Blommit



Hade glömt bort att jag inte skrivit idag. Har inte vart hemma så jag har inte haft tid heller :P

Imorse tog jag och Elias en promenad. Vet inte hur länge sedan det var jag gick ut och gick på riktigt liksom. Typ förra året. Gillar inte att gå. Aa i alla fall, Remi slutade tolv så när han kom hem åkte vi direkt och kollade på lägenheten. Den var super! Och gissa vad? Vi får byta ALLT! Tapeter, glov, spis, kyl och frys you name it :D Badrummet och toaletten vet vi inget om än, men dom dög.
Sen åt vi lunch på Tennsdopet.

Efter det åkte vi runt lite, bland annat och köpte mina efterlängtade blommor till balkongen :)

Nu ska vi käka en sen middag.




Hela dagen ute i friska luften


Vi kom nyss hem från mamma. Elias ligger här bredvid mig och dricker sin kvälls-välling, jag hoppas han somnar efter han druckit upp den för nu är det läggdags :)
Ska försöka börja lägga honom runt åtta snart och se hur det går. Men just nu har han rutinen 21-08, vaknar max en gång per natt för mat och ny blöja. Det är jag både han och jag nöjda med just nu :)

Ja i alla fall så var vi ute hela dagen hos mamma. Vi åt, fikade och lekte på studsmattan. Det behövde Elias, en utedag :)



Solstråle


Ny lägenhet


Jag har inte skrivit att vi ska flytta. I ge för sig var det inte många dagar sedan vi bestämde oss men :P Vi har fått en 4:a på Brynäs på 104 kvadrat. Perfekt planlösning!
Vi har dock inte vart och kollat på den men vi är väl typ 98% säker att vi vill ha den. Vi ska får tapetserat och vi får nytt golv överallt. Så om det inte är fräsch så får vi ändå göra om hur vi vill tills vi blir nöjda :)
Badrummet och toaletten vet vi inte hur det är med. Vi ska se om vi kan kolla på lägenheten imorgon så vi får se dårå.

Det ska bli kul att få en helt ny fräsch lägenhet! Vi ska måla våra möbler och köpa nytt. Elias får ju eget rum han med :D Så följ detta flyttprojekt vettja!





Morsdag


Idag är det första gången jag blir firad på morsdag :) Jag fick skorna jag valde för någon dag sedan och så fick jag en bukett blommor. Remi ställde även upp att byta bajsblöja. Det brukar han väl annars också men utan att ens tveka idag. Jag sa bara "det är morsdag idag" så gjorde han det ;)

Remi börjar jobba vid tre så jag ska åka ut till mamma då och spendera dagen där.


Grattis till alla mammor!


(Skorna är snyggare i verkligheten)







Min bästaste pojkvän


Jag och Elias var hemma hos mamma en jätte snabbis medans Remi och hans kompis åkte till Sandviken och gjorde ett ärende. Fikade mammas underbara vaniljbullar! Jag gillar inte några andra bullar än hennes vaniljisar. Godast ever! Jag ska önska mig 50 st när jag fyller år :D

När vi kom hem somnade jag i soffan typ en timme. När jag vaknade var Elias matad, hade ny blöja och låg och sov i sin säng. Och en snygging står i köket och lagar god mat :) Lycka! Jag ska vara snäll och fråga om jag kan hjälpa till med något, göra sallad kanske. Puss på min älskling alltså! Bäst <3



Stan igen


Nu har vi kommit hem från en sväng på stan med Remis mamma. Vi köpte skor åt henne och sen fikade vi. Elias var hemskt! Lika så igår när jag gick med Ida. Han har tröttnat på att gå på stan. Det går inte att ta med honom dit nå mer. Han blir så arg och ledsen när han måste sitta i sig vagn hela tiden. Helt galen!

