Last april


Är hemma hos mamma nu efter att ha jobbat 9-17, egentligen skulle jag jobba till 18 men det var så dött så då fick jag gå hem. Elias har vart här några timmar eftersom både jag och Remi jobbat.

Nu väntar vi på att Remi ska hämta mig och Elias. Vi ska åka hem en snabbis och duscha och byta om sen ska vi åka och kolla på majkase. Ett måste på sista april!
Sen ska vi hem och käka något gott, eller så stannar vi på någon restaurang på väg hem. Beror på om Elias somnat i vagnen eller inte. Om han gör det blir det troligtvis käk ute :)

Ha en fin Valborg alla och ta det lugnt!



Min bror är fotografen av denna fina bild!


I'm old


Snygg-Remi är och köper grejer till varma mackorna vi ska göra. Idag ska dom få bli lite lyxigare än bara skinka, ost och tomat. Mums mums!
God mat och mys framför tvn slår allt som har med fest och alkohol att göra!
När vi drack vin här hemma i tisdags fick jag fan dåligt samvete typ. Det var lite onödigt och dessutom mitt i veckan. Inte för att jag blev påverkad för fem öre, men ändå :P Börjar jag bli gammal?


Har gjort mig extra fin tills Remi kommer hem.
Har sminkat ögonen så dom framhävs och blir stora och fina :) Hoppas han gillar det :D

Hemglass



Det där med hemglass är en bra uppfinning. Dock var glassen mycket godare när man var liten, nu är den lite B:ig och smakar inte lika mycket. Och det var jätte fina påsar när man var liten också. Nu får man glassarna någon ful brun kartong. Men det duger ju ;P



Bilar-freaken Elias


Min söta son är helt besatt av filmen Bilar. Det ända han tjatar om från morgon till kväll är den där jädrans filmen. Haha! Det första han säger när han kommer in i vårt sovrum på morgonen "Biiiaar!" typ 100 gånger om.
I två veckors tid har han kollat på filmen minst en gång om dagen. Undra när han tröttnar... Om han tröttnar :P

Men det är sjukt gulligt! Och det är bra att sysselsätta honom med det medans man själv gör mat, duschar eller nåt sånt för man vet att han sitter där :)


 


Jobba på, tårta sen


Äntligen börjar jag bli frisk. Och det är väl tur för imorgon ska jag börja jobba igen efter 10 dagars semester + 2 dagars ledighet. Nu SKA jag jobba varje timme jag får chans till för nu ska det sparas pengar till sommaren. Det är ju på sommaren man slösar mest och därför måste ha cash! Ge mig jooooobb!! Jag ba köööör!

Idag har jag vart hemma hos mamma på Tupperware-party. Allt var sjukt praktiskt men fett dyrt så jag köpte inget. Typ en matlåda för över 100 spänn liksom. Nej, det får bli när man är lite äldre eller när jag har så mycket pengar så jag inte vet vart jag ska göra av dom :P haha.


En vacker dag ska vi börja glida runt i en sån här härlig bil också, därför lär jag jobba!
(Hyrde den när vi åkte till Sthlm)

Bjuder på denna underbara (fula) bild. Sit...

img_6315 (MMS)

Bjuder på denna underbara (fula) bild. Sitter på balkongen och solar, spelar på mobilen och surfar runt. Najs, najs. 31 grader i solen och jag håller på dör. Men kan fan inte klaga redan fast jag skulle vilja egentligen. Jag håller tyst! När kan man börja ta sig till stranden tror ni? Om det fortsätter så här kan det inte vara långt kvar :P haha helt sjukt. April och över 20 i skuggan.  Men jag tänker lite så här också... Om det ska fortsätta så här i sommar känns det lite onödigt att vi bokat en rätt dyr utlandsresa i augusti. Men men, får hoppas på dåligt väder just den veckan här hemma :)


Le Rouge


Jag och Remi hade ett dygn för oss själva ons-tors. Bokade hotell på Östermalm. Diplomat hette det, jätte bra och fint.
Remi överraskade mig med att hyra en Vovlo XC60 som vi gled ner i. Som förövrigt blir vår nästa bil! Så jävla snygga.

