31 maj



Denna dag har bestått av 5 timmars jobb och glass på stan typ. Vi skulle egentligen åkt och handlat men vi sparar det tills imorgon istället då vi alla är lediga :) Vi kanske ska åka och bada också. Får se hur vädret blir för om det blir fint vill vi ju vara ute. Hoppas det blir lite dåligt iaf så vi kan åka och bada, måste få Elias att tycka om vatten igen.
Det kommer bli en riktig mysdag i vilket fall :)

Imorgon går vi in i en ny månad, juni. Nu vill vi ha riktig sommar!


Skriker nej åt mig när jag tog ifrån honom mina nya Converse skor. Han gillade dom också ;)

Converse, så klart!


Min morsdagspresent!





Som jag tjatat om dessa alltså men aldrig tagit tag i saken själv.
Så nu fick väl Remi nog och köpte dom åt mig :D

Sprängande huvud

Ligger i soffan helt utsalgen. Jobbade idag och sista timmen fick jag sån sjuk huvudvärk och den sitter i fortfarande. Måste trycka i mig Alvedon och hålla tummarna att det ska hjälpa. Några minuters sömn skulle inte sitta fel på det, inte alls. Skriver senare då jag förhoppningsvis mår bättre. Ska bland annat visa vad jag fick i morsdagspresent :)

Ute

Bilder från när vi var ute idag!



Han gungade i typ en halv timme, om inte mer :P
 


Det gick inte så bra att åka på rumpan på en golfbana...



så vi springer väl istället då.



Mot lekparken :)


Gråa dag



Denna lediga och gråa dag har vi vart inne och lekt, städat, plockat, fixa, ätit lunch... Det man gör när man är mamma och är hemma :P
På eftermiddagen gick vi ut och plaskade lite i vattenpölar, gungade och lekte i en lekpark. Var väl ute i ca en och en halv timme :) Det var behövligt både för Elias och mig. Annars hade jag somnat inne av det deppiga gråa vädret. Varför på min lediga dag liksom?

Och vet ni?! Elias somnade i mitt knä idag när vi satt i soffan :O :D Det har han inte gjort sedan han var liten bebis. Det var sååå mysigt! Och där sov han i två timmar <3
Mitt upp i mitt tv-tittande med sötisen i knä så började en leksak i Elias rum spela en fin melodi. Jag såg nog ut som ett frågatecken samtidigt som jag såg ganska rädd ut. Det var väldigt konstigt :P

Snart ska jag och Elias åka och möta Ida och Line på Willys. Vi ska köpa mat och gotta tills ikväll :D
Mysfredag!




Mitt lilla spöke, haha!


Jag och Elias hade tänk göra oss klar för ...

img_4921 (MMS)

Jag och Elias hade tänk göra oss klar för att gå ut och hoppa i vattenpölar men istället  somnade han nyss i mitt knä! Hur mysigt?! Det har han inte gjort sedan han var liten bebis så just nu dör jag lite för det är så gos! Vi går ut när han vaknar :) Han älskar vattenpölar så nu ska han få hoppa och stänka hur mycket han vill. Lilla älskling <3


Längtar till värmen




Fan vad jag läntar tills vi åker till Kreta! Om 77 dagar lyfter planet. Känns sjukt länge, men det var nyss 121 dagar så det går fort ändå. Som tur är har vi en hel sommar här i Sverige att njuta av först, det kommer göra att tiden går snabbare :)




Bad problem


Alltså hjälp mig! Elias har blivit jätte rädd för att bada :S Bara jag sätter på badvattnet och han förstår vad det är frågan om så början han gråta. Och när jag väl sätter ner honom i badet blir han jätte ledsen och klänger på mig om jag står bredvid och försöker klättra ur. Om jag inte står bredvid ramlar han ur, (har inte hänt, men nästan)
Jag tycker så synd om honom att det skär i hjärtat, att han är rädd för en sån där lite sak. Men samtidigt han måste ju han bli ren. Men det känns som jag plågar honom igenom varje bad.
Och när man ska tvätta håret på honom.. Puh, det ska vi inte ens prata om :(


