Ut och gå



Vi sitter fortfarande här i soffan och inte gör något :P Frida har inte ringt så jag vet inte hur det blir med våran dejt.
Jag och Emelie ska ut och gå i alla fall och sen blir det Idol kväll som vanligt när det är fredag ;) Hon har slutat jobbet nu och ska hem och fräscha till sig lite, sen ska vi mötas för promenaden.
Funderar på om jag ska gå ner i källaren och hämta min varma vinterjacka, men jag vågar inte gå ner dit själv. Särsklit inte efter filmen vi såg igår kväll/natt, Drag me to hell. Jag skulle bara inbilla mig att tanten som är med i filmen skulle dyka upp någonstanns. Hon är skit äcklig! Nej, jag får packa på mig kläder istället.

Det blir skönt för Elias att komma ut lite också. Han blir så gnällig om man bara är inne hela dagen eftersom han älskar att åka i vagnen.





Fredag eftermiddag



Här sitter jag och Elias i soffan och bara tar det lungt. Han sitter faktiskt bredvid mig helt själv.. Med stöd såklart ;P

Jag har plockat lite här hemma, bäddat och gjort mig själv klar. Bara håret kvar, som är drygast! Elias ska också kläs på men det går ju fort. Vi ska träffa Frida som är hemkommen från Norge. Jag har inte träffat henne sedan jag var gravid, i mars kanske det var. Det ska bli kul att träffa henne och att hon ska få träffa Elias också :D
Får se när hon hör av sig, hon skulle ringa :)

Nu ska jag göra något snabbt att äta.





Igår blev prinsen 15 veckor :)


Mineralpuder



Remi gick nyss till jobbet så nu sitter jag och Elias i soffan, vi leker och pratar för fullt. 
Jag har bestämt att vi ska åka ut till Valbo och gå till jobbet tills Emelie slutar och möta henne.. Som en liten suprise. Hoppas hon inte jobbar över eller nåt bara :P

Måste in på H&M och köpa nytt mineralpuder, mitt kommer ta slut idag och det funkar inte utan det. Det är från L'oréal och jag gillar det sjukt mycket! :) Kanske köper en concealer också, har aldrig testat det så det vore lite kul och så om det blir någon skillnad.




Saknar gammla vännerna



Snart ska jag bada Elias men först ska jag skriva lite om dagen.

Som jag skrev tidigare idag så jobbade jag 12-18 idag. Tog bussen till mamma som passade Elias medans jag jobbade. Tog en promenad från mamma till jobbet, och när jag slutade gick jag hem till henne igen, hämtade Elias och tog bussen hem.
Nu har vi ätit, jag gjorde en sallad och Remi åt pasta med köttfärsås. Elias ligger framför tvn och pratar med Leif GW Persson på Efterlyst, haha.

När jag jobbade kom Angelica, en klasskompis från gymnasiet och handlade av mig. Vi måste höras av snart! Det finns massa vänner som inte jag vart med och träffat på jätte länge som jag vill träffa. Men det blir så att jag tänker; "aa men dom har ju sitt, dom jobbar ju och bla bla". Och jag har ju börjat jobba lite ibland, tränar och vill ju hinna vara med Remi också när han inte jobbar. Me nej, nu ska jag skärpa mig, jag måste täffa mina vänner!
Och ni får gärna höra av er ni också ;D I miss you all!








Jobb



Elias sitter i sin babysitter och pratat och flinar upp sig allt han kan medans jag sitter här och trycker i mig en macka. Ska göra oss klar för att åka ut till mamma. Jag ska lämna Elias där medans jag jobbar 12-18. Ska ta bussen om en timme och innan det måste jag ner på stan och ta ut pengar så vi måste rappa på lite :)

Hörs!


Gult är gott



Promenaden med Emelie var skön. Så mysigt att gå ute bland alla gula träd när vädret är bra. Inte alls lika kul när det regnar, då vill man bara vara inne och gosa ner sig under en filt framför tvn.

Emelie åkte med fyra bussen ut till jobbet för att jobba och jag skynade mig hem för jag hade tvättid klockan fyra.. Trodde jag ja. När jag kom ner och skulle gå in visade skärmen "Passet ej bokat". Måste ha blivit något väldigt konstig för jag är 120% säker att jag hade tid idag! Så nu får vi vänta några dagar till, typsikt.
Jaja, vi åkte och handlade på Ica Maxi istället :) Så nu finns det massa gott här hemma, både i matväg och gotti-gottiväg :P Onyttigt som nyttigt. Tex mina favoriter bland onyttigheterna är mint och apelsin choklad och cheddar popcorn! Bland nyttigheterna är det satsumas och groddar på hårdmacka :D






Nu ska jag kolla på Housewives!

Nu blir det en promenix


Vi ska ut och promenera med Emelie :) Måste köpa blöjor på vägen för nu är det snart slut här hemma och det kan ju resultera otevligheter. Haha.

Nu blev jag hungrig också, men hinner inte äta för måste klä på oss och gå. Så kan det bli :P




Han och sina händer ;)



Pratar med mamma <3


Mycket gjort



Jag har hunnit tagit en lång dusch, smörjt in mig, kokat flaskor och nappar, ätit frukost och borstat tänderna utan att Elias krävt någon uppmärksamhet. Skönt :)
Nu ska vi se om jag får diska och dammsuga lite också. Sen blir det nog en promenad, måste passa på när vädret är bra.




