det bästa plagget som någonsin! Det är som jeggings fast inte i jenas utan ett mycket tunnt tyg som känns ungefär som tyget på cykelbyxor, men ser ute som jeans. Svårt att förklara. Men själva idén med dom är att det ska se ut som suuuuper duper slimmade jeans och det gör dom verkligen och det är så sjukt snyggt.
Eftersom dom är så tunna är de perfekt att ha på sommaren för det är lite varmt att ha riktiga jeans då. Ååh jag älskar detta plagg!






Hemma


Nu har vi kommit hem från Uppsala. Avatar i 3D var bra. Man blev lite ansträngd i ögonen, känner av det fortfarande men jag tror det är tröttheten också. Jag är hur trött som helst! Men Elias är vaken och han hade sovit från 18 till 20 hemma hos mamma så han är nog vaken ett tag till :P NCIS börjar vid elva så får kolla på det tills han somnar.

Uppsala är förövrigt en väldigt mysig stad :)

Nu blir det en kopp te. Dock blir det inget att äta till.. Vi har inte ens bröd, hinner aldrig handla. Men imorgon ska jag pallra mig och köpa lite smått så som just bröd.




Ena lillebror somna på väg dit



Och den andra kolla ut igenom fönstret :P



Jag var bara ful



I väntan på att få gå in i salongen



Glasögonen



HAHA gullis


3D


Hallå vänner!

Igår var det full rulle hela dagen så jag hann bara skriva ett inlägg. Först var jag ju med Emelie som jag skrev. Vi gick och till stan och mötte Remi när han slutade jobbet. Sedan gick vi till Mocca dit Christian och Johanna skulle komma för att ta en fika med oss. Alla var hungriga så det blev mat istället för fika. Jag åt en fisksoppa. Skulle inte köpa den igen för den var bara okej. Gillar faktiskit inte det cafét, inte så mycket och välja på (fika) och maten smakar inte så mycket liksom. För tråkigt för att ta ganska bra betalt för allt. Dit blir det nog inte så många fler gånger. Isåfall för glassens skull i sommar eller nåt :P

När vi hade ätit klart gick vi och hyrde en film, sen gick vi hem till oss, poppade popcorn och mös ner oss i soffan allihopa. Filmen var skit konstig och inte alls nå bra. Det var någon konstig skräckis. Jaja det var trevligt i alla fall att få umgås med alla :)

Nu ska vi börja göra oss klar. Vi ska åka och lämna Elias hos mamma och ta med oss mina bröder för en tripp till Uppsala. Vi ska gå på Avatar igen fast 3D. Kommer bli grymt! :D




Jackan


Det har inte blivit nån uppdatering idag. Redan vid 11 gick jag och mötte Emelie och Jennifer för en lunch på Café Lounge. Stammis stället så att säga :P
Nu är vi här hemma och bara pratar, kollar tv och leker med Elias. Eller aa Emelie leker med honom. Spökar ut honom med mössor och sjalar som vanligt. Haha tycker lite synd om honom, fast han klagar ju inte så ;P

Elias fick sin julklapp av Emelie idag. Vi har totalt glömt bort den, kom på det idag så då fick han den :)



Nike jackan jag har viljat köpa länge :D

Den är i storlek 80 och sitter bra nu så antar att den kommer vara för liten i vår. Den måste vara sjukt liten i storleken, konstigt. Får se om det går att byta om den finns i större storlek vill säga.


Övergiven



Emelie avbokade mig ikväll. Hon var helt slut men det respekterar vi eftersom jag vet att hon är uppe hela nätterna, så har hon jobbat lite på det också ;)
Det är ändå massa bra på tv ikväll och det är bara en och en halv timme kvar tills Remi slutar, och jag har ju lill gubben här <3

Jag är lite hungrig igen, kanske snälla Remi tar med sig nåt att äta hem till mig. Man får väl hoppas :P


Detta har inget sammanhang med det jag skrivit tidigare, men kolla på den här reklamen. Tjejerna som står under paraplyet i regnet.. Den mörkhåriga tjejen där, visst är det Annika från Robinson?! (32 sekunder in i reklamen)



En liten nap



Satt och kollade på 16 and pregnent. Så jäkla bra! Elias låg och sov på mig och efter tre avsnitt blev även jag trött. Han hade sovit typ en och en halv timme när jag somnade så jag trodde han skulle vakna inom kort tid, men jag fick sova i typ 50 minuter :) Jätte skönt.