Älskade lortgris <3


Go Donken



Sitter här i soffan med mina finaste pojk och kollar på Toy Story 3. Han gillar visst den filmen :) Han har suttit still och kollat hela filmen hit tills och det är inte så länge kvar. Rekord! Förutom Bilar då förstås ;P
Snart kommer Lilly hit och hälsar på oss innan hon reser bort en vecka. Själv har vi 78 dagar kvar :D

Idag har jag jobbat. Shit vad nya grejer vi har fått på menyn och inte är dom dåliga heller! Synd att man går på GI, haha! Men någon dag framöver ska jag unna mig något av det goda.
Snack boxs är bäst! Den innehåller 4 hotwings, 4 chili cheese tops, 8 nuggets och två dipsåser. Ni som kan McDonald's gonna love it! ;)
Att vi har fått 4 nya dipsåser är ju helt fantastiskt det också!



Premiär för minigolf


Igår var jag och spelade minigolf med Ida och Frida :) Vi tog en cykeltur fram och tillbaka från Valbo till stan, hur skönt som helst! Måste köpa mig en cykel asså. (Lånade en av Ida igår :P)
Vardagsmotion är bäst, när man inte liksom tänker på att man faktiskt tränar samtidigt.


 

Ida kom etta, och hon gjorde förövrigt en spik på denna barna :P



Jag kom tvåa..



och Frida trea ;)

Just nu


Har en galen kock i mitt kök!



Snygg är han också ;)

Söndag


Haha, fan vad runt och go jag ser ut på den andra bilden i det senaste inlägget. Var tvungen att lägga ut den för Remi tyckte inte han blev bra på någon annan än den, så jag fick ställa upp att vara ful helt enkelt :P


Igår blev det kanske inte riktigt som vi tänkt oss. Allt var skit bra tills vi gick ifrån Church Street, då kunde vi inte bestämma oss för om vi skulle gå hem eller gå till Interpool och sätta oss där. Vi båda var så jävla trötta och med överfulla magar med mat så blir det ju ännu värre. Vi gick in på Interpool efter mycket velande hit och dit, men satt bara där i typ 20 minuter innan vi gick hemåt.
Så jäkla typsikt att det blev så knäppt när vi hade barnvakt och allt. Om jag inte hade blivit så jädrans mätt hade jag vart skit taggad. Fast vet jag inte om Remi skulle vart så taggad ändå asså. Han har sovit jätte lite senaste veckan.
Men men, det blev som det blev.. Måste göras om en annan gång så det blir rätt helt enkelt! ;)

Ska käka frukost nu sen ska jag bege mig mot mamma där lilleman befinner sig. Mammas gullesnutt!!! <3
Trodde jag skulle få sola lite idag, det var klarblått när vi vaknade men nu är himlen täckt av moln :/



Let's go



Nu ska jag och Remi gå ut och ha kul! Han fyllde ju år igår men jobbade till 22 så vi hann inte göra något då. Men nu ska jag ta honom till en rastaurang sen bär det kanske vidare för lite vin.
Det slutar säkert att vi står och dansar loss på krogen, haha!



My boy



Grattis älskling på din dag!
Hela 26 år, oj oj oj ;)



Älskar dig av hela mitt hjärta! <3

I lekparken


I förmiddags tog jag och Elias en promenad till en lekpark ca 2 km bort. När vi kom dit var det några barn där från ett dagis, men dom gick efter 15-20 minuter. Så då blev vi själva och hade parken för oss själva. Det gillade Elias :) Vi var väl där ca en timme, sen gick vi hemåt för det började bli så jädrans varmt i solen.
När vi kom hem började jag med maten. Remi tajmade in bra och kom hem från jobbet precis när den blev klar :P