När vi skulle fika så fick Remis mamma honom att somna, han var skit trött. Så vi fick lugn och ro under fikastunden i alla fall :)


Halsbandet som Elias har på bilden fick han av sin farmor. Alla barn i Libanon har sånna halsband på sig och Elias är ju också libanes så då lär han också ha det ;)
Jag och Remi fick också ett varsitt smycke och en varsin parfym. Och en guldkedja som Remi haft sen han var mindre som hon har haft hemma hos henne i Libanon tills nu för den är så dyr :P



Smyckat


Vi har nu kommit hem från Remis pappa och mamma. Det var inte så farligt som jag trodde. Hans mamma var jätte söt och snäll... Tror ja. Jag förstod ju inte vad hon sa men hon verkade det i alla fall ;) Elias var lite blyg i början men sedan kände han sig som hemma. Dom bara proppade i han massa mat hela tiden. Det måste vara typiskt utländskt? Dom tycker att man ska äta hela tiden :D Undra hur många pommes han fick i sig egentligen? Haha. (Nej, jag är ingen wanna be super mum som förbjuder honom att äta "vuxen mat")

Jag köpte lite smycken på stan som jag skrev tidigare att jag behövde. Jag är jätte nöjd med dom :) Köpte även en väst med volang som ni får se bild på imorgon.



Det blir stan ändå

Elias har lyckats med någoer helt knäppt. Han har gjort så min bildskärm ligger åt fel håll och jag kan inte få tillbaka den till standard igen. Helt cp!

Jag ska möta upp Ida på stan halv fyra. Hon slutar jobbet då, så det blir lite shopping iallafall :D
Shoppingsuget är stoooort!!


See ya!









Nerövsast



Det här blir en tråkig dag. Inget planerat alls under hela dagen. Remi slutar inte förrän sju ikväll och det är ju ett tag dit. Men ikväll när han slutat ska vi åka hem till hans pappa och äta middag där. Remis mamma kommer nämligen på besök från Libanon. Jag har aldrig träffat henne så jag är as nervös! Och det blir första gången Elias får träffa sin farmor :) Och hon pratar bara arabiska.. Får se hur det går :P

Nu tror jag faktiskt ska göra lite mag och ben övningar.


Skor till hela familjen


Det blev inge shopping med Ida idag. Hon skulle börja jobba kl 16 så vi skulle inte hinna. Jag väntade tills Remi slutade så gick vi på stan istället. Vi shoppade och fikade :) Eller Remi shoppade. Skor till honom, mig (som jag ska få i morsdags present) och till Elias. Hans första skor faktiskt :D Det blev lite kläder åt Elias också.

Jag köpte inget för jag känner mig så stressad när Remi är med för jag vet att han bara står där och väntar på mig och tycker det är drygt. Ska träffa Ida i helgen istället så vi får shoppa då :)





Överallt och ingenstanns


Elias är vildare än någonsin nu förtiden. Vill inte ens tänka på hur det kommer bli när han kan gå. Gaaah! Tänk när han var liten och bara kunde ligga stilla i babysittern och vara hur nöjd som helst över det.
Nu ska det rivas och slitas i ALLT! Men mest i det som man inte får röra, annars blir det sura miner.
Förresten så är min mobil paj nu. På-knappen slutade fungera för någon dag sedan och batteriet tog slut, ja då gick det ju inte att trycka på den igen :/

Ibland önskar jag att han blev så liten igen så han inte kunde göra nåt, eller att han är stor så han vet vad han får göra och inte göra. Men det går ju inte, det vet vi alla :)

Jag säger bara en sak.. Det är ett HELTIDS JOBB!



Så här ser det ut inne på toaletten just nu.
Gissa vem?


Håller i själv



Elias har börjat hålla i flaskan själv nu :) Han har vart väldigt lat och inte gjort det tidigare. Men nu håller han vällingflaskan om man hjälper honom dit med händerna. Vattenflaskan tar han i själv och dricker :)
Gud så stolt man blir så fort det händer något nytt!