Emelie jobbar till 19 sen ska jag möta henne på stan så ska vi hyra en film :) Men före filmen ska vi kolla på En annan del av Köping :D Antar att ni också ska göra det?



Detta blev det till lunch


En typisk söndag


Jag hade tänkt gå och äta på stan med Emelie innan hon börjar jobba men hon har inga pengar. Så nu får jag och Elias sitta här och möggla. Nejdå det är ganska skönt faktiskit, då kanske man får lite gjort här hemma :P 
Funderar på att baka faktiskt och läsa lite ur boken jag började med för ett bra tag sen men som jag bara hunnit läsa 2 kapitel i. Aa vi får se vad jag hittar på för att fördriva tiden :) Låter som en pensionär.

Antar att det blir ett antal blogginlägg idag för så blir det jämt när jag bara är hemma, men det är ju ganska bra.

Ny design


Min bror har börjat gjort om min blogg. Det är lite fin justeringar kvar, som tex färgen på rubriktexten och texten på spalten till höger. (Vet inte vad den heter på bloggspråk :P) Ja lite sånt.
Men visst är det fint hittills? :) Bilden på mig och Elias är inte jag så tilltalade, osminkad och äckel hår, men han var i alla fall sötaste i världen <3 Och det är ju han som räknas.



Alla hemma


Remi kom hem för ett tag sen från jobbet. Så nu är vi alla samlade. Elias är fortfarande vaken. Han är precis som oss, nattmänniska. Nejdå men han somnade 20.30 och sov en timme då, så det är väl därför han är så pigg nu. Men jag klagar inte, han är så jäkla glad hela tiden nu efter han har vart sjuk så det är bara roligt att han är uppe med oss :)



Han var trött ett tag..



Men nu chillar han här i soffan med oss ;) <3
(Tyckte ordet chilla verkligen passa till denna bild haha)


Jag hade en rätt liten mage



Jag satt och kollade runt på gamla inlägg i min egna blogg och stötte på mina "magbilder" som jag tog varje vecka under graviditeten. (Saknar det lite grann faktiskit)
Det jag vill komma till är storleken på magen. Medelålders människor så som min mamma, några vänners mammor och vissa av mina egna kompisar tyckte inte att jag var nå stor under graviditeten. Men jag själv kände mig stor, klumpig och osmidig.. Som ett kylskåp ungefär. Men jag var faktiskist inte så stor om man jämför med vissa som har vart eller är gravida. Tänk vilken skillnad det kan vara. Elias var ju ändå normal i vikt och längd, han var ju absolut ingen mini bebis. (53 cm och 3832 gram)
Jag kommer ihåg att jag trodde han skulle bli liten, men icke. Det är fortfarande tvärtom. Han är större än medelmåtten i sin ålder ;) <3



Här var jag i vecka 25


Mys



Jag har poppat popcorn, blandat saft och tagit fram min mint choklad.
Nu ska jag titta på Robinson :)







Usch för palsternacka



Nu ska jag och Elias gå och hälsa på där Remi jobbar extra hos sina kompisar. Han började där nyligen. Fattar inte hur han orkar jobba så mycket. Han har ett heltidsjobb plus ett extra jobb liksom. Men det blir ju mer pengar för oss och det klagar ingen på här hemma :)

Elias fick nyss äta lite mat. Palsternacka och det gillar han inte! Han gör världens roligaste miner och sen bara spottar han ut det. Haha. Han fick sin älskade ersättning efter det, gluffs så var det slut. Hungriga bebis :D



Do you want to kiss me?


VILL HA


Satt nyss och kollade på en blogg jag hittade precis. Hon hade så sjukt fina bilder på hennes son och dom två tillsammans. Nu vill jag också ha en systemkamera! Man kan ta så fina bilder bara man lär sig kameran.
Tänk vad kul att ha den i sommar när vi ska åka till västkusten på semester. Vilka fina sommarbilder vi skulle kunna ta på Elias. Ååh jag måste köpa en sån, helst nu.
Ska ta en snack med Remi. Han vill ju också ha en så det lär ju inte bli några problem ;)



Tråk dag


Idag är det en såndär hemskt tråkig dag. Det finns nada att göra. Remi jobbar, Emelie ska jobba, alla tjejerna är i USA, det är för kallt för att ta en promenad och jag har en riktig ful-dag. Ni vet en sån dag som man känner sig skit ful fast man skulle bli stylad av Elin Kling, sminkad av en make up artist och bli fixad i håret av en frisör.

