Hur ska jag göra tro?

 
 
Jag vet inte rikgit hur jag ska göra nu med bloggen eftersom jag har den genemsamma med tjejerna. Känns jätte fult att skriva samma sak här som i den andra. Och det måste jag typ göra för så mycket grejer händer det inte så att jag kan dela upp det i två liksom.. Förstår ni hur jag menar? :P Men ska göra mitt bästa för att hålla båda vid liv.
 
Vaknade upp imorse med en sjuk Elias som verkar nu har övergått till en frisk :P Han var jätte hängig och hade ont i magen tidigare. Men nu lekar han på golvet med sina bilar som att inget hänt. Tok nissen <3
 
Jag ska ägna mig denna dag åt att plugga. Måste göra det nu, på riktigt. Blev aldrig av igår då jag egentligen också skulle behövt gjort det. Men som vanligt finns det ju så mycket andra saker som behöver göras.. Allt för att inte sätta sig med boken framför näsan. Visst är det konstigt :P
Köpte detta fina skärp inne på Gina igår. Har inget som jag kan använda detta till just nu, men det kanske kommer! Annars är det ju sjukt fint att bara veta att man har det i gardroben liksom.
 
 

Go and check it out

 
Såg att länken inte funkade som jag la ut i förra inlägget. Så här har ni den igen !! Endelavoss !!
 
 
 

En del av oss

 
 

Jag och tjejerna har skaffat oss en gemensam blogg. Gå in och kika vettja!
<3 Endelavoss.com!<3
 
 

Köp aldrig en Renault!!!!!!

 
Asså fy fan rent ut sagt, vad jag hatar vår bil!! Inte bara det att den är ap liten så att man slår i huvudet i taket när man åker i den, ful och opraktisk för oss.. Den fungerar inte som den skaaaa! Det finns en lampa som tänds ibland i kontrollpanelen som inte får lysa när man kör, men vi har ett trick som gör att den slockar (inte bra). Sen till det jobbigaste. Bil jävlen har fått för sig att inte starta ibland. Helt sten död alltså! Det funkar om man är två och ena puttar på, men om man är själv är det kört!
 
Detta hände mig nu ikväll. Jag och Elias åkte och handlade lite behövligheter till frukosten imorgon. Och även popcorn som jag lovat honom. När vi skulle åka från affären... Heltdödbil.com. Satt där i över en halvtimme, ringde runt till lite folk men ingen kunde hjälpa mig förutom Ida, men då var hon tvungen att åka enda från Valbo. Hon var precis på väg till mig när Remi ringde och sa att hans kompis skulle komma och hjälpa mig så hon behövde inte åka hela vägen för min skull. Och det var tur! Kände mig värsta dum, trotts att det var hon som erbjöd sig. Det kan man kalla en bästa vän ;) <3
 
Till slut kom vi hem iallafall. Elias hade somnat i bilen. Han fick alltså inte äta sina popcorn, stackars lilla <3
 
 
DRA ÅT HELVETE SKIIIIIT BIIIL!!!!!!!!
 
 
 
 
 

Bebis Elias

 
Satt och kollade igenom lite gammla bilder för att få uppleva Elias bebistid igen. Guuuud vad rund och go han var! Vi måste för tusan börja producera ett barn till snart ;)
 
Här är några härliga från sommaren 2010.
 
 

Sköningar

 
Igår införskaffade jag världens skönaste mjukisar. För att vara ett par mjukisbyxor har dom en ovanlig men fin färg :) Har letat länge efter ett par som man kan gå i ute bland folk i utan att skämmas och känna sig allt för luffig i. Jag köpte ett par som även min bror har. Måste köpa dom i den mörkgråa färgen som de också finns i, fanns inte min storlek just nu.
 
Ni hittar dom på herravdelningen på H&M :)
 
 
 
 

Kvällsjobb

 
 
Hey yo!
 