Det ser ut som han har värsta brat-frillan på den här bilden ;)


Det blir shopping


Idag blev jag inte bortskämd med någon sovmorgon, men det gör inget, det får ju inte bli någon vana :)

Senare idag ska jag gå på stan med Ida och shoppa lite. Det var längesen jag köpte något nytt. Det jag behöver är smycken. Är sjukt dålig på att använda smycken men det är väl för att jag inte har något snyggt. Sen behöver jag nya underkläder(!!), ett par snygga jeans och några bas toppar. Skor skulle jag också behöva. Nästan allt vill säga :P



Nya mjukisdressen

Dressen är i storlek 86 så det är rätt stor, men då finns det något att växa i :)





En av Remis presenter







Remi fick detta armband av mig när han fyllde år :)


Massor att göra


Elias gav mig sovmorgon till kvart i 10 idag :) Han somna vid 21 igår och sov hela natten. Ibland blir man bortskämd ;)

Jag har redan fått lite gjort här hemma men det drygaste återstår, damma, dammsuga och laga mat. Måste också gå och hämta ut ett paket med Elias kläder som jag beställde från Ellos. Det ska vi göra så fort jag har duschat och klätt på oss.

Remi slutar 12 men ska hjälpa sin pappa att flytta in i hans nya lägenhet då. Får se vad vi hittar på i eftermiddag när han kommer hem.


Popcorntime


Det gick inte att beställa förstoring på min och Elias händer för det var för oskarpt kort. Så det blev ett annat på Remis och Elias händer istället :) Ni får se bilder på bilderna när de kommer hem.

Sitter och kollar på Desperate nu.. Hänger inte riktigt med eftersom jag missat tre avsnitt! Elias sover så jag ska nog poppa mig en påse popcorn. Remi slutar 22 så han kommer hem om ett tag :)

Förstoringar







Håller på att beställa dessa bilder i förstorningar som ska få pryda väggen här hemma :)


Gå-värk



Nu har vi kommit in från en lång promenad och käk med Lilly. För dom som är van att gå var det nog inte så långt egentligen, eller kanske, men för mig var det as långt i alla fall :P Har till och med ont i ryggen nu. Fast det är bara för att jag rör på mig alldeless för sällan. Fy fy, skäms skäms! Men det är ju så tråkigt att gå.
Vi promenarade till stan sedan för käk på Flanör. Älskade sallad!

Nu är vi hemma igen och Elias vill inte äta fast han inte ätit på jätte länge. Tror han vill sova lite först för nu kilar han sig i hela huvet som han brukar göra när han vill sova :P



Tisdag



Känns som att jag inte bloggat på länge och det har jag ju inte heller :P I söndags blev det ingen tid över för bloggande, lika så igår. Eller tid hade jag väl men ingen ork eller idé vad jag skulle skriva för något :P


Igår var vi hos mamma som fyllde år :) Fikade massa gott och hoppade studsmatta. Elias tycker det är skit kul! :D
Före det var vi på BVC och pratade tänder och socker. Socker = förstörda tänder. Lär ju säga att det är mycket socker i typ allt. Brämhults juicen som jag trodde var nyttig var inte så mycket nyttigare än en cola :S Hur fan ska man veta vad som är nyttigt egentligen när allt ändå verkar vara onyttigt i slutänden?



Sommarbild från igår :)


Soliga lördag


Idag skiner solen. Men jag ser moln på avstånd så innan vi kommit ut är det väl molnigt.

Remi har åkt och hjälp sin pappa med någon säng. När han kommer tillbaka ska vi åka till min mamma för lite fika. Kanske vi sätter upp studsmattan också :D Hur bra träning som helst att hoppa och hur jobbigt som helst också. Jag blir helt slut efter 3 minuter typ.

Ikväll blir det grillning med tjejerna :) Sen ska dom gå ut men jag har inte bestämt om jag ska följa med eller inte. Det skulle vara sjukt roligt för jag går aldrig ut med dom, kan inte komma ihåg när det var sist. Men jag är inte ett dugg taggad än, kanske kommer så smångingom.
Hoppas det fina vädret håller i sig tills ikväll!


Har ingen rolig bild att dela med mig av för Emelie har min kamera.

Rubriken.


Det här blir ett lite stressinlägg. Håller på nere i tvättstugan för fullt, men är klar kl 19. Tre timmars tvätttid är för kort tid tycker jag. 4 skulle vara perfekt!

