På väg till Donken

Sitter på bussen på väg till jobbet. Lång pass idag men inte tio timmars som jag skrev igår, utan ett nio timmars. Kollade lite fel i almenackan. Trodde att jag började halv elva men det var Elias som skulle lämnas på dagis då :P Hoppas jag får stå lite överallt idag så tiden inte går sådär as segt som den oftast gör om man står på samma ställa i flera timmar. Kök och dt 2:an vill jag slängas mellan idag. Pallar inte kassa en dag till. Och inte 1:an! Känner att jag inte orkar vara så jäkla trevlig idag. Så passa er, höhö.

Sommarnytt


Jag beställde nyss hem en bikini, en baddräkt och ett par treggings :) Det gäller att vara snabb när det gäller badkläder. Oftast tar de finaste slut fort, så det är bäst att beställa sånt nu trotts att det är mitt i vintern. Lärde mig det från förra året då jag kämpade som en gris för en viss bikini men det sket sig :P
Nu får vi hoppas att storleken passar bara. Det är det som är det krångliga med att beställa på internet. Storlekarna är så olika på allt tycker jag.











Hehe


Så här hittade jag toalettpappershållaren (heter det så?) i köket för några dagar sedan. Typiskt Elias humor.. Och min :D



Lyxfruarna






Kollade nyss på sista avsnittet av Hollywoodfruar som jag skulle gjort igår egentligen men det blev så sent då.
Tråkigt att det är slut, men det kommer väl en till säsong hoppas jag?

Som de flesta vet (i alla fall min arbetskamrater) så älskar jag Maria. I'm the biggeste fan of her!
lär jag säga att jag har börjat gilla Päivi också. Hon är glad hela tiden och så snäll.


Top 5

1 Maria

2 Päivi

3 Isabell

4 Ingen

5 Lena och Agnes Nicole.


De två sista tanterna är så booooooring så det är sjukt!!!
Go Mariaaaa!


Jungle City - Bildbomb


För någon vecka sedan var vi på Jungle City här i stan. Elias blev hur lycklig som helst när vi kom dit. Hans min sa "Är detta sant?!" Det finns inget bättre än att se honom sådär glad. Dit åker vi fler gånger! :)
Vi var där i någon timme, sen somnade Elias så fort vi satt honom i bilen <3



En liten i stora leklandet



- Pappa tycker nog det här är roligare än jag.



Bygger med megalego.



Hoho



Jag tyckte också att det var kul.



I bollhavet.






Hej dubbelhaka!
Elias tyckte det var lite läskigt, hehe.



Det som inte var så bra där var att det var väldigt dammigt och skitigt. Ni ser ju tex själva bilderna på mig och Elias i röret som vi kryper i. Skulle vara bra om de börja städa överallt där inne.


Jobbilijobb

Idag var en dag som ser ut som de flesta andra dagar. Lämna Elias på dagis, jobba, hämta Elias, komma hem och sätta på tvn, leka och busa med Elias, lägga honom och själv vara trött redan vid åtta.
Fan vad deppigt det där lät då, men så är det ju :P Man skulle vart Hollywoodfru, då skulle man definitivt ha mer intressanta och roliga saker att skriva om. Nu lät det som jag klagade istället men det gjorde jag inte. Äh, ni fattar säkert :)

Imorgon skulle jag ha jobbat 3 timmar och 45 minuter, men de ringde och fråga om jag kunnde jobba längre och de kunde jag eftersom Remi slutar tolv imorgon. Så det blir ett 10 h pass imorgon för mig. Najs! Så jävla timkåt så det är sjukt. Men det är så svårt att ta pass som är lediga när man har Elias då det är mycket kvällstider och Remi slutar oftast sju eller senare. Så när jag väl kan ta pass så säger jag ja på en gång! :D




Knäpp unge, haha!


Kli-näsa


Det har kliat i min näsa sen jag började jobbet idag! Nu börjar de svida lite smått istället. Skit drygt!


Vanlig tisdag


Hoho!