Elias har precis somnat. Remi också tror ja, så jag ska krypa ner bredvid honom ett tag sen får vi se om vi går ner på stan eller åker ut till Valbo när vi vaknat upp från napen :)



Ligger på golvet i Elias rum och försöker ...

img_3071 (MMS)

Ligger på golvet i Elias rum och försöker få honom att somna. Verkar gå åt rätt håll nu efter två flaskor välling. Han har inte protesterat nånting, bara inte verkat nå trött, legat och pratat för sig själv och gått ut ur rummet en gång. Men jag vill att han ska sova nu och då är det så det är :) Hör att andetagen blir djupare och djupare Snart sover lill-plutten <3


Helloj



Här sitter jag och har nyss tryckt i mig lite lunch bestående av pytt i panna, stekt och och rödbetor.
Mat som går fort och är enkel att göra är så underskattad. Ibland är det så jävla gott ju. Fast man skulle inte alltid kunna äta sånt, då skulle man tröttna lätt. Men till lunch går det, och så är det perfekt till matlåda.

Lillgubben är på dagis och Remi började jobba nyss. Jag hade tänkt att tvätta de fönster som jag inte hunnit med än men nu regnar det.. Kanske inte är sån stor idé då :P Men ska nog dra fram dammsugaren lite snabbt och mopppa i alla fall. Måste passa på när Elias inte är hemma. Han springer runt i det blöta bara :P


Förresten!!! Kan ni tipsa om något som man kan köpa till sin karl i födelsedagspresent?
Han fyller på fredag, hjälp!



RayBan



Titta vad jag fick av min älskade boy idag! :D


Ett par RayBan brillor!

 

(Tar bättre bild på dom en annan dag, just nu är kameran knas)


In mama's house


Sitter hemma hos mamma nu. Har precis duschat av mig McDonald's flott och satt på mig sköningkläder. Typ bästa känslan. Den ända känslan som är skönare än det är när man är nyduschad och lägger sig i en nybäddad säng. Finns inget som slår det faktiskt.

Aja, dagen på jobbet rullade på bra. Mina 8 timmar kunde lika gärna vart 4, tiden gick så fort. Najs! Men vet ni, jag är så jävla sämst! På min andra rast föll jag så klart för pommesen i alla fall och åt en. Nu blir jag ju tjock ändå. Och godis köpte jag också på hemvägen. Fast i ge för sig, det är ju lördag ;D (Alltid bra att skylla på)

Erik har så sjukt mycket fina bilder på lilleman, har nog inte ens 1/100 del av dom :P
Hittade dom här söta bebis bilderna på Elias från förra sommaren.


Äta maskros..



Och äta jordgubbe, haha



Lilla tjockis bebisen!!! <3


Tjabba! Sitter på jobbet nu och har rast. ...

img_1354 (MMS)

Tjabba! Sitter på jobbet nu och har rast. Nyss tryckt i mig en 150g burgare, (den på bilden.) Fett god och jävligt mätt blev jag på den! Skippade pommes, beach 2011 ni vet ;P mjölk dricker jag jämt här, aldrig läsk. Det får räcka de gånger vi dricker hemma vilket också är väldigt sällan. Gillar det inte så mycket och det är ju bara bra :P Lill-älsklingen är hos mamma medans vi jobbar och står i. Slutar 17 så då ska jag gå dit och hänga lite också innan Remi kommer och hämtar oss :) have a nice day! Hejs


Torsdags morgon


Godmorgon!

Ska göra mig och Elias klar för en promenad till dagis. Ska lämna honom halv elva och jag börjar inte förrän tolv. Så jag hinner gå dit med honom och gå hem igen, byta om och sen åka till jobbet. Lite fläskbränning sådär ;)

Jobbar bara tre timmar idag, Remi slutar också tidigt så vi får en halvdag tillsammans i alla fall :) Vet inte vad vi ska göra, kanske blir till att leta efter någon lekpark som Elias får busa av sig i. Om vädret håller i sig, det ser nästan ut att bli regn. Men det får vi verkligen inte hoppas att det blir för vi har inget regnskydd till vagnen och den står under bar himmel på dagis. Måste köpa ett!