Ska åka iväg till Ica Maxi och köpa lite grejer åt Elias. Välling och blöjor är snart slut och det klarar man sig inte utan. Även en Daimtårta som Remi fick som gåva för att han fyllde år, och en tårtspade ;P

För övrigt så är Elias snorig, men som tur är klagar han inte för det :) Han sov till halv 11 idag :O Han somnade sent igår kväll men han brukar ändå vakna 8 på morgonen efter. Han blev nog trött efter mycket bus hemma hos mormor där vi spenderade dagen och kvällen igår :)





25 år


Vill börja med att skriva grattis till min karl som fyller 25 år idag! Värsta gubben nu ju ;) <3

Jag är hemma hos mamma, Remi jobbar till tio ikväll så det blir inget firande idag, det får bli imorgon istället. Vi får nog komma ut hit till mamma igen då för det är bara dom som firar han med tårtkalas och paket, och dom kan inte ta sig till stan. Det går ju lika bra det :)

Elias ligger och sover, mamma ska städa och bröderna kollar på hockey.. Och jag satt mig här. Jag är jätte hungrig, har inte ätit idag! Kanske ska fårga mamma om det finns något att göra i ordning. Dom ska äta pannkaka senare men det är inte jag så stort fan av, jag är sugen på något saltit just nu.





Rabatt på napp







Just nu är det 15% rabatt hos Namnnappen.
Ange koden namnnapp2010 i 2:a steget - betalningssätt.


Latast


Jag har inte hunnit med så mycket än. Jag har bara diskat hälften, andra hälften ska jag ta tag i nu för nu lär de första ha torkat. Fattar inte hur det kan bli så mycket disk för ingenting!

Jag är så jävla lat. Jag borde ha en "personlig tränare" hela dagarna som peppar mig till att fixa och greja här hemma. Finns det sånna?

Dagen efter


Personalfesten igår var jätte kul. Bara det att tiden gick så jäkla snabbt och alla drog så tidigt bara för att sista bussen till stan gick tjugo över elva. Vi delade upp lag, åt mat, månades medarbetare utsågs, sen hade vi frågesporten och sen var det slut.  Vi hann inte med 5-kampen! Det roligaste :/ Aja så kan det bli.
Vi var ett gäng som drog till Interpool efteråt men där var jag inte länge för det var inte så värst kul.

Jag vaknade upp från en liten förmiddagsnap för ett tag sedan men Elias sover fortfarande han. Sömntuta :)
Ska sätta fart här hemma med diskning och städning och även fräscha till mig själv lite med hjälp av duschen.



Morgonlook haha


Today is gonna be a good day


Idag känner jag att det blir en bra dag :) Jag är värsta taggad för det dagen kommer bjuda på. Fixa allt inför ikväll med Emilie, Lilly och chefen, åka till mamma och överlämna en förskottspresent, göra mig festklar, förfest och sen personalfest. Ser ni så bra det blir :D

Nu ska jag göra mig och Elias klar och åka hem till mamma som ska vara barnvakt medans jag ska åka runt med de där tokskallarna och fixa ;P


Ha en bra dag ni också!



Grillade bilder

Jag har ju glömmt att läga ut bilde rfrån i lördags när vi grillade hemma hos mamma och bröderna.
Det var så varmt och skönt så vi kunde sitta ute. Fast jag började frysa efter ett tag när vi ätit klart som jag påpekade ett X antal gånger så mamma fick damp typ :P Haha. Fryslort som jag är. "Du är ju värre än mig du" sa mamma, haha.







iPhone


Elias är verkligen en mobilkvaddare. Han biter, dregglar, slår med den i bordet och golvet, kastar den och tappar den både i golv och asfalt. Mobilen lever fortfarande.. kontigt nog. Måste vara en bra mobil alltså :P
Anledningen till att jag låter honom förstöra den är att jag ändå ska köpa en iPhone snart. Eller aa, typ om två månader. Hoppas min som jag har nu håller ett tag till bara :P

