Fit for fight.. Snart så

Bilderna nedan är tagna 12 dagar efter förlossningen. Kommer lägga ut lite sånna bilder för min egen skull för att sedan kunna gå tillbaka och jämföra när jag sätter igång med träningen igen.
Längtar tills jag kommer gå till gymet igen! Tänk att få springa sig svettig på bandet och att få lyfta vikter tills musklerna känns som spagetti. Det var längesedan nu. Men snart jäklar ska jag sätta igång. Vill ju komma i alla mina byxor så snart som möjligt, just nu går det inte att få igen knapparna på dom. Skit jobbigt!

Gick upp 20 kilo under graviditeten. Jag har 8 kilo kvar till min normalvikt. Kan väl inte vara så svårt, eller?

 


Han är här!

Nu har lilla bebis tittat ut. Liam heter han :) Tror inte jag skrivit vad han ska heta tidigare.
Han föddes förra lördagen, på morgonen så han är tio dagar nu. Jag har inte haft tid att blogga tidigare. Det ända jag gör är att vara matmaskin åt plutten. Han äter hela tiden! Remi får fixa och dona allt med flytten själv för jag sitter verkligen fastklistrad i soffan med ett litet barn på bröstet. Han är duktig min karl, att han har tålamod att göra allt själv! :)

Ja, så nu är man tvåbarnsmamma åt två underbara pojkar <3 Kommer säkerligen inte bara vara en dans på rosor, det kommer nog bli en utmaning många gånger också... Men vi är redo, typ ;P


Hantverkare

Imorgon ska målarna bli klar i det nya huset.. Säger dom iallafall. Man vet väl hur hantverkare funkar. Dom kommer och går lite som dom vill, och tar allt i sin takt. De skulle blivit klar i fredags egentligen men nu har de sagt imorgon så vi får väl se då. Bara det blir bra så blir jag nöjd! 
 
Förresten! Hur funkar det att vara gravid och sova i ett nymålat rum? Ska man kanske undvika att sova där samma natt som de blev klar med rummet iallafall. Men sen då?
 
Insperation! Sovrummet ska gå i blått och vitt :)
 

Trädgårdsmästarna

Bilder från i förrgår när vi fixade på gårdevivisektör huset :)
Älskar att Remi och Elias hade lila tröja och grå byxor båda två! Haha
 
 
 
 
 
 
 
 

Bebisen trivs i magen

Ingen bebis än. Imorgon är det 11e vilket är beräknat förlossningsdatum, så jag antar att jag kommer gå över tiden. Men det gör mig faktiskt ingenting just nu, bara det inte är veckor jag kommer gå över. Men någon dag gör inget. Tisdag eller onsdag skulle vara perfekt, då är målarna förhoppningsvis klar i huset och vi kan börjar bo där på riktigt :)

Btw har vi inte ens en bilstol eller spjälsäng än, haha. Vi hade Elias gamla säng tills idag. Men den fick följa med till återvinningen. Remi skulle måla den imorse men hade inget tålamod för det så vi ska köpa en ny istället. "Skit i det här, vi köper en ny imorgon!" Haha, karlar ;)

Mina fötter är som ballonger! Kolla bara på bilden :O Ibland göt det ont att gå på dom. Det känns som dom ska spricka och tömmas på vätska. Aj.


v.40

 
Idag går jag in i vecka 40. Sista veckan to go, förhoppningsvis :)
Vi är mitt uppe i rust och flytt också. Det kan bli mycket på en gång det här om han bestämmer sig för att titta ut nu vilken dag som helst. Fast för mig spelar det egentligen ingen roll, jag är så trött på att vara tjock och otymplig i denna värme! Jag vill mer än gärna träffa våran nya familjemedlem så fort som möjligt :)
 
 
 

Storebror längtar han också! <3
 

Nu kan det få bli höst

Här i Gävle är det inte ett moln på himlen. Solen strålar och det är varmt. Underbart skulle jag tyckt om jag inte var gravid. Men nu är jag det och jag tycker detta väder är hemskt! Tål inte värme längre. Om jag ska kunna vara ute lär det finnas badmöjligheter så jag kan svalka mig. Och just nu så kan inte jag och Elias åka och bada heller. Remi slutar om två timmar och då lär vi åka och fixa lite grejer till radhuset. Och innan han slutar hinner ju inte vi åka iväg någonstans och bada. 
Känner så dåligt samvete för Elias skull som får sitta inne för att jag inte klarar av att vara ute. Men på måndag börjar han på dagis igen efter en och en halv månad ledighet. 
Sen så har vi faktiskt gjort nånting varje dag hela sommaren. Vi har aldrig suttit inne en heldag, så jag får väl tänka så :)
 
Sitter ute på balkongen nu med halva kroppen i skuggan. Får se hur länge jag orkar ;P
 

Barnfri dag

Idag har jag och Remi haft en barnfri dag. Kl 10 imorse kom en jobbarkompis till mig och hennes son Casper som Elias är kompis med och hämtade honom för att åka till leklandet här i stan. Han var med dom i nästan fem timmar. När vi hämtat honom åkte vi med honom hem till min mamma och bror där han ville leka. Då var han där till strax efter åtta, så leka har han fått gjort idag iallafall! :D
Jag och Remi hann göra lite nödvändigheter under tiden. Jobbade, (på hans företag), ringde runt och fixa bästa försäkringen på nya huset och även larm. Det skrämmer mig att vara ensam med två barn när Remi kommer jobba nätter så vi måste skaffa det om jag ska våga vara ensam hemma med dom. Jag är så nojig sådär!
Vi hann äta lunch och åka till huset och kolla en snabbis också :)


RSS 2.0