Nu börjar Elias gnälla. Han vill nog gosa lite :)


Varmt i höst och vinter





 


 


 



Efter jobbet



Efter ett sju timmars arbetspass sitter jag hemma i soffan och kollar på tv. Har vart hemma ett tag så jag har hunnit äta och lekt lite med Elias också :)
Jag har ju inte vart med han på två dagar känns det som, eller tre. Vi lämnade honom hos mamma i lördags vid ett-två så hämtade vi honom igår på eftermiddagen. När vi kom hem var han trött och somnade redan vid halv åtte ungefär. Imorse åkte jag och jobbade när Remi och han gick upp ur sängen så det är inte förrän nu jag har vart med lill gubben på riktigt liksom :P

Nu sover Elias här brevid oss i soffan och vi kolla på Sveriges fulaste hem med Simon och Tomas. Dom är så himla roliga, speciellt Simon men hans svengelska som han drar till med ibland.
Och gissa vad? Remi har bakat en deg som ligger och jäser i köket. Han har fått för sig att baka bröd. Aa fråga mig inte varför men det gör han i alla fall, haha. Bagaren Bengtsson ;)




Att tänka att dom delar säng är inte lika roligt :P


Kebab


Gårdagen var väldigt trevlig och vi hade roligt :) Vi var som sagt här hemma och spelade spel, drack lite och umgicks. Sendan var det meningen att vi skulle gå till Interpool men vi gick till en annan pub istället, skulle nog varit roligare på Interpool där man skulle kunnat ha spelat biljard och dart som man inte kunde göra dit vi gick. Stilen på folket som var där var inte dirket den som jag vanligtvis brukar blanda mig med heller :P
Vi skulle nog ha gått dit vi sa först ändå, men det får bli nästa gång :) Hade ändå en väldigt trevlig kväll! Tack mina fina vänner och Remi så klart ;) <3

Kebabtallriken som vi åt till lunch idag satt som ett smäck! Gud så gott. "Dagen efter" ska det vara kebab eller pizza. Vi köpte hem kebab till mamma och bröderna också som ett litet tack för att dom passade Elias, och det var uppskattat.
Det var så mysigt att få hem Elias igen, det blev så tyst utan hans pratande, gnällade och dregglande. Men nu är allt som vanligt igen :D




Våran vagn




Svar på en förfrågan hur vagnen vi har ser ut. Det är en 09 Emmaljunga City cross :)









Mare


Nu har vi vart och lämnat Elias hos mamma som ska vara barnvakt. Det är andra gången han sover borta och det känns lika tomt och konstigt utan honom. Jag längtar tills imorgon då vi får träffa honom igen :) <3

Men nu ska vi inte tänka på det, nu ska vi tänka positivt. Ikväll kommer bli en bra kväll. Det kommer lite folk hit, och vi ska sitta här spela lite spel, dricka och ha väldigt roligt! Kom på att jag glömde ta med spelet från mamma så vi får åka tillbaka och hämta det. Måste ha det, så jäkla roligt, speciellt när folk har fått alkohol i sig. HAHA.
Sen ska vi gå vidare till Interpool för lite biljard och dart :D
Nada krogen, vad vi säger nu i alla fall men man vet ju aldrig hur det kan bli :P



Detta kommer bli kvällens party låt ;)




Black eyed peas - Mare


Kärlek till en barnvagn



Jag har redan hittat barnvagnen jag ska ha till vårat nästa barn. Jag såg den i skyltfönstret på Babyproffsen på väg hem från träningen för ett tag sedan. Det kan man kalla kärlek vid första ögonkastet! Den är sååå snygg! Vill ha den NU helst men det går ju inte. Vill nog inte ens veta vad den kostar, men tills vi skaffar oss ett till barn är det nog ett tag så då har den hunnit gått ner bra mycket i priset. Kanon ;)





Det som man inte ser på bilden är att det är silver i det gråa. Så jäkla snyggt, och skötväskan är också sjukt fin! Jag vill ha!!




Den här skulle jag också kunna tänka mig om man skulle få en liten flicka.. Men den slår inte den andra vagnen ;P




Morgondagens outfit


Det gick bra att jobba idag. Fick jobba över en halv timme för att det blev värsta ruschen när jag skulle gå hem, så klart.
Höll på frysa ihjäl på när jag väntade på bussen och när jag gick från bussen, men nu har jag tagit en vaaarm dusch och tinat upp mig.
Nu sitter jag och Remi och tjatar på varann vem som ska åka till Willys och köpa lite gotti gott. Jag har inte alls lust för jag har nyss blivit varm och kan inte ens tänka tanken att kliva ut i rusket igen. Uhh! Men jag kommer bli på as dåligt humör om jag inte får det jag är sugen på. Och hallå, det är fredag då måste man han något gott att stoppa i sig!! Jag blir galen och kommer få damp vilken sekund som helst.


Här är kläderna jag köpte i förrgår som jag ska ha imorgon kväll. Inte värsta party men duger bra :) Om jag skulle köpt en klänning eller nåt skulle jag ha använt det bara imorgon sen skulle jag ändå vilja ha något nytt till nästa gång man ska ut. Men den har outfiten kan man ha till vardags också. Perfekt!



H&M




Leggings H&M örhängen Lindex


Baaaad

Bloggen har blivit lidande i några dagar nu vilket har lett till att läsarna minskar och det är ju förstårligt. Jag har bara inte haft något vettigt att skriva, men ska försöka bättra mig :P
Imorgon jobbar jag från kvart i 11 till halv 6 så den kommer även bli lidande imorgon. Efter jobbet tänkte jag i alla fall skriva ett inlägg och visa kläderna jag köpte igår som jag ska ha på lördag :)


Nu ska jag fortsätta äta min min chokladkaka och mysa vidare med mina pojkar <3





Köpa något festligt



Här hemma har vi vart vaken i lite mer två timmar. Jag har hunnit städat vardagsrum, sovrum och hall. Ska ta tag i köket snart om Elias tillåter :P
Halv två ska jag och Elias möta upp Emelie utanför hennes skola. Vi ska vidare till stan för att köpa något att klä sig i på lördag :) Det var längesedan jag köpte ett nytt plagg så jag ser väldigt mycket fram emot det :D Har kollat ut några plagg jag ska prova. Finns inget roligare än massa nya kläder, synd att man inte har ekonomin till att köpa allt man vill ha bara.
Måste äta någonting också, hoppade över frukosten. Får bli något lätt som tex vita bönor och falukorv :P


Elias sitter själv i soffan :)


Badbilder



Kom hem från badet för kanske en timme sedan. Jag är jätte trött! Skulle kunna somna för natten nu men det ska jag inte göra för det är Desperate Housewifes och Hells kitchen på tv ikväll :D Popcorn och tv, I love.

Har inget mer att skriva men här kommer lite bilder från badandet;



Fisken i vattnet <3




Remi & Elias




Jag & Elias




Han slickar sig runt munnen typ hela tiden när han badar :P


Nu då



Remi la sig i soffan och sov nu. Jag har packat klart badväskorna och väntar på att han ska hitta sin ork och göra sig klar så vi kan åka. Har inte så bråttom egentligen för badet stänger åtta men vill ändå komma iväg någongång.
La la la...