Vi får se vad dagen bjuder på...



Leker





Fredag



Nu ska jag börja göra mig klar för dagen. Ska kanske möta min lillebror på stan för han ville kolla på nån jacka på Stadium, sen åker jag med honom hem till mamma och är där över dagen/kvällen. Remi slutar 22 och jag orkar inte sitta hemma bara. Tänkte att Elias skulle få åka lite pulka hos dom men det går ju fan inte. 20 minus ute, då kommer han ju frysa sönder ansiktet. Usch, detta är ju omänskligt.
Aja, får se om Erik kommer in eller inte då, annars åker jag till dom när jag är klar.


En hälsning från Elias: 1qAZQN FC Z6BVC ZFG nn uj u 6kucx XX
Kan ju undra vad det betyder på bebis språk ;)

Näsa, inte nos

Måste härma Emelie och lägga upp den på min blogg också. HAHA



Snacka om lillfarbror


Hemklickat


Blommit till sommaren



AVATAR



Kom hem för ett tag sen från bion. Det finns inget mer att säga än att den var sjukt grym, precis som alla andra säger. Hur bra som helst! Och jag förstår verkligen att det var den dyraste filmen som gjorts. Men det var det ju lätt värt med tanke på hur bra den blev.

Jag vill också åka till den där världen :D Så jäkla coolt! Ja, jag vet att det inte är på riktigt men man kan ju drömma.



Snow storm


Jävlar vad det snöar ute! Tycket det kan sluta nu, jul och nyår har redan vart så nu kan det väl smälta och bli vår. Då skulle alla bli glada, eller? :)

Vi ska göra oss klar och sedan ta oss ut i snöstormen och åka och handla. Ska även gå in på Barnens Hus och Hemtex där vi har presentkort som vi fick i julklapp. Orkar inte sitta hemma hela dagen för att det är sånt här väder, då deppar man ju ihop. Remi är ledig också och han vill inte sitta inne bara.

Senare ska jag träffa tjejerna. Dom åker till USA inatt och blir borta 5 och en halv vecka. Dom ska åka runt till olika städer, bla L.A, New york och Las Vegas. Nej jag är inte alls avundsjuk. Gaaah!
Jag hinner inte vara där så länge för jag, Remi och Emelie ska på bio. Men hinner i alla fall säga hejdå :)





Åsna


Nu är jag hemkommen från Valbo, med mig har jag Emelie. Släpade med henne hem hit också.
Gick in på Köpis och köpte mat till Elias, postade dagis anmälan äntligen (jag vet att vi är sent ute) och så köpte jag ett par leggings och en tröja på Gina. Testade inte ens eftersom jag var själv och hade Elias med mig men jag chansade och tog S på båda plaggen, och visst passade det :)
Sen gick jag till McDonald's och väntade på att Emelie skulle sluta sen åt vi mat där. El natcho och hot wings, finns inget godare på Donken!

Köpte även en låda på Ikea som Elias leksaker nu ligger i. Dom låg utspridda över hela lägenheten före det. Men nu är det ordning och reda :P



Leggings 199 kr 



Tröja 149 kr



Vem bryr sig?



Jag blev så irriterad igår kväll när jag fick veta varför alla tjejer på Facebook heter tex vit, svart eller grön. Det är vilken färg man har på Bh:n. Vem hade så jävla tråkigt att hon kom på det?! Vem fan har med det att göra? Och framför allt vem bryr sig?  Make no sense, verkligen!!
Okej om det hade vart typ oktober (bröstcancer månaden) men det är det ju inte.

Jag blev så irriterad att jag var tvungen att dryga lite:
Jag behöver ingen för mina är så fasta. LOSER!




Bra natt, trots att han är förkyld


Goodmorning allihopa everybody!

Hoppas ni sovit gott. Det har jag! Behövde bara rätta till Elias en gång och sen ge honom mat som vanligt en gång. När han inte är sjuk vaknar han bara en gång per natt och vill ha mat och ny blöja :)
Han somnade strax efter 22 igår och sov till 09.30 så inte undra på att jag är rätt pigg idag. Nu sitter han framför tvn och kollar på barnkanalen, han verka tycka det är bra hihi.