När vi kom ner checkade vi in, sen gick vi på stan och kikade tills det var dags att gå tillbaka till hotellet för att göra oss klar inför middagen. Remi hade bokat på på Le Rouge. Ap fin och mysig restaurang!! Precis så skulle min restaurang se ut om jag hade en! Maten var jätte god. Skulle dock ha gjort menyn mer lättförstårlig, fattade ingenting när man läste den typ haha.
Efter två och en halv timmes käkade och drickade åkte vi tillbaka på hotellet och la oss. Dagen efter hann vi bara käka frukost-buffé sen var vi tvungen att åka hem för att hinna lämna bilen i tid för att slippa betala dubbelt.
Det var lite synd att man var tvungen att stressa lite där, men vi hade det sjukt bra ändå! Så skönt att komma bort bara :)



Kör en dagens

Idag hade jag på mig min älskade jump-suit från H&M, Converse, herrklocka från Inex och till det blå skinnjacka. Och solbrillor såklart!


New light


Haha jag är så jävla kass på att skirva blogg! Men har man semester så har man :)


Idag har jag och Elias spenderat lite tid med Lilly innan hon började jobba. Vi käkade sallad på jobbet (smakade skit idag) och Elias fick Happy Meal. Sen gick vi och köpte en golvlampa till vardagsrummet. Den som vi hade bara slutade fungera. Men nu lyser det så fin här igen :)

Sen har vi vart och handlat påskgodis och påskmust. Och SUSHI! Ooh my vad gott det var! Nam nam, eller mam-mam som Elias säger ;)

Nya lampan.

Under förbättring


Som ni ser (om det syns, för det gör det visst inte på min dator) försöker jag fixa till utseendet på bloggen. Jag är skit dålig på det, fattar ingenting av alla siffor och skit. Broder får hjälpa mig imorgon, han kan sånt. Men typ som det ser ut nu (om ni ser) ska det se ut. Jag vill ändra lite fäger och så bara :)

Nu ska jag gå och lägga mig eller nåt. Börjar bli sugen på massa onyttigt, går jag och lägger mig går det över :P



Sitter på mammas altan och njuter av värme...

img_1918 (MMS)

Sitter på mammas altan och njuter av värmen. Klockan är halv sex och jag sitter här i linne utan att frysa ett skit. Hur nice?!  Snart blir de grillning och massa gott, nam nam! Får hoppas att inte Elias bajsar efter maten vilket han har en tendens att göra nuförtiden för mamma har slut på blöjor och jag använde den sista som jag hade med mig nyss. Inte har vi någon hemma hos oss heller och jag har bara 40 spänn på mig så jag kan inte gå och köpa. Haha. Hoppas Remi hinner köpa blöjor mellan allt jobb :P Annars får vi göra en tygblöja av nån gammal t-shirt. Höhö nerå... Från finväder till blöjor, hur gick det till? Aja, livet är underbart i alla fall! :D


The day



Här sitter jag med nytvättat hår och en turban på huvudet. Inväntar på att stor-gubben ska komma hem, men det verkar ta ett tag till :/ buhu!
Jag har förberett maten vi ska käka. Marinerat köttet och skurit upp rotsakerna som ska in i ugnen så fort han kommer hem med matolja bara. Nam nam, det kommer bli gött!! :D

Idag har jag jobbat nårgra timmar, hämtat hem våran bil som äntligen blev klar igår efter nio veckor! Tjoho.
Var så jävla rädd när jag körde hem den att jag skulle krocka den igen. Åkte förbi stället där jag krockade med den också... Hjärtat stod still då kan jag lova. Kommer ha träningsverk imorgon för jag satt och spännde mig så mycket hela vägen från Sandviken till Gävle.
Nu verkar det vara något annat med den. Den låter som fan när man gasar upp. Som nån jävla liten wanna be sport bil :S - Kanske borde kolla upp det Remi. Eller köpa en stor rejäl bil som inte blåser av vägen ;)

Farmor, mamma och Erik har vart på besök här. Blev fika och lite snack :) Och Elias har tokat runt som vanligt. Han var super trött och somnade på en sekund <3





Duktig till inte så duktig


Tja!