Tisdags bad



Idag ska vi åka och bada, igen :D Elias älskar det och han är så go när han badar. Denna gång ska vi inte glömma kameran, I promise! Så ni får se själva hur skönt han tycker det är ;)
Jag har tagit fram mat från frysen som jag tänkte att vi skulle äta före vi åker, det är ganska onödigt att slösa pengar på mat där. Det gjorde vi i fredags så jag tycker att vi kan äta hemma nu så slipper vi slösa pengar på sånt crap :P

Förövrigt så är det skit fint höstväder idag! Om vi inte skulle åkt och badat skulle jag ha tagit mig en promenad. Skulle kunna göra det efter men man blir ju så trött av att bada så jag tror inte att det blir så.



Hösten är jättefin när solen skiner.



Godnatt



Träningen gick bra! Trodde inte att det skulle vara så jobbigt som det var. Vaknar nog upp med träningsvärk imorgon, men det kan jag simma bort för vi ska nämligen åka och bada imorgon igen. Elias trivdes ju som fisken i vattnet i fredags när vi badade och jag hoppas han trivs lika bra imorgon också :)

Nu blir det sängen..




Godnatt!


Laddar inför träning



Sådär ja, nu är vi klar i tvättstugan. Allt är rent och fint igen :)
Nu ska jag sitta här och surfa runt lite tills jag ska byta om till träning. Laddar upp med några satsumas.
Säsongen för satsumas är alderless för kort. Dom finns bara på hösten/början på vintern. Kanske man ska ta och odla sig ett eget satsumasträd?



Bus Elias tidigare idag;



Från sittande till liggande..




Han tycker det bara är roligt <3


Boxning



Kom på att vi hade tvättstugan idag, så nu ligger dom första två maskinerna i. Tvättkorgen var proppfull så det var tur att vi kom på att vi hade tid i tvättstugan, hade jag blivit irriterad om vi missat den :P

Remi står i köket och gör mat så jag hinner äta innan jag ska träna. Den börjar inte förrän åtta men vill äta någon timme före så man inte spyr upp allt under träningen. Ska på boxning med Emilie och hon säger det är sjukt jobbigt och det vore ju otrevligt om hon skulle få korvstroganoff på sig ;P haha.
Det är inte sån boxning som man ska slå varandra som ni kanske förstår, det är en som har handskar och en håller i dom där man slår på, så byter man väl då och då. Har inte gått på det förr så det ska bli spännande. 75 minuter tuuuff träning... Kan bli tufft men kul! :)

Nu ska jag ner i stugan igen..






Stora Elias ;)

Vi sitter i soffan och har precis fikat. Vi köpte hem en Daimtårta från Konsum efter vi vart på BVC. Vi tänkte först fika på stan men tyckte det var smartare att köpa hem något, billigare också för den delen.

Besöket hos BVC gick bra även fast dom stack min Elias. Han fick två sprutor en i varje lår. Det var 7 olika vaccin han fick. 6 olika i en spruta också ett i en spruta. Han fick bland annat mot Hepatit B för att Remi är utländsk. Ifall någon av hans släktingar kommer hit eller om vi åker till Libanon blir inte Elias smittad.
Stackarn gallskrek rätt ut när dom satt nålen i honom, men efter lite tröst av pappa var allt bra igen. Jag höll mig på avståd och tyckte väldigt synd om lillen! Nu har han ett plåster på varje lår. Det ser lite små gulligt ut :P Han var så duktig <3

Växt hade han också kan jag lova ;) Han hade nästa gått upp ett kilo sedan sist och växt 4 cm. Han är en välväxt bebis, lite större än medel i hans ålder. Så ska det vara ;D Mullimull!




Plåster på tjockis låren :D




Latte och Daimtårta




Tvn är väääldigt poppis hos Elias. Den låter och rör sig ju ;P

 



Vaccineras hos BVC



Elias sov som en Gud inatt. Han somnade runt halv nio, vaknade kl fem och fick mat och somnade om. Fatta bra det är! Sen vaknade han kvart i nio och ville ha mat och somnade om igen. Så nu ligger mina pojkar i sängen och sover bredvid varandra <3 Jag gick upp efter han fick mat för jag var så utvilad eftersom jag själv la mig tidigt igår kväll :)
Det är ju inte så att lillen sover dåligt om nätterna annars heller, men han brukar somna senare än halv nio, typ halv elva kanske så jag är nöjd för att han somnade tidigare och ändå sov fram till fem utan att vakna. Min duktiga bebis!

Vi har tid hos BVC om en och en halv timme. Har inte vart där på över en månad så jag ser verkligen fram emot detta. Spännade hur lång han har blivit och hur mycket han lagt på sig ;)
Det som är mindre roligt är att han ska vaccineras. Uuuh :/ Tur att Remi är ledig och kan följa med idag!
Men jag säger då det.. Det är tur att dom vaccinerar våra barn gratis så man slipper massa hemska sjukdomar. Eller aa gratis och gratis, dom tar väl från skatten som vi betalar men det har jag ingenting emot.



Nu får man hålla koll lite mer på Elias. Han hade vänt sig nästa 180 grader i babygymet igår när Remi var hemma med honom. Han är en jäkel på att flytta omkring sig :P



Han låg från början med benen uppåt (om ni tänker er på bilden)




Bäst att hålla koll nu. Tänk sen när han börjar krypa och gå. Ojoj :P


Tidig kväller



Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa på min bok. 14 år till salu. Jag har inte läst en enda sida i den fast jag har haft den sen jag var gravid, tror jag köpte den i slutet av graviditeten om jag inte minns fel. Annars var det precis i början vi hade fått vår Elias som jag köpte den. Aja strunt samma, nu ska jag i alla fall börja läsa den!

Elias ligger i våran säng och sover för ovanlighetens skull så jag ska krypa ner under täcket med honom :) Myspysigt!! <3 Han är så söööt när han sover. I'm melting.







(Kan inte minnas sist jag gick och la mig så här tidigt!)

TV


Vi har ätit en god middag och jag har tagit en uppfräschande dusch.
Nu ska vi kolla på Top model och äta choklad. Klockan åtta är det Ensam mamma söker och Vem kan slå Filip och Fredrik... Vilket av dom ska man kolla på tro? Jag har följt ensam mamma så det vill jag inte missa, men jag älskar Filip och Fredrik! Kankse är dagens i-landsprobelm det där :P

Nio visar dom Freedomland. Har sett den förr och den är bra så vi ska se på den igen :)




Elias har somnat på pappa.