Levi's 501


Dessa ska beställas när Remi kommer hem från jobbet. Fattar inte riktigt hur man gör när man beställer (det står på engelska) och jag orkade inte ens försöka för då skulle jag få damp om jag skulle misslyckas. Vill att allt ska hända NU, helst... Därför väntar jag :P

Frågan är bara vilken storlek jag ska ha. XS som motsvarar 28-29 eller S som 30-31? Har aldrig haft 30-31 förutom på mina arbetsbyxor när jag var gravid. Har 27,28 nu. Men det är ju så olika på allt, sjukt svårt. Beställer noga båda så skickar jag tillbaka de paret som inte passar :)

Long time


Man glömmer bort bloggen så fort solen är framme. Eller glömmer gör man väl inte, men man har inte lust att sitta framför datorn helt enkelt.

Sedan jag skrev sist har jag jobbat, grillat, vart hos mamma och festade även till det lite i lördags. Hade inte vart ut på tre månader så det var roligt att få umgås med trevligt folk och dansa loss lite. Dock blev det inte alls så mycket dans som jag hade viljat. Vi kom in när det var en timme tills de stängde, sen köade vi till toaletten, köade till baren och självklart tappade jag bort mitt garderobs nummer så letade efter det ett tag också. Fick stå och vänta till typ sist för alla med nrlapp fick sina jackor och väskor först. Men det var roligt i alla fall :P

Just nu sitter Elias och kollar på en Bilar film och jag ska göra käk och matlåda till mig och Remi. Måste få lillen i säng strax så jag kan göra maten i lugn och ro :)


Lovely <3

Fake it, to make it


Lyssnade på radion på väg till jobbet då dom tog upp hur mycket pengar Jennifer Lopez la ut på sitt utseende per månad och vad hon la det på.
Om jag säger såhär... Hemleverans av nyttig mat, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr, soldusch, hårförlängningar, frisörbesök, personlig träning, egen make-up artist någon gång i veckan, massage, ögonfransförlängning, vaxning av ögonbryn och ben.
Det var några av sakerna hon lägger ut pengar på som har med kropp och utseende att göra, men då säger jag så här: Hur jävla snygg skulle inte jag och ni vara om vi fick allt det där!!!

Dock kommer vi aldrig få allt det där, inte i just den lyxen i alla fall. Summan slutade nämligen på ca 760 000 kr per månad!! Det är nästan en mille i månaden. Helt sinnes alltså! Tror dock inte att hon är ensam om det i kändis världen precis.
Men förstår ni grejen, det är liksom inte så konstigt att kändisar är snygga. Jag skulle också gjort allt som hon gör om jag hade råd. Haha!



Smitta


Idag är jag frisk. Men kul att jag har smittat Lilly. Hon mådde skit dåligt på jobbet idag och på väg hem spydde hon i bilen stackarn! Jag slutade typ 5 minuter efter hon åkte så jag kom som en räddare i nöden med papper och vatten. Det var ju en skyldighet eftersom jag smittat henne. Imorgon mår hon nog bättre. Det verkar bara vara en sån där magsjuka man har typ max ett dygn. Min lillebror och Remi hade det också.
- Förlåt bästa du för att jag smittat dig, men det var ju du som tvunget skulle komma hit och fixa din nya iPhone ;)


Hämtade hem lill knutten från dagis för ett litet tag sedan. Nu kollar han som vanligt på Bilar :) Ska försöka slita honom därifrån så han får lite mat i magen.
Hoppas på att han somnar tidigt ikväll då det blir dagis och jobb tidigt imorgonbitti.


Mammas världens bästa bästa bästa älsklings älskling gulligris! <3

Skit bil!