Jag har alltid vart såhär "Varför ska man ha en iPhone för?" Men nu vill jag ha en! Min bror har en Ipod touch och den är skit bra tycker jag (spelen man kan ladda hem är roligast) och dom är ju typ lika fast det inte finns ring och sms funktion på iPhone. Så då kan jag lika ha en sån så slipper jag både ha en iPod och en telefon. Allt i en liksom :)


Fel dag



Haha, vi hade ingen tid hos Bvc idag. Jag hade visst hört helt fel! Men det gjorde inget, fick en ny tid nästa måndag. Så det kan gå :) Men hur kan jag ha hört så fel? Haha

Att fixa inför festen gick bra. Gjorde inte så mycket förutom att komma på lite frågor och skriva handlingslista. Hämtade lokalnyckeln gjorde vi också. Men imogon blir det göra. Då ska vi handla, hämta grill, fixa och dona i lokalen, gå på systemet och säkert något mer. Ska fråga mamma om hon kan vara barnvakt medans. Annars kommer det inte gå :P

Nu ska jag och kika om det finns något att äta. Diska skulle också vara en bra idé..


Bvc


Igår skrev jag ett inlägg på kvällningen som jag glömde publicera. Jaja :P


Jag har nyss hoppat ur duschen så jag ska börja göra mig klar strax. Vi har tid hos Bvc halv elva för det vanliga, väga och mäta. Sen så kommer en tandhygienist och pratar vilket passar bra för nu börjar det pluppa upp tänder lite här och var :) Det var längesen vi har hos Bvc nu, typ två månader så det ska bli kul och se hur tung och lång lillplutt när nu.
När vi är klar där ska Lilly möta upp oss så ska vi åka ut till jobbet och fixa lite saker inför personalfesten imorgon.



Lilla Lias ^^


10 månader


Idag blir lillkillen 10 månader.
Ett års kalaset närmar sig med stormsteg :)



Blivande datanörd


Datorn är roligast av allt tycker Elias.





Bajssnack



Elias har nyss vaknat upp från sin förmiddagsnap. Nu väntar jag bara på att han ska bajsa ut sitt morgonbajs som inte har kommit ut än så ska han få bada efteråt. Vanligtvis bajsar han jämt när han fått välling eller gröt och en ny blöja på morgonen. Alltid, men inte idag. Tänk om han får ont i magen nu :( Kul läsning va? Haha.

När vi är klara ska vi traska till Konsum och hämta ut ett H&M paket som innerhåller en spettsbh som jag beställde för ett tag sedan och kanske min älskade bikini också, hoppas :D



En liten beställning



Jag beställde nyss en mjukisdress och två par mjukisbyxor åt Elias från Ellos. Vanliga svarta och gråa, yes!
Hade 30% på beställningen så lite billigare blev det än vad det egentligen skulle bli.

Någon som har tips på där det finns snygga skor till bra pris som skulle passa Elias? Butik eller hemsida.





Fika med tjejerna


Tidigare idag så var som sagt ut till jobbet för att planera lite till personalfesten. Det gick bra. Vi fick tag på mat för ett väldigt bra pris för 50 pers och en lokal att vara i. Sen skulle vi hyra en trubadur också men han skulle ha 3000 för två timmar och så mycket hade vi inte kvar på vår budget, tyvärr. Får se om det blir något annat istället eller om vi nöjer oss med  att ha femkamp och lite frågesport. Sen får väl alkoholen sköta resten av skojsigheterna :D

Nu ikväll fikade jag och Elias med Emilie, Ida, Pernilla och Frida på Waynes :) 
Elias tappade tålamodet och var trött lite på slutet av fikastunden. Så fort jag la ner honom i sängen när vi kom hem somnade han :) Gofis!
Förresten så älskar jag när jag är med tjejerna. Jag vet att jag är dålig på att höra av mig till vänner för jag tänker liksom "dom jobbar och har sitt", "dom kanske inte orkar att Elias är med" osv. Men det är så skönt att veta att dom alltid finns där endå :) Det är vänner det! <3



Elias mitt uppe i fikat


Gammal mat, nej tack

 

Jag läste nyss denna artikel om att de säljer gammla hamburgare och sallader på McDonald's. Att de anställda märker om salladerna när tiden gått ut på dom och att de säljer hamburgarna fast de legat i värmeskåpet längre än tio minuter, medvetet.
Nu låter det som att varenda McDonalds restaurang gör detta men det tror jag och hoppas verkligen inte.