Bra dag idag. Jobbat några timmar på dagen, sen var det meningen att jag och Isabell skulle ta en powerwalk i fin vädret men så blev det icke. Isället umgick jag med Lilly, Tessan och hennes son Casper. Och Elias var också med såklart ;) Dom där två triggar varandra så jäklit och dom har så roligt ihop. Haha, gofisar.
Vi käkade Donken och jag köpte choklad som jag sitter och mumsar på. Skulle kanske vart bättre med powerwalk för min del men aa... Man lever ju bara en gång. Och vi ska ju ta den någon annan dag snart, så den blir ju av fast lite senare bara ;P

Nej men allvarligt, nu måste jag skärpa mig! Fy fy fy! Annars kommer folk tro att det ligger en valross och solar på stranden men så är det bara lilla jag.

När vi ändå snackar sol... Shit vad vart det har vart idag! (Bara för att jag har jobbat) Jag har inte ens haft jacka på mig :D


Grabbarna grus i måndags hemma hos Tessan :)

Händelserik månad


April är värsta mycket-roligt-att-göra månaden för mig har jag kommit på! Här kommer allt.
Sminkning på Make up Store, vart hos frisören, jag har semester i 12 dagar (Remi en vecka), jag och Remi åker till Sthlm, fylla i mina tatueringar och två födelsedagsfester är jag bjuden på också :D (Har tid hos tandläkaren också fast det var inte kul)
Sen är det ju påsk och då det blir käk och påskägg. Bröderna fyller år. Ja, det är lite att stå i :)

Egentligen skulle ju vi åkt till Libanon men det blev inte så på grund av att det var lite oroligt där nere ett tag. Fast nu är det lugnt men man vet aldrig om det händer nåt när det är lite spänning i luften. Så vi stannar hemma istället och gör allt det här roliga!


Elias och jag


Elias somnade efter en flaska välling i hans säng även fast han vaknade upp från sin nap kl 18. YES! Hade verkligen turen på min sida där :)


Här är lite bilder på oss som vi tog nu ikväll. Vi är så fina så :D


Pazzo


Jag har varit effektiv idag. Jag har dammsugit och moppat hela lägenheten, fått en diskmaskin diskad, gjort mat och käkat med lillgubben. Blev även två matlådor. Sovit en powernap på ca 40 minuter. (vet inte om det ska räknas som effektivt men ah :P)
Elias sov samtidigt som mig, och jag vaknade vid 18 och väckte honom då. Kul det kan bli ikväll, får se när jag får honom i säng. Han brukar läggas mellan 19-20 i vanliga fall.. Typ nu alltså. Men vi båda är ju pigga som nötkänor så det blir väl om någon timme :P

Vid lunch idag gick vi ner på stan innan Remi började jobba vid två. Köpte mina EasyTone, lite grejer på rean på H&M åt Elias och så käkade vi lunch och fikade på Pazzo.
Ni som är sånna där fika älskare som jag, gå till Pazzo! Dom har så jäkla goda grejer och mycket att välja på. Jag har alltid gått till Flanör förut men det är ju nada jämfört med Pazzo. Och på sommaren har dom uteservering också :) Det är vårt nya hak nu ;)


Tack älskling för skorna :D

Elias är så jävla söt när han springer runt i strumpbyxor här hemma så jag var tvungen att köpa ett par till som han kan ha här hemma och se go ut och mysa i ;)
(Dom är för killar :P)

Nu ska det promeneras


Wohow. Checka in vad jag har köpt för skor! :D
Dom ska alltid sitta på mina fötter fram till sommaren.