Söndags jobb



Kul att statistiken av läsare minskar :/ Kan ju bero på att jag vissa dagar är skit dålig på att uppdatera, men det blir ju så när man hänger med familjen och när Remi är ledig. Han är ledig fem dagar i streck men imorgon är sista dagen så efter det blir det bättre update tills nästa gång han är ledig igen :P Hoppas ni förstår.

Idag har jag i alla fall jobbat tre timmar och 45 minuter. Det gick bra och tiden gick jätte fort.
Jag kom på igår kväll att jag skulle jobba idag så det kändes lite drygt, det blir ju så när man kommer på det och kanske hade planerat att gjort något helt annat.
Remi och Elias kom och hämtade mig när jag sluta. Vi fick in på Coop och köpte lite behövliga grejer.
Nu ska vi äta mat :)






Lördagskväll



Nu har vi ätit en en sen middag, och gud så gott. Vi har inte ätit någonting idag. Vi fikade lite hemma hos mamma så fikade jag hos Diana, men vi har inte ätit mat på hela dagen, inte bra. Nu är vi i alla fall mätta och belåtna :)
Nu har Wild Hogs på 4an börjat som vi ska kolla på. Har inte sett den men har velat sett den länge så nu äntligen :P

Jag är så sjukt sugen på godis men jag orkar inte gå och köpa.. Så jag får väl skylla mig själv :(


Elias och jag lite tidigare ikväll;



Kärlek




Mums




- Mamma är god!


M.K



Hallå alla efter ett tag av bad update, sorry!

Kan berätta att när vi var och bada igår gick det hur bra som helst! Elias älskar verkligen att bada och han är så jäkla söt när han badar också :D <3 Tyvärr så glömde jag kameran såklart, typsikt :/ Men vi ska åka snart igen och då glömmer vi den inte. Vi var där i ungefär 3 timmar, sen åkte vi hem till mamma och var där en stund.
Efter det åkte vi hem och Emelie kom hit och kollade på Idol med oss :) Och jag lär ju säga att jag blev överlycklig att Camilla äntligen åkte ur!


Idag började vi dagen med att åka ut till Valbo på loppis. Trodde och hade för mig att loppisar var lite roligt. Men jag säger då det, INTE vår grej preics! Vi var in kanske fem minuter sen vände vi ut och åkte till mamma en sanbbis innan jag åkte till Diana för en Mary Kay visning. Tredje gången jag är på en sån nu och jag älskar det! Man känner sig så fräsch efter man fått testat produkterna. Det är så kul! Dock har jag aldig köpt något för jag inte haft pengar just då, även så var det idag. Men nu ska jag försöka komma ihåg när jag får pengar att jag ska köpa någonting därifrån. Jag skulle vilja ha allting som har med rengöring och krämer att göra fast det skulle ju bli några tusen så det kan jag drömma om :P Men någon produkt kan jag köpa i alla fall.


Nu ska jag gå in i köket och hjäla karln med maten. Fläskfilé blir det visst :)






Åka och bada



Nu ska lilla familjen åka och bada på Fjärran Höjder :) Vad passar bättre en regnig dag som denna? Det ska bli jätte kul! Elias älskar att bada.. I alla fall hemma i baljan och jag hoppas han tycker det är lika roligt på badhus. Vi ska hålla oss i den lilla poolen där dom brukar ha babysim å sånt.
Men först ska vi åka och köpa badblöjor. So cuuuute :D






3 månader



Idag blir vår prins 3 månader <3
Hurra hurra hurra!






Vi har vart med tant Emelie ;P

Idag har jag umgåtts med Emelie :) Vi har vart på stan och kikat lite. Jag letade något att ha på mig när vi ska ha våran utekväll. Jag köpte inget men kikade ut lite saker gjorde jag. Skulle kunna köpa hur mycket nytt som helst att hänga i gardroben och kast ut allt jag har nu.
Sen gick vi och åt och fikade på ett fik. Satt där ett bra tag så vi var tvungen att byta blöja på Elias på soffan som vi satt på. Han hade bara gjort nr 1 inte 2 så det är lugnt :P Haha. Det var Emelie som fick byta för jag vågade inte utifall någon skulle se eller säga till oss att vi inte kunde göra sådär.. Feg som jag är, höhö. 

Ni kanske undrade nu vad jag menar med vår ute kväll som jag skrev. Den 24:e ska vi vara några stycken som ska sitta här hemma hos oss, dricka, spela spel och så :D Sen ska vi gå till Interpool, sitta där och mysa och spela biljard. Vi har inte tänkt gått ut på krogen. Vi stannar där och myser :)


Elias har fick jätte fina kläder av tant Emelie :D
Han har förresten var sitt vanliga "jag" hela dagen idag, shit vad gald jag är!


Myskläder :)


Hundbajs



Träningen gick super bra och shiiiit så jobbigt! Jag kan säga att jag gick inte lika snabbt hem som jag gick dit. Mina ben typ darrade och det känndes som jag gick som en nyfödd kalv. Undra vad folk trodde om mig egentligen?
När jag på väg hem och var här inne på området så kände jag att jag hade klivit i något och väl innanför dörren så visade det sig vara hundbajs. Fyyy! Visst Elias bajs går ju att leva med, men inte en annans hunds bajs. Tillbringade en kvart inne på toan för att ta bort äcklet från mina Conversisar.

Att inte ta upp hundskiten såhär på ett område där det dessutom springer runt hur mååånga ungar som helst tycker jag är hjärndött, det är liksom logiskt. Det ska ju tas upp i vilket fall som helst men inne på ett område kan vara lite viktigare. Dumma dig och din hund som gjorde såhär mot mig och mina skor!! :/

Nu ska jag duscha sen ska vi laga mat. I'M HUNGRY!!!!






Spinna


Nu ska jag byta om till träningskläder, ska på ett spinning pass klockan 17.15. Idag ska jag inte skippa det i sista sekunden, nu är jag peppad. Ska bli skönt att få upp pulsen och flåset :)
Ska nog ta en promenad dit, Remi tyckte att jag skulle ta bilen för att det är så kallt ute. Att gå dit får bli som en liten uppvärmning.