Har precis käkat tonfisksallad som jag gjorde till lunch här hemma. Gottigott! Sitter nu och väntar på att sambon ska komma hem från gymet så vi kan dra oss ner mot stan och kika lite innan jag åker till jobbet. Jobbar 17-22.30 ikväll vilket är väldigt ovanligt för att vara jag. Men det är bäst att jag vänjer mig för blir mycket jobb för mig nu på kvällar framöver, om man jämför med hur jag har jobbat tidigare. Men om man måste ha pengar så måste man... Inget kommer gratis, tyvärr :P Om men inte är en Hollywoodfru vill säga. Haha såg ni det igår förresten!? Marias nya kompis Mindy, hur skön är inte hon då? Hahahaha! Höll på dog i soffan av skratt när hon pumpade musik i sin bil :D
 
Nu ska jag börja göra mig klar för dagen. Ha en bra dag alla :)
 
 
 

Cellprov

 
 
Å herregud. Idag var jag på mitt första cellprov. Var nervös innan men när jag väl låg där så var det ganska lugnt. Är ju mer nervös inför vad det kommer stå på provsvaret som kommer hem i brevlådan om tre-fyra veckor!
 
Jag ska strax bege mig till hem till Ida för att käka lite mat och titta på säsongspremiären av Hollywoodfruar. Ska bli så roligt att få skratta åt/med Maria Montazami. Haha, hon är bara för skön!
 
 
 
 

Back to reality

 
Den här veckan börjar allt bra på tv! Precis nu börjar Robinson, sen är det ensam mamma söker. Senare i veckan börjar Breaking News, Room Service, Hollywood fruar och Fångarna på fortet. Hösten är bra sådär ;)
 
Det som inte är lika najs var att jag börja jobba idag efter en månads semester. Jobbade bara i tre timmar, så det var ett prefekt uppvärmningspass inför det kommande året. Tänkt att det är ett år kvar tills nästa semester.. Ångest!!! :/ Får nå fel när jag tänker på det. Nu är man liksom tillbaka till vardagen. Aja, får tänka på att jag har lite nya utmaningar framför mig och göra det bästa av situationen.
 
Nu ska lillgubben i huset nattas! Strax efter det kommer storgubben hem <3
 
 
Dagen måltid. Fett gott!!

Bästa lilla bus

 
<3

Mys-time

 
Nu åker jag och Elias hem till Madde för att mysa med tjejerna :) Elias är jätte gnällig och trött, så för hans bästa somnar han förhoppningsvis i bilen på väg dit så får han sova vidare i hennes säng.
 
Bra avslutning på semestern!
 
 
 

Bra helg

 
 
Tjabba!

Hade en väldigt trevlig kväll i fredags när vi var på Fullriggaren och grattade Remis kompis :) Det bjöds på förrätt, varmrätt, vin och drinkar.
 
Igår gick vi ett gäng som var med i fredags och åt på Olearys. Jag var även och hämtade ut min kära Iphone som har vart inne på lagning efter att rutan blivit kraschad (av Remi ;P). Eller jag fick inte tillbaka min, fick en helt ny faktiskt :D Min andra var bra trött så det kändes bättre att få en helt ny även fast alla bilder försvann.
Mot kvällen åkte vi ut till mamma och grillade :)
 
 
 
 
 
 
 

Härliga dag

 
Kom hem från Svartvik för en liten stund sedan. Var där och grillade korv med Erik, Renée och Elias. Killarna badade medans jag och Elias satt och kollade på. Såg bra härligt ut. Ångrade att jag inte tog med bikinin. Men fötterna fick sig ett dopp i allafall ;P
Kan lova att jag stinker grillrök nu. Hela jag är som en grillad korv. Nu blire ett skutt in i duschen, sen göra sig klar inför kvällens bravader. Remis kompis har gått ut högskolan efter sju år och blivit typ professor eller liknande, så det ska firas med människor, middag och massa vin på Fullriggaren :)
 
 
 
Eriks fina mobilskal, haha
 

Shoes

 
 
Hösten smyger sig på så varför inte börja fylla på gardroben med höstplagg och skor. Fick något ryck när jag såg att Nelly hade massa skor för 199:-/st. Värsta lätt lurad man är egentligen, dom har väl alltid skor för 199 men när dom gör reklam för det låter det så billigt och man går på det, haha.
 