Fyfan! Igår var det min otursdag. (förutom den dagen jag krockade bilen)

Efter jobbet skulle jag vara så duktig att tanka. Åkte till Ok bredvid jobbet, tankade för 200 spänn. Skulle vara lite generös och snäll mot mig själv att takna för så mycket, annars tankar jag alltid för en hundring bara. Småtankar hela tiden.
Aa i alla fall så när jag ska starta bilen går det inte att vrida nyckeln, den sitter som sten. Tar ur den låser bilen, sätter i den igen och gör så typ 5 gånger. Händer nada. Så jag går in i macken och frågar om hjälp och hon säger att jag ska gå till baksidan till verkstaden så killarna där kunde hjälpa mig. Går dit och får hjälp dirket. Var borta max en och en halv minut. När jag ska öppna dörren och visa felet så har biljäveln låst sig med nyckeln i!!!!! Jag visste inte att våran minibil var så high tech så att den låste sig själv efter ett tag.
Som tur var hade jag ingen växel i så vi rullade bort den eftersom den fortfarande stod där man tankar, lite i vägen alltså. Killen hämtade verktyg och försökte bryta upp dörren lite så att den kanske skulle öppnas då, men det funkade så klart inte.
Inte har vi någon extra nyckel heller för den skulle vi få gå och göra själva när vi köpte bilen men har vi inte tagit tag i det än. Eller jo nu har vi det efter allt som hände igår, men inte före igår.
Det slutade i alla fall med att Falck kom och öppnade den åt mig och vi kommer bli 960 spänn fattigare för en sån skitgrej som han gjorde på typ 30 sekunder.

I mellan där, när jag ringde remi och talade om vad som hänt och när jag väntade på Falck gick jag tillbaka till jobbet och satt där i omklädningsrummet och bölade för jag var så jävla arg, haha. Det händer ju bara mig liksom.
Hatar den där äckliga lilla fitt bilen nu. Kommer aldrig förlåta den. I värsta fall kanske vi byter bort den för jag har så jävla mycket otur med den! - Jag hatar dig bil äckel!!!!!!!!

-Tack gud för allt detta, du måste älska mig nå fruktansvärt.

Inte nog med allt detta. Igår kväll blev jag magsjuk också :@ Dricker massa blåbärsoppa för att bli bättre i magen. Det hjälper lite i alla fall.


Bye bye Usama


Okej, Usama Bin Laden har dödats. Men vad leder detta till? Att att det blir bättre eller att terroristerna vill hämnas? Jag tror det sist nämnda, tyvärr. De är ju liksom terroristerr de spelar mot, vad förväntar de sig?
Jag tycker det är läskigt.



Tjabba


Just nu är jag skiträdd! Kände ett födelsemärke i nacken som står ut rätt mycket. Jag försökte kolla i spegeln med det är precis så att jag inte ser det, men skymtade att det såg typ svart ut. Och nu börjar jag noja att det ska vara ett farlig födelsemärke.. Tänk om det är cancer! HJÄLP! :S Måste kolla upp det där på vårdcentralen. Nej usch jag vill inte!!


Sitter och kollar på En unge i minuten nu och lider med dom. Fattar inte hur vissa kan vara så jäkla lugna så långt in i förlossningen. Jag höll på dö när jag var öppen 5 cm.
Remi satt och tjata imorse om att vi ska ha barn (eller görabarn) efter somaren. "Puu, aldrig!" sa jag bara. Jag är inte redo att bli fet, lida mig igenom en förlossning, amning, sömnlösa nätter, hålla koll på två ungar, sitta hemma hela dagarna, börja om från början liksom, att ha det tålamodet... Nej det finns inte än.
Jag tycker det är mysigt nu när det bara är vi tre och bara kunna fokusera på Elias. Han är ju fortfarande liten, vill inte att han ska behöva bli stor än <3


My boys!


Nu åker jag och jobbar 9-18 :) Ha en bra d...

img_4121 (MMS)

Nu åker jag och jobbar 9-18 :) Ha en bra dag alla ni! (hade skrivit ett lång inlägg som försvann så nu fick det här bli kort)


RSS 2.0