EasyTone!
Nu jävlar får rumpan och låren jobba lite extra när man går. Perfekt!

Jag har problem


Vaknade imorse runt halv åtta. På eftermiddagen sov vi en nap på en och en halv - två timmar, alla tre i sängen. Myyyyys! Jag och mina pojkar, LOVE it! Men grejen är... Jag är skit trött nu i alla fall. What's the fucking problem?!
Höll på somna i stolen hos frisören också. Tur att hon råka dunka hårfönen i huvet på mig så jag vaknade till :P

Just de, jag var hos frisören så nu är jag fin i håret :D


Virkat


Det är mycket snack om H&M's Conscious Collection. As fina plagg, jag skulle vilja ha typ allt.

Jag provade de omtalade virkade shortsen för någon vecka sedan. Ville ha dom men dom satt inte alls som jag hoppats på. Jätte stor i storleken var dom också så jag sket i det. Men ångrade lite nu att jag inte köpte dom. Man skulle inte kunna ha dom typ på stan eller så för man ser igenom virkhålen, men hur snyggt skulle det inte vara att glida runt i dom på stranden?!



Sött värre!



Make up


Igår var jag på en kurs på Make up Store. Blev sminkad och fick lära mig lite tips. Hon som sminkade mig var jätte duktig! Fick även välja produkter för 495 kr. Hur bra?! Jag valde en fondution, en borste till den och rouge. Fick betala lite själv också för det blev mer än 495. Lätt värt!
Skulle vilja ha allt som hon använde på mig men det skulle blivit närmare 4-5 lax, med borstarna också, så jag får köpa lite i taget istället. Går inte med fyra femtusen på mig bara sådär jag eller.. Tyvärr. Haha.


Påfågel

Älska fjädrar!


Hoho


Oh my! Det slog mig precis nu när jag loggade in att jag har ett paket att hämta ut på posten. Fick aveseringen tidigare idag sen glömde jag bort det, men det ska hämtas ut imorgon!

Lilleman sover och Remi är och tränar. Jag sitter och kollar runt efter jobb. Jag vill hitta något annat jobb NU! Btw, vad menas med digital ansökan? Filma sig själv eller? Haha.


Sen så glömde jag säga en grej i föregående inlägg. Tack för tröjan älskling ;)

Blue adidas



Har spanat in den här tröjan varje gång jag gått förbi den. Den har liksom dragits till mig på nåt vis. Idag fick den följa med hem!
Det är egentligen inte min stil, men ibland gillar jag lite street stil sådär. Man måste variera sig! Och adidas tröjor går aldrig ur tiden. Tror nästa alla äger en sån, många i alla fall :P


Är det bara jag som hänger kläder på frysen när jag ska fota dom? Haha

Right here, right now


Vi för några minuter sedan <3
Nu är min pojke trött så för honom blir det nu borsta tänderna sen natti natti :)

Ledig dag för oss alla


Det senaste dagarna har bestått av jobb vilket betyder att jag inte har så mycket roligt att skriva mer än att jag jobbar liksom, därför har jag skitit i det :P

Men idag är en rolig dag för idag är både jag och Remi ledig och Elias är ledig från dagis :D Wohow!
Vi började dagen med att dra oss i sängen och mysa alla tre. Sen åt vi frukost, gjorde oss klar och tog en promenad till affären för att hämta ut ett par skor som Remi beställt. Skit snygga löparskor. Jag ska nog köpa lika fast dam, svarta och rosa.
Slank in på Dollar Store och köpte typ fryspåsar, pasta och festis. Fan vad mycket skit dom har där alltså :P Men lite bra saker har dom ju också.

Nu är vi hemma och ska laga lunch sen ska vi ner på stan och kika lite. Gå förbi dagis och lämna en lapp måste vi också göra.



RSS 2.0