Beställde hem två par skor som föll mig i smaken. Jätte fina!
 
 
 
Kan man inte få lika ben som henne på köpet, haha.

Från bra till det bättre

 
Igår hade vi en myskväll! Mamma, bror och Reneé kom hit för att fira mig i efterskott. Vi började med att fika, sen efter det åkte vi och köpte pizza. Älskar sånna där nyttiga dagar ;P
 
Idag ska jag plugga, tvätta och plugga lite till. Får se om jag hittar på något roligare också :P
Var precis på jobbet och hade ett litet möte med chefen. Det kommer ske vissa föränringar på jobbet som kommer förändra det ganska mycket för mig. Positivt alltså. Nervös som tusan är jag, fast på ett bra sätt :)
 
 
Mina fina paket som jag fick av mamma igår!

Drömmer om...

 
 
Alla dessa skor skulle mer än gärna få flytta in i min gardrob :)

Blue my mind

 
 
Här sitter jag och målar naglarna. Blå som havet blir dom (och heter som rubriken). Älskar nagellack men använder det väldigt sällan pga jobbet. Det är strängt förbjudet att ha nagellack där och det kommer aldirg något tillfälle som man kan använda det typ. Brukar bli om man är ledig mer än två dagar i sträck, eller som nu, på semestern. Med semestern kommer målade naglar. Löööv it! :D
 
Idag är det värsta sommarvärmen ute. Passar att komma nu va när sommaren är slut?!!! Och självklart har jag inte vart ute nånting för jag har haft saker att göra. Blanda annat var jag på gymet och körde ett pass. Tränade mina svagaste punker... Armarna. Puuuh!
 
Om en en timme eller två kommer mamma och bror hit för att fira mig i efterskott. Haha fyllde den 26e juli och dom kommer idag. Mamma har jobbat så mycket och vi har vart ute och flängt på semestern så det har aldrig funnits tid förrän idag. Blir toppen bra! :)
 
 
Ska strax åka och hämta hem den här lilla fisen från dagis :)
 

Svettigt värre

 
 
Blev ett gympass med Ida tidigare ikväll. Hon gick lite tidigare för hennes huvud höll på sprängas stackarn, men jag stannade och tränade lite till. Fy fan vad jag svettades. Sååå skönt!
 
 

Sovmorgon, man tackar!

 
 
Sitter här och drömmer mig bort och kollar på resor på Ving. Jag skulle jätte gärna vilja åka utomlands i början av året, runt mars/april nångång. Har hittat ett jätte fint hotell i Egypten till ett jätte bra pris. Kanske dags att börja spara så man kommer iväg :)
 
Imorse lämnade jag Elias på dagis vid halv åtta, skjutsade Remis personal dit dom skulle, och kom hem vid åtta igen. Då gick jag och la mig och sov ca två timmar till. Så gött och jäklar vad pigg jag kände mig när jag vaknade :D
Nu skulle jag egentligen behöva göra lite nytta men tusan vad det tar emot :/ Har lust att bara sätta mig framför tvn och sitta där någon timme och kolla på vad jag vill. Det var ju ett tag sedan sist eftersom Elias har vart hemma från dagis i fyra veckor. Det känns jätte konstigt att vara ensam hemma, fast ändå skönt lär jag säga :P
 
 
 
 
 

En vecka kvar av semestern

 
 
Om en vecka börjar vardagen på riktigt igen, då börjar jag jobba. Idag började den halvt på riktigt då Remi började jobba igen efter tre veckors semester. Känns inte som man haft/har semester typ, och jag antar att det är för att vädret vart kasst denna sommar. Känns nästan som man skulle kunna ha jobbat istället.. fast ändå inte :P
 
Jag och Elias gör för tillfälligt ingenting. Han kollar film jag sitter här. Men tidigare idag jag har dammat hela lägenheten, så jag ska ta tag i dammsugningen om en stund. Ska bara tvätta bort min ansiktsmask först ;P
 
