Inget att säga




Ursäkta uppdateringen, den är lika med noll nu. Men jag har ingen motivation till att skriva. Finns inte så mycket att skriva om och inte har jag någon bra kamera så bilder blir det inte heller. Så varför uppdatera då? Fett tråkig blogg känner jag bara. Men om det händer något som är värt att skriva om så skriver jag ju såklart det... Kan dock hända att jag glömmer.

Kan ju i alla fall skriva om i lördags när jag och tjejerna var ut. Hade det jätte trevligt hemma hos Fia men när vi kom in på krogen, asså vad har hänt?! Vart är allt folk man känner och känner igen? Men det förstårs, alla var säkert på All Star och kollade Ingrosso, utom vi. Haha! Sist jag var ut var det samma sak, då var det sista april och helt dött. Trodde jag kanske hade tröttnat helt på utelivet men när jag sa det till Ida sa hon bara att vi hade prickat in fel helger, för hon har inte tröttnat. Hon vet att det finns roliga lördagar fortfarande :P Sååå på student helgen, kanske jag ger utelivet en chans till. Då har en vän kommit hem från Italien över sommaren och då blir det utgång igen :)
Jag vill inte ge upp utelivet för jag tycker det är skit kul! Umgås med vännerna och dansa loss. Det ger mig så mycket. Så kom igen nu krogen, leverara nästa gång annars blir jag väldigt beskiven!



En stan har lättat


Grattis till mig själv som gått klart terminen på Konvux! :D Godkänd i matte efter mycket slit och ett omprov i nationella. Trodde aldrig att jag, Viktoria Andersson, skulle klara av matte B. Meeeen det gjorde jag och det känns nästan overkligt :D Nästan så att jag går och tänker "kanske man ska läsa matte C också". Höhö, nejdå. Nu har jag den matte jag behöver för att komma in på högskoleprogrammet jag vill gå :)

Framtiden kännas ljusare nu när jag klarat detta. Nu jävlar ska jag bli det jag vill!



17 maj 2012


Nu är jag verkligen tillbaka i vardagen igen. Jobbade mitt första pass igår efter två veckors ledighet. Kan inte säga att jag har saknat det precis, jag gillar att vara ledig! Jobbade även idag sen har jag tvättat massa i mammas tvättstuga.
Imorgon är jag ledig, då ska jag äntligen träna igen! Två veckor sedan sist :O Imorgon ska det brännas! Så mycket skit man åt i Libanon alltså... Känns som jag gått upp fem kilo.

Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en välbehövlig dusch, sen ska vi göra kvällsfika med mackor och te, och mysa till en film Remi laddat hem :)


Ny förvaring av pengar

Tänkte visa min nya plånbok som jag köpte inne på Aldo i libanon. Älsker den! Mindre praktisk än min andra som jag hade, men så sjukt mycket snyggare!! :D Den ser så lyxig ut på något vis, visst?
Den är snyggare irl än på bilden.




Bild från min Instagram. Många bilder som jag lägger upp där läggs upp här. Sorry för det ni som följer mig på båda ställena, lär bli tråkigt, men what to do? ;P


Liten paus


Nu har jag suttit och pluggat i några timmar så nu är jag värd en dusch tycker jag! Efter det ska jag åka och hämta lillfis från dagis och sen åka och lämna han hos Ida som ska vara barnvakt medan jag ska möta upp Anna på ett fik för ännu mer plugg. Och lite snack hinner vi nog också med :)


 

Tillbaka i verkligheten


Igår landade vi i ett antal grader kallare Sverige. Kom hem vid halv två - två. Packade upp väskorna, tog välbehövlig dusch, gjorde hemlagad mat, åkte och handlade och hälsade på mamma en snabbis och sa hej, sen spelade vi bingolotto. Lyckades hålla oss vakna till strax efter 21, men sen var det kört. Att sova ca tre timmar på ett och ett halvt dygn är inte vår grej, så vi var rejält trötta kan jag lova! :P

Här hemma behövs det verkligen städas, och jag börjar bli trött igen!? Men jag behöver verkligen plugga. Städningen får vänta tills onsdag eftermiddag, men en liten nap ska jag nog lyckas klämma in här strax annars kommer jag iallafall inte fatta vad jag läser när jag pluggar.



Jag vann en ny lott :D

Snart drar vi hem!

Skrev ett långt inlägg igår från mobilen som försvann. Blev så jävla arg så jag skrev inte om någonting.

Om ca tre timmar ska vi dra oss mot flygplatsen. Flyget går 04.30 här ifrån Libanon, mellan landar i Turkiet (ber till Gud att flygen går i tid och att vi inte missar nåt plan den här gången!) sen åker vi därifrån mot Sverige kl 9.
Ska bli så skönt att komma hem. Trodde inte jag skulle säga det men nu är det så :P Saknar maten, fatta va folk säger och själv kunna bli förstådd. Känns som jag mest har vart tyst i en vecka, eftersom Remi pratar med sin familj HELA tiden! Haha.

Det jag inte ser fram emot så mycket är nationella provet i matte som vi har på onsdag. Och även naturkunskaps prov på tisdag. Måste rå plugga så fort jag kommer hem!!!


Sista natten


Hej där!

