Vecka 29

Herregud, tiden bara flyger iväg! I måndags jag gick jag in vecka 29. Ca 10 veckor kvar nu bara :O Men innan lillen kommer händer det massa andra roliga saker. Tiden kommer gå lika fort som det gjort hittills om inte ännu fortare.

Fortfarande så känner jag mig inte gravid. Har känt så nästan hela graviditeten, förutom i början då jag mådde skit. Nu känner jag mig bara fet. Känns som jag går upp i vikt utan anledning vilket är sjukt jobbigt! Är det ett tecken på att något är fel? Borde jag inte vara glad? Eller kan det ha att göra med att jag mår piss när jag ser siffrorna på vågen bli högre och högre? Jag hatar att gå upp i vikt! Jag vet att det såklart hör till en graviditeten, men jag vill inte bli tjock på andra ställen än magen. Får panik. Känner mig alltid obekväm vad jag än har på mig och hur jag än ser ut i hår och smink. Usch! Alltid dåliga dagar alltså, utseende mässigt, vilket tär på psyket.

Av allt detta hemska kommer något underbart till slut. Så jag får väl stå ut. Det är som sagt bara ca tio veckor kvar tills jag får möta den lilla fisen som orsakar dom här känslorna och då kommer dom vara som bort blåst :)


RSS 2.0