Aja, nu måste jag sätta fart. See ya!

23 november!



Nu har jag fått en tid då jag ska ta bort tandställningen, finally! 23 november är datumet på den stora dagen. Som jag läääängtar :D Huuuurraaa! Jag är så glad :D Tiden kommer säkert gå skit segt bara därför. Men nu har jag i  alla fall ett datum som är helt säkert vilket betyder att jag verkligen får ta bort den då. Känns overkligt men sjukt bra.



En gnällig, skrikig och ledsen bebis...



Och ett satsumas skal :P



Ledsen bebis = irriterad mamma.
Ja, han är fortfarande lika omöjlig :/


Tandis



Jag har tandläkar tid kl 10.30 idag. Ska säga till dom att nu vill jag för tusan ta ut skiten (tandställningen). Jag har pengarna så jag kan betala den så vad ska problemet vara? Visst, jag har en liten glugg som vi nu har väntat på jag vet inte hur länge på att den ska gå igen, men den gör ju aldrig det så nu får det vara nog. Gluggen får bli en liten personlig grej :P

Jag måste vänja mig att gå upp lite tidigre på morgonen. Gick upp kl 9 idag och det var jobbigt för mig. Det är en lagom tid egentligen ju. Tror nog att jag ska börja gå upp vid den tiden framöver.. I alla fall halv tio :)



Bild från google, men jäklit lik mina :P


Min oroliga plutt

Elias är fortfarande lika orolig, ledsen, gnällig och omöjlig.. Ja you name it. Jag hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt annars vette tusan hur det ska gå.
Tidigare ikväll fick Elias bada, han njöt av det varenda sekund, han var så nöjd. Känns bra att han gillade någonting med tanke på hans hemska humör.
Nu ligger han och sover på mig efter mycket om och men och ålande hit och dit så lyckades han visst somna. Men han verkar även orolig i sömnen, han rycker och gnäller till ibland. Lillplutten mammas, vad kan det vara för fel?

Nu ska vi dricka vårt kvälls te ;) (Emelie, haha)












Finns inte så mycket att säga, man tappar talförmågan <3


Fina vantar



Idag har jag tillbringat dagen ute i Valbo. Åkte till jobbet och åt där med Emelie innan hon började jobba, sen kom Remi dit när han hade slutat sitt jobb. Han åt och jag tog en glass till efterrätt. Satt och pratade med Martin, Christian och Sara ett tag till innan min lilla family gick in på Köpis och kikade lite. Jag köpte ett par jätte fina vantar till mig och en tröja till Elias.
Vantar behövs verkligen nu, det har blivit så jävla kallt ute! Mina händer är så känsligt så här på hösten. Jag blir jätte lätt torr så vantar och handkräm är viktigt så här års för mig :P

Nu blir det väl sitta framför tvn bara. Kanske måste göra iordning nånting litet att äta för jag börjar bli hungrig. Bada lilla bebisen ska jag också göra :)



Vantar 59kr H&M



Tröja 20kr H&M




Början han bli sjuk?



Nu har Elias sover igen som han alltid gör vi den här tiden, så nu ska jag passa på att hoppa in i duschen. Han är fortfarande lika ledsen som igår så det är bäst att skynda sif innan han vaknar. Han kanske håller på bli sjuk stackas lilla :/
Igår kväll var han också gnällig och ledsen. Han var super trött men vägrade somna. Till dlut somnade han vid tolv och sov ända till kl 8 och somnade om till kvart i elva :) Jag har sovit sjuukt bra inatt med andra ord. Inte för att Elias brukar vakna mer en gång per natt men inatt slapp jag den gången :D




Shiny kitchen



Jag har bara hunnit städat i köket. Kunde har hunnit längre om inte Elias var så grinig. Han låg i babygymet när jag började städa sen somnade han så jag la han i sängen där han låg och sov i en halv timme kanske. Sen dess blir han helt hysterisk om inte jag sitter bredvid honom eller håller i honom.
Nu ska jag bara dammsuga och moppa i köket sen glänser det där inne. Ska jag ge mig på badrummet efter det. Elias somnade precis så hoppas han fortsätter sova ett tag till så jag hinner med det jag planerat.




Levande ljus


Nu ska vi kolla på Män som hatar kvinnor, äta popcorn och mysa med tända ljus :) <3
Jag älskar att tända levande ljus när det är mörkt ute. Det är så fint och en sjukt hög mysfaktor!





Hoppas ni får en lika mysig söndagskväll :)


Max dax



Jag struntade i spinningen. Jag hade inte ätit något på hela dagen och inte skulle hunnit det heller eftersom den började halv 5 och inte halv 6. Och hur mycket orkar man när man inte ätit något? Nada. Plus att jag är jätte konstig i huvudet, typ yr.. Eller nej det är mer som att min hjärna gungar fram och tillbaka. Skum känlsa.
Jag tar träningen någon annan dag i veckan.


Vi åkte förbi detta snabbmat stället och köpte mat istället. Inte det bästa om man skippar träningen men äh så kan det bli.





Söndag



Elias ligger och diskuterar allvarliga saker med figurerna som hänger i babygymet. Han tar i och låter lite sur faktiskt :P Gobiten!

Remi gick nyss och träna, jag sitter här med en salami macka och ska göra mig klar strax. Vi ska åka ut till Valbo och kika lite där och åka till mamma för att äta blåbärspaj som hon skulle baka :)
Vi måste vara hemma igen runt fem för klockan halv sex ska jag träna, idag blir det spinning. Det är skit jobigt men bra! Har inte alls någon kondition men kan lova att spinningen bättrar på den. Hoppas det går lika bra som sist :P




My little baby <3


My hero blueye

¨

Nu ikväll lagade vi en skit god rotsaksgryta. I love rotsaker!
Efter det badade vi Elias. Han är alltid lika lycklig när han ligger där i vattnet och tittar med stora ögon medans han sparkar med benen så det plaskar :) Han trivs som fisken.