Där jag jobbar så är vi jätte noga med "waist". Alltså att vi slänger gammla hamburgare, nuggets, sallader, pommes och allt annat som har en tid eller datum när det ska slängas. Om vi skulle göra det som beskrivs i artikeln skulle varken de man jobbar med eller gästerna bli särskild glada. Det är ju skit äckligt! Man kan ju göra gästerna sjuk.
Visst har alla säkert någon gång missat att något har vart gammalt och gett ut det, tex när man var ny och lite osäker och när något inte har varit märkt och man har vart väldigt stressad. (Inte timmar gammalt så som de säger i artikeln, men 4-5 minuter) Men då hoppas jag att gästerna kommit tillbaka och bett om ny mat så man har en chans att be om ursäkt som personal också.
Det ska ju egentligen inte hända, men vi är bara människor och det kan bli fel ibland.

Så om ni får vänta på maten och att ni blir sur över det så får ni i alla fall fräsch mat, och det vill väl vi alla ha! Eller vill ni hellre ha maten dirket fast den är gammal? Skulle inte tro det.


Det som beskrivs i artikeln behöver ni inte oroa er för om ni kommer till McDonald's Valbo! :)



Dusch, mat och planering



Nu ligger lilleman och sover sin förmiddagsnap, han vaknar nog när som helst. Jag sitter och kollar på Bella & Tyra show. Kissie som var gäst i programmet igår. Ja, vad ska man säga... Vad är är det för fel i hennes hjärnkontor? Om det är någon som vet det så säg det till mig.

Jag ska hoppa in i duschen när jag kollat klart på programmet och sedan laga mat tills Remi kommer hem från jobbet kl 12. Sedan får vi se vad vi hittar på. Jag ska i alla fall ut till jobbet till tre och fixa lite inför personalfesten med Emilie och Lilly som är på tisdag(!!) Ska ringa lite samtal och så :)


Nu vaknade han. Hör hur han sitter och mummlar i sängen, hehe.



Liten kille vs Gaga

Jag sitter och kollar på Vakna med The Voice och dom visade en sån häftig grej. Det är en kille som går i sjätte klass som sjunger Lady Gagas Paparazzi. På en vecka hade klippet visas 11 miljoner gånger på Youtube och nu har han fått en rivstart karriär i USA.

Här får ni båda klippen, både Gaga och killen. Asså hans röst är nästa bättre än hennes och då filmas han med nån vanlig hemma-videokamera men hon filmas med riktiga grejer. 
Han är så duktig!! En vanligt 12årig kille liksom, helt sjukt.


 



Visst är han duktig?! :D


Polka = Mint



Vi kom hem från mamma för en stund sedan. Tvätta i hennes tvättstuga. Vi hade mycket tvätt efter resan och det fanns inte tid i vår tvättstuga förrän nästa vecka, så det var tur att vi fick tvätta där annars hade vi fått gått nakna en vecka :)

På väg hem svängde vi in på Willys och köpte tacos som vi ska äta ikväll. Blir fajita istället för köttfärs denna gång. Roligare att variera lite.
Vi köpte den nya Marabou polka. Den smakade ju precis som Marabou mint. Nog för att jag älskar mint choklad men onödigt att ha två som smakar lika :P Skulle ha köpt den som smaka passionsfrukt istället. Det får bli nästa gång.



Godmorgon du glade


Här är vi nu vaken. Elias vaknade sju men jag lyckades få honom att somna om en timme till efter en flaska välling. Det behövdes. Han somnade inte förrän typ halv tolv inatt eftersom han somnade på eftermiddagen och vaknade igen då han annars brukar somna.