 

Black

 
 
 
 
 
 
Virkad väst från Gekås
Lite större kuvertväska och ett mobilfodral, också från Gekås
Svarta klassiska pumps i tyg från Dinsko
 

Bra fredag

 
Chilldag är vad den här dagen har varit. Så jäkla skönt! Vi har storsat runt på stan och käkat lunch på Brända Bocken. Nu ikväll har jag vart på gymet och kört ett magpass. Efter det har vi ätit kräftor och annat gott, proppmätt är bara förnamnet. Känns som vi inte gör annat än att äter nu under semestern :P
 
Imorgon förmiddag ska jag åka med Lilly till köpis en sväng, och sen på kvällen blir det födelsedagfest för henne :) Ska bli sjukt kul att hänga med henne igen, som jag saknat henne!
 
 
Färgade bryn och fransar själv för första gången idag. Gör det alltid hos min frisör men fick nåogt ryck och bestämde att testa själv. Remi fick hjälpa mig att lägga färg på ögonfransarna. Resultatet blev mycket bättre än vad jag trodde!
 
Såhär snygg var jag ett tag...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åland

 
Idag har vi vart på en dagsutflykt till Åland, åkte över dit med Eckerö linjen. Elias har pratat om att han vill åka båt länge nu, så nu fick han äntligen det :)
Vi köpte lite godis och alkohol i taxfreen, gick runt och kollade i båten, och vi avslutade resan med en tre rättersmiddag som Remis mamma bjöd på. Super gott och lyxigt! :)
 
Elias var så rolig. Han förstod inte när vi väl var inne i båten att han åkte båt. Han sa då och då "åka båt sen", så vi försökte förklara att vi faktiskt gjorde det. Men hur ska han förstå det när vi sitter i en restaurang och äter och går och handlar i en tråkig affär. Ofta man gör det när man åker båt liksom? ;)
 
 
 
 
Världens finaste, bästa Remi <3
 
Köpte den sötaste flaskan jag kunde hitta :)
 

Uppsala

 
 
Förra tisdagen var vi i Uppsala, mest för att ha något att göra. Det blev lite shopping för både mig och Remi.
Jag hittar inte där då jag aldrig vart där för att shoppa liksom, så det blev de gamla vanliga butikerna man gick in i. Typ Gina, H&M, Vila och dom där :P
Inget bra matställe hittade vi heller. Vi letade minst i en halvtimme efter något som vi tyckte verkade bra men hittade inget, så till slut hamnade vi på McDonald's, haha!
 
 
 
 
 
Tack fina älsk som köpte dom här plaggen åt mig. Färgen på linnet gör sig inte alls rättvist på bilden, det är mer mörkrött (ni vet den här färgen som alla plagg har just nu inför hösten) inte sådär lila!
Och byxorna älskar jag! Har dom i svart också som jag missbrukar, så det är najs att ha dom i en annan färg nu också ;P

I'm alive!

 
Hej och hå, tiden bara rinner iväg. Snart är semestern slut och jag har vart fett dålig på att blogga trotts ledigheten.
 
Förra måndagen kom Remis mamma hit från Libanon för att hälsa på. Torsdagen därpå åkte vi till Göteborg till en stuga vi hyrt där över helgen. Vi var på Gekås och shoppade oss några tusen fattigare, men f*n vad grejer vi fick! Vi var även på Liseberg och Universeum vilket var väldigt uppskattat av Elias, om man jämför med Gekås, det tyckte han inte var någon hit precis. Men det fattar man ju. Kul att vara en tre årig liten kille i ett stort varuhus med köpglada föräldrar som inte alls har tid att ge honom uppmärsamhet.. Nej :P
 
De bästa fynden vi gjorde på Gekås var en kaffemaskin, locktång och ALLA Elias kläder! Även ramen på bilden nedan var ett av det bättre sakerna vi köpte :)
 
 
 
Pryder fint en av våra väggar här hemma nu <3
 
 

RSS 2.0