Här har vi vår egna lilla hjälte <3




SÖTO



Blueye får hans egna hjältenamn bli ;)




Superbaby <3


Han bara sover



Remi sitter med kokboken och letar något att baka. Vet inte vad det har flygit i honom :P Men varenda sak han vill göra så fattas det ingredienser till, det är väl typiskt :P

Elias har sovit hela dagen. Han sov till typ halv 11 imorse, när jag var och jobba sov han 3 timmar och när jag kom hem hade han precis fått mat och somnade inte så långt efter det. Även jag somnade i två timmar och han sov då också. Nu fick han mat igen för ett litet tag sedan och gissa vad han gör nu? Precis, sover ;)

Ska se om Remi hittade något att baka :) Sen blir det kolla film och bara myyysa! <3



Remi och Elias <3


Potatisbullar



Jobbet gick bra. Det flöt på som det skulle, i alla fall för mig. DT laget vann en tävling, men jag glömde priset innan jag åkte hem. Undra vad det var för pris :D Får ta den nästa helg då jag jobbar.
Nu är jag hemma och vi ska precis äta.. Potatisbullar och bacon, mums. Ska ta en dusch efter det sen ska vi å¨ka iväg någonstanns, vart vet vi inte så vi får se :)

Smaklig måltid då!

Jobba



Nu ska jag åka och jobba i tre timmar och en kvart. Är sjukt trött men jag hoppas det ska gå bra ändå. Ni vet på McDonald's är det ingen vila precis, bara köra på hela tiden.

Dom som underskattar vårt jobb blir jag arg på. (För det finns ju) Dom skulle inte klara det själv tror jag. Man förstår inte hur krävade och svårt det är egentligen. Vi jobbar våra ass av oss för att folk ska bli nöja och för att de ska komma tillbaka till vår restaurang. En sak som är sant är att vem som helst skulle inte klara av att jobba Donken. You have to be special ;)

Det McDonald's jag jobbar på i Valbo är tvåa i Sverige på kvalitet, renlighet och service. Om vi får ett till godkänt blir vi bäst i Sverige! Det finns över 200 restauranger i Sverige, så fatta bra vi är :D
Ville bara säga det.. Hörs sen!





Heldag med Emelie Liljedahl



Idag har jag tillbringat heeela dagen med Lilly, Emelie. Vi möttes klockan halv ett och gick till stan för en fika, eller aa hon åt och jag fikade. (Fan vad jag fikar, det kanske jag borde dra ner på lite?) Sedan följde hon med mig och Remi när vi skulle skjutsa min bror till hans andra hem, ishallen. Han är världens värsta hockeynööörd! Men bättre det än att han hänger ute om kvällarna och tjuv röker och dricker. Nej usch och fy. Ja i alla fall, han skulle åka på cup idag så det var därför vi fick skjutsa honom med packningen dit för mamma var på begravning.
Sedan åkte vi hem igen och hämtade vagnen så tog jag och Lilly en promenad till hennes mamma på Gävle Strand och hälsade på :) Hon är typ såld i Elias. Även hennes låssas pappa gick och bärde och pratade med honom. Haha, det är roligt sånt där. Och visst blir man stolt när alla tycker att ens egen lilla son är så otroligt fin. Lär säga att alla påpekar hans ögon speciellt. Kan bara hålla med om dom är så söta och fina <3
Vi var där lite mer än två timmar och bara pratade, om förlossningar och barn.. Vad annars? Höhö :P Kan låta tråkigt med det blir lätt så.

Sen gick vi hem hit och kollade på Idol. Jag tror det var ett svårt tema för alla ikväll. Club musik liksom, ganska tråkigt.
Tror ni jag blev lite glad att Eddie fick stanna :D Weeei! Karolina var väldigt dålig ikväll och han var ju jätte duktig. Lär erkänna att vi röstade några gånger och att det nog var våra röster som avgjorde ;)


Snart blir det sängen för imorgon är det jobba som gäller :) Godnatt alla!



12 veckor gammal (liten?)


75 minuters styrke pass gick jätte bra. Jag är fortfarande slut i benen fast det var 3 timmar sedan passet tog slut :P När jag kom innanför dörren hörde jag en väldigt ledsen Elias som bärdes av en ganska otålig pappa. Jag tog min ledsna lilla bebis och vaggade och tröstade lite då blev han nöjd. Han hade nog bara saknat mamma ;) Remi har inte lika mycket tålamod som mig när det gäller en ledsen liten Elias. Han är ju inte lika van eftersom jag är hemma med lillen när han jobbar, så jag har liksom jobbat upp det tålamodet. Det är inte så att Remi blir typ rädd och inte vet vad han ska göra när lillen är ledsen utan det är mer att han blir lite irriterad och säger åt honom att vara tyst.. Men det hjälper ju inte. Då kommer jag in och räddar situationen :)

Vi åt en god middag som Remi hade gjort iordning. Kassler med pommes och beasås. Nyttigt efter träning, nooot, men så kan det bli ;) Till det massa småplock vid sidan av. Det är typsikt utländskt, det kan inte bara vara en sak, det måste också vara massa småsaker till maten också.. I love it! Vilken tur att jag är tillsammans med Remi då ;P
 

Över till något helt annat..
Vår lilla tuttiskruttgosibosisbebis blir 12 veckor idag. Nästa fredag blir han 3 månader, jisses amalia!



Det bästa som hänt oss, vår underbara älskade son <3
Jag smälter!


Träningsdags



Nu har vi kommit hem från en sväng på stan och Willys. Jag köpte mina hårtabletter, Hårkontroll en av dom som var på bilden i inlägget igår. Så köpte jag ett nagellack också :) Sedan tog vi en fika på Flanör. Det har blivit mitt favorit café!
Efter stan åkte vi och handlade. Blev bara två kassar, plus blöjor och mat till Elias. Lite påfyllning av mat känns alltid bra. Skönt att veta att man har allt hemma liksom.

Nu ska jag göra mig klar för träning. Jag och Lina ska gå på ett funktionell styrka pass i 75 minuter. Har aldirg tränat det förr så vi får se hur det kommer gå :) 75 låter lite föör länge tycker jag, haha.

Rena kläder



Håller på för fullt i tvättstugan såhär på förmiddagen. Jag tycker det är kul att tvätta :) Det är skönt efteråt när allt är rent, fast det dröjer ju inte länge förrän tvättkorgen är full igen :P

Jag kommer ihåg att alla sa att det blir mycket bebiskläder att tvätta för att dom bajsar och spyr ner sig, men det har typ hänt två gånger att Elias har fått lite bajs på kläderna, spytt har han aldirg gjort så man har behövt byta kläder. Däremot kan han kissa mycket så det blir lite blött på byxorna. Men det är i alla fall inte så som alla sa.. Inte nu, men det kanske kommer?