Dagen har bestått av att sälja mycket El Maco till hungriga gäster. Hämtade Elias kl 17 på dagis och när vi kom hem fick han bada och jag duschade. Sen satt jag igång med maten och lite därefter så kom karln innan för dörren. Så nu är vi mätta och belåtna och Elias somnade precis nyss. Han stog och klättrade på hans säng och då antog jag att han ville sova, vilket var mycket riktigt. Inte ett knyst, somnade på två sekunder :)

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av Hollywood fruar för säsongen på tv3 play. Missade det igår för jag skyndade dirket ner på stan för fika med tjejerna efter jobbet :)


Elias dansade i badet när vi lyssnade på musik. Vem sa att killar inte kan göra två saker samtidigt?



Vår jul

Vilken trevlig jul det vart. Även fast det på något sätt inte har riktigt känts som jul. Fick inte in stämningen i år.
Jag vill ha den känslan man hade när man var liten och knappt kunde bärga sig att öppna klapparna och inte kunna sova natten innan. Men efter att man vart med om 21 stycken jular kanske man inte riktigt kan få den känslan tillbaka. Jaja, det är mysigt ändå :)


Julafton spenderade jag först tre timmar på jobbet sen var vi här hemma med min mamma och bröderna, och Remis pappa. I vanlig ordning gjorde vi mat och käkade, kollade på tv, fikade och sen var det julklappsdags. Alla blev nöjda med sina klappar. Särskilt Elias, han trivdes väldigt bra bland alla nya saker. Han studerade varje sak noga innan han ville öppna nästa. Så söt :) Tror ni att hans rum är lite fullt med leksaker nu eller?! Han klarar sig bra tills nästa jul i alla fall ;)

Jag är as nöjd med mina också :D Av Remi fick jag en diskmaskin och en ny dammsugare. Happy mama nr one! Nu ska jag diska varje dag, höhö. En diskmaskin underlättar som bara den asså. Då får man tid med massa annat än att stå och diska för hand. Woooii :)

Igår var vi  hemma hos mamma och åt och idag hos farmor. Fullt upp under jul därför kass update också.




Jule-picts






















Kul att jag ser ut som en 12-åring på kortet då vi tre står och posar, men det bjuder jag på :P
Nu vet ni alltså hur jag såg ut när jag var tolv :P

Du får inte gå in

Väntar på att Remi ska komma hem från jobbet så jag kan få min dator så jag kan blogga ordentligt. Den står inne på kontoret men jag får inte gå in där för han har min/mina julklappar där. Han har tejpat för dörren och skrivit en lapp att jag inte får gå in. Haha! Bara att lyda ;) Sötis karln min <3

Det hände igen..


Nu börjar jag bli irriterad!

Min kompis har sin son på samma dagis och samma avdelning som Elias går på. Igår när hon skulle hämta hem honom från dagis hade han blivit riven i ansiktet och på halsen. Och gissa av vem? Jo samma tjej som rev Elias. Han fick inte lika mycket rivsår som Elias fick den gången han blev riven, men han fick ögoninflamation på grund av hennes skitiga naglar och händer. Även en till kille blev riven igår också. Men honom vet jag inget mer om.

Fan alltså, det får inte fortsätta såhär!! Det lär ju vara något fel på ungen. Hon borde inte få komma till dagis nå mer. Sätt henne på ett sär-dagis eller låt henne vara hemma med hennes mamma som ändå bara går hemma för hon är arbetslös. Gör någonting i alla fall så detta inte händer! Agera. Det måste ju vara något fel!

Inte som planerat


Elias sov typ tre timmar nu på eftermiddagen :O Även jag deckade i soffan i en timme, skönt!


Inget har blivit som planerat idag. Från början skulle jag ha jobbat, Elias skulle ha gått på dagis och mamma skulle ha hämtat honom eftersom både jag och Remi skulle jobbat till sju. Sen skulle mamma ha kommit upp till Köpis när jag slutat och handlat julmat med mig. Och Elias skulle ha stanna hemma hos mamma med min bror Erik. 

Jag blev hemma från jobbet och Elias från dagis eftersom han inte verkar helt frisk i magen. Så jag tänkte att vi kunde ha åkt ut till Valbo nu när han vaknade och handla för han är bättre nu. Men nej, då har min bror Jonas som kommit hem över jul (han går i skolan i Kramfors) blivit sjuk och inlagd på sjukhus över natten för observation. Hela hans hals har svullit upp så han inte ens kan svälja och inte prata heller skulle jag tro. Han får dropp eftersom han inte kan få ner något. Stackarn! Fan, jag hoppas han blir bra till julafton.