Själv ska jag ta och hoppa in i duschen.



Sleepe


Nu sover lill pluppen



Nybadad



Badade just Elias. Nu kan han sitta helt själv i badbaljan. Självklart måste jag sitta bredvid som badvakt utifall han glider bakåt eller kastar sig framåt helt plötsligt som han gjorde nyss. Han bara flög framåt.. Men mamma är snabb hon så henne kan du inte lura lillplutt ;)







Är du en hemmafru?



Gillar du att tvätta? Jag vet inte ens hur man gör.

Gissa vem som gav det svaret, jo Blondinbella. Men jag kommer ihåg ett inlägg hon skrev förut att Nils bad henne starta en maskin med tvätt och ta fram kyckling från frysen. Hon skrev då "Jag är väl ingen hemmafru" nåt i den stilen. Men hon gjorde det och då kan hon väl tvätta? Hon har ju i alla fall startat en maskin i sitt liv. Hipp hurra! Kalla det överdrivet eller bortskämd sedan barndomen. Men tvätta ska man väl kunna när man bott hemmifrån i över ett år..? Använder hon smutsiga kläder, köper nya och kastar det smutsiga eller får pojkvännen Nils som alltid ser nyvaken ut tvätta åt henne? Ja, det är frågan. Och att sätta igång en tvätt och ta fram kyckling från frysen gör en väl inte till en hemmafru? Men jaja :P

För övrigt tycker jag att hon verkar vara en bra tjej men när hon säger saker som tex svaret på den här frågan vet jag inte vad jag ska ta vägen. Blir lite upprörd. Och när hon lagar mat till Nils köper hon rostbiff och potatis sallad. Haha, det är väl tanken som räknas kanske men jag tycker synd om han ändå :P
Vill killar ha sånna tjejer?

Jag & pojken



Julgranen är borta och tomtarna nerpackad i en bananlåda. Nu är det ett bra tag kvar tills de får åka upp igen. Nu ska jag bara damma överallt så det blir dammfritt här hemma för det är det verkligen inte just nu.

Elias sitter här och tuggar i sig kamerasladden. Så jäkla gosig <3 Ska kramas och pussas lite med honom innan jag börjar städa :) Då blir han nog glad.



Vi längtar tills världens bästa pappa kommer hem från jobbet <3


Ut med julen

Inatt har jag inte sovit så bra som jag brukar. Elias vaknade typ 4 gånger och gnällde för han hade ålat sig och lagt sig på tvären i spjälsängen men det var bara lägga han till rätta igen så somnade han. Remi låg och snarkade för att han är förkyld (Elias har smittat honom, hehe lite kul tycker jag) så jag inte kunde somna, så började det klia på hela kroppen för det var så varmt.. Ja allt sånt som gör att man inte kan somna om :P Så imorse när Elias vaknade så var jag inte pigg kan jag säga. Men Remi tog honom in till sovrummet där han fortfarande låg så somnade jag en och en halv timme på soffan. Så skönt det var!
Fast man bara vaknar så korta stunder på natten blir man skit trött, det är väl för att man inte hinner komma in i djupsömnen.

Idag vågar man sig väl inte ut, det är 20 minus ute :O Jag ska faktiskt ta och plocka undan julen, den är ju liksom över nu. Och jag är trött på alla tomtar och julgranen som bara står och samlar damm.



Nice food



Nu har vi vart hemma ett tag. Jag hann precis diska klart innan Remi klev innanför dörren, då började vi med maten så nu är klyftpotatisen och fläskfilén inne i ugnen. Till det blir det sallad och vår hemmagjorda sås :) Jag längtar efter första tuggan. Har bara ätit nudlar idag vid 12, så god mat sitter inte fel.

Kollar på Trauma, en serie på 3an, den är faktiskit bra.






Måndag


Lillskrutt mår bättre. Han är inte ledsen längre, men fortfarande snorig. Men huvudsaken att han inte är ledsen för då vet man att han mår bra :)
Kollade nyss på 16 and pregnent. Fyfan vad hemskt jag satt och grät hela tiden! Det var om ett par som adopterade bort sin dotter. Fattar inte hur man kan vara så stark att göra det. 