(Ursäkta bajs snacket)


Lugn onsdags kväll



Det blev falafel till kvällsmat. Det är mums mums det! You have to try.
Vi kollade på den nya serien Southland som hade premiär på 3an idag, den var faktiskt bra. När de var slut sorterade jag tvätt. Har tvättstugan imorgon kl 10, och det är så skönt att ha tvätten klar så är det bara rycka till sig några tvättkassar och kila ner i stugan :)

Nu ska jag skriva en To do-lista med småsaker som är viktiga att få gjort, enligt mig. (To do-listor använder vi oss av på McDonald's. Att-göra-listor alltså. Och jag använder även sånna här hemma, haha.)



Här leker Elias i sitt babygym. Han är väldigt aktiv ;)

Vad är klockan?



Vi somnade direkt efter jag skrev det senaste inlägget och vaknade nu. Fast Elias och Remi sover fortfarande :P Sov i 2 timmar och 40 minuter, skit skönt. Det blev sådär konstigt när jag vaknade, visste inte om det var mitt i natten eller inte. Den känslan är så skum på något sätt, obehagligt när man inte vet vilken tid på dygnet man befinner sig i.

Nu ska jag gå och kolla om det finns något att äta för jag är hungrig igen. Sen blir det sitta framför tvn och mysa med lilla familjen :)




Mina coola killar ;) Älskar bilden! <3


Äh


Jag skippar i stan idag. Remi orkar inte följa med och jag har ingen lust att gå själv. Det kan vänta tills imorgon så vi har något att göra då istället.
Nu ska jag sova en blund, är så jäkla tröttis.



Håravfall.. Hjälp!



Jag ska gå ner på stan och köpa nagellack och "hårtabletter". Asså det är något fel på mitt hår :O Jag lossar som världens hårigaste djur. När jag tvättar håret blir hela duschbrunnen full av hår, när håret är blött och jag borstar det kan jag dra av hur mycket hår som helst, det tar aldrig slut, plus att borsten blir full. Medans håret lufttorkar lossar det, och när det har torkat klar och jag borstar ut det igen kommer det fortfarande mycket. Det är helt sjukt! Hela sängen är full och Elias har alltid minst ett av mina hårstrån på sig, lika så Remi.
Därför har jag bestämt mig att gå ner på stan till Naturapoteket och köpa tillskottstabletter innan jag blir flintskallig.


Såg dessa två fanns på naturapotekts hemsida,
hoppas dom finns i butiken också för jag vill ha någon av dom.




Underbar ny design



Min nya design är kanske hur fin som helst!!!! Eller hur? Tack så mycket snälla snälla Malin! Nu kommer hon säkert få många förfrågor om designer ;)

Dreggel pelle plutten


Här sitter jag och Elias i soffan. Han ligger på mig och blundar och suger på nappen, han kommer nog somna när som helst. Han brukar alltid sova en nap såhär vid lunch. Remi kommer hem när som helst, han var på väg hem från jobbet nu. Då blir det mat sen får vi se vad vi hittar på. Jag har skickat sms till Diana och frågade om vi skulle ta en fika, men inget svar ännu. Det skulle vara trevlig för det var längesen nu!

Elias har börjar få mer och mer saliv i munnen, ibland draglar han lite till och med :D Och ofta blidas det liksom små bubblor på läpparna. Kolla här ;)



Han kommer nog få blue eyes konstigt nog :)



Ni ser ju själv vad saliv det finns. En liten pöl på bröstet bredvid höger kind också.
Haha <3






Nu ska jag börja steka kycklingen.. Hörs sen!



Säsongspremiär av faviroten ikväll



Jag trodde jag skulle ha fått hundra kommentarer om att jag sa att uppföljaren av Twilight hette Moonlight. Den heter ju New moon. Jag tyckte hon på som jobba på biografen sa att den hette så men min bror rättade mig igår och sa att den hette New moon. Så nu vet vi det ;)

Även idag är jag hemma hos mamma. Tredje dagen i rad, men vad ska jag göra hemma då? Och idag kände jag inte för att vara med någon heller så jag åkte hit. Ska hjälpa henne att sätta upp saker på hyllor och så hade jag tänkt :) Remi slutar klockan 22 så jag blir här ett tag till, jag kommer nog få lite gjort. Igår var vi här och hjälpe dom att flytta upp lite möbler och Remi satt upp hyller och sånt. Han är en riktigt hemmafixare ;)




Ikväll är det Desperat Housewives! Någon mer än jag som ska kolla? :D


Twilight


Vi har nyss kollat klart på Twilignt. Äntligen fick jag se den, som jag tjatat på Remi men han har aldrig velat se den. När vi satt och kollade på filmen kände ag igen ganska mycket, precis som jag hade sett den.. Och mycket riktigt vi har sett halva förut. Det hade jag glömt bort, jag glömmer alltid filmer, vad dom handlar om och så. Om jag ska komma ihåg en film måste jag se den flera gånger :P Fattar inte vad det är. Aja, filmen var i alla fall skit bra och nu längtar jag till nästa film kommer ut, Moonlight.

Jag skriver ofta inlägg så här på kvällen/natten. Ni kanske märket att vi är lite ut av nattugglor. Hehe.




Godmorgon



Jag och Elias ligger här i sängen och lyssnar på regnet utanför och myser <3 Remi har gått till jobbet så lite senare ska jag och lillen åka hem till mamma. Dom har flyttat under tors-fre och igår blev dom klar. Eller klar och klar men allting när i den nya lägenheten, nu ska allting bara komma på plats vilket kan ta hur länge som helst typ :P Hade tänkt åka dit och hjälpa till lite och se hur det ser ut. Dom bor fortfarande i samma område fast nu i en trea istället för fyra. Känndes onödigt att bo i en fyra när det egentligen inte behövs, så blir det ju lite billigare också.

Elias har somnat om här bredvid mig.. Lill hjärtat! Då ska jag passa på att hoppa in i duschen. Kanske inte behövs, det är bara ställa sig ute i regnet så blir man ren och fin. Höhö.