Remi har blivit sjuk under natten. Har ont i kroppen och typ skakar ibland. Han tog upp hela sängen, och låg och ynka och stånka också så jag har inte sovit så mycket. Vad synd det är om killar när dom är sjuk alltså :P Dom verkar bli mycket sjukare än oss tjejer... Eller? ;)



Tänder på g



Lillen somnade strax efter 18 och nu är han vaken igen. Visste att han inte skulle sova för natten. Jaha, nu är han pigg som en nötkärna men det är inte jag eller Remi, båda vi är skit trötta. Men vi lär väl lossas vara pigga och leka och busa med honom när han vill det :) Goshjärtat <3

Elias har vart lite grinig sedan vi hämtade honom igår. Finns tre saker jag tror det kan vero på. 1, att vi lämnade honom hemma en vecka. 2, han blev så bortskämd hos mamma så har blivit van med det. Eller tre, på grund av tänderna som börjar komma fram i uppe.
Jag tror nog att det är en blandning av alla tre sakerna. Just nu leker Remi med honom så nu är han glad i alla fall :)



Saftig veckolön


Hörde igår på radion att Angus Jones, "Jake" från Two and a half men är den bäst betalda 16-åringen i Hollywood just nu. 1,9 miljoner i veckan?! Det är heeelt galet! Men det förtjänar han fan, han är bäst :D



Elias shopping



Nu har vi kommit hem från en tripp på stan. Vi åkte även ut till Valbo till mitt jobb och lämnade lite tider som jag kan jobba i juni.

Jag skulle ju köpa byxor åt Elias men det finns ju inga! Vanliga svarta eller gråa mjukisar.. Nej, ingenstanns. Bara massa byxor i lysande färger, och det vill jag inte ha. Säg till om ni sett det jag söker efter :P
Istället blev det sex stycken överdelar. Tre kortärmande bodys, två t-shirts och ett linne.



H&M



Lindex


Tillbaka till det vanliga


Elias har fått en ny sovvana när han har vart hos mamma en vecka. Nu vaknar han en timme tidigare än förut. Klockan 7. Jag som tyckte åtta var jätte bra men nu får man kliva upp sju istället. Jaja, man får väl gå och lägga sig tidigare nu då.

Jag ska börja göra oss två klar sen ska vi träffa Lilly :)
Jag måste kolla på byxor åt Elias. Han har växt ur allt eller så är det för stort. Bodys också för den delen.



Hallå Sverige


Hej alla!

I'm back in Sweden efter veckan på Mallorca! Det har vart hur bra som helst! Bara tagit det lungt, solat och ätit väldigt mycket gott. Har nog gått upp två kilo, eller tre. Hotellt var jätte bra. Fint och lugnt, ett riktigt familjehotell. Det var skönt. Elias skulle nog ha tyckt om att vara där. Han ska följa med resorna framöver :)

Lite färg har jag fått också. Remi behöver vi inte ens prata om. Sjuuuukt brun. Kan bero på att han är utländsk :P Och så kommer jag, vit och så svensk man kan bli. Jag är ändå glad för den färg jag fått haha :D Syns inte om man jämför med chokladtomten Remi men aah.. Han behöver inte räknas ;)



Ja ni ser ju själva! Fast bilxten gör det inte riktigt rättvist ;)


Om en halvtimme åker vi



Nu är allt färdigt! Nu väntar vi bara på att klockan ska bli 1 så åker vi då. Måste stanna till på något ställe och köpa kaffe, jag är jätte trött och har inte sovit någonting på dagen och inte någon sömn blir det inte i natt heller. Gaaah, trötta människa som jag är. Men vi har ju i alla fall en vecka på oss att sova ordentligt så ska inte klaga :)

Jag är jätte nervös. Jag mår illa. Känns som jag ska kräkas. Jag är ju flygrädd! Jag har inte tänkt på själva flygresan men idag har jag tänkt på det och nu när det närmar sig mer och mer blir jag fan bajsnödig. Hoppas jag somnar på flyget! Men det är starten och landningen som är äckligast. Uuuuh!