Nu ska jag göra oss klar och åka till morfar som fyller år idag. 81 år, det är gammalt det.



I vagnen



Vi har bytt till sittvagn nu. Det var två veckor sedan ungefär som vi bytte men har glömt att skriva det. Elias älskar i alla fall att vara i sin vagn nu jämfört med förr. Sitta ska man, inte ligga det är ju bara för små bebisar tycker han ;)

Emelie satt honom i vagnen nu och han satt där så glatt tills han tyckte det jobbigt för jag tog så mycket kort. Men jag kan ju inte låta bli när han är så söööt!







Snart frisk?



Hurra! Elias är glad och verkar mycket piggare :D Nu kan man sätta sig ner med hon och ha honom i knä utan att han får damp. I'm a happy mama!! Både för hans skull och min.

Nu sitter jag, Emelie och Jennifer här och pratar, pratar och pratar, tittar på tvn lite då och då.



Han fejkar min bror



Var nyss in på min brors blogg och kollade. Det finns en kille som heter "Calle" och använder sig av bilder på Erik och som Erik har fotat på Facebook. Han har även lagt in en bild på Erik och Elias och säger att det är han och hans kusin. Vad är det för jävla mongo som orkar hålla på så? Antar att han tycker Erik är snygg och Elias väldigt söt. Men lite otäckt att en främmande människa har en bild av Elias. Fast jag är ganska säker på att det är en cool lite kille som drygar bara. Haha jaja, har man ett kul liv så har man.

Någon som vet om man kan anmäla folk på Facebook, det kan man väl?


Trodde jag ja



Jag tordde Elias skulle vara på bättre humör idag, men icke. Nu sover han i alla fall, det behöver han verkligen.
Sova är den bästa medicinen :)
När han vaknar ska han få mat och jag ska klä på honom för en tur ner på stan. Ska möta Emelie och kika runt lite. Var lite stressad att hinna till apoteket men blev påmind om att det går ju att köpa receptfritt på vanliga mataffärer nu. Inte allting kanske men nässpray finns. Toppen :)



Coolingen våran  ;)


Gäsp


Så fort Remi klev innanför dörren igår kväll gav jag Elias till honom. HELA dagen hade han vart sur, ledsen och arg. Antar att det var förkylningen. Mina öron klarade inte av mer skrik. Så jag satt mig i köket och åt salladen Remi hade med sig hem till mig medan han fick Elias att somna. Han är bäst på det.
Gissa om jag somnade gott sen?!!! Jag var helt slut.

Får se hur det kommer gå idag. Det visar sig.. Stackars min pluttunge.





Smart tjej



På väg ner mot stan kom jag på att det är ju lördag och stan hade stängt för två timmar sedan. Smartatjejen_89 det är jag det. Tusan också, Elias som behövde nässpray. Vi har droppar åt honom men dom hjälper inte så mycket. Stackas lilla är så förkyld. Idag rinner det ur näsan i alla fall så det kommer ju ut. Men nätterna är värst, då är han jätte snorig och jag är rädd att somna utifall han slutar andas. Nej uscha buscha.
Idag har han bara gnällt och gnällt, förutom när han sover. Det gör ont i mig när han inte blir nöjd och man vet att han är sjuk :( Lilla goshjärta <3



Så glad vill jag att du ska vara nu


Förkyld unge



Här sitter jag och väntar på att riset ska bli klart. Bredvid mig sitter en förkyld bebis i sin matstol och äntligen är tyst, för tillfället.. Det verkar inte vara lätt att vara liten och förkyld och inte lätt är det att vara mamma till en som är det heller. Phuu det tar på krafterna. När jag ätit ska jag göra oss klar för att ta oss ner på stan och köpa upp hela apoteket.

Nu börjas det igen, hoppas jag får i mig en liten matbit i alla fall.



Jag vet lite äcklig bild men jag tycker den är rolig också ;P


Mina löften


Jag har aldrig haft något nyårslöfte men i år har jag kommit på några som jag ska följa.


1. Lägga mig inom en timme efter att Elias har somnat. Han somar ganska sent så.


2. Gå ut på promenader.


3. Inte äta onyttigt förutom fredag och lördag. Vilken tur jag hade att det nya året började med helg :P


4. Vara världens snällaste och bästa flickvän och mamma.


Tror ni jag klarar detta?



RSS 2.0