Igår blev jag ett år äldre

 
 
Idag har det redan gått en vecka på min semester. Får panik när jag tänker på hur fort de dagarna som är kvar kommer att gå :/ Usch buscha, måste ta vara på varenda dag, minsta lilla sekund.
 
Denna vecka har bestått av en dag på Furuvik, tre dagar på stranden, mysiga middagar, firande av min och Remis fyra årsdag och så har jag hunnit blivit ett år äldre också.
Igår när jag fyllde år bjöd Remi ut mig på en trerätters middag, vin och drinkar på Helt Enkelt :D Hur gott som helst! Sedan avslutade vi kvällen med biljard och dart på Interpool :)
 
Nu ska vi äta mat och kanske se en film. Sedan kl 22 är det ju invigning av OS, det ska vi självkart se!
 
Ha en fin kväll!
 
Förlåt baby, jag vet att du hatar den här bilden, men jag tycket du är skit snygg på den! ;)
 
 
 
 

SEMESTER

 
 
Underbart är ordet! Idag gick jag med en häärlig känsla från jobbet, 4 veckors semester :D Det man har väntat på i ett år liksom ;P Hoppas dagarna går sakta och att dom kommer bestå av mycket sol och värme!  Vi har en del grejer som vi ska hitta på, redan på måndag om vädret tillåter drar vi nog på vår första lilla utflykt :)
 
Jag hoppas verkligen vädret väder till det bättre! Sol hela dagarna, inte bara halva som det är nu. Om det inte skulle bli så vill man ju bara dra utomlands, men denna sommar har vi inte pengar till det känner vi.Har så mycket som måste prioriteras för det. Men man vet aldrig, om vädret har tänkte att fortsätta såhär kanske vi tar oss råd ändå. Man blir väl desperat till slut :P
 
 
D
Fia och jag på Söderhielmska i onsdags. Snygga va? Haha

Fortsätter väl ha denna förkylning

 
 
 
Hallå!
 
Var hos doktorn idag och kollade varför jag har en sådan här jobbig förkyklning. Gick därifrån utan svar. Antagligen är det många som har sånna här långdragna förklylningar nu. Det ända jag kunde göra var att äta mycket vitaminer, inte träna för hårt, vila då och då. Helt enkelt vänta ut den. Jätte tråkigt. Hade vart skönt att få ett bättre svar och någon medicin att äta. Kanske blir bra tills december eller nåt då...
 
Igår var vi ett gäng nere på stan och kollade in "Sommarkväll" och åt på Söderhielmska. Jag tog det lugnt och gick hem tidigt eftersom Elias var med och jag skulle upp och jobba tidigt. De andra däremot hade visst festat till det, som de ofta förtiden ;D Tror dom kan festa hur mycket som helst efter Spanien resan dom var på, haha!
 
 
 
 

 


Spa

 
 
Igår var jag på en timmes aroma massage hos Spa gamla Gefle som jag fick av Remi för ett tag sedan :) Hur skönt som helst!! Nackdelen var bara att jag har blvit dunderförkyld så jag låg mesta dels av dom där 60 minutrarna och försöka hålla tillbaka allt snor i näsan. Och ont i huvudet fick jag också av att ligga med huvudet i den där runda saken man lägger ansiktet i. Men som tur var fick jag ligga på rygg en stund under massagen också, vilket lättade på trycket båda i näsa och huvud. Men som sagt hur bra som helst och jag tror min kropp verkligen behövde det :)
Måste göras oftare! Men nästa gång vill jag nog ha en massage som dom knådar och tar i lite mer på alla kutar och muskler.
 
På tal om den där jädrans förkylningen. Jag har vart förkyld sen i början av mars. Det går upp och ner hela tiden. Och nu det här tre dagarna jag vart ledig har det blivit värre än tidigare. Så idag var jag på hälsocentralen och fick en tid hos läkaren på torsdag. Sköterskan trodde det kunda vara bihålorna. Så jag får väl se då. Hoppas dom kommer fram till någonting så jag får medicin att äta så skiten försvinner någongång!
 
 
I väntrummet igår. Lägg märke till mina spatofflor nere i hörnet :D

Det närmar sig

 
 
Elias födelsedag närmar sig med stormsteg. Det är mindre än en vecka kvar så nu är det dags att börja planera vad vi ska bjuda på och köpa de sista presenterna. Spännande, hans tredje födelsedag. Nu i den här åldern önskar han sig inte ens någonting. Han är fortfarande för liten för att förstå. Men tänk sen när det blir tv-spel, dator, dyra kläder, och bara gud vet vad allt kommer heta då. Det blir en dyr historia om man jämför med nu :P
 
Nu ska jag leta recept på goda tårtor. Hoppas jag hittar något spännande :) Allt måste vara perfekt på lillemans dag <3
 
Dessa snyggningar beställde jag åt Elias som han ska få i present!
Äntligen ska han få gå i världens bästa skor ;)

KOM HEM!

 
 
Kan det inte bara bli fredag nu?! Vill ha hem mina tjejer från Spanien!!
 
 
Så fina så :)

RSS 2.0