Fast jag måste ändå säga att det var väldigt tur att detta hände honom här och inte uppe där han bor. Dom bor i en liten håla, så han hade ju fått åkt en bit för att komma till ett sjukhus. Och allt är lättare när mamma är närvarande också ju :) Krya på dig Jonas! <3

Nu ska i alla fall jag och Elias hämta upp Remi efter han slutat jobbet och åka och handla. Så julmat blir vi inte utan.



Gosnisse kollar på tv :)


Sitter och kollar på medans Elias badar. H...

img_9834 (MMS)

Sitter och kollar på medans Elias badar. Han skulle egentligen vart på dagis nu och jag på väg till jobbet, men det blev inte så. Han bajsade två gånger på en kvart, inte vanligt utan LÖST. Jag ringde dagis och de tyckte att det var bra att jag höll honom hemma för det går visst magsjuka på dagis nu. Ringde jobbet och sa att jag var tvungen att vara hemma idag. Fan vad det tog emot. Där rök typ 850 spänn. Men men, ska ringa försäkringskassan och anmäla att jag är hemma med sjukt barn, då får man väl lite iaf. Blir första gången jag måste göra det faktiskt.. På nästa 1 och en halvt år. Det är ju tur det iallafall  att det händer så sällan :) När plutten badat klart ska jag ta tag i all disk som är kvar sen gårdagens middag när pappa och Co var här. Hörs!


Liten liten julafton


Idag hade vi lite försmak av julafton här hemma. Pappa, Hannah och Sarah var här och åt mat och vi bytte julklappar med varandra. Det blev libanesisk mat som Remi gjort. Finns det något godare? Tvivlar alltså.
Efter maten öppnade vi julklappar och alla verkade nöjda och glada :)

Elias och Sarah lekte och busade hela tiden så vid sju började Elias bli riktigt trött efter att han gått på dagis också tidigare idag. Han har fått lekt hela dagen lång :P Så fort de hade åkt här ifrån deckade Elias gott i sin säng. Busfrö <3



Presentera mig själv


Det här är den första punkten ur listan som jag ska skirva om nu. Ingen rolig blir det för jag orkar inte skriva så mycket om just "Presentera mig själv" :P


Viktoria Andersson är mitt namn, tror ingen har missat det. Elisabet och Margareta är mina andranamn som jag inte skryter så högt om, haha.
Är sambo med Remi och vi har tillsammans världens sötaste, snällaste och roligaste son vid namn Elias. Har någon missat det så jävlar :P

Jag är uppväxt i Valbo och bodde där i 19 år.
Träffade Remi sommaren 2008. Samma år flyttade vi till vår första lägenhet och fick reda på att jag var gravid. 

De dagar jag jobbar håller jag till på McDonald's Valbo. Trivs jätte bra men visst skulle det vara najs med ett nytt jobb med lite bättre betalt och mer regelbundna tider.

Jag gillar sushi, partymusik och mörk mintchoklad. Jag gillar livet och älskar min familj mest av allt!




Vit som snö


Här är min fina topp från Sisters som jag sa att jag skulle visa. Bättre sent än aldirg.



Älskar den!


Skön stund på stan


Kom nyss hem från en sväng på stan.
Mötte upp Lilly vid halv sex, vi gick in på H&M och din sko. Jag hittade den perfekta klänningen till personalfesten på torsdag och Lilly hittade skor :) Sen gick vi och käkade. Jag åt sushi of course och Elias fick pasta.
Precis när vi hade käkat klart kom Amanda och Sadde så vi gick till ett café och fikade kladdkaka. Behöver jag säga att Elias var nöjd? :D He loved it! Vi satt där och pratade en bra stund.. Det är så skönt, att bara sitta på ett café och babbla.

Elias somnade på väg hem så nu sitter jag här och kollar på Desperate och inväntar Remi <3



Listan


Jag ska börja skriva efter en lista varje dag. Har sett den på ett antal bloggar och tycker att det är en smart grej. Särskilt när man glömmer blogga som jag :P



Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Cp Komvux


Jag ansökte till Komvux yrkesutbildningar - ekonomiassistent i september. Stressade sönder med ansökan in i sista sekunden. Jag skulle få svar nu i december och jag har gått och väntat och väntat.
Igår fick jag ett brev hem. Utbildningen är inställd.. Inställd på grund av för få ansökningar. KUL!