Här sitter jag och väntar på att vattnet ska bli varmt så jag kan duscha. Det här med el och vatten i Libanon är man inte van med när man bor i Sverige. Strömmen går flera gånger om dagen, och om man vill ha varm vatten måste man trycka på en knapp och vänta ett tag tills det har värmts upp, sen går man duscha snabbt. Inga lång duschar här inte ;)
När Remi gick i skolan här när han var liten fick de lära sig att i Sverige, där har man varmvatten och el i HELA landet, hela tiden! Värsta grejen tyckte dom, haha.

Idag ska vi inte göra något speciellt. Vi har flängt runt så mycket nu de dagarna vi vart här så idag vill vi ta det lugnt. Ska gå och kolla lite i affärer och så bara :)
Dom har Vero Moda här, och Aldo. Det ni :P

Nu ska jag checka varmvattnet och äta chips. Kul att jag ätit chips och choklad varje morgon här. Hårdträning när vi kommer hem var det ja!!


Älskar att ha semester


Vi har det fortfarande bra :)


Posar lite snyggt sådär <3



Utsikt från en restaurang vi åt på idag.

In Libanon


Hej där!

Kan börja med att säga att resan hit var det jobbigaste på länge. Planet som skulle ta oss till Istanbul lyfte två timmar sent från Arlanda. Det gjorde att vi missade vårt flyg därifrån till Beirut! Vi landade precis som vårt flyg skulle gå. Och personalen var inte samarbetsvillga precis. Alla sa olika saker vad som skulle hända med oss. (Det var många fler än vi som var drabbad.) De skulle fixa hotell åt oss men påstod att allt var fullt, och vi hade inte lust att lägga ut massa pengar för taxi och hotell. Till slut, efter några timmars väntetid, bestämde vi oss för att stanna på flygplasten. Men nu i efterhand, om detta skulle hända igen vet vi att vi aldrig mer ska göra det! :P Elias kom aldrig till ro. Först vid 04:50 fick vi honom att äntligen att somna! Sedan sov han lite till och från fyra-fem timmar. Även vi sov någon timme. Vid nio gick vi och käkade frukost. Sen satt vi bara av tiden, precis som vi hade gjort de nio andra timmarna. Men sen, äntligen fick vi gå på planet vid 12.30. LYCKA!
Vi spenderade 12 timmar på den där jävla flygplatsen! Kanske inte skulle var lika jobbigt om det var dagtid, men nu när vi var fast där nattetid, asså det var så sjukt hemskt. Resan tog totalt lite mer än 24 timmar. Och jag måste säga, Elias var så sjukt duktig hela tiden! Inte mycket gnäll från honom alls på det där dygnet. Det ända som gjorde ont i hjärtat var när vi satt där och vänta och han sa "Mamma, åka hem nu."

Men nu är vi här och allt är kanon! Bor i en lägenhet som Remis mamma äger och här finns allt. Det ända som jag kan komma på som är minus är att elen går lite då och då, men det är inget man störs av :P Haha.
Varmt och skönt är det, och miljön inte alls som hemma. Skit kul att se allt :D

Idag var vi och kollade på ett gammalt palats, Castle Beit el Din. Jätte fint! Så har vi käkat på KFC, vart hemma och vilat och nu ska vi ut och kolla läget här :)

Bild från idag

Snart bär det iväg



Resväskorna är packade och klara. Nu väntar vi bara på att klockan ska bli tolv så drar vi iväg mot varmare breddgrader. Det känns underbart, särskilt idag när termometern visar 4 grader här hemma.

Flyget gick två timmar tidigare än vad jag trodde. Trodde jag skulle få stressa ihjäl mig fysiskt idag men än så länge är det lugnt. Men det vore konstigt om vi inte får stressa en enda gång, så det kommer nog senare :P Men min kropp verkar väldigt uppstressad, har ont i magen och mår illa. Blir så för mig när det är mycket att tänka på. Plus att jag är flygrädd, bara tanken på flygresan gör mig dubbel så illamående.

Resan kommer ta oss hela dagen, kvällen och en bit in på natten. Kanske uppdaterar någonstanns på vägen :)



Grönt och orange


Fick äntligen ett sms av Nelly.com om att mina två plagg jag beställde där förra tisagen är på väg hem till mig, så förhoppningsvis får jag dem idag eller imorgon. De får åka med till Libanon.






Äääälskar linnet. Kommer bli så sjukt snyggt instoppat i jeansshorts!
Klänningen är jag dock osäker på. Såhär i efterhand vet jag inte varför jag beställde den. Inte alls min stil ens :P


Semester i 14 dagar!


Igår när jag vaknade upp mådde jag så bra av tanken att ha semster två veckor framåt. Och lika bra mår jag idag :) Så jävla skönt!!

Håller på stressar och fixar lite inför resan imorgon. Beger oss mot Arlanda imorgon eftermiddag så det är ändå skönt att veta att man har hela dagen imorgon på sig att fixa, packa och inhandla det sista som behövs. Men lovar att vi som vanligt kommer stressa in i sista sekund, om jag känner oss rätt :P

Håller på nere i tvättstugan nu, och det känns ju typiskt för solen skiner ute och det är hur fint som helst. Så är jag fast där :/ Men men, åker till solen imorgon så jag ska inte klaga ;) Verkar som vi åker i rätt tid för nu ska det bli kallt och regnigt igen (till och med snö på vissa ställen) här hemma i Sverige enligt metrologerna.



Bild som jag tog idag på väg till dagis.
Ska ha massvis med sånna träd på min gård när jag blir stor :D


RSS 2.0