Gissa vilken väska som är vilkens.. Inte så svårt va? :P


Förresten grät jag jätte mycket på väg hem till mamma när vi skulle lämna Elias. Det är vid sånna här tillfällen man verkligen märker hur mycket man älskar honom och att han värd mer än allt annat här på jorden! Det har jag ju tyckt hela tiden men nu tänker man verkligen på det liksom.. <3


Finns inget bättre. Jag längtar redan efter honom! <3
Okej, hejdå innan jag börjar gråta igen.


Snart så


Nu börjar det närma sig avresa. Åker mot Arlanda om typ 6 timmar. Vi har just städat klart här hemma. Plockat, dammat, diskat, dammsugit och moppat. Jag ska bara fräscha till badrummet. Kommer kännas skönt att komma hem sen och slippa tänka på att städa :)
Elias väska är packad med allt som han behöver ha i veckan då han ska vara hos sin mormor. Han kommer få det bra där. Han kommer bli väldigt bortskämd, och det är ju då han trivs som bäst ;)

Remi håller på med maten så vi ska bara äte sen åker vi till mamma och lämnar lillskrutt. Vi blir väl där tills han somnar, sen hem igen och förberade det sista och sen vänta tills klockar blir 1 då vi ska åka :)


´


Jag vill ha honom med


Som jag skrev tidigare idag verkar det inte bli nå bra väder i Mallorca nu när vi ska åka dit.. Det förvånade inte mig ett dugg, det är så typiskt! Men i alla fall, nu när det ska bli sånt väder kunde ju Elias ha följt med, det kommer inte vara så jätte varmt så att det blir jobbigt för honom. Åååh! Kan man ändra sig nu? Eller måste jag packa ner honom i resväskan.. Jag kommer dö av saknad!!



Färgning av ögonbryn och fransar


Vi är hemkommen från mamma nu. Kom hem för ett tag sedan, har hunnit laga mat och ätit. Remi är hemma från jobbet men gick ut igen efter maten för att spela basket med en kompis på planen utanför.

Jag köpte ögonbryn och ögonfransfärg som mamma hjälpte mig med att färga. Tyvärr fäste det inte så bra så jag ska prova själv en gång till snart. Det är skönt att ha färgade fransar när man är utomlands, eller i solen överhuvud taget. Jag hatar att ha smink på sommaren, det känns som allt bara kladdar. Jag har så ljusa fransar och bryn naturligt så då är det jätte skönt att kunna färga så man slipper ha smink.


Nu ska jag fortsätta kolla på Humorgalan - för varenda unge :) Jag vill bli världsförälder! Ska tjata på Remi att vi ska bli det. 100 kr i månaden är ju ingenting.

 


<3



Han med sin tunga :)


Lite fix



Nu ska Elias få mat, ny blöja och bli påklädd så ska vi åka till mamma sen. Jag har kläder som behöver tvättas som jag ska ha med till Mallorca som jag inte hunnit tvättat så jag ska göra det hos mami. Hon ska passa Elias medans jag åker till Köpis och köper lite som behövs tills imorgon. Ja, imorgon på natten så åker vi :)

Remi kollade hur vädret skulle bli och det är ju inte jätte varmt :S Inte som jag hade hoppats på. Men det kanske hinner ända sig. Hoppas på det!


Min nya bikini som jag hade tänk ha där.
 Om det blir sol...


Kalas


Idag ska jag, Elias och Jonas och Erik åka på 2års kalas. Det är lillasyster som fyller år :) Köpte presenter igår och jag hoppas hon kommer bli nöjd med dom. Remi jobbar så han kan inte följa med.

Jag kommer ihåg förra året när hon fyllde 1, då var jag tjock och det var jätte varmt ute. Jag hade bara linne, korta leggings och ballerinaskor. Idag är det inte riktigt så varmt. Blir jacka och långbyxor den här gången. Tänk vad det skiljer år till år.

Nu ska jag sminka mig snart, klä på mig och göra Elias redo också.

RSS 2.0