Vad fan ska jag göra nu?

Lediga tisdag


Godmorgon! (Typ)


Trodde att man skulle få sova länge imorse men det blev bara till åtta. Elias vaknade nämligen igår runt 21 och var pigg och glad. Han somnade ju i soffan typ halv sex så jag förstod nästan att han inte skulle sova för natten.
Men som tur var han bara vaken två timmar. Han somnade i soffan igen, och det gjorde Remi också. Själv satt jag och garvade åt Pensionärsjävlar :D

Nu har jag och Elias tvättstugan. Ska ner nu och hänga sista maskinerna tvätt på tork sen måste han få sova. Börjar bli hemskt kinkigt nu.



Gömma


Elias brukar gömma saker i hans bil. Titta vad han fick fram sist :D



Tittut potatis!


I'm alive



Hej alla trogna läsare. Bara ni kvar nu, vilket inte är så konstigt. Haha!

Idag denna luciadag har jag jobbat i tre och en halv timme. Sen skyndade jag mig som tusan till Elias dagis där det bjöds på luciatåg, glögg och pepparkakor. Självklart glömde jag kameran, men han var inte med iallafall så. De minsta satt bara och kollade på. Men tomteluva hade han på sig :D Sötnos!

Nu har han somnat här i soffan bredvid mig. Han var så trött! Gos <3



Fuskispälsis


Skönast mössan, dock inte så snygg. Björnfitta som Fredrika sa (?) haha.



Beställning


Jag klickade nyss hem de här två rätt så vanliga men snygga kavajerna. Har kollat på dom länge och beställde två på samma gång när de ändå var så billigt :)



Pictures


Här är tre bilder som min bror tog i söndags när han och mamma var här hemma och när vi var nere på stan och kollade på invigningen av Gävle Bocken.







Då var det fredag igen


Det snöar idag.. igen. Hur mycket snö finns det uppe i himlen egentligen?

Vi har ätit frukost nyss och nu vet jag inte alls vad som händer. Remi jobbar ända till sju och jag orkar inte sitta inne hela dagen och glo. Usch vad jag inte gillar sånna här dagar.
Synd att Elias pulka är hemma hos mamma annars kunde vi gått ut och åkt i den här bredvid i parken.
Aja, finns lite att ta tag i här hemma så jag får väl göra det :)



Finally

Elias vill inte sova. Han har druckit sin välling men blev ledsen när den var slut, så Remi ligger på golvet där inne nu och hoppas han ska somna snart ;) Han gråter inte längre, nu pratar han. Får se hur det där går.

Själv sitter jag här, nöjd som få. Jag har vart hos frisören idag :D Så jävla happy! Har skjutit på det hur länge som helst och mått dåligt över min hemska utväxt och mina fula toppar. Jag mår dåligt när mitt hår mår dåligt. Men nu äntligen är det fint och fräcsht. Mums, I like it!

Jag är sugen på risgrynsgröt med massa socker, kanel och mjölk. Någon sån har vi dock inte så det får bli varma mackor istället.


Mitt uppfrächade hår.


Gosbilder


Jag älskar de här bilderna på Elias. Så jävla söt! Har säkert redan lagt upp dom här och det gör jag igen.. Men nöje. Här var han vara 11 månader. Lilla goshjärtat <3





Dagis är en bra grej


Idag hoppade jag in och jobbade tre timmar och det ska jag göra imorgon också. Peeengar! Och Elias får gå på dagis, det som han gillar mest. Han blir så sjukt rastlös när han är hemma och gör allt som han inte ska/får göra. Man blir näst intill galen.
Tycker det är dåligt att man inte får ha barnen på dagis när man själv är ledig. Som sagt, det är ju roligare där än att vara hemma med en trött morsa eller farsa. Håller ni inte med? Sen behöver man inte lämna de små varje gång man är ledig såklart, men någongång ibland.

Nu vill jag sova. Godnatt!



Såhär kul har Elias på dagis :D
Höll på dö av skratt när han satt igång och gungade. Jäklar vilken fart! Haha


RSS 2.0