Finns inget sötare <3


Babygym


Nu har vi ställt upp babygymet och Elias verkar nöjd. Han känner igen figurerna eftersom det är samma som på mobilen som hänger ovanför sängen. Tummen.
Nypriset var 699 kr och vi köpte den för 300, vilket kap. Den var ren och fräsch, precis som ny. Vi är nöjda hela familjen :)

Vi var och köpte massa gotti gotti på willys efter det. Choklad, kakor och cola. Chips, ostkrokar och popcorn har vi också hemma så nu är det bara välja och vraka ;D Men först blir det god mat, sen gotti.












Figuren som han kollar på på alla korten är favoriten ända sedan han såg den på mobilen ovanför sängen.


Regn och blåst



Jag har provet kläderna på Elias nu. Jackan var stor, men det gör ingenting för han måste ju ha lite att växa i. Tråkigt om han liksom skulle växa ur den efter halva vintern. En overoll måste också införskaffas, men det får bli när sönon har fallit.
Just nu är det riktigt höst väder ute. Regn och rusk. Men senare ikväll blir det god mat, massa ljus och film och då känns sådant väder bara mysigt :)

Om en halv timme ska jag hämta upp Remi från jobbet och åka direkt till någon som vi ska köpa ett babygym av. Han hittade det på blocket för 300 kr vilket är jätte bra. Nypris för ett sånt babygym är 600-700. Så några hundra lappar sparar man :P


Jag bakade scones medans Elias sov, dom blev jätte goda. Så ikväll blir det en kopp te (dricker alltid te på kvällarna vi) och scones :D Konstigt att jag lyckades med dom. Alltid brukar det bli något fel när jag ska baka. Men icke nu. Whow!



Jag som trodde att man inte hade några problem när man var liten ;)


Varma kläder åt prinsen


Jag och Elias har vart en sväng på stan och köpt varma kläder åt honom. Det behövs verkligen nu, det sa bara poff så kom kylan. Jag har vart orolig att Elias ska ha frysit de senaste dagarna när det vart kallt eftersom vi inte haft någon tjockare mössa, inga vantar eller jacka. Men idag köpte jag rubbet, plus varma fleece byxor. Hoppas han blir glad ;)

Nu har jag ställt in en fiskgratäng i ugnen. Är super hungrig. Synd att donm tar så lång tid bara. Jag får diska bort diskberget så länge då så tiden går fortare :P




Jacka och mössa från H&M
Byxor och vantar från Åhléns





Babbel om Idol

Inte för att jag är västa Idol experten, men vad hände? Hur kunnde hon gå vidare efter att hon skämt ut sig igår, sjöng så kasst ikväll och bara skyller ifrån sig när hon får kritik av juryn? Jag talar förstårs om Camilla. Hon passar bra i en schlager tävling någonstanns i en liten stad här i Sverige, men inte i Idol! Nej usch och fy.

Min Idol är Tove, hon är så häftig! Erika är inte så pjåkig hon heller. Asså Tove påminner om tjejvarianten av Johan Palm. Dock gillade jag inte alls honom, så tjejvarianten är klart mycket bättre. Cool tjej! (Och hon är bara 16år)
No more Idol snack nu. Jag är ju fan 20 år och mamma. Hahaha, jaja men jag är den jag är. Ni får stå ut ;)


Idag har jag jobbat 11-19. Dagen gick jätte fort, med andra ord var det inte så farligt. Det var mycket folk och det rullade hela tiden så tiden bara rann iväg. Nu jobbar jag inte förren nästa lördag. Jag och Elias ska mysa hela veckan. Jag har saknat honom jäääätte mycket när jag jobbat!



Jag är kär i honom <3


Idol miss

Har glömt skrivit att Elias blir 11 veckor idag. Tiden går så fort så man knappt vet exakta åldern. En till grej är att idag är det precis ett år sedan vi sov första natten i denna lägenhet :) Ett år går också sjukt fort!
Haha, förresten.. Såg ni på Idol vad Camilla gjorde bort sig. Hon trodde att det var hon som gick vidare. Hon hörde fel. Så hon blev skit glad och börja nästan gråta, kramade Peter och allting. Han ba "Du får gå ner dit Camilla, Karolina du gick vidare" Hon höll sedan på att skämmas ihjäl och det skulle jag också gjort. Trodde hon själv att hon skulle gå vidare och inte Karolina. Usch vad pinsamt för henne :P
Gonatt!
(texten drar ihop sig av sig själv)

Jobb




Idag har jag jag jobbat tre och en kvart. Imorgon blir det ett långt pass, 11-19. Hur ska jag orka? Jaja vi får la se hur det går :P
Efter jobbet åkte jag hem till mamma där Elias var. Stannade där i typ fem timmar och jag fick sova två. Det var hur skönt och behövligt som helst!

Nu har vi käkat god mat och kollat på Idol. Ska nu hoppa in i duschen, ska ta en lååång dusch.



Suger på tummen och petar i näsan på samma gång. Haha




Han kan gå, höhö nästan.


Nytt i sovrummet


Vi har haft fullt upp hela dagen så jag har inte hunnit skrivit här. Vi köpte en ny säng på Ikea idag, bara det tog lång tid. Sen åkte vi hem och lämnade allt, hämta den gammla sängen och åka med den till mamma. Sen har jag jobbat 17-23. Nu är jag ganska mör i kroppen, men det är bara att ladda om för imorgon ska jag upp tidigt för att hinna skjutsa Elias hem till mamma innan jag ska jobba 10-13.15. Suck, det är jobbigt när man är ovan :P

Idag var det precis ett år sedan vi fick vår lägenhet! Bara en lite parantes sådär.


Vårt ny möblerade sovrum, det var fixat ny när jag kom hem från jobbet. Duktiga Remi :)
Nu ska jag lägga mig och soooova så gött!



Nya sängen! 1,60 m. 1,80 är ju för stort, lite nära varandra vill man ju komma :)




Ny spegel
(Vaserna som står till höger ska inte vara där. Vi ska köpa fina ljus istället som ska stå där.
Det var Remi som satt dit dom idag men fråga inte varför. Haha)




Tavlor
(Dom har vi haft länge men aldig lyckats fått upp, men nu så)




Som ni ser är färgen lila populärt i sovrummet.


RSS 2.0